Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kahakka kirpputorilla, osa 45

Myyjä syyttää minua huijaamisesta, vaikka jätin tuotteen maksamatta.
Kahakka kirpputorilla, osa 45

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 88 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1162 (1178 ääntä)
   Ihmisten typeryys...

   Lainaa

  2. Unelmavävy 18.7.2019 0:20
   Tulos: +1671 (1675 ääntä)
   Mietin vain, että paljonkohan Anniina on tilannut nettikaupoista tavaraa ja jättänyt maksamatta, koska "lasku tuli vasta myöhemmin, enkä mä sillon enää halunnu koko tuotetta ja se oli lähetetty mulle kotiin, vaikken ollu sitä maksanu".

   Lainaa

  3. Tulos: +666 (674 ääntä)
   Mietinkin tässä kamoja läpikatellessa, että pistäisinkö ekaa kertaa myyntiin Facebookin kirppariryhmiin vai menisinkö ite myymään perinteisesti pöydän ääreen. No, tulipahan lauantaille tekemistä. Anniinan sietäisi ottaa hommasta vastuu, sillä vissiin sellainen pitäis lapsestakin ottaa.

   Lainaa

  4. Tulos: +1061 (1067 ääntä)
   Kellä oikeasti on edes pokkaa tehdä noin? Itse varmaan olisin tuossa tilanteessa mennyt ihan nöyrästi myyjälle pahoitellen kovasti ja kertonut, että maksu unohtui lapsen takia ja maksaisin sen heti siltä istumalta ja lähettäisin varmaan vielä maksukuitin todistukseksi, koska hävettäisi niin paljon ja en haluaisi antaa itsestäni väärää kuvaa.

   Lainaa

  5. Tulos: +1304 (1310 ääntä)
   Ei hitto, mulle annettiin baarissa tuoppi kaljaa. Sit se myyjä alko kyseleen jotain 5e multa. Eihän se nyt minun vika oo ku se tuopin siihen mun eteen laitto. Aamulla ajattelin etten ois edes halunnu koko tuoppia..

   Lainaa

  6. Tulos: +804 (810 ääntä)
   Anniina kuulostaa vähän ihmispaskalta.

   Lainaa

  7. Tulos: +747 (753 ääntä)
   "Ei se mun vika oo et se on täällä." No kyllä se vaan on jos oot kaupat sopinu. Ja ei todellakaan oo 50€ pikkusumma mitä helvettiä??

   Lainaa

  8. Tulos: +428 (438 ääntä)
   Huh huh ja vielä kerran huh. Kai kaiken saa kääntymään muiden viaksi jos oikeen yrittää.

   Lainaa

  9. Leipäressu 18.7.2019 1:02
   Tulos: +950 (954 ääntä)
   Laitoin viime viikolla ilmoituksen myynnissä olevasta suht uudesta iphonesta. Joku äijä halus sen ja laittoi rahat tilille. Mutta just kun meinasin lähteä postittamaan sitä pyysi kaveri kaljalle ja unohdin koko jutun. No sitten muutin mieleni ja päätin pitää iphonen. Nyt se äijä on ihan raivona. Mitä häh?! Hirveä paskamyrsky ja uhkailu. Ei kai se mun vika oo jos joku maksaa tavaraa näkemättä?! Enkä todellakaan lähde mitään rahoja palautteleen, ei kai se mun asia ole jos joku vääriä tilisiirtoja tekee?

   Lainaa

  10. Varainhoitaja 18.7.2019 1:09
   Tulos: +509 (517 ääntä)
   Mulle kävi joskus samalla tavalla kun Anniinalle. Ostin 100 000€ Mersun ja ne toimitti sen mulle kotiin ja lähettivät myöhemmi laskun. En aio palauttaa kun on kotiovelle mun nimellä tuotu enkä kyl enää maksakkaan kun en oikeesti ees tarvii sitä. Nyt oon ulosotossa muiden virheen takia.

