Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sisustushelmiä

Älä unohda sisustaa myös autoasi!
Suurenna näkymä
Sisustushelmiä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1079 (1101 ääntä)
   Terhillä tunteisiin vaikka näyttää oikeesti patjanvietereiltä

   Lainaa

  2. Ketsuppijäbä 23.4.2019 0:48
   Tulos: +627 (667 ääntä)
   Siis miks toi laitto patjan vieterit seinälle?

   Lainaa

  3. Tulos: +678 (704 ääntä)
   Bilbo: Terhillä tunteisiin vaikka näyttää oikeesti patjanvietereiltä
   Niinpä. Ja kommentoit miksi?

   Lainaa

  4. Tulos: +438 (512 ääntä)
   En kehtais ikinä olla tuon auton kyydissä, puhumattakaan sen ajamisesta.

   Lainaa

  5. purppurakruunu 23.4.2019 0:50
   Tulos: +342 (366 ääntä)
   Iskipä voimakkaat ysäri-/nollanollaflashbackit noista tarrajalokivistä. Olin unohtanut koko "coolien tyttöjen" puhelin-/vaate-/polkupyörä-/what-ever-kustomointitrendin tolta ajalta, siitä huolimatta, että mun puhelin ei pahimmillaan mahtunut taskuun nimenomaan noiden kivien takia. Enpäs tiennyt, että niitä myydään vielä jossain... ja vielä autotarvikkeena.

   Lainaa

  6. Tulos: +365 (405 ääntä)
   Kuka laittaa hetekan seinälle sisustusmielessä?

   Lainaa

  7. Tulos: +348 (360 ääntä)
   Kuka auton on katsastanut? Kaverin puolesta kyselen...

   Lainaa

  8. Tulos: +126 (148 ääntä)
   Patjan vieterit seinällä. Hoh hoh, kaikkea sitä. Kommentoin siksi.

   Lainaa

  9. Tulos: +343 (369 ääntä)
   Niin siis turvatyynyhän ei lauetessaan suinkaan ammu tuota ratin keskellä olevaa muoviosaa kuljettajan naamaan - sellainen olisi jo lähtökohtaisesti melko turvatonta - vaan kääntää sen sivuun. Kivet tai mitä ikinä siinä onkin kiinni menevät sen mukana.

   Lainaa

  10. Tulos: -28 (108 ääntä)
   Bilbo: Terhillä tunteisiin vaikka näyttää oikeesti patjanvietereiltä
   *vierteleiltä

   Lainaa

  11. Tulos: +262 (266 ääntä)
   Juomari: Niin siis turvatyynyhän ei lauetessaan suinkaan ammu tuota ratin keskellä olevaa muoviosaa kuljettajan naamaan – sellainen olisi jo lähtökohtaisesti melko turvatonta – vaan kääntää sen sivuun. Kivet tai mitä ikinä siinä onkin kiinni menevät sen mukana.
   Kiitos illan mielikuvista, naurattaa! :D Mahtais tuntua kivalta jos tuo läsähtäis naamaan tai rintaan kolarissa. Kuin auton oma eutanasia!

   Lainaa

  12. Tulos: +195 (207 ääntä)
   Juomari: Niin siis turvatyynyhän ei lauetessaan suinkaan ammu tuota ratin keskellä olevaa muoviosaa kuljettajan naamaan – sellainen olisi jo lähtökohtaisesti melko turvatonta – vaan kääntää sen sivuun. Kivet tai mitä ikinä siinä onkin kiinni menevät sen mukana.
   Toisaalta se kyllä räjähtää semmoisella voimalla etten itse ainakaan uskaltaisi luottaa siihen että liimaus pitäisi ne kiinni tuossa.

   Lainaa

  13. Tulos: +226 (262 ääntä)
   Voisin hyvinkin kuvitella tuon patterinsuojan seinälle, vaikken välttämättä juuri tuolle seinälle. Sopivassa ympäristössä ja tilassa, johon se mittasuhteiltaan sopisi paremmin se voisi olla oikein mielenkiintoinen yksityiskohta pelkistettynä filigraani-tyyppisenä koristeena. Oma koti kannattaa muutenkin sisustaa aina ennen kaikkea omaa viihtyvyyttään ajatellen. Jos joku esine on itselle merkityksellinen, sille kannattaa ehdottomasti yrittää etsiä kodistaan paikkaa. Jos tuon esineen välttämättä haluaa ripustaa juuri tuolle seinälle, kääntäisin sen ainakin pystyyn. Voisin myös harkita sen maalaamista valkoiseksi, jolloin ilme kevenisi ja koriste toisi lähinnä tekstuuria seinään.

