Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 70

  Mies pelaa liikaa, mikä avuksi?
  Suurenna näkymä
  Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 70

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 75 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +943 (997 ääntä)
   Kielletään ilmaisu "kind of" suomenkielisen lauseen keskellä?

   Lainaa

  2. Tulos: +593 (641 ääntä)
   Ilq: Kielletään ilmaisu “kind of” suomenkielisen lauseen keskellä?
   Kind of se olisi turhaa, jos sitä kuitenkin saisi käyttää yhä lauseen alussa ja lopussa. Siinä menisi kaunis ajatus hukkaan, kind of.

   Lainaa

  3. Tulos: +224 (560 ääntä)
   Mitäs jos naiset hyvät nappaisitte käteen sen controller kakkosen ja liittyisitte vaikka seuraan?

   Lainaa

  4. Tulos: +82 (104 ääntä)
   jamppa: Kind of se olisi turhaa, jos sitä kuitenkin saisi käyttää yhä lauseen alussa ja lopussa. Siinä menisi kaunis ajatus hukkaan, kind of.
   Meinasin kirjoittaa aluksi "... suomenkielisessä lauseessa", mutta sehän olisi ollut paradoksaalinen kommentti.

   Lainaa

  5. Kannattaisko 29.8.2019 5:09
   Tulos: +266 (376 ääntä)
   Litton: Mitäs jos naiset hyvät nappaisitte käteen sen controller kakkosen ja liittyisitte vaikka seuraan?
   Mitäs jos miehet hyvät valkkaisitte naisen suhteeseen sen mukaan, että teillä olisi jotain yhteistä tärkeää jo valmiiksi? Niinkuin toi pelaaminen, jos se kerran vie ison osan päivästä teiltä ja menee jopa seksin edelle.

   Lainaa

  6. Tulos: +508 (542 ääntä)
   Ilmoitatte miehelle selkeästi moneltako teillä harrastetaan seksiä ja kysytte aikooko hän osallistua.

   Lainaa

  7. Tulos: +219 (259 ääntä)
   Nea on varmaan aika ihana nainen. Enkä sano tätä edes sarkasmilla. Olen huomannut, että yhä harvemmat ja harvemmat ihmiset osaavat oikeasti keskustella asiat rakentavasti läpi, kun vastaan tulee ongelmia. Joko aloitetaan ihan hirveä riita tai mykkäkoulu tai jopa kostetaan asiat pettämällä tai vahingonteoilla. Kaikki on niin ihanaa ensimmäisen pilvilinnan rärön kohtaamiseen saakka ja asian korjaamisen sijaan syytetään toista säröstä. Onko se kumma, että parisuhteet lyhenevät jatkuvasti ja oikeaa rakkautta ei meinaa nähdä enää missään.

   Lainaa

  8. Tulos: +213 (289 ääntä)
   Tämä on kyllä monella tuntemallani mimmillä ongelma, että kumppani pelaa kaikki illat eikä seksiä tai fyysistä läheisyyttä ylipäätään ole heidän mielestään tarpeeksi. Mun mielestä Kristan ensimmäinen ehdotus oli itse asiassa ihan hyvä. Avoin suhde voi olla hyvä vaihtoehto pariskunnille, joiden seksuaaliset tarpeet ei kohtaa. Toki niin, että kaikki osapuolet tietoisia järjestelystä ja hyväksyvät sen.

   Lainaa

  9. Tulos: +217 (243 ääntä)
   Litton: Mitäs jos naiset hyvät nappaisitte käteen sen controller kakkosen ja liittyisitte vaikka seuraan?
   Ihan hyvä idea tämäkin yhteiseen ajanviettoon, mutta jos seksiä tai hellyyttä tekee mieli, niin videopelien räiskiminen ei välttämättä sitä tarvetta tyydytä. Eikä kaikki edes tykkää videopeleistä.

   Lainaa

  10. Isä neljän, joka olet töissä 29.8.2019 6:44
   Tulos: +218 (252 ääntä)
   Miu: Tämä on kyllä monella tuntemallani mimmillä ongelma, että kumppani pelaa kaikki illat eikä seksiä tai fyysistä läheisyyttä ylipäätään ole heidän mielestään tarpeeksi. Mun mielestä Kristan ensimmäinen ehdotus oli itse asiassa ihan hyvä. Avoin suhde voi olla hyvä vaihtoehto pariskunnille, joiden seksuaaliset tarpeet ei [...]
   Näinkö on? Itse tunnen monta miestä, jotka ovat yksinkertaisesti kyllästyneet yrittämään saada läheisyyttä yms suhteessa ja tilanne sitten menee tuohon. Ja kaikki johtuu siitä ettei ihmiset osaa puhua asioitasa selviksi. Puhumattomuus parisuhteessa on ihan oikeasti asia, joka johtaa pitkällä tähtäimellä ongelmiin ja se ei ole sukupuolesta riippuvaa.

