Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kiinan ihmeet, osa 22

Toimiikohan tämäkään?
Kiinan ihmeet, osa 22

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 39 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +548 (554 ääntä)
   Vai että natural look.

   Lainaa

  2. Tulos: +583 (603 ääntä)
   Onko myynnissä semmosia "big dick"-linssejä? Kaverin puolesta kyselen.

   Lainaa

  3. Tulos: +585 (591 ääntä)
   Tilaa Kiinasta mitä vain ja laita silmiin. Silmien turvotus on taattua.

   Lainaa

  4. Tulos: -102 (158 ääntä)
   Mutta eihän putkipommilla voi soittaa eikä tekstata?

   Lainaa

  5. miinaharava 31.10.2019 2:26
   Tulos: +779 (847 ääntä)
   Mua ei enää jaksa edes naurattaa nää hassunhauskat "tilasin Kiinasta tota, sain tätä" -jutut. Lähinnä vaan vituttaa, kun ihmiset vieläkin tilaa sieltä just näitä lirulorurättejä ja krääsää vaan koska halvalla saa. Eikö nää toistuvat tarinat harhaan johtavista tuotekuvauksista ja paskoista, heti rikki menevistä tai vääristä tuotteista oo opettanu ihmisille mitään? Ja sitten kun näistä vielä monesti itketään medialle, että "yhyy byhyy ostin mittatilaushääpuvun 10 eurolla Kiinasta ja sain ihan väärän kokosen ja huonolaatusen trikoomakkarankuoren, miten tässä näin kävi ja kenellä on vastuu??!!" NO VITTU SINULLA.

   Lainaa

  6. Tulos: +235 (237 ääntä)
   Jepujee.: Onko myynnissä semmosia “big dick”-linssejä? Kaverin puolesta kyselen.
   Juu kyllä niitäkin on myynnissä. Löytyy suurennuslasin nimellä

   Lainaa

  7. Tulos: +107 (133 ääntä)
   Kerran ostin erilaista puranaa Rainerin kirppikseltä kun oli hullut päivät. Silmät oli just tuon näköiset kun oli niin melekosta puranata se.

   Lainaa

  8. Se aito oikea 31.10.2019 6:02
   Tulos: +135 (147 ääntä)
   miinaharava: Mua ei enää jaksa edes naurattaa nää hassunhauskat “tilasin Kiinasta tota, sain tätä” -jutut. Lähinnä vaan vituttaa, kun ihmiset vieläkin tilaa sieltä just näitä lirulorurättejä ja krääsää vaan koska halvalla saa. Eikö nää toistuvat tarinat harhaan johtavista tuotekuvauksista ja paskoista, heti rikki menevistä tai [...]
   Mutta kun se on halpaa, nih!

   Lainaa

  9. Tulos: +284 (310 ääntä)
   Vois jo lailla kieltää ton kiinakrääsän.

   Lainaa

  10. King Arthur 31.10.2019 7:02
   Tulos: +265 (281 ääntä)
   "Isoäiti, isoäiti, miksi sinulla on noin suuret silmät?" "Siksi että näkisin paremmin täyttää koko maapallon krääsällä. Wish on paras OwO"

   Lainaa

  11. Tulos: +127 (133 ääntä)
   Juomari: Mutta eihän putkipommilla voi soittaa eikä tekstata?
   No eipä voi wish. Comin puhelimillakaan...

   Lainaa

  12. Tulos: +76 (80 ääntä)
   Jepujee.: Onko myynnissä semmosia “big dick”-linssejä? Kaverin puolesta kyselen.
   Sitä kutsutaan suurennuslasiksi. Tai mikroskoopiksi tarpeesta riipuen...

   Lainaa

  13. Tulos: +101 (105 ääntä)
   Petkele: Tilaa Kiinasta mitä vain ja laita silmiin. Silmien turvotus on taattua.
   Paljon pahempaakin voi olla luvassa kuin pelkkä turvotus..

