Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkautta ilmassa

Auttakaa mua: jatkoon vai ei?
Rakkautta ilmassa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 48 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +479 (537 ääntä)
      Siis käyttääkö joku mies oikeasti sanaa "moikkuli"?

      Lainaa

    2. Tulos: +297 (371 ääntä)
      Ah, munakuva. Symboli,jolla selätetään vastoinköymiset, kuin raketin lailla erektion voimasta ponkastaan pystyyn sieltä maakuopasta jonne nöyrtymisen tunne on painanut, kuin suihkukoneen jäljet roiskuaa sperma kaikkialle, erityisesti sen nöyrtymisen tunteen aiheuttaneen nais-, homo-, tai muun sitä voittamatonta kullia janoavan, sen edessä nöyrtyvän säälittävän olennon päälle, ja näin on ovat jälleen voittaneet Mies ja Kulli, oli vastoinkäyminen mikä tahansa.

      Lainaa

    3. Tulos: -88 (352 ääntä)
      Ihan rennoltahan tuo eka tyyppi vaikuttaa! :D Kukaan ei ole täydellinen ja jos herrasmiehen epätäydellisyys on sitä että tykkää sanoa "moikkuli", niin antasin palaa vaan.

      Lainaa

    4. Tulos: +150 (230 ääntä)
      Ok oon ihan hiton väsynyt, mutta repesin totaalisesti läähpuuhtyllerövittuniitäpersekuvia-kommentille :DDDDD kiitos Vili <3

      Lainaa

    5. Tulos: -220 (258 ääntä)
      Hyvä tietää että Tinder-viestit vuotaa Faceen.

      Lainaa

    6. Tulos: +486 (528 ääntä)
      Jep: Hyvä tietää että Tinder-viestit vuotaa Faceen.
      Jos avauslainisi Tinderissä on ”Moikkuli! Tässä sexyli koiruli-setämies/tätinainen”, niin kannattaa mennä päiväksi istuskelemaan vaikka paikalliseen kahvilaan ja havainnoida keskivertojen ihmisten keskinäistä kommunikointia ja vuorovaikutusta. Sitten voit mennä takaisin kotiin peilin eteen istumaan ja tuumailemaan, mikä em. avauksessa on viturallaan ja miksi sitä keskivertoihminen pitää hupaisana ja jakaa someen.

      Lainaa

    7. Tulos: -15 (235 ääntä)
      bleb: Ihan rennoltahan tuo eka tyyppi vaikuttaa! Kukaan ei ole täydellinen ja jos herrasmiehen epätäydellisyys on sitä että tykkää sanoa “moikkuli”, niin antasin palaa vaan.
      No ei siinä moikkulissa mitään, mutta "Helsingin Lähi-Idässä" tuo mieleen jonkun torilla öyhöttövän isäm maallisen.

      Lainaa

    8. Tulos: +283 (283 ääntä)
      Pitää muistaa mitä kirjottaa profiiliin, palomies insinööri.

      Lainaa

    9. Tulos: +173 (177 ääntä)
      Eka oli palomies. Toinen oli panomies.

      Lainaa

    10. Kylmät väreet 18.4.2019 7:18
      Tulos: +223 (237 ääntä)
      No onhan tuo nyt tosi creepy. Moikkuli, saan kicksit naisen nautinnosta. Voi moro. Olisi kannattanut kysyä vaikka joltain naispuoliselta vinkkiä esittelytekstin kirjoittamiseen.

      Lainaa

    11. Tulos: +64 (66 ääntä)
      Jep: Hyvä tietää että Tinder-viestit vuotaa Faceen.
      Ei siinä vielä mitään, mutta moni tykkää ottaa ja julkaista esim. Redditissä keskusteluistaan screenshotteja joissa näkyy kanssakeskustelijan profiilikuvakin.

      Lainaa

    12. Tulos: +203 (209 ääntä)
      Kyllä: Siis käyttääkö joku mies oikeasti sanaa “moikkuli”?
      Voi, eihän tuo ole edes paha. Pahinta on, jos mies treffien jälkeen kähisee: "Anna mulle pimssua!"

      Lainaa

    13. Tulos: +62 (92 ääntä)
      Mauno: No ei siinä moikkulissa mitään, mutta “Helsingin Lähi-Idässä” tuo mieleen jonkun torilla öyhöttövän isäm maallisen.
      Voi tuoda kyllä myös päinvastaisen mielikuvan miehestä, jota eivät ihonvärin kaltaiset pikkuseikat häiritse. Stadissa se on niin jokapäiväistä, kielten sorina, että siihen tottuu.

      Lainaa

    14. Karanneen hiusrajan metsästäjä 18.4.2019 8:18
      Tulos: +183 (193 ääntä)
      Kyllä: Siis käyttääkö joku mies oikeasti sanaa “moikkuli”?
      Tunsin kerran yhden, joka sanoi "heippandeerus". Eihän siitä jutusta sit mitään tullut.

      Lainaa

    15. Tulos: +98 (218 ääntä)
      Täytyy sanoa, että tuli ällö olo tuosta PS4-ryhmästä. On hölmöä laittaa puhelinnumero nettiin jakoon, mutta että siellä on heti 20 epätoivoista miestä haaveilemassa läähätyspuheluiden tekemisestä... Eikö ole ennen oikeasti naista nähty?

      Lainaa

    16. Bodvåihsojeåve 18.4.2019 9:38
      Tulos: +169 (217 ääntä)
      Njäh: Täytyy sanoa, että tuli ällö olo tuosta PS4-ryhmästä. On hölmöä laittaa puhelinnumero nettiin jakoon, mutta että siellä on heti 20 epätoivoista miestä haaveilemassa läähätyspuheluiden tekemisestä… Eikö ole ennen oikeasti naista nähty?
      Samoin. Ei sillä, että puhelinnumeroa olis fiksua ihan mihin tahansa muutenkaan laittaa, mut jotenkin noi vitsit ja kyselyt luo mun mielestä sellaista kuvaa, että se on ihan ok soittaa muissakin asioissa ja täysin aloittajan vika, kun ite laittoi numeronsa esille.

      Lainaa

    17. Tulos: -26 (80 ääntä)
      Mira: Ok oon ihan hiton väsynyt, mutta repesin totaalisesti läähpuuhtyllerövittuniitäpersekuvia-kommentille :DDDDD kiitos Vili
      Ei se nyt niiin hauska ollu. Enää. Aika kuluneita nuo tylleröläähpuuh-jutut.

      Lainaa

    18. ihanmummovaan 18.4.2019 10:25
      Tulos: +182 (200 ääntä)
      Moikkuli ihqut murut, meikämandoliini tästä hilppasee lomalle lompsis, että heippandeerus vaan. Eikö?

      Lainaa

    19. kalmiolainen itsekin 18.4.2019 10:47
      Tulos: -13 (67 ääntä)
      Mauno: No ei siinä moikkulissa mitään, mutta “Helsingin Lähi-Idässä” tuo mieleen jonkun torilla öyhöttövän isäm maallisen.
      tolla termillä ei onneksi oo öyhöttäjien kanssa tekemistä, vaan lähi-idällä täs yhteydessä viitattaneen kallion seutuun (itäinen kantakaupunki = lähi-itä). :>

      Lainaa

    20. Abbasabbasmabbas 18.4.2019 10:52
      Tulos: +40 (50 ääntä)
      Karanneen hiusrajan metsästäjä: Tunsin kerran yhden, joka sanoi “heippandeerus”. Eihän siitä jutusta sit mitään tullut.
      Heippandeerus...voi jessus, en kyllä ittekään kauaa tommosta kuuntelis. Ja mä luulin, että mun tuntemani henkilön käyttämä Heipsuliveipsuli oli paha.

      Lainaa

    21. Tulos: +187 (189 ääntä)
      Muistan kerran kun olin kaverin kanssa baari-illan jälkeen odottelemassa kyytiä kotiin. Vastaan tuli erittäin teennäisen näköinen mies, sellainen, jolla on varmasti paidattomia tinder-profiilikuvia. Alkoi siinä sitten kyselemään, että kelpaisikos meille jatkot hänen luonaan. Tilanne oli jo tarpeeksi absurdi, mutta kun kaverini totesi tarpeeksi monta kertaa että ei kiinnosta, mies totesi: "Eikö teille kelpaa tällainen komea, urheilullinen, hyväkäytöksinen, korkeasti koulutettu adonis?" Voi luoja, tätä ei ole vieläkään unohdettu. Vai että aivan adonis.

      Lainaa

    22. Tulos: +169 (169 ääntä)
      Siitä on olemassa myös kansainvälisempi versio, eli "moicculi".

      Lainaa

    23. Tulos: -43 (79 ääntä)
      Erillinen aloituskappale muotoa "antakaas kun aloitan" ja itse tarinan käynnistäminen sanalla "siis", kun päivitys on kumminkin naputeltu kotona kaikessa rauhassa pelkästä tylsyydestä, niin heti heruu miinuspisteitä vaikka itse tarinassa olisi lohikäärmeitä ja se ratkaisisi Bodominjärven murhat. Ja mikä on se huumeitä käyttävä ulkonäkö, jota jotkut ihmiset jaksavat viljellä mutteivät kuitenkaan kuvailla ollenkaan? Tippuivatko hampaat suusta vai riittikö farkut ja tumma huppari? :D

      Lainaa

    24. Tulos: +74 (80 ääntä)
      Jo on menny tää muoti taas kummalliseksi, kun ei erota hipsteriä narkkarista.

      Lainaa

    25. Tulos: +53 (59 ääntä)
      Hihi: Erillinen aloituskappale muotoa “antakaas kun aloitan” ja itse tarinan käynnistäminen sanalla “siis”, kun päivitys on kumminkin naputeltu kotona kaikessa rauhassa pelkästä tylsyydestä, niin heti heruu miinuspisteitä vaikka itse tarinassa olisi lohikäärmeitä ja se ratkaisisi Bodominjärven murhat. Ja mikä on se [...]
      Näkeehän sen jos joku on umpikamoissa, samoin kun selkeän humalatilankin näkee. Vaappuu oudosti, ilmehtii oudommin, sönköttää sekavia, vaatteet likaisia ja/tai päällä miten sattuu (nurinpäin, vain osaksi, etc). Sitä jos joku oli päihtymystilassa, mistä sitten johtuikin, viime perjantaina ja nyt on torstai ei tietenkään näe mistään, tai sitä jos on vain seitinohut päällä eikä täysi tööt. Hirveän kännin tai hirveän huumetilan erottaa kai lähinnä siitä haiseeko alkoholilta vai ei -en ole ihan varma koska vaikka en itsekään lasiin sylje niin pyrin olemaan lähestymättä ihmisiä jotka vaikuttavat kovin sekavilta, voi olla että oksennuksen tms haju peittää muun. (Asuin nuorempana aika huonomaineisella alueella).

