Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kuvakooste, osa 259

  Löytyisiköhän jostain esim. banaanin makuinen mansikka?
  Suurenna näkymä
  Kuvakooste, osa 259

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +265 (281 ääntä)
   Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että karvaton kiivi on pahimman luokan rienausta.

   Lainaa

  2. Tulos: +318 (334 ääntä)
   Elisa. Mene kauppaan ja kysy onko viinirypäleitä mikäli itse et jaksa katsella mitä hedelmiä niillä on tarjolla tai opetella mitkä ovat sopivan suupalan kokoisia.

   Lainaa

  3. Tulos: +148 (166 ääntä)
   Blah: Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että karvaton kiivi on pahimman luokan rienausta.
   Selasin epähuomiossa kuvan ohi, vasta kommenttisi takia huomasin että karvattomia kiivejä. Mun kaveri maksoi mulle aina niin monta jäätelötuuttia mitä söin kiivejä kuorineen, joskus 7-8 vuotiaana. Olisin ollut pelkkiin kiiveihinkin tyytyväinen.

   Lainaa

  4. Tulos: -71 (251 ääntä)
   Kyllä on taas hieno keksintö, poistetaan kiivistä kuoret ja pakataan muoviin että säilyy.. kunpa luonto olisi keksinyt jonkun tavan suojata hedelmän sisus..

   Lainaa

  5. Kummallista 3.10.2019 5:18
   Tulos: -40 (68 ääntä)
   Kukaan ei onneksi ruvennut möykkäämään, kuinka gmo ruuat on epäterveellisiä.

   Lainaa

  6. Tulos: +239 (249 ääntä)
   Ohis: Kyllä on taas hieno keksintö, poistetaan kiivistä kuoret ja pakataan muoviin että säilyy.. kunpa luonto olisi keksinyt jonkun tavan suojata hedelmän sisus..
   Muuten olet oikeassa, paitsi siinä että tuo on kiivi. Noi on japaninlaikkuköynnöksen marjoja, ja ne on oikeasti tuon näköisiä.

   Lainaa

  7. Tulos: +140 (150 ääntä)
   Välillä sitä vain tuijottaa näitä, että mitä IHMETTÄ. Saako noita muun makuisina, ei apua

   Lainaa

  8. Tulos: -25 (51 ääntä)
   "Pasin oma tomaatti"..?

   Lainaa

  9. Tulos: +129 (139 ääntä)
   Ohis: Kyllä on taas hieno keksintö, poistetaan kiivistä kuoret ja pakataan muoviin että säilyy.. kunpa luonto olisi keksinyt jonkun tavan suojata hedelmän sisus..
   Kyllähän noissa kuoret on mukana. Valmiiksi kuoritut hedelmät tosin ovat ihan käteviä esimerkiksi vanhuksille ja liikuntarajoitteisille. Toki pakkausmateriaaleja voisi silloinkin kehittää ympäristöystävällisempään suuntaan.

   Lainaa

  10. Tulos: -89 (131 ääntä)
   Just: Kyllähän noissa kuoret on mukana. Valmiiksi kuoritut hedelmät tosin ovat ihan käteviä esimerkiksi vanhuksille ja liikuntarajoitteisille. Toki pakkausmateriaaleja voisi silloinkin kehittää ympäristöystävällisempään suuntaan.
   Kuten vaikka se kuori...

   Lainaa

  11. Tulos: +111 (115 ääntä)
   Eiköhän se kiiviallergikkokin voi noita marjoja syödä, eivät ole kiivejä tuosta nimestä huolimatta.

   Lainaa

  12. yli opisto hörhö 3.10.2019 9:02
   Tulos: +59 (71 ääntä)
   Hullu: Kuten vaikka se kuori…
   Meinaatko että noita olisi kätevämpää myydä yksittäin kuin rasiassa?

   Lainaa

  13. Tulos: +90 (108 ääntä)
   Itse kyllä ymmärsin asian niin että Elisa olisi halunnut tietää onko muita hedelmiä olemassa näin pienessä koossa, koska on kiiville allerginen...

   Lainaa

  14. Tulos: +104 (112 ääntä)
   Joopajoo: Itse kyllä ymmärsin asian niin että Elisa olisi halunnut tietää onko muita hedelmiä olemassa näin pienessä koossa, koska on kiiville allerginen…
   Näin mäkin ymmärsin. Itse siis ensin luulin myös että kyseessä jokinlainen uusi pieneksi jalostettu lajike kiivistä, ennekuin täällä kommenteissa korjattiin että ei ole siis varsinaisesti kiivi ollenkaan

   Lainaa

  15. Tulos: +86 (90 ääntä)
   Hullu: Kuten vaikka se kuori…
   Kyllä, mutta esimerkiksi kurkku säilyy muoviin pakattuna kaksi viikkoa pidempää tuoreena. Ympäristölle on haitallisempaa kasvattaa yksi kurkku, kuin pakata se muoviin. Ylimääräinen muovi on ongelma, mutta joskus niistä on hyötyäkin.

   Lainaa

  16. Tulos: +89 (95 ääntä)
   Onhan toi Elinan logiikka aika typerä, mutta jos joku vaivautuisi sitä silti kuuntelemaan, niin Elinan ongelma olisi aika helposti yhdessä ratkottu. Elina on allerginen kiiveille ja luulee, että kuvassa on minikokoiseksi jalostettu/geenimuunneltu kiivi, jota hän ei siis voi syödä. Pohtii, olisiko muita hedelmiä jalostettu pieniksi. Olisivat kertoneet, että kyseessä ei ole kiivi, joten Elina voi todennäköisesti syödä näitä. "Onko näitä muita" ei sinänsä edes ole tyhmä kysymys tässä kontekstissa, koska on olemassa esimerkiksi pepino, joka voi näyttää minikokoiselta vesimelonilta.

   Lainaa

  17. Tulos: -80 (86 ääntä)
   Nojooooo: “Pasin oma tomaatti”..?
   Veikkaan että kuvan ottaja ei ole tienny että punanen chili on aluksi vihreä ja siitä tulee punainen sitten myöhemmin.

   Lainaa

  18. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Joopajoo: Itse kyllä ymmärsin asian niin että Elisa olisi halunnut tietää onko muita hedelmiä olemassa näin pienessä koossa, koska on kiiville allerginen…
   Kuin myös, enkä ymmärtänyt miksi kysymys olisi tyhmä. "Kas, pieni kiivi. Onko muitakin hedelmiä olemassa miniversioina?" olisi ehkä ollut parempi muotoilu, mutta kysymys oli ihan järkevä. Olin aika hämmästynyt kun pari viikkoa sitten näin kaupassa tuon kokoisia luumuja (ostin yhden, niitä myytiin laarista kuorineen kuten normiluumujakin, tarkistaakseni, ja kyllä, se oli viinirypäleen kokoinen ja kyllä, se oli luumu).

   Lainaa

  19. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Siis eikö Elisa tässä mieti, että onko kyseistä tuotetta eri maussa? Rautalangasta vääntäen: joku laittaa kuvan mansikkajugurtista, joku kysyy, onko näitä eri makuja = onko banaani/mango/vadelmajugurttia?

   Lainaa

  20. Tulos: +18 (36 ääntä)
   elina: Kyllä, mutta esimerkiksi kurkku säilyy muoviin pakattuna kaksi viikkoa pidempää tuoreena. Ympäristölle on haitallisempaa kasvattaa yksi kurkku, kuin pakata se muoviin. Ylimääräinen muovi on ongelma, mutta joskus niistä on hyötyäkin.
   Halleluja! Kun vain muutkin ihmiset ymmärtäisivät tämän asian, niin loppuisi muovin mollaaminen ja päästöt oikeasti vähenisivät. Nykyään kaikessa yritetään korvata muovia jollain huomattavasti prosessoidummalla kasvipohjaisella paskalla, jonka valmistaminen tuhlaa moninkertaisesti energiaa ja resursseja sekä vaatii huomattavasti enemmän materiaalia ollakseen edes etäisesti samalla tasolla muovin kanssa. Maailma pelastuu muoviroskalta laittamalla ne roskat roskiin tai mielummin kierrätykseen.

