Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Kohtaamisia kaupoilla, osa 89

  Suurenna näkymä

  41 kommenttia

  1. Myrskyluodon Maija kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +329 (337 ääntä)

   Pitäähän sitä auton kumeja tarkastaessa olla siihen sopivat välineet mukana.

     Lainaa

  2. hjklhl kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -81 (105 ääntä)

   Mitenkäs sitä muuten paskanpuhumisen haistaisi, jos ei alkuperäistä pääse haisteleen.

     Lainaa

  3. purppurakruunu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +626 (634 ääntä)

   “Kappalejaot lisätty.” Kiitos.

     Lainaa

  4. FM_MF kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +310 (314 ääntä)

   No eikö se olis aika haastavaa kyykyssä olevaa ihmistä päästä yllättäen kiksauttaan peräloosteriin, vieläpä housujen läpi? Aika fakiiri täytyis olla. Tarpeeksi lyhyellä diIdolla maavara voisi vielä riittää, mutta silloinkin on ne housut välissä.

   Kaikkea sitä näin aamutuimaan joutuu spekuloimaan…

     Lainaa

  5. Kilokalori kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +540 (582 ääntä)

   Jännä juttu, miten nämä homofoobikot osaa aina hyvin värikkäästi, rasvaisesti ja aidon tuntuisesti kuvailla, kuinka ne muut ”homostelee”. Joko a) he tietää omasta kokemuksesta tai b) he viettää tosi paljon aikaa mietiskellen, että käyttäisiköhän tuo ihminen diIdoa vai omaa munaa (jonka koko kertojalla tiedossa), jos joku edessä pyllistelee.

   Keittiöpsykalla tulee kovasti mieleen, että omat päiväunifantasiat siinä kerrotaan ääneen, mutta itseään pelottaa ona suuntautuminen, niin raivotaan kaapin uumenista. Normaali ihminen ei mieti, onko jollakulla diIdoa mukana taskussa vai ei. Eikä varsinkaan raivoa asiasta netissä.

     Lainaa

  6. niimpä niin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +274 (282 ääntä)

   Veikkaan, että tuon transu-kommentin kirjoittaja on itse vongannut sitä dikkiä/diIdoa/ piparia mitä liekkkään ja kun ei ole tärpännyt niin kirjoittelee tuollaisia katkeria paskoja netissä vain vaikeuttaakseen toisen elämää.

     Lainaa

  7. dazedconfused kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +157 (171 ääntä)

   Tosimies raiskaa diIdolla salaa kilometrin päästä puskasta käsin, eikä uhri edes huomaa tapahtunutta.

     Lainaa

  8. ... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +251 (261 ääntä)

   Kilokalori:
   Jännä juttu, miten nämä homofoobikot osaa aina hyvin värikkäästi, rasvaisesti ja aidon tuntuisesti kuvailla, kuinka ne muut ”homostelee”. Joko a) he tietää omasta kokemuksesta tai b) he viettää tosi paljon aikaa mietiskellen, että käyttäisiköhän tuo ihminen diIdoa vai omaa munaa (jonka koko kertojalla tiedossa), jos [...]

   Niinhän se on, että homofoobikoiden yleisargumentti on, että käsi kädessä kulkeva homopari mainostaa pervoutta ja lapsille, joka näkee tämän, pitää selittää anaaIⅰseksin salat. (Käsi kädessä kulkeva heteropari kuitenkin edustaa rakkautta, eikä lapsille tarvitse selittää heteroyhdynnästä mitään.) Jos joku on pervo, niin se, joka parin nähdessään alkaa heti päässään miettimään, millaista seksiä he harrastavat.

     Lainaa

  9. Janni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +205 (209 ääntä)

   Joskus mielenterveyden ongelmia on vaikea tunnistaa, joskus taas ei

     Lainaa

  10. kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +212 (218 ääntä)

   Nyt jäi vähän epäselväksi, että onko hän siis oikeasti transu vai myös transu? Ja siis diIdollako ostaa vai persettä myy? Ja transuko siis oli?

