Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Joulupuu on rakennettu

"Kauheita muovikasoja!" Muovikuuset kuumentavat tunteita.
Joulupuu on rakennettu

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 74 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +433 (607 ääntä)
      Ketä...

      Lainaa

    2. Tulos: +866 (886 ääntä)
      Muistot teini-iän draamoista vilisee silmieni edessä

      Lainaa

    3. ihanoikeesti 13.12.2018 0:36
      Tulos: +2078 (2086 ääntä)
      "...mieli järkkyy niin paljon yhest kuusest et pakko lähtee nettiin ragee..." Niin kenen mieli järkkyy, Sonja, kenen?

      Lainaa

    4. Tulos: +313 (359 ääntä)
      onneksi on köyhästä perheestä niin osaa aidosti arvostaa kuusetonta joulua. ja ystävät on se puuttuva mukava suku jonka saa valita.

      Lainaa

    5. Tulos: +1039 (1057 ääntä)
      Nauratti tuohon Sonjan toiseksi vikaan kommenttiin saakka. Sitten sai vain todeta että Sonjahan on sisältä pelkkää mustaa haisevaa mönjää :/

      Lainaa

    6. Tulos: +1705 (1727 ääntä)
      Tälleen masennuksesta kärsivänä voisin vetää aika rapsakat herneet nenään jos joku retostelisi mun terveystilanteesta julkisesti muille. Sonja, olet alhainen ihminen.

      Lainaa

    7. Tulos: +975 (983 ääntä)
      Mietityttää miten he kaksi ovat alun alkaenkaan olleet kavereita. Ehkä ihan hyvä että kävi näin, pääsipä Eva moisesta ihmisjätteestä eroon!

      Lainaa

    8. Tulos: +455 (465 ääntä)
      Sonja on nyt tuhmien listalla

      Lainaa

    9. Tulos: +330 (464 ääntä)
      Vittu mikä lehmä toi akka on :o

      Lainaa

    10. Tulos: +651 (657 ääntä)
      Eniten mokassa esiintyneiden joukosta epäilyttää Sonjan mielenterveys.

      Lainaa

    11. Tulos: +820 (832 ääntä)
      Muut Sonjan kommentit vähän hekotellen läpi mut hymy hyyty äkäseen masennusmaininnan kohalla. Too far.

      Lainaa

    12. Olen hassu tyttö 13.12.2018 1:54
      Tulos: +705 (715 ääntä)
      Vau, en voi ymmärtää Sonjan kaltaisia ihmisiä. Masennus on jokaisen henkilökohtainen asia. Onneksi ei ole enää kavereita, käy sääliksi, että yhden muovikuusen takia toinen alkaa julkisesti kiusaamaan toista. Sonja voi elää omaa pikkumaista elämäänsä muovikuusensa kanssa.

      Lainaa

    13. Tulos: +366 (372 ääntä)
      Joulupsykoosi tulee varhain tänä vuonna. Mutta onpas sisäisesti ruma ihminen. Vähän kuin muovikuusi, (ehkä) kiiltoa, bling blingiä ja glitteriä päältä, mutta koko henkilö vain se kulissi vailla sisältöä. Tässä kuvitteli kulissin ravisseen ja näytti pikkumaisen ja ilkeän puolensa.

      Lainaa

    14. Tulos: +334 (352 ääntä)
      Sonja, ne lääkkeet! Aika härskiä myös avautua toisen mt-ongelmista julkiseati fabossa, kun itsellä on vielä selkeästi astetta vakavammat mielenterveysongelmat :D