   Lainaa

  21. Voi hedelmä 4.10.2019 12:32
   Tulos: +11 (31 ääntä)
   Tix: Siis eikö Elisa tässä mieti, että onko kyseistä tuotetta eri maussa? Rautalangasta vääntäen: joku laittaa kuvan mansikkajugurtista, joku kysyy, onko näitä eri makuja = onko banaani/mango/vadelmajugurttia?
   Mutta kun tässä ei ole kyse mistään jogurtin kaltaisesta maustetusta tuotteesta, vaan pienistä kiivihedelmistä. Rautalangasta vääntäen: Jos laitat kuvan viinirypäleistä ja joku kysyy, onko näitä eri makuja, mitä vastaat?

   Lainaa

  22. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Cuckoo: Olisivat kertoneet, että kyseessä ei ole kiivi, joten Elina voi todennäköisesti syödä näitä.
   Myös kiivi kuuluu laikkuköynnösten sukuun, joten pitäisin aika todennäköisenä että kiiville allerginen ihminen on allerginen myös japaninlaikkuköynnöksen marjoille. Ei siis kannata kokeilla ennen kuin varmistaa asian jostakin.

   Lainaa

  23. Tulos: -4 (8 ääntä)
   jukkapalmu: Veikkaan että kuvan ottaja ei ole tienny että punanen chili on aluksi vihreä ja siitä tulee punainen sitten myöhemmin.
   Tai sitten identiteettikriisi iski sen takia että saavutti murrosiän ennen muita.

   Lainaa

  24. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Sattuipa itsellekin kerran jokin chilin siemen, joka oli entisen omistajansa mukaan "kirsikkatomaatti".

   Lainaa

  25. Tulos: +29 (31 ääntä)
   jukkapalmu: Veikkaan että kuvan ottaja ei ole tienny että punanen chili on aluksi vihreä ja siitä tulee punainen sitten myöhemmin.
   Moka lieneee kmminkin siinä että chili on chili joten se ei voi olla Pasin ikioma tomaatti.

   Lainaa

  26. Tarkalleen ottaen 8.10.2019 8:47
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   mandi: Eiköhän se kiiviallergikkokin voi noita marjoja syödä, eivät ole kiivejä tuosta nimestä huolimatta.
   "Kiivi" on yleisnimitys laikkuköynnösten hedelmille. Se lähimarketista todennäköisimmin löytyvä kiivi on kiiviköynnöksen (Actinidia deliciosa) hedelmä, nuo tuossa kuvassa ovat japaninlaikkuköynnöksen (Actinidia arguta) hedelmiä. Itse en kyllä suosittelisi kokeilemaan ainakaan silloin, jos saa tavallisesta kiivistä voimakkaita oireita, sen verran läheisistä sukulaisista puhutaan...

   Lainaa

  27. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Cuckoo: Onhan toi Elinan logiikka aika typerä, mutta jos joku vaivautuisi sitä silti kuuntelemaan, niin Elinan ongelma olisi aika helposti yhdessä ratkottu. Elina on allerginen kiiveille ja luulee, että kuvassa on minikokoiseksi jalostettu/geenimuunneltu kiivi, jota hän ei siis voi syödä. Pohtii, olisiko muita hedelmiä [...]
   Minä olen syönyt minibanaaneja ja mandariinejä (en tiedä niille muuta nimeä) :)

   Lainaa

  28. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Typeriä pilkunnussijoita vikassa jutussa, kaikki varmaan ymmärsi mitä tarkoitti. Että onko tuolla brändillä muitakin minikokoisia hedelmiä. Ihan turha alkaa vetämään jotain viinirypäleitä tai hedelmien pilkkomisia mukaan kun niistä ei ollut kyse.

   Lainaa

  29. elokuvan pahis 30.12.2019 23:01
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   25 vuotta sitten kävin leffateatterissa katsomassa Keanun ja Sandran tähdittämän toimintapläjäyksen "Speed - Kuoleman kyy".

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, kiivi, kiwi berry, hedelmät, marjat, maku, tomaatti, Kaunotar ja hirviö, hirvi, chili, kasvit