Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 398

Onko Big Brother -taloon mahdollista päästä käymään?
Sekalaisia, osa 398

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -271 (409 ääntä)
   Hannalla on harvinainen taito puhua itsensä pussiin yhdellä lauseella.

   Lainaa

  2. Tulos: +447 (497 ääntä)
   Kukkis: Hannalla on harvinainen taito puhua itsensä pussiin yhdellä lauseella.
   Mikä Hannan lauseista on se jolla hän puhui itsensä pussiin?

   Lainaa

  3. Tulos: +364 (426 ääntä)
   Elmeristä saadaan vielä hyvä kokoomuslainen kunnallispoliitikko.

   Lainaa

  4. Sami Kuupas 19.9.2019 4:12
   Tulos: +299 (301 ääntä)
   Hyvä Elmeri! Luokan tiedotusvastaava, edustaja ja kuningas.

   Lainaa

  5. Tulos: +341 (349 ääntä)
   Ritvan pitkän iän salaisuus paljastuu! Aamujumppa...

   Lainaa

  6. Se aito oikea 19.9.2019 4:49
   Tulos: -227 (351 ääntä)
   Petkele: Mikä Hannan lauseista on se jolla hän puhui itsensä pussiin?
   Ei Hanna itseään pussiin puhunut. On vain tyypillinen suomalainen nainen, jolle miehen ulkonäkö ja varallisuus ovat sivuseikkoja.

   Lainaa

  7. Se aito oikea 19.9.2019 4:51
   Tulos: -275 (405 ääntä)
   Ai että: Elmeristä saadaan vielä hyvä kokoomuslainen kunnallispoliitikko.
   Eikös tuo ole enempi vasemman laidan touhua, että halutaan, vaikka ei ole mitään oikeuttakaan?

   Lainaa

  8. Tulos: +264 (306 ääntä)
   "Mitä haluisit syödä?" "Ihan sama, kaikki käy kunhan on pasta carbonaraa" "Millasta musaa kuuntelet?" "Ihan laidasta laitaan kaikkea, kunhan on Queenia" "Millasista miehistä tykkäät?" "Ei mitään välii, kunhan on komea, suomalainen ja rikas."

   Lainaa

  9. Tulos: +194 (280 ääntä)
   Se aito oikea: Eikös tuo ole enempi vasemman laidan touhua, että halutaan, vaikka ei ole mitään oikeuttakaan?
   Poliittisessa keskustelussa voisi pärjätä paremmin jos opettelisi ymmärtämään edes perusasiat (vähemmän) nokkelien sutkautusten laukomisen sijaan.

   Lainaa

  10. Vihervassari 19.9.2019 6:57
   Tulos: +196 (326 ääntä)
   Se aito oikea: Eikös tuo ole enempi vasemman laidan touhua, että halutaan, vaikka ei ole mitään oikeuttakaan?
   Itseasiassa vasen laita tahtoo, että kaikki pärjää. Oikea laita tahtoo itselleen asioita. Mietitään vaikkapa Postia. Kumman laidan edustaja herra Malinen luultavasti on? Vasen laita ajattelee, että kaikilla on samat oikeudet.

   Lainaa

  11. Isä neljän, joka olet töissä 19.9.2019 7:19
   Tulos: +114 (126 ääntä)
   Ai että: Elmeristä saadaan vielä hyvä kokoomuslainen kunnallispoliitikko.
   Ei puolueella niin väliä, mutta juurikin sellainen viba tulee. Sitten itkeskelee itsensä uneen kun Ranualla valtuustopaikkaan riittäneet 25 ääntä ei viekkään eduskuntaan.

   Lainaa

  12. Isä neljän, joka olet töissä 19.9.2019 7:36
   Tulos: +79 (137 ääntä)
   Vihervassari: Itseasiassa vasen laita tahtoo, että kaikki pärjää. Oikea laita tahtoo itselleen asioita. Mietitään vaikkapa Postia. Kumman laidan edustaja herra Malinen luultavasti on? Vasen laita ajattelee, että kaikilla on samat oikeudet.
   Tähänastisen perusteella sanoisin että politiikkaan pyrkivät tahtoo itselleen ja lähipiirilleen asioita ihan puoluekenttään katsomatta. Kauniit ajatukset ja vastaavat karisee uskomattomalla vauhdilla kun rahaa ja etuja alkaa virrata.