   Lainaa

  11. Tulos: -222 (286 ääntä)
   Nea voisi mennä nukkumaan vähän pidemmillekin unille. Ja Kristalle ratkaisuksi: Hommaa itsellesi oikeasti äijä ja potkaise pelien kanssa tuhertava poikanen elämää oppimaan jonkun muun riesaksi. Tuollaisiin (vähintäänkin henkisesti) pikkupoikiin kannata aikaansa tuhlata.

   Lainaa

  12. Tulos: +95 (175 ääntä)
   itse päätin 5 vuoden kokemuksen jälkeen, että en vaan ota pelaavaa miestä. Enkä yliurheilevaa. Nyt olen huomannut että maanisesti harrastuksia omaavat puolisot ylipäänsä hankaloittavat elämää :D

   Lainaa

  13. Tulos: +170 (270 ääntä)
   Aika rajua kommentointia. Jos tilanne olisikin toisinpäin ja se olisi nainen, joka käyttäisi kaiken aikansa vaikkapa hevosiin. Kommentoitaisiinko todella, että avoimen suhteen paikka tai että jätä moinen pikkutyttö?

   Lainaa

  14. Pelinainen 29.8.2019 7:27
   Tulos: +285 (299 ääntä)
   Taisin sitten epäonnistua naisena kun oma exä pelasi kaikki päivät minecraftia. Liityin itsekin välillä mukaan, mutta olen itse konsolipelaajia eikä tietokone jaksa pyörittää pelejä. Minecraftia jaksoi pyörittää noin tunnin kunnes alkoi olemaan liian raskasta. Ensimmäisenä tietysti pyysin mieheltä, että huomioisi minuakin enemmän kuin suukon pävässä. Aina lupasi, mutta unohti ne jo heti seuraavana päivänä. Lopulta en jaksanut olla enää miehelle äitinä taikka piikana, vaan lähdin ovesta enkä tullut takaisin. Kertaakaan heittänyt läppäriä parvekkeelta tai hakannut pesäpallomailalla.

   Lainaa

  15. Tulos: +103 (109 ääntä)
   Ilq: Kielletään ilmaisu “kind of” suomenkielisen lauseen keskellä?
   Kaikkihan tietää, että se on suomeksi "sordof"

   Lainaa

  16. Tulos: +8 (102 ääntä)
   otto: Ilmoitatte miehelle selkeästi moneltako teillä harrastetaan seksiä ja kysytte aikooko hän osallistua.
   Tämä menetelmä on toiminut eräälle tuttavalleni. Hän sanoi, että hankkiutuu raskaaksi klo 16.30 sinä ja sinä päivänä, ja jos mies on paikalla, tästä tulee (mahdollisesti) syntyvän lapsen isä. Töistä lähtö sujui sinä päivänä insinööriltäkin ajoissa. Yhdeksän kuukautta myöhemmin syntyi terve poika.

   Lainaa

  17. Tulos: +87 (107 ääntä)
   Kukkis: itse päätin 5 vuoden kokemuksen jälkeen, että en vaan ota pelaavaa miestä. Enkä yliurheilevaa. Nyt olen huomannut että maanisesti harrastuksia omaavat puolisot ylipäänsä hankaloittavat elämää
   Pelaamistakin voi harrastaa kohtuudella. Itse olen "pelaava mies", mutta pelaan ehkä ~10h/kk.

   Lainaa

  18. Tulos: +40 (54 ääntä)
   Nananas: Kaikkihan tietää, että se on suomeksi “sordof”
   Sod off.

   Lainaa

  19. Kilokalori 29.8.2019 9:26
   Tulos: -3 (191 ääntä)
   Nousee kyllä karvat pystyyn, kun kuulee ihmisten puhuvan, ettei heidän puolisoillaan saa olla "liikaa" tai liian aikaa vieviä harrastuksia. Että henkiseen patteriin puoliso kiinni heti tapaamisen ja "joo seurustellaan" lupauksen jälkeen. Palvot minua siitä käsin koko illan. Psykomiehet ja hullut naiset, huh huh.

   Lainaa

  20. Tulos: +55 (83 ääntä)
   otto: Ilmoitatte miehelle selkeästi moneltako teillä harrastetaan seksiä ja kysytte aikooko hän osallistua.
   Tää pitäis ottaa käyttöön :D

   Lainaa

  21. Tulos: -28 (72 ääntä)
   otto: Ilmoitatte miehelle selkeästi moneltako teillä harrastetaan seksiä ja kysytte aikooko hän osallistua.
   Toi toimii yleensä aika hyvin baarissa ja joskus kotona myös vaimolle.

   Lainaa

  22. Tulos: +217 (241 ääntä)
   Kilokalori: Nousee kyllä karvat pystyyn, kun kuulee ihmisten puhuvan, ettei heidän puolisoillaan saa olla “liikaa” tai liian aikaa vieviä harrastuksia. Että henkiseen patteriin puoliso kiinni heti tapaamisen ja “joo seurustellaan” lupauksen jälkeen. Palvot minua siitä käsin koko illan. Psykomiehet ja hullut naiset, huh huh.
   Jos se harrastus menee kokonaan parisuhteen edelle niin kyllähän se on ihan aito ongelma, oli se harrastus sitten mikä tahansa. Kumppanin huomiointi on aika oleellinen osa parisuhdetta.

