Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 359

HIV-verilettuja?
Sekalaisia, osa 358

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 73 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +616 (672 ääntä)
      Pingvesi nauratti liikaa.

      Lainaa

    2. Tulos: -47 (171 ääntä)
      Tomin poika toiveena ton jälkeen että olis tosiaan pieni muna, iso sielu.

      Lainaa

    3. Tulos: +1301 (1313 ääntä)
      Eihän tossa vikassa kuvauksen mukaan edes ole liian iso vehje vaan ainoastaan liian pieni nahka.

      Lainaa

    4. Tulos: +1269 (1277 ääntä)
      Isi ei tiedä, että kyseessä on kireä esinahka, ei vehkeen koolla ole merkitystä.

      Lainaa

    5. Tulos: +700 (706 ääntä)
      Sen sijaan, että nahka on liian tiukka, on "verme" liian iso. Kai sen tuollakin tavoin voi selittää.

      Lainaa

    6. Tulos: -36 (172 ääntä)
      Naski: Tomin poika toiveena ton jälkeen että olis tosiaan pieni muna, iso sielu.
      Otit sitten Putouksesta sen paskimman läpän.

      Lainaa

    7. Tulos: +271 (317 ääntä)
      "Osalla pojista esinahan aukko on kuitenkin kouluiässäkin pieni ilman minkäänlaista haittaa. Esinahan ja terskan väliset kiinnikkeet häviävät hitaasti lapsuuden aikana. Esinahkaa ei tule väkisin vetää taaksepäin, sillä se voi johtaa kiinnikkeiden verenvuotoon ja arpeutumiseen. Murrosikään tultaessa esinahkaan liittyvät ongelmat kuitenkin poistuvat lähes poikkeuksetta itsestään, mutta jos näin ei käy on syytä hakeutua lääkäriin tilannearvioon." Onko kymmenvuotias jo laskettavissa murrosikäiseksi? En ehkä vielä lähtisi leikkelemään kuitenkaan, esinahka on niin arvokas ja nautintoa tuottava osa penistä, ettei siitä ihan heppoisesti kannata luopua. Yleensä Suomessa tämä "leikkuri" on sitten ihan vihoviimeinen vaihtoehto. Tietenkään juuri tätä tapausta tuntematta... Mutta en olekaan ennen kuullut kireästä esinahasta nimitystä liian iso kulli.

      Lainaa

    8. Tulos: +80 (104 ääntä)
      Frisker: Otit sitten Putouksesta sen paskimman läpän.
      *Hokeman

      Lainaa

    9. dazedconfused 27.11.2018 21:35
      Tulos: +201 (213 ääntä)
      Kyllä se siitä venyy itekseen ajan myötä, kun tulee aina välillä kuitenkin tallattua päälle epähuomiossa.

      Lainaa

    10. Tulos: -345 (379 ääntä)
      Ällöttävä nahka. Epähygieeninenkin vielä.

      Lainaa

    11. Tulos: +133 (171 ääntä)
      Itsellä päädyttiin leikkaamaan, kun oli ongelmia virtsaamisen kanssa kireän esinahan takia lapsena. Ihan tieteellisesti pätevät syyt on välillä tälle operaatiolle. En koe menettäneeni varsinaisesti mitään kauhean tärkeää. Värkki toimii ihan hyvin kaikissa käyttötarkoituksissaan.

      Lainaa

    12. Tulos: +66 (86 ääntä)
      Haluaisin tietää miksi Mirva miettii tuommoisia.

      Lainaa

    13. Tulos: -40 (216 ääntä)
      Jokurando: Itsellä päädyttiin leikkaamaan, kun oli ongelmia virtsaamisen kanssa kireän esinahan takia lapsena. Ihan tieteellisesti pätevät syyt on välillä tälle operaatiolle. En koe menettäneeni varsinaisesti mitään kauhean tärkeää. Värkki toimii ihan hyvin kaikissa käyttötarkoituksissaan.
      Jos on lapsena leikattu pois, niin et voi tietää, miltä esinahka olisi aikuisena tuntunut. Ja kyllä, joskus on tilanne että on pakko poistaa, mutta yleensä vasta viimeisenä keinona. valitettavasti esinahaton penis on vähän ku mustavalkotelkkari. Toimii ihan hyvin ja ajaa asiansa, mutta ei vedä lähellekään vertoja väritöllölle.

      Lainaa

    14. Tulos: +529 (543 ääntä)
      Vetää aika sanattomaks toi Tomin päivitys. Ylipäätään se, et peniksen iso koko koetaan aiheena, josta on erityisesti syytä olla ylpeä, on musta surullista. Mut erityisesti näin kun se on isän asenne lastaan kohtaan. Miehille ja pojille annetaan muutenkin ihan tarpeeks paineita peniksen kokoon liittyen, kiva et isän asenteet vaan vahvistaa niitä.

      Lainaa

    15. Tulos: +273 (277 ääntä)
      Tomi pitäisi poistaa internetistä

      Lainaa

    16. Been there, done that 27.11.2018 22:26
      Tulos: +229 (233 ääntä)
      Sandie: “Osalla pojista esinahan aukko on kuitenkin kouluiässäkin pieni ilman minkäänlaista haittaa. Esinahan ja terskan väliset kiinnikkeet häviävät hitaasti lapsuuden aikana. Esinahkaa ei tule väkisin vetää taaksepäin, sillä se voi johtaa kiinnikkeiden verenvuotoon ja arpeutumiseen. Murrosikään tultaessa esinahkaan [...]
      Jos on nuppineulan mentävä reikä kireän esinahan takia ja useita peräkkäisiä tulehduksia, niin kyllä sillon pitää leikata, eikä jäädä odottelemaan murrosikää.

      Lainaa

    17. Been there, done that 27.11.2018 22:28
      Tulos: +205 (225 ääntä)
      Jdjdj: Ällöttävä nahka. Epähygieeninenkin vielä.
      On olemassa sellainen moderni keksintö kuin saippua. Ja Suomessa riittää vettä, vaikka autiomaassa ei riitä.

      Lainaa

    18. Tulos: +349 (357 ääntä)
      Jdjdj: Ällöttävä nahka. Epähygieeninenkin vielä.
      Nää esinahan ja kainalokarvojen yms. epähygieenisyydestä marmattavat hönöt ei oo vissiin koskaan kuulleet peseytymisestä.

      Lainaa

    19. Tulos: +109 (119 ääntä)
      Annan kerrankin hyväksynnän sinettini pahoittaa mielensä Tomin postauksesta. Huoh.

      Lainaa

    20. Hööpölööpö 27.11.2018 22:42
      Tulos: -99 (137 ääntä)
      Sandie: esinahka on niin arvokas ja nautintoa tuottava osa penistä, ettei siitä ihan heppoisesti kannata luopua
      Mitäs nautintoa tuo tuottaa? Nimim. "Alle kouluikäisenä leikattu lääketieteellisestä syystä"

      Lainaa

    21. Tulos: +94 (104 ääntä)
      Upotus pisti naurattamaan, kahdesti.

      Lainaa

    22. Tulos: -241 (261 ääntä)
      Rottis: Vetää aika sanattomaks toi Tomin päivitys. Ylipäätään se, et peniksen iso koko koetaan aiheena, josta on erityisesti syytä olla ylpeä, on musta surullista. Mut erityisesti näin kun se on isän asenne lastaan kohtaan. Miehille ja pojille annetaan muutenkin ihan tarpeeks paineita peniksen kokoon liittyen, kiva et isän asenteet vaan vahvistaa niitä.
      Pienimunaisen ulinaa

      Lainaa

    23. Tulos: -189 (221 ääntä)
      Rottis: Vetää aika sanattomaks toi Tomin päivitys. Ylipäätään se, et peniksen iso koko koetaan aiheena, josta on erityisesti syytä olla ylpeä, on musta surullista. Mut erityisesti näin kun se on isän asenne lastaan kohtaan. Miehille ja pojille annetaan muutenkin ihan tarpeeks paineita peniksen kokoon liittyen, kiva et isän asenteet vaan vahvistaa niitä.
      On se varmasti surullista, mutta kyllä munan koko on miehisen itsetunnon indikaattori.

      Lainaa

    24. Tulos: +96 (158 ääntä)
      Joppe: Jos on lapsena leikattu pois, niin et voi tietää, miltä esinahka olisi aikuisena tuntunut. Ja kyllä, joskus on tilanne että on pakko poistaa, mutta yleensä vasta viimeisenä keinona. valitettavasti esinahaton penis on vähän ku mustavalkotelkkari. Toimii ihan hyvin ja ajaa asiansa, mutta ei vedä lähellekään vertoja väritöllölle.
      Ja sä oot kokenut molemmat, vai mistä tämä tieto kumpuaa?

      Lainaa

    25. Tulos: -45 (99 ääntä)
      Joppe: Jos on lapsena leikattu pois, niin et voi tietää, miltä esinahka olisi aikuisena tuntunut. Ja kyllä, joskus on tilanne että on pakko poistaa, mutta yleensä vasta viimeisenä keinona. valitettavasti esinahaton penis on vähän ku mustavalkotelkkari. Toimii ihan hyvin ja ajaa asiansa, mutta ei vedä lähellekään vertoja väritöllölle.
      Olen ymmärtänyt, että esinahan tarkoitus on suojata peniksen herkkää päätä. Jos sen poistaa, se tuskin vaikuttaa seksiin naisen näkökulmasta. En ole koskaan kokenut seksiä ympärileikatun kanssa, joten en siitä tiedä. Mutta se herkkä terska siinä tuntee eniten nautintoa, ei se nahka mitään tunne. Toki jos nahka on poistettu, ei terska ehkä ole niin herkkä ja tunne niin hyvin verrattuna siihen että olisi esinahka. Kun mies on naisen sisällä, nahka jää osittain ulkopuolelle ja terska on paljaana naisen sisällä, jos meno on kuivaa niin nahka vain liikkuu eikä se tunnu miehestä hyvältä. Runkata ei varmaan voi ilman liukkaria jollei ole esinahkaa, mutta tuskin se mihinkään muuhun vaikuttaa.

      Lainaa

    26. Tulos: -56 (98 ääntä)
      Juu ei se ole se nahka, mikä nautintoa tuottaa. :D Leikattiin pienenä kireyden vuoksi (siis oikeasti oli vaan nuppineulan pään kokoinen reikä), eikä ole kyllä aiheuttanut mitään ongelmia. PS. 75 % yhdysvaltalaismiehistä on ympärileikattu.

      Lainaa

    27. Väsynyt tuhnu 28.11.2018 0:07
      Tulos: +231 (235 ääntä)
      Tomistahan on se yks biisikin. Pyhimyshän siitä laulo. Mulkut oli vissiin viisun nimi. Naisena kiitän onneeni etten oo törmänny ikinä Tomiin tai vastaaviin tyyppeihin. Eihän tolla asenteella olis iloa vaikka omistais jöllin joka ulottus kuuhun. Täysin käyttökelvoton vehje, kun sen varressa kasvaa kiinni joku hyttynen joka pitää itseään miehenä.

      Lainaa

    28. Tulos: +174 (182 ääntä)
      "Onko muita isiä, jotka..." Vihjasko Tomi tuossa, että hänellekin on tehty ko. operaatio? Yrittikö Tomi kehuskella oman pippelinsä koolla?

      Lainaa

    29. Tulos: +149 (151 ääntä)
      Traumcity: On se varmasti surullista, mutta kyllä munan koko on miehisen itsetunnon indikaattori.
      Älä puhu typeryyksiä. Peniksen koosta hilluminen on hyvä asia jos on Tom of Finland mutta ei muuten. (Sanon tämän naisena jonka surkeimmalla rakastajalla oli isoin kapistus. Ihan muuta tarvitaan. Mutta itsetunnon ei pitäisi ihmisellä olla kiinni siitä että saa; mene pelastamaan kissanpoikasia ja koe olevasi moraalisesti hyvä).

      Lainaa

    30. Tulos: +43 (53 ääntä)
      Jos ihmisellä on HIV ja hän on jatkuvan lääkityksen alaisena, virus pysyy kropassa, mutta se on vähän kuin horrostilassa. Silloin pystyy esim. siittämään lapsen aivan luonnollisesti, eikä tarvitse huolestua siitä, että jakaisi tautia eteenpäin. Eli lääkityn HIV-potilaan verellä voisi varmaan kokata, ellei se kokkausprosessi sitten jotenkin muunna sen lääkkeen vaikutusta.

      Lainaa

    31. Tulos: +113 (123 ääntä)
      Mikä on Röllin kotisivu? www.rolli.fi/likaistenvarpaitteni

      Lainaa

    32. Tiu Tau Tulkku 28.11.2018 3:51
      Tulos: +272 (274 ääntä)
      Tomi. Ei näin. Ei todellakaan näin. Jos on tarve puhua esinahasta, niin puhu vain ja ainoastaan omastasi. Tulee mieleen oma äiti joka puhu kuukautisistani huoneelliselle naisystäviä läsnäollessani. Olin 12. "Me ollaan kaikki naisia" Joo. Vaikka kuukautiset on maailman luonnollisin asia, ne on silti minun kuukautiseni. Ajattelemattomat vanhemmat on perseestä.

      Lainaa

    33. Tulos: +72 (74 ääntä)
      esinahaton: Juu ei se ole se nahka, mikä nautintoa tuottaa. Leikattiin pienenä kireyden vuoksi (siis oikeasti oli vaan nuppineulan pään kokoinen reikä), eikä ole kyllä aiheuttanut mitään ongelmia. PS. 75 % yhdysvaltalaismiehistä on ympärileikattu.
      Ei se esinahka yksinään nautintoa tuota, mutta on sielläkin niitä hermopäätteitä. Itsensä tyydyttäminen käy myös sujuvammin, kun voi vaan veivata ylös alas vailla tarvetta varata siihen rituaaliin erillistä voidepurkkia, ettei tule liikaa kitkaa kikkeliin. Sekin on ihan kätevää, että terska vetäytyy suurimmaksi osaksi ajasta "hupun" alle, joka suojaa sitä kuivumiselta ja hankaamiselta kankaita vasten.

      Lainaa

    34. Tulos: +84 (86 ääntä)
      : Jos ihmisellä on HIV ja hän on jatkuvan lääkityksen alaisena, virus pysyy kropassa, mutta se on vähän kuin horrostilassa. Silloin pystyy esim. siittämään lapsen aivan luonnollisesti, eikä tarvitse huolestua siitä, että jakaisi tautia eteenpäin. Eli lääkityn HIV-potilaan verellä voisi varmaan kokata, ellei se kokkausprosessi sitten jotenkin muunna sen lääkkeen vaikutusta.
      Lääkettä tai ei, eivätköhän HI-virukset sammuisi letunpaistossa viimeistään korkeasta lämmöstä. Pelkkä ilmakin tappaa ne tunneissa.

      Lainaa

    35. Tulos: +72 (74 ääntä)
      No jo on ylpeyden aiheet...

      Lainaa

    36. Näkökulma 28.11.2018 7:36
      Tulos: -8 (54 ääntä)
      Näin leikatun miehen näkökulmasta seksi ennen leikkausta oli kuin telkkari olisi liekeissä ja leikkauksen jälkeen täydellisyyttä isoimmalla resolla.
      Joppe: Jos on lapsena leikattu pois, niin et voi tietää, miltä esinahka olisi aikuisena tuntunut. Ja kyllä, joskus on tilanne että on pakko poistaa, mutta yleensä vasta viimeisenä keinona. valitettavasti esinahaton penis on vähän ku mustavalkotelkkari. Toimii ihan hyvin ja ajaa asiansa, mutta ei vedä lähellekään vertoja väritöllölle.

      Lainaa

    37. Tulos: +105 (113 ääntä)
      Ei se koko vaan miten sitä käyttää. Plus, riippuu miten se on pieni. Lyhyt. Ohut. Parhainta seksiä olen saanut normaaleilla munalla. Pieni muna... en tiedä oliko se poikkeuksellisen pieni, kun tuntui kuin olisi pikkurillistä puolet ollut sisällä. Se oli lyhyt ja ohut. Järkyttävän iso muna vain sattui, iso munainen mies ei osannut panna, ajatteli vain että se iso muna hoitaa hommansa. Eli pitkä ja paksu. Ihmiset on varmasti erilaisia. Mutta minä en ole kokenut fantastista seksiä kuin rakastamani miehen kanssa. Jolla on omasta mielestään pieni, mutta minun mielestä se on juuri sopiva. Paksu ja normaalin pituinen. Seksiin tarvitaan myöskin tunnetta. Ei pelkkä iso vehje, niin kuin Tomi väittää.

      Lainaa

    38. Tulos: +70 (72 ääntä)
      Hööpölööpö: Mitäs nautintoa tuo tuottaa? Nimim. “Alle kouluikäisenä leikattu lääketieteellisestä syystä”
      Itsellä leikattu vasta myöhemmällä iällä, joten päässyt kokemaan yhdynnän molemmilla tavoilla, ja kyllähän se esinahka suojaa siten, että terskan tunto pysyy herkempänä, joten ei tunnu enää ihan niin hyvältä.

      Lainaa

    39. Tulos: +88 (90 ääntä)
      Jotenki oksettava olo tuli tosta Tomi-iskästä. Ja en oo ennen kuullu kenenkään luulevan että esinahan tiukkuus ja ympärileikkaus sen takia tehtäisiin siksi kun penis liian iso.Ei.

      Lainaa

    40. Tulos: +56 (58 ääntä)
      Vähän hämmentää nää "ei se nahka tunne". Siis eikö teillä ole esim peniksen varressa mitään tuntoa? Vain ja ainoastaan terskassa? Onhan niitä hermopäätteiden määriä kartoitettu useaan otteeseen (paremmin varmaan kuin koko klitoris...) ja asiasta voinee keskustella aikuisena leikattujen kanssa. Yleinen konsensus on ollut, että tuntemus heikkenee ja intensiteetti laskee. Se, että suurin osa USA saksii vauvoja, ei tee siitä järkevää
      : Jos ihmisellä on HIV ja hän on jatkuvan lääkityksen alaisena, virus pysyy kropassa, mutta se on vähän kuin horrostilassa. Silloin pystyy esim. siittämään lapsen aivan luonnollisesti, eikä tarvitse huolestua siitä, että jakaisi tautia eteenpäin. Eli lääkityn HIV-potilaan verellä voisi varmaan kokata, ellei se kokkausprosessi sitten jotenkin muunna sen lääkkeen vaikutusta.
      Siis pointtina on, selviääkö HI-virus kokkauksesta. Kyllähän se siellä kehossa on ihan normaalisti. Vastaus on ei HIV ei leviä ruuan välityksellä, koska ilma, kuumuus ja viimeistään mahahapot tekevät siitä kyllä selvää.

      Lainaa

    41. Sliced and diced 28.11.2018 10:22
      Tulos: +81 (93 ääntä)
      Nainen: Mutta se herkkä terska siinä tuntee eniten nautintoa, ei se nahka mitään tunne. Toki jos nahka on poistettu, ei terska ehkä ole niin herkkä ja tunne niin hyvin verrattuna siihen että olisi esinahka.
      No just tämä. Nahan kun poistaa niin ajan kanssa tuntoherkkyys menee alamäkeen vauhdilla, herkkä terska hinkkaa kalsareihin kymmenen vuotta ja onkin sen jälkeen kaikkea muuta kuin herkkä ja lopulta seksi on tosi "vaivalloista" kun ei meinaa tulla sitten millään kun ei mikään aukko tunnu miltään. En todellakaan suosittele. T: aikuisiällä leikelty, ei se niin kireä ollut että olis kannattanut tähän jamaan päätyä

      Lainaa

    42. Tulos: +40 (40 ääntä)
      Hööpölööpö: Mitäs nautintoa tuo tuottaa? Nimim. “Alle kouluikäisenä leikattu lääketieteellisestä syystä”
      Suojaa terskaa, jolloin se säilyy herkempänä kosketukselle. Eli ympärileikattu tuntee periaatteessa samat asiat kuin leikkaamatonkin, mutta hieman vaisumpina.

      Lainaa

    43. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Hihi: Lääkettä tai ei, eivätköhän HI-virukset sammuisi letunpaistossa viimeistään korkeasta lämmöstä. Pelkkä ilmakin tappaa ne tunneissa.
      HI-viruspartikkelit lamaantuvat toimintakyvyttömiksi kehon ulkopuolella (+20°C) noin 15 minuutissa ja kuolevat n.30-45min kuluessa. Ulkona tuota kylmemmässä vieläkin nopeammin. Opin tämän joskus jostain tiedelehdestä.

      Lainaa

    44. Tulos: +30 (32 ääntä)
      Sliced and diced: No just tämä. Nahan kun poistaa niin ajan kanssa tuntoherkkyys menee alamäkeen vauhdilla, herkkä terska hinkkaa kalsareihin kymmenen vuotta ja onkin sen jälkeen kaikkea muuta kuin herkkä ja lopulta seksi on tosi “vaivalloista” kun ei meinaa tulla sitten millään kun ei mikään aukko tunnu miltään. En todellakaan [...]
      Kuten jo aiemmassa kommentissani sanoin, niin itselläkin tehty operaatio vasta aikuisiällä ja itseäni ihmetyttää, eikö muka ole keksitty vielä tapaa jolla pystyttäisiin säilyttämään esinahka mutta siitä saisi vähemmän!? Esim ihon siirrolla tai jollain!

      Lainaa

    45. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Ar…: Kuten jo aiemmassa kommentissani sanoin, niin itselläkin tehty operaatio vasta aikuisiällä ja itseäni ihmetyttää, eikö muka ole keksitty vielä tapaa jolla pystyttäisiin säilyttämään esinahka mutta siitä saisi vähemmän!? Esim ihon siirrolla tai jollain!
      *Saisi väljemmän* vitun puhelin! :D

      Lainaa

    46. yli opisto hörhö 28.11.2018 11:38
      Tulos: -4 (32 ääntä)
      Nainen: Olen ymmärtänyt, että esinahan tarkoitus on suojata peniksen herkkää päätä. Jos sen poistaa, se tuskin vaikuttaa seksiin naisen näkökulmasta. En ole koskaan kokenut seksiä ympärileikatun kanssa, joten en siitä tiedä. Mutta se herkkä terska siinä tuntee eniten nautintoa, ei se nahka mitään tunne. [...]
      "Seksiin naisen näkökulmasta" Mitä? Ei tässä naisista puhuta kun miehistä.

      Lainaa

    47. Tulos: +74 (80 ääntä)
      Jdjdj: Ällöttävä nahka. Epähygieeninenkin vielä.
      No olisiko aika opetella peseen se juustomuna niin ei tarvitse leikellä siitä palasia pois? Aikunen ihminen etkä osaa pestä omia vehkeitäsi.

      Lainaa

    48. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Hihi: Lääkettä tai ei, eivätköhän HI-virukset sammuisi letunpaistossa viimeistään korkeasta lämmöstä. Pelkkä ilmakin tappaa ne tunneissa.
      HI-virus kuolee 77 asteen lämmössä alle sadasosasekunnissa.

      Lainaa

    49. Tulos: +50 (52 ääntä)
      Jolkki: “Onko muita isiä, jotka…” Vihjasko Tomi tuossa, että hänellekin on tehty ko. operaatio? Yrittikö Tomi kehuskella oman pippelinsä koolla?
      Kyllä.

      Lainaa

    50. Tulos: +76 (78 ääntä)
      Tomikin voisi hiukan miettiä minkälaisia tietoja lapsestaan jakaa sosiaalisessa mediassa. On varmaan lapsestakin kiva kun juttu kulkeutuu luokkakavereiden korviin..

      Lainaa

    51. Tulos: +109 (111 ääntä)
      Järkyttävä myötähäpeä Tomin postauksesta. Kuka tällaisten henkisten kakaroiden kanssa edes ylipäätään niitä lapsia tekee? Miten voi tulla edes mieleen mennä kirjoittelemaan tuollaista jonnekin fb-ryhmään? Sen lisäksi että tuo on ihan tajuttoman noloa jo ajatuksena leijua sillä että onpa mun lapsella upeet lisääntymisvärkit (10-veellä!), niin onhan tuo kyseenalaista jo pojan yksityisyyden kannalta. Kai ihmisen pitäisi ihan itse saada päättää jaetaanko tuollaista tietoa kaikelle maailmalle vai ei. Miettikää miten absurdi ajatuskin että omat vanhemmat olis jossain kerskailemassa miten ylpeitä on teidän alapäistä :S

      Lainaa

    52. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Nainen: Olen ymmärtänyt, että esinahan tarkoitus on suojata peniksen herkkää päätä. Jos sen poistaa, se tuskin vaikuttaa seksiin naisen näkökulmasta. En ole koskaan kokenut seksiä ympärileikatun kanssa, joten en siitä tiedä. Mutta se herkkä terska siinä tuntee eniten nautintoa, ei se nahka mitään tunne. Toki jos nahka on [...]
      Nyt kyllä selkeästi puhut aiheesta josta et paljoa tiedä. Esinahka itsessäänkin on todella herkkä, terskan lisäksi.

      Lainaa

    53. ehkä hieman kuvottaa 28.11.2018 17:16
      Tulos: +75 (77 ääntä)
      Tomi halusi vain päästä ilmoittamaan, että hänellä (ja hänen pojallaan) on iso vehje. Oksettavaa käyttää pojan leikkausta muka "viattomana" aasinsiltana.

      Lainaa

    54. Tulos: +52 (54 ääntä)
      Minkähän ikäinen Tomi on? Poika on kumminkin jo kymmenen ikäinen, niin voisi olettaa ettei isä ihan teini enää ole... paitsi ajatusmaailmaltaan.

      Lainaa

    55. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Ar…: Kuten jo aiemmassa kommentissani sanoin, niin itselläkin tehty operaatio vasta aikuisiällä ja itseäni ihmetyttää, eikö muka ole keksitty vielä tapaa jolla pystyttäisiin säilyttämään esinahka mutta siitä saisi vähemmän!? Esim ihon siirrolla tai jollain!
      Osa ongelmista pystytään hoitamaan ilman esinahan poistoakin, esimerkiksi kiinnikkeiden takia ei tarvitse ympärileikata. Varmaan kannattaa aina kysyä lääkäriltä vaihtoehtoja mahdollisimman perusteellisesti, vaikka lääkäri ehdottaisi täydellistä ympärileikkausta. Toki kalut ovat vähän yksilöllisiä, mutta tavallaan esinahan poisto on aina pieni riski, siinä leikellään kuitenkin tosi herkkää aluetta.

      Lainaa

    56. Tulos: +19 (21 ääntä)
      dazedconfused: Kyllä se siitä venyy itekseen ajan myötä, kun tulee aina välillä kuitenkin tallattua päälle epähuomiossa.
      Nää kommentit on välillä kyllä helvetin paljon parempia kuin itse mokat. Täyttä timanttia! :D

      Lainaa

    57. Marsupilami 29.11.2018 2:40
      Tulos: +41 (43 ääntä)
      Traumcity: On se varmasti surullista, mutta kyllä munan koko on miehisen itsetunnon indikaattori.
      No jopa sun miehinen itsetunto onkin hauras. Mutta älä nyt kuvittele että meidän muidenkin on.

      Lainaa

    58. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Ninneli: Ei se koko vaan miten sitä käyttää. Järkyttävän iso muna vain sattui, iso munainen mies ei osannut panna, ajatteli vain että se iso muna hoitaa hommansa.
      Loppupeleissä peniksen koolla ja muodolla on mulle ollut tosi pieni rooli seksin hyvyyden suhteen. (Paitsi just siinä mielessä että iso on sattunut, eikä kipu todellakaan kuulu osaksi mun nautintoo.) Mun parhaat kerrat on itse asiassa ollu ihan täysin ilman yhdyntää: kun on kumppani jonka kanssa kommunikaatio seksistä pelaa, ja kun kummallakaan ei oo toistensa kanssa häpeää, ollaan molemmat voitu opettaa ja oppia mistä kummatkin nauttii. Ja ainakin mulle, kun kaikki muu osuu niin hyvin kohdalleen, yhdyntä on aika pieni osa sitä nautintoo.

      Lainaa

    59. Tulos: -38 (38 ääntä)
      Joo: Älä puhu typeryyksiä. Peniksen koosta hilluminen on hyvä asia jos on Tom of Finland mutta ei muuten. (Sanon tämän naisena jonka surkeimmalla rakastajalla oli isoin kapistus. Ihan muuta tarvitaan. Mutta itsetunnon ei pitäisi ihmisellä olla kiinni siitä että saa; mene pelastamaan kissanpoikasia ja koe olevasi moraalisesti hyvä).
      Mitään moraalista hyväähän tässä ei olla hakemassa joten pelasta itse ne kissat jos siltä tuntuu. Sun seksikokemukset ei myöskään kiinnosta eikä liity aiheeseen.

      Lainaa

    60. Tulos: -30 (30 ääntä)
      Entäs jos Hiviin sairastunut käy saunassa, eikös se hiv pöpö sittenkin häviä ;)

      Lainaa

    61. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Mun tapailemallani miehellä on teini-iässä tehty ympärileikkaus lääketieteellisistä syistä. Kuulemma osa tunnosta hävisi mukana, ei ole yhtä herkkä enää, mutta hyvin sillä silti jörnii eikä ole kummallakaan nauttimisen kanssa ongelmia.

      Lainaa

    62. Tulos: +16 (20 ääntä)
      Sandie: “Osalla pojista esinahan aukko on kuitenkin kouluiässäkin pieni ilman minkäänlaista haittaa. Esinahan ja terskan väliset kiinnikkeet häviävät hitaasti lapsuuden aikana. Esinahkaa ei tule väkisin vetää taaksepäin, sillä se voi johtaa kiinnikkeiden verenvuotoon ja arpeutumiseen. Murrosikään tultaessa esinahkaan [...]
      Pakko sen verran kommentoida, ettei leikkauksessa esinahkaa poisteta kokonaan tai millään tavalla turmella lopullisesti. Minulle tämä leikkaus tehtiin todella nuorena kundina ja aukkoa vain laajennetaan. Muistaakseni minun tapauksessani myös ylimääräistä nahkaa poistettiin hieman. Kireys häiritsi esimerkiksi kuseskelua ja puhtautta. Muistona minulla on tästä pieni arpeutuma esinahassa eikä kukaan ole koskaan tajunnut, että sitä on mitenkään leikelty.

      Lainaa

    63. Tulos: +40 (42 ääntä)
      ehkä hieman kuvottaa: Tomi halusi vain päästä ilmoittamaan, että hänellä (ja hänen pojallaan) on iso vehje. Oksettavaa käyttää pojan leikkausta muka “viattomana” aasinsiltana.
      Vähän surkuhupaisaa sekin, ettei tuon operaation tarpeellisuus sano mitään oman vehkeen suuruudesta. Lähinnä Tomi-isi tässä vaan ylpeilee sillä, että hänen suvussaan saattaa esiintyä esinahan suun pienuutta. Eihän tiukka kuori sitä tarkoita, että alla oleva nakki olisi yhtään tavanomaista suurempi. Vähän sama kuin että menisi aikuisena miehenä kauppaan kokeilemaan koon 30 lastenkenkiä, ja sitten kun ne eivät mahtuisi päälle edes puoliksi, rehvastelisi myyjälle: "Heh, mulla taitaa olla jättiläisen jalat..."

      Lainaa

    64. Tulos: +17 (25 ääntä)
      Nainen: Olen ymmärtänyt, että esinahan tarkoitus on suojata peniksen herkkää päätä. Jos sen poistaa, se tuskin vaikuttaa seksiin naisen näkökulmasta. En ole koskaan kokenut seksiä ympärileikatun kanssa, joten en siitä tiedä. Mutta se herkkä terska siinä tuntee eniten nautintoa, ei se nahka mitään tunne. Toki jos nahka on [...]
      Kyllä se jossain määrin naisen näkökulmastakin vaikuttaa. Tutkimustenkin mukaan leikattu voi tuntua liikaa kitkaa aiheuttavalta. Ja oman muijan mielestä mä jyystän kuulemma liian kovaa, mutta se on kai just tosta että tunto heikentynyt. Runkata voi kyl ilman liukkaria, ei toi sitä estä, mutta luonnollisestikin hankaloittaa kyllä.