   Lainaa

  13. Tulos: +95 (111 ääntä)
   Dipoli: “Mitä haluisit syödä?” “Ihan sama, kaikki käy kunhan on pasta carbonaraa” “Millasta musaa kuuntelet?” “Ihan laidasta laitaan kaikkea, kunhan on Queenia” “Millasista miehistä tykkäät?” “Ei mitään välii, kunhan on komea, suomalainen ja rikas.”
   Eli siis ihan niinkuin herra Ford aikoinaan totesi: "asiakas saa minulta minkä tahansa värisen auton kun haluaa, kunhan se on musta."

   Lainaa

  14. Tulos: +142 (152 ääntä)
   Isä neljän, joka olet töissä: Tähänastisen perusteella sanoisin että politiikkaan pyrkivät tahtoo itselleen ja lähipiirilleen asioita ihan puoluekenttään katsomatta. Kauniit ajatukset ja vastaavat karisee uskomattomalla vauhdilla kun rahaa ja etuja alkaa virrata.
   Yleensä nämä kaikki Maliset ja muut uskovat ihan tosissaan ansaitsevansa kaiken, mitä saavat. Ihmisellä on uskomaton kyky perustella itselleen, että heidän toimintansa arvokkuus nousee, kun rahan ja etujen määrä nousee. Sitten muuta väittävät nähdään kateellisina, kommunisteina ja muuten vain ihmisinä, jotka eivät panosta samalla lailla ja "haluavat, vaikka heillä ei ole oikeutta". Oma läpiiri tietenkin tunnetaan ja heidät nähdään hyvinä panostavina ihmisinä, joiden etuja on vain oikeus ja kohtuus ajaa.

   Lainaa

  15. Vihervassari 19.9.2019 8:34
   Tulos: -25 (79 ääntä)
   Isä neljän, joka olet töissä: Tähänastisen perusteella sanoisin että politiikkaan pyrkivät tahtoo itselleen ja lähipiirilleen asioita ihan puoluekenttään katsomatta. Kauniit ajatukset ja vastaavat karisee uskomattomalla vauhdilla kun rahaa ja etuja alkaa virrata.
   Tässä on esimerkki pussiin puhumisesta.Kauniilla ajatuksilla mennään politiikkaan ja sitten muuttuvat ajatukset kun raha alkaa virrata,vai sinne jo pyritään etujen perässä? Se on totta, että hyvin toimeentulevat ajattelevat eri tavalla. Mutta silti vuidesta toiseen samat naamat sinne lähetetään. Tämä kokoonpano on pitkästä aikaa erilainen, raikas tuulahdus ihmisoikeuksia.

   Lainaa

  16. Tulos: +55 (63 ääntä)
   Hannalla on paino todellakin sanalla "periaatteessa".

   Lainaa

  17. Isä neljän, joka olet töissä 19.9.2019 8:49
   Tulos: +4 (60 ääntä)
   Vihervassari: Tässä on esimerkki pussiin puhumisesta.Kauniilla ajatuksilla mennään politiikkaan ja sitten muuttuvat ajatukset kun raha alkaa virrata,vai sinne jo pyritään etujen perässä? Se on totta, että hyvin toimeentulevat ajattelevat eri tavalla. Mutta silti vuidesta toiseen samat naamat sinne lähetetään. Tämä kokoonpano on pitkästä aikaa erilainen, raikas tuulahdus ihmisoikeuksia.
   Okei. Heitetään sitten sana ajatukset lainausmerkkeihin, että loputkin ymmärtävät. Mutta voisitko perustella tämän erilaisuutta? Eikö vihreät, vasemmistoliitto ja SDP olleet hallituksessa Kataisen kanssa? Mitä oli Lipposen ja Niinistön meno? Ei, mikään ei ole muuttunut.

   Lainaa

  18. Tulos: +114 (118 ääntä)
   En hirveesti kehuskelis sillä, että opiskelee oikein KEUDASSA. Terveisin toinen Keudalainen.