   Lainaa

  23. Tulos: +149 (159 ääntä)
   Kilokalori: Nousee kyllä karvat pystyyn, kun kuulee ihmisten puhuvan, ettei heidän puolisoillaan saa olla “liikaa” tai liian aikaa vieviä harrastuksia. Että henkiseen patteriin puoliso kiinni heti tapaamisen ja “joo seurustellaan” lupauksen jälkeen. Palvot minua siitä käsin koko illan. Psykomiehet ja hullut naiset, huh huh.
   Ja välimuotoa noilla ei ole? Ainoastaan nuo kaksi ääripäätä?

   Lainaa

  24. Isä neljän, joka olet töissä 29.8.2019 10:03
   Tulos: +130 (134 ääntä)
   nuutti: Jos se harrastus menee kokonaan parisuhteen edelle niin kyllähän se on ihan aito ongelma, oli se harrastus sitten mikä tahansa. Kumppanin huomiointi on aika oleellinen osa parisuhdetta.
   Tässä tuleekin sitten ihmisten tulkinnat ja näkemykset vastaan. Ihmiset näkee "edellemenon" eri tavalla ja ihmiset tarvii eriävissä määrin omaa aikaa ja läheisyyttä. Vedän taas sen puhumiskortin esiin. Puhukaa mitä haluatte parisuhteelta jo "säätövaiheessa" ja älkää valehdelko seksin takia, jollette halua että homma kosahtaa kipeästi myöhemmin. Ja älkää "tulkitko" toisten puheita, vaan ottakaa sanat sanoina. Rehellinen yhteys alusta asti, niin voi vetäytyä suhteesta ilman vahinkoa ja löytää oikeasti kestävän kumppanin, mikäli sellaista haluaa.

   Lainaa

  25. gamer since -93 29.8.2019 10:05
   Tulos: -62 (124 ääntä)
   Litton: Mitäs jos naiset hyvät nappaisitte käteen sen controller kakkosen ja liittyisitte vaikka seuraan?
   Aamen! Pariskunta joka pelaa yhdessä, pysyy yhdessä. Muijat jotka eivät pelaa miestensä kanssa menettävät paljon, sekin on yhteistä aikaa ja aina voi yrittää löytää pelin jota molemmat tykkäävät pelata. Juuri alkoi Diablon uusin kausi ja kohta tulee Borderlands 3. Ou jee.

   Lainaa

  26. Tulos: +105 (117 ääntä)
   Litton: Mitäs jos naiset hyvät nappaisitte käteen sen controller kakkosen ja liittyisitte vaikka seuraan?
   Yritin, olin kuulemma liian huono :D Pian tulikin ero miehen liiallisen pelaamisen vuoksi.

   Lainaa

  27. It's a deal 29.8.2019 10:14
   Tulos: +178 (194 ääntä)
   Aikoinaan meni homma karille, kun pelasin enkä ollut vieressä sohvalla valmiudessa odottamassa että salkkarit, BB ja pari muuta realitya on saatu katsottua. En siis ollut kiinnostunut kumppanistani sen vertaa, että varuilta tuijottaisin sitä roskaa koko illan tärpin toivossa. Väkisin kun yritti katsoa, niin silloin piti olla hiljaa. Täysipäinen ei tuota kamaa katso kommentoimatta edes viittä minuuttia. Jos kumppanisi tarvitsee hiljaisuutta pysyäkseen Temptation islandin juonikäänteissä mukana, on aika myöntää oma virheensä ja lähteä kävelemään. :D

   Lainaa

  28. Tulos: +41 (79 ääntä)
   Hanki omia harrastuksia, joita voit tehdä kun miehes pelaa.

   Lainaa

  29. Tulos: +97 (119 ääntä)
   Kyllä Nealla on ihan hyvä pointti. Järkyttävää, että toisella on mahdollisesti jopa riippuvuusongelma pelaamisen kanssa, ja siihen koetaan hyväksi vastaukseksi uhkailla pettämisellä ja tavaroiden hajottamisella. Ei sitä välttämättä noin vain lopeteta. Parempi vaihtoehto on keskustella pelaamisesta ja olla tukena ja kannustaa pelaamisen vähentämiseen, ja jos on tarpeen, niin auttaa puolisoa hakemaan ulkopuolista apua. Tämä on mielestäni niin itsestäänselvä toimintatapa, että en tajua, miten jollekin tulee tätä ennen mieleen henkinen väkivalta. En itse voisi ikinä olla puolison kanssa, joka uhkailee pettämisellä, jos kokee saavansa liian vähän seksiä.

   Lainaa

  30. Sniidelsnuu 29.8.2019 10:49
   Tulos: +97 (103 ääntä)
   Jos kyseessä on oikea peliongelma, niin apua siinä tarvitaan. Itse tiedostan olevani koukussa internettiin. Ratkeasiko ongelma sillä, että partnerini tuhoaisi puhelimeni? Ei. Ongelmallinen ei itse tiedosta ongelmaansa, hänelle pitää saada asia jotenkin tiedostettua ja se voi viedä aikaa. Osaatteko parisuhteessa sopia yhteisistä asioista? Pystyttekö sopimaan, että kello 19-22 on yhteistä aikaa ja sen aikana ei pelata/katsona telkkarin huonointa draamaa? Että ruoka laitetaan yhdessä? Jossain kohtaa pitää myös ymmärtää lähteä kävelemään. Sinä et yksin korjaa ihmistä, eikä varsinkaan jos hän ei ota apua vastaan.

   Lainaa

  31. Tulos: -32 (88 ääntä)
   On se kumma kun ei mies saa harrastaa. Ei seksin tarvitse men kaiken muun edelle. Jos ahdistaa niin oisko mitään keskustella rakentavasti? Ihmiset on kyllä urpoja. Eka ratkasu on aina jotain ihan hullua ylilyöntiä.

   Lainaa

  32. Tulos: +58 (80 ääntä)
   Känkky: Aika rajua kommentointia. Jos tilanne olisikin toisinpäin ja se olisi nainen, joka käyttäisi kaiken aikansa vaikkapa hevosiin. Kommentoitaisiinko todella, että avoimen suhteen paikka tai että jätä moinen pikkutyttö?
   Miehet varmastikin kommentoisivat. Mutta ihan oikeasti on iso ongelma, että jokin harrastus vie kaiken yhteisen ajan ja sammuttaa libidon. Ei ihminen silloin ole parisuhteessa vaan hyväksikäyttää toista harrastuksensa mahdollistamiseen.

   Lainaa

  33. Tulos: +53 (67 ääntä)
   jokunen: Hanki omia harrastuksia, joita voit tehdä kun miehes pelaa.
   Vaikka se seksi.

   Lainaa

  34. Hööpölööpö 29.8.2019 12:06
   Tulos: +1 (79 ääntä)
   Miksi kukaan pelaisi tietokoneella tai konsolilla, jos voisi olla harrastamassa seksiä?

   Lainaa

  35. Tulos: +41 (55 ääntä)
   Siiseli: Kyllä Nealla on ihan hyvä pointti. Järkyttävää, että toisella on mahdollisesti jopa riippuvuusongelma pelaamisen kanssa, ja siihen koetaan hyväksi vastaukseksi uhkailla pettämisellä ja tavaroiden hajottamisella. Ei sitä välttämättä noin vain lopeteta. Parempi vaihtoehto on keskustella pelaamisesta ja olla tukena ja [...]
   Oletettavasti keskustella on jo yritetty, mutta eihän se kuuron selän kanssa onnistu.

   Lainaa

  36. Tulos: +44 (72 ääntä)
   Hööpölööpö: Miksi kukaan pelaisi tietokoneella tai konsolilla, jos voisi olla harrastamassa seksiä?
   Yllättävän moni MIES.

   Lainaa

  37. Tulos: +45 (59 ääntä)
   Kyllähän pelaaminen on harrastus siinä missä mikä tahansa muukin. Jos parisuhteessa toisella on aikaa vievä harrastus ja toisella ei juuri minkäänlaista vaan pyörittelee lähinnä peukaloitaan vapaa-ajalla, niin voihan siinä tuntea olonsa yksinäiseksi. Kannattaisi harkita harrastuksen hankkimista itselleenkin sen sijaan että painostaisi/uhkailisi toista lopettamaan iloa tuottavat aktiviteetit. Pelaaminen voi olla myös riippuvuuden kohde tai pakokeino todellisuudesta, jos taustalla on suurempia ongelmia kuten esimerkiksi vaikea masennus/ahdistus. Pelaamisen lopettaminen ei tarkoita silloin automaattisesti läheisyysongelman katoamista. Vaikka olisi pelaamatta ja siinä kumppanin vieressä, niin masentuneella ei välttämättä herää himoa vaikka yrittäisikin päästä tunnelmaan, ja voi kokea ahdistavana fyysisen kosketuksen jos kaikki energia kuluu sen päänsisäisen kaaoksen hillitsemiseen ym. Syyllistäminen ei paranna tilannetta vaan se täälläkin jo mainittu kommunikaatio. Jos se pelaaminen tuntuu menevän tosissaan kaiken muun edelle, niin siinä voi vaikka yhdessä istua alas ja keskustella rauhassa että mikä on pohjimmiltaan ongelma ja miten sitä lähdetään yhdessä ratkomaan. Masentuneen olisi hyvä hakea ulkopuolistakin apua ja tukea esim terveyskeskuksen tai opiskelijaterveydenhuollon kautta, ja kumppani voi siinä myös kannustaa ja auttaa omien voimiensa mukaan.

