Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 371

Anteeksi, väärä numero.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 371

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 59 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -524 (650 ääntä)
   Marika valehtelee. Keksi koko tarinan huomionhakuisuuttaan.

   Lainaa

  2. Tulos: +830 (866 ääntä)
   Simo: Marika valehtelee. Keksi koko tarinan huomionhakuisuuttaan.
   Jep. Liikaa sanoja, ei uskottava.

   Lainaa

  3. Tulos: +908 (924 ääntä)
   Pystyn samaistumaan täysin tohon lentokonekeskusteluun

   Lainaa

  4. Tulos: +683 (693 ääntä)
   Simo: Marika valehtelee. Keksi koko tarinan huomionhakuisuuttaan.
   Itse käyn linja-autossa samanlaisia keskusteluja liki päivittäin. Minä: *öhm* Vieruskaveri: aa Minä: mmm Ja selvennys: Minä: Anteeksi, jäisin tässä. Vieruskaveri: Joo, väistän. Minä: Kiitos.

   Lainaa

  5. Tulos: -11 (25 ääntä)
   Jero :D

   Lainaa

  6. abort mission 12.3.2019 1:16
   Tulos: +1018 (1028 ääntä)
   Duocorn: Itse käyn linja-autossa samanlaisia keskusteluja liki päivittäin. Minä: *öhm* Vieruskaveri: aa Minä: mmm Ja selvennys: Minä: Anteeksi, jäisin tässä. Vieruskaveri: Joo, väistän. Minä: Kiitos.
   Tämän voi hoitaa myös sanattomasti esim tarmokkaalla hanskojen pukemisella ja tekemällä ns lähtöliikkeitä.

   Lainaa

  7. Hyvä idea 12.3.2019 1:23
   Tulos: +754 (760 ääntä)
   Tää lentokonekeskustelu osoittaa hyvin suomalaisen keskustelun vahvuuden - ei ehkä olla kovin suulaita mut pikku eleistä ymmärtää jo ihan valtavasti ja kaikki haluaa toimia yhdessä sen eteen ettei tarvis liikaa keskustella. Hyvä me!

   Lainaa

  8. Tulos: -107 (173 ääntä)
   "mm..äääh.." Eeh..? "Äh?" ..aaa!!" "Uu a" "Oo..iiiii!! <3 :)" Hitto ku pitää olla näin lyhyt..mitenhän ton sais tuolta.. Anteeks, tartteks apua? [Kurottautuu ja ojentaa alas] Heii kiitti hei paljon!

   Lainaa

  9. Tulos: -388 (674 ääntä)
   abort mission: Tämän voi hoitaa myös sanattomasti esim tarmokkaalla hanskojen pukemisella ja tekemällä ns lähtöliikkeitä.
   Senkus teette. Mä väistän vasta sitten kun ihminen osaa avata suunsa ja sanoa "Anteeksi, jäisin pois". Muuten saatte mun puolesta kiemurrella ja vetää hanskaa käteen vaikka millä tarmolla siellä ikkunapaikalla. Opetelkaa kommunikoimaan, herranjestas.

   Lainaa

  10. Tulos: +275 (277 ääntä)
   "No nii"

   Lainaa

  11. Tulos: +310 (312 ääntä)
   abort mission: Tämän voi hoitaa myös sanattomasti esim tarmokkaalla hanskojen pukemisella ja tekemällä ns lähtöliikkeitä.
   Totta. Olen niitä tyyppejä jotka sanovat kokonaisen lauseen tuollaisessa tilanteessa, mutta toisinaan tarkkaavainen vierustoveri väistää tottumuksen vuoksi kysymättä jo siinä vaiheessa kun nostan repun valmiiksi syliin.

   Lainaa

  12. Tulos: +460 (466 ääntä)
   Ja suomalaiset ei muka osaa small talkia

   Lainaa

  13. Tulos: -64 (90 ääntä)
   Löytyykö postien numerot nykyään netistä?

   Lainaa

  14. Tulos: +394 (436 ääntä)
   Irvikissa: Senkus teette. Mä väistän vasta sitten kun ihminen osaa avata suunsa ja sanoa “Anteeksi, jäisin pois”. Muuten saatte mun puolesta kiemurrella ja vetää hanskaa käteen vaikka millä tarmolla siellä ikkunapaikalla. Opetelkaa kommunikoimaan, herranjestas.
   Tehtäväsi ei varsinaisesti ole tarkkailla muita ihmisiä ollaksesi valmiina reagoimaan pienimpäänkin vihjeeseen. Jos kuitenkin näet toisen olevan lähdössä etkä väistä, vaikutat niin ynseältä etten kyllä huolisi lähipiiriini.

   Lainaa

  15. Tulos: +63 (69 ääntä)
   Joku ukko: Ja suomalaiset ei muka osaa small talkia Small talk nimenomaan

   Lainaa

  16. Tulos: +130 (244 ääntä)
   Irvikissa: Senkus teette. Mä väistän vasta sitten kun ihminen osaa avata suunsa ja sanoa “Anteeksi, jäisin pois”. Muuten saatte mun puolesta kiemurrella ja vetää hanskaa käteen vaikka millä tarmolla siellä ikkunapaikalla. Opetelkaa kommunikoimaan, herranjestas.
   Väistät viimeistään siinä vaiheessa kun lykkään sut hanskakäsineni bussin käytävälle :D

   Lainaa

  17. Tulos: +78 (126 ääntä)
   Irvikissa: Senkus teette. Mä väistän vasta sitten kun ihminen osaa avata suunsa ja sanoa “Anteeksi, jäisin pois”. Muuten saatte mun puolesta kiemurrella ja vetää hanskaa käteen vaikka millä tarmolla siellä ikkunapaikalla. Opetelkaa kommunikoimaan, herranjestas.
   Käyttäisit sitä "hanskaa", mutta älä bussissa. Selvästi tarvit.

   Lainaa

  18. Tulos: +80 (88 ääntä)
   Pluri: “No nii”
   Tää on kyllä paras!

   Lainaa

  19. Paskapallero 12.3.2019 6:09
   Tulos: +74 (82 ääntä)
   Irvikissa: Senkus teette. Mä väistän vasta sitten kun ihminen osaa avata suunsa ja sanoa “Anteeksi, jäisin pois”. Muuten saatte mun puolesta kiemurrella ja vetää hanskaa käteen vaikka millä tarmolla siellä ikkunapaikalla. Opetelkaa kommunikoimaan, herranjestas.
   Varmaan vittuillessani jäisin bussiin loppuiäksi

   Lainaa

  20. Paskapallero 12.3.2019 6:10
   Tulos: +240 (268 ääntä)
   Irvikissa: Senkus teette. Mä väistän vasta sitten kun ihminen osaa avata suunsa ja sanoa “Anteeksi, jäisin pois”. Muuten saatte mun puolesta kiemurrella ja vetää hanskaa käteen vaikka millä tarmolla siellä ikkunapaikalla. Opetelkaa kommunikoimaan, herranjestas.
   Mykätkö ei pääse ikinä viereltäsi pois?

   Lainaa

  21. Näintäämenee 12.3.2019 7:09
   Tulos: +64 (68 ääntä)
   Silleen: Löytyykö postien numerot nykyään netistä?
   Tänne ei saa laittaa linkkejä, mutta googleta kirkkonummen posti ja ylläty. Ei tarvitse edes sivuja avata, google kertoo puhelinnumeron heti suoraan ainakin tietokoneella.

   Lainaa

  22. jukkapalmu 12.3.2019 7:32
   Tulos: -1 (99 ääntä)
   Rappe: Pystyn samaistumaan täysin tohon lentokonekeskusteluun
   Sama kun kaupassa jos on ahdas väli niin joku vittupää tulee kärryjen kanssa hitaasti niin että kärryt osuu muhun, jolloin tietty väistän ja se pääsee ohi. EIKÖ VITTU OSATA AVATA SUUTA!!!???? Todella ärsyttävää.

   Lainaa

  23. Tulos: +40 (44 ääntä)
   Silleen: Löytyykö postien numerot nykyään netistä?
   En tiedä, mutta Kirkkonummen posti lopetti toimintansa useita vuosia sitten. Nykyään on vain nurkkaus Cittarissa.

   Lainaa

  24. Tulos: +64 (72 ääntä)
   Hyvä idea: Tää lentokonekeskustelu osoittaa hyvin suomalaisen keskustelun vahvuuden – ei ehkä olla kovin suulaita mut pikku eleistä ymmärtää jo ihan valtavasti ja kaikki haluaa toimia yhdessä sen eteen ettei tarvis liikaa keskustella. Hyvä me!
   Tosin ihmiset ymmärsivät tuollaiset keskustelut jo ennen kielen kehittymistä. Olemmeko sittenkin luolaihmisiä?

   Lainaa

  25. LaihaValkoinenHerttua 12.3.2019 8:10
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Näintäämenee: Tänne ei saa laittaa linkkejä, mutta googleta kirkkonummen posti ja ylläty. Ei tarvitse edes sivuja avata, google kertoo puhelinnumeron heti suoraan ainakin tietokoneella.
   Itse asiassa postikonttorien suoria puhelinnumeroita ei löydy netistä eikä niihin ole mahdollista soittaa. Googlenkin tarjoama numero ohjaa Postin puhelinvaihteeseen. Eri asia on sitten, jos kyseessä on asiamiesposti kuten Kirkkonummella, jolloin sinne Citymarkettiin soittamalla voi tiedustella varmaan myös postipalveluihin liittyviä asioita.

   Lainaa

  26. Kuulakärkikynä 12.3.2019 8:16
   Tulos: +96 (98 ääntä)
   Irvikissa: Senkus teette. Mä väistän vasta sitten kun ihminen osaa avata suunsa ja sanoa “Anteeksi, jäisin pois”. Muuten saatte mun puolesta kiemurrella ja vetää hanskaa käteen vaikka millä tarmolla siellä ikkunapaikalla. Opetelkaa kommunikoimaan, herranjestas.
   Se on hyvä antaa rauha, kun vieressä vedetään hanskaa käteen vaikka millä tarmolla. Siinä tilanteessa ei ole ehkä tarvetta kommunikoida.

   Lainaa

  27. Tulos: +62 (62 ääntä)
   Ihan samanlainen kokemus lentokoneesta pari viikkoa sitten :D

   Lainaa

  28. Tulos: -134 (180 ääntä)
   abort mission: Tämän voi hoitaa myös sanattomasti esim tarmokkaalla hanskojen pukemisella ja tekemällä ns lähtöliikkeitä.
   Mä oon niin kusipää, etten liikahdakaan ennenkuin se vieressä oleva on sanonut suoraan jäävänsä pois :D Mitkään eleet ei tehoa muhun..

   Lainaa

  29. Tulos: +94 (114 ääntä)
   abort mission: Tämän voi hoitaa myös sanattomasti esim tarmokkaalla hanskojen pukemisella ja tekemällä ns lähtöliikkeitä.
   En kyllä jostain hanskojen pukemisesta rupea hyppimään. Mistä sen tietää jääkö se nyt vai parin pysäkin sisään. Ja onko sinne pysäkille vielä kuinka paljon matkaa. Joskus yritin väistää puettaessa, mutta kun useampi jää tyynesti istumaa ja odottamaan lähemmäs/muuta pysäkkiä niin idiootti olohan siitä tulee. Ja ei nyt ruveta sentään väkivalloin paiskomaan ihmisiä, koska ei osata muuta kuin kiemurella. Mutiskaa nyt jotain, niin minäkin saan ahdistukseltani tehtyä.

   Lainaa

  30. Tulos: +52 (58 ääntä)
   Pluri: “No nii”
   Kävisi jutun sananvaihto silläkin. Itsellenikin tuli mieleen Leikolan sketsi. :D

   Lainaa

  31. Tulos: +133 (141 ääntä)
   Bussissa ei yleensä tarvitse eikä edes ehdi sanoa mitään. Riittää että nostaa reppunsa/laukkunsa ja vastaa silmillään naapurin vilkaisuun sen jälkeen kun nappia on painettu. Pysäkin kohdilla naapuriin päin kääntyminen ja merkitsevä nyökkäys. :D

   Lainaa

  32. Tulos: +26 (56 ääntä)
   Irvikissa: Senkus teette. Mä väistän vasta sitten kun ihminen osaa avata suunsa ja sanoa “Anteeksi, jäisin pois”. Muuten saatte mun puolesta kiemurrella ja vetää hanskaa käteen vaikka millä tarmolla siellä ikkunapaikalla. Opetelkaa kommunikoimaan, herranjestas.
   mä oon kokeillu tätä. neitokainen meinas luikerrella syliin. suutaan ei avannut missään vaiheessa.

   Lainaa

  33. Bodvåihsojeåve 12.3.2019 10:23
   Tulos: +48 (84 ääntä)
   Mä väistän ilman pyyntöä vain silloin, jos vierustoveri on itse painanut stoppia. Muuten en jaksa tulkita eleitä, koska itsekin laitan monesti esim. puhelimen taskuun ja hanskat käteen ihan muuten vain, en juuri ennen omaa pysäkkiä. Kyllä sen verran pitää pystyä puhumaan vieraille ja ottamaan heitä huomioon, ettei rynni päälle. Mykkäkin voi ottaa katsekontaktia tai taputtaa olalle. Onneksi en ole koskaan vielä nysseissä törmännyt ihmisiin, jotka ei saisi suutaan auki.

   Lainaa

  34. EhkäMinäMieleniPahotin? 12.3.2019 10:46
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Pluri: “No nii”
   Nonii.

   Lainaa

  35. Tulos: +50 (86 ääntä)
   Paskapallero: Mykätkö ei pääse ikinä viereltäsi pois?
   Mykkiä ihmisiä ja kuuroja jotka ei puhu ei ole olemassa Irvikissan ja muiden sankareiden maailmassa! Vaikka painais stoppia niin eihän heillä ole velvollisuutta käyttäytyä normaalin ihmisen tavoin ja päästää toinen pois bussista ellei sitä ääntä kuulu! Koska minä vaadin niin! ... Änkyrät voitte tukehtua verbaalisen kommunikoinnin pakottamiseenne :)))

   Lainaa

  36. Tulos: +16 (32 ääntä)
   Silleen: Löytyykö postien numerot nykyään netistä?
   Onpa outo kysymys. Miksei löytyisi?

   Lainaa

  37. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Hiinokka: En tiedä, mutta Kirkkonummen posti lopetti toimintansa useita vuosia sitten. Nykyään on vain nurkkaus Cittarissa.
   Sama Turussa. Kaikki postikonttorit on poistettu ja tilalle tuli Cittarin infotiskin postipalvelu. Onneksi on myös Matkahuolto, niin voi lähettää ja saada postia lähikaupasta.

   Lainaa

  38. Tulos: +54 (60 ääntä)
   Ihan hyvä keino Lauralta väistää turha sanaharkka ja auttaa hukassa olevaa, etenkin jos/kun puhelun toisessa päässä oli joku hämmentynyt ikäihminen tai muu jolla tökkii teknologian kanssa. Pistää varmasti näppäilemään numeron uusiksi. Sama puhelu olisi varmaan toistunut, jos Laura olisi yrittänyt ohjata soittajaa katsomaan postin tiedot uusiksi itse tai sulkenut puhelun muuten vaan.

   Lainaa

  39. Piisamirotta 12.3.2019 11:31
   Tulos: +88 (120 ääntä)
   Pari kertaa istunut aamubussissa viereen tällainen "en varmaan väistä" -jurpo, joka vieläpä väistelee katsekontaktia. Kyllä siinä tulee liikettä, kun kajauttaa laulun vahvistamalla miesopettajaäänellä, että "Anteeksi, minä jäisin tässä pois! Voisitko väistää?" niin, että koko linkki raikuu. Tyyppi suorastaan hyppäsi pois tieltä ja soperteli anteeksipyynnötkin. Seuraavana päivänä näin kun siirtyi jonkun tieltä ihan ilman mitään tohinoita.

   Lainaa

  40. Tulos: +95 (99 ääntä)
   Mä nyt vähän näen molemmat puolet tässä asiassa. :D On se itsessään tosiaan aika mielenkiintoinen ja yleensä ottaen ihan vaan hauska juttu, kuinka vähäsanaisesti tai jopa sanattomasti kommunikaatio näissä tilanteissa toimii. Itse kiitän nyt yleensä ainakin, jos joku joutuu väistämään tieltäni, ja olen hyväksynyt sen, että joskus saa mumista "anteeksi" että toinen havahtuu. Napinpainallus yleensä toimii hyvin ajoitettuna vihjeenä, kun pysäkinvälit ovat sopivan pituisia, mutta niinkin on käynyt, että olen alkanut viivyttää napinpainallusta kotipysäkkiä lähestyessä, koska muuten vierustoveri väistää liian pikaisesti, ja olen pakotettu menemään seisoskelemaan käytävälle turhankin pitkäksi aikaa. En nyt kyllä itse tekisi asiasta periaatekysymystä kumpaankaan suuntaan, varsinkin kun totuttu käyttäytymiskulttuuri on mitä on. Mutta tuntuu, että siinä voidaan mennä hieman hassuihin äärimmäisyksiin. Sosiaalitieteiden proffa kertoi myös tehneensä tällaista "tutkimusta", että ei väistänyt paikaltaan ellei ohipyrkijä sitä sanallisesti pyytänyt. Vaikka en nyt tiedä, oliko se kovin ylevä kokeilu, niin oli se aika erikoista kuulla, kuinka ihmiset olivat turvautuneet kiroiluun ja fyysiseen voimaan, jopa potkimiseen, ennemmin kuin olisivat avanneet suunsa sanoakseen jotain asiallista.

   Lainaa

  41. Tulos: +66 (66 ääntä)
   Joku ukko: Ja suomalaiset ei muka osaa small talkia
   Ehkä tuo onkin sitten jo micro talkia.

   Lainaa

  42. Tulos: +44 (48 ääntä)
   Partitiivisijamuodon selittäminen on hankalaa ulkomaalaiselle (sinua, kirjaa, televisiota, autoa). Vastaavaa rakennetta kun ei esiinny kovin monessa kielessä.

   Lainaa

  43. Tulos: +94 (96 ääntä)
   505050: Totta. Olen niitä tyyppejä jotka sanovat kokonaisen lauseen tuollaisessa tilanteessa, mutta toisinaan tarkkaavainen vierustoveri väistää tottumuksen vuoksi kysymättä jo siinä vaiheessa kun nostan repun valmiiksi syliin.
   Kerran bussissa ikkunapaikalla istuessani nostin repun syliin ottaakseni sieltä jotain ja vieruskaveri pomppasi sekunnissa ylös paikaltaan. Jouduin sitten oikeilla sanoilla kertomaan, etten jää vielä pois. Ikuiset traumat.

   Lainaa

  44. Tulos: +1 (3 ääntä)
   000876: Tää on kyllä paras!
   No nii onkin.

   Lainaa

  45. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Ulkomaalaisille olis pitäny tietenki sanoa. "Not so much it's like I love you and I put my love in you." Ja katsoa heidän ilmeitään.

   Lainaa

  46. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Hiljaisella äänellä: "anteeks". "Kiits". Katsoen jonnekin muualle. Ei se nyt niin vaikeaa ole?

   Lainaa

  47. Tulos: +18 (46 ääntä)
   Irvikissa: Senkus teette. Mä väistän vasta sitten kun ihminen osaa avata suunsa ja sanoa “Anteeksi, jäisin pois”. Muuten saatte mun puolesta kiemurrella ja vetää hanskaa käteen vaikka millä tarmolla siellä ikkunapaikalla. Opetelkaa kommunikoimaan, herranjestas.
   Siinäs istut. Minä rymistän yli. Opettele ottamaan muut huomioon, herranjestas.

   Lainaa

  48. Tulos: -12 (32 ääntä)
   abort mission: Tämän voi hoitaa myös sanattomasti esim tarmokkaalla hanskojen pukemisella ja tekemällä ns lähtöliikkeitä.
   Tai potkaisemalla edessä oleva vittuun siitä tieltä. :D

   Lainaa

  49. John Forexample 12.3.2019 22:14
   Tulos: +6 (22 ääntä)
   Hyvä idea: Tää lentokonekeskustelu osoittaa hyvin suomalaisen keskustelun vahvuuden – ei ehkä olla kovin suulaita mut pikku eleistä ymmärtää jo ihan valtavasti ja kaikki haluaa toimia yhdessä sen eteen ettei tarvis liikaa keskustella. Hyvä me!
   398 ääntä ja 398 positiivista palautetta. Osuit suomalaisuuden ytimeen. (Sydänhymiö jos osaisin tällä prkl jenkkinäppiksellä)

   Lainaa

  50. Tulos: -4 (12 ääntä)
   Simo: Marika valehtelee. Keksi koko tarinan huomionhakuisuuttaan.
   Kyllä tuollaista sattuu ihan oikeasti. Jotkut eivät voi myöntää että olivat itse väärässä. Itse olisin kyllä antanut oman esimiehen numeron ja äijä olisi voinut ruveta rauhassa vänkäämään, mihin oikein soitti.

   Lainaa

  51. Tulos: -12 (14 ääntä)
   %@: Partitiivisijamuodon selittäminen on hankalaa ulkomaalaiselle (sinua, kirjaa, televisiota, autoa). Vastaavaa rakennetta kun ei esiinny kovin monessa kielessä.
   We were thinking about you. There is a piece of car. I'm kicking your ass.

   Lainaa

  52. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Release sperma away

   Lainaa

  53. Tulos: +42 (44 ääntä)
   505050: Totta. Olen niitä tyyppejä jotka sanovat kokonaisen lauseen tuollaisessa tilanteessa, mutta toisinaan tarkkaavainen vierustoveri väistää tottumuksen vuoksi kysymättä jo siinä vaiheessa kun nostan repun valmiiksi syliin.
   Repun kanssa pitää muistaa olla tosi tarkkana, MILLOIN sen nostaa syliin (ja, ettei nosta sitä syliin esim. kaivaakseen sieltä jotain), koska sehän se sitten kiusallista on, kun joutuu jäämään puolimatkassa pois kyydistä, kun ei kehtaa sanoa sille väistäneelle vierustoverille, ettei oikeasti ole lähdössä. Koskee myös esim. hanskojen pukemista. Niitä ei missään nimessä kannata alkaa pukea siksi, että olisi esim. kylmä.

   Lainaa

  54. Tulos: +29 (51 ääntä)
   Irvikissa: Senkus teette. Mä väistän vasta sitten kun ihminen osaa avata suunsa ja sanoa “Anteeksi, jäisin pois”. Muuten saatte mun puolesta kiemurrella ja vetää hanskaa käteen vaikka millä tarmolla siellä ikkunapaikalla. Opetelkaa kommunikoimaan, herranjestas.
   Onko sinulle tuttu termi "sanaton viestintä"? Ei näytä olevan, mutta anna kun kerron sinulle yllätyksen: Sanaton viestintä ON kommunikointia. Olet kusipää ja selvästi tunnet tarvetta näyttää sen muille. Onnistuit siinä hyvin ja tuo äidinkielen taitamattomuus vain vahvistaa sitä mielikuvaa.

   Lainaa

  55. Tulos: -8 (12 ääntä)
   Irvikissa: Senkus teette. Mä väistän vasta sitten kun ihminen osaa avata suunsa ja sanoa “Anteeksi, jäisin pois”. Muuten saatte mun puolesta kiemurrella ja vetää hanskaa käteen vaikka millä tarmolla siellä ikkunapaikalla. Opetelkaa kommunikoimaan, herranjestas.
   Juo irvikusta.

   Lainaa

  56. Tulos: +34 (42 ääntä)
   Nämä jotka ihan kiusallaan eivät siirry, vaikka oikeasti ymmärtävät toisen olevan lähdössä: teettekö myös niin, että jos joku puhuu teille mutta sanoo vahingossa nimenne väärin, niin esitätte ettette kuule, vaikka vallan hyvin tiedätte että teille puhutaan? Saattoi olla vähän kaukaa haettua, mutta molemmissa tavoissa on sama "ylpeys" ja tyhmäksi tekeytyminen, jota en oikein ymmärrä.

   Lainaa

  57. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Shorr: En kyllä jostain hanskojen pukemisesta rupea hyppimään. Mistä sen tietää jääkö se nyt vai parin pysäkin sisään. Ja onko sinne pysäkille vielä kuinka paljon matkaa. Joskus yritin väistää puettaessa, mutta kun useampi jää tyynesti istumaa ja odottamaan lähemmäs/muuta pysäkkiä niin idiootti olohan siitä tulee. Ja ei nyt [...]
   Tulee niin että tärisee. Eiköhän se epäilys siitä ohene.

   Lainaa

  58. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Purnau: Mä oon niin kusipää, etten liikahdakaan ennenkuin se vieressä oleva on sanonut suoraan jäävänsä pois Mitkään eleet ei tehoa muhun..
   Takuuvarmasti tiedän muutaman eleen, jotka suhunkin tehoaa.

   Lainaa

  59. Suomalainen 23.3.2019 12:22
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   abort mission: Tämän voi hoitaa myös sanattomasti esim tarmokkaalla hanskojen pukemisella ja tekemällä ns lähtöliikkeitä.
   Ei kaikki tajua vaikka melkein iholla tekee lähtövalmistelut ja vieruskaveri näkee.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, UMK, Uuden musiikin kilpailu, Euroviisut, Darude, Sebastian Rejman, puhelu, posti, väärä numero, taivutus, suomi, lentokone, keskustelu, suomalaiset, suomalaisuus