Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Kiinan ihmeet, osa 14

  Suurenna näkymä

  33 kommenttia

  1. aika moista kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +377 (409 ääntä)

   Monen moista kirjoitus virhettä

     Lainaa

  2. Jokuko kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -81 (113 ääntä)

   Mulle oli merkitty jo valmiiks nimi ja sähköpostiosoite, joten pakkohan se oli kommentoida :o

     Lainaa

  3. Keen eye kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +134 (138 ääntä)

   No olihaan ainakin aikanaan nettisivu, jossa näitten (halppiskameroitten?) netin kautta kulkevaa kuvaa pystyi seuraamaan. Kuulin siitä jostain ja katoin hetken, että toimiiko edes. Tosin siellä näkyvissä kameroissa tais olla joko tehdasasetuksissa määritetty salasana tai ei salasanaa ollenkaan.

     Lainaa

  4. Puusus kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +216 (218 ääntä)

   Mikä toi laite oikeasti on? Tai siis onko sillä oikeasti muutakin virkaa kuin pⅰIIunhöyrystys?

     Lainaa

  5. Sd kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +151 (157 ääntä)

   En voi uskoa että googletin, mutta olkaapa hyvät:

   https://www.amazon.in/Protable-Home-V-Steam-Vagina-Steamer/dp/B07DQG9N1F

   “You steam vegetables, why not steam your vagina!”

     Lainaa

  6. Joo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +54 (76 ääntä)

   “Security through obscurity”. Suurlähetystöt, sotilaskohteet yms ovat eri juttu, mutta on aika vaikea kuvitella että Kiinaa kiinnostaisi mitä kissani väsäävät (ostin halvan valvontakameran tarkistaakseni että voivat hyvin kun en ole kotona). Ja jos kiinnostaa niin kittyvideota siitä sitten vaan.

     Lainaa

  7. Setä Tiramisu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +219 (225 ääntä)

   Sd:

   “You steam vegetables, why not steam your vagina!”

   No nimenomaan! Miksi et. Ensi jouluksi sitten kätevä kannettava ympärileikkain miehille. Viipaloithan sinä leipäsi, mikset myös heppisi!

     Lainaa

  8. Don kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +26 (32 ääntä)

   Luulin että tuo Hikivision oli jo Rantasen omaa leukailua, vaan kommenttien uutinen paljasti oikeaksi merkiksi.

     Lainaa

  9. Eih kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +123 (125 ääntä)

   Sd:
   En voi uskoa että googletin, mutta olkaapa hyvät:

   https://www.amazon.in/Protable-Home-V-Steam-Vagina-Steamer/dp/B07DQG9N1F

   “You steam vegetables, why not steam your vagina!”

   Keitetäänhän muniakin.

     Lainaa

  10. Tdedast kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +68 (72 ääntä)

   Joo:
   “Security through obscurity”. Suurlähetystöt, sotilaskohteet yms ovat eri juttu, mutta on aika vaikea kuvitella että Kiinaa kiinnostaisi mitä kissani väsäävät (ostin halvan valvontakameran tarkistaakseni että voivat hyvin kun en ole kotona). Ja jos kiinnostaa niin kittyvideota siitä sitten vaan.

   Kissan rapsutteluvideoita on päätynyt aikuisviihdesivuille noista kameroista.

   Ja kuten joku kertoi, oli yksi sivu jossa näkyi tuhansien kameroiden kuvaa. Osa ihan ihmisten kotoa.

   Pääosa noiden intressejä kuitenkin on puheen nauhoittaminen ja kaupallinen hyödyntäminen kohdennetussa mainonnassa.

     Lainaa

  11. Väsynyt kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +26 (30 ääntä)

   Eräs kiinalainen 3G valvontakamera toimi(i?) niin, että se latas kuvat jollekkin (kiinalaiselle) webbisivulle josta pystyit katsomaan niitä.
   Toisaalta kätevää, ei tarvi omia servereitä, toimii NATin yli, jne, toisaalta …
   En tiedä pystyikö asetuksia vaihtamaan, jäi ostamatta.

     Lainaa

  12. Joo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +69 (71 ääntä)

   Tdedast: Kissan rapsutteluvideoita on päätynyt aikuisviihdesivuille noista kameroista.

   Ja kuten joku kertoi, oli yksi sivu jossa näkyi tuhansien kameroiden kuvaa. Osa ihan ihmisten kotoa.

   Pääosa noiden intressejä kuitenkin on puheen nauhoittaminen ja kaupallinen hyödyntäminen kohdennetussa mainonnassa.

   Sen verran paranoidi olen että peitän nettikamerat maalarinteipinpalalla kun olen itse kotona. Nehän voi aktivoida etänä, eikä koskaan tiedä mitä joku hakkeri saa päähänsä. Mutta mitä puheeseen tulee, onkohan Kiinassa tai missään muuallakaan kovin monta suomenkielen tulkkia? Olen ulkomailla asuessani saanut työpaikankin koska ainut vaatimus oli “puhuu sujuvaa suomea” -ja sellainen oli niin kiven alla että loppuun perehdytettiin. Joten siinähän kuuntelette, ette ymmärrä. (Työ ei käsittänyt ihmisten salakuuntelua).

     Lainaa

  13. Piupali kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +72 (82 ääntä)

   Joo:
   “Security through obscurity”. Suurlähetystöt, sotilaskohteet yms ovat eri juttu, mutta on aika vaikea kuvitella että Kiinaa kiinnostaisi mitä kissani väsäävät (ostin halvan valvontakameran tarkistaakseni että voivat hyvin kun en ole kotona). Ja jos kiinnostaa niin kittyvideota siitä sitten vaan.

   Tämä on juuri se ongelma. Vilkuta sille pervolle, joka sieltä nettisivun kautta striimaa siun kotihommia. Nettiä ja kaikenmaailman laitteita on opittu käyttämään kuin vettä vaan, mutta tietoturvaa ei ole opiskeltu siinä sivussa ollenkaan. Varmaan olet myös sitä mieltä, että “Ei minulla ole mitään salattavaa, antakaa vaan poliisille oikeus tutkia puhelutietojani ja älypuhelintani rajattomasti, kunhan saadaan rikolliset kiinni.”

     Lainaa

  14. torpo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +45 (47 ääntä)

   Mulla on pari erilaista kiinankameraa, ja en nyt sanoisi että niitä kukaan oletuksena tarkkailee käynnissä ollessaan, mutta: Jokaisessa oli esimääriteltynä jokin kiinalainen dyndns-palvelun tyyppinen johon kamera automaattisesti ilmoitti olemassa olostaan heti kun töpselin löi seinään, ja sitten se kamera löytyi osoitteesta abcd.joku.kiinalainen.site. Domainnimiavaruus mihin nuo reggas ei ole hirveän iso, ja joka kamerassa on vakiona samat salasanat (ja liekö vielä jotain piilotettuja käyttäjätilejäkin), joten melko helppo tuosta olisi skannata osoitteet läpi ja lähtä kokeileen monessako kamerassa on vakiopassut sisällä.
   Torppasin kameroiden MAC-osoitteet muurista, joten eivät huutele enää kotiansa…

     Lainaa

  15. Kilokalori kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +42 (42 ääntä)

   Sd:
   En voi uskoa että googletin, mutta olkaapa hyvät:

   https://www.amazon.in/Protable-Home-V-Steam-Vagina-Steamer/dp/B07DQG9N1F

   “You steam vegetables, why not steam your vagina!”

