Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Mielensäpahoittajat, osa 64

  Suurenna näkymä

  31 kommenttia

  1. Duocorn kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +318 (336 ääntä)

   Juusolla taitaapi olla tylsä, p*ska elämä jos ongelmat ovat tuota luokkaa.

     Lainaa

  2. Topitii kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +521 (531 ääntä)

   Voi kai olla niinkin, että työvuoro on jo loppunut, ja puistoon on menty suoraan töistä.

   Ei mutta, eihän palvelualan ihmisellä saa olla kivaa.

     Lainaa

  3. Miida kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -115 (355 ääntä)

   Ei tainnu pointtina olla työntekijän tauko, vaan se että työntekijä nautti alkoholijuomia firman paita päällä. Ei siis hyvää mainosta monenkaan firman mielestä.

     Lainaa

  4. Dude kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +166 (282 ääntä)

   Miida:
   Ei tainnu pointtina olla työntekijän tauko, vaan se että työntekijä nautti alkoholijuomia firman paita päällä. Ei siis hyvää mainosta monenkaan firman mielestä.

   No nyt on kyllä kukkahattu päässä ja syvällä.

     Lainaa

  5. jukkapalmu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +189 (207 ääntä)

   Duocorn:
   Juusolla taitaapi olla tylsä, p*ska elämä jos ongelmat ovat tuota luokkaa.

   Juuso on jossain kellarifirmassa töissä missä pitää leimata ittensä ulos aina taukojen ajaksi ja niitä tauon pituuksiakin kytätään sekuntikellon kanssa. Kyllähän se nostaa kateuden jos muut saa viettää taukonsa puistossa millon haluaa.

     Lainaa

  6. Puolustelua kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +219 (245 ääntä)

   Jos henkilöt olivat tauolla, niin kalja ei ehkä ole ensimmäinen, mitä työntekijät alkaisivat juomaan, varsinkin kuljetusalalla, oli se sitten pyörä tai auto. Liikenne ja alkoholi eivät koskaan ole hyvä yhdistelmä eikä omasta mielestä työaikana kannattaisi juoda alkoholia ollenkaan tauolla.

   Mutta jos on nähnyt kaverit puistossa ja pitää laillisen tauon ja istunut seuraan, mikäs siinä. Tai vaikka työaika olisi loppunut jo ja näki kaverit eikä jaksa mennä kotiin vaan vaihtamaan vaatteet ja sitten kavereiden seuraan niin siitä vaan. Mutta työ ja alkoholi ovat ainakin omasta mielestä iso ei.

     Lainaa

  7. Lumi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +97 (169 ääntä)

   Meillä ainakin töissä tiukat säännöt että työajan päätyttyä firman vaatteet pois, juuri ettei tule näitä alkoholin osto/nauttiminen+firman logo näkyvissä. Eiköhän se ole kaikissa firmoissa sama. Foodoran työntekijät tässä pahasti mokasi. Siis jos tosiaan nauttivat alkoholia työpaidat päällä.

   Normaali tauko tietysti eri asia.

     Lainaa

  8. Aleskeli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +145 (157 ääntä)

   Dude: No nyt on kyllä kukkahattu päässä ja syvällä.

   Yhtyneet paperitehtaat on tosi nihkeitä haalarimainoksiin, koska eivät halua logonsa paistavan ojaan sammuneen opiskelijan selässä, työnantajani ei salli firmaan yhdistettävien asusteiden käyttöä juopottelureissuilla ja herättäisikö luottamusta, jos paloauto parkkeeraa kaupan pihaan ja ensimmäinen asia mikä ovesta tulee ulos on kuusi kaljapulloa? Ihan perussettiä, että firman vaatteet päällä ei ryypiskellä, koska joku Juuso kumminkin pahottaa mielensä.

   Firmamme autokalustosta jätettiin teippaukset pois, koska aina joku mummeli soitti ja haukkui kuskit. Vinha perä niissä valituksissa saattoi olla, mutta emme voineet todistaa mitään ja ainut keino oli ohjeistaa noudattamaan liikennesääntöjä.

   Joskus tällainen touhu oli kukkahattuilua, mutta somesoturien valtakaudella firmoista on tullut paljon tarkempia imagostaan. Ennen noi Juusot meuhkasi paikallislehden tekstaripalstalla harvojen nähtävillä, mutta nykyään jokainen pönttö saa puheenvuoron potentiaalisen jättimäisen yleisön edessä.

     Lainaa

  9. Lis kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +170 (184 ääntä)

   Miida:
   Ei tainnu pointtina olla työntekijän tauko, vaan se että työntekijä nautti alkoholijuomia firman paita päällä. Ei siis hyvää mainosta monenkaan firman mielestä.

   No meillä on vain Juuson sana kaljanjuonnista. Itse en ainakaan kuvissa näe yhtään pulloa tai tölkkiä.

     Lainaa

  10. niimpä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -16 (56 ääntä)

   Ei tainnut Kirsin muokkaukset kovin toimivia olla. Edelleen täydellistä hölynpölyä. Päähän alkaa koskemaan, kun edes yrittää lukea tuota ajatuksella.

     Lainaa

  11. limp kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +83 (83 ääntä)

   No nyt keksin tekemistä jos tulee joskus tylsää. Painun puistoon, kuvaan ihmisiä, laitan kuvat someen ja haukun heitä vätyksiksi. ig: vatykset

     Lainaa

  12. Just kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +114 (118 ääntä)

   Lis: No meillä on vain Juuson sana kaljanjuonnista. Itse en ainakaan kuvissa näe yhtään pulloa tai tölkkiä.

   Joo, itsekin yritin kovasti tiirailla. Vähän epäilen, että joku tyyliin limutölkki on tässäkin kohtaa vaan ohikulkiessa tulkittu kaljaksi.

     Lainaa

  13. Kiltti tyttö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +130 (134 ääntä)

   Jollen ole ymmärtänyt väärin, niin Foodoran “työntekijät” eivät edes ole työsuhteessa Foodoraan vaan LÄHETTIKUMPPANEITA, jotka toivottavasti saavat edes taukojensa pituuden ja sisällön itse päättää.

     Lainaa

  14. tietäjälissu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +146 (146 ääntä)

   Foodoran kuskit eivät edes ole työntekijöitä tai työsuhteessa vaan itsenäisiä friikkuja. Eli voivat tehdä mitä haluavat

     Lainaa

  15. Loikkari kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +126 (126 ääntä)

   tietäjälissu:
   Foodoran kuskit eivät edes ole työntekijöitä tai työsuhteessa vaan itsenäisiä friikkuja. Eli voivat tehdä mitä haluavat

   Jep, Foodorahan on tässä mokannut, koska jos ei halua ottaa mitään vastuuta työntekijöistään niin ei mielestäni voi sitten vaatiakkaan minkään imagon ylläpitämistä..

   Oikeasti ehkä voi, en tosiaan tiedä, mutta toivon todella ettei kukaan lähetti ole saanut potkuja Juuson takia.

     Lainaa

  16. KT kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (32 ääntä)

   Lumi:
   Meillä ainakin töissä tiukat säännöt että työajan päätyttyä firman vaatteet pois, juuri ettei tule näitä alkoholin osto/nauttiminen+firman logo näkyvissä. Eiköhän se ole kaikissa firmoissa sama. Foodoran työntekijät tässä pahasti mokasi. Siis jos tosiaan nauttivat alkoholia työpaidat päällä.

   Normaali tauko tietysti eri asia.

   Tämä.

     Lainaa

  17. Köh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +19 (19 ääntä)

   tietäjälissu:
   Foodoran kuskit eivät edes ole työntekijöitä tai työsuhteessa vaan itsenäisiä friikkuja. Eli voivat tehdä mitä haluavat

   Elu Foodora voi vaan sit katkaista yhteistyön?

     Lainaa

  18. Joo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +9 (19 ääntä)

   niimpä:
   Ei tainnut Kirsin muokkaukset kovin toimivia olla. Edelleen täydellistä hölynpölyä. Päähän alkaa koskemaan, kun edes yrittää lukea tuota ajatuksella.

   Luepa “varastomies” päivitys niin saat selville mitä varmaankin tapahtui. Kirsi on ensin kysynyt voiko laittaa asuntoaan AirBnb’hen vaikka on itsekin vuokralainen, ja porukka on sitten kertonut miten voi vuokrata asunnon AirB’n kautta, tiedustelee miksi Kirsi haluaa vuokrata asuntonsa itselleen AirB’n kautta jne. joten Kirsi on editoinut alkuperäispostin lisätäkseen “älkää vastatko sellaiseen mitä en ole kysynyt”.