   Lainaa

  19. Tulos: +159 (175 ääntä)
   Kyllä mä ymmärsin Hannan niin, ettei lähtökohtaisesti arjessa tuomitse ketään ulkonäön, etnisyyden tai varallisuuden perusteella mutta kumppania etsiessä kriteerejä jo onkin, mikä tavallaan ihan ymmärrettävää. Asia erikseen löytyykö Hannalle sellaista miestä joka riittää. :P

   Lainaa

  20. Tulos: +125 (147 ääntä)
   No se ettei ole mitään vaikkapa etnisiä vähemmistöjä vastaan ei tarkoita samaa kuin että sellainen pitäisi haluta puolisoksi. Ei minullakaan ole mitään vaikkapa miehiä vastaan mutta en ole heistä kuitenkaan puolisomateriaalina kiinnostunut. Tai jos haetaan tarkempaa vertausta niin minulla ei todellakaan ole mitään aasialaisia vastaan mutta en silti juuri koskaan pidä aasialaisia naisia omaa silmää miellyttävinä siinä missä länsimaiset piirteet omaavia. Rikas on puolestaan huono sana nykyään, paitsi jos tarkoitetaan todellakin rikasta eikä vain hyvätuloista. Hyvätuloisillakin kun raha on kuitenkin usein aika lailla kiinni taloissa ja audeissa, eikä rahaa sinänsä välttämättä ole enää vaimon törsäiltäväksi asti lojumassa. Mutta kriteerinä se on minusta ihan ok koska varmasti ihan hyviä puolisoehdokkaita mahtuu siihenkin joukkoon. Miehen puolesta vain toivon siinä kohtaa, että tämä on tietoinen siitä että taloudellinen taso oli yksi kriteereistä. Silloinhan on heidän asiansa, kohtaako intressit vai ei. Ja se komeus. No, jos joku on niin vahvasti halukas kieltämään biologian, ettei hyväksy ulkonäöllä olevan suuri vaikutus kumppanin valintaan niin varmaan joutuu kestämään ongelmansa kanssa sitten.

   Lainaa

  21. Tulos: -56 (68 ääntä)
   Vaakku: Eli siis ihan niinkuin herra Ford aikoinaan totesi: “asiakas saa minulta minkä tahansa värisen auton kun haluaa, kunhan se on musta.”
   Mutta toisin kuin Dipolin verkkeet, Fordin kommentissa ei ollut minkäänlaista loogista virhettä. Musta ei nimittäin ole väri, vaan sävy. Eli käytännössä jokaisesta väristä saa mustaa.

   Lainaa

  22. Tulos: -22 (72 ääntä)
   Just: Poliittisessa keskustelussa voisi pärjätä paremmin jos opettelisi ymmärtämään edes perusasiat (vähemmän) nokkelien sutkautusten laukomisen sijaan.
   Älä nyt häiritse persua. Ei hänen voi olettaa ymmärtävän poliittisesta argumentaatiosta enempää kuin "se joka toista haukkuu on itse se".

   Lainaa

  23. Realiteetit 19.9.2019 10:31
   Tulos: +104 (116 ääntä)
   Hanna tuo realiteetit esiin ja pisteet siitä. Kyllä meistä monesta muustakin parisuhteessa "sisin" on tärkein, mutta kukapa ei haluaisi, että puoliso on omaan makuun kaunis/komea. Suomalaisuus taas voi olla jo keskinäisen ymmärryksen tai kultturierojen tasaamiseksi kullekkin tärkeää tai toinen voi nimenomaan haluta erilaisuutta. Ja moni meistä haaveilee helpommasta elämästä tai ainakin toivoo lapsilleen taloudellista turvaa. Jos olidi kaksi identtistä kloonia valittavissa puolisoiksi, niin miksi ihmeessä en valitsisi rikasta. Kaikki nämä vaikuttavat ja ihan miehen näkökulmasta myös. Turha loogisia ratkaisuja on hävetä jollain naistenlehtien hömpötyksellä, että vain 'sisäinen kauneus' on tärkeää.

   Lainaa

  24. ihanmummovaan 19.9.2019 10:34
   Tulos: +63 (67 ääntä)
   No mutta Elmeri on sentään luokkansa Edustaja! Pitää päästä!

   Lainaa

  25. Tulos: +53 (65 ääntä)
   Realiteetit: Hanna tuo realiteetit esiin ja pisteet siitä. Kyllä meistä monesta muustakin parisuhteessa “sisin” on tärkein, mutta kukapa ei haluaisi, että puoliso on omaan makuun kaunis/komea. Suomalaisuus taas voi olla jo keskinäisen ymmärryksen tai kultturierojen tasaamiseksi kullekkin tärkeää tai toinen voi nimenomaan haluta [...]
   No rikkaasta en tiedä, nyt kun on tutkittu ja uutisoitu että rikkailla on usein juuri tuollainen Postilainen käsitys että rikkaille kuuluu kaikki koska he ovat sen ansainneet olemalla oikeasti tuhat kertaa parempia kuin kaikki muut ...enpä tiedä välittäisinkö puolisosta joka luulee olevansa tuhat kertaa parempi kuin normipalkansaajat. Mutta en ymmärrä mikä vika on Hannan kommentissa tai miksi Hannankaan pitäisi siitä ahdistua -kannatan homojen oikeuksia mutta oma mieheni saisi mielellään olla hetero tai bisse, menisi muuten vähän naisen kannalta hankalaksi? En usko että normisuomalainen on parempi tai huonompi kuin vaikka normi-intialainen, mutta ei ole käyttöä kielitaitoiselle kumppanille joka osaa hindiä, urdua ja sanskriittia, suomen, ruotsin tai englannin sijasta -kauniita kieliä mutta arjen kommunikointi tökkisi?

   Lainaa

  26. Tulos: +46 (50 ääntä)
   Kyllä Elmerin pitää päästä BB-taloon, tuohon älyn ja sivistyksen kehtoon.

   Lainaa

  27. Tulos: +34 (62 ääntä)
   Se aito oikea: Eikös tuo ole enempi vasemman laidan touhua, että halutaan, vaikka ei ole mitään oikeuttakaan?
   Ei ole. Itsekkyys ja ahneus ovat porvarillisia arvoja. Kts. Ari Koponen "pistin 180000 keräysvaroja omaan taskuun kun huvitti"

   Lainaa

  28. Se aito oikea 19.9.2019 19:40
   Tulos: -60 (98 ääntä)
   Nopo: Ei ole. Itsekkyys ja ahneus ovat porvarillisia arvoja. Kts. Ari Koponen “pistin 180000 keräysvaroja omaan taskuun kun huvitti”
   Vasemmiston kylmä tavoite on pitää kansa mahdollisimman köyhänä ja tukiviidakon varassa eläjänä. Sillä taataan äänisaalis seuraavissa vaaleissa, kun pelotellaan pahalla porvarilla.

   Lainaa

  29. Se aito oikea 19.9.2019 20:42
   Tulos: -39 (67 ääntä)
   Just: Poliittisessa keskustelussa voisi pärjätä paremmin jos opettelisi ymmärtämään edes perusasiat (vähemmän) nokkelien sutkautusten laukomisen sijaan.
   Eli kun vasuri heittää tyhmän kommentin Suomen toiseksi parhaasta puolueesta ja siihen vastaa nokkelasti, niin se onkin ollut "poliittista keskustelua", johon pitäisi kommentoida perusasioilla. Ok...

   Lainaa

  30. Tulos: +77 (81 ääntä)
   Jospa nyt keskityttäisiin olennaiseen ja ihmeteltäisiin heti ensialkuun sitä, että MIKSI v*tussa kukaan haluaisi käydä BB-talossa?

