Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 49

Hätätilanne, ulkona liikkuu joku.
Rakkaat naapurit, osa 49

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 61 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. hidasta menoa 15.11.2018 0:38
      Tulos: +540 (552 ääntä)
      Huppumiehet ovat aina hämärähommissa :(

      Lainaa

    2. Tulos: +610 (632 ääntä)
      Jos Maarit olisi oikeasti ollut huolissaan huppumiehestä, hän olisi auliisti jakanut tarkempia tuntomerkkejä ja kaikki tekemänsä havainnot mutta ei jakanut koska tiesi huppumiheen olevan harmiton ja halusi vaan kiusata jotain naapuriaan.

      Lainaa

    3. Tulos: +679 (701 ääntä)
      Kätevästi Hälytyskeskus sai samalla tietää, missä kadonnut potilas Maarit piileskelee. ;)

      Lainaa

    4. Tulos: +815 (831 ääntä)
      112: "Hätäkeskuksessa." Maarit: "Herää, pahvi! Täällä joku kävelee huppu päässä. Lähetä tänne joku, idiootti!"

      Lainaa

    5. Mustalaisnaamio 15.11.2018 0:41
      Tulos: +430 (480 ääntä)
      Ajat "epäillyttävän näköisellä" pakettiautolla työasioitasi tai pyydät tuttavasi tytärtä kaatosateessa kyytiin, ettei lapsi suotta palelluta itseään. Eiköhän joku ylihysteerinen mamma ole jo soittamassa "häkeen" ja somessa 250 samanhenkistä on jo lynkkaamassa varmaa raiskaajaa. Mikä tätä maata vaivaa?

      Lainaa

    6. Tulos: +313 (315 ääntä)
      Ehkä huppu oli päässä juurikin Maaritin vuoksi?

      Lainaa

    7. Tulos: +389 (391 ääntä)
      No aivan varmana oli joku kriminaali, eihän kukaan järkevä ja hyvä kansalainen nyt huppu päässä kulje, vie roskia tai hae posteja.

      Lainaa

    8. Tulos: +312 (316 ääntä)
      Minä vein tänään roskat ja hain postin. Huppu päässä. Tuleeko kohta poliisit ovelle?

      Lainaa

    9. Hämärää 15.11.2018 3:55
      Tulos: +151 (157 ääntä)
      Kuulostaa samalta kuin meidän naapuri kerrostalon juopot. Aina kun joku asukas kutsui kavereita, nämä tyypit olivat heti uhoamassa, ettei sinne saa tulla ketään "ulkopuolisia" heidän kerrostaloonsa. Sen jälkeen alkoi puhuttelu asunnossa asuvalle kun otti ihmisä kylään jotka eivät asu siellä. Hieman katsoin vieressä miten heidän kerrostaloonsa ei saa tulla kukaan joka ei asu siellä, ei edes kylään.

      Lainaa

    10. Tulos: +78 (84 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Ajat “epäillyttävän näköisellä” pakettiautolla työasioitasi tai pyydät tuttavasi tytärtä kaatosateessa kyytiin, ettei lapsi suotta palelluta itseään. Eiköhän joku ylihysteerinen mamma ole jo soittamassa “häkeen” ja somessa 250 samanhenkistä on jo lynkkaamassa varmaa raiskaajaa. Mikä tätä maata vaivaa?
      Ja tää on varmana ollu niinkin kamala henkilö kun postimies

      Lainaa

    11. dazedconfused 15.11.2018 4:19
      Tulos: -100 (158 ääntä)
      Maarit olisi ansainnut turpaan. Hellästi kierteellä. Mieluusti lapiolla tai naisten moukarilla.