      Lainaa

    65. Tulos: -15 (15 ääntä)
      Sandie: “Osalla pojista esinahan aukko on kuitenkin kouluiässäkin pieni ilman minkäänlaista haittaa. Esinahan ja terskan väliset kiinnikkeet häviävät hitaasti lapsuuden aikana. Esinahkaa ei tule väkisin vetää taaksepäin, sillä se voi johtaa kiinnikkeiden verenvuotoon ja arpeutumiseen. Murrosikään tultaessa esinahkaan [...]
      Naisen kirjoittamaa mutua? Ei se "kiinnike" mihinkään häviä.

      Lainaa

    66. Tulos: -10 (10 ääntä)
      Jami: Nyt kyllä selkeästi puhut aiheesta josta et paljoa tiedä. Esinahka itsessäänkin on todella herkkä, terskan lisäksi.
      No eik ole

      Lainaa

    67. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Arktorus: HI-viruspartikkelit lamaantuvat toimintakyvyttömiksi kehon ulkopuolella (+20°C) noin 15 minuutissa ja kuolevat n.30-45min kuluessa. Ulkona tuota kylmemmässä vieläkin nopeammin. Opin tämän joskus jostain tiedelehdestä.
      Näin varmaan jollain agar-petrimaljalla ilman solujen suojaa. En epäile siis tuloksia, mutta solujen sisällä, esim. kuivuneessakin veressä HIV voi säilyä "elossa" paljon pidempiä aikoja, kunhan ei altistu esim. pH-heittelylle tai ultravioletille. Muistaakseni soluttomassa viljelyaineessa HIV on saatu inaktivoitua UVA-säteilyllä yhteen minuuttin, kun taas ihmisveressä (ihmiskehon ulkopuolella) HIV on sietänyt vahvaa UVA-altistusta jopa 5 min. Kylmää HIV sietää oikeastaan hyvin, ja alle muutaman asteen lämpötiloja pidetään virukselle ideaaleina. Laboratorioissa HIV:n aktiivisuus on säilynyt monessa kymmenessä miinusasteessa. Juuri kuumuus on heikkous, ja virukset alkavat sammua sukkelaan yli 60 asteessa.
      Tane: HI-virus kuolee 77 asteen lämmössä alle sadasosasekunnissa.
      Tämäpä se. Vaikka letunpaisto-HIV-verta olisi säilytetty kuinka virusystävällisesti tahansa, paistolämpö voi ylittää jopa 200 °C, ja letun sisäinen lämpö on minuuttien ajan helposti yli sadassa. Virukset hajoaisivat varmaan koko rakennettaan myöten silmänräpäyksessä.

      Lainaa

    68. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Jdjdj: Ällöttävä nahka. Epähygieeninenkin vielä.
      Ilman sitä aistituntemus huonompi..onko parempi näin?

      Lainaa

    69. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Kireä esari = kolossaalinen mulkku. Ja nää ihmiset saa lisääntyä.....

      Lainaa

    70. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Mies: Naisen kirjoittamaa mutua? Ei se “kiinnike” mihinkään häviä.
      Ei SE, vaan ne. Ei ollut puhe nyt frenulumista vaan koko terskaa reunustavista kiinnikkeistä. On sielläki värkkinsä tunteva miäs taas jos se sukupuolikortti piti kerran esiin vetää.. :D

      Lainaa

    71. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Frenulum on ainakin itselläni tuntoherkin kohta peniksessä eli kyllä sillä on seksuaalisuuteen iso merkitys.

      Lainaa

    72. Mutilaatio 13.1.2019 5:21
      Tulos: -10 (12 ääntä)
      Jdjdj: Ällöttävä nahka. Epähygieeninenkin vielä.
      Ja silti se esari on ainakin tuplasti helpompi pestä kuin labiat ja klitoris. Joko aletaan leikkelemään vulvistakin turhat pois?

      Lainaa

    73. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Hööpölööpö: Mitäs nautintoa tuo tuottaa? Nimim. "Alle kouluikäisenä leikattu lääketieteellisestä syystä"
      Näin naisena en tietenkään voi kertoa miehen kokemuksesta, mutta omalta kantilta sanoisin, että se esinahka vähentää kitkaa vaginan ja peniksen välillä. Kun se nahka siis siinä edes-takas -liikkeen aikana tavallaan antaa vähän periksi eli voi lempiä pidempään ilman että hankaus muuttuu epämukavaksi. Myös nupin iho pysyy pehmeämpänä ja siten miellyttävämmän tuntuiselta kun se on suurinman osan ajasta hupun suojissa. 
      Mitä hygieniaan tulee, niin peskää ne vehkeenne, ei varmasti ole yhtään hankalampi operaatio kuin meillä naisillakaan.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: rölli, rippikoulu, rippileiri, ripari, HIV, veri, hukkua, upotus, kuolema, kuollut, fitness, isä, leikkaus, poika