   Lainaa

  31. Tulos: +21 (29 ääntä)
   Voi Elmeri, pääsisit sisään vaan jos nimesi ois Helmeri.

   Lainaa

  32. Tulos: +36 (40 ääntä)
   Realiteetit: Hanna tuo realiteetit esiin ja pisteet siitä. Kyllä meistä monesta muustakin parisuhteessa “sisin” on tärkein, mutta kukapa ei haluaisi, että puoliso on omaan makuun kaunis/komea. Suomalaisuus taas voi olla jo keskinäisen ymmärryksen tai kultturierojen tasaamiseksi kullekkin tärkeää tai toinen voi nimenomaan haluta [...]
   Ei se ole ongelma, että on preferenssejä. Ongelma on se, että sanoo ettei näillä ominaisuuksilla ole väliä, paitsi että on. Kaikilla lienee kumppaninvalinnassa vaatimuksia ja preferenssejä. Vaatimuksia on yleensä sukupuoli tai ikähaarukka. Preferenssejä on tyypillisesti etnisyys, harrastukset tai pituus. Sitten on erikseen niitä asioita, joilla ei ole oikeasti mitään väliä, kuten onko henkilöllä korvannipukoita tai ovatko kainalokarvat vaalean- vai tummanruskeita.

   Lainaa

  33. Tulos: +64 (70 ääntä)
   Isä neljän, joka olet töissä: Tähänastisen perusteella sanoisin että politiikkaan pyrkivät tahtoo itselleen ja lähipiirilleen asioita ihan puoluekenttään katsomatta. Kauniit ajatukset ja vastaavat karisee uskomattomalla vauhdilla kun rahaa ja etuja alkaa virrata.
   No miksi esim. Li Andersson ei ole kokoomuksessa lähes 100 000 euron vuositulojensa kanssa? Miksi hän ei halua laskea verotusta ja tehdä ennen kaikkea päätöksiä, jotka hyödyttävät ylempää keskiluokkaa, eli häntä itseään ja todennäköisesti hänen lähipiiriään? Jos joku yrittää tehdä oikeudenmukaista politiikkaa, niin miksi ihmeessä ajatellaan, että sen toivotaan hyödyttävän juuri itseä ja omaa lähipiiriä? Vaikka oma perheeni on hyvin toimeentuleva, mielestäni poliittiset päätökset tulisi tehdä tietämättömyyden verhoon perustuen: minkälaisen maailman haluaisin, jos en tietäisi etukäteen, mihin yhteiskuntaluokkaan synnyn ja mitä etuja saan? Miten yhteiskunta on paras paikka heikoimmille? Ne joilla on rahaa, valtaa ja terveytensä, pärjäävät aina. Eikö politiikassa kannattaisi ajatella ennemmin niitä, joilla näitä ei ole?

   Lainaa

  34. Tulos: -24 (42 ääntä)
   Siiseli: Ne joilla on rahaa, valtaa ja terveytensä, pärjäävät aina. Eikö politiikassa kannattaisi ajatella ennemmin niitä, joilla näitä ei ole?[...]
   Toki heitäkin täytyy ajatella, mutta ne, joilla on sitä rahaa ja valtaa on kuitenkin kustantaa koko lystin, ja vie rahansa pois jos niiltä alkaa liikaa ottamaan.

   Lainaa

  35. Tulos: +4 (22 ääntä)
   Petkele: Mikä Hannan lauseista on se jolla hän puhui itsensä pussiin?
   Minäkin halusin suomalaisen miehen, olen siis aivan kamala tapaus.

   Lainaa

  36. Tulos: -19 (41 ääntä)
   Siiseli: No miksi esim. Li Andersson ei ole kokoomuksessa lähes 100 000 euron vuositulojensa kanssa? Miksi hän ei halua laskea verotusta ja tehdä ennen kaikkea päätöksiä, jotka hyödyttävät ylempää keskiluokkaa, eli häntä itseään ja todennäköisesti hänen lähipiiriään? Jos joku yrittää tehdä oikeudenmukaista politiikkaa, niin [...]
   Liille on myöskin ihan OK, että sähköjen siirtohinnat kasvavat vuosi vuodelta. Ennen vaaleja paasasi aiheesta, nopeastipa unohtui. Yllätys!

   Lainaa

  37. Tulos: -11 (33 ääntä)
   Nopo: Ei ole. Itsekkyys ja ahneus ovat porvarillisia arvoja. Kts. Ari Koponen “pistin 180000 keräysvaroja omaan taskuun kun huvitti”
   Niin tekevät kaikki hyväntekeväisyysjärjestötkin. Katohan kurillasi mm. spr:n pamppujen liksoja!

