Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 237

Koirankakkakeskustelu nousi juuri uudelle tasolle.
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 237 Amerikkalaiset ovat vieneet koirankakatkin jo toiselle tasolle: Syyllisiä jahdataan DNA-testeillä.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. purppurakruunu 2.5.2019 0:50
   Tulos: +388 (472 ääntä)
   Kenelle helvetti tulee edes mieleen...? Joo, on varmaan ärsyttävää koirankakat pihassa, varsinkin, jos on maan läheisyydessä viihtyviä lapsia, mutta postilaatikkoon? Jos oikein huonosti käy, niin tollahan pilaa kouluun tai töihiin pääsyn, jos on niin huono tuuri, että pökäleiden alla on tärkeä lomake tai palautuskuori.

   Lainaa

  2. Voijeesus 2.5.2019 0:55
   Tulos: +185 (365 ääntä)
   Naurettavia nää koiranpaskasta öyhöttäjät! Kai se paska siä tien poskis kaikkia vituttaa, muttei kuitenkaan ole mitään ydinjätettä, joka räjäyttää maan. Fiksumpana kerää sen lähimpään roskikseen ja jos näkee jonkun koiranpaskan jättävän, sanoo tälle ihmispällille siitä suoraan, turha syyttää kaikkia koiranomistajia ja syyttömiä. Kaupunkilaisille tiedoksi metsäänkään ei sit kannata mennä kun siä on eläinten kakkaa kaikkialla ja kalat pissaa veteen hyi iik :''D

   Lainaa

  3. Tulos: +361 (373 ääntä)
   Oijoi Hannes, nyt naiset ihailee ja miehet kadehtii. Kukaan ei tunne myötähäpeää. <3

   Lainaa

  4. Anjovisbonus 2.5.2019 1:40
   Tulos: +325 (421 ääntä)
   Klamydian soittaminen koiralle on varmuudella jonkinasteista eläinrääkkäystä. Ikkuna rikki ja koira turvaan heti.

   Lainaa

  5. Rando Calrissian 2.5.2019 3:31
   Tulos: +71 (89 ääntä)
   purppurakruunu: Kenelle helvetti tulee edes mieleen…? Joo, on varmaan ärsyttävää koirankakat pihassa, varsinkin, jos on maan läheisyydessä viihtyviä lapsia, mutta postilaatikkoon? Jos oikein huonosti käy, niin tollahan pilaa kouluun tai töihiin pääsyn, jos on niin huono tuuri, että pökäleiden alla on tärkeä lomake tai palautuskuori.
   Homo homini mulkvisti est.

   Lainaa

  6. Tulos: -45 (65 ääntä)
   HMMmm ens kerralla ota kakan talteen ja laitan naapurille postiluukusta. Hannes: oikee vai olixe napakarva?

   Lainaa

  7. Tulos: +60 (178 ääntä)
   Voijeesus: Naurettavia nää koiranpaskasta öyhöttäjät! Kai se paska siä tien poskis kaikkia vituttaa, muttei kuitenkaan ole mitään ydinjätettä, joka räjäyttää maan. Fiksumpana kerää sen lähimpään roskikseen ja jos näkee jonkun koiranpaskan jättävän, sanoo tälle ihmispällille siitä suoraan, turha syyttää kaikkia koiranomistajia ja [...]
   No, yksi rottweiler sontii 365 kiloa vuodessa ja kun niitä koiria on lähistöllä 100, siitä kertyy 36,5 tonnia vuodessa pienelle alueelle. Pienempi vaiva olisi koiran OMISTAJAN kerätä otuksensa tuotos kuin alueen taloyhtiöiden koirattomien maksaa 36,5 paskatonnin siivous. Koiran pissattaminen valotolpan juureen ei myöskään ole hyvä idea: virtsahappo syövyttää sen poikki. T. Kulmatontin taloyhtiö, Järvenpää

   Lainaa

  8. Tulos: +128 (140 ääntä)
   Tän takia ne paskat pitää kerätä. Muuten kaiken maailman sekopäät postittaa niitä.

   Lainaa

  9. Tulos: +137 (145 ääntä)
   Ei vittu iskä

   Lainaa

  10. Tulos: +128 (142 ääntä)
   purppurakruunu: Jos oikein huonosti käy, niin tollahan pilaa kouluun tai töihiin pääsyn, jos on niin huono tuuri, että pökäleiden alla on tärkeä lomake tai palautuskuori.
   Joo no ehkei nyt sentään jää koulut tai työt palautuskuoresta kiinni. Mutta saakeli jos kuponkiuutiset vettyy kakkaliemeen ni sit alkaa läski tummuun.