      Lainaa

    12. Tulos: +165 (169 ääntä)
      Hämärää: Kuulostaa samalta kuin meidän naapuri kerrostalon juopot. Aina kun joku asukas kutsui kavereita, nämä tyypit olivat heti uhoamassa, ettei sinne saa tulla ketään “ulkopuolisia” heidän kerrostaloonsa. Sen jälkeen alkoi puhuttelu asunnossa asuvalle kun otti ihmisä kylään jotka eivät asu siellä. Hieman katsoin vieressä [...]
      Joillain kerrostaloasuminen ei luonnistu. Olen käynyt todella outoja keskusteluja naapurieni kanssa siitä mitä saa ja ei saa tehdä -paras taisi olla vaatimus siitä että pitäisi jotenkin lopettaa ihmisten joita en lainkaan tunne bileet monta kerrosta alempana(varsin hiljaiset, kuulin vasta kun avasin oven naapurin kiinnityttyä ovikelloon, sitä ennen zzz). "En tunne niitä ja olin nukkumassa, tulet keskellä yötä herättämään jostain mille en mitään voi?!?" "No mutta meteli! Se ei käy!!!" Ja en kuulu yhtiön hallitukseen tai muuten omaa kummempia voimia kuin kukaan muukaan. ?

      Lainaa

    13. Namelessfaggot 15.11.2018 6:42
      Tulos: +31 (61 ääntä)
      Joo: Joillain kerrostaloasuminen ei luonnistu. Olen käynyt todella outoja keskusteluja naapurieni kanssa siitä mitä saa ja ei saa tehdä -paras taisi olla vaatimus siitä että pitäisi jotenkin lopettaa ihmisten joita en lainkaan tunne bileet monta kerrosta alempana(varsin hiljaiset, kuulin vasta kun avasin oven naapurin [...]
      Korvakuulokkeet on jännä ja aliarvostettu kampe, jota ihmiset ei jostain syystä osaa käyttää. Hommaa hyvät niin ei tarvitse koskaan kuunnella ketään. Tämä suositus siis on osoitettu naapurillesi.

      Lainaa

    14. Tulos: +65 (67 ääntä)
      Hassua: Muistan kuinka 70-lukujen ja 80-lukujen taitteessa oli silloisessa kotikaupungissani joku hämärä hahmo josta käytettiin nimitystä huppumies. Eihän siitä lapselle mitään sen ihmeempää kerrottu, mutta tämmöiset hysteriat leviää varmaan helposti. Tai sitten oli sama tyyppi!

      Lainaa

    15. Tulos: +187 (193 ääntä)
      Olen itsekin kohdannut tämän "epäilyttävä huppumies"-kommentin aikoinaan (vielä siihen aikaan, kun poliiseille pystyi soittamaan suoraan). Satoi ihan mukavasti ja olin lähtemässä tekemään paikkarikohteella (keskellä kaupunkia) sulkukierrosta kohteelle ulkoa käsin. Vedin työtakin hupun päälle, etten kastuisi niin pahasti. Siinä sitten kiersin sivukujaa ja nyin ulko-ovia, yhtä vielä hetken aikaa, kun oli jäänyt ärsyttävästi puolittain auki, eli kolisi selkeästi, muttei vetämällä auennut. Siinä sitten aikani tapeltuani jatkoin kierrosta ja pääovien kohdilla vastaani ajelee poliisipartio, joka tiedustelee minulta, huomasinko ketään mustiin pukeutunutta, huppupäistä hämärätyyppiä kiskomassa ovia, kun he olivat saaneet siitä ilmoituksen. Siinä sitten naurettiin poliisien kanssa, että edes valkealla takana lukeva vartija-teksti ei nykyään riitä, jos huppu on päässä. Olet automaattisesti rikollinen. Muistan kyllä, että pari ihmistä kulki ohitseni tuona aikana, eli olisiko joku heistä sitten soittanut poliisin paikalle.

      Lainaa

    16. Työmies iskee lekalla perseeseen. 15.11.2018 8:44
      Tulos: -89 (141 ääntä)
      Maaritin perseeseen pitäisi asetella viiden metrin tekokyrpä, poikittain, lekalla.

      Lainaa

    17. Tulos: +92 (104 ääntä)
      Suomessa on kaksi Isännöitsijänkujaa; toinen Fiskarissa jossa yksi omakotitalo, ja toinen Jyväskylässä, missä useita pitkiä rivi/kerrostaloja ja autopaikkojakin kadulla lähes satakunta. Oletan, että Fiskarissa tuon yhden pientalon asukkaat tuntevat toisensa, mikä tekee Maaritista melkoisen kerrostalokyttääjän; vahtii ison kerrostaloalueen kaikkia asukkaita. Sillä on varmasti joku PAKSU kuvakansio ja bongauspäivät kunkin asukkaan menoista, kun pystyy yhden uuden ihmisen poimimaan kadulla kulkevista (ja joka sanoo asuvansa taloissa, mikä kadun asuntomäärä huomioiden on hyvinkin todennäköistä.) "Vian ei tarvitse olla iso, jos se on päässä."