   Lainaa

  38. Tulos: -27 (35 ääntä)
   Just: Poliittisessa keskustelussa voisi pärjätä paremmin jos opettelisi ymmärtämään edes perusasiat (vähemmän) nokkelien sutkautusten laukomisen sijaan.
   Kyllä tuo vassareitten luonnehdinta oli täysin totta.

   Lainaa

  39. Tulos: -21 (43 ääntä)
   Vihervassari: Itseasiassa vasen laita tahtoo, että kaikki pärjää. Oikea laita tahtoo itselleen asioita. Mietitään vaikkapa Postia. Kumman laidan edustaja herra Malinen luultavasti on? Vasen laita ajattelee, että kaikilla on samat oikeudet.
   Oletko seurannut ollenkaan nykyisen vasemmistohallituksen tekemisiä? Ensin palkattiin lisää ministereitä ja sitten kaikille ministereille lisää avustajia (omista kaveripiireistä tietenkin) ja lopuksi ilmoitettiin ettei rahaa enää riitäkään esim. siihen hoitajamitoitukseen jota oltiin lupailtu vaaleissa. Kyllä tuo on aika kaukana teoriastasi että vasemmisto ei kahmisi itselleen etuja.

   Lainaa

  40. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Elmeri. Olet tyhmä.

   Lainaa

  41. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Vaakku: Eli siis ihan niinkuin herra Ford aikoinaan totesi: “asiakas saa minulta minkä tahansa värisen auton kun haluaa, kunhan se on musta.”
   Ai vieläkin löytyy ihmisiä jotka eivät tiedä ettei herra Ford koskaan sanonut noin?

   Lainaa

  42. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Juomari: Jospa nyt keskityttäisiin olennaiseen ja ihmeteltäisiin heti ensialkuun sitä, että MIKSI v*tussa kukaan haluaisi käydä BB-talossa?
   Se tais hakeakin sinne. Ja onhan hän Tulikettujen tähtipelaajakin kaiken tämän muun lisäksi. Luokan tiedotusvastaava yms. Kannattaa arvostaa. Naisiakin riittää.

   Lainaa

  43. Tulos: -17 (19 ääntä)
   Siiseli: No miksi esim. Li Andersson ei ole kokoomuksessa lähes 100 000 euron vuositulojensa kanssa? Miksi hän ei halua laskea verotusta ja tehdä ennen kaikkea päätöksiä, jotka hyödyttävät ylempää keskiluokkaa, eli häntä itseään ja todennäköisesti hänen lähipiiriään? Jos joku yrittää tehdä oikeudenmukaista politiikkaa, niin [...]
   Koska Anderssonin tulot tulevat hänen toimestaan vasemmistopoliitikkona ja niiden pysyvyys on melkolailla riippuvaisia siitä että hän sellaisena pysyy sillä jos hän vaihtaisi kokoomukseen niin silloin ilman suurta ihmettä neljän vuoden kuluttua hän putoaisi eduskunnasta. Siltikin hän on ollut mukana tekemässä päätöksiä jotka hyödyttävät häntä ja hänen lähipiiriään (mm. avustajien lisäys). En tiedä miten sinä koet oikeudenmukaisen politiikan mutta itse näen monet vasemmiston ajatukset ja teot epäoikeudenmukaisina ja ongelmia pitkässä juoksussa pelkästään pahentavina toimina. Esimerkkinä mainittakoon heidän halunsa tukea turvapaikka/maahanmuuttopolitiikkaa joka ei ratkaise ongelmia millään muotoa vaan levittää sitä vaan ympäriinsä. Heillä on toki erittäin kaunis ajatus monista asioista mutta toimet niitä kohti pyrkiessä eivät ole aina oikeita tai edes realistisia.

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Luokan Edustaja ja Kuningas toki pääsee jopa Linnanjuhliin :P

   Lainaa

  45. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Paras tapa aloittaa päivä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Big Brother, BB, Redi, kauppakeskus, onnitella, syntymäpäivä, Espoon seurakunnat, ulkonäkö