Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kurkistus koiraryhmään, osa 36

  Onko vaarallista, jos koirat nuolevat jalkoja?
  Suurenna näkymä
  Kurkistus koiraryhmään, osa 36

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +120 (364 ääntä)
   Koiraihmiset, not even once.

   Lainaa

  2. Muumi (kopio) 13.8.2019 1:36
   Tulos: -295 (523 ääntä)
   On koirat sentään kissoja älykkäämpiä. Omistajista en taas ole ihan varma.

   Lainaa

  3. Tulos: -321 (491 ääntä)
   Muumi (kopio): On koirat sentään kissoja älykkäämpiä. Omistajista en taas ole ihan varma.
   Älykkyyteen en ota sen enempää kantaa, mutta kissa luonnonvaraisena lajina Suomessa on kuitenkin rutkasti koiraa sopeutumiskykyisempi. Ja sopeutumiskyky on älykkyyttä parhaimmillaan, ei palikkatestit. Haluaisin nähdä jonkun koiran sukulaislajin joka näin pohjoisessa luonnossa pärjää kuten kissat, mutta eipä taida tapahtua...

   Lainaa

  4. Tulos: +644 (664 ääntä)
   traumcity: Älykkyyteen en ota sen enempää kantaa, mutta kissa luonnonvaraisena lajina Suomessa on kuitenkin rutkasti koiraa sopeutumiskykyisempi. Ja sopeutumiskyky on älykkyyttä parhaimmillaan, ei palikkatestit. Haluaisin nähdä jonkun koiran sukulaislajin joka näin pohjoisessa luonnossa pärjää kuten kissat, mutta eipä taida tapahtua…
   Susi?

   Lainaa

  5. Tulos: +423 (439 ääntä)
   traumcity: Älykkyyteen en ota sen enempää kantaa, mutta kissa luonnonvaraisena lajina Suomessa on kuitenkin rutkasti koiraa sopeutumiskykyisempi. Ja sopeutumiskyky on älykkyyttä parhaimmillaan, ei palikkatestit. Haluaisin nähdä jonkun koiran sukulaislajin joka näin pohjoisessa luonnossa pärjää kuten kissat, mutta eipä taida tapahtua…
   Kuinkas susi? Tai kettu tai naali? Tainneet suomesta kadota älykkyyden puutteesta

   Lainaa

  6. Tulos: +209 (223 ääntä)
   traumcity: Älykkyyteen en ota sen enempää kantaa, mutta kissa luonnonvaraisena lajina Suomessa on kuitenkin rutkasti koiraa sopeutumiskykyisempi. Ja sopeutumiskyky on älykkyyttä parhaimmillaan, ei palikkatestit. Haluaisin nähdä jonkun koiran sukulaislajin joka näin pohjoisessa luonnossa pärjää kuten kissat, mutta eipä taida tapahtua…
   Juu ja sopeutumiskykyinen oli myös kani Australiassa ja nyt se on siellä niin iso ongelma ettei mitään rajaa. En siis väitä että kissa olisi vaarallinen vieraslaji Suomessa, mutta ylipäätään höyrähtäneet lemmikinomistajat taitavat olla.

   Lainaa

  7. Tulos: -87 (137 ääntä)
   Viimeisimmästä mokasta en ole varma, että onko nyt mokannut moderaattori laittamalla tämän julkaisun feissarimokiin, vai kenties tuo koirallensa apua kysellyt...

   Lainaa

  8. Tulos: +141 (151 ääntä)
   Riitta haluaa Sarin katsovan Valtionvarainministeriön. Sieltä asia selviää.

   Lainaa

  9. Tulos: +279 (287 ääntä)
   traumcity: Älykkyyteen en ota sen enempää kantaa, mutta kissa luonnonvaraisena lajina Suomessa on kuitenkin rutkasti koiraa sopeutumiskykyisempi. Ja sopeutumiskyky on älykkyyttä parhaimmillaan, ei palikkatestit. Haluaisin nähdä jonkun koiran sukulaislajin joka näin pohjoisessa luonnossa pärjää kuten kissat, mutta eipä taida tapahtua…
   Tämä oli varmaan provo, mutta tartun silti. Monet bakteerit ja muut alkeelliset eliöt kestävät hyvin ääriolosuhteita. Tekeekö se niistä älykkäitä? Sopeutumiskyky on sopeutumiskykyä, ei älykkyyttä.

   Lainaa

  10. Kummallista 13.8.2019 5:35
   Tulos: +197 (205 ääntä)
   Psoriaasiin saattaa liittyä ihon halkeilua, niin en välttämättä sen takia antaisi koiran nuolla ihottuma-aluetta. Reuma taas.. Ainakin ihmisen sylky sisältää pieniä määriä kipua lievittävää ainetta, en tiedä miten koiran kuola sitten. Ja mikä on riittävä määrä kuolaa, jotta kipu lievittyy. Ehkä parempi pitäytyä kuitenkin lääkärin määräämissä lääkkeissä. Mutta katsotaan kuitenkin vm, eli vuosimallia.

   Lainaa

  11. Tulos: +135 (197 ääntä)
   Kake vaan: En siis väitä että kissa olisi vaarallinen vieraslaji Suomessa,
   Se on. Villiintymään päästetty kotikissa on luonnossa sellainen tuholainen ettei moni kaupunkilainen uskoisikaan. Sen takia villiintyneen kissan saa metsästyslain mukaan tappaa.

   Lainaa

  12. Tulos: -56 (90 ääntä)
   Peikko: Kuinkas susi? Tai kettu tai naali? Tainneet suomesta kadota älykkyyden puutteesta
   Luonnossa asuminen ei kerro sopeutumiskyvystä yhtään mitään. Se ainoastaan kertoo, että aläimellä on ollut aikaa tottua elinympäristöönsä satojen vuosien ja useiden sukupolvien ajan.

   Lainaa

  13. Tulos: -185 (217 ääntä)
   Eli koiraryhmästä poistettu kun ei ole ollut henkilöpapereita? Sitten poistaja tulee tänne hakemaan huomiota. Voi helevetti mitä touhua.

   Lainaa

  14. Tulos: +324 (336 ääntä)
   daz: Eli koiraryhmästä poistettu kun ei ole ollut henkilöpapereita? Sitten poistaja tulee tänne hakemaan huomiota. Voi helevetti mitä touhua.
   Mitä hiton henkilöpapereita? Eköhän kyseessä ole ollut pentutehtailuja, joka on yrittänyt myydä ”rotu”koiraa jolla ei ole papereita.

   Lainaa

  15. Isä neljän, joka olet töissä 13.8.2019 7:45
   Tulos: +57 (97 ääntä)
   traumcity: Älykkyyteen en ota sen enempää kantaa, mutta kissa luonnonvaraisena lajina Suomessa on kuitenkin rutkasti koiraa sopeutumiskykyisempi. Ja sopeutumiskyky on älykkyyttä parhaimmillaan, ei palikkatestit. Haluaisin nähdä jonkun koiran sukulaislajin joka näin pohjoisessa luonnossa pärjää kuten kissat, mutta eipä taida tapahtua…
   Kehä 3 much?

   Lainaa

  16. Tulos: +48 (66 ääntä)
   Mulle jäi vähän epäselväksi se, että kumpi tossa oli oudompi tyyppi; se joka antoi koirien nuolla ihottumaisia jalkojaan joihin oli laittanut oliiviöljyä vai se, jonka mielestä se on outoa..?

   Lainaa

  17. Tulos: -19 (57 ääntä)
   Ttppii: Mitä hiton henkilöpapereita? Eköhän kyseessä ole ollut pentutehtailuja, joka on yrittänyt myydä ”rotu”koiraa jolla ei ole papereita.
   Vaikea sanoa, kun ei tiedetä mitä on siellä tehnyt. Tuossa sanoo, että kysyi apua, eikä ollut mistään myymisestä puhe?

   Lainaa

  18. Avaruuskatti 13.8.2019 8:11
   Tulos: +165 (177 ääntä)
   justjoo: Vaikea sanoa, kun ei tiedetä mitä on siellä tehnyt. Tuossa sanoo, että kysyi apua, eikä ollut mistään myymisestä puhe?
   Eiköhän tos moka ole noi olemattomat käytöstavat. Vittua hokemalla ja kuolematoiveita jakamalla saa lienee parhaiten asiansa ymmärrettyä ja hoidettua, sekä tahtonsa läpi oli alkuperäinen asia mikä hyvänsä.

   Lainaa

  19. Tulos: +60 (70 ääntä)
   Söpöjä nuo kuvan koirat <3

   Lainaa

  20. Arkkienkeli 13.8.2019 8:47
   Tulos: -78 (106 ääntä)
   Dummy: Se on. Villiintymään päästetty kotikissa on luonnossa sellainen tuholainen ettei moni kaupunkilainen uskoisikaan. Sen takia villiintyneen kissan saa metsästyslain mukaan tappaa.
   Ei saa. Ilves on rauhoitettu.

   Lainaa

  21. Tulos: +84 (94 ääntä)
   Arkkienkeli: Ei saa. Ilves on rauhoitettu.
   Trollolotrollolo... Ilves = villiintynyt kotikissa

   Lainaa

  22. Tulos: -84 (112 ääntä)
   Ämmien kirpputorit ja lemmikkiryhmät. Facebookin kaksi mustaa aukkoa järjenkäytön tuolta puolen.

   Lainaa

  23. Tulos: -55 (107 ääntä)
   No, mun mielestä älykkyyttä on se että sun eteen tehdään asioita, ei se että sä teet muiden eteen asioita. Joten kumpi on älykkäämpi, tohvelia noutava koira vai sohvalla löhöävä ja palvelua odottava kissa?

   Lainaa

  24. Tulos: +138 (146 ääntä)
   Muumi (kopio): On koirat sentään kissoja älykkäämpiä. Omistajista en taas ole ihan varma.
   No en nyt tiedä, noista koira oli se joka söi hammasharjan, kissa pullan.

   Lainaa

  25. Tulos: +71 (81 ääntä)
   Kissa söi pullat.... No en nyt ihan heti kissaa syytäis.

   Lainaa

  26. Tulos: +117 (123 ääntä)
   Luontoon "päästetty" kotikissahan nimenomaan ei pärjää siellä luonnossa yksikseen. Miten kukaan voi enää kuvitella tuollaista? Suomen talvi tekee kissoista selvää, jos niillä ei ole hyvää suojaa.

   Lainaa

  27. Tulos: +54 (58 ääntä)
   traumcity: Älykkyyteen en ota sen enempää kantaa, mutta kissa luonnonvaraisena lajina Suomessa on kuitenkin rutkasti koiraa sopeutumiskykyisempi. Ja sopeutumiskyky on älykkyyttä parhaimmillaan, ei palikkatestit. Haluaisin nähdä jonkun koiran sukulaislajin joka näin pohjoisessa luonnossa pärjää kuten kissat, mutta eipä taida tapahtua…
   en ota kantaa, mutta otan kuitenkin

   Lainaa

  28. Tulos: +52 (60 ääntä)
   traumcity: Älykkyyteen en ota sen enempää kantaa, mutta kissa luonnonvaraisena lajina Suomessa on kuitenkin rutkasti koiraa sopeutumiskykyisempi. Ja sopeutumiskyky on älykkyyttä parhaimmillaan, ei palikkatestit. Haluaisin nähdä jonkun koiran sukulaislajin joka näin pohjoisessa luonnossa pärjää kuten kissat, mutta eipä taida tapahtua…
   Kissa ei todellakaan ole luonnonvarainen eläin!!

   Lainaa

  29. Tulos: -39 (63 ääntä)
   Tiedät olevasi keski-ikäinen kun kutsut FB Messengeriä "meseksi"

   Lainaa

  30. Tulos: +60 (64 ääntä)
   Mulla olis ton alemman tyyppisiä keulimisia vaikka kuinka viesteissä, ku yypeilen yhtä ryhmää ja välillä joutuu poistamaan postauksia. Voisinkin koostaa niistä best of-tyyppisen kokoelman joskus ja laittaa feissarimokiin.

   Lainaa

  31. Tulos: +36 (38 ääntä)
   jukkapalmu: Kissa söi pullat…. No en nyt ihan heti kissaa syytäis.
   Meidän katti tykkää mustikkapiirakasta.

   Lainaa

  32. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Sopuli: Tämä oli varmaan provo, mutta tartun silti. Monet bakteerit ja muut alkeelliset eliöt kestävät hyvin ääriolosuhteita. Tekeekö se niistä älykkäitä? Sopeutumiskyky on sopeutumiskykyä, ei älykkyyttä.
   Kiitos Sopuli, olin tulossa nussimaan samaa pilkkua.

   Lainaa

  33. Tulos: +22 (32 ääntä)
   Tuo traumacity mikälie on pelkkä trolli. Ei siitä kannata välittää.

   Lainaa

  34. Tulos: +24 (30 ääntä)
   traumcity: Älykkyyteen en ota sen enempää kantaa, mutta kissa luonnonvaraisena lajina Suomessa on kuitenkin rutkasti koiraa sopeutumiskykyisempi. Ja sopeutumiskyky on älykkyyttä parhaimmillaan, ei palikkatestit. Haluaisin nähdä jonkun koiran sukulaislajin joka näin pohjoisessa luonnossa pärjää kuten kissat, mutta eipä taida tapahtua…
   Kissa ei pärjää Suomen luonnossa, eikä sinne haitallisena vieraslajina kuulukaan. (Koskee myös ei-hylättyjä mutta vapaina ulkoilevia kissoja.)

   Lainaa

  35. Tulos: -14 (42 ääntä)
   En tiedä kuka mokasi tuossa vikassa viestien vaihdossa, kun koko tarina jäi kertomatta. Kerron omalta osaltani vain sen, että mulla on paperiton koira, joka on mulle rakkaampi kuin yksikään ihminen on koskaan ollut, ja kun se sairastui, tutkitutin sen läpikotaisin niin suurilla summilla, että olen yhä lirissä. Mitään syytä oireille ei löytynyt, oireet jatkuivat, ja itkin silmät päästäni useiden kuukausien ajan. Jos siinä vaiheessa joku koiraryhmän ylläpitäjä olisi alkanut nillittämään sekarotuisuudesta/paperien puuttumisesta, niin todennäköisesti mun ulosanti olisi ollut aika vastaavaa kuin tuon mokan toisen osapuolen. Koira muuten voi tällä hetkellä hyvin *kop kop*, oireita ei ole enää esiintynyt ja se on edelleen se rakkain, vaikkei sillä papereita olekaan. :)

   Lainaa

  36. Kilokalori 14.8.2019 0:31
   Tulos: -6 (34 ääntä)
   öä: Tuo traumacity mikälie on pelkkä trolli. Ei siitä kannata välittää.
   Vuosia palstaa seuranneena on tullut kyllä harvinaisen selväksi se, että traumcity ei ainakaan koulutustaustallaan loista (eikä kyllä myöskään älynlahjoillaan). Usein se hokee sitä kuinka irtipäästetyt kissat kuuluisivat luontoon??? Mitä tulee viimeiseen, kyllähän se ottaa hattuun jos ylpistynyt pissaliisa ylläpito poistaa perheen lemmikistä kysyvän viestin jonkin asiaan liittymättömän seikan takia. Myös täysin paperittomia koiria löytyy todella asianmukaisista kodeista. Mm. rescue koiria.

   Lainaa

  37. Tulos: -15 (31 ääntä)
   Kilokalori: Vuosia palstaa seuranneena on tullut kyllä harvinaisen selväksi se, että traumcity ei ainakaan koulutustaustallaan loista (eikä kyllä myöskään älynlahjoillaan). Usein se hokee sitä kuinka irtipäästetyt kissat kuuluisivat luontoon??? Mitä tulee viimeiseen, kyllähän se ottaa hattuun jos ylpistynyt pissaliisa ylläpito [...]
   Kyllä minä nyt mieleni pahoitin kun koulutus taustaan ja älyn lahjoihin ja rescue koiriin vedotaan.