   Lainaa

  38. Tulos: +56 (58 ääntä)
   Ilq: Kyllähän pelaaminen on harrastus siinä missä mikä tahansa [...]
   Ja piti mainita toki vielä se skenaario, että varmaan löytyy sellaisiakin tyyppejä, jotka vain ovat peleistä kiinnostuneempia kuin mistään muusta. Eivät välitä muista ihmisistä tai omasta parisuhteestaankaan - miten lie sellaiseen on alunperin päätyneetkään - ja silloin ero voi olla kaikille käytännöllisin ratkaisu.

   Lainaa

  39. Tulos: +60 (68 ääntä)
   retiisi: Yritin, olin kuulemma liian huono Pian tulikin ero miehen liiallisen pelaamisen vuoksi.
   Jos otti pelaamisen niin tosissaan ettei saa tulla mukaan jos on "liian huono" niin sitten joutikin mennä. Eiköhän pelaamisen kuitenkin kuuluisi olla viihdettä eikä mitään hampaat irvessä suorittamista.

   Lainaa

  40. Tulos: +97 (107 ääntä)
   Kilokalori: Nousee kyllä karvat pystyyn, kun kuulee ihmisten puhuvan, ettei heidän puolisoillaan saa olla “liikaa” tai liian aikaa vieviä harrastuksia. Että henkiseen patteriin puoliso kiinni heti tapaamisen ja “joo seurustellaan” lupauksen jälkeen. Palvot minua siitä käsin koko illan. Psykomiehet ja hullut naiset, huh huh.
   Kyllä varmasti on ja onkin näitä naisia, joille jopa kerran viikossa tunnin pari baarireissu kaveriporukalla on jo liian tuskallista, mutta itsellä exä meni koneelle heti kun pääsi koulusta ja oli koneella kunnes meni nukkumaan. Vapaalla taas heti herättyä kone päälle ja se sammuu viimeistään kun pitäisi mennä nukkumaan. Nousi koneelta vain kun kävi vessassa tai haki ruokaa. Syötiinkö edes yhdessä? Ei, mies otti ruoan ja meni syömään koneen ääreen. Jos pyysi viettää aikaa, se oli se 15-30min ja sitten olikin pakko päästä taas koneen ääreen. Minä olin se, joka kävi kaupassa, siivosi ja teki ruokaa. Itsellä on omat harrastkset joihin kuuluu pelaaminenkin ja voin viettää niissä kiinni tunnin jos toisenkin, mutta kyllä se olisi mukavaa tehdä jotain yhdessäkin muuta kuin nukkua samassa sängyssä. Usein mainitsin asiasta, jotka johtivat tyhjiin lupauksiin, minun maalaaminen nalkuttajaksi tai draamakuningattareksi ja lopulta johti siihen, että jouduin syömään masennuslääkkeitä kestääkseni sitä suhdetta. Sekunttiakaan en kadu kun lopulta päätin lähteä ja masennuslääkkeet ja ahdistus jäivät samalla.

   Lainaa

  41. Tulos: -31 (47 ääntä)
   Koettu: Yllättävän moni MIES.
   Mielestäni se ei ole yllättävää. Sen sijaan yksikin nainen tuossa tilanteessa on yllättävä, joten sanonta kuuluu: Yllättävän moni NAINEN.

   Lainaa

  42. Tulos: +4 (30 ääntä)
   Eka olin Nean puolella koska itekkin alan kyllästyä siihen et naiset reagoi just silleen pleikka parvekkeelta/petetään koska mies pelaa pelejä mut tarviiks noin pitkälle jankata ja vetää rikosilmotuksetki peliin

   Lainaa

  43. Arkkienkeli 29.8.2019 17:36
   Tulos: -9 (33 ääntä)
   Litton: Mitäs jos naiset hyvät nappaisitte käteen sen controller kakkosen ja liittyisitte vaikka seuraan?
   Tai vois napata vaikka Joystickin kakkoseen, niin miestäkin kiinnostaisi.

   Lainaa

  44. Tulos: -26 (56 ääntä)
   Hmm... Hieman kaksipiippuinen juttu tämä. Vaihtoehtoja ovat; A) mies on peliriippuvainen. B) seksi Kristan kanssa on huonoa.

   Lainaa

  45. Tulos: +7 (49 ääntä)
   Valuvika: Nea voisi mennä nukkumaan vähän pidemmillekin unille. Ja Kristalle ratkaisuksi: Hommaa itsellesi oikeasti äijä ja potkaise pelien kanssa tuhertava poikanen elämää oppimaan jonkun muun riesaksi. Tuollaisiin (vähintäänkin henkisesti) pikkupoikiin kannata aikaansa tuhlata.
   Mikä mahtaa olla se oikea äijä? Itse, näin informaatiotekniikan tohtorina ja 7:n lapsen isänä, sekä 70-luvulta asti pelanneena en oikein hahmota määrittelemääsi yksilöä. Nytkin tässä odotellaan kahden teini-ikäisen likkani kanssa että koska päästään kirjautumaan WoW-Classic serverille. Jäi niin pahasti hahmonkehitys kesken, kun toiseksi nuorin on vasta lvl. 12 undead roque. PS. työskentelen terästehtaalla IT-puolella. Miehekkäämpää ammattia ei voisi olla, kun moottorimaski naamalla ja tyvekissä menee vaihtamaan kytkintä asbestialueelle...

   Lainaa

  46. Tulos: +3 (5 ääntä)
   LaLa: Tää pitäis ottaa käyttöön
   Samanhan voisi toivoa toisinpäin.

   Lainaa

  47. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Kyllä tuo minunkin mielestä vähän naurettavaksi Nealla menee, vaikka alkuperäinen pointti ihan hyvä olikin.

   Lainaa

  48. Tulos: +9 (13 ääntä)
   otto: Ilmoitatte miehelle selkeästi moneltako teillä harrastetaan seksiä ja kysytte aikooko hän osallistua.
   Missä se oli "meillä harrastetaan seksia joka päivä klo 21, olit paikalla tai et"?

   Lainaa

  49. Tulos: +18 (24 ääntä)
   tonique: Tämä menetelmä on toiminut eräälle tuttavalleni. Hän sanoi, että hankkiutuu raskaaksi klo 16.30 sinä ja sinä päivänä, ja jos mies on paikalla, tästä tulee (mahdollisesti) syntyvän lapsen isä. Töistä lähtö sujui sinä päivänä insinööriltäkin ajoissa. Yhdeksän kuukautta myöhemmin syntyi terve poika.
   No kenen se oli?

   Lainaa

  50. Tulos: +33 (51 ääntä)
   Litton: Mitäs jos naiset hyvät nappaisitte käteen sen controller kakkosen ja liittyisitte vaikka seuraan?
   Ei ole ratkaisu. Jos nainen ei ole hyvä pelaamaan niin ei mies sitä jaksa katsella, ja jos taas nainen onkin parempi pelaaja kuin mies, ei mies kestä sitä katsella.

   Lainaa

  51. Kilokalori 30.8.2019 0:14
   Tulos: -38 (60 ääntä)
   Litton: Mitäs jos naiset hyvät nappaisitte käteen sen controller kakkosen ja liittyisitte vaikka seuraan?
   Tai sitten tarjoaisitte sitä toista kakkosta niin saattaisi alkaa miestä kiinnostaa.

   Lainaa

  52. Anonymous007 30.8.2019 2:59
   Tulos: +24 (36 ääntä)
   Entisessä suhteessa laitoin elämäni uuteen malliin, en lorvinut pc tai pelaillut konsoleilla muttei sekään riittänyt ex-aviovaimolleni. Annoin läheisyyttä, vietin aikaa hänenkaa mutta armas auta, kun olisin tunnin jotain pelaillut kerran pari viikossa illalla niin johan alkoi marisee että hänellä on tylsää jne. Ei se aina niin mene että mies on syypää suhteessa.

   Lainaa

  53. Tulos: +29 (43 ääntä)
   jokunen: Hanki omia harrastuksia, joita voit tehdä kun miehes pelaa.
   Ei kai siita valitettu etta mies pelaa, vaan siita ettei seksiakaan saa kun mies pelaa niin paljon. Terve ihminen tarvitsee seksia, kuka enemman kuka vahemman (paitsi aseksuaalit, ja he tietavat sen itse eivatka johda muita harhaan). Sen tajuaa jos kumppani ei halua kuunnella samaa musiikkia, voihan sita kuunnella yksinaan, kayda taidenayttelyissa, voihan niissa kayda kaverien kanssa, tai matkustella, voihan sita lahtea vaikka sisaruksen kanssa. Mutta seksia on parisuhteessa tylsa aina harrastaa yksinaan, kaverien kanssa ei useimmissa suhteissa ole lupa, ja sisarukset, nojoo. Jos seksia ei saa kumppanilta niin taytyy alkaa miettia mista sita sitten saa.

   Lainaa

  54. Lohikäärme 30.8.2019 6:19
   Tulos: -3 (25 ääntä)
   retiisi: Yritin, olin kuulemma liian huono Pian tulikin ero miehen liiallisen pelaamisen vuoksi.
   Aika kudipäinen mies kyllä. Come on, kyllähän se vaatii jonkinmoisen learning curven aina, ja kyllä se pitäisi ymmärtää. Oon aina vihannu ihmisiä jotka ei anna "n00beille" edes mahdollisuutta, eikä se kerro kauheasti hyvää miehestä että oma muija lasketaan siihen... Itse esittelin Borderlandsin maailman kullalleni, kävikin sit sillai että nyt kun on main pelit pelattujaja aletaan käydä läpi kakkosen DLC:itä, tuli siitä parempi pelaaja kuin musta... Auts, mutta parempaa snipua en vois rinnalleni pyytää.