   Ovat vielä rajoittaneet näiden tilaukset 3kpl/asiakas. Toimistoon, kotiin ja yksi lahjaksi, mutta sitten pitää jo kaverin nimellä tilata seuraavat…

     Lainaa

  16. Olmia kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +51 (61 ääntä)

   Ehkä tuo vaginahöyrytin on miehen keksimä. Ei tartte enää sanoa naiselle, että räplää ittes märäks vaan voi sanoa, että höyrytä ittes märäks…

     Lainaa

  17. N kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +65 (71 ääntä)

   Surullista miten moni on oikeesti valmiita myymään oman yksityisyytensä noin halvalla. Tai siis, itsehän siitä nimenomaan maksaa. Sit vielä päälle myrkylliset valmistusmateriaalit, mahdollisesti rikollisen ja epäeettisen toiminnan tukeminen… Tsemppiä vaan juu niihin kiinatilauksiin. Niillä tää maailma paranee. Mut hei, halpaa o!

     Lainaa

  18. huoh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +63 (73 ääntä)

   Joo:
   “Security through obscurity”. Suurlähetystöt, sotilaskohteet yms ovat eri juttu, mutta on aika vaikea kuvitella että Kiinaa kiinnostaisi mitä kissani väsäävät (ostin halvan valvontakameran tarkistaakseni että voivat hyvin kun en ole kotona). Ja jos kiinnostaa niin kittyvideota siitä sitten vaan.

   Eihän kyse ollut siitä että ketä se asia kiinnostaa, vaan moka ei olIutkaan moka eikä foliohattu ollut syvällä, kaveri puhui ihan totta. Tuollaiset puheet kuitenkin suomen lintukodossa leimataan välittömästi foliohattu-paranoid puheeksi kyseenalaistamatta sekuntiakaan.

     Lainaa

  19. Kirjautuminen epäonnistui kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (20 ääntä)

   Jokuko:
   Mulle oli merkitty jo valmiiks nimi ja sähköpostiosoite, joten pakkohan se oli kommentoida

   Ne kiinalaiset softathan ne olivat merkinneet :)

     Lainaa

  20. Janni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +71 (71 ääntä)

   Gwyneth Parthlow on promonnut omalla hömppäsivustollaan pⅰIIuhöyrytystä. Siitä ei ole mitään hyötyä (varsinkaan maagisille “energioille” tai “naiseuden voimalle” kuten mainostetaan) vaan pikemminkin haittaa pⅰIIun bakteeritasapainolle.

     Lainaa

  21. Joo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +25 (41 ääntä)

   Piupali: Tämä on juuri se ongelma. Vilkuta sille pervolle, joka sieltä nettisivun kautta striimaa siun kotihommia. Nettiä ja kaikenmaailman laitteita on opittu käyttämään kuin vettä vaan, mutta tietoturvaa ei ole opiskeltu siinä sivussa ollenkaan. Varmaan olet myös sitä mieltä, että “Ei minulla ole mitään salattavaa, antakaa [...]

   En ole. Sanoin että kissojani saatte katsella ihan rauhassa, itse jos olen kotona laitan teippiä kameroihin, ja puhelimeeni tai käsilaukkuuni ei koske edes aviomieheni, saati poliisi. Vuosia sitten osallistuin mielenkiintoiseen festivaaliin, jossa porukka säikyteltiin puolikuoliaaksi jo jonossa, lavastetun “poliisiratsian” toimesta jossa koira “puri” jotakuta. Sisälle mentäessä kaikilta otettiin sormenjäljet ja iiriskuvat, minkä jälkeen myönnettiin passi jolla joillekin alueille pääsi ja toisille ei, mielivaltaisesti. Jotkut eivät ilmeisesti päässeet edes vessaan. Lopuksi meille tietysti kerrottiin että kyseessä oli statement, kun luulimme poliisia ja muuta oikeaksi niin olimme niin pelästyneet että emme ymmärtäneet kyseenalaistaa iiriskuvia ja muuta (nekään eivät olleet oikeita). Uskon että useimmat siellä olleet sittemmin oppivat kyseenalaistamaan ihan kaiken nuuskimisen.