   Lainaa

  38. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Kissan ja koiran älyä vaikea vertailla, kun kissaa ei oo ihan helppo motivoida yrittämään testeissä tai ylipäätään elämässä parastaan. Jos se lasketaan älykkyyden merkiksi, oltaisiin tällä palstalla anteeksipyynnön velkaa aika monelle elämämkoululausrlle.

   Lainaa

  39. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Kilokalori: Mitä tulee viimeiseen, kyllähän se ottaa hattuun jos ylpistynyt pissaliisa ylläpito [...]
   Rescuekoirilla on paperia, ja muilla hyvinhoidetuilla sekarotuisilla. Ainakin omalta eläintarhaltani löytyy rekisteröidyt tunnistussirut, lemmikkieläinpassit joista käy ilmi rokotukset, ja sensellaista pieneksi puhelinluetteloksi asti -niistä voi siis selvittää kenen eläin on, mistä se on tullut, missä eläinlääkärissä se on käynyt, koska ja miksi, ikä ja ulkomuoto noin suurinpiirtein (tarkasti ei kukaan tietysti tiedä) ja niin edelleen. "Paperittomien" koirien manaamisella tarkoitetaan pentutehtailtuja tai muuten epämääräisiä, myyntiin rahantekotarkoituksessa tarjottavia eläimiä, jotka ovat usein sairaita ja aina vähintäänkin huono idea. Siinäkin oikeastaan manataan niitä euronkuvat silmissä kiiluen myyviä, ei eläintä, minkäs se suboptimaaliselle tilanteelle voi. Ylläpitäjän toimista en tiedä, mutta tuskinpa hyvä tai huono YP muuttaa mieltään raivokohtauksen takia, ja tuskinpa kukaan nimeltämainitsematon trolli postaa vähemmän jos syöttiin ahnaasti tartutaan...

   Lainaa

  40. hämmentynyt 14.8.2019 14:36
   Tulos: +30 (36 ääntä)
   Avaruuskatti: Eiköhän tos moka ole noi olemattomat käytöstavat. Vittua hokemalla ja kuolematoiveita jakamalla saa lienee parhaiten asiansa ymmärrettyä ja hoidettua, sekä tahtonsa läpi oli alkuperäinen asia mikä hyvänsä.
   lienee = on ehkä saanee = saa ehkä saa lienee = ??? Miksi pitää käyttää monimutkaisempaa kieltä kuin mihin kykenee?

   Lainaa

  41. Tulos: +9 (19 ääntä)
   hämmentynyt: lienee = on ehkä saanee = saa ehkä saa lienee = ??? Miksi pitää käyttää monimutkaisempaa kieltä kuin mihin kykenee?
   En tunne "saalienee"n tekijää, mutta ainakin itselleni sattuu ihan tarpeeksi usein että yritän "korjata" käyttämääni sanamuotoa, mutta unohdan viestiin myös alkuperäisen, lopputuloksena jotain tyyliin "xyz oli on vanhanaikainen ennenvanhaan". Ei siksi etten tietäisi että tuo on väärin, mitä se sitten onkaan tarkoittavinaan, vaan siksi että omaa tekstiä on hyvin vaikea oikolukea. Yleensä näkee sen mitä aikoi kirjoittaa eikä sitä mitä todella tuli kirjoittaneeksi.

   Lainaa

  42. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Avaruuskatti: Eiköhän tos moka ole noi olemattomat käytöstavat. Vittua hokemalla ja kuolematoiveita jakamalla saa lienee parhaiten asiansa ymmärrettyä ja hoidettua, sekä tahtonsa läpi oli alkuperäinen asia mikä hyvänsä.
   Saa lienee = saanee? Mikä vimma ihmisillä on tunkea tota lienee-sanaa joka paikkaan, kun ei selvästikään ole aavistustakaan miten sitä käytetään? Lienee trendikästä?

   Lainaa

  43. Tulos: +16 (18 ääntä)
   traumcity: Älykkyyteen en ota sen enempää kantaa, mutta kissa luonnonvaraisena lajina Suomessa on kuitenkin rutkasti koiraa sopeutumiskykyisempi. Ja sopeutumiskyky on älykkyyttä parhaimmillaan, ei palikkatestit. Haluaisin nähdä jonkun koiran sukulaislajin joka näin pohjoisessa luonnossa pärjää kuten kissat, mutta eipä taida tapahtua…
   Sun trollit huononee joka kerta.

   Lainaa

  44. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Punasorsa: Meidän katti tykkää mustikkapiirakasta.
   Minun kissa on aivan hulluna lehtitaikinaan :D

   Lainaa

  45. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Muumi (kopio): On koirat sentään kissoja älykkäämpiä. Omistajista en taas ole ihan varma.
   Itseasiassa olet väärässä. Virheesi on siinä, että kuvittelet koiran orjamaisuutta älyksi. Kissa saa saman kuin koira ilman että sen tarvitsee liehitellä ihmistä. Ja tekee tarpeensa pottaan. Koira pidättelee jalat ristissä. Tai pissii lattialle.

   Lainaa

  46. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Annukka: Kissa ei todellakaan ole luonnonvarainen eläin!!
   Ilves on kissa. Tosin Traumcity otti yhden liikaa, älä ruoki häntä.

   Lainaa

  47. Kaikkivaltias 16.8.2019 2:05
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Siellä sitä on taas useammalla pää perseessä ja syvällä. Kenellekään ei toivota kuolemaa jonkun kuppasen faseryhmän takia, saatanan tunarit.

   Lainaa

  48. Tulos: +3 (7 ääntä)
   traumcity: Älykkyyteen en ota sen enempää kantaa, mutta kissa luonnonvaraisena lajina Suomessa on kuitenkin rutkasti koiraa sopeutumiskykyisempi. Ja sopeutumiskyky on älykkyyttä parhaimmillaan, ei palikkatestit. Haluaisin nähdä jonkun koiran sukulaislajin joka näin pohjoisessa luonnossa pärjää kuten kissat, mutta eipä taida tapahtua…
   Trooppisilla ja osittain subtrooppisilla alueilla elävästä afrikanvillikissasta (Felis lybica) domestikoitu kotikissa (Felis catus)ei onneksi pärjää kovinkaan hyvin Suomen luonnossa jos kunnon talvi tulee.

   Lainaa

  49. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Tutkimusten mukaan kissan silittäminen laskee verenpainetta. Käsittääkseni koirat eivät kehrää.

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Teukka: Trooppisilla ja osittain subtrooppisilla alueilla elävästä afrikanvillikissasta (Felis lybica) domestikoitu kotikissa (Felis catus)ei onneksi pärjää kovinkaan hyvin Suomen luonnossa jos kunnon talvi tulee.
   Miksi onneksi? Aijaha, taas näitä tyyppejä.

   Lainaa

  51. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Rottis: Kissa ei pärjää Suomen luonnossa, eikä sinne haitallisena vieraslajina kuulukaan. (Koskee myös ei-hylättyjä mutta vapaina ulkoilevia kissoja.)
   Kissaa saa pitää omalla tontilla vapaana (leikatut eivät vaeltele). Mene valittamaan talleille ja navettoihin, sut nauretaan pihalle.

   Lainaa

  52. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Kilokalori: Vuosia palstaa seuranneena on tullut kyllä harvinaisen selväksi se, että traumcity ei ainakaan koulutustaustallaan loista (eikä kyllä myöskään älynlahjoillaan). Usein se hokee sitä kuinka irtipäästetyt kissat kuuluisivat luontoon??? Mitä tulee viimeiseen, kyllähän se ottaa hattuun jos ylpistynyt pissaliisa ylläpito [...]
   Koulutustausta=älykkyys. Siis vieläkin löytyy ihmisiä jotka ajattelevat näin, hemmetin surullista.

   Lainaa

  53. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Tiedän armeijan pesiytyneen aivoihini, kun vm merkitsi selkeästi viestimiestä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, koirat, psoriasis, nuolla, ylläpito, ylläpitäjä, messenger, viesti, yksityisviesti, hammasharja