     Lainaa

  11. Pasi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +69 (79 ääntä)

   Luin tuon kauppiaan kirjoittaman tekstin C.S.I:n Horation äänellä

     Lainaa

  12. GHJK kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -146 (172 ääntä)

   Kilokalori:
   Jännä juttu, miten nämä homofoobikot osaa aina hyvin värikkäästi, rasvaisesti ja aidon tuntuisesti kuvailla, kuinka ne muut ”homostelee”. Joko a) he tietää omasta kokemuksesta tai b) he viettää tosi paljon aikaa mietiskellen, että käyttäisiköhän tuo ihminen diIdoa vai omaa munaa (jonka koko kertojalla tiedossa), jos [...]

   Niin väsynyttä spekulointia.

     Lainaa

  13. Aavii kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -17 (23 ääntä)

   Möi möi. Eikun myisitkö

     Lainaa

  14. håmå kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -119 (163 ääntä)

   Kilokalori:
   Jännä juttu, miten nämä homofoobikot osaa aina hyvin värikkäästi, rasvaisesti ja aidon tuntuisesti kuvailla, kuinka ne muut ”homostelee”. Joko a) he tietää omasta kokemuksesta tai b) he viettää tosi paljon aikaa mietiskellen, että käyttäisiköhän tuo ihminen diIdoa vai omaa munaa (jonka koko kertojalla tiedossa), jos [...]

   aa kaikki raivohomofobikot onkin salaa ite homoja koska normaalit ihmisethän eli heterot ei koskaan kirjoita typerää paskaa nettiin, todella oivaltava ja omaperäinen teoria en olekaan törmännyt tuohon ennen

     Lainaa

  15. Just kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +212 (222 ääntä)

   Hämmentävästi seksuaalivähemmistöjen pitäisi olla niitä likaisia perverssejä, mutta en ole koskaan kuullut kenenkään käyttävän yhtä paljon aikaa muiden seksielämästä spekulointiin kuin perushomofoobikon. Kuka oikeasti ekana ajattelee ventovieraiden tapoja harrastaa seksiä? Ja miksi se millään tasolla kiinnostaa, vaikka ne eroaisivatkin omistaan? En ymmärrä.

     Lainaa

  16. homonyymi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +132 (148 ääntä)

   håmå: aa kaikki raivohomofobikot onkin salaa ite homoja koska normaalit ihmisethän eli heterot ei koskaan kirjoita typerää paskaa nettiin, todella oivaltava ja omaperäinen teoria en olekaan törmännyt tuohon ennen

   Amerikkalainen yliopisto teki vuonna 1996 tutkimuksen, jossa homofoobbisilla ja ei-homofoobbisilla miehillä katsotettiin hetero-, lesbo ja homopοrnoa. Samalla tarkkailtiin erityisellä peniksen ympärille asetettavalla anturilla heidän kiihottumistilaansa. Tutkimuksen tuloksissa kävi ilmi, että ei-homofoobbisista 24% kiihottui katsoessaan homopοrnoa ja mikä vielä kiintoisampaa, niin homofoobbisista peräti 54% kiihottui homopοrnosta. Tutkimus johtaakin siihen päätelmään, että homofobia johtuu osittain piilohomoudesta

   Linkki tuohon tutkimukseen: https://my.psychologytoday.com/files/u47/Henry_et_al.pdf

     Lainaa

  17. yli opisto hörhö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +71 (89 ääntä)

   Suurin osa homofobikoista taitaa olla kaapissa itse, sen verran tarkasti aina osataan kuvailla mahdollisimman monelle ihmiselle mitä miehet sinne toistensa pyllyihin työntävät ja haluavat.

   Jonkinlainen perversio aiheesta täytyy olla jos nyt ei sitten kaapissa olisikaan, kun ei tavalliset ihmiset ensimmäisenä pariskunnan (homo/hetero) nähdessään mieti miten ne nussii toisiaan.

     Lainaa

  18. Hihi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +39 (55 ääntä)

   Kilokalori:
   Keittiöpsykalla tulee kovasti mieleen, että omat päiväunifantasiat siinä kerrotaan ääneen, mutta itseään pelottaa ona suuntautuminen, niin raivotaan kaapin uumenista. Normaali ihminen ei mieti, onko jollakulla diIdoa mukana taskussa vai ei. Eikä varsinkaan raivoa asiasta netissä.

   Eikös se näin ole ihan tutkitustikin monen homofoobikon kohdalla? On useaa eri metodein toteutettua tutkimusta, joissa ollaan tutkittu ja verrattu kärkeiden homofoobikkojen seksuaalisuutta ja seksuaalisia mieltymyksiä avoimiin homoihin ja heteroihin verraten, ja tulosten mukaan he ovat itsekin alitajuisesti viehättyneitä oman sukupuolensa edustajista ainakin todennäköisesti, jos ei hyvin varmasti.

     Lainaa

  19. Miu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +79 (85 ääntä)

   “on oikeasti transu” “ja hän on myös transu” en jaksa ees alkaa ragettaa kyseisestä sanasta kun tää oli niin hulvattomasti ja taidokkaasti kirjotettu. Oisit nyt laittanu loppuun vielä, että “on muuten myös transu!”

     Lainaa

  20. Kummallista kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +81 (83 ääntä)

   Miten asiakas meinaa istua uusien housujen kanssa, kun pelkkä kosketus riittää litistämään vaatteen?
   Olisi kyllä veikeetä, jos kassoilla olisi pienet mankelit.

     Lainaa

  21. äitisi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -57 (67 ääntä)

   Hihi: Eikös se näin ole ihan tutkitustikin monen homofoobikon kohdalla? On useaa eri metodein toteutettua tutkimusta, joissa ollaan tutkittu ja verrattu kärkeiden homofoobikkojen seksuaalisuutta ja seksuaalisia mieltymyksiä avoimiin homoihin ja heteroihin verraten, ja tulosten mukaan he ovat itsekin alitajuisesti [...]

   Siis millä tieteellisillä metodeilla lähtisit mittaamaan ihmisen seksuaalista suuntautumista joka on omien sanojesikin mukaan alitajuinen ilmiö?

     Lainaa

  22. äitisi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -46 (78 ääntä)

   homonyymi: Amerikkalainen yliopisto teki vuonna 1996 tutkimuksen, jossa homofoobbisilla ja ei-homofoobbisilla miehillä katsotettiin hetero-, lesbo ja homopοrnoa. Samalla tarkkailtiin erityisellä peniksen ympärille asetettavalla anturilla heidän kiihottumistilaansa. Tutkimuksen tuloksissa kävi ilmi, että ei-homofoobbisista 24% [...]

   Kiihottuminen on kehon reaktio stimulukseen. Seksuaalinen suuntautuminen on monimutkainen psykofyysissosiaalinen piirre jonka määrittäjää ei ole toistaiseksi löydetty (ja miksi pitäisikään). Ihminen voi ehdollistua kiihottumaan vaikka pöytälampusta mikä ei tee hänestä jotain fucking lamppuseksuaalia.

     Lainaa

  23. äitisi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -33 (69 ääntä)

   Hyvin tavallista että äärihomofobinen heteromies esim. fantasioi tilanteesta missä homomies tulee iskemään ja siitä saa sitten tekosyyn antaa turpaan ja osa tällaisista väkivaltafantasioista on myös seksuaalisia sävyltään. Juu se on seksuaalisesti häiriintynyttä, ei homoa. Seksuaaliväkivallan motiivi ei ole viehätys vaan viha. Ymmärrettävää että ns. normaalit (ei-väkivaltaiset ja ei-äärihomofobiset) heterot eivät osaa mennä ineen tälläisen ihmisen sielunmaisemaan ja että hävettää myöntää että teillä on jotain yhteistä (heterous), mutta homofobiasta keskustellessa kannattaa ehkä kuunnella asiasta jotain ymmärtäviä (homoja) eikä alkaa pätemään että “eiii me oikeat varsinaisheterot olla homofobeja vaan tämäkin on homojen omaa syytä”. Uskomatonta mutta totta: homofobia on heteroiden keksimä ja ylläpitämä ilmiö.

     Lainaa

  24. Hihi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +47 (57 ääntä)

   äitisi: Siis millä tieteellisillä metodeilla lähtisit mittaamaan ihmisen seksuaalista suuntautumista joka on omien sanojesikin mukaan alitajuinen ilmiö?

   “Miten alitajuntaa tutkitaan ikinä koskaan mitenkään? Eihän sitä voii?!?!?” :O

   Yhdessä tutkimuksessa näytettiin pοrnografista sisältöä ja mitattiin samalla genitaalialueen verenkiertoa. Selkeä ja yksinkertainen fysiologisen reaktion todentaminen visuaaliseen ärsykkeeseen. Tulos oli muuten, että homofoobikkojen kikkeleitä kihelmöitti homopοrno. Jos oikein muistan, jossain toisessa tutkimuksessa tutkittavien piti kategorisoida sanoja ja kuvia joko “heteroon” tai “homoon” kategoriaan, jota ennen tutkittavia viritettiin väläyttämällä sanoja “minä” ja “muut” tjsp. Tutkittavat homofoobikot antoivat nopeamman reaktion yhdistelmälle “minä” ja “homo” kuin “minä” ja “hetero”, mikä tutkijoiden mukaan implikoi homoseksuaalisuutta.

     Lainaa

  25. jukkapalmu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +23 (23 ääntä)

   Ekassa yks sana oikein: “valmiiksi. Kaikissa muissa jotain päin helvettiä :D

     Lainaa

  26. äitisi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -49 (61 ääntä)

   Hihi: “Miten alitajuntaa tutkitaan ikinä koskaan mitenkään? Eihän sitä voii?!?!?”
   [...]

   Alitajuntaa voi tutkia ja tehdä monenlaisia löydöksiä mutta miten mittaat sieltä jonkin arvon? Verestä voi mitata veriryhmän mutta miten alitajunnasta mitataan onko joku homo, hetero vai bi?

   Ihan söpöä että tutkijoiden mukaan homo on henkilö joka sanoo/ajattelee “olen homo”. Nyt on totista tiedettä.

     Lainaa

  27. Sukupuolivarianssi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +68 (72 ääntä)

   äitisi:
   Hyvin tavallista että äärihomofobinen heteromies esim. fantasioi tilanteesta missä homomies tulee iskemään ja siitä saa sitten tekosyyn antaa turpaan ja osa tällaisista väkivaltafantasioista on myös seksuaalisia sävyltään. Juu se on seksuaalisesti häiriintynyttä, ei homoa. Seksuaaliväkivallan motiivi ei ole viehätys [...]

   Sanoisin että tämäkään asia ei ole mustavalkoinen. Mitä olen homofoobikkojen juttuja lueskellut, seurannut mm. homovastaisten pappishenkilöiden paljastuneita homosuhdeskandaaleita sekä lukenut homofobiaan ja seksuaalisuuteen liittyviä tutkimustuloksia, niin väittäisin että:
   a. osalla ihmisistä homofoobisuuden taustalla on hyvin todennäköisesti kyvyttömyys kohdata ja hyväksyä omat homoseksuaaliset taipumuksensa (esimerkiksi tiukan uskonnollisen kasvatuksen ja elämänpiirin vuoksi)
   b. toisella osalla kyseessä on itsetunnon pönkittäminen muita kyykyttämällä sekä kyvyttömyys/haluttomuus asettua erilaisten ihmisten asemaan – samaistutaan asetelmaan “me vs. te” sen sijaan että yritettäisiin yhteiseloa tällä pallolla
   c. osa ihmisistä vaan ei osaa tarkistaa (esimerkiksi homofoobisen propagandan) lähteiden luotettavuutta ja pitää cisheteroudesta poikkeavuutta vakavastiotettavana uhkana ihmiskunnalle
   d. eikä unohdeta itseään viihdyttäviä trolleja ;)

     Lainaa

  28. Onhan noita juttuja kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +37 (45 ääntä)

   äitisi: Kiihottuminen on kehon reaktio stimulukseen. Seksuaalinen suuntautuminen on monimutkainen psykofyysissosiaalinen piirre jonka määrittäjää ei ole toistaiseksi löydetty (ja miksi pitäisikään). Ihminen voi ehdollistua kiihottumaan vaikka pöytälampusta mikä ei tee hänestä jotain fucking lamppuseksuaalia.

   Miten niin ei tee?

   Pitää nyt ymmärtää että seksuaaliset halut ja niiden toteuttaminenkin on eri asia.

     Lainaa

  29. Ville kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -29 (33 ääntä)

   Miks koululaisen pitää näyttää henkkarit? Pidetäänkö siellä kirjaa kuka ostaa energiajuomia?

     Lainaa

  30. traumcity kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +19 (27 ääntä)

   äitisi: Alitajuntaa voi tutkia ja tehdä monenlaisia löydöksiä mutta miten mittaat sieltä jonkin arvon? Verestä voi mitata veriryhmän mutta miten alitajunnasta mitataan onko joku homo, hetero vai bi?

   Ihan söpöä että tutkijoiden mukaan homo on henkilö joka sanoo/ajattelee “olen homo”. Nyt on totista tiedettä.

   Sun mutuilu on kovvoo tiedettä, tyhmät tut kijat ei tajuu!!1

     Lainaa

  31. nyt mennään vaan ja mutuillaan kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -25 (35 ääntä)

   Just:
   Hämmentävästi seksuaalivähemmistöjen pitäisi olla niitä likaisia perverssejä, mutta en ole koskaan kuullut kenenkään käyttävän yhtä paljon aikaa muiden seksielämästä spekulointiin kuin perushomofoobikon. Kuka oikeasti ekana ajattelee ventovieraiden tapoja harrastaa seksiä? Ja miksi se millään tasolla kiinnostaa, vaikka ne eroaisivatkin omistaan? En ymmärrä.

   Mulle tulee mieleen jyväskyläläinen äiti, joka syytti työmaata ettivää pakettiauton kuljettajaa pedofiiliksi. Eli oliko tämäkin äiti sit pedofiili?

     Lainaa

  32. Sukupuolivarianssi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +37 (43 ääntä)

   nyt mennään vaan ja mutuillaan: Mulle tulee mieleen jyväskyläläinen äiti, joka syytti työmaata ettivää pakettiauton kuljettajaa pedofiiliksi. Eli oliko tämäkin äiti sit pedofiili?

   No, äiti ei kuitenkaan ollut todistestavasti tehnyt mitään pedofiliaan liittyvää… kuten nämä homofoobikot usein ihan konkreettisesti esittävät ne kaikkein limaisimmat ja perversseimmät kommentit vaikka puhuttaisiin ihan vaan yleisellä tasolla homoseksuaalisuudesta. Joskus jopa lasten läsnäollessa. Ei homoseksuaalit yleensä saman tason yksityiskohtaisia kuvauksia tee homoseksuaaleista, heteroseksuaaleista, kenestäkään, jos seksistä ei ihan vartavasten puhuta.

     Lainaa

  33. Len kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -31 (41 ääntä)

   nyt mennään vaan ja mutuillaan: Mulle tulee mieleen jyväskyläläinen äiti, joka syytti työmaata ettivää pakettiauton kuljettajaa pedofiiliksi. Eli oliko tämäkin äiti sit pedofiili?

   Hyvä pointti. Odotellaan suvaitsijoiden vasta-argumenttejä.

     Lainaa

  34. nyt mennään vaan ja mutuillaan kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -30 (32 ääntä)

   Sukupuolivarianssi: No, äiti ei kuitenkaan ollut todistestavasti tehnyt mitään pedofiliaan liittyvää… kuten nämä homofoobikot usein ihan konkreettisesti esittävät ne kaikkein limaisimmat ja perversseimmät kommentit vaikka puhuttaisiin ihan vaan yleisellä tasolla homoseksuaalisuudesta. Joskus jopa lasten läsnäollessa. Ei homoseksuaalit [...]

   Karta aihetta ihan vapaasti ja elä omassa narniassas vapaasti. Mut erillaisuutta et näköjään tuu hyväksyy koskaa, ainakaa eriäviä mielipiteitä.

     Lainaa

  35. traumcity kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +38 (42 ääntä)

   nyt mennään vaan ja mutuillaan: Karta aihetta ihan vapaasti ja elä omassa narniassas vapaasti. Mut erillaisuutta et näköjään tuu hyväksyy koskaa, ainakaa eriäviä mielipiteitä.

   Ymmärsit lainaamasi viestin ihan väärin. Sukupuolivarianssia tuskin sun homoutesi haittaa, ja hyväksyy sinut kyllä. Hän lähinnä ihmetteli sitä miksi homofoobbikkoja kiinnostaa homojen petipuuhat.

     Lainaa

  36. Sukupuolivarianssi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +17 (23 ääntä)

   nyt mennään vaan ja mutuillaan: Karta aihetta ihan vapaasti ja elä omassa narniassas vapaasti. Mut erillaisuutta et näköjään tuu hyväksyy koskaa, ainakaa eriäviä mielipiteitä.

   Jos äitiä ei ole tuomittu pedofiliasta, hän ei todistetusti ole tehnyt mitään siihen liittyvää? Mutta homofoobikkojen ylikorostunutta pervoutta pääsee todistamaan jo ihan nopealla vilkaisulla anonyymifoorumeille jos haluaa. Eli yritin sanoa että vertauksesi ontuu, keksi parempi. Millä tuskin on mitään tekemistä erilaisuuden hyväksymättömyyden kanssa ;)

   traumcity: Ymmärsit lainaamasi viestin ihan väärin. Sukupuolivarianssia tuskin sun homoutesi haittaa, ja hyväksyy sinut kyllä. Hän lähinnä ihmetteli sitä miksi homofoobbikkoja kiinnostaa homojen petipuuhat.

   Juu, ei haittaa vaikka olisikin homo, päin vastoin ;)

     Lainaa

  37. Juunas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (8 ääntä)

   Ei kait “koulu laine” ole yhdys sana?

     Lainaa

  38. Hihi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +38 (48 ääntä)

   nyt mennään vaan ja mutuillaan: Mulle tulee mieleen jyväskyläläinen äiti, joka syytti työmaata ettivää pakettiauton kuljettajaa pedofiiliksi. Eli oliko tämäkin äiti sit pedofiili?

   Kuvailiko tämä äiti oikein yksityiskohtaisesti, mitä pedofiili tekee sukupuolielimillään lapsille ja millaisiin tilanteisiin täsmälleen tämä saattaisi lapset? Mässäilikö hän yksityiskohtaisesti pedofiilien mahdollisilla perversioilla kaikkien nähden ja kuullen, kuten jotkut homofoobikot tuppaavat tekemään homojen suhteen tämä moka mukaan lukien?

   Ai eikö? Ettäkö tämä äiti oli vaan huolissaan ja siksi syytteli syytöntä miestä pedofiliasta syventymättä sen enempää siihen, mitä pedofiili täsmälleen tekisi? No, kaipa tuo vertauksesi sitten tyssää lyhyeen.

     Lainaa

  39. Salama kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +16 (22 ääntä)

   :
   Nyt jäi vähän epäselväksi, että onko hän siis oikeasti transu vai myös transu? Ja siis diIdollako ostaa vai persettä myy? Ja transuko siis oli?

   Tekstissä puhutaan Jannesta ja miehestä, eli kuvassa ilmeisesti ollut mieheltä näyttävä henkilö. Hän kuitenkin on “transu” ja hänellä on “pieni nakki” ja meikkailee iltaisin. Eli siis naisesta mieheksi sukupuoltaan korjannut, jolla penisgrafti ja transvetistisia taipumuksia? Vai transvestiittimies jota kirjoittaja haukkuu virheellisesti “transuksi” eli transsukupuoliseksi? Vai taskudiIdoako hän nakilla tarkoitti?

   Tiedän, ettei aivokääpiöiden tekstejä kannattaisi kovin tarkasti analysoida, mutta tuo oli jo niin henkeäsalpaavan typerää ettei voinut olla pohtimatta

     Lainaa

  40. Karvaanush kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -4 (4 ääntä)

   Nakillahan se tietty mitataan, saattaa vaan jäädä kepinnokkaan odööriä ja kiva kesäinen väri :)

     Lainaa

  41. Don kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -6 (12 ääntä)

   Hihi: Eikös se näin ole ihan tutkitustikin monen homofoobikon kohdalla? On useaa eri metodein toteutettua tutkimusta, joissa ollaan tutkittu ja verrattu kärkeiden homofoobikkojen seksuaalisuutta ja seksuaalisia mieltymyksiä avoimiin homoihin ja heteroihin verraten, ja tulosten mukaan he ovat itsekin alitajuisesti [...]

   Vain homoustumputtajilla on näköjään aikaa ja kiinnostusta kirjoitella nettiin

     Lainaa

  42. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , , , ,