Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kiinan ihmeet, osa 15

Pakkaajalle täysi kymppi! Hävetti vähän postissa.
Suurenna näkymä
Kiinan ihmeet, osa 15

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Rumplestiltskin 11.12.2018 1:06
   Tulos: +774 (826 ääntä)
   Miljan kommentti oli kirsikka kakun päälle :D

   Lainaa

  2. Tulos: -16 (144 ääntä)
   Ei vitsi ku olis voinut tykätä Maijan kommentista.

   Lainaa

  3. Tulos: +189 (215 ääntä)
   Eiku hitto, facepalm, Miljahan se on eikä Maija. Väsyneet silmät vähän harittaa. :D
   Ace: Ei vitsi ku olis voinut tykätä Maijan kommentista.
   Eiku hitto, *facepalm*, Miljahan se on eikä Maija. Väsyneet silmät vähän harittaa. :D

   Lainaa

  4. Tulos: +415 (439 ääntä)
   Ace: Eiku hitto, facepalm, Miljahan se on eikä Maija. Väsyneet silmät vähän harittaa. Eiku hitto, *facepalm*, Miljahan se on eikä Maija. Väsyneet silmät vähän harittaa.
   Tuplafacepalm. Mä niin feilaan nää kommentit. Olis kai parempi mennä vaan nukkumaan.

   Lainaa

  5. Tulos: +321 (347 ääntä)
   Ace: Tuplafacepalm. Mä niin feilaan nää kommentit. Olis kai parempi mennä vaan nukkumaan.
   Nyt en tiedä oliko itse mokat hauskempia vai tämä.

   Lainaa

  6. Tulos: -114 (182 ääntä)
   Mikä tuo Pauliinan paketissa tullut esine siis on? Etäisesti muistuttaa jonkin sortin pokaalia, mutta ei taida olla sekään. :D

   Lainaa

  7. Tulos: +233 (245 ääntä)
   Emppu: Mikä tuo Pauliinan paketissa tullut esine siis on? Etäisesti muistuttaa jonkin sortin pokaalia, mutta ei taida olla sekään.
   Thor's mjölner

   Lainaa

  8. Tulos: +308 (332 ääntä)
   Vain homot käyttää kynsiviiloja. Myös vain homot käyttää mitään kaupan tuotteita, joissa ei lue erikseen "for men". En ymmärrä, miksei mies voi tuoksua kukkasilta ja ostaa rasvapurkkia, joka on jonkin muun, kuin mustan tai tummansinisen sävyinen. Ostin ihan huvikseen labellon miehille suunnatun huulirasvan hetki sitten, eikä siin ollut mitään muuta eroa labellon perushuulirasvaan, kuin sen pari astetta tummempi sinisen sävy ja kyljessä lukeva "men". Mielestäni on mennyt ehkä hieman överiksi, vaikka ymmärränkin tämän helpottavan miesten shoppailua huomattavasti

   Lainaa

  9. Tulos: +192 (202 ääntä)
   Suuremman mokan tuukan kynsiviiloista tekee se, että teki omaa profiiliisa päivityksen käyttäen kuvatekstinä miljan kommenttia, vieläpä antaen ymmärtää olleensa itse kyseinen sanaseppo.

   Lainaa

  10. Tulos: +135 (153 ääntä)
   Blaaa: Suuremman mokan tuukan kynsiviiloista tekee se, että teki omaa profiiliisa päivityksen käyttäen kuvatekstinä miljan kommenttia, vieläpä antaen ymmärtää olleensa itse kyseinen sanaseppo.
   Mitä?

   Lainaa

  11. Tulos: +47 (67 ääntä)
   Mitäköhän Tuukka ajatteli noiden litteiden ja terävien esineiden olevan? Anustappeja? Voi Tuukka.

   Lainaa

  12. Tulos: +123 (139 ääntä)
   Teppo: Thor’s mjölner
   Niin siis Thorin vasara suomeksi.

   Lainaa

  13. Tulos: -24 (96 ääntä)
   Niin mikä Pauliinaa hävetti postissa? Eiku...AAAA! Toihan on niin ilmiselvä kyrvän ulkomuoto että sitähän me koko aikuinen väestö sitten tirskuttiinkin vedet silmissä.

   Lainaa

  14. Tulos: +76 (80 ääntä)
   Tosimies(tm) nyrsii kyntensä tylsällä puukolla.

   Lainaa

  15. Tulos: -71 (105 ääntä)
   On kyllä syytäkin vähän hävetä, jos on larppari...

   Lainaa

  16. Tulos: +9 (53 ääntä)
   Piupali: Niin siis Thorin vasara suomeksi.
   Niin, siis erään elokuvan proppi. Ei se mikä löytyy kaalimadon shopista...

   Lainaa

  17. Tulos: +171 (189 ääntä)
   Sampsa: Niin, siis erään elokuvan proppi. Ei se mikä löytyy kaalimadon shopista…
   Thorin vasara on vähän muutakin kuin "erään elokuvan proppi". Osa pohjoismaista perinnemytologiaa.

   Lainaa

  18. Tulos: -30 (104 ääntä)
   K: Vain homot käyttää kynsiviiloja. Myös vain homot käyttää mitään kaupan tuotteita, joissa ei lue erikseen “for men”. En ymmärrä, miksei mies voi tuoksua kukkasilta ja ostaa rasvapurkkia, joka on jonkin muun, kuin mustan tai tummansinisen sävyinen. Ostin ihan huvikseen labellon miehille suunnatun huulirasvan hetki [...]
   Suurin osa miehistä ei osta tuotteita sen perusteella lukeeko siinä "for men", ne ostaa halvinta mahdollista paskaa missä lukee "shampoo" tai "suihkusaippua". Rasvaa ei tarvi ostaa paitsi jos iho on kuivempi kun muumiolla.

   Lainaa

  19. Tulos: +98 (108 ääntä)
   Toisia hävettää, meillä taas oli kavereiden kanssa villeinä nuoruusvuosina tapana tehdä kaikista toisillemme annetuista paketeista mahdollisimman paljon pippelin muotoisia. Se oli kivaa.

   Lainaa

  20. Tulos: +44 (50 ääntä)
   …….: Nyt en tiedä oliko itse mokat hauskempia vai tämä.
   Kiva jos mun sekoilusta on kerrankin iloa jollekin. :D

   Lainaa

  21. Tulos: -111 (117 ääntä)
   Missä se hauskuus oli Miljan kommentissa? Halusi vaan olla vähän yläpuolella, kun ne muut on niin homofoobikoita

   Lainaa

  22. Tulos: +88 (110 ääntä)
   Ei hätää Pauliina, kukaan ei tajunnut yhdistää pakettiasi muodon perusteella larppaukseen, vaan luulivat sen olevan vain jokin dildo, joita useimmat aikuiset ovat ainakin joskus tilailleet.

   Lainaa

  23. Tulos: +50 (56 ääntä)
   Tuukka jatkoi mokailua vielä omalla sivullaan ja käytti Miljan kommenttia omanaan.

   Lainaa

  24. Tulos: +149 (169 ääntä)
   K: Vain homot käyttää kynsiviiloja. Myös vain homot käyttää mitään kaupan tuotteita, joissa ei lue erikseen “for men”. En ymmärrä, miksei mies voi tuoksua kukkasilta ja ostaa rasvapurkkia, joka on jonkin muun, kuin mustan tai tummansinisen sävyinen. Ostin ihan huvikseen labellon miehille suunnatun huulirasvan hetki [...]
   Koska mukavuus on naisille. Tosimiehen taloudesta ei löydy mitään saippuoita ja rasvoja enempää kuin on laskettavissa yhden käden sormilla. Purkeissa ei saa olla myöskään värejä: vain mustan ja valkoisen sävyt ovat sallittavia, poikkeuksena toisinaan tummansininen koska se on poikien väri. Ainoan suihkusaippuan on toimittava myös hoitoaineena, bodywashina, hiusgeelinä, hammastahnana, astianpesuaineena, autoshampoona ja lukkosulana. Yhdellä purkilla rasvataan naama, muna ja laakerit. Hajuvettä viiksiin, kainaloihin ja kasseille. Sallittuja aromeja ovat esim. vauhti, kipu, pimeys, räjähdys, liha, ikirouta, moottoribensiini ja pyssy. Kotona ei tarvitse pukeutua mutta jos tarve tulee, valitaan kaksista housuista yhdet. Ne käyvät kotiin, töihin, salille, kyläilyyn, lomalle ja hautajaisiin. Viihteellä juodaan katkeroa tai jotain muuta hapanta ja pistävää. Ehkä jotain pihkaista, savuista, tervaista, kaarnaista, lahoa, selluloosaista... Oikeastaan mitä enemmän makua voi kuvailla sanoilla jotka liittyvät mitenkään puuhun, sen parempi (poikkeuksena "tamminen" koska viini on homoille). Tulinen on myös okei, koska tosimiehen kieli ei maista juuri mitään.

   Lainaa

  25. Tulos: +72 (82 ääntä)
   K: Vain homot käyttää kynsiviiloja. Myös vain homot käyttää mitään kaupan tuotteita, joissa ei lue erikseen “for men”. En ymmärrä, miksei mies voi tuoksua kukkasilta ja ostaa rasvapurkkia, joka on jonkin muun, kuin mustan tai tummansinisen sävyinen. Ostin ihan huvikseen labellon miehille suunnatun huulirasvan hetki [...]
   Samoin lasten vaatteissa ainoa pojille sallittu koristekuvio on pääkallo. Kaikki muut koristekuviot ovat feminististä homostelua.

   Lainaa

  26. Reality check 11.12.2018 14:52
   Tulos: -73 (89 ääntä)
   No eipä normi heteromies osta neljää My little pony-tyyppistä kynsiviilaa. Kynsileikkurissa olevalla viilaosalla pärjää ihan mainiosti.

   Lainaa

  27. Tulos: +35 (41 ääntä)
   Hihi: Koska mukavuus on naisille. Tosimiehen taloudesta ei löydy mitään saippuoita ja rasvoja enempää kuin on laskettavissa yhden käden sormilla. Purkeissa ei saa olla myöskään värejä: vain mustan ja valkoisen sävyt ovat sallittavia, poikkeuksena toisinaan tummansininen koska se on poikien väri. Ainoan suihkusaippuan on [...]
   Ruhhahhaa, mun eksä+ sen kaverit!!

   Lainaa

  28. Tulos: -54 (88 ääntä)
   Reality check: No eipä normi heteromies osta neljää My little pony-tyyppistä kynsiviilaa. Kynsileikkurissa olevalla viilaosalla pärjää ihan mainiosti.
   Kuka MIES ylipäänsä viilaa kynsiä? Jos ei osaa saksia siistiksi joutaakin tulla leimatuksi gayksi

   Lainaa

  29. Tulos: +40 (46 ääntä)
   Hihi: Koska mukavuus on naisille. Tosimiehen taloudesta ei löydy mitään saippuoita ja rasvoja enempää kuin on laskettavissa yhden käden sormilla. Purkeissa ei saa olla myöskään värejä: vain mustan ja valkoisen sävyt ovat sallittavia, poikkeuksena toisinaan tummansininen koska se on poikien väri. Ainoan suihkusaippuan on [...]
   Voi jessus mitkä selekäkeikkanaurut sain tästä kommentista! Kiitos illan pelastajalle!

   Lainaa

  30. Hattarapilvi 12.12.2018 4:16
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Hihi: Koska mukavuus on naisille. Tosimiehen taloudesta ei löydy mitään saippuoita ja rasvoja enempää kuin on laskettavissa yhden käden sormilla. Purkeissa ei saa olla myöskään värejä: vain mustan ja valkoisen sävyt ovat sallittavia, poikkeuksena toisinaan tummansininen koska se on poikien väri. Ainoan suihkusaippuan on [...]
   Ai jumalauta tää oli paras kommentti ihan hetkeen...! XD

   Lainaa

  31. Tulos: -30 (40 ääntä)
   K: Vain homot käyttää kynsiviiloja. Myös vain homot käyttää mitään kaupan tuotteita, joissa ei lue erikseen “for men”. En ymmärrä, miksei mies voi tuoksua kukkasilta ja ostaa rasvapurkkia, joka on jonkin muun, kuin mustan tai tummansinisen sävyinen. Ostin ihan huvikseen labellon miehille suunnatun huulirasvan hetki [...]
   Koska: a) ne on turhia tuotteita b) ei voisi vähempää kiinnostaa

   Lainaa

  32. Tulos: +55 (61 ääntä)
   foo: Samoin lasten vaatteissa ainoa pojille sallittu koristekuvio on pääkallo. Kaikki muut koristekuviot ovat feminististä homostelua.
   Unohdit liekit, ajoneuvot ja maastokuviot. Maaseudulla tämä on kaikki täyttä totta

   Lainaa

  33. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Hihi: Koska mukavuus on naisille. Tosimiehen taloudesta ei löydy mitään saippuoita ja rasvoja enempää kuin on laskettavissa yhden käden sormilla. Purkeissa ei saa olla myöskään värejä: vain mustan ja valkoisen sävyt ovat sallittavia, poikkeuksena toisinaan tummansininen koska se on poikien väri. Ainoan suihkusaippuan on [...]
   Siinä vaiheessa hajosin kun kaupassa oli "man size" nenäliinoja tai mitä kasvopehmopapapereita sitten olivatkaan (sinimustassa paketissa tietenkin). Ottaen huomioon että naisella ja miehellä on nenä aika samanlainen, niin mihinköhän tarkoitukseen olivat... Muutenkin tämä heterouden korostaminen tuotteilla on aika outoa; kuka heteroliitossa elävä ei käytä unisex-vessaa ja kumppaninsa hammastahnaa/ sampoota/ mitälie? Voisin kuvitella että näille "vain naisille/ vain miehille" tavaroilla olisi käyttöä vain huushollissa jossa sukupuolia on vain yksi (sittenkin aika outoa, mutta sitten edes jotenkin voisi ymmärtää).

   Lainaa

  34. Nörri Hakanen 12.12.2018 10:55
   Tulos: +38 (42 ääntä)
   Mian on ihan turha valittaa että eksä on sosiopaatti, jos hän tilaa kumppaninsa Wishistä.

   Lainaa

  35. Tulos: -30 (32 ääntä)
   Rumplestiltskin: Miljan kommentti oli kirsikka kakun päälle
   Mikäs tuommoisessa väkisin väännetyssä "vitsissä" on hauskaa?

   Lainaa

  36. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Thor nauraa partaansa! :D

   Lainaa

  37. Hattarapilvi 12.12.2018 23:22
   Tulos: +53 (55 ääntä)
   Näin naisena lisäisin, että noissa "For men"-miehissä ärsyttää lisäksi vielä sekin että sitten kun eivät kehtaa kaupasta ostaa omia tuotteita niin sitten lainaillaan naiselta aina silloin tällöin sitä sun tätä. Edes hiuslakkapulloa ei jätkä voinut itse ostaa vaan lainaili mun lakkaa niin pitkään että hermostuin ja lopulta mun piti ostaa kaupasta hänen puolestaan hänelle hiuslakkaa että saa oman pullonsa. Sitten kun en yksiselitteisesti kykene edes hengittämään samassa tilassa jossa on läträtty tuhat litraa Axea niin aina mun kanssa ollessa sen piti lainailla mun pesuaineita että kykenen hengittämään. Mikä johti siihen että se itekkin huomasi että ko. pesuaineet on ihan hyviä tuotteita ja sitten se alkoi lainailemaan niitä enemmänkin. Nyt asutaan erillään ja viimeksi kyläillessä huomasin että on hän sitten sen verran rohkeutta kerännyt itselleen että on uskaltanut ostaa ihan omat pesuaineet jotka ei ole jotain for men-saastaa ja hiuslakkapullonkin oli ostanut ihan itse. Siitä se lähtee, tsemppiä vaan kaikille "For men"-jätkille!

   Lainaa

  38. Hattarapilvi 12.12.2018 23:25
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Himmeli: Ruhhahhaa, mun eksä+ sen kaverit!!
   Aika monenkin naisen listasta löytyy eksä johon kuvaus sopii, ja aika moni "For men"-jätkä on nimenomaan ex.

   Lainaa

  39. Tulos: -35 (39 ääntä)
   Hattarapilvi: Näin naisena lisäisin, että noissa “For men”-miehissä ärsyttää lisäksi vielä sekin että sitten kun eivät kehtaa kaupasta ostaa omia tuotteita niin sitten lainaillaan naiselta aina silloin tällöin sitä sun tätä. Edes hiuslakkapulloa ei jätkä voinut itse ostaa vaan lainaili mun lakkaa niin pitkään että hermostuin ja [...]
   Mikäs avautuminen tämä nyt oli?

   Lainaa

  40. purppurakruunu 13.12.2018 9:52
   Tulos: +47 (47 ääntä)
   …-…: Suurin osa miehistä ei osta tuotteita sen perusteella lukeeko siinä “for men”, ne ostaa halvinta mahdollista paskaa missä lukee “shampoo” tai “suihkusaippua”. Rasvaa ei tarvi ostaa paitsi jos iho on kuivempi kun muumiolla.
   Tuijotin omaa faijaani hyvin hämmentyneenä, kun oli kanssani mökkireissulla ja unohtanut deodorantin kotiin, ja kaupassa halvin helpotus niiksi pariksi päiväksi olisi ollut hajusteeton "naisten" deodorantti. Ei kelvannut, vaikka valintakriteeriksi oli nimenomaan sanonut hinnan. Laittoi euron enemmän rahaa dödöön sen takia, että sai sen tummansini-harmaassa purkissa ja geneerisessä miestuoksussa. Sen mä voin vielä jotenkin ymmärtää, jos ei itse tykkää ajatuksesta, että tuoksuu kukille tms., mutta hajusteettomasta halvemmasta versiosta kieltäytymistä hätätapauksessa en ymmärrä.

   Lainaa

  41. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Ite en tajua Tuukan motiivia tän postauksen tekemiseen. Olis ollu snadisti hauska ilman noita gay-viittauksia "hehheh, vahingossa lähettivät kukallisia viiloja". Jos ne on niin gay ja se hävettää, niin pakkoko sitä on jakaa? #huomiohuorattu

   Lainaa

  42. Hattarapilvi 14.12.2018 2:55
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Just: Mikäs avautuminen tämä nyt oli?
   Pieni pala mun elämää. Harmillista että sinulle koitui siitä traumoja.

   Lainaa

  43. Tulos: +30 (30 ääntä)
   K: Vain homot käyttää kynsiviiloja. Myös vain homot käyttää mitään kaupan tuotteita, joissa ei lue erikseen “for men”. En ymmärrä, miksei mies voi tuoksua kukkasilta ja ostaa rasvapurkkia, joka on jonkin muun, kuin mustan tai tummansinisen sävyinen. Ostin ihan huvikseen labellon miehille suunnatun huulirasvan hetki [...]
   Sama juttu naisten tuotteissa. Kun kertakäyttöhöylän valaa pinkistä muovista ja kirjoittaa pakkaukseen Lady, niin hinnan voi triplata. Men tekstillä ei taida olla vastaavaa hintaa kohottavaa vaikutusta?

   Lainaa

  44. Tulos: -8 (14 ääntä)
   Pitää kyllä miehenä sanoa että olen 25v enkä vieläkään tiedä miten noi kynnet leikkaisi jos ei ole naista. Tarkoitan siis, etten tiedä, missä noita tavaroita myydään. Ilmeisesti netissä.

   Lainaa

  45. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Hattarapilvi:
   tt: Pitää kyllä miehenä sanoa että olen 25v enkä vieläkään tiedä miten noi kynnet leikkaisi jos ei ole naista. Tarkoitan siis, etten tiedä, missä noita tavaroita myydään. Ilmeisesti netissä.
   na silloin tällöin sitä sun tätä. Edes hiuslakkapulloa ei jätkä voinut itse ostaa vaan lainaili mun lakkaa niin pitkään että hermostuin ja [...]
   Ootko ostannu ikinä hammasharjaa tai deodoranttia?

   Lainaa

  46. bananaforscale 26.9.2019 14:37
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Joku Postissa on selkeesti worthy.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kaksimielinen, posti, paketti, pakkaus, Wish, psykopaatti, sosiopaatti, epäily, kynsiviila, homot, Village People