Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Kuvakooste, osa 245

  Suurenna näkymä

  35 kommenttia

  1. gigu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1055 (1085 ääntä)

   …ja tämän takia oikeasti sisäilmasta kärsiviä ei oteta tosissaan.

     Lainaa

  2. Mustalaisnaamio kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -267 (573 ääntä)

   gigu:
   …ja tämän takia oikeasti sisäilmasta kärsiviä ei oteta tosissaan.

   Aika monta julkista rakennusta on purettu turhaan, kun joku luulosairas oireilee, vaikka rakennuksessa ei hometta olekaan.

     Lainaa

  3. Muumi (kopio) kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +223 (247 ääntä)

   Kyllähän tuo ihan selvästi on alppiruusu.

     Lainaa

  4. A.M. kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +267 (283 ääntä)

   Jokunen vuosi sitten Iltalehdellä ja Ilta-Sanomilla oli pääuutiset, jotka olisivat myös olleet mielenkiintoinen yhdistelmä. :) Tuolloin vasemman puolisessa lehdessä oli ollut uutinen aiheesta “opettaja kosi opiskelijaa kesken luennon”, ja oikean puolisessa oli lukenut, kuinka “opettaja kiusasi Annia, 12″.

   Sitä tuli hetki ennen hoksaamista mietittyä, että onpa maailman meno mennyt kummalliseksi. :D

     Lainaa

  5. Poliisitapaus kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +138 (194 ääntä)

   Olisi kyllä ollut ihan mielenkiintoinen hetki jos olisi vaan soittanut poliisille.

   “Poliisi? Naapuri kasvattaa laittomia kasveja puutarhassaan. Voisitteko käydä tarkistamassa tilanteen?”
   “Hyvä kun ilmoitit. Marihuanan kasvattaminen kotona tosiaan on laitonta.”
   “….. Marihuana?”

     Lainaa

  6. Petkele kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +488 (496 ääntä)

   Minulla mätäni tomaatti jääkaappiin.
   Pitääkö kivijalka nyt purkaa?

     Lainaa

  7. Näsäpedia kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +320 (330 ääntä)

   Jenni tilanne on todella paha. Polta kaikki huonekalusi ja muuta nyt heti pois. Muista myös hakea korvauksia taloyhtiöltä poltetuista huonekaluista, sähköpostilla käy kätevästi, lisää liitteisiin kuva homehtuneesta paahtoleivästä. Pitäisi olla sillä selvä.

     Lainaa

  8. Lunalovegood kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +82 (110 ääntä)

   HUUMETTA !!

     Lainaa

  9. Tinka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +306 (352 ääntä)

   Mustalaisnaamio: Aika monta julkista rakennusta on purettu turhaan, kun joku luulosairas oireilee, vaikka rakennuksessa ei hometta olekaan.

   Mistäköhän tämä “tieto” on peräisin? Eiköhän niissä tiloissa tehdä mikrobiologiset testit ennen purkamista.

     Lainaa

  10. Elukka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +26 (36 ääntä)

   Tuo sama alppiruusukuva kai ollut useammankin kaupungin/kaupunginosan ryhmässä, mistähän lie alunperin napattu

     Lainaa

  11. Toj Karin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +266 (294 ääntä)

   Tinka: Mistäköhän tämä “tieto” on peräisin? Eiköhän niissä tiloissa tehdä mikrobiologiset testit ennen purkamista.

   Tämä. Yhtään homepurkua ei varmasti tehdä pelkästään yhden ihmisen “kokemuksen” perusteella.

     Lainaa

  12. daz kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +47 (219 ääntä)

   Niin kauan kuin tuollaiset huume-sanaa huutavat ja yhdyssanoja raiskaavat hysteerikot sitkeästi kieltäytyvät selvittämästä asioita, on maassamme edelleen laitonta kasvattaa kaikin puolin yleishyödyllistä kasvia.

     Lainaa

  13. Keijo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +136 (152 ääntä)

   Mustalaisnaamio: Aika monta julkista rakennusta on purettu turhaan, kun joku luulosairas oireilee, vaikka rakennuksessa ei hometta olekaan.

   Pakko vähän epäillä tätä.

     Lainaa

  14. Doppo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +69 (85 ääntä)

   Kannabis, ei marihuana.

     Lainaa

  15. munakanmasa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +173 (189 ääntä)

   Tuossa kasvaa OHRAA, siitä voi tehdä KOSKENKORVAA.

     Lainaa

  16. torttu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +130 (156 ääntä)

   Mustalaisnaamio: Aika monta julkista rakennusta on purettu turhaan, kun joku luulosairas oireilee, vaikka rakennuksessa ei hometta olekaan.

   Ei niitä tosiaan luulosairaan takia pureta, yleensä tulee kymmeniä ilmoituksia, useat oireilee. Sitten käy kenties homekoirat tutkimassa, asialle ei tehdä vielä mitään, korkeintaan pintaremonttia. Oireilut jatkuvat ja edelleenkin jahkaillaan ja lopulta hyvällä tuurilla rakennuspistetään käyttökieltoon. Paitsi jos kyseessä on kunnan vuokra-asunto, se vain vuokrataan seuraavalle ja asialle ei koskaan tehdä mitään.

     Lainaa

  17. BonnieC kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +31 (63 ääntä)

   Kyllähän kuvan laittaja tiesi että kyse ei ole alppiruususta. Vitsi siinä ettei Tuulikki tajunnut että Pasi tajusi.

     Lainaa

  18. It's a deal kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +131 (135 ääntä)

   Kerran vierekkäin olevissa lifestyle-lehdissä oli isot sitaatit_kansissa: “Keväällä viemme kesämökille 100 pulloa sampanjaa”. ja “Olin kaksi kuukautta tajuttomana”.

     Lainaa

  19. Avaruusleijona kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -7 (89 ääntä)

   Sääliksi käy Tuulikkia kun kannabis väistämättä laillistetaan. Mahtaa ahdistaa.

     Lainaa

  20. Kilokalori kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -24 (108 ääntä)

   Ei ehkä ole purettu taloja, mutta “turhia” remontteja kyllä tehdään jatkuvasti siksi, että homeluulosairaat työntekijät saadaan hiljaiseksi. Otetaan alakatot auki ja vaihdetaan ne malliin joka liimataan suoraan kattoon, vaihdetaan lattiaan linon tai muovimaton tilalle kivilaatta, maalataan seinät valkeaksi (koska valkea = puhdas). Maalataan ikkunoiden sisäkarmit siisteiksi. Vaihdetaan ovet (koska ne oli jo muutenkin rikki). Tehdään vähän muitakin tarvittavia muutoksia tiloihin.

   Sitten kun luulosairas-Ritva ja nunanenä-Reino palaavat tiloihin, heille asiallisesti kerrotaan, että kaikki tilojen materiaalit on nyt tiloissa epäorgaanisia, M1-luokiteltuja ja tilat on lisäksi desinfioitu ja pesty remontin aikana. Tosiasiassa tehtiin vaan se ihan tavallinen pintaremontti.

   Mutta näin, pelkällä sisustusmateriaalien vaihdolla, on lopetettu monta “onkohan täällä talossa hometta kun mulla on aina nenä tukossa”-vakiovalitusta vuosien varrelta. Ja työntekijät ovat aivan soikeina onnesta kun Heitä On Kerrankin Kuunneltu Ja Homeet Poistettiin.

   t: Arkkitehti

     Lainaa

  21. LaLa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -12 (32 ääntä)

   Kilokalori:
   Ei ehkä ole purettu taloja, mutta “turhia” remontteja kyllä tehdään jatkuvasti siksi, että homeluulosairaat työntekijät saadaan hiljaiseksi. Otetaan alakatot auki ja vaihdetaan ne malliin joka liimataan suoraan kattoon, vaihdetaan lattiaan linon tai muovimaton tilalle kivilaatta, maalataan seinät valkeaksi (koska [...]

   Valitettavasti nämä nuhailijat eivät myöskään usein ota sitä kotitilannetta huomioon. Ihan liikaa tehdään työpaikoilla turhia remontteja tutkimatta oireilevan asumistilannetta. Tietenkin vuokra-asunnosta voi aina lähteä “homeen” vuoksi, mutta harva alkaa epäsuotuisaan aikaan myymään omistusasuntoaan.

     Lainaa

  22. Kilokalori kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +26 (52 ääntä)

   LaLa: Valitettavasti nämä nuhailijat eivät myöskään usein ota sitä kotitilannetta huomioon. Ihan liikaa tehdään työpaikoilla turhia remontteja tutkimatta oireilevan asumistilannetta. Tietenkin vuokra-asunnosta voi aina lähteä “homeen” vuoksi, mutta harva alkaa epäsuotuisaan aikaan myymään omistusasuntoaan.

   Tämä! Työntekijöiden vaatteissa tulee tiloihin ne kaikki homeitiöt, kissa- ja koirapölyt ja kellarinhajut, mitä ihmisten kodeissa on. Joku mittaus taannoin, koululuokan huoneilmassa on päivän lopussa lähes yhtä paljon kissan ja koiran ihosolukkoa, kuin eläintaloudessa paikan päällä, koska yleensä usealla lapsella on kotona eläimiä. Se työpaikan tai koululuokan “homealtistunut” on paljon todennäköisemmin allerginen toverin kissalle tai koiralle, kuin että työpaikan tilat olisivat homeessa.

   Lisäksi se “Minulla on aina heti aamuisin nenä tukossa kun tulen töihin ja illalla ihan hyvä olo kotona” viittaa vahvasti siihen, että altistus syntyy yön aikana. Työpaikalta syntyvä homealtistus pitäisi pahentua iltapäivää kohden.

     Lainaa

  23. HP kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +17 (47 ääntä)

   gigu:
   …ja tämän takia oikeasti sisäilmasta kärsiviä ei oteta tosissaan.

   LaLa: Valitettavasti nämä nuhailijat eivät myöskään usein ota sitä kotitilannetta huomioon. Ihan liikaa tehdään työpaikoilla turhia remontteja tutkimatta oireilevan asumistilannetta. Tietenkin vuokra-asunnosta voi aina lähteä “homeen” vuoksi, mutta harva alkaa epäsuotuisaan aikaan myymään omistusasuntoaan.

   Täällä koululaisten vanhemmissa levisi homekauhu. Jestas sitä rykimistä ja haistelua. Jos teiniä väsytti – home, jos oli yskä – home, jne. Pahin huutajaäite suunnitteli laittavansa kersansa kotikouluun. Itse haisi ja näytti tienvarsiraadolle ja huusholli oli mikä oli. Tietysti kersallaan oli myös mystisiä ruoka-aineallergioita ja kouluretkellä sen piti istua bussin edessä, koska olihan toki matkapahoinvointia lapsella.
   Kun koulu järjesti sisäilma kyselyn nuorille – nämä ämmät kilvan vastustivat.
   Tuulimyllyt ovat nyt rakenteilla, odotan, koska heillä alkaa selkäydin mädäntyä ultraäänistä…

     Lainaa

  24. Väsynyt kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -11 (29 ääntä)

   Toj Karin: Tämä. Yhtään homepurkua ei varmasti tehdä pelkästään yhden ihmisen “kokemuksen” perusteella.

   Ei ehkä julkisissa rakennuksissa (vaikken hämmästyisi), mutta taloyhtiöissä kyllä. Joskus jopa oikeuden päätöksellä.

     Lainaa

  25. Toj Karin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +23 (39 ääntä)

   Väsynyt: Ei ehkä julkisissa rakennuksissa (vaikken hämmästyisi), mutta taloyhtiöissä kyllä. Joskus jopa oikeuden päätöksellä.

   Sinulla lienee diaarinumerot pöytäkirjoihin talonyhtiön kokouksista ja oikeuden päätöksistä? Annahan tulla todistetta pöytään.

     Lainaa

  26. Tietäjä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (21 ääntä)

   Tinka: Mistäköhän tämä “tieto” on peräisin? Eiköhän niissä tiloissa tehdä mikrobiologiset testit ennen purkamista.

   Päätöksenteko tapahtuu aika usein esim. kunnanvaltuustoissa, hallituksissa ja lautakunnissa, jolloin yleinen mielipide tai hysteria voi olla ratkaisevassa asemassa purkupäätöstä tehtäessä. Toki testit yleensä tehdään, mutta niiden tulkinta, tai toimenpiteiden päättäminen ei ole aina aivan yksiselitteistä. Kun riittävän äänekkäiden vanhempien lapset oirehtivat koulussa, niin purkupäätös saattaa tulla vaikka se ei olisikaan välttämätöntä.

     Lainaa

  27. Litton kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -25 (29 ääntä)

   Mä vähä veikkaan ettei se kannabiskasvi selviä ihan vaan tolleen suomen luonnossa :’D

     Lainaa

  28. daz kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +26 (32 ääntä)

   Litton:
   Mä vähä veikkaan ettei se kannabiskasvi selviä ihan vaan tolleen suomen luonnossa :’D

   Veikkaat muuten aivan päin honkia.

     Lainaa

  29. Gonamies kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +37 (49 ääntä)

   Litton:
   Mä vähä veikkaan ettei se kannabiskasvi selviä ihan vaan tolleen suomen luonnossa :’D

   Sitä on kasvatettu täällä iät ja ajat. Käytön kielto tuli vasta 70-luvulla ja sekin melkoisen ulkomaisen painostuksen avulla. Suuren valiokunnan äänestys asiasta meni tasan vuonna 1972 ja käytön kielto ratkesi arvalla.

   Sen jälkeen Suomesta onkin Ruotsin ohella tullut Euroopan tiukkapipoisin maa asian suhteen. Nyt kun EU-maista enää vähemmistö rankaisee käytöstä ja kannabiskahvilat ovat ilmestyneet jo Tallinnaan, kieltolaki alkaa olla heikossa hapessa.

   En erityisemmin kaipaa mitään päihteitä, mutta jos valita pitäisi, niin ilman muuta kannabis Suomeen nykyisen kansallispäihteen sijasta. Sen verran on tullut laillisen käytön maissa käytyä, että voi sanoa menon olevan huomattavasti suomalaista päihdekulttuuria siistimpää. Pilvi siellä haisee perjantai-iltaisin, mutta kusi, oksennukset, tappelut, örvellys ja pullonsirpaleet puuttuvat.

   Keski-ikäisenä ilman mitään omaa huumehistoriaa, ryhdyin kannattamaan Hollannin politiikkaa viimeistään, kun jokunen vuosi sitten vietin viikon Hollannissa. Touhu ei ollut lainkaan sellaista, kuin Irti Huumeista ry peloitteli 70- ja 80-luvuilla meitä koululaisia.

     Lainaa

  30. Joo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +23 (29 ääntä)

   Olenko nyt pihalla kun luulin että a/ se haitallinen vieraslaji on kurtturuusu eikä alppiruusu ja b/ hamppua saa kasvattaa Suomessa ihan rauhassa ja kylmäpuristettua hampunsiemenöljyä kaataa salaattiin, korkean THC-pitoisuuden kasvit vain ovat kiellettyjä? (Veronmaksajana vähän ärsyttää että poliisi kuluttaa aikaa ihmisten chiliviljelmien laillisuuden selvittelyyn kun oikeaakin tekemistä olisi, mutta se ei kai kuulu tähän).

     Lainaa

  31. Litton kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (8 ääntä)

   Gonamies: Sitä on kasvatettu täällä iät ja ajat. Käytön kielto tuli vasta 70-luvulla ja sekin melkoisen ulkomaisen painostuksen avulla. Suuren valiokunnan äänestys asiasta meni tasan vuonna 1972 ja käytön kielto ratkesi arvalla.

   Sen jälkeen Suomesta onkin Ruotsin ohella tullut Euroopan tiukkapipoisin maa asian suhteen. Nyt kun [...]

   Luulin et se tarvii paljo lämpöä mut taidan sekottaa sen johonki toiseen huumekasviin :o

     Lainaa

  32. Kilokalori kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +18 (22 ääntä)

   Litton: Luulin et se tarvii paljo lämpöä mut taidan sekottaa sen johonki toiseen huumekasviin

   Pohjoisen ja vuoristojen variantit kestävät kylmää, Kalifornian reissulta ei kannata siemeniä jemmata ulkokasvattelua varten. Pohjoiset lajikkeet kasvaa täysikasvuiseksi Suomen valossa, ja valoahan täällä kesällä piisaa enemmän kuin monessa muussa valtiossa.

   Hamppuköysi on joskus historian hämärissä ollut ihan merkittävä vientituote Suomelle.

     Lainaa

  33. Jasper kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (6 ääntä)

   torttu: Ei niitä tosiaan luulosairaan takia pureta, yleensä tulee kymmeniä ilmoituksia, useat oireilee. Sitten käy kenties homekoirat tutkimassa, asialle ei tehdä vielä mitään, korkeintaan pintaremonttia. Oireilut jatkuvat ja edelleenkin jahkaillaan ja lopulta hyvällä tuurilla rakennuspistetään käyttökieltoon. Paitsi jos [...]

   Oletko kuullut joukkohysteriasta tai -psykoosista? Esim. Davidin oksan joukkoitsemurha ei todista Jeesuksen tai ufojen tulemista, vaikka uhreja oli läjittäin.

     Lainaa

  34. realisti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -3 (7 ääntä)

   Itseasiassa kannabiksen kasvattaminen on täysin laillista, hyödyntäminen ei.

     Lainaa

  35. Kilokakori kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (4 ääntä)

   Ei ole.

   Kasvatus on lainsäädäntömme mukaan tuomittavampaa kuin käyttö.

     Lainaa

  36. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , ,