Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 303

Suomalaisten kestosuosikki, ämpärit!
Kirpputorin löytöjä, osa 303

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +473 (503 ääntä)
   Saako persaukinen sohvan ihan ilmaiseksi? Av!

   Lainaa

  2. Laksatiivitaavi 13.12.2018 0:46
   Tulos: +855 (859 ääntä)
   Mun mielestä Kirsillä on älyttömän reilu toi tarjous. Joku kehtaa kuitenkin ostaa sen halvemmalla, mutta minkäs teet.

   Lainaa

  3. Tulos: +147 (279 ääntä)
   Onpa symppis tuo Katjan ilmotus! ❤

   Lainaa

  4. Tulos: +257 (273 ääntä)
   Jaa: Onpa symppis tuo Katjan ilmotus! ❤
   Kenen Katjan?

   Lainaa

  5. Tulos: -65 (159 ääntä)
   Pirkko: Saako persaukinen sohvan ihan ilmaiseksi? Av!
   Saa jos avaa persettä tuotteen haun yhteydessä.

   Lainaa

  6. Tulos: +516 (542 ääntä)
   Ärsyttää kyllä noi ilmoitukset "ilmainen..... vaihtuu kahteen pakettiin juhlamokkaa." Ei se silloin enää ole ilmainen vaan lähempänä 8€.

   Lainaa

  7. Tulos: +432 (440 ääntä)
   Plus olisi huomattavasti helpompaa tulla suoraan käteisen kanssa kuin lähteä ensin kauppaan hakemaan juhlamokkaa, presidenttiä, konvehteja, hajusteetonta huuhteluainetta... mitä ikinä nyt pitikään olla.

   Lainaa

  8. Keittiöpyskolgi 13.12.2018 3:13
   Tulos: -325 (349 ääntä)
   Nana: Ärsyttää kyllä noi ilmoitukset “ilmainen….. vaihtuu kahteen pakettiin juhlamokkaa.” Ei se silloin enää ole ilmainen vaan lähempänä 8€.
   Aika kallista Jaffaa

   Lainaa

  9. Tulos: +108 (130 ääntä)
   Jaa: Onpa symppis tuo Katjan ilmotus! ❤
   Sait rullaamaan ylös etsimää Katjaa. Tais olla tarkoituskin :)

   Lainaa

  10. Tulos: -138 (204 ääntä)
   Kirsi, luuletko todella, että joku tuon ilmoituksen jälkeen toteaa "voisin saada tuon 50 eurolla, mutta kun minulla nyt on tuota rahaa niin maksampa 65 euroa"?

   Lainaa

  11. Tulos: +284 (304 ääntä)
   K: Kirsi, luuletko todella, että joku tuon ilmoituksen jälkeen toteaa “voisin saada tuon 50 eurolla, mutta kun minulla nyt on tuota rahaa niin maksampa 65 euroa”?
   Voisin itse kuvitella tekeväni noin, en ehkä kyseisen tuotteen kohdalla mutta noin periaatteesta.

   Lainaa

  12. Tulos: +345 (355 ääntä)
   K: Kirsi, luuletko todella, että joku tuon ilmoituksen jälkeen toteaa “voisin saada tuon 50 eurolla, mutta kun minulla nyt on tuota rahaa niin maksampa 65 euroa”?
   No, siis, maailmassahan on kolmenlaisia ihmisiä: niitä, jotka eivät maksa mitään urheiluseuran, kouluryhmän tmv. "Paketointia, maksu omantunnon mukaan"-palvelusta, vaikka ylimääräistä olisi ja roijaavat älyttömän ison läjän tavaraa paketoitavaksi niin että koko piste on ihan jumissa puoli tuntia (ja usein sitten valittaa päälle, ettei työn laatu ole tasaista, on huonoa tai hidasta); niitä, jotka maksavat reilusti, vaikkei oikeastaan olisikaan kauheasti annettavaa; ja niitä, jotka jättäytyvät draaman ulkopuolelle paketoimalla itse, olemalla paketoimatta ollenkaan, tai välittämättä koko jouluhössötyksestä ja materialistisista jouluperinteistä. Osa ihmisistä vaan pyrkii kaikessa hyötymään itse joko taloudellisesti tai muilla tavoin. Ikäviä ihmisiä, monella tavalla. Vähän niin kuin silloin, kun kirppistyyliin myy tavaroitaan tai taitojaan (tyyliin vaikka lahjakas taidemaalari/piirtäjä maalaa taulun tai graafikko suunnittelee mainoksen tuttavalleen tms), on aina niitä kavereita, jotka pyrkivät pääsemään mahdollisimman halvalla kaverisyihin vedoten; ja sitten niitä, jotka ennemmin maksavat vaikka siitä hienosta työstä pyydettyä enemmän, jos vaikka esimerkkitaiteilija on alihinnoitellut työtään, kuten ongelmana monesti harrastajilla on. Ts. On kilttejä, empaattisia ihmisiä, ja sitten on hyväksikäyttäjiä, joiden toimintatapoja pidetään jotenkin niin hyväksyttävinä, että se on nimenomaan sen kiltin syytä, jos tulee hyväksikäytetyksi. Se on aika... Sairasta.

