Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kiinan ihmeet, osa 17

Reklamaatioon täytyy liittää kuva mistä?
Kiinan ihmeet, osa 17

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +469 (483 ääntä)
   Kuinkahan moni miettii tuota meemin tekstiä Wishin sivuilla ja laittaa sen johonki Google-kääntäjään koska niitä hämää mitä siinä lukee. :P

   Lainaa

  2. Tulos: +228 (232 ääntä)
   Siellä on jo jotkut robotit vastaamassa reklamaatioihin, kun niitä satelee päivittäin. :D

   Lainaa

  3. Tulos: +188 (206 ääntä)
   "As described." :D :D

   Lainaa

  4. Tulos: -63 (91 ääntä)
   Jusa av kysyn vaimolta, perun koska ei kelpaa kun väri ei ollut pinkkipersikka

   Lainaa

  5. Tulos: +78 (86 ääntä)
   Onanointikuppi.

   Lainaa

  6. Tulos: +187 (189 ääntä)
   Noilla kiinakauppiailla täytyy olla joku sääntö että ilman kuvaa ei voi hyvittää rahoja. Tilasin joskus ebaysta kaksi aux-piuhaa, joista toinen toimi, toinen ei. En saanut toimimattomasta rahoja takaisin ennen kuin laitoin myyjälle kuvan johdosta, vaikka ihan identtisethän ne piuhat keskenään oli, ilman mitään päälle päin näkyvää toimintavikaa.

   Lainaa

  7. Kilokalori 28.2.2019 8:51
   Tulos: +99 (107 ääntä)
   Nnads: Noilla kiinakauppiailla täytyy olla joku sääntö että ilman kuvaa ei voi hyvittää rahoja. Tilasin joskus ebaysta kaksi aux-piuhaa, joista toinen toimi, toinen ei. En saanut toimimattomasta rahoja takaisin ennen kuin laitoin myyjälle kuvan johdosta, vaikka ihan identtisethän ne piuhat keskenään oli, ilman mitään päälle päin näkyvää toimintavikaa.
   Luultavasti ne siellä Kiinassa itekkin tietää lähettelevänsä onanointikuppeja latauspiuhojen tilalle, joten ne haluaa varmistaa että kaverilla X on oikeasti hallussa se tuote Y josta pyytää rahoja takasin?

   Lainaa

  8. Tulos: +423 (441 ääntä)
   Sitte suomalaiset mussuttaa että "ehhei ei me täällä saastuteta vaan se on se iso paha kiina joka tuotannollaan pilaa ympäristön eivätkä välitä ihmisoikeuksista! Mutta haluan silti 50sent maksavan laturin toiselta puolelta palloa jonka alipalkattu lapsi on väsännyt"

   Lainaa

  9. Tulos: +84 (118 ääntä)
   "NO SIIS EIKU ÖÖÖÖÖ... KÄNNYKÄN LATURIN PIUHOJA TILASIN JUU JUU IHAN TOSI!!" Hieno väistöyritys kun vaimo pääsi väliin ja käry kävi. :D

   Lainaa

  10. Tulos: +130 (138 ääntä)
   Juunas: “NO SIIS EIKU ÖÖÖÖÖ… KÄNNYKÄN LATURIN PIUHOJA TILASIN JUU JUU IHAN TOSI!!” Hieno väistöyritys kun vaimo pääsi väliin ja käry kävi.
   Enpä tiedä, uskon tyyppiä oikeastaan. En usko että useimmat vaimot loukkaantuisivat "onanointikupista", eihän se mikään rakastajatar ole ja useimmat miehet runkkaavat yhtä kaikki. Mutta lähinnä uskon siksi etten jaksa käsittää mitä kukaan tekisi *kahdella* onanointikupilla (opin tänään uuden sanan) ellei ole kahta penistä tai samanmielistä seuraa ...ja jos on seuraa ei tarvita kuppia ollenkaan. Joten pidän epätodennäköisenä että joku tilaisi sellaisia tahallaan kaksi.

   Lainaa

  11. Tulos: +124 (144 ääntä)
   Mikäs saa ihmiset tilaamaan roskaa Kiinasta? Mikäs saa ihmiset ostamaan roskaa Suomesta kiina-kaupoista? Mä olen pettynyt teihin!

   Lainaa

  12. Tulos: +93 (111 ääntä)
   Miksi kukaan muka haluaa tilata laturin johtoja Kiinasta

   Lainaa

  13. Tulos: +79 (79 ääntä)
   Sunnuntaikappaleet ja tilausmokat taitavat olla niin yleisiä ilmiöitä, ettei myyjien kannata edes riitauttaa reklamointia eikä syynätä siihen enempää työvoimaa. Varmaan pyytävät valokuvaa ihan periaatteesta vaan, jotta reklamoinnin kynnys pysyisi tarpeeksi ylhäällä, ja jotta palautukset ja uudelleenlähetykset eivät heilauttaisi voittoja liikaa. :D

   Lainaa

  14. Tulos: -40 (90 ääntä)
   Aika surkeeta jos vaimo ei anna tekopimppiä pitää :( Kyllä jokaisen pitäisi saada itseä tyydyttää ihan miten huvittaa! Vaimonkin kannattaa kokeilla vibraattoria, jos ei vielä moista omista ;) ja jos omistaa, onpa tekopyhää kieltää mieheltä vehkeet ja vempaimet!

   Lainaa

  15. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Sara: Siellä on jo jotkut robotit vastaamassa reklamaatioihin, kun niitä satelee päivittäin.
   Intialaiset ovat halpoja ja niitä on paljon. Siksi suurin osa reklamointipalveluista on ulkoistettu Intiaan. En tosin tiedä, miten kiinalaisten palvelujen laita on, koska sieellä työvoimaa riittää myös ja kustannukset ovat vielä alhaisemmat.

   Lainaa

  16. Tulos: -13 (23 ääntä)
   vilm: “As described.”
   Niin?

   Lainaa

  17. Tulos: +74 (86 ääntä)
   Sopuli: Aika surkeeta jos vaimo ei anna tekopimppiä pitää Kyllä jokaisen pitäisi saada itseä tyydyttää ihan miten huvittaa! Vaimonkin kannattaa kokeilla vibraattoria, jos ei vielä moista omista ja jos omistaa, onpa tekopyhää kieltää mieheltä vehkeet ja vempaimet!
   En mäkään antaisi pitää jostain wishistä tilattua (tai siis ei-tilattua) tekopimpsaa. Ei sitä tiedä mitä myrkkyjä niissä on. Tietenkin jos kumppanin terveys tai vehkeet ei ole tärkeitä niin siinä tapauksessa...

   Lainaa

  18. Tulos: +78 (82 ääntä)
   Joo: ...mitä kukaan tekisi *kahdella* onanointikupilla...
   Yksi kotiin, toinen työpaikalle, kolmas mökille, neljäs autoon, jne.

   Lainaa

  19. Vihreä kuvake 1.3.2019 0:15
   Tulos: +39 (45 ääntä)
   erkk: Sitte suomalaiset mussuttaa että “ehhei ei me täällä saastuteta vaan se on se iso paha kiina joka tuotannollaan pilaa ympäristön eivätkä välitä ihmisoikeuksista! Mutta haluan silti 50sent maksavan laturin toiselta puolelta palloa jonka alipalkattu lapsi on väsännyt”
   Juuri näin :(

   Lainaa

  20. Tulos: +1 (39 ääntä)
   Mursukka: Miksi kukaan muka haluaa tilata laturin johtoja Kiinasta
   Sieltä ne joka tapauksessa tulee.

   Lainaa

  21. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Repesin onanointikupeille

   Lainaa

  22. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Ace: Kuinkahan moni miettii tuota meemin tekstiä Wishin sivuilla ja laittaa sen johonki Google-kääntäjään koska niitä hämää mitä siinä lukee.
   Google-kääntäjän vastaus: SHOULD YOU GIVE PERSONAL QUESTIONS IF YOU SHOULD REALLY REQUEST?

   Lainaa

  23. Tulos: -8 (12 ääntä)
   Mursukka: Miksi kukaan muka haluaa tilata laturin johtoja Kiinasta
   Jos jostain, ihan sama mistä maasta, saa 1,5 metrin tai pitempi mikro-usb latausjohto josta saa 1A läpi, niin olen valmis maksamaan 20€. Ne pari kiinalaista joita on netissä kehuttu antaa 0,5A ja tai kyykkää jännite. Kuten se Suomesta triplahinnalla ostettu.

   Lainaa

  24. Hyvää Kiinasta 3.3.2019 12:06
   Tulos: -10 (28 ääntä)
   Sen verran täytyy tulla tänne puolustelemaan, että kiinasta saa ihan laatutavaraakin. Gigantti ym. myyvät ihan samaa shaibaa, mutta ottavat tuotteesta 10-kertaisen hinnan. Ja vielä pieni ilmainen vinkki. Älä osta sieltä kiinastakaan sitä halvinta piuhaa/tuotetta. Jos suomesta saat "laatu" piuhan 20€, eikä säästö ole jo aikamoinen jos raskit siitä kiinaan maksaa kaikki 3€?

   Lainaa

  25. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Mä en ymmärtänyt mikä tossa "laturi ei toimi" -kuvan pyytämisessä (Jarnon kommentti) oli hauskaa. Siis kyllähän sä voit ottaa kuvan, jossa näkyy, että laturi on seinässä, mutta puhelimessa ei ole latausmerkki päällä eli ei lataa?

   Lainaa

  26. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Sen verran pakko kommentoida että aika typerää tilata latureita tms ominpäin kiinasta. Joo on totta että monet giganteissa yms myytävät tulee myös Kiinasta tms mutta niille on tehty vaadittavat turvallisuustestit ja myyjällä on vastuu niiden turvallisuudesta. Iso osa noista villin markkinan latureista ei ole turvallisia, ja mikäli ne esimerkiksi aiheuttaa tulipalon ei vakuutusyhtiö sitä korvaa. Eli kannattaa todella miettiä mistä laturinsa tilaa.

   Lainaa

  27. jukkapalmu 2.7.2021 11:45
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Miehessä on jotain vikaa jos tollaset saa eikä halua kokeilla. Mä kyllä veikkaan että se on saanut kolme.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, Wish, kiina, tilaus, puuttuva, laukku, väärä kuva