      Lainaa

    18. Tulos: +136 (140 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Ajat “epäillyttävän näköisellä” pakettiautolla työasioitasi tai pyydät tuttavasi tytärtä kaatosateessa kyytiin, ettei lapsi suotta palelluta itseään. Eiköhän joku ylihysteerinen mamma ole jo soittamassa “häkeen” ja somessa 250 samanhenkistä on jo lynkkaamassa varmaa raiskaajaa. Mikä tätä maata vaivaa?
      Eikös juuri uutisissa ollut joitakin viikkoja takaperin, kuinka päiväkodin työmaata etsinyt raksamies leimattiin somessa pedofiiliksi? Kunnianloukkaussyytteen nosti.

      Lainaa

    19. Herra Huppu 15.11.2018 10:11
      Tulos: +65 (67 ääntä)
      Ilmankos kaikki aina epäilee varkaaksi vähintään.. Käytän huppua kun pipo on hukassa, ja tukka niin perkeleen ruma ettei sen kaa kehtaa liikkua.

      Lainaa

    20. Tulos: -56 (138 ääntä)
      Eikö ketään ihan oikeasti häiritse Paulin käytös? Ärsyttää ja sitten leikkii niin asiallista ja aikuista. Ei sillä että Maaritin olisi tarvinnut alkaa vauhkoomaan asiasta enempää mutta kyllä kummatkin omasta mielestäni olivat aikamoisia sankareita tässä.

      Lainaa

    21. Tulos: +69 (69 ääntä)
      Sara: Minä vein tänään roskat ja hain postin. Huppu päässä. Tuleeko kohta poliisit ovelle?
      No tulee! Ainakin jos Maarit näki.

      Lainaa

    22. Tulos: +127 (129 ääntä)
      Voin kuvitella tuon keskustelun. Maarit: "Jaahas milläS asioilla sitä täällä liikutaan?!" Huppumies: "...niin näitä roskia tulin viemään." Maarit: "Tänne ei ulkopuolisilla ole asiaa!" Huppumies: "Asun tuossa viereisessä talossa, pitääkin tästä mennä hei hei." Maarit somessa: "EPÄILYTTÄVÄ MIES HIIVISKELEE JA VÄITTÄÄ ASUVANSA TÄÄLLÄ!"

      Lainaa

    23. Tulos: +38 (44 ääntä)
      Kerran pidin huppua päässä kun sateli vähän vettä. Ja heti luultiin hämäräveikoksi. Pakko antaa sitten pään kastua.

      Lainaa

    24. Tulos: +150 (188 ääntä)
      dazedconfused: Maarit olisi ansainnut turpaan. Hellästi kierteellä. Mieluusti lapiolla tai naisten moukarilla.
      Työmies iskee lekalla perseeseen.: Maaritin perseeseen pitäisi asetella viiden metrin tekokyrpä, poikittain, lekalla.
      Kirjoittaako näitä joku vanhempiensa kellarissa asuva jonne joka r*nkkailee omalle väkivaltauhoomiselleen "kyllä minä naiset opetan (vaikka en tunnekaan yhtään)", vai mikä tämä juttu oikein on?

      Lainaa

    25. Tulos: +124 (126 ääntä)
      Kieltämättä "itsensä viihdyttäminen" roskiksilla ja postilaatikoiden luona kuulosti aluksi arveluttavalta.

      Lainaa

    26. yli opisto hörhö 15.11.2018 11:32
      Tulos: +80 (82 ääntä)
      Mukavia ne sellaset ihmiset jotka tulee sanomaan ettet asu täällä ja sen takia sulla ei ole mitään asiaa tänne. Kaverin naapuri oli sellanen, ei päästänyt hissiin jos sattui olemaan rappukäytävässä samaan aikaan. Piti mennä portaita. Se oli joku mummeli niin en koskaan alkanut vänkäämään sen kanssa.

      Lainaa

    27. Tulos: +56 (86 ääntä)
      Jos Pauli olis ite tajunnu olla asiallisempi eikä vajota Maaritin tasolle, niin ehkä Maaritistakin olis saanu ehkä vähän enemmän irti. Vaikka toinen käyttäytyy idioottimaisesti, niin ei ite tartte mennä mukaan. Jos mä olisin tekemässä jotain hämärähommia, niin jättäisin kyllä ehottomasti hupparin kotiin. Näiden juttujen perusteella taidan muutenki pitää nykyään vaan kotona. Oon sateella käyny välillä huppu päässä kaupassa, joskus vieny samalla myös roskia ja napannu postin. En hitto kyllä enää.

      Lainaa

    28. Tulos: -75 (83 ääntä)
      Joidenkin mielestä täällä tuntuu olevan normaalia eikä yhtään epäilyttävää että esim. parkkipaikalla pyörii joku huppu päässä autojen ympärillä

      Lainaa

    29. Tulos: +33 (47 ääntä)
      : Kirjoittaako näitä joku vanhempiensa kellarissa asuva jonne joka r*nkkailee omalle väkivaltauhoomiselleen “kyllä minä naiset opetan (vaikka en tunnekaan yhtään)”, vai mikä tämä juttu oikein on?
      Kyllä. (Ja vaikka outoihin muumeihin olenkin törmännyt niin kukaan ei sentään ole kehdannut esittää ettei kotiinsa saisi kutsua muita. Oletan että vaikka yksinäisyys voikin olla täysin epäreilu sattumus, niin näin höpöjä puhuvalla puuttuisi konsepti "ystävät, rakkaat, ja muut läheiset jotka normikodissa vierailevat" ihan syystä).

      Lainaa

    30. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Maaritista tulee elävästi mieleen Hillevi "Vain muutaman huijarin tähden"- sarjasta, on niin pakottava tarve soittaa koko pitäjä läpi kun pääsi todistamaan jotain ennenkuulumatonta. Herranjumala, huppu päässä!

      Lainaa

    31. Tulos: +37 (39 ääntä)
      Näin syksyisellä ja sateisella ilmalla minäkin liikun usein ulkona huppu päässä. Kamalaa, olenko nyt jokin rikollinen?

      Lainaa

    32. Tulos: +103 (105 ääntä)
      kardemumma: 112: “Hätäkeskuksessa.” Maarit: “Herää, pahvi! Täällä joku kävelee huppu päässä. Lähetä tänne joku, idiootti!”
      112: "Mikä on sijaintinne? Voitteko kertoa tarkemmin?" Maarit: "En jaksa selittää, oot sen pöljä."

      Lainaa

    33. Kirjautuminen epäonnistui 15.11.2018 16:13
      Tulos: +88 (90 ääntä)
      Sara: Minä vein tänään roskat ja hain postin. Huppu päässä. Tuleeko kohta poliisit ovelle?
      Väität vaan asuvas siellä mutta tietääkseni et asu.

      Lainaa

    34. Tulos: +107 (109 ääntä)
      Olin pyykkituvassa pesemässä mattoa, kun eräs täti-ihminen tuli tiukkaamaan olenko talon asukkaita. No miksi helvetissä joku ulkopuolinen lukollisessa tilassa pyykkäisi?

      Lainaa

    35. Arkkienkeli 15.11.2018 17:09
      Tulos: +44 (48 ääntä)
      Petkele: Ehkä huppu oli päässä juurikin Maaritin vuoksi?
      Veikkaan samaa. Ohikulkijat ovat huomanneet ikkunakyttääjän (vanhusten harrastus) ja ovat halunneet kulkea ohi ingognito.

      Lainaa

    36. Arkkienkeli 15.11.2018 17:21
      Tulos: +37 (39 ääntä)
      Marja: Joidenkin mielestä täällä tuntuu olevan normaalia eikä yhtään epäilyttävää että esim. parkkipaikalla pyörii joku huppu päässä autojen ympärillä
      Kävin juuri viemässä roskat roskakatokseen, joka on parkkipaikan vieressä, ja huppu päässä kun tulee vettä kuin esterin putkesta...

      Lainaa

    37. Tulos: +47 (49 ääntä)
      Shkädäm: Olin pyykkituvassa pesemässä mattoa, kun eräs täti-ihminen tuli tiukkaamaan olenko talon asukkaita. No miksi helvetissä joku ulkopuolinen lukollisessa tilassa pyykkäisi?
      Itselläni on bestis joka hoitaa aina kissoja kun olen jossain (ja tietysti siihen tarvitsee avaimet) vaikka ei asukaan samassa taloudessa. Joten jos kissa voisi matolle pahoin, niin talon ulkopuolinen kyllä voisi olla pyykkituvassa mattoa pesemässä -. Se ei muuta asiaa että matto, kissa, avain ja asunto ovat minun, joten ei taida tädille kuulua kuka sitä mattoa pesee. Jos ystäväni aiheuttaisi jotain tuhoa niin olisin siitä tietysti vastuussa samoin kuin jos olisin aiheuttanut tuhon itse, ja jos sallisin koko mattopesulan muuttaa sinne niin sanomiseen olisi aihetta, mutta kai nyt yhteisten tilojen liioittelematon käyttö niiden tarkoitukseen on sallittua ilman kyttäystä? Eläkeikää pitäisi nostaa, joillain ihmisillä on *ihan* liikaa aikaa. (Sanoo "Joo" ja postaa kolmannen kerran samassa ketjussa. Mutta en ainakaan vaani muiden mattoja).

      Lainaa

    38. Tulos: +26 (40 ääntä)
      Arkkienkeli: Veikkaan samaa. Ohikulkijat ovat huomanneet ikkunakyttääjän (vanhusten harrastus) ja ovat halunneet kulkea ohi ingognito.
      *incognito

      Lainaa

    39. Tulos: +36 (38 ääntä)
      Kun oon kävelyllä niin käyn kurkkaamassa usein lasin- ja metallinkeräysastioita jos niitä on matkan varrella. Oon löytäny ihan hyviä tavaroita. Kerran yhdessä lasiastiassa oli kolme Karhulan narupurkkia.

      Lainaa

    40. Tulos: +43 (45 ääntä)
      Marja: Joidenkin mielestä täällä tuntuu olevan normaalia eikä yhtään epäilyttävää että esim. parkkipaikalla pyörii joku huppu päässä autojen ympärillä
      Vähän eri juttu kuin se, että näkee jonkun talon asukkaaksi tunnistautuneen käyvän säännöllisesti roskakatoksella ja postilaatikolla. Eikö normaali asukas vie roskia tai hae postia kuin ehkä kerran vuodessa ja vain tonttulakki päässä? Itsekin saatan herkästi nakata takin/puseron hupun pääni ylle muutaman minuutin roskakatosreissulla, jos on sade/puhuri/kylmä. Ja jos joku pörräisi parkkipaikan autojen ympärillä kuin kärpänen lannassa ilman näennäistä syytä, ei huputtomuus vähentäisi epäilyksiä. "Ahaa, näen pipon ja hiuksia. Ei siis voi olla rikollinen." Näinkö on marjat?

      Lainaa

    41. Tulos: +49 (51 ääntä)
      Hämärät huppuhyypiöt sentään! Itse erehdyin kerran juoksulenkille musta huppari päällä tihkukeliin iltahämärillä. Huppu päässä tietenkin. Poliisisedät pysäyttivät paluumatkalla, halusivat vain tiedustella onko minulla kaikki hyvin...

      Lainaa

    42. Tulos: +50 (52 ääntä)
      Roskakatos onkin niin viihtyisä paikka, että sinne tullaan kaukaakin lomailemaan. Ehkä Maaritin kannattaisi periä pääsymaksu.

      Lainaa

    43. Tulos: +36 (38 ääntä)
      Voin vaan kuvitella jonkun raukan sielä kaikes rauhas kävelylenkillä ja sit joku Maarit vaan huutelee tuuletusluukusta painumaan helvettiin heidän kadultaan. :'D

      Lainaa

    44. Huppupäinennainem 16.11.2018 0:32
      Tulos: +17 (19 ääntä)
      Kilokalori: Suomessa on kaksi Isännöitsijänkujaa; toinen Fiskarissa jossa yksi omakotitalo, ja toinen Jyväskylässä, missä useita pitkiä rivi/kerrostaloja ja autopaikkojakin kadulla lähes satakunta. Oletan, että Fiskarissa tuon yhden pientalon asukkaat tuntevat toisensa, mikä tekee Maaritista melkoisen kerrostalokyttääjän; vahtii [...]
      Kyllä se on Jyväskylässä. Kiitos sille joka tän lähetti, koska meinasin itsekkin :,D terveisin huppupäinen nainen samalta suunnalta

      Lainaa

    45. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Marja: Joidenkin mielestä täällä tuntuu olevan normaalia eikä yhtään epäilyttävää että esim. parkkipaikalla pyörii joku huppu päässä autojen ympärillä
      No en ole vielä tähän asti kommentteja luettuani sellaista käsitystä saanut, miten on mahdollista, että sinä olet? Oletko tämä mokassa esiintyvä Maarit, mielikuvitus laukkaa ainakin siihen malliin.

      Lainaa

    46. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Joo: Joillain kerrostaloasuminen ei luonnistu. Olen käynyt todella outoja keskusteluja naapurieni kanssa siitä mitä saa ja ei saa tehdä -paras taisi olla vaatimus siitä että pitäisi jotenkin lopettaa ihmisten joita en lainkaan tunne bileet monta kerrosta alempana(varsin hiljaiset, kuulin vasta kun avasin oven naapurin [...]
      Eräässä kerrostaloyhteisössä ( kaksi taloa) oli asukastoimikunta joka yritti huolehtia asukkaiden viihtyvyydestä tms. Alakerran naapuri oli toimikunnan uusi puheenjohtaja kun muutettiin sinne ja ekassa kokouksessa kun käytiin niin oli puhetta väärinpysäköinnistä mikä piti saada loppumaan uuden puheenjohtajan johdolla. Noh, tästä meni jonkin aikaa ja huomasin pelastustielle pysäköidyn auton tämän naapurin asunnon vieressä, päätin olla kunniallinen asukas ja varmistuksena kysyin tekstiviestitse tältä naapurilta, että mitenkäs se oli tuohon pelastustielle pysäköinti? Ihmettelin kun ei vastausta kuulunut ja jäi homma sitten siihen, ikinä ei asiasta puhuttu mutta selvisi siinä hieman myöhemmin, että oli tämän naapurin ja asukastoimikunnanpuheenjohtajan mutsin auto! :D Eka mua vähän hävetti mutta loppupeleissähän se oli aivan v*itun hyvä näpäytys.

      Lainaa

    47. It's a deal 16.11.2018 10:24
      Tulos: +42 (46 ääntä)
      Emäntäni joutui pyykkituvassa puhutteluun, johon haettiin oikein hallituksen jäsenkin, koska hän ei ole kirjoilla tässä talossa ja varatussa vuorossa oli minun nimeni. Ratkiriemukkaan tästä vartin selvityksestä teki se, ettei kumpikaan kyttääjä osannut englantia. Ulkomaalaiset tulevat ja vievät maksetut pyykkivuorotkin, prkl!

      Lainaa

    48. Tulos: +6 (8 ääntä)
      riesa: Jos Pauli olis ite tajunnu olla asiallisempi eikä vajota Maaritin tasolle, niin ehkä Maaritistakin olis saanu ehkä vähän enemmän irti. Vaikka toinen käyttäytyy idioottimaisesti, niin ei ite tartte mennä mukaan. Jos mä olisin tekemässä jotain hämärähommia, niin jättäisin kyllä ehottomasti hupparin kotiin. Näiden [...]
      Et uskalla...

      Lainaa

    49. Tulos: +14 (16 ääntä)
      riesa: Oon sateella käyny välillä huppu päässä kaupassa, joskus vieny samalla myös roskia ja napannu postin. En hitto kyllä enää.
      Mä puolestaan taidan alkaa tästä lähtien tehdä niin.

      Lainaa

    50. Tulos: -28 (36 ääntä)
      It’s a deal: Ratkiriemukkaan tästä vartin selvityksestä teki se, ettei kumpikaan kyttääjä osannut englantia. Ulkomaalaiset tulevat ja vievät maksetut pyykkivuorotkin, prkl!
      Onko taloyhtiösi virallinen kommunikointikieli englanti vai miksi on tärkeää mainita tässä englanti eikä suomi? Eivät kaikki suomalaisetkaan osaa englantia.

      Lainaa

    51. Tulos: -13 (17 ääntä)
      Hihi: “Ahaa, näen pipon ja hiuksia. Ei siis voi olla rikollinen.” Näinkö on marjat?
      Ei taida olla. Vaikka kaikki huppua käyttävät ovatkin rikollisia, eivät kaikki rikolliset välttämättä käytä huppua.

      Lainaa

    52. Viidakkorumpu 16.11.2018 21:36
      Tulos: +37 (39 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Ajat “epäillyttävän näköisellä” pakettiautolla työasioitasi tai pyydät tuttavasi tytärtä kaatosateessa kyytiin, ettei lapsi suotta palelluta itseään. Eiköhän joku ylihysteerinen mamma ole jo soittamassa “häkeen” ja somessa 250 samanhenkistä on jo lynkkaamassa varmaa raiskaajaa. Mikä tätä maata vaivaa?
      Systerillehän kävi just näin Helsingissä 1990-luvun alussa. Hän oli kävelemässä kaameassa räntäsateessa bussipysäkiltä kotiin kun naapurin mies ystävällisesti pysähtyi autolla viereen ja tarjosi kyytiä kotiovelle. Sisko (silloin 15v) oli ilahtuneena avannut oven ja koittanut astua autoon kun jostain pelmahti paikalle kiihtynyt kassialma joka reuhtaisi hänet melkein selälleen katuun ja alkoi keuhkoamaan naapurille että rekkarit on ylhäällä ja hän hälyttää poliisit:D Selvästi somelynkkaajien varhaisversio siis:D

      Lainaa

    53. Tulos: +34 (40 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Ajat “epäillyttävän näköisellä” pakettiautolla työasioitasi tai pyydät tuttavasi tytärtä kaatosateessa kyytiin, ettei lapsi suotta palelluta itseään. Eiköhän joku ylihysteerinen mamma ole jo soittamassa “häkeen” ja somessa 250 samanhenkistä on jo lynkkaamassa varmaa raiskaajaa. Mikä tätä maata vaivaa?
      Omalle miehelleni kävi kerran juuri näin. Mies oli tulossa töistä kotiin päin, tekee raksahommia niin alla oli pakettiauto. Mieheni on myös isokoinen (pitkä ja lihaksikas) ja kalju, eli ehkä jonkun Maaritin mielestä epäilyttävän näköinen :D Kotiin ajellessaan hoksasi pyörätiellä kävelemässä minun siskoni lapset joille hän on kummisetä. Tytöt olivat tulossa meille leffailtaan. Mies siis toki pysäytti auton ja huikkasi tytöille että hyppäävät kyytiin, ja nousi aukaisemaan pakun ovea kun se on vähän raskas nuorille tytöille. No, mies oli juuri saanut oven auki kun jostakin puulasi vanhempi pariskunta, nainen alkoi välittömästi pitää hirveää meteliä että mihin sinä olet niitä lapsia viemässä ja mies huuteli soittelevansa poliisit. Mies koitti selittää että nämä on hänen vaimonsa siskon lapsia, mutta ei siitä tullut mitään kun nainen kävi niin vauhkona. Tytöt katsoivat vierestä silmät pyöreinä. Mies sitten katsoi parhaaksi odotella että poliisipartio tulee paikalle, ja selittää heille mikä tilanne on. Kävi niin hyvä tuuri että toinen paikalle saapuneista poliiseista on miehelleni hyvin tuttu harrastuksen kautta, viettävät monesti aikaa samoissa piireissä, ja mies sitten näytti vielä kaikeksi varmuudeksi henkkarit ja sanoi että tyttöjen äidille/isälle saa vielä soittaa jos on epäselvyyttä. Eihän siinä mitään outoa enää ollut niin poliisit päästivät mieheni ja tytöt lähtemään ja vielä jututtivat vanhemman pariskunnan kun varsinkin nainen oli käynyt niin kovilla kierroksilla :D Mies sanoi että muijan ilme oli aika verraton kun poliisi morjensti miestäni nimeltä ja tytöillekin sanoi että ai ootte menossa sedälle/tädille illanviettoon. Tyttöjen kans käytiin sit meillä tilanne läpi ja he olivat ihan ok, naurattikin jo vähän :D Sikäli ymmärrän ihan hyvin että tuollainen tilanne voi näyttää oudolta, kun onhan se ihan tosiasia että on porukkaa jotka haluavat lapsille pahaa, mut ois tämä nainen voinut kyllä vähän kuunnella ja katsella tarkemmin et mikä tilanne on, kun tytöt itsekin hänelle sanoivat että kyseessä on heidän kummisetänsä.

      Lainaa

    54. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Marja: Joidenkin mielestä täällä tuntuu olevan normaalia eikä yhtään epäilyttävää että esim. parkkipaikalla pyörii joku huppu päässä autojen ympärillä
      Ties kuinka usein olen skrabannu auton ikkunoita huppu päässä, ja vielä hämärässä. Pitäsköhän täss alkaa jäädyttää päätä ihan vain varmuuden vuoks? Joskus olen saattanut jopa oikaista muiden autojen väleistä pästäkseni toiselle puolelle parkkipaikkaa... :/

      Lainaa

    55. Tulos: +17 (21 ääntä)
      foo: Ei taida olla. Vaikka kaikki huppua käyttävät ovatkin rikollisia, eivät kaikki rikolliset välttämättä käytä huppua.
      Pahimmat rikolliset käyttävät pukua ja ajelevat mersuilla. Mutta eivät kaikki pukupäällä mersulla ajelevat ole rikollisia... Tai.. No.. Oikeastaan ovat. Sillä olemme tavalla tai toisella kiaikki rikollisia. Meillä on niin paljon ja niin outoja lakipykäliä, että vaikka emme tietäisi tehneemme koskaan rikosta niin varmasti olemme.

      Lainaa

    56. Leipäressu 18.11.2018 22:40
      Tulos: +8 (12 ääntä)
      Epäilyttävä voi ihminen olla huputtakin. Vuosia sitten isäni oli tulossa käymään luonani. Satoi vettä. Matkalla hän näki ystäväni, sanotaan vaikka Janin, joka asui samassa talossa kanssani, kävelevän likomärkänä kotiin päin, ja pysytti

      Lainaa

    57. Leipäressu 18.11.2018 22:51
      Tulos: +28 (34 ääntä)
      No edellinen lähti etuajassa ...ja isäni pysäytti auton tarjotakseen Janille kyytiä kotiin. Ei kelvannut. Isä: Näin tuossa matkalla sen kaverisi, Janiko se oli, kauhea sade, olisin tarjonnut kyytiä kotiin. Mutta kyllä se oudosti käyttäytyi, ei vastannut ja lähti juoksemaan! Myöhemmin Jani: Olipa rankka päivä. Kaiken lisäksi kun olin tulossa kotiin satoi kaatamalla ja joku tyyppi yritti iskeä minut, pysäytti auton ja tarjosi kyytiä, tosi lipevä äijä! Aika pelottavaa tällainen. Joku ulkomaalainen, aksentti sillä ainakin oli.

      Lainaa

    58. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Ehkä se oli huppupelikaani?

      Lainaa

    59. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Huppupäinennainem: Kyllä se on Jyväskylässä. Kiitos sille joka tän lähetti, koska meinasin itsekkin :,D terveisin huppupäinen nainen samalta suunnalta
      Ollos hyvä :D

      Lainaa

    60. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Kaksi älyn jättiläistä siinä keskustelemassa.

      Lainaa

    61. mersuluuseri 23.12.2018 0:23
      Tulos: -7 (9 ääntä)
      Thunder: Pahimmat rikolliset käyttävät pukua ja ajelevat mersuilla. Mutta eivät kaikki pukupäällä mersulla ajelevat ole rikollisia… Tai.. No.. Oikeastaan ovat. Sillä olemme tavalla tai toisella kiaikki rikollisia. Meillä on niin paljon ja niin outoja lakipykäliä, että vaikka emme tietäisi tehneemme koskaan rikosta niin varmasti olemme.
      Ovelasti kiertoilmaisulla pääsit elvistelemään puvulla ja mersulla. :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: huppu, hiippari, hätäkeskus, hätänumero, naapurit, riita, 112