   Lainaa

  13. Tulos: +195 (203 ääntä)
   Kyllä mä maksaisin tuon 65 euroa, en ole köyhä enkä rikas, vaan tavallinen työssäkäyvä. Mutta en nyt tarvitse sohvaa. Hyväntekeväisyysmyyjäisissäkin on joskus niitä, jotka maksavat kahvikupin 20 euron setelillä ja ilmoittavat, että se on tasaraha.

   Lainaa

  14. Tulos: +130 (142 ääntä)
   K: Kirsi, luuletko todella, että joku tuon ilmoituksen jälkeen toteaa “voisin saada tuon 50 eurolla, mutta kun minulla nyt on tuota rahaa niin maksampa 65 euroa”?
   Jos tarvitsisin tuotteen, niin minä toteaisin, vaikka en ole rikas, ihan vaan työssäkäyvä. En ole pihi ihminen ja ajattelen, että ne jotka voi, voi maksaa hitusen enemmän kuin ne, jotka ei voi. Miksi se on väärin?

   Lainaa

  15. niimpä niin 13.12.2018 7:56
   Tulos: +106 (130 ääntä)
   Pakko kyllä ihmetellä, että miten tuon pesukoneen on saanut edes tuolla tavalla ruostumaan? (Ja kaikille mukahauskoille besserwissereille: Ymmärrän kyllä miksi ja miten ruostuminen tapahtuu.) Ai että, sitä Keski-ikäisen ja -tuloisen Annelin iloa, kun tuon sohvan ostaa ja sitten kertoo sukulaisilleen, miten säästi sohvakaupassa sievoisen summan, kun valehteli olevansa köyhä.

   Lainaa

  16. Tulos: +61 (67 ääntä)
   niimpä niin: Pakko kyllä ihmetellä, että miten tuon pesukoneen on saanut edes tuolla tavalla ruostumaan? (Ja kaikille mukahauskoille besserwissereille: Ymmärrän kyllä miksi ja miten ruostuminen tapahtuu.) Ai että, sitä Keski-ikäisen ja -tuloisen Annelin iloa, kun tuon sohvan ostaa ja sitten kertoo sukulaisilleen, miten säästi sohvakaupassa sievoisen summan, kun valehteli olevansa köyhä.
   Varmaan vaan maalipinta hajonnut jostain kohtaa ja siitä alkanut ruostuminen. Esimerkiksi muuton yhteydessä ottanut osuman, hajuvesi pudonnut kannelle, naarmuuntunut jotenkin jne.

   Lainaa

  17. Tulos: +97 (99 ääntä)
   Mikään ei ole ilmaista, ei edes ilmainen ämpäri.

   Lainaa

  18. Tulos: -7 (39 ääntä)
   Nana: Plus olisi huomattavasti helpompaa tulla suoraan käteisen kanssa kuin lähteä ensin kauppaan hakemaan juhlamokkaa, presidenttiä, konvehteja, hajusteetonta huuhteluainetta… mitä ikinä nyt pitikään olla.
   Eiköhän se ole näissä juurikin pointti, että joku muu hakee kaupasta jotain, mitä nyt sattuu olemaan loppu.

   Lainaa

  19. Tulos: +35 (37 ääntä)
   ….: Kenen Katjan?
   No katos perkele, Kirsin!!

   Lainaa

  20. Tulos: +75 (83 ääntä)
   K: Kirsi, luuletko todella, että joku tuon ilmoituksen jälkeen toteaa “voisin saada tuon 50 eurolla, mutta kun minulla nyt on tuota rahaa niin maksampa 65 euroa”?
   Kirjoitusasustasi ja ulosannistasi voikin hyvin päätellä, että sinä et pidä tuollaista toimintaa mahdollisena. Kyllä sellaisessa tilanteessa, missä koen olevani varakkaampi kuin asiallinen ja mukava vastapuoli, on itselläni ollut tapana monesti pyöristää vähän ylöspäin maksamaani hintaa. En ole rikas, mutta helposti sitä tulee jokunen euro laitettua paljon turhempaankin. Hyvästä mielestä kannattaa joskus maksaa. Ulkomaanreissuilla, mikäli Euro ei ole kyseisessä maassa käytössä, on tapanani ollut viimeisenä päivänä tipata esimerkiksi ystävällistä siivoojaa, hyvin palvellutta lähikaupan kassaa tai muuta sen ansainnutta jäljellä olevalla kolikkoläjällä. Viimeksi eräs hotellialueen siivooja / huoltaja jousti ystävällisesti omasta aikataulustaan. Jätin kiitokseksi noin parin kympin edestä valuuttaa siten, että hän ne siitä löytää käydessään yöllä sulkemassa tietyn oven. Oli kyllä mukavaa nähdä se aito ihastus ja yllättynyt hymy seuraavana päivänä. :)

   Lainaa

  21. Tulos: +82 (84 ääntä)
   Keittiöpyskolgi: Aika kallista Jaffaa
   Kaksi pakettia kahviapas.

   Lainaa

  22. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Nana: Ärsyttää kyllä noi ilmoitukset “ilmainen….. vaihtuu kahteen pakettiin juhlamokkaa.” Ei se silloin enää ole ilmainen vaan lähempänä 8€.
   Voi olla toistuvissa kahden tai kolmen paketin könttätarjouksissa 5-6 euroa. Sievoinen summa kuitenkin jostain pikkusälästä, jota ollaan usein vaihtamassa elintarvikkeisiin. Iso jaffa ei ole hirveä määrä 10 ehjästä ämpäristä kappalehintaa miettien, jotain 25 snt luokkaa. Kaukana ilmaisesta kumminkin, ja paljosta vetoa että vain nouto?

   Lainaa

  23. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Nana: Ärsyttää kyllä noi ilmoitukset “ilmainen….. vaihtuu kahteen pakettiin juhlamokkaa.” Ei se silloin enää ole ilmainen vaan lähempänä 8€.
   Jep, plus todennäköisesti vielä haku kaupasta.

   Lainaa

  24. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Hihi: Voi olla toistuvissa kahden tai kolmen paketin könttätarjouksissa 5-6 euroa. Sievoinen summa kuitenkin jostain pikkusälästä, jota ollaan usein vaihtamassa elintarvikkeisiin. Iso jaffa ei ole hirveä määrä 10 ehjästä ämpäristä kappalehintaa miettien, jotain 25 snt luokkaa. Kaukana ilmaisesta kumminkin, ja paljosta vetoa että vain nouto?
   No se nyt ainakin on minusta ihan kohtuullista että vain nouto. Noutaa kuka noutaa. Kahvi voi olla könttätarjouksesta tosiaan joka kodissa olevaan kahvikomeroon jemmattu mutta suurimmalla osalla ei, ja jäljellä on silloin silti hakemisen vaiva.

   Lainaa

  25. Tulos: -17 (23 ääntä)
   Sakristo: Mikään ei ole ilmaista, ei edes ilmainen ämpäri.
   EOOIL, eli englanniksi TANSTAAFL.

   Lainaa

  26. Tulos: -15 (53 ääntä)
   Henkari: Jos tarvitsisin tuotteen, niin minä toteaisin, vaikka en ole rikas, ihan vaan työssäkäyvä. En ole pihi ihminen ja ajattelen, että ne jotka voi, voi maksaa hitusen enemmän kuin ne, jotka ei voi. Miksi se on väärin?
   En ole sanonut missään nimessä, että se olisi väärin, ja ehkäpä kommenttini vaikutti hitusen hyökkäävältä, vaikken sitä niin tarkoittanut. Jos rahaa olisi kuin roskaa, niin tietenkin voisin itsekin maksaa sen 65e, mutta en henkilökohtaisesti ainakaan ymmärrä, miksi normaali, keskituloinen, työssäkäyvä ihminen maksaisi enemmän, jos annetaan vaihtoehto maksaa vähemmän samasta tuotteesta. Sillä 15 eurolla voi kuitenkin vaikka käydä syömässä tai elokuvissa, tai ostaa aika määrän ruokaostoksia. En sitten tiedä, ajattelenko enemmän opiskelijan näkökulmasta asiaa, koska tosiaan se 15 euroa merkitsee tällä hetkellä minulle (ja monelle muullekin tutulleni) aika paljon ja helposti tulee valittua halvin vaihtoehto (ellei laatuero ole huomattava) ruokakaupassakin

   Lainaa

  27. Tulos: +8 (20 ääntä)
   daz: Kirjoitusasustasi ja ulosannistasi voikin hyvin päätellä, että sinä et pidä tuollaista toimintaa mahdollisena. Kyllä sellaisessa tilanteessa, missä koen olevani varakkaampi kuin asiallinen ja mukava vastapuoli, on itselläni ollut tapana monesti pyöristää vähän ylöspäin maksamaani hintaa. En ole rikas, mutta helposti [...]
   Kuten jo selitinkin, en tarkoittanut sitä ihan noinkaan. Mikäli olen maassa, jossa tippi on tyypillistä, niin tottakai sitä tulee jätettyä reilummin esimerkiksi mukavalle tarjoilijalle jne. En tosiaankaan jätä sitä minimiä, ellei palvelu ole sitten ollut ihan kuraa. Vaikkei minulla liikaa rahaa olekaan, niin silti olen tehnyt lahjoituksia yms. Vähävaraisille, suomen nuorten harrastustoimintaa tukeville säätiöille ja ostamut hyvää hyvyyttäni kaverille ruokaa jääkaappiin, kun hänellä on ollut tilillä vain pari euroa, joilla selvitä loppuviikko. Tietty oman rahatilanteen mukaan, mutta kuitenkin. Tämä nimenomainen tilanne vain tuntui mielestäni hassulta, en itse lähtisi ainakaan myymään kirpparilla tuolla tyylillä. Usein joku kuitenkin tulee tinkimään hintaa alaspäin

   Lainaa

  28. Tulos: +12 (12 ääntä)
   niimpä niin: Pakko kyllä ihmetellä, että miten tuon pesukoneen on saanut edes tuolla tavalla ruostumaan? (Ja kaikille mukahauskoille besserwissereille: Ymmärrän kyllä miksi ja miten ruostuminen tapahtuu.)
   Joopajoo: Varmaan vaan maalipinta hajonnut jostain kohtaa ja siitä alkanut ruostuminen. Esimerkiksi muuton yhteydessä ottanut osuman, hajuvesi pudonnut kannelle, naarmuuntunut jotenkin jne.
   Kaverilla sama juttu omassa pesukoneessa. Ja ei ollut kolistellut siihen. Tai mitenkään muuten maalipintaan aiheuttanut vahinkoa. Ilmeisesti vaan vaikka pyykkikoneen voi pitää suihkutilassa se ei ole noiden ruosteiden takia kovinkaan järkevää.

   Lainaa

  29. Tulos: +34 (36 ääntä)
   hmmm: Kaverilla sama juttu omassa pesukoneessa. Ja ei ollut kolistellut siihen. Tai mitenkään muuten maalipintaan aiheuttanut vahinkoa. Ilmeisesti vaan vaikka pyykkikoneen voi pitää suihkutilassa se ei ole noiden ruosteiden takia kovinkaan järkevää.
   Olen nähnyt, kun tuon mallinen pyykkikone käynnissä ollessaan purskautti joka kierroksella hieman pesuainevettä tuosta kannen saranavälistä. Siinä oli varmaan jotain vialla, mutta se pesi pyykit ihan hyvin silti. Totta kai sellainen pitempään jatkuessaan syövyttää maalipinnan ja aiheuttaa juuri tuon näköisen ruostumisen.

   Lainaa

  30. Tulos: +42 (52 ääntä)
   K: En ole sanonut missään nimessä, että se olisi väärin, ja ehkäpä kommenttini vaikutti hitusen hyökkäävältä, vaikken sitä niin tarkoittanut. Jos rahaa olisi kuin roskaa, niin tietenkin voisin itsekin maksaa sen 65e, mutta en henkilökohtaisesti ainakaan ymmärrä, miksi normaali, keskituloinen, työssäkäyvä ihminen maksaisi [...]
   Siksi, että on rahaa, ja ilmoituksessa sanotaan hinnaksi 65€, jos on rahaa. Monet suomalaiset ovat rehellisiä. Jos olisin ostamassa tuota sohvaa, kysyisin itseltäni, onko minulla varaa maksaa 65€ vai ei. Jos olisi, maksaisin.

   Lainaa

  31. Tulos: +13 (29 ääntä)
   Voi kun Hannu olisi kommentoinut tarjousta puolen litran Jaffasta tyyliin: "No, saatana menköön!" Silloin tilanne olisi hieman humoristinen ja hyväntuulinen. Harmittaa, ettei kaikilla ihmisillä oli sellainen rento ja itseironinen asenne elämään. Typerää tärkeilyä ja itsensä korostamista. Sinällään on mielestäni ok pyytää "ilmaisesta" tavarasta just joku pieni huomavaisuus, joista kahvipaketti on klassikko. Ei se ole sama asia kuin kahvipaketin hinnan maksaminen rahana. Paitsi hyvin pragmaattisesti asioihin suhtautuvien mielestä.

   Lainaa

  32. mikähän idea 14.12.2018 19:49
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   Nana: Plus olisi huomattavasti helpompaa tulla suoraan käteisen kanssa kuin lähteä ensin kauppaan hakemaan juhlamokkaa, presidenttiä, konvehteja, hajusteetonta huuhteluainetta… mitä ikinä nyt pitikään olla.
   Välillä jopa tuntuu että ihmiset vaan laittaa ilmoituksia jotta joku hakis niille kaupasta tavaroita joita unohti ostaa/tuli just nyt himo xD

   Lainaa

  33. Tulos: -5 (15 ääntä)
   Henkari: Jos tarvitsisin tuotteen, niin minä toteaisin, vaikka en ole rikas, ihan vaan työssäkäyvä. En ole pihi ihminen ja ajattelen, että ne jotka voi, voi maksaa hitusen enemmän kuin ne, jotka ei voi. Miksi se on väärin?
   Ei ole väärin. Toki tajuat, että tuo K ei ole kovin moraalinen ihminen. Hän on kyyninen paska.

   Lainaa

  34. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Sara8730: Kaksi pakettia kahviapas.
   Joo ja tosiaan juhlamokka oli vaan esimerkkinä. Pointti oli se, että ilmoituksessa lukee "annetaan/ilmainen" ja kun pääset lukemisessa ilmoituksen loppuun niin siellä tuleekin vastaan "vaihtuu pakettiin kahvia tmv." Just kun olit ajatellut, että tämän tavaran mä itse asiassa tarvitsisin ja kiva kun sen saisi nyt ilmaiseksi. ... paitsi että eipäs saakaan.

   Lainaa

  35. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Sara8730: Kaksi pakettia kahviapas.
   Joo ja tosiaan kahvi oli vaan esimerkkinä. Pointti oli se, että ilmoituksessa lukee "annetaan/ilmainen" ja kun pääset lukemisessa ilmoituksen loppuun niin siellä tuleekin vastaan "vaihtuu siihen ja tähän" Just kun olit ajatellut, että tämän tavaran mä itse asiassa tarvitsisin ja kiva kun sen saisi vieläpä ilmaiseksi. ... paitsi että eipäs saakaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Ft: Voi kun Hannu olisi kommentoinut tarjousta puolen litran Jaffasta tyyliin: “No, saatana menköön!” Silloin tilanne olisi hieman humoristinen ja hyväntuulinen. Harmittaa, ettei kaikilla ihmisillä oli sellainen rento ja itseironinen asenne elämään. Typerää tärkeilyä ja itsensä korostamista. Sinällään on mielestäni [...]
   Mä varmaan sitten suhtaudun juurikin tuolla tavalla asioihin. :D Musta vaan ilmainen on ilmainen ja annetaan on annetaan. Eri asia jotkut, jotka laittavat "tuo halutessasi suklaalevy tai maksa omantuntosi mukaan jos siltä tuntuu". Monilla tosiaan on kahvipakettivarasto, mut välillä noi toiveet on niin spesifioituja, että pitää olla esim. levy Fazerin sinistä, Jaffaa (halpis-"jaffa" ei käy) tai Presidenttiä. Juhlamokkavarasto on silloin hyödytön. Ja mulla ei edes ole kahvivarastoa, kun juon pikakahvia.

   Lainaa

  37. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Kirsiltä huomaavainen ajatus hinnoittelussa.

   Lainaa

  38. Kiltti tyttö 16.12.2018 13:49
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Boo: No, siis, maailmassahan on kolmenlaisia ihmisiä: niitä, jotka eivät maksa mitään urheiluseuran, kouluryhmän tmv. “Paketointia, maksu omantunnon mukaan”-palvelusta, vaikka ylimääräistä olisi ja roijaavat älyttömän ison läjän tavaraa paketoitavaksi niin että koko piste on ihan jumissa puoli tuntia (ja usein sitten [...]
   Tyhjentävästi sanottu. Kiitos <3 T. Naiiviuteen asti antelias

   Lainaa

  39. Tulos: -17 (19 ääntä)
   En kyllä tuota sohvaa ottaisi edes sillä kahvipaketilla. Sotkan niks-naks-sohva 90-luvun taitteesta ei ole 65 euron arvoinen. Kenellekään.

   Lainaa

  40. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Sohvis: En kyllä tuota sohvaa ottaisi edes sillä kahvipaketilla. Sotkan niks-naks-sohva 90-luvun taitteesta ei ole 65 euron arvoinen. Kenellekään.
   Noita "niks-naks-sohvia" on myyty joka paikassa ja aina: 90-luvulla, 2000-l., 2010-l. ja tänä päivänä. Lähtöhinta riisutuimmille, surkeimmille malleille on n. 130 euroa uutena, katsoitpa sitten Jyskistä tai IKEA:sta. Tuon näköisestä ja kunnollisemmista saa maksaa toistasataa, jopa 300 e ilman alea. Kuvan mööpeli voi olla 5, 10 tai 15 vuotta vanha. Tuskin sitä vanhempi tai muuten on ihmeen hyvin säilynyt. Pyynnössä ei ole mitään vikaa: joko tasan puolet tai alle 40 % kaikkein halvimman hintalapusta, riippuu paljonko tahdot pulittaa. Siinäs olet tarjoamatta kahvipakettia, kyllä tuolle ottajia löytyy kummalla summalla vaan.

   Lainaa

  41. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Sohva on muuten tumman harmaa. En näe ruskean palaakaan.

   Lainaa

  42. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Mikä vika tossa vikassa on? Tuskin hänelle on niin väliä, että maksaako joku 50 vai 65 euroa.

   Lainaa

  43. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Mii: Sohva on muuten tumman harmaa. En näe ruskean palaakaan.
   Kamera ja valaistus tekevät ihmeitä, etenkin jos ei ole kunnon kameraa. Sohva voi hyvinkin olla harmaanruskea, jonka ruskeuden peittää kuvissa luonnonvalo. Yritin jonkin aikaa sitten ottaa kännykkäkuvaa kirkkaan ja paksun oranssista pehmolelusta kaupassa. Vahva valaistus käänsi värin kuvissa melko haaleaksi keltaiseksi. Muutama vuosi sitten kauppasin Facessa tummansinistä sohvaa. Kuvissa se näytti sähkönsiniseltä auringonvalossa, vaaleammaltakin (ja jotenkin myös vähemmän puhtaalta), ja varjossa otettu kuva oli luonnollisimman näköinen. Nekin kuvat luurilla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, kuva, patja, hinta, ämpärit, ilmainen, Jaffa, limu, maksu, pesukone, ruoste