   Lainaa

  14. Tulos: +88 (108 ääntä)
   Juomari: Niin siis turvatyynyhän ei lauetessaan suinkaan ammu tuota ratin keskellä olevaa muoviosaa kuljettajan naamaan – sellainen olisi jo lähtökohtaisesti melko turvatonta – vaan kääntää sen sivuun. Kivet tai mitä ikinä siinä onkin kiinni menevät sen mukana.
   Väärin.. Se kuule pamahtaa nii kovalla voimalla auki että tässä on tehty airbagista claymore miina. Ei tietenkään niin energinen mutta noi kivet sinkoaa 180°kulmassa ympäristöön.. Siinä on silmät ensimmäisenä vaarassa jos ei ole lasit päässä.

   Lainaa

  15. Pasi Kulju 23.4.2019 6:27
   Tulos: +42 (52 ääntä)
   Tuo patterisuojus näyttää siltä joustavalta siksak-verkolta, joka on joidenkin (vanhojen) runkopatjojen pohjassa näkyvissä. En tiedä mikä sen nimi on, enkä löydä siitä netistä kuvaa, mutta sitä varmaan mokassakin on tarkoitettu.

   Lainaa

  16. Näintäämenee 23.4.2019 6:40
   Tulos: +53 (81 ääntä)
   Kun laittaa kuvahakuun heteka, saa mitä kauniimpia malleja erilaisista patterinsuojuksista. Terhi on vain valinnut jonkun huonon, syytä voimme vain arvailla. Sinäsä kiva idea laittaa vanhan hetekan pohja patterinsuojaksi, jos sellaista nyt tarvitsee. Vanhat ihmiset osasivat kierrättämisen ennen luonnostaan.

   Lainaa

  17. pentti hassinen 23.4.2019 8:14
   Tulos: +45 (55 ääntä)
   Juomari: Niin siis turvatyynyhän ei lauetessaan suinkaan ammu tuota ratin keskellä olevaa muoviosaa kuljettajan naamaan – sellainen olisi jo lähtökohtaisesti melko turvatonta – vaan kääntää sen sivuun. Kivet tai mitä ikinä siinä onkin kiinni menevät sen mukana.
   No näin juuri vaan itsekin olin, että "totta, hullu akka kun liimailee kiviä ratin keskiöön" Meni kaksi sekuntia kun tajusin että eihän se ratin keskiosa tosiaan ampuudu kuljettajan naamaan. Siinä vaiheessa siihen liimaillut kivet olisi kyllä ongelmista pienin

   Lainaa

  18. Äääääääää 23.4.2019 8:37
   Tulos: +80 (90 ääntä)
   kakapyly: Toisaalta se kyllä räjähtää semmoisella voimalla etten itse ainakaan uskaltaisi luottaa siihen että liimaus pitäisi ne kiinni tuossa.
   Räjähdysnopeus = luodin lähtönopeus, eli jos nyt haluaa sirpalepommin autoonsa niin siitä vain, näköjään katsastajankin mielestä.

   Lainaa

  19. Tulos: +84 (92 ääntä)
   Näintäämenee: Kun laittaa kuvahakuun heteka, saa mitä kauniimpia malleja erilaisista patterinsuojuksista. Terhi on vain valinnut jonkun huonon, syytä voimme vain arvailla. Sinäsä kiva idea laittaa vanhan hetekan pohja patterinsuojaksi, jos sellaista nyt tarvitsee. Vanhat ihmiset osasivat kierrättämisen ennen luonnostaan.
   Testasin. En löytänyt yhtään kuvailemaasi kuvaa hakusanalla "heteka" ainakaan googlen kuvahausta. Mitä tulee tuohon mokaan niin a) itsekin ehkä puoli sekuntia katsoin noita sängyn jousiksi, joten ymmärrän Mairea, Johannaa ja Miaa, mutta b) sen puolen sekunnin jälkeen tajusin että toi mikään vieteri ole, vaan todella kaunis esine, joka sopii hyvin koristeeksi seinälle, mutta c) vaatisi enemmän tilaa ympärilleen päästäkseen oikeuksiinsa. Ja sitten luin kommentteja ja totesin vielä että Terhi on ärsyttävä mimosa, jonka kannattais pysyä poissa somesta, jos herkkä hipiä ottaa osumaa jo siitä että joku nauraa omalle mokalleen (siis sille että tulkitsee jonkin kuvan väärin).

   Lainaa

  20. Tulos: -16 (82 ääntä)
   Jännästi silmissä vikaa ihmisillä. Ei meinaan näytä ollenkaan vietereiltä. Ei sitten milläänlailla samaa näköä :D

   Lainaa

  21. Ahdistaa katsoa 23.4.2019 8:41
   Tulos: +71 (83 ääntä)
   kiira: Voisin hyvinkin kuvitella tuon patterinsuojan seinälle, vaikken välttämättä juuri tuolle seinälle. Sopivassa ympäristössä ja tilassa, johon se mittasuhteiltaan sopisi paremmin se voisi olla oikein mielenkiintoinen yksityiskohta pelkistettynä filigraani-tyyppisenä koristeena. Oma koti kannattaa muutenkin sisustaa aina [...]
   Juuri niin. Tuo on häiritsevä tuossa ahtaudessa poikittain, vaikka kaunis patjanvietereiksi.

   Lainaa

  22. Tulos: +40 (50 ääntä)
   Patjanjouset on ihan hauska sisustuselementti, siihen saa ripustettua vaikka valokuvia tms. Noussut sisustusryhmissä hitiksi, kun jotkut täällä sen ideaa ihmettelee

   Lainaa

  23. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Ahdistaa katsoa: Juuri niin. Tuo on häiritsevä tuossa ahtaudessa poikittain, vaikka kaunis patjanvietereiksi.
   Samaa mieltä, olisin voinut ripustaa tuon seinälle mutta pitkittäin tuohon tilaan, ei poikittain. Köynnöskasville voisi olla hauska tuki. Vanhojen sängynrunkojen tuntemukseni on aika hataraa, mutta eikö siinä olisi jonkinlaista jousitusta eikä tuollaista selkeästi kovaa ja jäykkää metallia? Eikö sellainen olisi aika epämukava?

   Lainaa

  24. Tulos: -13 (39 ääntä)
   Niinhän se on että jos ylinopeuksista haluttaisi tosiaan eroon niin otettais autoista turvatyynyt pois ja laitettais veitsenterät tilalle.

   Lainaa

  25. Tulos: +22 (32 ääntä)
   No siis, eihän tuo nyt vietereitä oo nähnytkään, aika joustamaton patja ois

   Lainaa

  26. Tulos: +47 (57 ääntä)
   Soygirl: Kuka auton on katsastanut? Kaverin puolesta kyselen…
   Samaa mäkin mietin... Joskus teinivuosina ne karvanopatkin, jotka roikkui taustapelistä, käskettiin poistamaan turvallisuusriskin (näkyvyyden) vuoksi. Noh, noi daimongit ei ehkä haittaa näkyvyyttä, paitsi jos niihin ilta-aurinko osuu, mutta voin vaan kuvitella tilanteen kunnon kylkisladista talvella (jos siis takaveto) ja kuinka ohjaamo on täynnä käsiä ja irtilentäviä timantteja, jotka lipsuu ja irtoilee hikisten kämmenien allla. Eli ei muuta kuin turvallisia ajokilometrejä ja siunausta liukkaassa mutkassa vastaantuleville.

   Lainaa

  27. Tulos: +17 (41 ääntä)
   kiira: Voisin hyvinkin kuvitella tuon patterinsuojan seinälle, ... Jos tuon esineen välttämättä haluaa ripustaa juuri tuolle seinälle, kääntäisin sen ainakin pystyyn. [...]
   Tuota ei todellakaan voi kääntää pystyyn. Mieti nyt miten tuo kuvio toimisi pystyssä. Terhille pointsit että on säilyttänyt vanhan kauniin käsityönä tehdyn arkisen esineen. Vaikka paikka ei täysin optimaalinen olekaan, se on kuitenkin parempi paikka kuin ei paikkaa ollenkaan.

   Lainaa

  28. Ihmettelen vaan. 23.4.2019 13:58
   Tulos: +12 (20 ääntä)
   Pitääkö vieteripatja vetää joka ilta? Joustinpatja jousineen on kätevämpi.

   Lainaa

  29. yli opisto hörhö 23.4.2019 14:14
   Tulos: +39 (45 ääntä)
   Woodrow: Niinhän se on että jos ylinopeuksista haluttaisi tosiaan eroon niin otettais autoista turvatyynyt pois ja laitettais veitsenterät tilalle.
   Meinaatko ettei henki voi lähteä sallituissa nopeuksissa ilman turvatyynyjä?

   Lainaa

  30. Tulos: +61 (71 ääntä)
   Kaikki keskittyy vaan turvallisuuteen, mä en voi ajatella mitään muuta, kuin tän auton mauttomuutta.

   Lainaa

  31. Petter Jurpo 23.4.2019 16:02
   Tulos: -9 (21 ääntä)
   Pasi Kulju: Tuo patterisuojus näyttää siltä joustavalta siksak-verkolta, joka on joidenkin (vanhojen) runkopatjojen pohjassa näkyvissä. En tiedä mikä sen nimi on, enkä löydä siitä netistä kuvaa, mutta sitä varmaan mokassakin on tarkoitettu.
   Kuljun Pasihan se siellä! Muistan, kuinka Petteri laski sut jo ihan yksin paljuun viime keväänä. Mitä äijälle kuuluu? Ootko vielä Nesteellä hommissa?

   Lainaa

  32. Tulos: -4 (16 ääntä)
   Siinä lähtee samalla naama vaihtoon, kun kunnon mällin ajaa.

   Lainaa

  33. Alatalo-Niemipykälä-Arbuusi 23.4.2019 18:22
   Tulos: -56 (64 ääntä)
   Bilbo: Terhillä tunteisiin vaikka näyttää oikeesti patjanvietereiltä
   Mitä vitun vietereitä??? Pajoissa on jouset, ei mitään helvetin vietereitä. Ei voi olla äidinkieli noin vaikeaa. ..ttu mikä juustopää.

   Lainaa

  34. totuuden_torvi 23.4.2019 19:34
   Tulos: +44 (54 ääntä)
   Mie: En kehtais ikinä olla tuon auton kyydissä, puhumattakaan sen ajamisesta.
   En kehtais edes jäädä ton auton yliajamaksi.

   Lainaa

  35. Tulos: +17 (23 ääntä)
   Bilbo: Terhillä tunteisiin vaikka näyttää oikeesti patjanvietereiltä
   Terhi tuntuu oivaltaneen sen saamistaan kommenteista ihan hyvin, ja se kai hänellä tunteisiin menikin.

   Lainaa

  36. Tulos: +22 (34 ääntä)
   kiira: Voisin hyvinkin kuvitella tuon patterinsuojan seinälle, vaikken välttämättä juuri tuolle seinälle. Sopivassa ympäristössä ja tilassa, johon se mittasuhteiltaan sopisi paremmin se voisi olla oikein mielenkiintoinen yksityiskohta pelkistettynä filigraani-tyyppisenä koristeena. Oma koti kannattaa muutenkin sisustaa aina [...]
   Juu, taas kerran valkoiseksi. Miksi ei hei samalla beigeksi tai harmaaksi? On niin luovaa ja kertoo kodissa asuvista kaiken.

   Lainaa

  37. ............ 24.4.2019 13:34
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   Katsoin ensin nopeasti, että Birgitalla oli vaihdekeppinä Barbie. En ikinä pystyisi ajamaan tollasella autolla. Keskittyminen herpaantuis. Ja muutenkin hävettäis ajaa blingbling-johannatukiais-autolla.

   Lainaa

  38. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Jos pitää autoon saada blingiä ja tuunaamisen tarve on kova, niin käyttäis edes vähän aikaa siihen, että sais siitä edes jokseenkin hyvännäköisen. Ihan hirveä ala-asteelaisen askarteluräpellys.

   Lainaa

  39. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Noi patjanvieterithän näyttää ihan patterinsuojukselta.

   Lainaa

  40. Aina oikeassa mielipiteineni 29.4.2019 20:47
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Vaikka noi muovihelmet kuinka olisi läpäisseet katsastuksen en huolisi tuollaista silmääni airbagin lauetessa.

   Lainaa

  41. Tulos: +1 (1 ääni)
   Meidän jukkapalmulle kävi samanlailla, tosin kuorista purskahteli jotain haisevaa mätääkin.

   Lainaa

  42. heimosenkeimo 9.4.2022 14:21
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ei helvetin saatana.

   Lainaa

  43. Tarvittava alligaattori 27.10.2022 11:34
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mulla oli tribaalikuvioitu Nokia 3310

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, auto, katsastus, ratti, jukkapalmu, kasvi, patteri, vieteri