     Lainaa

  19. Njäh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +59 (59 ääntä)

   Kiltti tyttö:
   Jollen ole ymmärtänyt väärin, niin Foodoran “työntekijät” eivät edes ole työsuhteessa Foodoraan vaan LÄHETTIKUMPPANEITA, jotka toivottavasti saavat edes taukojensa pituuden ja sisällön itse päättää.

   Amen. “Työntekijät” ovat myöskin töissä vain silloin, kun tilauksia tulee. Jos tilauksia ei tule, monet jäävät ihan vain hengailemaan kavereidensa kanssa jonkun ravintolan viereen. Myös sitä on, että voidaan olla tapaamassa kavereita, mutta joku saattaa lähteä siitä kesken kaiken viemään pari ateriaa perille, niin saa palkkaa.

     Lainaa

  20. kotikokki kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -20 (34 ääntä)

   Aleskeli: Yhtyneet paperitehtaat on tosi nihkeitä haalarimainoksiin, koska eivät halua logonsa paistavan ojaan sammuneen opiskelijan selässä, työnantajani ei salli firmaan yhdistettävien asusteiden käyttöä juopottelureissuilla ja herättäisikö luottamusta, jos paloauto parkkeeraa kaupan pihaan ja ensimmäinen asia mikä ovesta [...]

   Kertoo paljon firmasta jos poistaa logot kun tulee valituksia. Ei siis vittuakaan kiinnosta miten kuskit painelee liikenteessä, vaan se firman imago on tärkein. Jos mulla ois kuljetusfirma ja tulis valituksia, niin ottaisin selvää kuka työntekijä kyseessä ja selvittäisin asian ja jos useampia valituksia tulee samasta henkilöstä niin kenkää perseelle. Noi fodoran tyypit hengaa puistoissa kaiket kesät joskus kalja ja joskus vesipullo kädessä. Jokainen tavallaan, mutta ei paljon houkuttele tilata fodoran kautta ruokaa, jos näkee, että lähetit makaa puistossa ottamassa aurinkoa. Toisaalta fodora maksaa niin onnetonta palkkaa, että itse jos siellä työskentelisin makaisin varmasti myös paikallaan.

     Lainaa

  21. Aleskeli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +21 (21 ääntä)

   kotikokki: Kertoo paljon firmasta jos poistaa logot kun tulee valituksia. Ei siis vittuakaan kiinnosta miten kuskit painelee liikenteessä, vaan se firman imago on tärkein. Jos mulla ois kuljetusfirma ja tulis valituksia, niin ottaisin selvää kuka työntekijä kyseessä ja selvittäisin asian ja jos useampia valituksia tulee samasta [...]

   Helppo se on jossitella. Luuletko ettei firma olisi selvittänyt noita jo? Varoitus ja irtisanominen on pätemätön, jos ei pysty yksilöimään riittävän tarkasti kuka teki, mitä teki ja miten se on vastoin firman toimintatapaa. Tässä tilanteessa riittää työntekijän nenäliinaan kirjoittama teksti: “Kiistän varoituksen. Perusteet ovat väärät.”

   Toki työntekijälle voi aina ilmoittaa, että pakkaa tavaransa ja palauttaa avaimensa, mutta sitten joutuu käymään oikeudessa ja maksamaan jonkinlaisen rahallisen korvauksen. Täytyy miettiä kuinka paljon on valmis maksaman siitä, että pääsee jostain törpöstä eroon.

     Lainaa

  22. Toi jätkä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (16 ääntä)

   kotikokki: Kertoo paljon firmasta jos poistaa logot kun tulee valituksia. Ei siis vittuakaan kiinnosta miten kuskit painelee liikenteessä, vaan se firman imago on tärkein. Jos mulla ois kuljetusfirma ja tulis valituksia, niin ottaisin selvää kuka työntekijä kyseessä ja selvittäisin asian ja jos useampia valituksia tulee samasta [...]

   Elätkö omavaraistaloudessa, koska sinun logiikallasi en voisi asioida missään asioissa kenenkään kanssa. Katsos kun niin yleistä on oluen tai muiden virvokkeiden nauttiminen kauniilla ilmalla ulkosalla, että mitenkään ei voi olla varma, etteikö juuri se henkilö jolta hankit jotain palvelua sitä harrastaisi edes joskus.

     Lainaa

  23. Normipersu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +26 (28 ääntä)

   Topitii:
   Voi kai olla niinkin, että työvuoro on jo loppunut, ja puistoon on menty suoraan töistä.

   Ei mutta, eihän palvelualan ihmisellä saa olla kivaa.

   Foodoran lähetit eivät ole työsuhteessa vaan mikroyrittäjiä. Ne pitävät taukoja kun haluavat, eikä siltä ajalta tule liksaa.

     Lainaa

  24. Jars kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +40 (40 ääntä)

   Köh: Elu Foodora voi vaan sit katkaista yhteistyön?

   Miksi? Luuletko, että tuohon on ovenkarmit rutisten väkeä tunkemassa?

   Lähetti ottaa kuljetuskeikan kun haluaa, ja tuossa kuvassa niitä on useita venaamassa keikkaa. Pitäiskö seistä jossain jonossa kuin taksit?

     Lainaa

  25. Föglö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (12 ääntä)

   Voi, olisipa mokaan saatu mukaan myös foodora kuskin kommentti. Muuttaisi mokan luonnetta melkoisesti. Hän oli siis työpäivän jälkeen kotimatkalla pysähtynyt ystävänsä synttäriseurueen kanssa juomaan limua.
   Toki siitä olen samaa mieltä monen kommentoijan kanssa, että tällaiset olisi fiksuinta hoitaa siviilivaatteissa, oli kädessä sitten rööki, kahvi, limu tai kalja.

     Lainaa

  26. pälä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (13 ääntä)

   niimpä:
   Ei tainnut Kirsin muokkaukset kovin toimivia olla. Edelleen täydellistä hölynpölyä. Päähän alkaa koskemaan, kun edes yrittää lukea tuota ajatuksella.

   Ilmeisesti tarkoitti sanoa: Voiko vuokra-asuntoon (=ei omistusasuntoon) majoittaa Airbnb-majoittujia (silloin kun on itse poissa)?

   Lauseiden järjestys, pilkuttomuus ja vähän turhat tarkennukset (“omaan”, “silloin kun on itse muualla”, “majoittujia”) tekevät kyllä viestistä vähän sekavan ja moniselitteisen (“Voiko oman asunnon vuokrata Airbnb:n kautta toiselle samaan aikaan kun on itse Airbnb-majoittujana muualla?”) joten seuraava kappale oli ilmeisesti lisätty jälkeenpäin selventämään tätä. Melko omituiseksi keskustelu muuttui siinä “Kirsi blokkaan sinut nyt”…

     Lainaa

  27. cept kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (7 ääntä)

   Mukava juttu tämä airbnb asunto-osakeyhtiöissä. Ihmetellään mistä ne luteet ovat yhtäkkiä asuntoihin tulleet..onneksi on monissa yhtiöissä kielletty !

     Lainaa

  28. Paulat kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -9 (11 ääntä)

   Näiden Paulojen ja kanssasisarien takia en halua enää koskaan suomalaista tyttöystävää. Ei vaan jaksa sitä vääntöä ja nillitystä.

     Lainaa

  29. niinpä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (2 ääntä)

   Miida:
   Ei tainnu pointtina olla työntekijän tauko, vaan se että työntekijä nautti alkoholijuomia firman paita päällä. Ei siis hyvää mainosta monenkaan firman mielestä.

   Minulla on tälläkin hetkellä edellisen työpaikan mainospaita päällä.

     Lainaa

  30. Mitähäääääähnyt kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (0 ääntä)

   Miida:
   Ei tainnu pointtina olla työntekijän tauko, vaan se että työntekijä nautti alkoholijuomia firman paita päällä. Ei siis hyvää mainosta monenkaan firman mielestä.

   Höpö. Sehän on parasta mahdollista mainosta esim. rekrytointia ajatellen.

     Lainaa

  31. aamu-uninen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (1 ääni)

   Lumi:
   Meillä ainakin töissä tiukat säännöt että työajan päätyttyä firman vaatteet pois, juuri ettei tule näitä alkoholin osto/nauttiminen+firman logo näkyvissä. Eiköhän se ole kaikissa firmoissa sama. Foodoran työntekijät tässä pahasti mokasi. Siis jos tosiaan nauttivat alkoholia työpaidat päällä.

   Normaali tauko tietysti eri asia.

   Meillä työnantaja on jakanut kesäpaitoja firman logolla useamman kerran. Nyt juuri uusimpien kanssa toivoi, että niitä käytettäisiin myös töissä. Eipä ole juuri huolissaan ollut ihmisten alkoholikäytöksestä, kun puoli kaupunkia kulkee firman logo selässä ja rinnassa, ostaen ja tehden juuri mitä itse haluaa vapaa-aikanaan. :D

     Lainaa

  32. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , , ,