Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 33

  Suurenna näkymä

  40 kommenttia

  1. Sisuliini kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -96 (134 ääntä)

   Luulin aiheuttaneeni hämminkiä sukulaisilleni, mutta

     Lainaa

  2. Sisuliini kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -105 (121 ääntä)

   Taisin kuitenkin olla se fiksu ja filmaattinen.

     Lainaa

  3. Kyllä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +494 (508 ääntä)

   Mahtava kaiverrus!

     Lainaa

  4. hidasta menoa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +526 (528 ääntä)

   sitä saa mitä tilaa.

     Lainaa

  5. Teemukissa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +261 (301 ääntä)

   Täydelliset huutikset kaiverrukselle, tuli täysin puskista

     Lainaa

  6. Janni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -409 (473 ääntä)

   Siis mitä ihmettä… aikoiko hän tuosta ilmeisestä rihkamakorusta siis ottaa sydämmen ja vaihtaa sen toiseen koruun vai kyllästyikö lasten nimiin? Kamala koru, itkisin jos lapset antais tommosen ja se varmaan ’vahingossa häviäisi’…

     Lainaa

  7. Aadolf Kärki kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +309 (343 ääntä)

   Janni:
   Siis mitä ihmettä… aikoiko hän tuosta ilmeisestä rihkamakorusta siis ottaa sydämmen ja vaihtaa sen toiseen koruun vai kyllästyikö lasten nimiin? Kamala koru, itkisin jos lapset antais tommosen ja se varmaan ’vahingossa häviäisi’…

   Teksti on varmaan kirjoitettu uusimmalla iPhonella Rolls-Roycen ratin takana aamuyön liikenteessä. Puristavatko Guccit varpaita noin paljon?

     Lainaa

  8. Aku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +312 (322 ääntä)

   Janni:
   Siis mitä ihmettä… aikoiko hän tuosta ilmeisestä rihkamakorusta siis ottaa sydämmen ja vaihtaa sen toiseen koruun vai kyllästyikö lasten nimiin? Kamala koru, itkisin jos lapset antais tommosen ja se varmaan ’vahingossa häviäisi’…

   *Sydämen

   Ala-asteella äidinkielen tunnilla opittua: “Sydämeen ei mahdu kahta ämmää”.

     Lainaa

  9. Peeke kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +348 (358 ääntä)

   Janni:
   Siis mitä ihmettä… aikoiko hän tuosta ilmeisestä rihkamakorusta siis ottaa sydämmen ja vaihtaa sen toiseen koruun vai kyllästyikö lasten nimiin? Kamala koru, itkisin jos lapset antais tommosen ja se varmaan ’vahingossa häviäisi’…

   Et ehkä ansaitse asiallista vastausta, mutta eiköhän asia ole juuri kuin arvelitkin. Äiti halusi uuden sydämen koruun pudonneen tilalle, ja ainoa mahdollisuus saada samanlainen oli tilata kokonaan uusi koru ja ottaa siitä vain se sydän. Niinpä myös kaiverrus oli tarpeeton, samoin väärä (ja hauska) kaiverrus oli sikäli harmiton erhe ettei kyseinen osa korusta edes tule käyttöön.
   Koru ei ole ehkä sinun silmääsi ole maailman kaunein, eikä taatusti rahallisesti arvokas jos niitä noin vain tilaillaan mutta toivottavasti vielä joskus ymmärrät vähän arvokkaampienkin asioiden perään kuin sen mitä siitä panttitoimistosta saa.

     Lainaa

  10. .... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +241 (259 ääntä)

   Janni:
   Siis mitä ihmettä… aikoiko hän tuosta ilmeisestä rihkamakorusta siis ottaa sydämmen ja vaihtaa sen toiseen koruun vai kyllästyikö lasten nimiin? Kamala koru, itkisin jos lapset antais tommosen ja se varmaan ’vahingossa häviäisi’…

   Itkisit, jos saisit lapsiltasi lahjaksi rihkamakorun? Suosittelen soittoa mielenterveystoimistoon.

   Ps. You must be fun at parties

     Lainaa

  11. VENKULI kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +120 (130 ääntä)

   Janni:
   Siis mitä ihmettä… aikoiko hän tuosta ilmeisestä rihkamakorusta siis ottaa sydämmen ja vaihtaa sen toiseen koruun vai kyllästyikö lasten nimiin? Kamala koru, itkisin jos lapset antais tommosen ja se varmaan ’vahingossa häviäisi’…

   Epäilen että sinulla lapsia vielä edes on. Tai ikääkään sen koommin.

     Lainaa

  12. Apina kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +116 (124 ääntä)

   Janni:
   Siis mitä ihmettä… aikoiko hän tuosta ilmeisestä rihkamakorusta siis ottaa sydämmen ja vaihtaa sen toiseen koruun vai kyllästyikö lasten nimiin? Kamala koru, itkisin jos lapset antais tommosen ja se varmaan ’vahingossa häviäisi’…

   Tämä sivusto niin tarvitsisi oman mokaosion joka koostuisi näistä feissarimokien kommenteista.

     Lainaa

  13. trägäm kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +5 (27 ääntä)

   Aku: *Sydämen

   Ala-asteella äidinkielen tunnilla opittua: “Sydämeen ei mahdu kahta ämmää”.

   harvoin edes yhtä

     Lainaa

  14. N kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -37 (127 ääntä)

   Ei tamponi tunnu sisällä. Orgasmeja toki voi saada unissaankin, mutta ei se tamponi siihen vaikuta…

     Lainaa

  15. Janni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -17 (41 ääntä)

   Janni:
   Siis mitä ihmettä… aikoiko hän tuosta ilmeisestä rihkamakorusta siis ottaa sydämmen ja vaihtaa sen toiseen koruun vai kyllästyikö lasten nimiin? Kamala koru, itkisin jos lapset antais tommosen ja se varmaan ’vahingossa häviäisi’…

   Tänne on näköjään tullut toinenkin Janni. Enpä olis uskonut, että joku niin paljon välittää meikäläisen kommenteista.

     Lainaa

  16. PIN kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +73 (99 ääntä)

   N:
   Ei tamponi tunnu sisällä. Orgasmeja toki voi saada unissaankin, mutta ei se tamponi siihen vaikuta…

   Ai ei tunnu? No tasan tuntuu ainaki mulla. Hirveen epämukavia kapistuksia, koosta riippumatta. Ilmeisesti riippuu anatomiasta. Sen sijaan kuukupin kanssa oon useinki joutunu ihan sormilla kokeilemaan että oonkos ottanu sen jo pois vai en. ×D

     Lainaa

  17. Hihi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +81 (91 ääntä)

   N:
   Ei tamponi tunnu sisällä. Orgasmeja toki voi saada unissaankin, mutta ei se tamponi siihen vaikuta…

   Tamponeja tulee eri ko’oissa. Eiköhän se puikko näin ollen voi olla enemmän tai vähemmän ylimitoitettu emättimen lepokokoon nähden ja jäädä liian alas tai muista syistä aiheuttaa pientä mutta jatkuvaa epämukavuutta. Tamponia ei muutenkaan tunne nimenomaan silloin kun se on oikeassa asennossa. Huonosti sujautettuna sopivankin kokoisen voi huomata lakkaamatta. Onkin sitten asia erikseen, lisäisikö se muka villien unien tuntua. Kuten tamponin sopiminenkin, se mahtaa olla ihan yksilöllistä, eikä meillä ole siihen sen painavampaa sanomista.

     Lainaa

  18. Minäminä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -76 (90 ääntä)

   ”Koskematta yhtään itteeni.” Mielenkiintoinen ajatus. Ilmeisesti jokin ruumiistairtaantumiskokemus. Kuka pystyy olemaan pisimpään koskematta itseensä yhtään?

     Lainaa

  19. C kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -19 (49 ääntä)

   Surkea kaiverrusfirma. Tuollaisessa tilanteessa kuuluisi vielä soittaa asiakkaalle ja varmistaa että olihan se varmasti tuo teksti, jonka halusit kaiverrettavan.

     Lainaa

  20. King Arthur kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +53 (71 ääntä)

   N:
   Ei tamponi tunnu sisällä. Orgasmeja toki voi saada unissaankin, mutta ei se tamponi siihen vaikuta…

   Riippuu ihmisestä. Itse luulin monta vuotta että käytän tamponeja jotenkin väärin kun aina sanottiin ettei oikein laitettuna tunnu sisällä, ja pieninkin koko oli ainakin minulle epämukava. Enpä käytä enää ollenkaan. Ja kuukuppia en kokeile enää ikinä. Joillain on ahtaat paikat.

     Lainaa

  21. Arrrska kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -34 (48 ääntä)

   Ja pienivehkeiset vielä yrittävät vikistä että koolla ei ole väliä.

     Lainaa

  22. Juunas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -19 (25 ääntä)

   “Soita 112, kysy Attea.”