      Lainaa

    15. Tulos: +293 (297 ääntä)
      Toivottavasti Eva tajus jättää tommosen kaverin kokonaan pois elämästä :)

      Lainaa

    16. Tulos: -56 (84 ääntä)
      Ihanaa, ihan kuin EX Waimo!!!!

      Lainaa

    17. Tulos: +430 (438 ääntä)
      Nautin aina tavatessani Sonjan kaltaisia ihmisiä.. En ymmärrä, miten oman mieltymyksensä kertoessaan jotkut ottavat itseensä ja vievät asian henkilökohtaisuuksiin ja yrittävät loukata kaikilla keksimillään tavoilla. Vielä kun tässä ei mitenkään kritisoitu Sonjan muovikuusta, vaan todettiin, että Eva itse suosii aitoa kuusta. Ei uskoisi, että aikuinen ihminen reagoisi tuolla tavoin. On vielä äärimmäisen törkeää vetää masennus mukaan riitaan, itse siitä kärsineenä pistäisin vain suoraan välit poikki ihmiseen, joka pienen erimielisyyden sattuessa alkaa asiasta piikittelemään tai muuten iskee henkilökohtaisiin heikkouksiin. Ei ihme, että masentaa, jos kaveripiiri on noin tukeva..

      Lainaa

    18. Tulos: +199 (213 ääntä)
      ….: Sonja, ne lääkkeet! Aika härskiä myös avautua toisen mt-ongelmista julkiseati fabossa, kun itsellä on vielä selkeästi astetta vakavammat mielenterveysongelmat
      Ei se et on ilkeä tarkoita, et on mielenterveysongelmia, eikä se et on mielenterveysongelmia tarkoita et on ilkeä! Sonjalla voi olla ongelmia mutta tässä mokassa näkyy vaan ilkeä luonne, ei sairaus.

      Lainaa

    19. Tulos: +411 (413 ääntä)
      Eva sai joululahjaksi sonjattoman elämän. Onnea Eva!

      Lainaa

    20. Tulos: +321 (323 ääntä)
      Nyt Jumal-auta näiden Sonjien kanssa. Hänellä tässä tuntuu olevan suurimmat ongelmat itsetunnon kanssa. Ensin vetää aivan täydet sarjat vyön alle, pelaa hyvin henkilökohtaisen mt-kortin julkisesti ja viimeisellä kommentillaan vielä osoittaa täydellistä empatiakyvyttömyyttä sekä selkärangattomuutta. Surullinen tapaus. Jos jotain hyvää, niin Eva pääsi yhdestä myrkyllisestä ihmisestä eroon.

      Lainaa

    21. Tulos: +229 (235 ääntä)
      Sorii nauruhymiöiden kanssa. No näitä on, jotka eivät kestä yhtään pientäkään kritiikkiä, antavat sitä sitten muille ja erehdystä vähätellään. Maailma on kova tällaisille ihmmisille ajan myötä, kun ei ole äiti enää pitämässä pumpulissa.

      Lainaa

    22. Tulos: +410 (412 ääntä)
      Vihaan tota ku ihmiset yrittää tehostaa loukkausta sanomalla "enkä oo ainut joka on tätä mieltä", koska ton kommentin ainut tarkotus on vihjata siitä, että oltais muka puhuttu muiden sun läheisten kanssa pahaa susta porukalla selän takana. Minkä ei ees tarvii pitää paikkaansa.

      Lainaa

    23. Tulos: +334 (338 ääntä)
      Ah Sonja, tyyppiesimerkki "suorasanaisesta ja räväkästä" ihmisestä. Eli itse laukoo toisille vaikka mitä törkeyksiä mutta menee sekunnissa aivan sekaisin, jos edes kuvittelee jonkun lausuneen hänelle itselleen poikkipuolisen sanan.

      Lainaa

    24. Tulos: +207 (211 ääntä)
      Ei ole Sonjalla kuusessa kaikki valot päällä

      Lainaa

    25. Typerä Sonja 13.12.2018 9:00
      Tulos: -63 (85 ääntä)
      ''Mikä kamala selkäänpuukottaja tämä Eva nyt on! Ei ihme että masentaa ku pakko ragea facebookissa tämmöisistä pikkuasioista!'' (Jos joku ei nyt siis tajunnu, olin sarkastinen)

      Lainaa

    26. Yrmeli Kuohittu-Jormanainen 13.12.2018 9:16
      Tulos: +135 (137 ääntä)
      Sonja on muuten aika perseestä.

      Lainaa

    27. Kummallista 13.12.2018 10:16
      Tulos: +86 (106 ääntä)
      Muovikuusen plussat ja miinukset + ei tiputa teräviä neulasia + säilyy hyvänä monta vuotta + muokattavuus + "hävittäminen" helppoa + saa eri kokoisina ja näköisenä + kevyt - saattaa tiputtaa muovisia "neulasia" - ei näytä tai tuoksu aidolta kuuselta - laadukkaasta pitää maksaa

      Lainaa

    28. Tulos: +104 (136 ääntä)
      Siis JOS Eve olisi aloittanut ton keskustelun. Alkanut ilman kontekstia muuten vaan julkisena keskustelunavauksena haukkumaan muovikuusia päivää sen jälkeen kun on jutellut Sonjan kanssa hänen muovikuusestaan (kenellä on kuusi sisällä koristeltuna joulukuun 10.?) niin ymmärtäisin pahastumisen. Silloinkin toi vyön alle potkiminen menisi aivan täysin överiksi ja olisi törkeää ja alhaista käytöstä. Vastenmielisen ihmisen toimintaa. Ilman sitä viestiä ja kunnollisella pahoittelulla (ei mikään "No sooriii" räkänaurun lomasta) tää ois ymmärrettävä ja hauska. Nyt kieltämättä lähinnä absurdia käytöstä ja inhottava.

      Lainaa

    29. Tulos: +82 (94 ääntä)
      Hieman auttaa selittämään Sonjan reaktiota että sekoitti Sonjan Annaan... Itse asiassa kuvittelin alussa että moka koskisi Annaa. Mutta juu, Sonjan kommenteista pääsi joka tapauksessa paljastumaan ruma luonne.

      Lainaa

    30. Tulos: +122 (126 ääntä)
      Voi nolo Sonja.. Toinen sanoo että aito kuusi paras. Sitte Sonja haukkuu hänen joulukoristeet, hupsis. Kukahan tässä ragee? :D Ja muutenki onpa epävarma tyyppi, kun jonkun mielipiteestä noin ottaa itteensä. Minäki sitä mieltä että oikea on paras. Muovinen silti hyvä.

      Lainaa

    31. Tulos: +142 (142 ääntä)
      Kyllä joulu on ihanaa aikaa! Kaikilla hyvä tahto, iloinen mieli ja rauha maassa.

      Lainaa

    32. Tulos: +154 (158 ääntä)
      Näillä oman elämänsä Sonjilla lukee Tinderissä "suorapuheinen" ja pakolliset hymiöt perässä. Olen kiertänyt kaukaa.

      Lainaa

    33. Tulos: +188 (192 ääntä)
      Ohhoh: Vⅰttu mikä lehmä toi akka on
      Eläpä herjaa lehmiä. Ne on älykkäitä eläimiä.

      Lainaa

    34. Hammaspeikko 13.12.2018 11:31
      Tulos: +133 (139 ääntä)
      Toisen masennuksesta puhuminen julkisesti tuolla tavalla ei tosiaan ole mitenkään ok. Eikä ikinä jos toinen ei ole yksiselitteisesti sanonut, että siitä saa puhua. Mitä kuusiin tulee, pidemmän päälle se muovikuusi on halvempi, eivätkä kaikki voi edes pitää oikeaa kuusta. Meillä allergiat estävät aidon kuusen tuomisen sisätiloihin. Kokeiltu on. Ei se muovipuuta haukkumalla muutu miksikään.

      Lainaa

    35. Tulos: -13 (39 ääntä)
      Onneksi minulla ei ole aikuisiällä koskaan ollut joulukuusta.

      Lainaa

    36. Tulos: +95 (95 ääntä)
      masentunut: Tälleen masennuksesta kärsivänä voisin vetää aika rapsakat herneet nenään jos joku retostelisi mun terveystilanteesta julkisesti muille. Sonja, olet alhainen ihminen.
      Komppaan sua. Itse kans masentunut ja jos tuollainen ihminen ois "kaverina" niin lentäis aika noppeeta elämästä. Sonja, kiitos että pilaat ihmisten joulun ja mielenterveyden.

      Lainaa

    37. Tulos: +73 (79 ääntä)
      Sonja on kauhea ihminen.

      Lainaa

    38. Tulos: +156 (156 ääntä)
      No jopas. Harvemmin vetää moka täysin hiljaseks, mut nyt kävi niin et jäin hetkeks vaan tuijottamaan lasittuneena näyttöä. Totatota.. siinä meille kaikille sitten sitä joulumieltä. Tuli oikeesti aika paha mieli tosta Sonjan käytöksestä. Siis toi loppu oli vaan puhtaasti ilkeetä. En arvosta.

      Lainaa

    39. Tulos: +161 (165 ääntä)
      "ei ihmekkää et kärsit masennuksesta" hyi saatana mikä ihminen. Ei helvetti.

      Lainaa

    40. Tulos: +24 (30 ääntä)
      Tuli tuosta kuusiallergiasta mieleen että muovikuusellekin voi olla allerginen. Tuskin siitä ilman kautta mitään leviää (paitsi pölyä), mutta olen joskus muovikuusta pystyttäessä saanut siitä naarmuja käsivarsiin ja ne ovat turvonneet (siis ne naarmukohdat, ei koko kädet) ja alkaneet kutista vietävästi... Tiedä sitten mikä niissä allergisoi.

      Lainaa

    41. Tulos: +77 (83 ääntä)
      Se on varmaan tää äitiys ja hormoonit, mutta mulle tuli ihan hirveen paha mieli Evan puolesta :(

      Lainaa

    42. Tulos: +80 (86 ääntä)
      Jos nyt aivan tarkkoja ollaan niin itsehän Sonja tuon netissä avautumisen aloitti.

      Lainaa

    43. purppurakruunu 13.12.2018 16:48
      Tulos: +39 (45 ääntä)
      Kummallista: Muovikuusen plussat ja miinukset + ei tiputa teräviä neulasia + säilyy hyvänä monta vuotta + muokattavuus + “hävittäminen” helppoa + saa eri kokoisina ja näköisenä + kevyt - saattaa tiputtaa muovisia “neulasia” - ei näytä tai tuoksu aidolta kuuselta - laadukkaasta pitää maksaa
      Neljälläkympillä saa itse asiassa ihan kivan Prismasta, ainakin omaan silmään. Toisaalta, mä vertaan sitä 90-luvulla ostettuun puoltoistametriseen härpäkkeeseen, millainen kotona oli. Silti ilo huomata, että muutamalla kympilläkin jo irtoaa jotain, joka on jo ulkoasunsa puolesta lähempänä puuta kuin naulakkoa.

      Lainaa

    44. Tulos: +90 (90 ääntä)
      Kommentit kun luki niin toivon että Sonja näkee nämä kanssa. Taitaa vaan olla turha toivoa että ymmärtäisi ja ottaisi opiksi.

      Lainaa

    45. Tulos: +26 (36 ääntä)
      RIP: Tuli tuosta kuusiallergiasta mieleen että muovikuusellekin voi olla allerginen. Tuskin siitä ilman kautta mitään leviää (paitsi pölyä), mutta olen joskus muovikuusta pystyttäessä saanut siitä naarmuja käsivarsiin ja ne ovat turvonneet (siis ne naarmukohdat, ei koko kädet) ja alkaneet kutista vietävästi… Tiedä sitten mikä niissä allergisoi.
      halpojen kiinalaisten kuusien muovi on voitu sekoittaa ihan mistä paskasta vaan (mistä nyt halpaa roskamuovia milloinkin sattuu saamaan) ja sisältää myrkkyjä. maahantuodut testataan vain pistokokein eli myynnissä on kaikenlaista tuotetta

      Lainaa

    46. Tulos: -8 (22 ääntä)
      foo: Onneksi minulla ei ole aikuisiällä koskaan ollut joulukuusta.
      Ollaan samikset

      Lainaa

    47. Tulos: +54 (64 ääntä)
      Sonja ei ole kanootin terävin muumi

      Lainaa

    48. Tulos: +29 (53 ääntä)
      Nelzye: Ei se et on ilkeä tarkoita, et on mielenterveysongelmia, eikä se et on mielenterveysongelmia tarkoita et on ilkeä! Sonjalla voi olla ongelmia mutta tässä mokassa näkyy vaan ilkeä luonne, ei sairaus.
      Kyllä tuollainen rageeminen ja käytös viittaisi epävakaaseen tai narsistiseen persoonallisuushäiriöön tai johonkin vastaavaan. Enkä ole ikinä väittänyt että mielenterveysongelmaiset olisivat aina ilkeitä. Älä pistä sanoja suuhuni.

      Lainaa

    49. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Hammaspeikko: Toisen masennuksesta puhuminen julkisesti tuolla tavalla ei tosiaan ole mitenkään ok. Eikä ikinä jos toinen ei ole yksiselitteisesti sanonut, että siitä saa puhua. Mitä kuusiin tulee, pidemmän päälle se muovikuusi on halvempi, eivätkä kaikki voi edes pitää oikeaa kuusta. Meillä allergiat estävät aidon kuusen tuomisen sisätiloihin. Kokeiltu on. Ei se muovipuuta haukkumalla muutu miksikään.
      Sama juttu. Pentuna aina ihmeteltiin miksi mulla on hengityksen kanssa niin vaikeaa. Aikuisena vasta valkeni, kun tulin visiitille vanhemmille jouluaattona ja aidon kuusen aromit syöksähti puristamaan hengitysteitä. Samalla hokattiin et jaa jaa, taidan olla yksi niistä onnekkaista, jotka ei kestä hajuja.

      Lainaa

    50. yli opisto hörhö 14.12.2018 9:50
      Tulos: +18 (24 ääntä)
      Siinä tulikin kerralla päivän syöpäannos täyteen. Kiitos, Sonja.

      Lainaa

    51. Tulos: -25 (27 ääntä)
      ?
      huoh: Ketä…

      Lainaa

    52. Tulos: +64 (64 ääntä)
      Tämmösiä ihmisiä on todellakin olemassa! Mulle on käynyt melkein sama kerran, en edes arvostellut tai antanut mielipidettä vaan KYSYIN asiaa ihan normaalisti miten nyt yleensä ja johan sain turpaani. Olen blokannut kyseisen ihmisen kokonaan elämästäni, eikä ole yhtään ikävä!

      Lainaa

    53. Tulos: -11 (25 ääntä)
      Sonja on mux exä =/

      Lainaa

    54. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Meillä on muovikuusi äitini hajusteyliherkkyyden takia. Ja no onhan meillä kissakin, joka pentuna olisi varmaan levitellyt pudonneita neulasia ympäriinsä (ehkä jopa nykyäänkin) ja syönyt muutaman.

      Lainaa

    55. Mä tein tätä jo ennen nettiä 15.12.2018 8:08
      Tulos: +43 (45 ääntä)
      Ei ihmekään että kärsii masennuksesta kun on tuommoisia tuttuja.

      Lainaa

    56. Kiltti tyttö 16.12.2018 13:40
      Tulos: +35 (35 ääntä)
      Joulun voi hyvin viettää ilman kuusta, aitoa tai muovista. Jokainen voi itse tehdä omat jouluperinteensä. Kuusi ei ole väärin, kuusettomuus ei ole väärin. Meillä säästetään hermoja, tilaa ja rahaa ja haetaan kuusen sijaan joulukukka. :)

      Lainaa

    57. Tulos: +17 (17 ääntä)
      Mulle kyllä iski ihan hirvee halu vajota maan alle ton Sonjan puolesta. Ei noin voi käydä.

      Lainaa

    58. itseni tunnen 18.12.2018 18:24
      Tulos: +17 (17 ääntä)
      Itsekin välillä unohdan pitkissä keskusteluketjuissa että kuka sanoi ja mitä. Mutta huhhuh, sehän ei tässä mokassa ollut edes se pahin moka D:

      Lainaa

    59. autenttisempaa 18.12.2018 18:27
      Tulos: +3 (9 ääntä)
      Kummallista: Muovikuusen plussat ja miinukset + ei tiputa teräviä neulasia + säilyy hyvänä monta vuotta + muokattavuus + “hävittäminen” helppoa + saa eri kokoisina ja näköisenä + kevyt - saattaa tiputtaa muovisia “neulasia” - ei näytä tai tuoksu aidolta kuuselta - laadukkaasta pitää maksaa
      Eikös ole olemassa jotain mäntytuoksuja, joilla voi muovikuusen suitsuttaa? :D

      Lainaa

    60. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Janni: Ah Sonja, tyyppiesimerkki “suorasanaisesta ja räväkästä” ihmisestä. Eli itse laukoo toisille vaikka mitä törkeyksiä mutta menee sekunnissa aivan sekaisin, jos edes kuvittelee jonkun lausuneen hänelle itselleen poikkipuolisen sanan.
      Se taisi itse asiassa olla jonkun persoonallisuushäiriön piirre, että muiden sanomisia kuunnellaan 150 kertaa isommalla painoarvolla kuin omia. Narsistinen? Tai ennemminkin epäluuloinen? Ainakin tämän listan kuvailujen perusteella: https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00407

      Lainaa

    61. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Kinasta inspiroituneena hain kellarista 26 vuotta vanhan muovikuuseni ja pystytin sen parvekkeelle. Hyvältä näyttää ja ne 26 oikeaa kuusta ovat 26 vuotta sitoneet hiiltä. Aitouteen hurahtaneille tiedoksi, etteivät ne kuusenkynttilätkään ole aitoja vaan muovia ja metallia.

      Lainaa

    62. Tulos: +16 (20 ääntä)
      R: halpojen kiinalaisten kuusien muovi on voitu sekoittaa ihan mistä paskasta vaan (mistä nyt halpaa roskamuovia milloinkin sattuu saamaan) ja sisältää myrkkyjä. maahantuodut testataan vain pistokokein eli myynnissä on kaikenlaista tuotetta
      On parempikin selitys. Ohuet muoviliuskat naarmuttavat ihon ja vievät sinne bakteereja ja pölyä. Tietenkin seuraa infektio. Sellaista muovia tuskin onkaan, joka hipaisemalla liukenisi ihoon. Se olisi melko epästabiili aine, vähän kuin saippua.

      Lainaa

    63. Tulos: +23 (23 ääntä)
      krampus: Sonja on nyt tuhmien listalla
      *tyhmien

      Lainaa

    64. Tulos: -3 (11 ääntä)
      Siellä on taasen yksi lumihiutale pahoittanut mielensä, voi raukkaa.

      Lainaa

    65. Tulos: +9 (13 ääntä)
      muistelen: Se taisi itse asiassa olla jonkun persoonallisuushäiriön piirre, että muiden sanomisia kuunnellaan 150 kertaa isommalla painoarvolla kuin omia. Narsistinen? Tai ennemminkin epäluuloinen? Ainakin tämän listan kuvailujen perusteella: [...]
      Epäluuloinen persoona voi tulkita neutraalisti latautuneetkin kommentit negatiivisiksi epäluuloisuuttaan muttei välttämättä harjoita varsinaista kaksinaismoralismia kanssakäymisen suhteen, ei ainakaan tarkoituksella. Hän antaa itselleen yleensä yhtäläiset oikeudet kusipäisyyteen toisten kanssa; hän vaan saattaa tulkita toisten viestimisen kusipäisyydeksi silloinkin kun se ei sitä ole. Paljon enemmän tuo Sonjan touhu olisi kuitenkin narsismia, jos asiaa tarkastellaan persoonallisuushäiriöiden kautta. Kyllä epäluuloinen persoona hahmottaisi, miten tuossa tuli mokattua.

      Lainaa

    66. Tulos: -10 (18 ääntä)
      Tekis hyvää vähän kiduttaa tuota ihmisjätesonjaa.

      Lainaa

    67. Tulos: +49 (49 ääntä)
      "Enkä oo muuten ainoo ketä on tätä mieltä" on mielestäni jotenkin erityisen häijy kommentti. Ei kerrota ketkä on sitä mieltä, mutta yritetään saada toinen tuntemaan, että häntä vastaan on joku isompikin joukko. Pelottelua.

      Lainaa

    68. joulunhenki 21.12.2018 7:27
      Tulos: +12 (18 ääntä)
      Pahaa joulua sonja sulle ja paskempaa uutta vuotta. Toivottavasti saat mitä ansaitset eli tuskaa ja murhetta.

      Lainaa

    69. Tulos: +4 (6 ääntä)
      En hanki kuusta, en ole ikinä hankkinut. Tämän julkaisun jälkeen olen päätökseeni entistä tyytyväisempi.

      Lainaa

    70. Tulos: +32 (32 ääntä)
      "Sä ton sanoit ja minä vaan nyökyttelin". Ihan liian tuttu tilanne :D Kaverit kysyy mun mielipidettä ja ennenkuin ehtii kissaa sanoa, ne kertookin sitten oman mielipiteensä. Jälkeenpäin tilanne muistetaan niin, että MINÄ olen sanonut kaiken sen, mikä tosiasiassa tuli heidän omasta suustansa.

      Lainaa

    71. Tulos: +21 (21 ääntä)
      On monta tapaa pilata ystävyys, mutta Sonja keksi vielä yhden uuden.

      Lainaa

    72. Tulos: +9 (9 ääntä)
      tt: En hanki kuusta, en ole ikinä hankkinut. Tämän julkaisun jälkeen olen päätökseeni entistä tyytyväisempi.
      En hanki ystäviä, en ole ikinä hankkinut. Tämän julkaisun jälkeen olen päätökseeni entistä tyytyväisempi.

      Lainaa

    73. Kuminauhaton lokki 11.3.2022 12:50
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      Niks: "Sä ton sanoit ja minä vaan nyökyttelin". Ihan liian tuttu tilanne :D Kaverit kysyy mun mielipidettä ja ennenkuin ehtii kissaa sanoa, ne kertookin sitten oman mielipiteensä. Jälkeenpäin tilanne muistetaan niin, että MINÄ olen sanonut kaiken sen, mikä tosiasiassa tuli heidän omasta suustansa.
      Joo niinpä. Oon kerran joutunut hankaluuksiin myös tuosta samasta syystä, joskin vähän erikoisemmalla tavalla, että eräs keskusteluun osallistumaton veti täysin omat hernekeitokset nenäänsä, kun nyökyttelin aivan pahaa aavistamattomana ja vilpittömän ystävällisesti erään toisen mielipidejauhannalle, enkä itse sanonut sanaakaan koko keskusteluun. En tuntenut hyvin keskustelun toista osapuolta edes, eikä itse asia liittynyt omiin kiinnostuksenkohteisiinni mitenkään, mutta kunhan vaan ystävällisesti osallistuin, kun hän päätti minulle alkaa asiasta jauhaa. Voin sanoa, että sitä setvittiin aika kauan. Vieläkin vähän meinaa ärsyttää tuo tilanne, vaikka siitä on jo useampi vuosi ja vaikka lopulta tämä kolmas osapuoli ymmärsikin, että sillä nyökyttelyllä ei ollut mitään tekemistä minun henkilökohtaisten mielipiteiden kanssa.

      Lainaa

    74. Onnekas norppa 30.1.2023 8:51
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Sonja on perseestä

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: joulukuusi, muovikuusi, tekokuusi, kuusi, aito, feikki, riita, kaverit, sisustus, koristelu, joulu