     Lainaa

  22. tytti86 kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +32 (40 ääntä)

   Joo: Sen verran paranoidi olen että peitän nettikamerat maalarinteipinpalalla kun olen itse kotona. Nehän voi aktivoida etänä, eikä koskaan tiedä mitä joku hakkeri saa päähänsä. Mutta mitä puheeseen tulee, onkohan Kiinassa tai missään muuallakaan kovin monta suomenkielen tulkkia? Olen ulkomailla asuessani saanut [...]

   Tietokonehan ne puheet analysoi (ellei kyse ole aIastοnvudeoiden laittomasta kuvaamisesta).

   Siis noissa Kiinalaisissa valvontakameroissa video tallennetaan Kiinalaiselle palvelimelle, josta voit sitten etänä valvoa kotiasi.

   Tästä videosta ihan luvan kanssa valmistaja saa tallentaa puhetta avainsanoja, harrastuksia, ja muutenkin profiloida henkilöitä. Kehittyneeemmät valmistajat esimerkiksi tallentavat puhetta ja etsivät kuvista harrastusvälineitä.

   Näitä myydään mm. googlelle tai sen alaisille mainostoimistoille, jotka luovat sitten mainosprofiilin sinulle (tai gmail-tilillesi).

   Itse esimerkiksi kerran tilasin ravintolassa erästä erikoisolutta (käteismaksu), jota juodessa menin googleen. Google antoi huomattavan paljon hakutuloksia kyseiseen oluttyyppiin liittyen. Syynä oli, että eräs Googlen oma mobiiliappi sai tallentaa puhelimestani ääntä ja käyttää sitä mainostarkoitukseen.

   Kaveri harrasti sohvalla seksiä älykaiuttimen ollessa päällä, google mainosti hetken päästä imetystuotteita ja äidinmaidon korvikkeita. Oli kehuttu sohvalla rintoja.

     Lainaa

  23. ranetsu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +31 (31 ääntä)

   Joo:
   “Security through obscurity”. Suurlähetystöt, sotilaskohteet yms ovat eri juttu, mutta on aika vaikea kuvitella että Kiinaa kiinnostaisi mitä kissani väsäävät (ostin halvan valvontakameran tarkistaakseni että voivat hyvin kun en ole kotona). Ja jos kiinnostaa niin kittyvideota siitä sitten vaan.

   Sinulle, FM-tiimille ja muille foliohattuja jakaville tiedoksi miten kamerat toimivat.

   Kuten yllä lukee, kamera tallentaa kuvaa Kiinalaiselle palvelimelle. Tämä aiheuttaa riskin jo pelkästään tietovuotona, kuten joku vuosi takaperin tapahtui, jolloin yhden valmistajan livekuvat päätyivät nettiin tuhansista kameroista (kövi itsekin sivuilla kurkkimassa).

   Mitä muuta tämä palvelimelle lataaminen tarkoittaa; Pahimmillaan, ylläpito saa halutessaan tietokoneen tallentamaan ja leikkaamaan automaattisesti kuvastreamista mitä videoita haluaa. Esimerkiksi automaattisesti ottamaan talteen kaikki alastomuutta sisältävät videot. Jokainen voi miettiä mitä niille videoille tapahtuu jos firma menee konkurssiin ja varaton omistaja haluaa tehdä viimeisen tilinsä.

   Mutta mihin jokainen ostaja suostuu, on aivansanojen tallentamiseen ja profilointiin. Esimerkiksi nimimerkki Joo surffatessaan samasta osoitteesta, jolle kamera on rekisteröity tai jolla katsot valvaontakuvaasi, saa vastaansa ihan kotoisia Mustin ja Miriin mainoksia. Myös monikansalliset kissanruokamainokset pyörivät selaimessasi muita useammin.

   Tekniikka, jolla myös suomenkielisestä viedeofiidistä voidaan henkilö profiloida on todella kehittynyttä. Riittää että unohdat kerran pari kameran päälle kun olet itse kotona, saa mainostajat sinusta todella paljon tietoa, harrastuksistasi, miten kulutat aikaa, jopa miten fyysisesti reagoit eri nettisivuilla vieraillessasi.

     Lainaa

  24. mini kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -28 (38 ääntä)

   Piupali: Tämä on juuri se ongelma. Vilkuta sille pervolle, joka sieltä nettisivun kautta striimaa siun kotihommia. Nettiä ja kaikenmaailman laitteita on opittu käyttämään kuin vettä vaan, mutta tietoturvaa ei ole opiskeltu siinä sivussa ollenkaan. Varmaan olet myös sitä mieltä, että “Ei minulla ole mitään salattavaa, antakaa [...]

   No jos ei ole mitään salattavaa tai hävettävää niin miksei voisi antaa poliisille noita oikeuksia? Mulle ainakin on turvallisuus paljon tärkeämpi asia kuin se tietääkö joku poliisi meitsin nolot googlehaut tai yksityisviestit yms. Kamerat kuitenkin peitän koska pervo voi etsiä viihtensä muualtakin. :D

     Lainaa

  25. jepjep kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -10 (12 ääntä)

   Extraturvaliseksi ainakin itse kokisin mökkini jos kiinlaiset sitä tarkkailee. sitten vielä jos sieltä tulisi viesti kun ei pihassa pyörikkään mäkin perus poppoota. Mitäs se haittaa että kiinalaiset tutkailee jotain mökinkulmaa..

     Lainaa

  26. Justiinsa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (12 ääntä)

   jepjep:
   Extraturvaliseksi ainakin itse kokisin mökkini jos kiinlaiset sitä tarkkailee. sitten vielä jos sieltä tulisi viesti kun ei pihassa pyörikkään mäkin perus poppoota. Mitäs se haittaa että kiinalaiset tutkailee jotain mökinkulmaa..

   Ei ole voyerhit sinulle näköjään tuttu sivusto? Tai muutkaan salakuvaukseen keskittyneet tietokannat. Kaikki eivät katsos valvo pelkkää pihaa, joten pelkona noissa on että päädyt pοrnosivuille.

   Tuhannet muut ovat jo päätyneet joten valtavaa yleisöä et tule saamaan, mutta pahinta onkin tieto siitä että kuvasi ovat vapaasti kenen vaan katsottavissa.

   Itselläkin kiinakamerat jäävät vain ulkokäyttöön.

     Lainaa

  27. Johan on kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (11 ääntä)

   aika moista:
   Monen moista kirjoitus virhettä

   Ompa vain monen laisia.

     Lainaa

  28. Elli Etanannahka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +10 (10 ääntä)

   Jokuko:
   Mulle oli merkitty jo valmiiks nimi ja sähköpostiosoite, joten pakkohan se oli kommentoida

   Mihin tuota sähköpostiosoitetta tarvitaan? Onko joku muka joskus laittanut siihen oikean, toimivan sähköpostiosoitteen?

     Lainaa

  29. Väsynyt kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (3 ääntä)

   Elli Etanannahka: Mihin tuota sähköpostiosoitetta tarvitaan? Onko joku muka joskus laittanut siihen oikean, toimivan sähköpostiosoitteen?

   Minä. Nimittäin Mailinator osoitteen. Toimiva ja kaiketi myös sitten “oikea”.

     Lainaa

  30. Mies kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (8 ääntä)

   Puusus:
   Mikä toi laite oikeasti on? Tai siis onko sillä oikeasti muutakin virkaa kuin pⅰIIunhöyrystys?

   olisko pieruimuri tai sitten venäläinen perseen suristin

     Lainaa

  31. Äsepimora kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (14 ääntä)

   Tuli jotenkin tästä höyrystimestä vähän mieleen Aromipesä

     Lainaa

  32. joku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (1 ääni)

   Mm levono on esim jääny kiinni vakoilusta. Tietokoneissa oli ylimääräisiä komponentteja. Miksei valvontakameroissakin ja niiden softissa.

     Lainaa

  33. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , ,