Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat kavereita

Joskus yhteensattuma voi johtaa ikuiseen ystävyyteen. Mutta ei tässä tapauksessa.
Taustatietoja: "Linn etsi kavereita paikkakunnaltani ja ilmoitin kiinnostukseni. Hän kertoi juuri törmänneensä Instagram-profiiliini, jonka minä ajattelin olevan hauska yhteensattuma. Laitoin tähän kommenttiin naurureaktion ja vastasin, että 'no sepäs sattui!'. Tämän jälkeen kävimme seuraavan keskustelun yksityisesti." Näin saat kavereita

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 84 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1642 (1670 ääntä)
      Vau. Linn vaikuttaa suorastaan hurmaavalta persoonalta. Not.

      Lainaa

    2. Tulos: +1185 (1207 ääntä)
      Nats ;)

      Lainaa

    3. Tulos: +1381 (1403 ääntä)
      Jotenkin tuon keskustelun jälkeen en ihmettele ollenkaan, että pitää etsiä kavereita facebookista. Entiset kaverit juosseet karkuun?

      Lainaa

    4. Tulos: +1029 (1041 ääntä)
      Melko ahdistavaa jo tuollainen. Ei tosiaan ihmetytä, jos on kaverit vähän hakusessa.

      Lainaa

    5. Tulos: +467 (513 ääntä)
      Tossa "Selitän ainakin jotain myöhemmin" kohdassa mietin, että vaikka ei se nyt hyvin mennyt niin feissarimokiin päätyminen on vähän turhan julmaa. Lopussa totesin että ihan oikeassa paikassa on.

      Lainaa

    6. Tulos: +646 (660 ääntä)
      Aivan helvetin ärsyttävä, raivostuttava takertujaihminen, joka ei edes tajua omaa raivostuttavuuttaan.

      Lainaa

    7. Vanhaimmeine 18.10.2018 6:15
      Tulos: +203 (209 ääntä)
      Tuo Linn on yhdessä vanhassakin feissarimokassa.

      Lainaa

    8. Kommentoija2005 18.10.2018 6:18
      Tulos: +63 (259 ääntä)
      Eiköhän tämä ollut enemmänkin surullista, kuin "mokaa" tai "hauskaa"..

      Lainaa

    9. Tulos: +439 (447 ääntä)
      "Väitätkö että en ole normaali?" Öhm.

      Lainaa

    10. Tulos: +207 (207 ääntä)
      Eikös joku Linn ole ollut aiemminkin mokissa vastaavasta käytöksestä?

      Lainaa

    11. Tulos: +512 (512 ääntä)
      "Ei kyllä huumorintaju kestä minun normaaleja juttujanikaan." "Väitätkö että en ole normaali?" Kyllä taas on hyvin osattu päätellä.

      Lainaa

    12. Tulos: +226 (230 ääntä)
      Mullakin on yks tommonen tuttu. Se kyselee mun puhelinnumeroa vaan en oo antanu. Oon laittanu sen mutelle twitteriin ja vastailen kun kerkeän. Harmiton, mutta vähän reppana välillä, kuvittelee liikoja joka asiasta ja sitten pettyy pahasti. Nyt on menoss juoksemaan maratonia ja kauhea hehkutus siitä. Toivottavasti ei tule pettymyksiä.

      Lainaa

    13. Ai kauhistus 18.10.2018 7:22
      Tulos: +433 (437 ääntä)
      Nuo naurureaktiot mokan lähettäjän viesteissä hämmensivät. Liekö tämä Linn reagoinut naurureaktioilla lähettäjän viesteihin kostaakseen sen kamaluuden, kuinka hänelle naurettiin "no sepäs sattui :D" ?

      Lainaa

    14. Tulos: +151 (159 ääntä)
      Ei, sinä et valitettavasti taida olla normaali.

      Lainaa

    15. Tulos: +229 (233 ääntä)
      Linnhän on jo kuuluisuus täällä. Ainakin parissa aiemmassa mokassa riehunut samaan tyyliin. Oon saanu itsekin häneen joskus tutustua eikä meno oo muuttunut miksikään. Sekään tutustuminen ei kauaa kestänyt. Yllättäen.

      Lainaa

    16. Tulos: +427 (431 ääntä)
      Linn on tuttu monista ryhmistä. Laittoi yhden päivityksen, että "mulla on synttärit tänään" Moni tuli onnittelemaan ja yksi laittoi onnittelun lisäksi kakun kuvan kommentiin. Linn tuli siihen kommentoimaan "Voi kun mukavaa, kakku mille olen allerginen :) Onneksi on pelkästään kuva!!"

      Lainaa

    17. Tulos: +132 (144 ääntä)
      Ukkelk: Nats
      nissan anti theft system?

      Lainaa

    18. Tulos: +281 (327 ääntä)
      Noh, ei kyseinen henkilö kyllä ole normaali. Ekoissa viesteissä osoitetaan jo tarvetta manipuloida voimakkaasti, splitataan eli jaetaan asiat kärjistetysti hyviin ja pahoihin, mentalisaatiokyvyn puutetta, takerrutaan ja otetaan alakynnessä vielä täysin tilanteeseen sopimaton ylimielinen puolustusreaktio käyttöön... jos kenestäkään pitäisi olettaa muutaman viestin perusteella epävakaata persoonallisuushäiriötä niin se olisi tämä.