   Lainaa

  55. Ehkäeikannattais 30.8.2019 6:52
   Tulos: +5 (29 ääntä)
   Kannattaisko: Mitäs jos miehet hyvät valkkaisitte naisen suhteeseen sen mukaan, että teillä olisi jotain yhteistä tärkeää jo valmiiksi? Niinkuin toi pelaaminen, jos se kerran vie ison osan päivästä teiltä ja menee jopa seksin edelle.
   Mitä jos ne naiset ajattelis omilla aivoillaan ja ei lähtis niiden ukkojen mukaan jotka pelaa, jos ne pelit ei kiinnosta? Miks se miehen tehtävä on valita nainen omien tapojensa mukaan, eikä toisinpäin? Vai tulitko ajatelleeksi, että molemmat vois vähän suhteen alussa (ainakin enne yhteen muuttoa) katsastaa toisen elintavat ja miettiä vielä kerran?

   Lainaa

  56. Tulos: +18 (32 ääntä)
   Mikä tää oletus näissä kommenteissa on, että miehet on niitä jotka pelaa ja naiset niitä joita se häiritsee että mies pelaa? Tulkaa jo pois sieltä 90-luvulta, naisetkin pelaa. Kaikki pelaa eikä kukaan harrasta enää seksiä?

   Lainaa

  57. Tulos: +18 (28 ääntä)
   Litton: Mitäs jos naiset hyvät nappaisitte käteen sen controller kakkosen ja liittyisitte vaikka seuraan?
   Kaikkia ei kiinnosta pelaaminen, varsinkaan konsoleilla. Ja sitten itketään kun naiset muka aina vaan pihtaavat :D

   Lainaa

  58. Tulos: -13 (37 ääntä)
   Kilokalori: Tai sitten tarjoaisitte sitä toista kakkosta niin saattaisi alkaa miestä kiinnostaa.
   Ei kannata ellei halua sitten jo 50 vuotiaana vaipoissa. Se eräs lihas nimittäin löystyy kun ei ole tarkoitettu kuin yhteen asiaan.

   Lainaa

  59. Tulos: +15 (23 ääntä)
   jokunen: Hanki omia harrastuksia, joita voit tehdä kun miehes pelaa.
   Esim. naapuri?

   Lainaa

  60. Tulos: +6 (24 ääntä)
   Aiivan: Ei kannata ellei halua sitten jo 50 vuotiaana vaipoissa. Se eräs lihas nimittäin löystyy kun ei ole tarkoitettu kuin yhteen asiaan.
   En usko, että kohtuullisella anaaliyhdynnällä saa ainakaan ihan valtavaa tuhoa aikaiseksi. Ja onhan sillä myös hyötyjä. Ja muistakaa riittävä liukkari!

   Lainaa

  61. Tulos: -1 (17 ääntä)
   Niin, sit kans pitää olla aina valittamassa siitä, et miehet ajattelee koko ajan vaan seksiä ja haluaa sitä naisilta kellon ympäri.

   Lainaa

  62. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Hermes: Ei ole ratkaisu. Jos nainen ei ole hyvä pelaamaan niin ei mies sitä jaksa katsella, ja jos taas nainen onkin parempi pelaaja kuin mies, ei mies kestä sitä katsella.
   Oisko kuitenkin ihan vaan ihmisestä kiinni? Mun mies on vaan ylpeä, jos onnistun jossain sen rökittämään :D

   Lainaa

  63. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Onneksi olen lautapelaaja niin ei paljon pelaamista haittaa joku kännykän tuhoaminen

   Lainaa

  64. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Isä neljän, joka olet töissä: Tässä tuleekin sitten ihmisten tulkinnat ja näkemykset vastaan. Ihmiset näkee “edellemenon” eri tavalla ja ihmiset tarvii eriävissä määrin omaa aikaa ja läheisyyttä. Vedän taas sen puhumiskortin esiin. Puhukaa mitä haluatte parisuhteelta jo “säätövaiheessa” ja älkää valehdelko seksin takia, jollette halua että homma [...]
   Ihmisen persoona kylläkin kehittyy elämän ja pitkän parisuhteen aikana. Säätövaiheessa ajankohtaiset toiveet, tarpeet ja odotukset parisuhteesta ja itsenäisyydestä voi tämän vuoksi olla hyvin erilaisia viiden tai kymmenen vuoden päästä. Puhuminen toki toimii persoonan ja suhteen kehityksen joka vaiheessa.

   Lainaa

  65. Tulos: -6 (28 ääntä)
   Kukkis: itse päätin 5 vuoden kokemuksen jälkeen, että en vaan ota pelaavaa miestä. Enkä yliurheilevaa. Nyt olen huomannut että maanisesti harrastuksia omaavat puolisot ylipäänsä hankaloittavat elämää
   Onhan se väärin, jos mies on elämässään kiinnostunut myös jostain muusta kun vain sinusta!