   Lainaa

  14. Tulos: -58 (86 ääntä)
   Dude: Vois jo lailla kieltää ton kiinakrääsän.
   Mites kiellät kun olemme EU:ssa? Ei onnistu, ei Suomella ole päätäntävaltaa yksin tässäkään. Sama koskee mm. tuontilihaa.

   Lainaa

  15. Tulos: -121 (173 ääntä)
   miinaharava: Mua ei enää jaksa edes naurattaa nää hassunhauskat “tilasin Kiinasta tota, sain tätä” -jutut. Lähinnä vaan vituttaa, kun ihmiset vieläkin tilaa sieltä just näitä lirulorurättejä ja krääsää vaan koska halvalla saa. Eikö nää toistuvat tarinat harhaan johtavista tuotekuvauksista ja paskoista, heti rikki menevistä tai [...]
   Mä oon tilannu kiinasta varmaan sen 200 tuotetta ja noin 98% on ollu ihan kunnon tavaraa.. mukaa mahtuu siis muutama tämmönen ”kurja rätti”.. sjosittelen kiinaa kaikille!

   Lainaa

  16. Tulos: -42 (82 ääntä)
   miinaharava: Mua ei enää jaksa edes naurattaa nää hassunhauskat “tilasin Kiinasta tota, sain tätä” -jutut. Lähinnä vaan vituttaa, kun ihmiset vieläkin tilaa sieltä just näitä lirulorurättejä ja krääsää vaan koska halvalla saa. Eikö nää toistuvat tarinat harhaan johtavista tuotekuvauksista ja paskoista, heti rikki menevistä tai [...]
   Älä yleistä. Itse tilasin vuosi sitten langattomat kuulokkeet ulkoilukäyttöön silloin tällöin. Hyvin niistä kuuluu ja todella hyvä akunkesto

   Lainaa

  17. Oikeat mielipiteet 31.10.2019 10:45
   Tulos: -33 (53 ääntä)
   King Arthur: “Isoäiti, isoäiti, miksi sinulla on noin suuret silmät?” “Siksi että näkisin paremmin täyttää koko maapallon krääsällä. Wish on paras OwO”
   Vai että owo.

   Lainaa

  18. Tulos: -37 (55 ääntä)
   Rahathan saa aina takaisin, kun reklamoi.

   Lainaa

  19. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Petkele: Tilaa Kiinasta mitä vain ja laita silmiin. Silmien turvotus on taattua.
   Eli saisin isot silmät ihan 3D:nä? Vau!

   Lainaa

  20. Tulos: +113 (117 ääntä)
   Minua ei voi järkyttää enää mikään näistä kiinatuotteista sen häpyhuulivoiteen jälkeen.

   Lainaa

  21. Mister D:n kaveri 31.10.2019 12:28
   Tulos: +115 (167 ääntä)
   Jokeri: Mä oon tilannu kiinasta varmaan sen 200 tuotetta ja noin 98% on ollu ihan kunnon tavaraa.. mukaa mahtuu siis muutama tämmönen ”kurja rätti”.. sjosittelen kiinaa kaikille!
   Mihin tarvit sen 200 tuotetta? Ja varsinkin kiinalaista. Sinun takiasi maailma tuhoutuu, oletko tyytyväinen?

   Lainaa

  22. Tulos: +103 (123 ääntä)
   Nyt pitäisi olla jo monien tiedossa, miten saastuttavaa tekstiiliteollisuus todella on. Niin tilataan ihmeessä Kiinasta jotain markan rättejä. Helvetin pissikset.

   Lainaa

  23. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Ai niin ja Sanna1, kokeile ihmeessä!

   Lainaa

  24. Tulos: +37 (55 ääntä)
   Juomari: Mutta eihän putkipommilla voi soittaa eikä tekstata?
   Ei voi Wishin puhelimellakaan.

   Lainaa

  25. Tulos: +23 (77 ääntä)
   Mister D:n kaveri: Mihin tarvit sen 200 tuotetta? Ja varsinkin kiinalaista. Sinun takiasi maailma tuhoutuu, oletko tyytyväinen?
   Samalta Kiinan tehtaalta ne rätit ja rojut tulee myös "merkkiliikkeeseen". Enemmänkin olisin huolissani esim. tuolla käytettävien kemikaalien yms. roskan takia. Suomalaisen( Eurooppalaisen) firman kautta maahantuotu kama on sentään edes jollain tasolla testattua ja valvottua.

   Lainaa

  26. yli opisto hörhö 31.10.2019 18:39
   Tulos: +61 (77 ääntä)
   niimpä: Samalta Kiinan tehtaalta ne rätit ja rojut tulee myös “merkkiliikkeeseen”. Enemmänkin olisin huolissani esim. tuolla käytettävien kemikaalien yms. roskan takia. Suomalaisen( Eurooppalaisen) firman kautta maahantuotu kama on sentään edes jollain tasolla testattua ja valvottua.
   Niin, tosin sillä erotuksella että vaikka ne tulisi samalta tehtaalta niin laatustandardit on usein täysin eri, koska ei ne samalta hihnalta tule. Joissakin paikoissa se menee nimenomaan niin että tehtaan toisessa osassa on se tietyn tuotemerkin kokoonpano tms jossa tietysti tehdään kuten määrätään, ja toisessa päässä on se piraattiversioiden linja jossa ei valvota mitenkään mitä niihin tuotteisiin tulee. Se nyt yksinkertaisen valitettavasti on totta että jos olevinaan ostat "aidon" tuotteen murto-osalla oikeasta hinnasta Kiinasta niin se on piraatti. Kiinassa tekijänoikeuslaitkin on aika hatarat. Onhan siellä niitä mutta niiden noudattaminen on toinen asia. Esim. jotain tietokonekomponentteja ja usb-muisteja myydään tietyillä nimillä (esimerkiksi Kingston) ja jopa niissä tuotteissa lukee että sisältää vaikka 120gb muistia, mutta kun yrität tallentaa sinne jotakin niin kappas kun ei sovikaan kuin tyyliin 120min musiikkia. Riippuu aivan varmasti mistä tilaa ja mitä tilaa, mutta itse jätän ihan suosiolla kaiken elektroniikan tilaamatta koska et ikinä voi olla 100% varma että tuote on mitä luvataan. Kerran olen akun tilannut kun oli "alennuksessa", paketti ja kaikki oli 100% aidon näköistä, mutta käytössä akku kuumeni polttavan kuumaksi ihan muutamassa minuutissa. En lähtenyt reklamoimaan minnekään Shanghaihin tms vaan lähti akku roskiin ja tulin yhtä kokemusta viisaammaksi.

   Lainaa

  27. Tulos: -16 (16 ääntä)
   Jepujee.: Onko myynnissä semmosia “big dick”-linssejä? Kaverin puolesta kyselen.
   On, niitä kutsutaan suurennuslaseiksi. Sellaisella kun dickiä katsoo niin isommalta näyttää varmasti

   Lainaa

  28. Tulos: +74 (86 ääntä)
   En ole mikään ympäristönsuojelufanaatikko, mutta tuntuu vaan uskomattomalta, miten tuommosta roskaa konttikaupalla rahdataan Kiinasta. Lentäen, vaiko laivalla, sitä en tiedä, mutta ei se ympäristöystävällistä ole.

   Lainaa

  29. Tulos: +113 (121 ääntä)
   Ja sit porukka itkee, että 'miksi suomalaisten pitäisi tehdä mitään ilmastonmuutokselle koska Kiina saastuttaa enemmän'. Miksiköhän? Keiden tuotteiden valmistamisesta ne kiinalaisten hikipajojen päästöt tulee? Ei ainakaan rikkaiden länsimaalaisten...

   Lainaa

  30. Tulos: -33 (57 ääntä)
   Hiro: Ja sit porukka itkee, että ‘miksi suomalaisten pitäisi tehdä mitään ilmastonmuutokselle koska Kiina saastuttaa enemmän’. Miksiköhän? Keiden tuotteiden valmistamisesta ne kiinalaisten hikipajojen päästöt tulee? Ei ainakaan rikkaiden länsimaalaisten…
   Onneksi tulee lentovero, että varakkaat saavat lentää ja köyhät eivät. Ilmastonmuutoshöpinä on rikkaiden sotaa köyhiä vastaan.

   Lainaa

  31. Tulos: -14 (38 ääntä)
   miinaharava: Mua ei enää jaksa edes naurattaa nää hassunhauskat “tilasin Kiinasta tota, sain tätä” -jutut. Lähinnä vaan vituttaa, kun ihmiset vieläkin tilaa sieltä just näitä lirulorurättejä ja krääsää vaan koska halvalla saa. Eikö nää toistuvat tarinat harhaan johtavista tuotekuvauksista ja paskoista, heti rikki menevistä tai [...]
   Olen tilannut yli 2000 pakettia alista. Suosin pääosin alkuperäisiä valmistajia ja luotettavia myyjiä. Alle 20 kertaa olen pyytänyt rahat takaisin huonolaatuisen/väärän tuotteen vuoksi. Alista saat rahat takaisin omalla ilmoituksella. Mitään eroa tuotteissa ei olisi siihen, että olisin ostanut samat made in China -käyttötavarat Motonetistä tai Tokmannilta. Päinvastoin, rahaa on jäänyt oikeasti kotimaisiin tuotteisiin.

   Lainaa

  32. Tulos: +18 (28 ääntä)
   Kilokalori: Mitään eroa tuotteissa ei olisi siihen, että olisin ostanut samat made in China -käyttötavarat Motonetistä tai Tokmannilta. Päinvastoin, rahaa on jäänyt oikeasti kotimaisiin tuotteisiin.
   Kyllä, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, jos tilaa halvemmalla ulkomailta, jää enemmän varoja niille tuotteille, joita ei tilaa ulkomailta. Jos minäkin nyt tilaisin vaikka 90 % romppeistani Kiinasta, olisi minulla enemmän varaa ostaa se yksi kymmestä tuotteesta Suomesta tai Euroopasta. Vesikin on muuten märkää ja joka 60. sekunti Afrikassa kuluu yksi minuutti, näin itsestäänselvyyksistä puheen ollen. On asia erikseen, onko Kiinasta tilaaminen kokonaisvaltaisesti sen omakohtaisen säästön väärti.

   Lainaa

  33. Tulos: +2 (26 ääntä)
   Topitii: Kyllä, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, jos tilaa halvemmalla ulkomailta, jää enemmän varoja niille tuotteille, joita ei tilaa ulkomailta. Jos minäkin nyt tilaisin vaikka 90 % romppeistani Kiinasta, olisi minulla enemmän varaa ostaa se yksi kymmestä tuotteesta Suomesta tai Euroopasta. Vesikin on muuten märkää [...]
   Ainakin kansantalouden ja ympäristön kannalta on järkevämpää tilata tavara suoraan Kiinasta olemassa olevaa jakeluverkkoa (posti) hyödyntäen. Jälleenmyyjien rihkamaliikkeessä olevat tuotteet kiertävät vaikka mitä kautta ja niiden hiilijalanjälki myymälöineen on valtavan suuri. Toki turhaa krääsää ei pidä tilata, mutta keittiö-, askartelu- ja pienmuovituotteet, joita muutoinkin tarvitsee, kanattaa ottaa suoraan valmistajalta kun sellainen mahdollisuus on.

   Lainaa

  34. Tulos: -6 (10 ääntä)
   Juomari: Mutta eihän putkipommilla voi soittaa eikä tekstata?
   Ei voi wishin puhelimellakaan.

   Lainaa

  35. Tulos: +32 (42 ääntä)
   Jokeri: Mä oon tilannu kiinasta varmaan sen 200 tuotetta ja noin 98% on ollu ihan kunnon tavaraa.. mukaa mahtuu siis muutama tämmönen ”kurja rätti”.. sjosittelen kiinaa kaikille!
   Siinähän se ongelma onkin. Se ei ole pelkästään se että tilataan jotain->saadaan jotain ihan muuta. Lol. Hassua. Ongelma on siinäkin, että tilataan kaikkea kun kaikki on niin halpaa että sitä muka tarvitsee sitten hirveästi. 200 tuotetta! jos et siis tilaa vessapapereita, ruokia yms. Kuluvaa tuotetta Kiinasta, niin se on hirveä määrä tavaraa. Mitä ihmeen tavaraa olet tarvinnut niin paljon?

   Lainaa

  36. Tulos: -7 (25 ääntä)
   -: Siinähän se ongelma onkin. Se ei ole pelkästään se että tilataan jotain->saadaan jotain ihan muuta. Lol. Hassua. Ongelma on siinäkin, että tilataan kaikkea kun kaikki on niin halpaa että sitä muka tarvitsee sitten hirveästi. 200 tuotetta! jos et siis tilaa vessapapereita, ruokia yms. Kuluvaa tuotetta Kiinasta, niin se on hirveä määrä tavaraa. Mitä ihmeen tavaraa olet tarvinnut niin paljon?
   Ne on halpoja, koska niistä puuttuu se kauppiaan kate. Suomessa myydään ihan samaa paskaa jossain "Teknikmagasinet"- kaupassa mihin on laitettu se kate vaan päälle ja mitä hauskempi ja halutumpi vimpain sitä kovempi kate siinä on.

   Lainaa

  37. Tulos: +19 (33 ääntä)
   Uskomattomia määriä tilataan, jos toinen 200 ja toinen jopa 2000 pakettia! Teillä taitaa olla kaapit täynnä krääsää. Kohta joku kommentoi "mutta osa oli lahjaksi", mikä on vielä nolompaa. Nyt alkaa se joulun turhan krääsän shoppailu...

   Lainaa

  38. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Irvikissa: Ainakin kansantalouden ja ympäristön kannalta on järkevämpää tilata tavara suoraan Kiinasta olemassa olevaa jakeluverkkoa (posti) hyödyntäen. Jälleenmyyjien rihkamaliikkeessä olevat tuotteet kiertävät vaikka mitä kautta ja niiden hiilijalanjälki myymälöineen on valtavan suuri. Toki turhaa krääsää ei pidä tilata, [...]
   Mitä hittoa nyt? Siitähän on uutisoitu miljoona kertaa, miten Posti tekee tappiota ja nostaa hintojaan KOSKA IHMISET TILAA KIINAKAMAA ja Posti raahaa ne jengille ILMAISEKSI. Se ei tee mitään hyvää kansantaloudelle, saati ympäristölle. Varsinkin kun kama on kertakäyttöistä, tehdään kyseenalaisissa olosuhteissa kyseenalaisilla materiaaleilla, on niin halpaa ettei kuluttaja jaksa harkita ostopäätöstä sekuntia enempää jne. Ihan vaan jotta voitas täällä toisella puolella maapalloa naureskella tuotteelle ja sit viskoa se roskiin.

   Lainaa

  39. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Juomari: Mutta eihän putkipommilla voi soittaa eikä tekstata?
   Viesti menee perille kun jysäyttää.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kiina, kuva, piilolinssit, silmät, mainos, kangas, uimapuku, uima-asu, tee-se-itse, Wish, puhelin, kännykkä

 • Uusimmat

 • Kategoriat