      Lainaa

    26. Tulos: -14 (56 ääntä)
      Joo: Näkeehän sen jos joku on umpikamoissa, samoin kun selkeän humalatilankin näkee. Vaappuu oudosti, ilmehtii oudommin, sönköttää sekavia, vaatteet likaisia ja/tai päällä miten sattuu (nurinpäin, vain osaksi, etc). Sitä jos joku oli päihtymystilassa, mistä sitten johtuikin, viime perjantaina ja nyt on torstai ei [...]
      Jos joku vaikuttaa olevan kaikkea muuta kuin selvä, silloin sanotaan yleensä että näyttää päihtyneeltä tai humalaiselta, että on pilvessä, aineissa, sekaisin, tillin-tallin jne. Mitä sitä nyt keksiikään. Suoraan sanoen tuomitsisin itsekin tarinan miespuolisen sankarin päihdeongelmaiseksi ihan sen kokonaiskuvan perusteella, jonka tarina maalaa hepusta (veikkaisin alkoholismia), mutta minusta "huumeita käyttävän näköinen" on oudosti muotoiltu. Se antaa ymmärtää, että huumeiden käyttäjiä yhdistää tietynlainen ulkoinen olemus päivästä ja säästä riippumattan, jonka sen siis näkee ja jota ei tarvitse kuulla tai haistaa. Tai jos ajatus oli, että "huumeita käyttävän näköinen" tarkoittaa päihtyneen näköistä, niin silloin oletus on, että huumeiden käyttäjä ei ole ikinä selvin päin. Kumpikin kuulostaa melko stigmatisoivalta. Sanavalinnaltaan ja tarkkuudeltaan tuo ei periaatteessa poikkea vaikkapa "maitoa juovan näköisestä". Sivumennen sanoen valtaosa ihmisten habitusveikkauksista menee joka tapauksessa ihan metsään ainakin omien kokemusteni mukaan ja ainakin päihteitä ja elämänhallintaa koskien. "Huumeidenkäyttäjän näköinen" on sellainen heitto, jota olen kuullut paheksuvien vanhempien käyttäneen monesta kaveristani tai tuttavastani, joka ei tiettävästi ole ollut kosketuksissa muihin aineisiin kuin tupakkaan tai alkoholiin, jos niihinkään, eikä kärsi mistään riippuvuudesta. Vastaavasti tietämistäni pilvenpolttajista ja sekakäyttäjistä, jotka eivät ole silmiinpistäviä hippejä, kuulee yllättävän usein sen tyyppistä arviota, että "tuo ainakin on ihan kunnollinen tyyppi eikä harrasta mitään typerää". Olipa erään entisen kaverin diilerivelikin, joka myi kaikkea mitä käsiinsä sai mutta taisi käyttää viinan lisäksi "vain" ties mitä nappeja, ja hänkin oli ihan kunnon veikko monelle vastaantulijalle.

      Lainaa

    27. Arkkienkeli 18.4.2019 17:57
      Tulos: -13 (41 ääntä)
      5555777: Pitää muistaa mitä kirjottaa profiiliin, palomies insinööri.
      Pitääkö? Itse olen ex. brankkari ja nykyisin informaatiotekniikan tohtori. Palomies & insinööri on hyvinkin mahdollinen yhdistelmä.

      Lainaa

    28. Tulos: +98 (106 ääntä)
      Ahma: mutta kun kaverini totesi tarpeeksi monta kertaa että ei kiinnosta, mies totesi: “Eikö teille kelpaa tällainen komea, urheilullinen, hyväkäytöksinen, korkeasti koulutettu adonis?” [...]
      Eikä tullu adonikselle itselleen mieleen, että jos tarvii pilkun jälkeen kadulta iskee ja oikein vänkäämällä vängätä, ei ehkä ookaan niin komea ja hyväkäytöksinen jumalan lahja naisille...

      Lainaa

    29. Tulos: -20 (42 ääntä)
      Taina: aika vitun monella on tota parempia stooreja. Tuo on käynyt suunnilleen joka kolmannelle ja on ihan nykypäivää.

      Lainaa

    30. Epäpoliitikko 18.4.2019 22:42
      Tulos: +33 (59 ääntä)
      Njäh: Täytyy sanoa, että tuli ällö olo tuosta PS4-ryhmästä. On hölmöä laittaa puhelinnumero nettiin jakoon, mutta että siellä on heti 20 epätoivoista miestä haaveilemassa läähätyspuheluiden tekemisestä… Eikö ole ennen oikeasti naista nähty?
      Minä luin vain haaveilevista miehistä vitsailua. Huumoria, siis.

      Lainaa

    31. abort mission 19.4.2019 2:26
      Tulos: +32 (36 ääntä)
      Arkkienkeli: Pitääkö? Itse olen ex. brankkari ja nykyisin informaatiotekniikan tohtori. Palomies & insinööri on hyvinkin mahdollinen yhdistelmä.
      Voi jummi, ajattelin tämän jatkoksi narkkarikeskustelulle ja ajattelin että "Vau! Narkkarista tai mistä lie brankkarista tohtoriksi, aika kova suoritus". :D (Ei sillä, etteikö vaivaa olisi nähty ilman huumeongelmiakin.)

      Lainaa

    32. ............ 19.4.2019 11:18
      Tulos: +48 (50 ääntä)
      Njäh: Täytyy sanoa, että tuli ällö olo tuosta PS4-ryhmästä. On hölmöä laittaa puhelinnumero nettiin jakoon, mutta että siellä on heti 20 epätoivoista miestä haaveilemassa läähätyspuheluiden tekemisestä… Eikö ole ennen oikeasti naista nähty?
      Mua kyllä lähinnä kiinnostaa, että kävikö niin oikeasti. Eikö nuo heitä lähinnä läppää vaan? En siis väitä että läppä olisi hauska mutta siinä selkeästi vitsaillaan setämieheydellä.

      Lainaa

    33. ............ 19.4.2019 11:20
      Tulos: +40 (44 ääntä)
      ihanmummovaan: Moikkuli ihqut murut, meikämandoliini tästä hilppasee lomalle lompsis, että heippandeerus vaan. Eikö?
      Hiiohoi halojatapäivää! Mulle tuli mieleen, että pitää kysästä, onko teikäläisellä mahdollisesti aikaa ja mielekiintoa vaivautua joku kerta höpöttelemään niitä ja näitä kahvikupin tai jonkun muun vastaavan sivuseikan äärelle? :)

      Lainaa

    34. Tulos: -38 (62 ääntä)
      Sprinkles: Jos avauslainisi Tinderissä on ”Moikkuli! Tässä sexyli koiruli-setämies/tätinainen”, niin kannattaa mennä päiväksi istuskelemaan vaikka paikalliseen kahvilaan ja havainnoida keskivertojen ihmisten keskinäistä kommunikointia ja vuorovaikutusta. Sitten voit mennä takaisin kotiin peilin eteen istumaan ja tuumailemaan, [...]
      On kyl nirsoo porukkaa jo. Ei kyllä toi sun sosiaalisten taitojen koulutusopas ole sieltä parhaimmasta päästä. Mitä jos ite vaikka lopettaisit ton ennakko asenteiden viljelyn ja käy kirjastosta lainaa vaikka uus opas ittelles. Tuu sit vasta juttelee aikuisille kun keskutelun hallitset. Nyt ei vielä ihan toi teiniangsti uppoo. Ehkä jonain päivänä.

      Lainaa

    35. Tulos: +13 (55 ääntä)
      Joskus kuulee puhuttavan kuinka naiset ovat nirsoja eikä mikään kelpaa. En olisi arvannut, että todellisuudessa liikutaan niinkin syvissä vesissä, että jo vääränlainen tervehdystapa voi torpedoida kaiken. Tämä selittää kyllä sen, miksi en saa ketään, sillä joku "moikkuli" on aika pientä omien sosiaalisten taitojen puutteesta johtuvien tyhmäilyjen rinnalla.

      Lainaa

    36. Tulos: +38 (40 ääntä)
      Olenkohan ollut samoilla tinder-treffeillä Tainan deitin kanssa? Tapahtui tosin Tampereella. Sellainen perus hipster-tyylinen mies, joka kyllä alkuun käyttäytyi hyvin. Itse join kahvia, hän viiniä ja poltteli jotain epämääräistä sätkää. Taisi mennä ehkä puoli tuntia jutellen niitä näitä, kunnes tämä tyyppi laukaisee että "no mut mitäs sit, lähetäänkö panee, voin näyttää sulle uusii asentoja" Olin ehkä hieman hämmästänyt ja hätäpäissäni taisin sanoa jotain "moi pitää mennä" :D Ei enää ikinä treffeille hipstereiden kanssa.

      Lainaa

    37. Tulos: +31 (35 ääntä)
      kalmiolainen itsekin: tolla termillä ei onneksi oo öyhöttäjien kanssa tekemistä, vaan lähi-idällä täs yhteydessä viitattaneen kallion seutuun (itäinen kantakaupunki = lähi-itä). :>
      Ei vaan Itikseen, Lähi-Itäkeskus näjes.

      Lainaa

    38. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Tarkastaja: Joskus kuulee puhuttavan kuinka naiset ovat nirsoja eikä mikään kelpaa. En olisi arvannut, että todellisuudessa liikutaan niinkin syvissä vesissä, että jo vääränlainen tervehdystapa voi torpedoida kaiken. Tämä selittää kyllä sen, miksi en saa ketään, sillä joku “moikkuli” on aika pientä omien sosiaalisten taitojen puutteesta johtuvien tyhmäilyjen rinnalla.
      No mut ota se sillä tavalla, että karsiipahan ainakin sellaisia ihmisiä pois, joiden kanssa et loppujenlopuksi tulisi toimeen. Sitten kun vastaan tulee se sulle "just oikea" tyyppi, niin se ymmärtää, eikä siinä paljoa mitkään moikkulit tai sosiaalisten taitojen puutteet paina. Ei kannata tyytyä itsekään ihan mihin tahansa, kun löytää ihmisen jonka kanssa kaikki vaan toimii ja tuntuu siltä, että näin teidät on tarkoitettu, niin se on kaiken odottamisen arvoista. Tsemppiä. :-)

      Lainaa

    39. Niin ne ajat muuttuu 21.4.2019 10:21
      Tulos: +43 (45 ääntä)
      Ajatelkaas. Ennenvanhaan koko läänin puhelinnumerot nimineen ja jopa osoitteineen painettiin kirjaksi joka jaettiin koko läänin kaikkiin puhelintalouksiin. Itsekkin olen joskusmuinoin maksanut extraa siitä että saatiin puolison kanssa kummankin nimi puhelinluotteloon, kun normaalisti yhteen numeroon sai vain yhden nimen.

      Lainaa

    40. perinnetyyppi 21.4.2019 12:38
      Tulos: -13 (21 ääntä)
      nimi: No mut ota se sillä tavalla, että karsiipahan ainakin sellaisia ihmisiä pois, joiden kanssa et loppujenlopuksi tulisi toimeen. Sitten kun vastaan tulee se sulle “just oikea” tyyppi, niin se ymmärtää, eikä siinä paljoa mitkään moikkulit tai sosiaalisten taitojen puutteet paina. Ei kannata tyytyä itsekään ihan mihin [...]
      sitten kun tulee.. terveisin 28v enkä ikinä seurustellut, että kauanko tässä pitäis odottaa? koska käytän sanaa moikkuli ja puhun naisille kun puhuisin kavereilleni.

      Lainaa

    41. Tulos: +27 (27 ääntä)
      perinnetyyppi: sitten kun tulee.. terveisin 28v enkä ikinä seurustellut, että kauanko tässä pitäis odottaa? koska käytän sanaa moikkuli ja puhun naisille kun puhuisin kavereilleni.
      Senkun jokainen etukäteen tietäisikin, ja myönnän kyllä että miehille seuranhaku on lähtökohtaisesti vaikeampaa. Mut hei, ainakin oot säästynyt myös kaikelta siltä paskalta, mitä huono parisuhde olisi voinut aiheuttaa ja sulla on ollut paljon aikaa tutustua itseesi. Mulla nousi kans mieleen, että millaisissa piireissä ja paikoissa pyörit? Jostain baarista esimerkiksi voi olla vaikea tehtävä saada kenenkään kiinnostusta syttymään kaverillisella asenteella, mutta itse olen huomannut, että taas esim. online -peleissä aika monet naiset arvostavat nimenomaan tuollaista asennetta. Voisi olla helpompi ympäristö päästä sen verran lähelle, että siitä voisi alkaa jotain romanttistakin hieromaan (toki pitää mielessä sen, että jos vastapuoli haluaa jäädä kaveritasolle niin sitten sille on vain jäätävä). Ja yksi vaihtoehtohan on ehkä koittaa etsiä itsekin sosiaalisesti "kömpelöitä" tai ujoja naisia joihin tutustua, jos heille on samat ongelmat tuttuja kuin sinullekin, niin tuskin ainakaan antavat sen haitata. :-)

      Lainaa

    42. Ahdistaa katsoa 23.4.2019 8:45
      Tulos: -7 (7 ääntä)
      bleb: Ihan rennoltahan tuo eka tyyppi vaikuttaa! Kukaan ei ole täydellinen ja jos herrasmiehen epätäydellisyys on sitä että tykkää sanoa “moikkuli”, niin antasin palaa vaan.
      Insinööri vai palomies? Kumpikin vai ehkä elämäm_peruskoululainen?

      Lainaa

    43. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Kyllä sen narkkarinkin erottaa ulkonäöstä, varsinkin jos on jo pitkä historia käyttäjänä. Itselle tuli kerran eräs "herrasmies" aivan päissään, mistä lie nautintoaineesta, juttelemaan, keskustelu meni jotenkin näin "Moi, mitäs nainen?" Kohteliaana tervehdin ja vastasin että eipä mitään ja seuraava asia olikin "Lähdetäänkö panemaan?". Ei lähdetty, mihinkään.

      Lainaa

    44. Tulos: +13 (33 ääntä)
      Mauno: No ei siinä moikkulissa mitään, mutta “Helsingin Lähi-Idässä” tuo mieleen jonkun torilla öyhöttövän isäm maallisen.
      Oletko koska viimeksi käynyt itä-Helsingissä? Sitähän minäkin sitä se nimittäin muistuttaa. Sanoihan Stubbikin aikoinaan, että itäkeskus on kuin Somaliaan menisi ja hymyili leveästi.

      Lainaa

    45. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Eee: Ah, munakuva. Symboli,jolla selätetään vastoinköymiset, kuin raketin lailla erektion voimasta ponkastaan pystyyn sieltä maakuopasta jonne nöyrtymisen tunne on painanut, kuin suihkukoneen jäljet roiskuaa sperma kaikkialle, erityisesti sen nöyrtymisen tunteen aiheuttaneen nais-, homo-, tai muun sitä voittamatonta kullia [...]
      Niitten munakuvien merkitystä ei pitäny kertoo naisille hei! Sä pilaat koko homman!

      Lainaa

    46. Tulos: -1 (3 ääntä)
      5555777: Pitää muistaa mitä kirjottaa profiiliin, palomies insinööri.
      Jos insi
      Njäh: Täytyy sanoa, että tuli ällö olo tuosta PS4-ryhmästä. On hölmöä laittaa puhelinnumero nettiin jakoon, mutta että siellä on heti 20 epätoivoista miestä haaveilemassa läähätyspuheluiden tekemisestä… Eikö ole ennen oikeasti naista nähty?
      Nyt olet nähnyt elämäsi ensimmäisen pelikonsoliryhmän.

      Lainaa

    47. Tulos: -1 (1 ääni)
      Ei ollut narkkari miesihanteena.

      Lainaa

    48. Epämiehekäs siili 29.6.2020 16:47
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Matomoikka!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Tinder, treffit, deitti, viesti, tekstiviesti, messenger, kielletyt sanat, NHL, pelit, PS4, PlayStation