Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kahakka kirpputorilla, osa 44

512 gigaa muistia muutamalla eurolla. Liian hyvää ollakseen totta?
Kahakka kirpputorilla, osa 44

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 24 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +196 (220 ääntä)
      vau

      Lainaa

    2. Tulos: +441 (447 ääntä)
      Mietinkin, että olisko tänään mokista päässyt ilman hetkeä, jolloin joku uhkaa taas jotakuta turhilla oikeustoimilla.

      Lainaa

    3. Tulos: +132 (140 ääntä)
      Ei mitään Wish kopioita.

      Lainaa

    4. Tulos: +26 (134 ääntä)
      Mulkutusta nuo ovat, ostin anttilasta 32gb muistitikun ja kun laitto koneeseen kiinni näytti kooksi 28gb

      Lainaa

    5. Tulos: +187 (195 ääntä)
      Niin noloja nämä oikeudella/rikosilmoitus/kunnianloukkauksella uhkailijat. Eivät tajua että tod näk juttu ei etene yhtään mihinkään, tai jos etenee niin tälle uhkailijalle voi tulla todella kalliiksi

      Lainaa

    6. Tulos: +167 (175 ääntä)
      Onneksi Suomessa ei voi haastaa toisia oikeuteen ihan niin helposti kuin USA:ssa.

      Lainaa

    7. Kummallista 28.2.2019 9:13
      Tulos: +79 (97 ääntä)
      18e kyllä kehtaisin maksaa ihan vaan kokeillakseni onko kyseinen kortti yli 500gb ja mahtuuko siihen ilmoitetun kapasiteetin verran. Kannattaa tosin screenshotit yms. Ottaa kaupanteosta.

      Lainaa

    8. Tulos: -33 (93 ääntä)
      Lumi: Niin noloja nämä oikeudella/rikosilmoitus/kunnianloukkauksella uhkailijat. Eivät tajua että tod näk juttu ei etene yhtään mihinkään, tai jos etenee niin tälle uhkailijalle voi tulla todella kalliiksi
      Taitaa enemmän kertoa Suomen oikeuslaitoksesta. Ei täällä käsitellä oikeitakaan omaisuusasioita.

      Lainaa

    9. Tulos: +108 (128 ääntä)
      Jotenki veikkaan kans että Raimolla on "unohtunu" tilittää verot yritystoiminnastaan. Onhan hän kuitenkin luotettavasti myynyt satoja tuotteita ja harrastanut ihan maahantuontiakin. Jos tosta 18€ kuitenkin otetaan verot ja alvit sun muut katteet pois niin mistähän lie on saanut parilla eurolla tuon kokoisia muistitikkuja. Olisko sieltä wishistä nimenomaan niitä joissa lukee 562Gb sijaan 5,62Gb ja pilkku niin pienellä ku ikinä vaan saa.

      Lainaa

    10. Tulos: +84 (86 ääntä)
      Jos joku jäi pohtimaan näiden aitoutta, niin tässä Linus Tech Tipsin kattava selitys siitä, missä huijaus piilee: https://youtu.be/J-D6tYBX8vE Eli kusetusta ovat.

      Lainaa

    11. Tulos: +78 (82 ääntä)
      Riku: Jotenki veikkaan kans että Raimolla on “unohtunu” tilittää verot yritystoiminnastaan. Onhan hän kuitenkin luotettavasti myynyt satoja tuotteita ja harrastanut ihan maahantuontiakin. Jos tosta 18€ kuitenkin otetaan verot ja alvit sun muut katteet pois niin mistähän lie on saanut parilla eurolla tuon kokoisia [...]
      Tuollainen maahantuonti saattaisi kiinnostaa myös tullia ja tukesiakin.

      Lainaa

    12. yli opisto hörhö 28.2.2019 10:30
      Tulos: +79 (91 ääntä)
      Voipihan se olla että Raimo ei niin näistä jutuista ymmärrä, on vaan katsellut hintoja Suomessa ja vaikka ebayssa ja tajunnut että muualta saa "halvemmalla saman kokoisia" ja siinäpä se. Ei välttämättä ole tietoista petosta puuhaillut eikä vieläkään ymmärrä että tosiaan jos jokin on liian halpa niin siinä yleensä on joku juju.

      Lainaa

    13. Tulos: +49 (59 ääntä)
      wscggff: Mulkutusta nuo ovat, ostin anttilasta 32gb muistitikun ja kun laitto koneeseen kiinni näytti kooksi 28gb
      Markkinamiesten jekkuja. Ei ne sua varsinaisesti huijaa. Ongelmasi on laskennallinen. Kovosi koko on 640 miljardia tavua, mutta kun tietokonemaailmassa tuhat on 1024, on todellinen koko aina noin 2,4% pienempi kuin ostokuitissa.

      Lainaa

    14. Tulos: +68 (70 ääntä)
      wscggff: Mulkutusta nuo ovat, ostin anttilasta 32gb muistitikun ja kun laitto koneeseen kiinni näytti kooksi 28gb
      Raimon myymissä tuotteissa ei ole kyse noista puhumistasi "markkinamiesten gigoista", vaan Kiinan ihmemaasta sai ostaa muutamalla eurolla jo vuosia sitten muistitikkuja ja kortteja joihin (muka) mahtui esim. 512-1024gb tavaraa, kun driveria oli sopivasti hax0roitu. Kopioidessakin saattaa näyttää siltä, että esim. elokuva menee tikulle/kortille "kokonaan", kun kirjoitetaan loopilla aina vanhan datan päälle uutta. Vaan koitapa saada kys. tikulta/kortilta sama määrä dataa toimivana toisella koneella ulos.

      Lainaa

    15. Tulos: +6 (50 ääntä)
      Aina jaksaa ihmetyttää se, että moni ei tunnu tiedostavan että lähes kaikki elektroniikkaan liittyvä tehdään Kiinassa tai siellä puolella maailmaa yleensäkin. SEllanen "Ostin muistikortin, eikä oo mikään kiinan kortti" Esim. mulla on kamerassa Compact Flash- kortit. Transcend ja Made in Taiwan. Laatukamaa.

      Lainaa

    16. Tulos: +7 (21 ääntä)
      blaa: Markkinamiesten jekkuja. Ei ne sua varsinaisesti huijaa. Ongelmasi on laskennallinen. Kovosi koko on 640 miljardia tavua, mutta kun tietokonemaailmassa tuhat on 1024, on todellinen koko aina noin 2,4% pienempi kuin ostokuitissa.
      Mutta 28:han on 12,5% vähemmän kuin 32, ei 2,4% vähemmän. Vai mitä en tajua?

      Lainaa

    17. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Aito kopio

      Lainaa

    18. Tulos: +11 (29 ääntä)
      Raimo ei voi "haastaa oikeuteen" ketään. Rikosilmoituksen voi toki tehdä. Itse keissistä, en nyt oikein osaa päättää, kumpi on monivammaisempi; valittaja vai Raimo.

      Lainaa

    19. Tulos: +56 (60 ääntä)
      jukkapalmu: Aina jaksaa ihmetyttää se, että moni ei tunnu tiedostavan että lähes kaikki elektroniikkaan liittyvä tehdään Kiinassa tai siellä puolella maailmaa yleensäkin. SEllanen “Ostin muistikortin, eikä oo mikään kiinan kortti” Esim. mulla on kamerassa Compact Flash- kortit. Transcend ja Made in Taiwan. Laatukamaa.
      Taas tätä "kaikki elektroniikka tehdään Kiinassa" soopaa. Ei tässä ongelma ole se että tikut on tehty Kiinassa, vaan se että myyjä on Raimo Random Facebookin kirpputorilta joka myy niitä polkuhintaan. Jos joku näyttää liian hyvältä ollakseen totta, se on todennäköisesti kusetusta, oli kyseessä sitten halpa Kiinassa tehty muistitikku tai Nigerialainen prinssi joka tarjoaa sinulle miljoonia

      Lainaa

    20. Luciferret 1.3.2019 10:57
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Kyöpeli: Mutta 28:han on 12,5% vähemmän kuin 32, ei 2,4% vähemmän. Vai mitä en tajua?
      Tästä kokeilemaan. Sen laskurin mukaan sun muistitikun kapasiteetti olisi lähempänä 30gt. : http://www.endmemo.com/data/diskcapacity.php ja syy : https://www.seagate.com/gb/en/support/kb/why-does-my-hard-drive-report-less-capacity-than-indicated-on-the-drives-label-172191en/

      Lainaa

    21. Tulos: +21 (25 ääntä)
      jukkapalmu: Aina jaksaa ihmetyttää se, että moni ei tunnu tiedostavan että lähes kaikki elektroniikkaan liittyvä tehdään Kiinassa tai siellä puolella maailmaa yleensäkin. SEllanen “Ostin muistikortin, eikä oo mikään kiinan kortti” Esim. mulla on kamerassa Compact Flash- kortit. Transcend ja Made in Taiwan. Laatukamaa.
      Ai sä olet näitä maoisteja jotka pitävät Taiwania osana Kiinaa.

      Lainaa

    22. Tulos: +9 (9 ääntä)
      wscggff: Mulkutusta nuo ovat, ostin anttilasta 32gb muistitikun ja kun laitto koneeseen kiinni näytti kooksi 28gb
      Tallennusmuistit eivät koskaan ole sen kokoisia mitä ilmoitetaan. Lueppa vaikka tämä: https://www.lifewire.com/drive-storage-capacities-833435 selittää aika hyvin miten se on merkattu ja miten oikeasti toimii nuo muistit. Nämä muistikortit joita Raimo ja monet eBayssa ja Wishissä myy on taas "ohjelmoitu" huijaamaan tietokoneita näyttämään suurempi koko kortilla mitä oikeesti sinne voi tallentaa. Noista korteista myös huomaa että siihen on erittäin rumasti printattu feikki teksti.

      Lainaa

    23. Tulos: -1 (1 ääni)
      asf: Taitaa enemmän kertoa Suomen oikeuslaitoksesta. Ei täällä käsitellä oikeitakaan omaisuusasioita.
      Ellei asianomainen ole Suomen valtio.

      Lainaa

    24. bananaforscale 21.9.2019 23:04
      Tulos: -4 (4 ääntä)
      Ilari: Tuollainen maahantuonti saattaisi kiinnostaa myös tullia ja tukesiakin.
      Tukes tuskin välittää muistikorteista.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, muistikortti, muistikortit, kapasiteetti, hinta, kopio, Wish