   Lainaa

  66. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Ehkäeikannattais: Mitä jos ne naiset ajattelis omilla aivoillaan ja ei lähtis niiden ukkojen mukaan jotka pelaa, jos ne pelit ei kiinnosta? Miks se miehen tehtävä on valita nainen omien tapojensa mukaan, eikä toisinpäin? Vai tulitko ajatelleeksi, että molemmat vois vähän suhteen alussa (ainakin enne yhteen muuttoa) katsastaa toisen elintavat ja miettiä vielä kerran?
   Elämäntilanteetkin ehtii muuttua ja kaikkea on mahdotonta ottaa huomioon silloin suhteen alkuvaiheessa. Opsikeluaikana on joustavampaa vapaa-aikaa, kuin työelämässä. Oli harrastus mikätahansa ei sen kuuluisi hallita elämää.

   Lainaa

  67. Louis Friend 2.9.2019 15:44
   Tulos: -7 (15 ääntä)
   Miksi monet naiset luulee että se on jotenkin hurmaavaa tai söpöä käytöstä tuhota miehen omaisuutta?

   Lainaa

  68. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Kannattaisko: Mitäs jos miehet hyvät valkkaisitte naisen suhteeseen sen mukaan, että teillä olisi jotain yhteistä tärkeää jo valmiiksi? Niinkuin toi pelaaminen, jos se kerran vie ison osan päivästä teiltä ja menee jopa seksin edelle.
   Sama kehote naisille, älkää valitko pelaavaa miestä jos harrastukset ei kohtaa tai ei kestä toisen yksinharrastamista

   Lainaa

  69. Tulos: -8 (12 ääntä)
   H: Säätövaiheessa ajankohtaiset toiveet, tarpeet ja odotukset parisuhteesta ja itsenäisyydestä voi tämän vuoksi olla hyvin erilaisia viiden tai kymmenen vuoden päästä
   " Säätövaiheessa ajankohtaiset toiveet, tarpeet ja odotukset parisuhteesta ja itsenäisyydestä voi tämän vuoksi olla hyvin erilaisia viiden tai kymmenen vuoden päästä" nämä asiat EIVÄT VOI TULLA PUUN TAKAA jos puhuu oikeasti kumppanilleen muutenkin kuin alkusäädössä ja loppudumppaamisessa.

   Lainaa

  70. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Iina: ” Säätövaiheessa ajankohtaiset toiveet, tarpeet ja odotukset parisuhteesta ja itsenäisyydestä voi tämän vuoksi olla hyvin erilaisia viiden tai kymmenen vuoden päästä” nämä asiat EIVÄT VOI TULLA PUUN TAKAA jos puhuu oikeasti kumppanilleen muutenkin kuin alkusäädössä ja loppudumppaamisessa.
   Luetun ymmärtäminen 5/5. Kuten sanoin - kohdassa, jonka lainauksesta jätit pois - puhuminen toimii suhteen joka vaiheessa.

   Lainaa

  71. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Ja taas suurinosa kommentoi niinkuin tietäsivät tuon keskustelun takia mitä tuossa parisuhteessa on oikeasti tapahtunut. Esim exä syytti kerran ettei minua seksi kiinnosta ja pelaan vain koko ajan, noh kaivoin tiedot esille ja olin pelannut 2 tuntia edellisen 30 päivän aikana. Omista viettely yrityksistäni ei onneksi tietoa tallennettuna löydy mutta taatusi enemmän olin käyttänyt siihen aikaa. Ja hän ei tehnyt aloitteita juuri koskaan. Silti olisi täysin väärä olettaa muiden suhteesta yhtään mitään niin minun kuin exän kokemusten perusteella. Voi olla että mies on peliriippuvainen, parisuhteessa voi olla muita ongelmia tai aloittaja liioittelee tilanetta täysin. Totuutta ei tiedä kukaan ja tässä tapauksessa ei edes niiden kahden ihmisen käsitystä tapahtuneesta, joten aivan turhaan täällä taas intetään.

   Lainaa

  72. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Nämäkö on niitä pelimiehiä sitten?

   Lainaa

  73. Mononukleidi 3.9.2019 7:50
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Louis Friend: Miksi monet naiset luulee että se on jotenkin hurmaavaa tai söpöä käytöstä tuhota miehen omaisuutta?
   Ehkä siksi, kun miehetkin luulevat (väittävät) että rentut kiinnostavat naisia. EIVÄT KIINNOSTA.

   Lainaa

  74. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Iina: Sama kehote naisille, älkää valitko pelaavaa miestä jos harrastukset ei kohtaa tai ei kestä toisen yksinharrastamista
   Kuule, miksi pleikkamies ryhtyy parisuhteeseen? Ihanko vain mahdollistaakseen lisääntyvän peliajan hankkimalla ilmaisen siivooja-kokki-ruokalähetti-henkilön?

   Lainaa

  75. Pelihulluista 3.9.2019 7:55
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Ehdotus: jättäkää ne siat. Parempi vapaana kuin tuommoisen potsin kanssa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: pelata, pelit, rikos, rikosilmoitus, rikokseen yllyttäminen, omaisuuden tuhoaminen