     Lainaa

  23. Hihi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +77 (85 ääntä)

   Minäminä:
   ”Koskematta yhtään itteeni.” Mielenkiintoinen ajatus. Ilmeisesti jokin ruumiistairtaantumiskokemus. Kuka pystyy olemaan pisimpään koskematta itseensä yhtään?

   Oliko tämä tällainen mukanokkela “tekijä on myös oman tekemisensä kohde” eli tässä tapauksessa “koskettaja koskee koko ajan itseään” -juttu? Mitä muuta, kasteleeko vesi itsensä, onko jokainen askel jalan päälle astumista, onko nyrkki omaan käteen tarttumista, puhaltaako tuuli ilmaa päin, lyökö vasara naulan lisäksi myös omaan päähänsä tai ampuuko pyssy itseään reikään? Nyt on tosi diippiä.

   Orgasmi voi nimittäin tulla kenenkn stimuloimatta aktiivisesti omia sukupuolielimiä, esim. juuri nukkuessa. Ei silloin tarvitse itse koskea yhtään mitään.

     Lainaa

  24. Joo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +66 (68 ääntä)

   Arrrska:
   Ja pienivehkeiset vielä yrittävät vikistä että koolla ei ole väliä.

   Tuossa vaikuttaisi yllä useampikin avautuneen että on niin ahtaat paikat ettei tamponi tai kuukuppi mahdu, ja tamponit nyt eivät tosiaankaan ole mitään lekoja. Joten kyllä, koolla on väliä, mutta enemmän samaan tapaan kuin t-paidan koolla: toinen tykkää löysemmästi, toinen tiukemmasta, ja johonkin asti se on makuasia, mutta olen kyllä itsekin nähnyt lekoja (kuvissa) joista ei mitenkään voisi kuvitella miten ne mahtuisivat yhtään mihinkään, ainakaan mukavasti.

   Joten -ja tämän sanon naisena -ei se niin yksinkertaista ole mikä on hyvä ja mistä sen tietää.

     Lainaa

  25. Just kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -15 (25 ääntä)

   Teemukissa:
   Täydelliset huutikset kaiverrukselle, tuli täysin puskista

   Tuohan oli ihan hauska, ei sille tarvitse huutaa.

     Lainaa

  26. abort mission kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +28 (36 ääntä)

   N:
   Ei tamponi tunnu sisällä. Orgasmeja toki voi saada unissaankin, mutta ei se tamponi siihen vaikuta…

   Itsekin olin tulossa sanomaan tätä, mutta kommentit luettuani huomaan että voi näköjään tuntua. Hämmentää kuitenkin Pernillan tarina. Yleensä tamponien koko kasvaa lähinnä leveyssuunnassa, ellei sitten vaihda myös merkkiä ja hyppää pienimmästä mini-ob:stä johonkin supertampaxiin. Ja juuri eri pituisen tamponin voisin ymmärtää aiheuttavan kipua, jos se ei mahdu kokonaan emättimen perälle. Kuulostaa myös aivan hirveältä toimenpiteeltä survoa väkisin liian iso tamponi sisään. Eikö kipu ole viestinä aika selkeä STOP?

     Lainaa

  27. N kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (23 ääntä)

   PIN: Ai ei tunnu? No tasan tuntuu ainaki mulla. Hirveen epämukavia kapistuksia, koosta riippumatta. Ilmeisesti riippuu anatomiasta. Sen sijaan kuukupin kanssa oon useinki joutunu ihan sormilla kokeilemaan että oonkos ottanu sen jo pois vai en. ×D

   Tuntuu toki, väärin laitettuna. Molemmat siis näistä. Mutta eipä niistä kumpikaan orgasmeja aiheuta, sori miehet.

     Lainaa

  28. Puola kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -4 (14 ääntä)

   N:
   Ei tamponi tunnu sisällä. Orgasmeja toki voi saada unissaankin, mutta ei se tamponi siihen vaikuta…

   G-piste, kohdunnapukka jne. Opiskele aihetta vähän lisää.

     Lainaa

  29. fakta homma kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -5 (31 ääntä)

   PIN: Ai ei tunnu? No tasan tuntuu ainaki mulla. Hirveen epämukavia kapistuksia, koosta riippumatta. Ilmeisesti riippuu anatomiasta. Sen sijaan kuukupin kanssa oon useinki joutunu ihan sormilla kokeilemaan että oonkos ottanu sen jo pois vai en. ×D

   Riippuu anatomiasta?
   Tamponi asetetaan (öljyllä tai käsivoiteella voideltuna) ylös emättimeen, lähelle kohdunkaulaa.

   Jos todella tunnet koko ajan sisälläsi tamponin(tai kuukupin, joka kiinnittyy lujasti ihan kohdunsuulle alipaineella), et vain osaa asentaa sitä oikein. Tai emättimesi saattaa olla epämuodostunut tai sinulla on kohdunlaskeuma?
   Tamponin kokoa ei valita vaginan koon mukaan, vaan veren vuotomäärän mukaan:
   mini tiputteluun, regular vähäiseen verenvuotoon, super runsaaseen vuotoon ja super plus sellaiseen vuotoon, joka vaatii jo naiselle rauta-lisäravinteita, sekä todennäköisesti myoomaleikkauksen tai kohdunsuun eroosion laserpolton.

     Lainaa

  30. Len kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -13 (19 ääntä)

   Ei ole niin merkitystä millä sitä pimppaa venyttää, mutta tuntuuhan se hyvälle. No sattuu juu, mutta sillei hyvällä tavalla =) Ei mulla muuta =D

     Lainaa

  31. hah kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -12 (14 ääntä)

   Hihi: Oliko tämä tällainen mukanokkela “tekijä on myös oman tekemisensä kohde” eli tässä tapauksessa “koskettaja koskee koko ajan itseään” -juttu? Mitä muuta, kasteleeko vesi itsensä, onko jokainen askel jalan päälle astumista, onko nyrkki omaan käteen tarttumista, puhaltaako tuuli ilmaa päin, lyökö vasara naulan lisäksi [...]

   kyllä nyt on kaksi niin viisasta kommentoijaa..

     Lainaa

  32. Minäminä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -10 (10 ääntä)

   Hihi: Oliko tämä tällainen mukanokkela “tekijä on myös oman tekemisensä kohde” eli tässä tapauksessa “koskettaja koskee koko ajan itseään” -juttu? Mitä muuta, kasteleeko vesi itsensä, onko jokainen askel jalan päälle astumista, onko nyrkki omaan käteen tarttumista, puhaltaako tuuli ilmaa päin, lyökö vasara naulan lisäksi [...]

   Jos joku väittäisi, että vesi ei kastunut yhtään, niin kyllä minä sitäkin ihmettelisin.

     Lainaa

  33. Jopas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +41 (41 ääntä)

   C:
   Surkea kaiverrusfirma. Tuollaisessa tilanteessa kuuluisi vielä soittaa asiakkaalle ja varmistaa että olihan se varmasti tuo teksti, jonka halusit kaiverrettavan.

   Ei se kiinalainen lapsi osaa lukea, ei ainakaan suomea.

     Lainaa

  34. PIN kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +32 (40 ääntä)

   fakta homma: Riippuu anatomiasta?
   Tamponi asetetaan (öljyllä tai käsivoiteella voideltuna) ylös emättimeen, lähelle kohdunkaulaa.

   Jos todella tunnet koko ajan sisälläsi tamponin(tai kuukupin, joka kiinnittyy lujasti ihan kohdunsuulle alipaineella), et vain osaa asentaa sitä oikein. Tai emättimesi saattaa olla epämuodostunut tai [...]

   Tamponin tunsin aina. Sama miten sen asetti. Asettimen avulla sen todellakin saa niin pitkälle kuin mahtuu menemään. Laskeumia ei ole. Kuukuppia en tunne koskaan. Johtunee siitä, että tamponi ärsytti limakalvojani, myös häränkurkusta-päivinä (jolloin superplus-koosta tuli tunnissa läpi), mitä kuppi ei tee.

   Tää on hauskaa miten joidenkin mielestä ei voi tapahtua tavalla x, koska itselle ei ole tapahtunut. X-D Ja kuitenkin me ollaan erilaisia. Ihan silleen tutkitustikin.

   Ja noihin häränkurkkuvuotoihin on tarjottu ihan vaan hormoniehkäisyä, koska mitään syytä (kuten myoomia) niille ei ole. Sukuvika ilmeisesti, koska tyttäret holisee ihan yhtä pahasti. Mutta eiiii tietenkään voi sekään pitää paikkaansa, koska fakta hommalla on faktat hallussa. Useimmiten nää, jotka ehdottoman varmasti tietää kaiken jonkun muun kuukautisista ja anatomiasta, on muuten miehiä. Kuten se lääkäri jonka mukaan olin neitsyt, kun immenkalvo oli vielä tallella, enkä siis voinut olla raskaana. Tai se joka määritteli raskauden alkaneeksi päivänä, jolloin en ollut yli kahteen viikkoon harrastanut seksiä, koska raskauskiekko niin sanoi. Kun en kuulemma itse voi mitenkään tietää. Setämies tietää paremmin milloin olen harrastanut seksiä, koska hänellä on valkoinen takki.

     Lainaa

  35. arno poddikti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -10 (12 ääntä)

   Kyllä:
   Mahtava kaiverrus!

   Tämä nyt on niin ikivanha vitsi, että ihmettelen jos joku tälle nauraa.

     Lainaa

  36. Turkanen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +16 (16 ääntä)

   Kyllä:
   Mahtava kaiverrus!

   Mä teetin työkaverille joskus läksiäislahjaksi t-paidan, jossa molemmille puolille sai tekstin ja kuvan. En ajatellut laittaa etupuolelle mitään tekstiä ja netissä oleva” sinun tekstisi” kohdan jätin laittamatta. No, viikon kuluttua sain sitten t-paidan, jonka etupuolella oli teksti ” Sinun tekstisi”, kuvineen….

   Lopulta ottaessani yhteyttä asiakaspalveluun teettivät uuden paidan ilman moista tekstiä ja sain virheellisen paidan kaupan päälle :D

     Lainaa

  37. No jopas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (9 ääntä)

   Turkanen: Mä teetin työkaverille joskus läksiäislahjaksi t-paidan, jossa molemmille puolille sai tekstin ja kuvan. En ajatellut laittaa etupuolelle mitään tekstiä ja netissä oleva” sinun tekstisi” kohdan jätin laittamatta. No, viikon kuluttua sain sitten t-paidan, jonka etupuolella oli teksti ” Sinun tekstisi”, [...]

   Ja paita on tarinan mukaan edelleen kaupan päällä.

     Lainaa

  38. fakta homma kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -21 (23 ääntä)

   PIN: Tamponin tunsin aina. Sama miten sen asetti. Asettimen avulla sen todellakin saa niin pitkälle kuin mahtuu. Laskeumia ei ole. Johtunee siitä, että tamponi ärsytti limakalvojani, myös häränkurkusta-päivinä (jolloin superplus-koosta tuli tunnissa läpi), mitä kuppi ei tee.

   Tää on [...]

   Kyllä sinulla on jokin anatominen erikoisuus tai sitten et jostain syystä eritä lainkaan ns. luonnollisia liukasteita?

   Täytyy olla hiukan vieraantunut omasta kehostaan, jos asettelee tamponin pahviasettimella. Itse voitelen sen saippualla tai käsivoiteella ja asetan rohkeasti omin sormin paikalleen. Sellaiseen kohtaan jossa se ei tunnu.
   Kuukuppia kyllä käytän yleensä.
   Kuppi on niin valtava tamponiin verrattuna, sekä joustamaton, että se päinvastoin usein tuntuu, jos on hiukankin hosumalla asetettu kohdunsuulle.
   Kallistun tapauksessasi edelleenkin kohdunlaskeuman kannalle tai sitten et vain tunne omaa anatomiaasi.
   Oman sukuni naisten liialliset vuodot on saatu loppumaan joko myoomien poistoleikkauksella, eroosion poltolla tai hormonihoidolla. “Setämiehet” taas eivät tulleet edes mieleeni kuukautisista puhuessani, kuulostaa ikävältä ihmiseltä.
   Hankkiudu ihmeessä parempaan seuraan.

     Lainaa

  39. Haha kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +25 (25 ääntä)

   fakta homma: Kyllä sinulla on jokin anatominen erikoisuus tai sitten et jostain syystä eritä lainkaan ns. luonnollisia liukasteita?

   Täytyy olla hiukan vieraantunut omasta kehostaan, jos asettelee tamponin pahviasettimella. Itse voitelen sen saippualla tai käsivoiteella ja asetan rohkeasti omin sormin paikalleen. Sellaiseen [...]

   Pakko kysyä… Voitelet saippualla ja tunget toosaan?

     Lainaa

  40. Janni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (3 ääntä)

   Janni: Tänne on näköjään tullut toinenkin Janni. Enpä olis uskonut, että joku niin paljon välittää meikäläisen kommenteista.

   Kuvitteletko urpo todellakin olevasi ainoa Janni-niminen maan päällä?

     Lainaa

  41. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , , , ,