Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 93

Joku oli kauppareissun aikana jättänyt pyörälleni viestin.
Suurenna näkymä
Kohtaamisia kaupoilla, osa 93

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. purppurakruunu 2.5.2019 1:04
   Tulos: +578 (592 ääntä)
   Juu, hyvän vaikutelman tehnyt tyyppi, jos ei edes hiusväriä/-mallia tai alustavaakaan ikähaarukkaa muista. ...ja vaikka muistuiskin, "katottiin tosiamme hetken silmiin ja olit hyvännäköinen" ei ole välttämättä kovin hyvä peruste kumppaninjahtaamiselle.

   Lainaa

  2. kardemumma 2.5.2019 1:35
   Tulos: +150 (216 ääntä)
   Oulu kyllä edustaa aina tällä sivustolla. Kunpa pääsis pian muuttamaan pois :)

   Lainaa

  3. Tulos: -530 (644 ääntä)
   Jos tuon - auttakaa minua löytämään henkilö -postauksen olisi tehnyt mies ja pitäisi löytää nainen, niin olisi rivi femakkoja pahoittamassa tulisesti mielensä, että törkiää. On kyllä Oulu niin hyvin edustettuna, että en ikinä suostuisi muuttamaan sinne. On niin feminismi edustettuna tällä sivustolla, että toivottavasti pääsen pian vaihtamaan sukupuoleni :D

   Lainaa

  4. Tulos: +481 (527 ääntä)
   Raxxus: Jos tuon – auttakaa minua löytämään henkilö -postauksen olisi tehnyt mies ja pitäisi löytää nainen, niin olisi rivi femakkoja pahoittamassa tulisesti mielensä, että törkiää. On kyllä Oulu niin hyvin edustettuna, että en ikinä suostuisi muuttamaan sinne. On niin feminismi edustettuna tällä sivustolla, että toivottavasti pääsen pian vaihtamaan sukupuoleni
   Ei taas tätä

   Lainaa

  5. Tulos: +368 (438 ääntä)
   Raxxus: Jos tuon – auttakaa minua löytämään henkilö -postauksen olisi tehnyt mies ja pitäisi löytää nainen, niin olisi rivi femakkoja pahoittamassa tulisesti mielensä, että törkiää. On kyllä Oulu niin hyvin edustettuna, että en ikinä suostuisi muuttamaan sinne. On niin feminismi edustettuna tällä sivustolla, että toivottavasti pääsen pian vaihtamaan sukupuoleni
   Wut onhan noita ollu välillä täälläki miespuoleisia ihmisiä kyselemässä tunnistaako joku jonkin näköisen naisihmisen kun oli nätti ja kiinnostas jutella? Eikä oo muistaakseni kukaan sanonu että "törkiää", vaan lähinnä toivotelleet onnea että toivottavasti löytyy. Sitäpaitsi, se on sukupuolen korjaus, ei kukaan vaihda sukupuolta. Trans-ihmiset on ihan yhtä valideja löyty niiltä housuista mitä tahansa. Ja oikeesti?? "Femakko"??

   Lainaa

  6. Tulos: +82 (92 ääntä)
   kardemumma: Oulu kyllä edustaa aina tällä sivustolla. Kunpa pääsis pian muuttamaan pois
   Oulu on siitä hyvä, että täällä sattuu ja tapahtuu.

   Lainaa

  7. Tulos: +5 (27 ääntä)
   Eikös Marin juttu ole aikasemmin täälä ollut?

   Lainaa

  8. Memerento 2.5.2019 6:05
   Tulos: +158 (158 ääntä)
   Mari vaikuttaa just sellaselta löydöltä itse, että voi harmi mikäli ei tuu yhyttämään "fiksua kundiaan".

   Lainaa

  9. Tulos: +51 (99 ääntä)
   Raxxus: Jos tuon – auttakaa minua löytämään henkilö -postauksen olisi tehnyt mies ja pitäisi löytää nainen, niin olisi rivi femakkoja pahoittamassa tulisesti mielensä, että törkiää. On kyllä Oulu niin hyvin edustettuna, että en ikinä suostuisi muuttamaan sinne. On niin feminismi edustettuna tällä sivustolla, että toivottavasti pääsen pian vaihtamaan sukupuoleni
   Tiesitkö, ettei tyhmyys poistu ihmisestä mulkun mukana, paitsi heteroseksissä?

   Lainaa

  10. Sprinkles 2.5.2019 8:19
   Tulos: +248 (282 ääntä)
   Tiedostaako satulasetä olevansa ahdistava, vaivaannuttava ja tarkoituksellisesti nöyryyttävänsä nuuhkimisensa kohdetta? Koska toihan ei ole muuta kuin häirintää. Vai onko tässä kyse liian kauan äitinsä peräkammarissa elelleestä 40v neitsyestä, joka katselee kenties valtavirrasta poikkeavaa aikuisviihdettä ja omaa täysin kieroutuneen käsityksen siitä, millaisen käytöksen naiset kokevat imartelevana?

   Lainaa

  11. Yxsetäwaan 2.5.2019 10:07
   Tulos: +137 (149 ääntä)
   Sprinkles: Tiedostaako satulasetä olevansa ahdistava, vaivaannuttava ja tarkoituksellisesti nöyryyttävänsä nuuhkimisensa kohdetta? Koska toihan ei ole muuta kuin häirintää. Vai onko tässä kyse liian kauan äitinsä peräkammarissa elelleestä 40v neitsyestä, joka katselee kenties valtavirrasta poikkeavaa aikuisviihdettä ja omaa [...]
   No mutta kun lääh puuh sedällä vähän,,,,tyllerö satulassaan kuumottaa,,,että sexiwau!

   Lainaa

  12. yli opisto hörhö 2.5.2019 11:58
   Tulos: +91 (95 ääntä)
   Sprinkles: Tiedostaako satulasetä olevansa ahdistava, vaivaannuttava ja tarkoituksellisesti nöyryyttävänsä nuuhkimisensa kohdetta? Koska toihan ei ole muuta kuin häirintää. [...]
   Tiedostaa. Tämähän on joku fetissi.

   Lainaa

  13. Tulos: +12 (28 ääntä)
   kardemumma: Oulu kyllä edustaa aina tällä sivustolla. Kunpa pääsis pian muuttamaan pois
   No kyllä täällä edustaa muutkin maan suurimmat kaupungit. Mitä enempi väkeä..

   Lainaa

  14. Tulos: -68 (106 ääntä)
   Nainen-Suomi-Nainen Hyvännäköinen = Fiksu

   Lainaa

  15. jukkapalmu 2.5.2019 14:04
   Tulos: +57 (65 ääntä)
   Eli nyt jokainen parikymppinen Make ilmoittautumaan jos on käyny Sellon K- marketissa.

   Lainaa

  16. Tulos: +21 (29 ääntä)
   "Ota yhteyttä jos tunnistat", eli siis "älkää kukaan missään nimessä ottako yhteyttä".

   Lainaa

  17. Tulos: +51 (55 ääntä)
   Mee pois: Ei taas tätä
   En jaksa ruokkia trolleja edes alapeukuilla. Kyllä ne siitä taas vetäytyvät pyöriä haistelemaan jos huomiota ei tule :). Mutta on kyllä aika erikoinen ajatusketju: "Tosi vaikuttavan näköinen mies". "Ok. Miltä se näyttää?" "Ei aavistustakaan". Suhtautuisin epäluuloisesti jo pelkällä pärstäkertoimella valitsemiseen mutta jollei edes tiedä mikä se kerroin on? Millä kriteereillä mennään, "Näin miehen Sellossa"?

   Lainaa

  18. Tulos: +91 (93 ääntä)
   Tulee muistot mieleen, kun Suosikissa oli näitä ilmoituksia. "Sinä tummatukkainen poika. Sulla oli farkut ja nahkarotsi. Olit Viking Isabellalla 5.10.1995. Katseemme kohtasivat hetkeksi. Olen se söpö vaalea tyttö jolla oli T-paita ja farkut. Ota yhteyttä, jos tunnistat itsesi." No okei, onhan tuo vähän rajatumpi kuin joku mies joka kävi ruokakaupassa, mutta silti. Olisi mielenkiintoista tietää, ottiko kukaan koskaan yhteyttä tuollaisen ilmoituksen perusteella ja mitä siitä seurasi.

   Lainaa

  19. Tulos: +64 (64 ääntä)
   Joo: En jaksa ruokkia trolleja edes alapeukuilla. Kyllä ne siitä taas vetäytyvät pyöriä haistelemaan jos huomiota ei tule :). Mutta on kyllä aika erikoinen ajatusketju: “Tosi vaikuttavan näköinen mies”. “Ok. Miltä se näyttää?” “Ei aavistustakaan”. Suhtautuisin epäluuloisesti jo pelkällä pärstäkertoimella valitsemiseen [...]
   Ehkä Marille riitti fiksun vaikutelman tekemiseen se, että mies osasi käydä ruokakaupassa.

   Lainaa

  20. Tulos: -9 (31 ääntä)
   Minä: *lukee haistelujutun* HALOO 112 POLIISI PAIKALLE, KIITOS

   Lainaa

  21. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Tuossa lapussa olisi voinut vielä lukea "Jos kiinnostuit, ota yhteyttä snifferman69@geemail.com"

   Lainaa

  22. aergstgasdf 3.5.2019 8:15
   Tulos: +44 (52 ääntä)
   Sprinkles: Tiedostaako satulasetä olevansa ahdistava, vaivaannuttava ja tarkoituksellisesti nöyryyttävänsä nuuhkimisensa kohdetta? Koska toihan ei ole muuta kuin häirintää. Vai onko tässä kyse liian kauan äitinsä peräkammarissa elelleestä 40v neitsyestä, joka katselee kenties valtavirrasta poikkeavaa aikuisviihdettä ja omaa [...]
   Tiedostaa. Tuommoset sedät ja tädit saa kicksinsä juuri siitä että ne tietää että kohdetta nolottaa ja inhottaa.

   Lainaa

  23. Tulos: -8 (20 ääntä)
   aergstgasdf: Tiedostaa. Tuommoset sedät ja tädit saa kicksinsä juuri siitä että ne tietää että kohdetta nolottaa ja inhottaa.
   Ei pidä paikkaansa. Ne "kicksit" tulee siitä, että näillä tädeillä ja sedillä on mielessään edes pieni toivonkipinä siitä että kohde edes vähän pitää saamastaan huomiosta. Varsinkin tädeillä, joille se voi olla ihan todellinen toivonkipinä.

   Lainaa

  24. totuuden_torvi 3.5.2019 19:29
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Väsynyt: Oulu on siitä hyvä, että täällä sattuu ja tapahtuu.
   Varsinkin sattuu

   Lainaa

  25. Tulos: -18 (34 ääntä)
   bleb: Wut onhan noita ollu välillä täälläki miespuoleisia ihmisiä kyselemässä tunnistaako joku jonkin näköisen naisihmisen kun oli nätti ja kiinnostas jutella? Eikä oo muistaakseni kukaan sanonu että “törkiää”, vaan lähinnä toivotelleet onnea että toivottavasti löytyy. Sitäpaitsi, se on sukupuolen korjaus, ei kukaan vaihda [...]
   Sukupuoli on kylläkin biologinen käsite, jos sen haluaa vaihtaa niin se on ihan ok. Mutta vaihtamista se silti on, enemmän ihmetyttää että sen tilalle on pitänyt keksiä muu termi, ihan kuin sukupuolen vaihtaminen olisi hävettävää.

   Lainaa

  26. MunaJeesus 7.5.2019 12:45
   Tulos: -10 (20 ääntä)
   Elukka: Sukupuoli on kylläkin biologinen käsite, jos sen haluaa vaihtaa niin se on ihan ok. Mutta vaihtamista se silti on, enemmän ihmetyttää että sen tilalle on pitänyt keksiä muu termi, ihan kuin sukupuolen vaihtaminen olisi hävettävää.
   Kas, viimeinkin joku, joka ajattelee omilla aivoillaan. Termi "korjaaminen" on tulkinnaltaan subjektiivisempi kuin termi "vaihtaminen". Sitä paitsi ihminen saattaa muuttaa mieltään elinaikanaan. Perustellunpaa on siis käyttää vaihtaa-termiä.

   Lainaa

  27. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Väsynyt: Oulu on siitä hyvä, että täällä sattuu ja tapahtuu.
   Hyvä tosiaan juu, melko kamala nykyään.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: lappu, viesti, satula, haistaa, haju, kauppa, kaupassa, haku, etsiä