Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Pettäjän päiväkirja

  Auttakaa neitoa pulassa!
  Suurenna näkymä
  Pettäjän päiväkirja

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +496 (520 ääntä)
   Toivottavasti ero ei käy lapsille liian pahaksi. Omat vanhempani erosivat rauhallisissa merkeissä jatkuvan riitelyn takia, mutta tässä tapauksessa on draamaa liiankin kanssa lapsille.

   Lainaa

  2. Laksatiivitaavi 29.11.2018 1:44
   Tulos: +730 (740 ääntä)
   Onneksi on se ajokortti, ei niin pelota naisrintamalla enää.

   Lainaa

  3. Tulos: +482 (488 ääntä)
   Aika jäätävää settiä... Toivottavasti tämmöisiä tapauksia ei ole enempää kuin tuo. Ei voi ymmärtää, eikä kyllä tarvitsekkaan.

   Lainaa

  4. Tulos: +616 (630 ääntä)
   En vain tajua, että minkä takia sitä pitää parisuhteessa olla, jos ei sen vertaa kunnioitusta ole toiselle, että päätyy pettämään. Okei, joskus rakkaus katoaa ja erotaan, ei siinä mitään mutta eroa ny sitten äläkä rupea nussimaan toisia selän takana.

   Lainaa

  5. Tulos: +410 (416 ääntä)
   Eli periaatteessa odottelee myöntäilevää kommenttia, laadultaan: "No mutta tottakai miehesi pitää ymmärtää sinun ja uuden ihastuksesi tilanne! Ei tähän mitään avioeroa tarvitse ketään väsyttämään ja lapsia rasittamaan! Uus lisäisi; tervetuloa perheeseen!"

   Lainaa

  6. Tulos: +432 (436 ääntä)
   Niin tämä tuleva Ex-mies varmasti kuljettaa uutta paria ympäri Suomea

   Lainaa

  7. Tulos: +491 (511 ääntä)
   Siis eikö teini-ikäisenä se ole kova juttu, jos poikakaverilla on ajokortti (ja ikää ostaa alkoholia)? En tiennyt sen olevan aikuisemmissakin piireissä syy parisuhteeseen. Kirjoittajan mies: kasvata kivekset ja hurista autolla horisonttiin. Eivätpä ainakaan seuraa perässä, ellei ole varaa taksiin.

   Lainaa

  8. Tulos: -94 (170 ääntä)
   hjklhl: En vain tajua, että minkä takia sitä pitää parisuhteessa olla, jos ei sen vertaa kunnioitusta ole toiselle, että päätyy pettämään. Okei, joskus rakkaus katoaa ja erotaan, ei siinä mitään mutta eroa ny sitten äläkä rupea nussimaan toisia selän takana.
   Sitä kutsutaan "doggy styleksi"

   Lainaa

  9. Tulos: +485 (499 ääntä)
   Muuttaako teidänkun nurkkiin asumaan, toiselta puolelta Suomea, jotain puolituttuja pariskunnan palasia?

   Lainaa

  10. Tulos: -80 (114 ääntä)
   Timpsa: Sitä kutsutaan “doggy styleksi”
   Siis sitä toisten selän takana nussimista.

   Lainaa

  11. Tulos: +176 (188 ääntä)
   Baarissa: "Haluatko tulla meille tarkistamaan, että ajokorttini on voimassa? Säilytän sitä makuuhuoneessa tyynyn alla... [x kertaa silmäniskuja]"

   Lainaa

  12. Tulos: +151 (165 ääntä)
   Omituista: Aika jäätävää settiä… Toivottavasti tämmöisiä tapauksia ei ole enempää kuin tuo. Ei voi ymmärtää, eikä kyllä tarvitsekkaan.
   Mäkin toivon että tämä on se tapaus jonka minäkin tunnen. Mies on täysin munaton. Nainen on kieltänyt tältä jopa masturboinnin koska on mustasukkainen jopa pornolehden naisille. Kauan aikaa kyseinen nainen vaihtoi näiden miesten välillä ja selitykset vaihtui sitä mukaan. Lapset ovat aina jääneet kakkosvaihtoehdoksi kun on pitänyt miesten perässä juosta.

   Lainaa

  13. Tulos: +105 (109 ääntä)
   Ei voi olla totta. Siis onhan tämä provo?

   Lainaa

  14. Tulos: +158 (160 ääntä)
   jn: Siis eikö teini-ikäisenä se ole kova juttu, jos poikakaverilla on ajokortti (ja ikää ostaa alkoholia)? En tiennyt sen olevan aikuisemmissakin piireissä syy parisuhteeseen. Kirjoittajan mies: kasvata kivekset ja hurista autolla horisonttiin. Eivätpä ainakaan seuraa perässä, ellei ole varaa taksiin.
   Juuri nyt kannattaisi kirjoittajan miehen hyödyntää ajokorttiaan ja vähän äkkiä. Siinä perävaloja katsellessa voi ap sitten miettiä, mitä tulikaan tehtyä...

   Lainaa

  15. tyhmiäkaikkialla 29.11.2018 7:41
   Tulos: -35 (59 ääntä)
   Tässähän se taas todistuu, mitä sanon aina kaikille. Ihmiset valitsevat aina väärän kumppanikseen.

   Lainaa

  16. Tulos: -27 (193 ääntä)
   Että ketuttaa naiset, jotka ei aja korttia ja sitten vinkuvat kyytiä muilta. Yleensä tähän yhdistyy vielä jonkunlainen prinsessakompleksi, jossa prinsessan menot on auton omistajan suunnitelmia tärkeämpiä. Jos autoa tarvitsee, niin sinne autokouluun, ketään ei pidä omaksi hovikuskiksi pakottaa. T: nainen ja auto

   Lainaa

  17. Tulos: +97 (103 ääntä)
   Äkkiseltään tuli mieleen, että kaipaisi ajokorttia lasten kuskaamiseen. Tunteisiinsa en ota kantaa, minkäs niille mahtaa, mutta aika inhasti toimittu kaiken kaikkiaan.

   Lainaa

  18. niimpä niin 29.11.2018 8:10
   Tulos: +182 (192 ääntä)
   Eli käytännössä hän kaipaa "miehekseen" semmoisen palvelijan, joka hoitaa kodin, lapset ja kuskaa autollaan ympäri Suomea. Sitten siihen päälle rakastajan/jia, joiden kanssa paneskella. Onnea vain kaikille osapuolille.

   Lainaa

  19. Tulos: +114 (118 ääntä)
   Ei tainnut vastaukset olevan sellaisia kuin toivottiin...

   Lainaa

  20. Tulos: +132 (138 ääntä)
   Lapsiparat. Toivottavasti lasten isä ottaa eron, lapset, ajokorttinsa ja autonsa, ja heittää pihalle nämä luuserit. Ainoa tapa suojella lapsia äitinsä tuhoavalta vaikutukselta.

   Lainaa

  21. Tulos: +81 (89 ääntä)
   Hijaha: Mäkin toivon että tämä on se tapaus jonka minäkin tunnen. Mies on täysin munaton. Nainen on kieltänyt tältä jopa masturboinnin koska on mustasukkainen jopa pοrnolehden naisille. Kauan aikaa kyseinen nainen vaihtoi näiden miesten välillä ja selitykset vaihtui sitä mukaan. Lapset ovat aina jääneet kakkosvaihtoehdoksi kun on pitänyt miesten perässä juosta.
   Kerro lisää!!

   Lainaa

  22. Tulos: -15 (27 ääntä)
   Noin niitä aisankannattajia huiputetaan.

   Lainaa

  23. Tulos: +109 (113 ääntä)
   Miksi aloittajalla ylipäänsä on tässä asiassa edes mielipidettä siihen tuleeko avioero vai ei? Aviomiehen luulisi jo näyttämässä ovea tälle akalle

   Lainaa

  24. ihanmummovaan 29.11.2018 10:33
   Tulos: +171 (181 ääntä)
   "Tunteita ei paljon ole, KUN OLLAAN OLTU YHDESSÄ NIIN KAUAN JA ON YHTEISET LAPSET" siis mitä? Kun on oltu yhdessä kauan ja on lapsia, niin silloinhan juuri tunteita ON! Mutta tän rouvan jutusta kyllä paistaakin jo kauas, että lapset on aivan toisarvoinen asia....

   Lainaa

  25. It's a deal 29.11.2018 10:45
   Tulos: +33 (51 ääntä)
   Hijaha: Mäkin toivon että tämä on se tapaus jonka minäkin tunnen. Mies on täysin munaton. Nainen on kieltänyt tältä jopa masturboinnin koska on mustasukkainen jopa pοrnolehden naisille. Kauan aikaa kyseinen nainen vaihtoi näiden miesten välillä ja selitykset vaihtui sitä mukaan. Lapset ovat aina jääneet kakkosvaihtoehdoksi kun on pitänyt miesten perässä juosta.
   Kyllä miehellä pitäisi olla sen verran tilannetajua, ettei masturboimalla latista toisten tunnelmaa. Ja sen verran järkeä, että laittaa vaimon vaihtoon ennen henkirikosta.

   Lainaa

  26. Tulos: +144 (148 ääntä)
   Tyyppi tulee pariskunnan ovelle 300 kilometrin päästä, ja valittaa että nainen on liian mustasukkanen, epäilee että olis muka tunteita tämän miehen vaimoa kohtaan, jota pyysi nyt hänet majottamaan. Pitihän sellanen nainen nyt jättää, ja loogisintahan oli tulla just heidän ovelleen (300 kilometrin päähän). Mitä hittoa? Eikö miehellä soinu mitkään hälytyskellot?

   Lainaa

  27. Mustalaisnaamio 29.11.2018 10:59
   Tulos: +147 (155 ääntä)
   "Varapuhelin" =eli se puhelin, millä kommunikoidaan salarakkaan kanssa. :)

   Lainaa

  28. Mustalaisnaamio 29.11.2018 11:01
   Tulos: +10 (16 ääntä)
   riesa: Tyyppi tulee pariskunnan ovelle 300 kilometrin päästä, ja valittaa että nainen on liian mustasukkanen, epäilee että olis muka tunteita tämän miehen vaimoa kohtaan, jota pyysi nyt hänet majottamaan. Pitihän sellanen nainen nyt jättää, ja loogisintahan oli tulla just heidän ovelleen (300 kilometrin päähän). Mitä hittoa? Eikö miehellä soinu mitkään hälytyskellot?
   Lapinlahden Linnut - Ihmisroskapankki: Laupias Samarialainen :D

   Lainaa

  29. Tulos: -13 (25 ääntä)
   Mango: Kerro lisää!!
   Mistä haluat kuulla lisää?

   Lainaa

  30. Tulos: +23 (27 ääntä)
   It’s a deal: Kyllä miehellä pitäisi olla sen verran tilannetajua, ettei masturboimalla latista toisten tunnelmaa. Ja sen verran järkeä, että laittaa vaimon vaihtoon ennen henkirikosta.
   Taidatkin kanssa tietää tapauksen

   Lainaa

  31. Tulos: +83 (87 ääntä)
   miten tuo mies ei ole jo aikoja sitten eronnut? Eikai se sen aviomies oikeesti ole noin tossun alla, että jatkaisi avioliittoa jos tää nainen niin haluaa? Kamala nainen.

   Lainaa

  32. Mustalaisnaamio 29.11.2018 11:25
   Tulos: +92 (104 ääntä)
   Ss: miten tuo mies ei ole jo aikoja sitten eronnut? Eikai se sen aviomies oikeesti ole noin tossun alla, että jatkaisi avioliittoa jos tää nainen niin haluaa? Kamala nainen.
   Mistä vetoa, että noinkin ihana nainen kiristää tätä autonkuljettajamiestään lasten tapaamisilla jo etukäteen?

   Lainaa

  33. Tulos: +51 (53 ääntä)
   oon sinkku ja miul olis ajokortti, mut ei autoa, jos kiinnostaa sais joku kiva nainen ajokortillisen lukihäirikön

   Lainaa

  34. yli opisto hörhö 29.11.2018 12:17
   Tulos: +42 (46 ääntä)
   Että sellainen syöpäläinen siellä.

   Lainaa

  35. Tulos: +131 (133 ääntä)
   Todella karua että oikeen suunnitellaan että harrastetaan seksiä lisää, mutta siltikään ei voi puhua totta omalle aviomiehelleen, joka on ilmeisesti kuvioissa lähinnä kätevyyssyistä. Nyt pitäis kyllä aikuisen ihmisen ottaa vähän vastuuta tekemisistään ja lopettaa tuommonen teinisäätäminen.

   Lainaa

  36. Tulos: +97 (105 ääntä)
   Timpsa: Sitä kutsutaan “doggy styleksi”
   Se paneminen tapahtuisi varmaan selän takaa, ei selän takana. Ei selän takana puhuminenkaan tarkoita sitä, että kuiskailtaisiin jonkun perseeseen. :D

   Lainaa

  37. Tulos: -9 (77 ääntä)
   Noin neuvona mokalle: puhuisin totta. Harva sitä kestää elämänikäistä liittoa yhtään hillumatta (omaan sekä aviomiehen että poikaystävän ja kaikki ovat tilanteesta selvillä. Sanottu mies ja poikaystävä pelaavat tietokonepelejä yhdessä siihen määrään että taidan tarvita toisenkin poikaystävän). Lisäksi, hankkisi oman ajokortin, ja ei TODELLAKAAN hankkiutuisi raskaaksi ennen kun tilanne on selvitelty.

   Lainaa

  38. Tulos: +86 (88 ääntä)
   Siis what, aikoo pysyä vanhassa huonoksi kokemassaan suhteessa pääasiassa siksi, että uudella kumppaniehdokkaalla ei ole ajokorttia? Ja anteeksi epäkorrekti mielipiteeni, mutta mielestäni kaikkien kannalta ero olisi parempi, niin kirjoittajan, ajokortillisen miehen kuin lastenkin: Voiko sellainen koti tuntua turvalliselta, josta äidillä on niin kova hinku pois, että on valmis lähtemään kuukauden tuntemiseen jälkeen vieraan miehen matkaan? Vanhempien toimiva parisuhde on turvallisen kodin perusta. Kulissiliitossa kärsivät lopulta kaikki, viimeistään siinä vaiheessa, kun toinen vanhemmista lähtee hoitamaan ahdistustaan viinalla.

   Lainaa

  39. Tulos: +94 (98 ääntä)
   Miks se mies muutti noille asumaan? Miten se ekana kuvitteli että pariskunnista tulis ystäviä jos välimatkaa on 300km? Ja miks joku olis mustasukkanen jostain naisesta kuka asuu niin kaukana?

   Lainaa

  40. Tulos: +58 (60 ääntä)
   Mimmi: Äkkiseltään tuli mieleen, että kaipaisi ajokorttia lasten kuskaamiseen.
   Puhuu kuitenkin ajokortin yhteydessä autosta, jolla pääsee ympäri Suomea, eikä lapsistaan. Lapsia tuskin tarvitsee kuskata harrastuksiin tai kouluun ainakaan naapurikuntaa kauemmas.

   Lainaa

  41. uskomantonta 29.11.2018 15:41
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Jorkku: Ei tainnut vastaukset olevan sellaisia kuin toivottiin…
   Toivottavasti kommentit edes herätti... vaikuttaa nimittäin siltä kun facessa tällaista kertoo että ei edes tajua tehneensä mitään väärää >:(

   Lainaa

  42. Sukupuolivarianssi 29.11.2018 15:48
   Tulos: +74 (78 ääntä)
   Ero vaan tulille, lapset, auto ja talo isälle, kyyhkyläiset motelliin ja autokouluun. Eihän tätä tarvitse edes kysyä.

   Lainaa

  43. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Hihi: Se paneminen tapahtuisi varmaan selän takaa, ei selän takana. Ei selän takana puhuminenkaan tarkoita sitä, että kuiskailtaisiin jonkun perseeseen.
   Tai no, jos käy huono arpatuuri, ehkä kuiskaillaankin: https://i.imgur.com/fG10M6x.gif

   Lainaa

  44. Tulos: +37 (47 ääntä)
   ihanmummovaan: “Tunteita ei paljon ole, KUN OLLAAN OLTU YHDESSÄ NIIN KAUAN JA ON YHTEISET LAPSET” siis mitä? Kun on oltu yhdessä kauan ja on lapsia, niin silloinhan juuri tunteita ON! Mutta tän rouvan jutusta kyllä paistaakin jo kauas, että lapset on aivan toisarvoinen asia….
   Taisi kuitenkin tarkoittaa että eroaminen on vaikeaa koska ovat olleet kauan yhdessä ja on yhteisiä lapsia, vaikka niitä tunteita ei toista kohtaan paljoa ole. Ei niin että pitkä suhde ja lapset olisi syy siihen ettei ole tunteita.

   Lainaa

  45. Tulos: +58 (64 ääntä)
   Kyllä tää nykyinen aviomies voittais kaupassa, vaikka maksais uudelle ukolle ajokortin ja jonkun kotteron ajettavaksi, jos sillä tuosta haahkasta pääsis eroon. Uskoisin elämänlaadun nousevan kummasti.

   Lainaa

  46. Tulos: -1 (21 ääntä)
   ihanmummovaan: “Tunteita ei paljon ole, KUN OLLAAN OLTU YHDESSÄ NIIN KAUAN JA ON YHTEISET LAPSET” siis mitä? Kun on oltu yhdessä kauan ja on lapsia, niin silloinhan juuri tunteita ON! Mutta tän rouvan jutusta kyllä paistaakin jo kauas, että lapset on aivan toisarvoinen asia….
   Niin siis siinä taidettiin tarkoittaa, että avioero tuntuu vaikealta silti, vaikka tunteita ei juuri ole, mutta koska on oltu yhdessä niin kauan ja on yhteiset lapset.
   ihanmummovaan: “Tunteita ei paljon ole, KUN OLLAAN OLTU YHDESSÄ NIIN KAUAN JA ON YHTEISET LAPSET” siis mitä? Kun on oltu yhdessä kauan ja on lapsia, niin silloinhan juuri tunteita ON! Mutta tän rouvan jutusta kyllä paistaakin jo kauas, että lapset on aivan toisarvoinen asia….
   Taisi kuitenkin tarkoittaa, että avioero tuntuu vaikealta SILTIKIN, vaikkei tunteita juuri enää olekaan, MUTTA KOSKA on se pitkä yhteinen historia ja lapset.

   Lainaa

  47. Avaruusleijona 29.11.2018 17:36
   Tulos: +51 (55 ääntä)
   uskomantonta: Toivottavasti kommentit edes herätti… vaikuttaa nimittäin siltä kun facessa tällaista kertoo että ei edes tajua tehneensä mitään väärää
   Todellakin - sanoo olevansa "neito pulassa".

   Lainaa

  48. Tulos: +14 (36 ääntä)
   Nimesi: Lapsiparat. Toivottavasti lasten isä ottaa eron, lapset, ajokorttinsa ja autonsa, ja heittää pihalle nämä luuserit. Ainoa tapa suojella lapsia äitinsä tuhoavalta vaikutukselta.
   Paitsi että isä ei ota eroissa lapsia, menevät lähes aina äiteille, vaikka olisivat kusipäisiä pettäjiä. No toisaalta tämä äitylihän haluaa jo tuutata lisää lapsia maailmaan, joten varmaan antaisi oikeudet edellisiin aika helpolla.

   Lainaa

  49. Tulos: +3 (23 ääntä)
   It’s a deal: Kyllä miehellä pitäisi olla sen verran tilannetajua, ettei masturboimalla latista toisten tunnelmaa. Ja sen verran järkeä, että laittaa vaimon vaihtoon ennen henkirikosta.
   Ja tähän on ihan pakko myös sen verran kommata että mies turvautui pornoon kun ei saanut naiseltaan. Mutta kait se on reilua että ajetaan toinen henkisesti ihan alas ja syrjäytetään yhteiskunnasta jotta voi olla orjana. Hyvä diili totta tosiaan.

   Lainaa

  50. Onhan noita juttuja 29.11.2018 20:40
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   FM_MF: Baarissa: “Haluatko tulla meille tarkistamaan, että ajokorttini on voimassa? Säilytän sitä makuuhuoneessa tyynyn alla… [x kertaa silmäniskuja]”
   Kannattaa kokeilla, voi jopa toimia. Ennen vanhaan kun lehdissä oli seuranhakuilmoituksia, niin aika usein naiset haki remonttitaitoista autoilevaa herrasmiestä.

   Lainaa

  51. Ihmettelen vaan 29.11.2018 20:43
   Tulos: +43 (47 ääntä)
   Onneksi Kiian, Jannican, Kristiinan ja Mintun kommentit oli mukana mokassa. Ne vähän palautti takaisin uskoa ihmiskuntaan. Hyvä tytöt.

   Lainaa

  52. Tulos: +44 (46 ääntä)
   riesa: Tyyppi tulee pariskunnan ovelle 300 kilometrin päästä, ja valittaa että nainen on liian mustasukkanen, epäilee että olis muka tunteita tämän miehen vaimoa kohtaan, jota pyysi nyt hänet majottamaan. Pitihän sellanen nainen nyt jättää, ja loogisintahan oli tulla just heidän ovelleen (300 kilometrin päähän). Mitä hittoa? Eikö miehellä soinu mitkään hälytyskellot?
   Ei se varmaan ovelle tullut. Eihän sillä oo korttiakaan. Veikkaan että se piti hakea sieltä.

   Lainaa

  53. Neiti Knatterton 29.11.2018 23:57
   Tulos: -23 (55 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Mistä vetoa, että noinkin ihana nainen kiristää tätä autonkuljettajamiestään lasten tapaamisilla jo etukäteen?
   Taas tätä samaa kiukuttelua. Yritä jo unohtaa se ex-vaimosi ja katkera eronne, jauhat siitä tavalla tai toisella joka ikisessä kommentissasi. Etkö saa ketään muuta naista kuin sen yhden, joka ilmeisesti petti ja jätti sinut?

   Lainaa

  54. Tulos: +20 (26 ääntä)
   En ihmettelisi jos mies sitten saa maksella naisen ja uuden mussukan menot eron jälkeen samalla kun saa taistella kynsin ja hampain nähdäkseen lapsensa.

   Lainaa

  55. Tulos: +4 (6 ääntä)
   …-…: En ihmettelisi jos mies sitten saa maksella naisen ja uuden mussukan menot eron jälkeen samalla kun saa taistella kynsin ja hampain nähdäkseen lapsensa.
   Ei tällä miehellä onneksi rahaa ole kun ei käy töissäkään

   Lainaa

  56. Tulos: +45 (47 ääntä)
   "Täytyy jaksaa. Yritetään vielä. Ajokortin takia."

   Lainaa

  57. Tulos: +9 (25 ääntä)
   Sukupuolivarianssi: Ero vaan tulille, lapset, auto ja talo isälle, kyyhkyläiset motelliin ja autokouluun. Eihän tätä tarvitse edes kysyä.
   Ei kyllä ainakaan lasten osalta toteudu noin. Isän on Suomessa äärimmäisen vaikea saada yksinhuoltajuutta, on tapauksia, joissa mies on joutunut oikeudessa taistelemaan, jotta huumeongelmainen ja epävakaa äiti ei saisi yhteishuoltajuutta. Pettäminen ja vieraiden misten kanssa rilluminen ei todellakaan riitä. Toki on mahdollista, että mokaaja on niin tunnekylmä, että vapaaehtoisesti luopuu huoltajuudesta saadakseen lisää aikaa rakastajansa kanssa puuhasteluun, mutta silloin hän olisi velvollinen maksamaan elatusmaksuja, mikä hänelle tuskin sopi kun ei ajokorttiakaan ole valmis hankkimaan.

   Lainaa

  58. Sukupuolivarianssi 30.11.2018 13:07
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Gaius: Paitsi että isä ei ota eroissa lapsia, menevät lähes aina äiteille, vaikka olisivat kusipäisiä pettäjiä. No toisaalta tämä äitylihän haluaa jo tuutata lisää lapsia maailmaan, joten varmaan antaisi oikeudet edellisiin aika helpolla.
   Tää on kyllä Suomessa räikeä epäkohta :/ Tapauskohtaisesti pitäisi katsoa kummalla vanhemmalla on paremmin rahkeita ja motivaatiota huoltajuuteen (sekä tietysti, mitä mieltä lapset ovat, jos ovat riittävän vanhoja ymmärtämään tilanteen).

   Lainaa

  59. Tulos: -1 (1 ääni)
   Mustalaisnaamio: yhdessä
   Ihan mahtava video

   Lainaa

  60. ei se ihan noin menny 1.12.2018 13:29
   Tulos: -35 (39 ääntä)
   Siis eihän tää juttu ihan näin menny. Nainen oli ton shokissa kirjottanu ja koittanu saada jotain järkeä ja kannustusta erolle. Mies on väkivaltainen siis naiselle, ja lapsille, ja muutenkin hullu. Siel myöhemmin samas kirjotuksessa lukee selvennys

   Lainaa

  61. Tulos: +27 (31 ääntä)
   ei se ihan noin menny: Siis eihän tää juttu ihan näin menny. Nainen oli ton shokissa kirjottanu ja koittanu saada jotain järkeä ja kannustusta erolle. Mies on väkivaltainen siis naiselle, ja lapsille, ja muutenkin hullu. Siel myöhemmin samas kirjotuksessa lukee selvennys
   Hulluhan se mies on kun katsoo tätä naista joka sen selän takana vehtaa jokaisen miehen kanssa joka sitä haluaa panna. Nytkin hakee huomiota miehiltä omassa profiilissaan alusvaatekuvilla. Ja tämä kyseinen nainen on sekoilu aina tällaisilla asioilla. Monta kertaa ollut raskaana vähän väliä eri miehillekin. Joten puheet shokista on vain kun yritetäänkin korjata asiat niin ettei tartte myöntää olevansa täysin hölmö.

   Lainaa

  62. Tulos: +9 (21 ääntä)
   Kilokalori: Että ketuttaa naiset, jotka ei aja korttia ja sitten vinkuvat kyytiä muilta. Yleensä tähän yhdistyy vielä jonkunlainen prinsessakompleksi, jossa prinsessan menot on auton omistajan suunnitelmia tärkeämpiä. Jos autoa tarvitsee, niin sinne autokouluun, ketään ei pidä omaksi hovikuskiksi pakottaa. T: nainen ja auto
   Mua ärsyttävät naiset, jotka tarvitsevat miehen käyttämään porakonetta, ruuvimeisseliä, vasaraa, sahaa jne. Tai kuskiksi. Mä tarvitsen miestä vain ja ainoastaan rakkauteen eri muodoissaan.

   Lainaa

  63. Tulos: +4 (12 ääntä)
   N: Mua ärsyttävät naiset, jotka tarvitsevat miehen käyttämään porakonetta, ruuvimeisseliä, vasaraa, sahaa jne. Tai kuskiksi. Mä tarvitsen miestä vain ja ainoastaan rakkauteen eri muodoissaan.
   Tämä! *highfive*

   Lainaa

  64. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Että kolme lasta ja vielä lisää haluttais, kuinka yllättävää..

   Lainaa

  65. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Kuukauden ihastumisella halutaan jo raskaaksi + lapsi vaikka 3 kersaa on ennestään? Selittää kai sen kun tuolla lyllertää yh-äitejä kolmen-neljän eri-isällisen lapsen kanssa...

   Lainaa

  66. Töttöröö 4.12.2018 16:32
   Tulos: +18 (22 ääntä)
   Onko oikeesti joku kohteliaisuus miehelle, tai joku käsitys tuhmista puheista, ku nainen sanoo et "haluan sulle raskaaksi"? Jumalauta, en pelkäis edes vihasta Chuck Norrisia yhtä paljon.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: pettää, avioliitto, salasuhde, suhde, ajokortti, ero, avioero, terkut avainsanojen lukijoille