   Lainaa

  11. Tätä on liikkeellä 18.7.2019 1:19
   Tulos: +455 (459 ääntä)
   Varainhoitaja: Mulle kävi joskus samalla tavalla kun Anniinalle. Ostin 100 000€ Mersun ja ne toimitti sen mulle kotiin ja lähettivät myöhemmi laskun. En aio palauttaa kun on kotiovelle mun nimellä tuotu enkä kyl enää maksakkaan kun en oikeesti ees tarvii sitä. Nyt oon ulosotossa muiden virheen takia.
   Pistäis nostaa varmaan joku joukkokanne. Minunkin pitäis muka maksaa jääkaapista Gigantille, vaikka ne aivan itse kantoivat sen minun kotiini!

   Lainaa

  12. Tulos: +391 (395 ääntä)
   Esitutkintapöytäkirja olisi varmasti hauskaa luettavaa.

   Lainaa

  13. Tulos: +378 (382 ääntä)
   Ei se ole mun vastuulla, mitä lupaan ja sovin muiden kanssa eikä se, mitä satun unohtamaan. Muiden hommahan se on muistaa mun jutut.

   Lainaa

  14. Tulos: +523 (551 ääntä)
   Surullisinta tässä on se, että tämäkin ihmisperse on kerennyt jo lisääntyä.

   Lainaa

  15. Tulos: +277 (281 ääntä)
   Sillä toisella kirpparilla ihmiset on tööt? Koska eivät koe myötätuntoa kun jättää maksamatta vaan onkin paskamyrskyn riski? Millasetkahan ihmiset Anniinan mielestä ei oo tööt...

   Lainaa

  16. Tulos: +299 (307 ääntä)
   Tuolla tyylillä kun elämäänsä jatkaa, niin saattaa jossain vaiheessa olla nenä kipeä.

   Lainaa

  17. Tulos: +173 (191 ääntä)
   En halua asua samalla planeetalla tän Anniinan kanssa. Mahtaisko Venuksesta saada mukavamman, Anniinattoman kodin?

   Lainaa

  18. Tulos: +431 (437 ääntä)
   "Yleensä kaupat peruuntuu jos jättää masamatta" ... ei taida olla eka kerta kun ei maksa.

   Lainaa

  19. heikki4422 18.7.2019 6:15
   Tulos: -62 (94 ääntä)
   Joo ota kauppa kalja mene kassalle myyjä pyytä raha en maksa kun en halua

   Lainaa

  20. Tulos: +187 (191 ääntä)
   Anniina luulee keksineensä nokkelan jutun. Hyi helvetti.

   Lainaa

  21. Tulos: +325 (329 ääntä)
   Toivon todella, että tää akka joutuu vastuuseen.

   Lainaa

  22. Tulos: +72 (94 ääntä)
   En voi käsittää moista typeryyttä. Miten tämäkin ihminen voi olla noin helvetin idiootti?? Liekkö ees ihminen...

   Lainaa

  23. Tulos: +262 (266 ääntä)
   Anniina on varmasti just semmonen ihminen, jonka mielestä laskun maksamatta jättäminen on sama kun sopimuksen irtisanominen. Sitten se itkee eri yritysten aspoihin lehtitilauksista/vakuutuksista/sähkösopimuksista. "Mä oon irtisanonu sopimuksen, kun en maksanu mun laskua" Sopimusehdoista viis!

   Lainaa

  24. Tulos: +303 (307 ääntä)
   Lillukka: Surullisinta tässä on se, että tämäkin ihmisperse on kerennyt jo lisääntyä.
   Ja nyt käyttää vielä pientä lasta puolustuksena omiin toilailuihin. Luulen lisäksi, että vaikka alkuperäinen myyjä tarjoutuisi esim. maksamaan postimaksut, hän ei tuotetta takaisin saisi. Selitys olisi tyyliin: "en mä pysty 2-vuotiaan kanssa lähtemään postiin noin vain, matkaakin on ainakin 3 kilometriä.. ja kuka maksaa mun bussilipun/taksimatkan ja hommaa lapsenvahdin?" Ärsyttäviä tämmöiset, jotka eivät myönnä omia virheitä ja yrittävät kääntää ne muiden syyksi

   Lainaa

  25. Tulos: +252 (256 ääntä)
   Miksi Anniina tilaa tuotteen, jos hän ei sitä oikeasti haluaisi ostaa? Ainakin myyjällä on hyvä todistusaineisto varkaudesta.

   Lainaa

  26. Tulos: +301 (305 ääntä)
   Huijaa ihmiseltä tavaraa omalla nimellä ja kuvalla. Onnistuessasi mene kertomaan toiseenkin myyntiryhmään olevasi valehteleva huijari. En nyt ihan ymmärrä tätä tyyppiä.

   Lainaa

  27. Tulos: +174 (186 ääntä)
   Mun mielestä tää oli tän lapsen vika. Mitäs häiritsi äitiä kesken kaupanteon. Kehottaisin Anniinaa pidättämään summan lapsilisästä.

   Lainaa

  28. Tulos: +187 (191 ääntä)
   Ei voi kuin ihmetellä joidenkin ihmisten logiikkaa. Näköjään voi käyttäytyä ihan miten vain, jos sen jotenkin selittää itselleen. Toivottavasti lapsella on myös fiksuja ihmisiä ympärillään.

   Lainaa

  29. Tulos: +189 (191 ääntä)
   Sehän olis toi petos tai ainakin lievä petos. Sakkoja tiedossa. Kantsis ehkä maksaa.

   Lainaa

  30. Tulos: +236 (238 ääntä)
   "Tein kauppoja ja ilmoitin maksaneeni tuotteen ja sitten ihan pyytämättä postitettiin se tuote mulle kotiin vaikka en maksanut enkä aiokaan maksaa." Voi elämä kuinka typerä ihminen voi olla kun kovasti yrittää.

   Lainaa

  31. Tulos: +301 (303 ääntä)
   Eikö huijaamista ole jo ihan se, että sanoi maksaneensa ennen kuin on maksutapahtuman suorittanut loppuun asti? En minä ainakaan sano kellekään, että nyt maksoin, jos olen kerran vasta maksamassa. Ei ole tainnut koko nettipankkia koskaan aukaistakaan.

   Lainaa

  32. Tulos: +229 (233 ääntä)
   Anniina, me voidaan varmaan tulla sun kämpille hakeen kaikki sun kamat ja luvataan tuoda ne takasi kohta ja sit tuleeki muuta ja unohdetaan tuoda ja sehän ei oo varkaus kun meillä oli tilanne päällä ja nythän ne kamat on meidän.

   Lainaa

  33. Tulos: +88 (106 ääntä)
   Mirin: Ihmisten typeryys…
   Anniina ei ole "ihmiset". Jos tarkkaan katsot, näet tuossa yhden typeryksen ja kaikki muut ovat selväpäisiä. Ihmiskunnalla on vielä toivoa, tollot ovat vähemmistö.

   Lainaa

  34. Tulos: +171 (173 ääntä)
   Toivon vaatuuseen kans tota kana-aivoa. Tollaseen asenteeseen ei riitä tyhmyys vaan on tarvittu varmasti vuosien tiukkaa harjoittelua vastuun kiertämisessä, mojovan itseriittoisuuden voimalla. Ei oo mun vika jos valehtelen ja unohdan ja ihan periaatteesta pidän muiden tavarat, ei helvetti...

   Lainaa

  35. Tulos: +155 (157 ääntä)
   Mitäköhän Anniina tekisi jos olisikin tässä myyjän roolissa? Niin Anniina, joskus kannattaisi miettiä asioita muidenkin näkökulmasta.

   Lainaa

  36. Tulos: +164 (166 ääntä)
   Onneksi koko hoito on dokumentoituna täällä jos tästä tulee poliisiasia. :)

   Lainaa

  37. yli opisto hörhö 18.7.2019 10:23
   Tulos: +109 (113 ääntä)
   Unelmavävy: Mietin vain, että paljonkohan Anniina on tilannut nettikaupoista tavaraa ja jättänyt maksamatta, koska “lasku tuli vasta myöhemmin, enkä mä sillon enää halunnu koko tuotetta ja se oli lähetetty mulle kotiin, vaikken ollu sitä maksanu”.
   Ja sitten ollaan vaan huuli pyöreänä myöhemmin kun menee luottotiedot..

   Lainaa

  38. Tulos: +177 (179 ääntä)
   Miksi joku sanoo maksaneensa vaikka ei ole maksanut? Siis muuten kuin alkuperäisenä tarkoituksenaan huijata.. Tää on kyllä siitä kiva keissi, että petoksesta on todisteet ja tunnustus.

   Lainaa

  39. Tulos: +208 (212 ääntä)
   Anniina ole sitä koskaan aikonutkaan maksaa, koska kuka avais facen tai mesen ja kirjottais viestin "maksettu", ennen kuin on verkkopankkiin mennytkään? Sitten kun myyjä ei yllättäen heltynyt selityksille eikä nää tosi hyvin keksityt perustelut menneet läpi, lähdetään hakemaan toisilta ihmisiltä tukea. Kuvitteliko oikeesti, et kukaan ois ollu samaa mieltä sen kanssa? Kyllähän se nyt itekin tietää, että maksaa pitäisi, mutta yrittää vääntelehtiä ulos siitä kaikin keinoin. Ja mitä sitten, jos tuolla joku idiootti omiskin ollu samaa mieltä? Oisko myyjä sitten mukamas antanut olla kun "joku pertti tuolta toisesta ryhmästä sano, ettei tartte maksaa!" Poliisitkin sen jälkeen myöntyvät, että "joo-o, eihän tää nyt sitten petos ole kun perttikään ei maksais".

   Lainaa

  40. Tulos: +170 (176 ääntä)
   Olen sen verta rauhallinen netissä surffaaja, etten menetä hermoja, provosoidu tai pahoita mieltä juurikaan mistään. Tämä Anniina sai vereni niin kiehumaan, että toivon että myyjä laittaa hänet vastuuseen rikosilmojen ja muiden kautta ja että kukaan ei asioi hänen kanssaan enää ikinä. Juuri tälläisten idioottien takia nettikirpparit menettävät maineensa ja itsekin lahjoitin lopulta hyväntekeväisyyteen koko omaisuuden kun meni parissa viikossa hermo siihen "av, yv, kysyn koiralta ja sovin noudon ja et kuule minusta sen jälkeen enää ikinä"-touhuun.

   Lainaa

  41. Tulos: +157 (167 ääntä)
   Misogyn: Vaikuttaa ns. naisen logiikalta
   Jos nyt kuitenkin ihan vaan omahyväisen ja vajaa-älyisen ihmisen logiikalta

   Lainaa

  42. Tulos: +129 (131 ääntä)
   Archeon: n se, että sanoi maksaneensa ennen kuin on maksutapahtuman suorittanut loppuun asti? En minä ainakaan sano kellekään, että nyt maksoin, jos olen kerran vasta maksamassa. Ei ole tainnut koko nettipankkia koskaan aukaistakaan.
   Tämä on juuri se yksityiskohta, joka tekee tästä rikosasian. Muuten kyseessä olisi vain maailman ääliömäisin riita, jonka käräjäoikeus ratkaisisi hyvin nopeasti myyjän eduksi.

   Lainaa

  43. Tulos: -74 (88 ääntä)
   Miro: Anniina kuulostaa vähän ihmispaskalta.
   Ihmispaska viittaa siihen että Anniina olisi tahaalteen kusipää. Sen puheista ei kuitenkaan välity tahallinen ilkeys, vaan lähinnä kengännumeron luokkaa oleva ÄO.

   Lainaa

  44. yövuorolainen 18.7.2019 12:57
   Tulos: +131 (133 ääntä)
   Toivotaan, että myyjä tekee rikosilmoituksen, niin tulee samalla ne oppirahat maksettua.

   Lainaa

  45. Louis Friend 18.7.2019 13:12
   Tulos: +96 (98 ääntä)
   Pitää olla kyllä päässä vikaa että ensinnäkin tekee tommosta ja sitten vielä lähtee facebookkiin hakeen hyväksyntää. Anniina tietää kyllä että toi on väärin, sen takia varmaan haluaa hyväksyntää että olisi helpompi uskotella itelleen että ei olisi tehnyt mitään väärää. Kunnioittaisin enemmän varasta joka ei teeskentele olevansa jotai muuta

   Lainaa

  46. Tulos: +10 (72 ääntä)
   Taas näitä tyyppejä jotka on synnyttäessään onnistunu ponnistaan aivonsakin ulos.

   Lainaa

  47. Tulos: +77 (81 ääntä)
   Annina on just niitä ihmisiä jotka tilaa hirveesti tavaraa postiennakolla eikä ikinä hae sitä tavaraa postista.

   Lainaa

  48. Tulos: +74 (84 ääntä)
   Surullista että Anniinan kaltainen ihmisjäte on vielä onnistunu lisääntymään. Toivottavasti äidin idiotismi ei periydy lapselle.

   Lainaa

  49. Tulos: +91 (93 ääntä)
   Anniinan toiminta on rikollista. Kyseessä on petos ja/tai varkaus.

   Lainaa

  50. Tulos: +68 (70 ääntä)
   Anniina on idiootti, ääliö sekä rikollinen joka käyttää lapsiparkaa aseena. Melkein sanattomaksi vetää tämä ihmispaska.

   Lainaa

  51. Tulos: -19 (53 ääntä)
   yli opisto hörhö: Ja sitten ollaan vaan huuli pyöreänä myöhemmin kun menee luottotiedot..
   Ei mee ku kaupat peruuntuu jos ei tuu maksua.

   Lainaa

  52. Tulos: +60 (64 ääntä)
   Joskus nämä julkaisut ovat niin älyttömiä, että pakostakin tulee mieleen: esittävätkö jotkut ihmiset vain, jotta pääsevät Feissarimokiin? Jos tämä on totta, niin samalla ihmisellä on varmaan yleistä taipumusta selittää omat mokansa muiden syyksi. Varmaan monessa tilanteessa monet ihmettelevät kirjaimellisesti suu auki, miten luovasti hän kääntää aivan kaiken syyn pois itsestään. Ehkä tuo muiden syyttäminen on jonkinlainen defenssi.

   Lainaa

  53. Tulos: +29 (41 ääntä)
   Louis Friend: Pitää olla kyllä päässä vikaa että ensinnäkin tekee tommosta ja sitten vielä lähtee facebookkiin hakeen hyväksyntää. Anniina tietää kyllä että toi on väärin, sen takia varmaan haluaa hyväksyntää että olisi helpompi uskotella itelleen että ei olisi tehnyt mitään väärää. Kunnioittaisin enemmän varasta joka ei teeskentele olevansa jotai muuta
   Tietynlaiset ihmiset laumaantuvat herkästi: Idari 1: Menin kännissä töihin, pomo suuttu, ihan ilkee. Idarit 2,3 ja 4. No olipas törkee! Kaikkihan noin maanantaina tekee! Idari 2: Löin jotakuta kepillä päähän kun se näytti rumalta. Idarit 1,3 ja 4 No hyvä! Vituttaa tollaset ihmiset jotka ei yhtään viiti pitää itsestään huolta! Idari 3: Tilasin muumimukin, en viitsinytkään maksaa. Mitäs lähetti sen. Idarit 1,2, ja 4: Ihan oikein! Kaikista pikkuasioista netissä viitsitään valittaa! Idari 4: Emme tiedä vielä, mutta kissatappeluun/ nuijapäämatsiin loppuu ennemmin tai myöhemmin. Jokapäiväisessä elämässä nämä ovat rasittavia, jostain syystä kasoittain iltapäiväviihdettä näiden toilailuista kuitenkin saadaan. "Idari 3: 'En tiennyt että se oli minun mukini! Siskon julma petos! Idari 2 lemmenlomalla idari 1'n poikaystävän kanssa! Lue lisää sivulta 4+5...".

   Lainaa

  54. Tulos: +82 (84 ääntä)
   Hän on kuitenkin hakenut tämän tuotteen postista, vaikkei oikeastaan olisi halunnut sitä enää tuossa vaiheessa? Vai onko tää myyjä maksanut vielä kaiken lisäksi kotiinkuljetuksen paketille..

   Lainaa

  55. Tulos: +88 (92 ääntä)
   ”Byhyy, tein kauppoja netissä tuotteesta, jota en olisi edes halunnut. Myyjä lähetti tilaamani tuotteen postissa vaikka eihän niin kuuluisi toimia. Hänen olisi pitänyt tietää ilman että sanoisin yhtikäs mitään, etten haluaisi sitä. Nyt hän vaatii minua maksamaan/palauttamaan tuotteen vaikka oli puhtaasti hänen vikansa, että olin tilannut tuotteen ja hän oli postittanut sen. Ja nyt 2v lapseni itkee jatkuvasti, koska myyjä huijasi minua!” -Anniina

   Lainaa

  56. Tulos: +73 (75 ääntä)
   Toivottavasti myyjä tekee/on tehnyt rikosilmoituksen.

   Lainaa

  57. Tulos: +42 (44 ääntä)
   Banaani: Toivon vaatuuseen kans tota kana-aivoa. Tollaseen asenteeseen ei riitä tyhmyys vaan on tarvittu varmasti vuosien tiukkaa harjoittelua vastuun kiertämisessä, mojovan itseriittoisuuden voimalla. Ei oo mun vika jos valehtelen ja unohdan ja ihan periaatteesta pidän muiden tavarat, ei helvetti…
   Nää ihmiset on ihan perseestä. Työskentelin kerran semmosessa työpaikassa missä pomo oli ihan uuno, ei tiennyt mistään mitään ja ei uskonut mitään mitä sille sano, aivan sama vaikka jos kyseessä olisi ollut henkilö jolla on reilusti enemmän kokemusta. Sitten kun asiat meni vituralleen, niin kaikki oli muiden syytä. Mikään ei johtunut koskaan hänestä.

   Lainaa

  58. Tulos: +65 (67 ääntä)
   Nyt mietin vain miten tämä päättyy. Toivottavasti joutuu joko palauttamaan mukin tai maksamaan sen.

   Lainaa

  59. Tulos: -40 (88 ääntä)
   Eikun nää on ne taas helvetin kuuluisat "äitiaivot", jotka on synnärillä pungerrettu sen rakkaan kakkakäärön kanssa ulos samalla hengenvedolla. Onneksi oma pershedelmä tuli ihan keisarinleikkauksella, joten mahdollinen aivottomuus on vain oman idiotismin syytä

   Lainaa

  60. Tulos: +61 (63 ääntä)
   Tuo on varastamista. Anniina teki petoksen.

   Lainaa

  61. Muurahaiskäpy 19.7.2019 14:57
   Tulos: +34 (42 ääntä)
   Anniinan sukunimi esille, niin kaikki tietävät karttaa kauppoja hänen kanssaan! Raivostuttava tyyppi.

   Lainaa

  62. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Muurahaiskäpy: Anniinan sukunimi esille, niin kaikki tietävät karttaa kauppoja hänen kanssaan! Raivostuttava tyyppi.
   Jos se auttaisi, niin samalla menisi maine muiltakin samannimisiltä.

   Lainaa

  63. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Kertokaa nyt joku tuo ryhmä!

   Lainaa

  64. Tulos: +47 (49 ääntä)
   yövuorolainen: Toivotaan, että myyjä tekee rikosilmoituksen, niin tulee samalla ne oppirahat maksettua.
   Mut kun se ei halunnu koko syytettä nii miks pitäis maksaa?

   Lainaa

  65. Tulos: +49 (53 ääntä)
   anniina, annat aivan helvetin hyvän esikuvan penskoilles. vitun rotta

   Lainaa

  66. Tulos: +77 (87 ääntä)
   Jännä huomata että suurinta osaa näistä Anniinaa kritisoivien kommenteista on ala-peukuttanut tasan yksi ihminen. Eli jos on 20 yläpeukkua ja yksi laittaa alapeukun tulos on +19 ja 21 ääntä. Anniina on käynyt vähän alapeukkua laittamassa :D

   Lainaa

  67. Tulos: +38 (48 ääntä)
   Pirjo: Ei mee ku kaupat peruuntuu jos ei tuu maksua.
   Anniina, sinäkö siellä?

   Lainaa

  68. Tulos: +54 (60 ääntä)
   AAAve: Jännä huomata että suurinta osaa näistä Anniinaa kritisoivien kommenteista on ala-peukuttanut tasan yksi ihminen. Eli jos on 20 yläpeukkua ja yksi laittaa alapeukun tulos on +19 ja 21 ääntä. Anniina on käynyt vähän alapeukkua laittamassa
   Niinpä on käynyt minunkin kommentilleni. Anniina, jos luet tätä, koeta nyt jo käsittää että sinun pitää maksaa se ostos tai lähettää takaisin. Muuten olet syyllistynyt rikokseen.

   Lainaa

  69. Tulos: +22 (30 ääntä)
   AAAve: Jännä huomata että suurinta osaa näistä Anniinaa kritisoivien kommenteista on ala-peukuttanut tasan yksi ihminen. Eli jos on 20 yläpeukkua ja yksi laittaa alapeukun tulos on +19 ja 21 ääntä. Anniina on käynyt vähän alapeukkua laittamassa
   Olen lueskellut iät ja ajat feissarimokia ja seurannut myös kommentteja. Tämä on varmaankin ensimmäinen kerta, kun feissarimokaan joutunut ei saa sympatiaa kuin yhdeltä ihmiseltä ja se on Pirjo. Toivottavasti Pirjo luottaa Anniinaan, kun puolustaa häntä. Toisaalta palautukset hoituisi helposti Pirjolle takaisin ilman erillisiä kuluja, koska Anniinan ei tarvitsisi mennä kuin peilin eteen palauttamaan tavarat.

   Lainaa

  70. Tulos: +39 (39 ääntä)
   Ihmiset: Nää ihmiset on ihan perseestä. Työskentelin kerran semmosessa työpaikassa missä pomo oli ihan uuno, ei tiennyt mistään mitään ja ei uskonut mitään mitä sille sano, aivan sama vaikka jos kyseessä olisi ollut henkilö jolla on reilusti enemmän kokemusta. Sitten kun asiat meni vituralleen, niin kaikki oli muiden syytä. Mikään ei johtunut koskaan hänestä.
   Mä olin niin tyhmä, et hetken seurustelin tälläisen ääliön kanssa. Erostakaan ei meinannut tulla mitään, mä vaan olin taas tässäkin asiassa väärässä. Huh huh.

   Lainaa

  71. Tulos: +77 (77 ääntä)
   "Yleensä kaupat peruuntuu jos jättää maksamatta." Niin, ja yleensä kun kaupat peruuntuu, se tarkoittaa että tuote pitää palauttaa.

   Lainaa

  72. Esplanadin ihme 23.7.2019 6:50
   Tulos: +8 (24 ääntä)
   muuli: Anniina, sinäkö siellä?
   Onhan tuo sarkasmi vaikea laji...

   Lainaa

  73. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Pluri: Huijaa ihmiseltä tavaraa omalla nimellä ja kuvalla. Onnistuessasi mene kertomaan toiseenkin myyntiryhmään olevasi valehteleva huijari. En nyt ihan ymmärrä tätä tyyppiä.
   Ei mitään ymmärrettävää. Anniina on itsekäs hölmöläinen.

   Lainaa

  74. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Esa Mokki: Olen lueskellut iät ja ajat feissarimokia ja seurannut myös kommentteja. Tämä on varmaankin ensimmäinen kerta, kun feissarimokaan joutunut ei saa sympatiaa kuin yhdeltä ihmiseltä ja se on Pirjo. Toivottavasti Pirjo luottaa Anniinaan, kun puolustaa häntä. Toisaalta palautukset hoituisi helposti Pirjolle takaisin ilman [...]
   En kyllä ole antanut yhtään sympatiaa Anniinalle. Mistäs moinen oletus?

   Lainaa

  75. Suomalainen 23.7.2019 12:04
   Tulos: +31 (37 ääntä)
   Huomaan että melkein kaikki kommentit ovat saaneet kahta vaille täydet plussapisteet. Anniina on ilmeisesti käytyn antamassa kaikille sen yhden miinuksen :D

   Lainaa

  76. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Unelmavävy: Mietin vain, että paljonkohan Anniina on tilannut nettikaupoista tavaraa ja jättänyt maksamatta, koska “lasku tuli vasta myöhemmin, enkä mä sillon enää halunnu koko tuotetta ja se oli lähetetty mulle kotiin, vaikken ollu sitä maksanu”.
   Tuskin on luottotietoja?

   Lainaa

  77. Tulos: +41 (41 ääntä)
   ”Enkä tahallaan jättäny maksamatta” Ööö no jätithän kerta et suostu sitä maksamaan niin tää anniinahan on täys huijari. Toivottavasti myyjä teki rikosilmoituksen.

   Lainaa

  78. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Anina: Mä olin niin tyhmä, et hetken seurustelin tälläisen ääliön kanssa. Erostakaan ei meinannut tulla mitään, mä vaan olin taas tässäkin asiassa väärässä. Huh huh.
   Kai käytit kumia? Ettei tuo 2-vuotias ole sinun?

   Lainaa

  79. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Tulee kallis lasku maksettavaks kun viedään oikeuteen, hyvä :)

   Lainaa

  80. Sukupuolivarianssi 26.7.2019 13:30
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Olen ehkä vähän kyyninen ihmisiä kohtaan. Mutta jotenkin tulee tunne, että Anniina testaa toisessa ryhmässä sympatiajakaumaa tällaiselle keissille ennen kuin koittaa kavaltaa mukin jonka haluaa, mutta johon ei ole rahaa :| Ehkä en vain usko, että joku olisi vakavissaan näin urpo.

   Lainaa

  81. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Jättääköhän tämä penaalin terävin kynä ravintolassakin laskun maksamatta koska ei ole enää nälkä siinä vaiheessa.

   Lainaa

  82. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Memerento: Mietinkin tässä kamoja läpikatellessa, että pistäisinkö ekaa kertaa myyntiin Facebookin kirppariryhmiin vai menisinkö ite myymään perinteisesti pöydän ääreen. No, tulipahan lauantaille tekemistä. Anniinan sietäisi ottaa hommasta vastuu, sillä vissiin sellainen pitäis lapsestakin ottaa.
   Aina nouto ja maksu noutaessa. Sappi kiehuu tuollaisista Anniinoista. Käsittämätöntä että kokee olevansa sivullinen itse sopimassaan kaupassa

   Lainaa

  83. Tulos: +11 (13 ääntä)
   fasf: Tulee kallis lasku maksettavaks kun viedään oikeuteen, hyvä
   Tuskin on maksukykyä. Eiköhän ole jo ennestään ulosotossa. Tuskin tuo oli ensimmäinen maksuhaluttomuuskohtaus.

   Lainaa

  84. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Pirjo: Ei mee ku kaupat peruuntuu jos ei tuu maksua.
   Etämyynnissä kauppa peruuntuu, jos ei nouda tuotetta postista ja se palautuu myyjälle. Mutta tämä ei koske yksityisten välistä kauppaa. Mikään kauppa ei purkaannu maksamatta jättämällä. Myyjä voi hakea saataviaan ulosoton kautta.

   Lainaa

  85. Tulos: +6 (10 ääntä)
   niinpä: Etämyynnissä kauppa peruuntuu, jos ei nouda tuotetta postista ja se palautuu myyjälle. Mutta tämä ei koske yksityisten välistä kauppaa. Mikään kauppa ei purkaannu maksamatta jättämällä. Myyjä voi hakea saataviaan ulosoton kautta.
   Hei kamoon, ainoan "ymmärtäjän" eli Pirjon kommentti on selvästi ironiaa.

   Lainaa

  86. Tulos: +13 (13 ääntä)
   niinpä: Etämyynnissä kauppa peruuntuu, jos ei nouda tuotetta postista ja se palautuu myyjälle. Mutta tämä ei koske yksityisten välistä kauppaa. Mikään kauppa ei purkaannu maksamatta jättämällä. Myyjä voi hakea saataviaan ulosoton kautta.
   Ei muuten peruunnu noutamatta jättämällä. Laki on muuttunut useita vuosia sitten ja nykyään peruutuksesta täytyy aina ilmoittaa. https://www.asml.fi/uusi-verkkokauppalaki-ja-noutamattomat-lahetykset/

   Lainaa

  87. Jerppe StoltenStolten 1.8.2019 12:49
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Ein zwei polizei. Saattaa olla, ettei moiset selitykset tehoa, kun käsky käy kuulusteluihin. Oi aikoja, oi ihmisten tapoja.

   Lainaa

  88. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Tää ihminen lienee niitä, ketkä tilaa jotain ja kuvittelee että tilaus peruuntuu maksamatta ilman mitään ihmeellistä, ja ilmoittaa asiasta firmalle vasta kun perintäkirje tupsahtaa postiluukusta. Ja tietysti tuohtuneena "Eihän tää voi mennä näin!"-asenteella.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, maksu, tilisiirto, posti, muumimukit, huijaus

 • Uusimmat

 • Kategoriat