   Lainaa

  11. Tulos: +63 (73 ääntä)
   Peeke: Joo no ehkei nyt sentään jää koulut tai työt palautuskuoresta kiinni. Mutta saakeli jos kuponkiuutiset vettyy kakkaliemeen ni sit alkaa läski tummuun.
   Tuleeks teille vielä Kuponkiuutiset? :O

   Lainaa

  12. Vastarannan kiiski 2.5.2019 10:24
   Tulos: +90 (102 ääntä)
   purppurakruunu: Kenelle helvetti tulee edes mieleen…? Joo, on varmaan ärsyttävää koirankakat pihassa, varsinkin, jos on maan läheisyydessä viihtyviä lapsia, mutta postilaatikkoon? Jos oikein huonosti käy, niin tollahan pilaa kouluun tai töihiin pääsyn, jos on niin huono tuuri, että pökäleiden alla on tärkeä lomake tai palautuskuori.
   Miksi luulet, että ihminen, joka on tarpeeksi tyhmä tai ilkeä tehdäkseen tuollaista, välittäisi jostain pilalle menevästä koulu- tai työpäivästä tai sotkeutuvasta kirjekuoresta?

   Lainaa

  13. It's a deal 2.5.2019 11:23
   Tulos: +65 (69 ääntä)
   Piupali: Tuleeks teille vielä Kuponkiuutiset?
   Ei, ostamme netistä niitä vanhoja ja myyjä postittaa aina torstaisin. Haluatko muuten nähdä rambopuukkoni ja AC/DC-kuvan farkkutakkini selässä?

   Lainaa

  14. Tulos: +1 (105 ääntä)
   Seppo: No, yksi rottweiler sontii 365 kiloa vuodessa ja kun niitä koiria on lähistöllä 100, siitä kertyy 36,5 tonnia vuodessa pienelle alueelle. Pienempi vaiva olisi koiran OMISTAJAN kerätä otuksensa tuotos kuin alueen taloyhtiöiden koirattomien maksaa 36,5 paskatonnin siivous. Koiran pissattaminen valotolpan juureen ei [...]
   Ulosteen määrään en ota kantaa, mutta ei koirat nyt mitään 90-prosenttista typpihappoa virtsaa. Ymmärrän, että harmittaa jos katulampun ympärillä on kusilammikko kun kulmakunnan jokainen koira luulee sitä oman reviirinsä rajapylvääksi, mutta ei siitä mitään haittaa katulampulle ole.

   Lainaa

  15. Papanoita pientareella 2.5.2019 12:01
   Tulos: +38 (84 ääntä)
   Minäkin arvostaisin kovasti, jos ihmiset tulisivat valittamaan ihan suoraan koirankakkarikoksen havaitessaan. Omalla koirallani on tapana paskoa noin kolme kertaa lenkin aikana. Kaksi ensimmäistä kerään, mutta se kolmas ranskanpastilli saa kyllä maatua, ellei ihan tiellä tai leikkipaikalla ole. Kerran eräs ystävällinen sielu päätti ruveta kovaan ääneen huutamaan, miten nerokkaita keksintöjä ne kakkapussit onkaan. Ja koiranihan oli siis tehnyt "valekakat", eli ei edes tullut mitään, minkä tämäkin rouva olisi saattanut ymmärtää, jos olisi tullut suoraan sanomaan.

   Lainaa

  16. Kummallista 2.5.2019 12:05
   Tulos: +35 (75 ääntä)
   Kyllä ne koiran, kissan, kaimaanin tai ihmisen jätökset on hyvä kerätä pois kävelytieltä, mutta jos eläin on oppinut käymään noin metrin kulkuväylältä sivummalla, niin en katso tarpeelliseksi korjata niitä pois. Kaupunkialueella tietenkin eri asia, roskiksia löytyy. Joku ehtikin mainita kusemisen syövyttävän katulamput. Kyllä, koiran kusi on verrattavissa kuningasveteen. Tuo meidän kadunpätkän tolppa on ollut pystyssä ainakin 30v, vieläkään ei näy ruostumista. Jos jollain sivullisella, joka ei omista lemmikkiä, heräsi nyt kiinnostus poimia kakkoja tai levitellä vaarallisia herkkuja tienposkeen, jätäthän yhteystiedot. Moni haluaa varmasti keskustella asiasta hieman tarkemmin ja ehkä puhua tulevaisuuden näkymistä.

   Lainaa

  17. Tulos: +57 (59 ääntä)
   purppurakruunu: Kenelle helvetti tulee edes mieleen…? Joo, on varmaan ärsyttävää koirankakat pihassa, varsinkin, jos on maan läheisyydessä viihtyviä lapsia, mutta postilaatikkoon? Jos oikein huonosti käy, niin tollahan pilaa kouluun tai töihiin pääsyn, jos on niin huono tuuri, että pökäleiden alla on tärkeä lomake tai palautuskuori.
   Minulle on tullut oikeasti mieleen laittaa tuollaista "paskapostia", kun yhdessä ent. naapurustossa oli koirankakkoja ylt'ympäriinsä, eikä millään nurmipläntillä kehdannut kävellä katse suorassa. Tosin pyörittelin ajatusta ihan vain ideatasolla enkä haluaisi nähdä ketään aikuista moisessa puuhassa. Mutta vaikka olisinkin halunnut toteuttaa jotain noin lapsellista, en olisi millään ehtinyt enkä jaksanut käydä sitä hirveää salapoliisityötä, jota oikeiden osoitteiden löytäminen olisi vaatinut, eikä omatunto kestäisi pökäleiden pudottamista viattomien luukkuihin, puhumattakaan mahdollisista lisäseuraamuksista sille viattomalle.

   Lainaa

  18. Arkkienkeli 2.5.2019 17:46
   Tulos: +58 (76 ääntä)
   Voijeesus: Naurettavia nää koiranpaskasta öyhöttäjät! Kai se paska siä tien poskis kaikkia vituttaa, muttei kuitenkaan ole mitään ydinjätettä, joka räjäyttää maan. Fiksumpana kerää sen lähimpään roskikseen ja jos näkee jonkun koiranpaskan jättävän, sanoo tälle ihmispällille siitä suoraan, turha syyttää kaikkia koiranomistajia ja [...]
   Oman pihan ulkopuolella kulkee yhdistetty kelvi bussipysäkille. Noin 300 metriä ja lumien sulettua kävelyosuus on pelkkää ruskean liemen täyttävää haisevaa liejua. Töissä onneksi on kenkäpesuri eteisessä. Himassa ei. En jotenkin yhdy kommenttiisi ja edelleenkin olen sitä mieltä että jos on pakko ottaa koira, niin silloin sen jätöksetkin on velvollisuus kerätä pois.

   Lainaa

  19. Arkkienkeli 2.5.2019 18:00
   Tulos: -1 (45 ääntä)
   Korjaaja: Ulosteen määrään en ota kantaa, mutta ei koirat nyt mitään 90-prosenttista typpihappoa virtsaa. Ymmärrän, että harmittaa jos katulampun ympärillä on kusilammikko kun kulmakunnan jokainen koira luulee sitä oman reviirinsä rajapylvääksi, mutta ei siitä mitään haittaa katulampulle ole.
   On. Syövyttää metallin ja alle 10 vuodessa koko putki rojahtaa alas.

   Lainaa

  20. Heidi Jokela 2.5.2019 19:45
   Tulos: -25 (59 ääntä)
   Seppo: No, yksi rottweiler sontii 365 kiloa vuodessa ja kun niitä koiria on lähistöllä 100, siitä kertyy 36,5 tonnia vuodessa pienelle alueelle. Pienempi vaiva olisi koiran OMISTAJAN kerätä otuksensa tuotos kuin alueen taloyhtiöiden koirattomien maksaa 36,5 paskatonnin siivous. Koiran pissattaminen valotolpan juureen ei [...]
   Paitsi että koirankakka maatuu kahdessa kuukaudessa.

   Lainaa

  21. Tulos: +49 (67 ääntä)
   Seppo: No, yksi rottweiler sontii 365 kiloa vuodessa ja kun niitä koiria on lähistöllä 100, siitä kertyy 36,5 tonnia vuodessa pienelle alueelle. Pienempi vaiva olisi koiran OMISTAJAN kerätä otuksensa tuotos kuin alueen taloyhtiöiden koirattomien maksaa 36,5 paskatonnin siivous. Koiran pissattaminen valotolpan juureen ei [...]
   Jos koira sontii kilon päivässä niin silloin on ruokinnassa jotakin pielessä.

   Lainaa

  22. Tulos: +13 (49 ääntä)
   Seppo: No, yksi rottweiler sontii 365 kiloa vuodessa ja kun niitä koiria on lähistöllä 100, siitä kertyy 36,5 tonnia vuodessa pienelle alueelle. Pienempi vaiva olisi koiran OMISTAJAN kerätä otuksensa tuotos kuin alueen taloyhtiöiden koirattomien maksaa 36,5 paskatonnin siivous. Koiran pissattaminen valotolpan juureen ei [...]
   Kyllä kyllä ja tokihan ne paskat kuuluu juuri sen postilaatikkoon jolla ei edes koiraa ole? Siitähän tuossa alkuperäisessä jutussa oli kyse eikä rotikan tuotoksen määrästä. Teilläpäin on ilmeisen ison kennelin pitäjä, jolla on myös ilmiömäisiä myyjän vinkeitä kun kaikilla sielläpäin on juuri rottweiler. Lisäksi olet myös kovin suosittu ihminen pitäjässäsi kun kaikki naapurit haluavat jättää sitä ilmaista lannoitetta juuri sinun hallinnoimalle pihalle.

   Lainaa

  23. Tulos: +25 (37 ääntä)
   Papanoita pientareella: Minäkin arvostaisin kovasti, jos ihmiset tulisivat valittamaan ihan suoraan koirankakkarikoksen havaitessaan. Omalla koirallani on tapana paskoa noin kolme kertaa lenkin aikana. Kaksi ensimmäistä kerään, mutta se kolmas ranskanpastilli saa kyllä maatua, ellei ihan tiellä tai leikkipaikalla ole. Kerran eräs [...]
   Oma koira on myös ihan käsittämätön sarjakakkija. Vaikka olisi millainen rulla pusseja mukana, koira onnistuu aina puristamaan yhden nokareen enemmän ja aina johonkin mahdollisimman keskeiselle paikalle. Onneksi asutaan nykyään maalla, missä pienen koiran kikkareiden korjaaminen hevosen kasojen vierestä tuntuisi lähinnä huonolta vitsiltä.

   Lainaa

  24. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Piupali: Tuleeks teille vielä Kuponkiuutiset?
   Ikävä kyllä ei. Muistelin menneitä, niitä kuuluisia vanhoja hyviä aikoja.

   Lainaa

  25. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Korjaaja: Ulosteen määrään en ota kantaa, mutta ei koirat nyt mitään 90-prosenttista typpihappoa virtsaa. Ymmärrän, että harmittaa jos katulampun ympärillä on kusilammikko kun kulmakunnan jokainen koira luulee sitä oman reviirinsä rajapylvääksi, mutta ei siitä mitään haittaa katulampulle ole.
   Tampereella on ison omakotialueen keskellä pienen pieni puisto, johon tulee valtavasti koiria kusemaan muutaman paikalla olevan lampun tyveen. Eräs lampuista on juurestaan jo puolen matkaa syöpynyt kokonaan poikki ja loput on pitsimäistä harsoa. Sen tolpan saisi riuskalla tönäisyllä poikki.

   Lainaa

  26. Kummallista 3.5.2019 15:44
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Mustakari: Tampereella on ison omakotialueen keskellä pienen pieni puisto, johon tulee valtavasti koiria kusemaan muutaman paikalla olevan lampun tyveen. Eräs lampuista on juurestaan jo puolen matkaa syöpynyt kokonaan poikki ja loput on pitsimäistä harsoa. Sen tolpan saisi riuskalla tönäisyllä poikki.
   Kyseinen putki ei ole siis galvanoitua tai ruostumatonta terästä. Taitaa olla maalattu rautaputki.

   Lainaa

  27. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Jennin kommentti on tässä jutussa suurin moka.

   Lainaa

  28. Tulos: -12 (22 ääntä)
   Seppo: No, yksi rottweiler sontii 365 kiloa vuodessa ja kun niitä koiria on lähistöllä 100, siitä kertyy 36,5 tonnia vuodessa pienelle alueelle. Pienempi vaiva olisi koiran OMISTAJAN kerätä otuksensa tuotos kuin alueen taloyhtiöiden koirattomien maksaa 36,5 paskatonnin siivous. Koiran pissattaminen valotolpan juureen ei [...]
   Ei muuten syövytä poikki. Lähtikö vähän lapasesta?

   Lainaa

  29. Tulos: -2 (16 ääntä)
   Mustakari: Tampereella on ison omakotialueen keskellä pienen pieni puisto, johon tulee valtavasti koiria kusemaan muutaman paikalla olevan lampun tyveen. Eräs lampuista on juurestaan jo puolen matkaa syöpynyt kokonaan poikki ja loput on pitsimäistä harsoa. Sen tolpan saisi riuskalla tönäisyllä poikki.
   Putki voi kyllä ruostua virsasta siinä missä vedestäkin, muttei koiran virtsa voi mennä niin happamaksi että syövyttäisi romurautaakaan saati terästä. Normaali ruostuminenkin kestää aikansa ja aika vähän koirien kusennat sitä Suomen ilmastossa kiihdyttää. Tolpat usein halpaa metallia joka on suojattu vain maalilla, joka yleensä monien eri syiden takia tolpan juurista lähtee ensimmäisenä. Kun maali ei enää suojaa tolpaa alkaa se ruostua. Sairaan koiran virtsan ph toki voi olla 4,5 lähellä joka jo voi ohuen putken läpiruostumis ajan muuttaa 10v läheemäs 9v, olettaen että tuolle Ph:lle altistuu useita kertoja päivässä vaikka altistuminen yleensä lyhyt aikaista.

   Lainaa

  30. Sukupuolivarianssi 3.5.2019 20:00
   Tulos: +25 (45 ääntä)
   Itse aina ihmettelen sitä, kuinka kutakuinkin nopsaan maatuva ja jopa luonnonkasvien lannoitteena toimiva koiranpaska on aina isompi puheenaihe kuin satoja vuosia maatumattomana pysyvät roskat, joita on IHAN JÄRKYTTÄVÄT MÄÄRÄT teidenvarsilla ja jopa virkistysalueilla.

   Lainaa

  31. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Korjaaja: Ulosteen määrään en ota kantaa, mutta ei koirat nyt mitään 90-prosenttista typpihappoa virtsaa. Ymmärrän, että harmittaa jos katulampun ympärillä on kusilammikko kun kulmakunnan jokainen koira luulee sitä oman reviirinsä rajapylvääksi, mutta ei siitä mitään haittaa katulampulle ole.
   No olet hyvin väärässä. Turussa katulamppuja on jopa kaatunut kun ovat syöpyneet niin hauraiksi ja oli kerran lehdessä juttua kuinka valtavan paljon kaupungille maksaa uusia kaikki koirankusettamisella pilatut valaisinpylväät. Googleta ja eti juttu.

   Lainaa

  32. Tulos: +21 (23 ääntä)
   tep: Putki voi kyllä ruostua virsasta siinä missä vedestäkin, muttei koiran virtsa voi mennä niin happamaksi että syövyttäisi romurautaakaan saati terästä. Normaali ruostuminenkin kestää aikansa ja aika vähän koirien kusennat sitä Suomen ilmastossa kiihdyttää. Tolpat usein halpaa metallia joka on suojattu vain maalilla, [...]
   Et selvästi ymmärrä kemiasta yhtikäs mitään. Ruostuminen on raudan hapettumista, se on pH vapaa reaktio. Virtsan elektrolyytit sen sijaan kiihdyttävät räjähdysmäisesti ruostumista. Sen lisäksi virtan otgaaniset hapot, sekä mm. urea indusoi ruostumista.

   Lainaa

  33. Sukupuolivarianssi 4.5.2019 10:22
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Sukupuolivarianssi: Itse aina ihmettelen sitä, kuinka kutakuinkin nopsaan maatuva ja jopa luonnonkasvien lannoitteena toimiva koiranpaska on aina isompi puheenaihe kuin satoja vuosia maatumattomana pysyvät roskat, joita on IHAN JÄRKYTTÄVÄT MÄÄRÄT teidenvarsilla ja jopa virkistysalueilla.
   Niin ja tähän lisättäköön, etten kannata koiranjätösten keräämättä jättämistä :D

   Lainaa

  34. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Kumpa ihmiset tajuaisi että löytyy myös koiranomistajia, jotka ei ymmärrä sitä sonnan määrää kävelyteillä, ja muka kuinka vaikeaa se on pussittaa mukaansa ja roskiin. Ja tottakai kun kävelee koiran kanssa niin saa syyttäviä katseita, vaikka kerää joka ikisen nokareen ja kiroaa itse ihan yhtälailla niitä jotka ei jaksa/viitsi/välitä.

   Lainaa

  35. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Koiranomistajat vois vaan kerätä ne perkeleen paskat niin ei olisi tätä sirkusta alunperinkään.

   Lainaa

  36. Arkkienkeli 6.5.2019 17:50
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   Hän: Oma koira on myös ihan käsittämätön sarjakakkija. Vaikka olisi millainen rulla pusseja mukana, koira onnistuu aina puristamaan yhden nokareen enemmän ja aina johonkin mahdollisimman keskeiselle paikalle. Onneksi asutaan nykyään maalla, missä pienen koiran kikkareiden korjaaminen hevosen kasojen vierestä tuntuisi lähinnä huonolta vitsiltä.
   Hevosen, eli kasvissyöjän lantaa, voi käyttää lannoitteena ruokakasveille. Jos siinä on mukana lihansyöjän kikkareita, niin sitten koko kuorma menee ongelmajätteisiin tai muuten levitellään vakavaa loisinfektiota. Googlaa vaikka.

   Lainaa

  37. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Voijeesus: Naurettavia nää koiranpaskasta öyhöttäjät! Kai se paska siä tien poskis kaikkia vituttaa, muttei kuitenkaan ole mitään ydinjätettä, joka räjäyttää maan. Fiksumpana kerää sen lähimpään roskikseen ja jos näkee jonkun koiranpaskan jättävän, sanoo tälle ihmispällille siitä suoraan, turha syyttää kaikkia koiranomistajia ja [...]
   En minä öyhöttänyt ennen, sitten kun pimeässä astui sellaiseen ja 165 € maksavat kengät yltä päältä p*skassa niin kyllä se hieman otti päähän!

   Lainaa

  38. Tulos: -12 (20 ääntä)
   Miksi maatuva asia pitää kääriä MUOVIIN? Kerään koiran kakat heti, kun kersat ja typerät aikuiset lopettavat roskaamisen. Koirani ei pasko tielle, vaan reilusti pientareen puolelle tai metsään.

   Lainaa

  39. Viiden lapsen iskä 8.5.2019 2:28
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   Korjaaja: Ulosteen määrään en ota kantaa, mutta ei koirat nyt mitään 90-prosenttista typpihappoa virtsaa. Ymmärrän, että harmittaa jos katulampun ympärillä on kusilammikko kun kulmakunnan jokainen koira luulee sitä oman reviirinsä rajapylvääksi, mutta ei siitä mitään haittaa katulampulle ole.
   Taitaa tuo siivottavan ulosteen määräkin pienentyä. Keskimäärin 2 viikkoa lumien sulamisesta ei talven aikana kerääntyneestä sontamäärästä ole enää juuri näkyviä merkkejä. Se kun on ravintoa muille luontokappaleille. Ne ihmisten jättämät muovipaskat sen sijaan ovat yhä keräämättä vielä kesän loputtua.

   Lainaa

  40. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Arkkienkeli: Hevosen, eli kasvissyöjän lantaa, voi käyttää lannoitteena ruokakasveille. Jos siinä on mukana lihansyöjän kikkareita, niin sitten koko kuorma menee ongelmajätteisiin tai muuten levitellään vakavaa loisinfektiota. Googlaa vaikka.
   Tai sitten se laitetaan tunkiolle jossa se "palaa" mullaksi tappaen kaikki loiset. Kun taasen hevosenlannassa voi olla ties kuinka paljon antibiootteja jne. Tai sitten totuus on jotain muuta kuin internetmeemi.

   Lainaa

  41. Kakkavuoret kuriin 8.5.2019 9:44
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Heidi Jokela: Paitsi että koirankakka maatuu kahdessa kuukaudessa.
   Eli jokaisen koiran viimeisen kahden kuukauden kakat eivät ole vielä maatuneet (eivätkä ne talvella tietenkään maadu ollenkaan...). Mietipä millaisesta määrästä puhutaan, kerro se naapurustosi koirien määrällä ja mieti sitten, haluaisitko tämän kakkavuoren ennemmin levitettynä pitkin katujen varsia vaiko kerättynä jäteastioihin (joista ne nykyään viedään pääosin polttolaitoksiin, eli muovipussiin keräämisen ekologisuutta ei tarvitse sen enempää pohtia). Kakkojen kerääminen hidastaa myös koirien suolistoloisten leviämistä, joten se on myös koiristaan huolehtivien koiranomistajien etu. Hoidetulta alueelta kakat tulee kerätä pois, näin sanoo sekä laki että terve järki. Ei ole erityisen mukavaa, kun talon edustalta nurmikkoa leikatessa pitää varoa kikkareita.

   Lainaa

  42. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Koirat, kissat ja kaikki muut tennispalloa suuremmat lemmikit pitäisi kieltää kaupungeista.

   Lainaa

  43. Tornipöllö 1.7.2019 18:45
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Sukupuolivarianssi: Itse aina ihmettelen sitä, kuinka kutakuinkin nopsaan maatuva ja jopa luonnonkasvien lannoitteena toimiva koiranpaska on aina isompi puheenaihe kuin satoja vuosia maatumattomana pysyvät roskat, joita on IHAN JÄRKYTTÄVÄT MÄÄRÄT teidenvarsilla ja jopa virkistysalueilla.
   Tavallaan kyllä ymmärrän, että keskivertokansalainen suuttuu enemmän koirankakasta kuin vaikka tyhjästä karkkipussista jos sellainen löytyy esim. keskeltä leikkipuistoa. Karkkipussi kun on vähemmän ällöttävä siirtää roskiin eikä sottaa jos sen päälle menee astumaan. Pitkällä tähtäimellä koirankakat ovat toki paljon pienempi paha, mutta "kyllä tää parissa kuukaudessa maatuu" tuskin lämmittää mieltä hirveästi jos omiin tai lapsen kenkiin tarttuu haiseva yllätys. Tuo Niinan tapaus on kyllä silti aivan naurettava. Koirankakat pitäisi kerätä, etenkin toisten pihoilta, juu, mutta asiasta voi huomauttaa ihan asiallisesti eikä alkaa säätämään mitään lapsellisia kostoyritelmiä.

   Lainaa

  44. LäskiGorilla 3.11.2019 2:57
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Näin koirien ystävänä sua ei varmaankaan haittaa että laitain vähän koirankakkaa sun postilaatikkoon?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, auto, isä, lappu, viesti, koirat