      Lainaa

    19. Tulos: +65 (65 ääntä)
      diddidii: Eikös joku Linn ole ollut aiemminkin mokissa vastaavasta käytöksestä?
      Sama mimmi

      Lainaa

    20. Tulos: +151 (159 ääntä)
      Joskus aikanaan yks mun kavereista meni naimisiin ja sen vaimo tuli sitten sitä kautta kaveriksi facessa. Se laittoi joskus viestiä, niin vastasin sen miehen tyylisellä huumorilla ja se meni yli ohi ja ali niin kovaa, että mietin miten ne voi tulla toimeen. Ei ne tullutkaan. Vähän tuli flashbackkiä siitä ajasta tämän perusteella :)

      Lainaa

    21. Tulos: +126 (174 ääntä)
      No johan on kyllä hankalan olonen ihminen, mutta mun mielestä tää oli kyllä vaan surullista. Linillä on ilmeisesti olematon itsetunto, eikä tämä sitä paranna jos se tämän näkee.

      Lainaa

    22. Tulos: +164 (170 ääntä)
      Missä mokassa Linn on ollut, mä en muista?? Olisko joku niin ihana ja laittais linkin tänne, jos tietää mistä jutusta on kyse?

      Lainaa

    23. Tulos: +71 (77 ääntä)
      Jos mielestäänpahoitamisesta tulis ammatti, ni Linn olis alansa ammattilainen

      Lainaa

    24. Tulos: +149 (155 ääntä)
      Janna: Missä mokassa Linn on ollut, mä en muista?? Olisko joku niin ihana ja laittais linkin tänne, jos tietää mistä jutusta on kyse?
      Linnhän on ollut jo 2016 ekan kerran mokissa samanlaisen skitsoilun vuoksi. Toisen kerran 2017. Tässä linkit: https://www.feissarimokat.com/2016/11/viehattava-luonne/ https://www.feissarimokat.com/2017/02/mielensapahoittajat-osa-24/

      Lainaa

    25. Tulos: +228 (228 ääntä)
      Linn on tuttu monista ryhmistä ja olen itsekin hänen kanssaan joutunut vääntämään milloin mistäkin. Jotain hahmotus-, käytös-, tunne-elämän häiriötä ainakin pakosti on. Tosi sääli, hän haluaisi ystäviä, mutta käytös on niin häiritsevää, ettei se vaan onnistu.

      Lainaa

    26. Tulos: +234 (238 ääntä)
      Ei vitsit, tapailin aikanaan miesversiota Linnistä. Kun tulin tulokseen, että parempi lopettaa tapailu, kävin hyvin samantyylisen keskustelun. Hänen mielestään minun olisi pitänyt jatkaa hänen kanssaan tapailua, koska pahoitin hänen mielensä sillä, että ilmoitin etten ole enää kiinnostunut. Heistähän voisi tulla sopiva pari!

      Lainaa

    27. Tulos: -31 (147 ääntä)
      riesa: No johan on kyllä hankalan olonen ihminen, mutta mun mielestä tää oli kyllä vaan surullista. Linillä on ilmeisesti olematon itsetunto, eikä tämä sitä paranna jos se tämän näkee.
      Todella huono itsetunto, ja kenties muitakin MT-ongelmia, minkä vuoksi ihmettelen suunnattomasti ihmisten reaktioita täälläkin. Onko jengillä oikeasti noin hemmetin huono pelisilmä, ettei näe tällaista asiaa?

      Lainaa

    28. Tulos: +127 (147 ääntä)
      Eikä, Linn! Linn on ihan mun suosikkihahmo Facebookissa. Se loukkaantuu kaikesta ja kaikki on kaikkien muiden vikaa. Rakastan Linniä! Niin kauan kun itsellä menee paremmin kuin Linnillä niin tietää että menee ihan ok.

      Lainaa

    29. yli opisto hörhö 18.10.2018 10:01
      Tulos: +150 (160 ääntä)
      Lähinnä käy sääliksi tuota Linniä. Elämä on oikeasti aika hemmetin vaikeaa jos kaikesta etsitään loukkauksia. Ei varmasti ole niitä kavereitakaan kovin montaa jos yhtään, koska onhan se todella rasittavaa että joku ottaa jokaisesta nauruhymiöstäkin itseensä, mutta ei se kaveritonkaan elämä kovin mukavaa ole.

      Lainaa

    30. Tulos: +92 (104 ääntä)
      Onko jollain Linnin paremmin tuntevalla (en toki itsekään usko sen olevan mahdollista Linnin resursseilla) tietoa, mikä tätä ihmistä vaivaa? En mä nyt ehkä diagnoosia kaipaa, mutta mietin että onko tää edes oikea ihminen. Ja onko joku paikallinen kylähullu tms...

      Lainaa

    31. Bodvåihsojeåve 18.10.2018 10:04
      Tulos: +13 (29 ääntä)
      https://www.feissarimokat.com/2016/11/viehattava-luonne/ Olkaa hyvät.

      Lainaa

    32. Tulos: -45 (209 ääntä)
      Minusta tässä mokassa surullisinta on itse lähettäjän tarve saada tämä viestiketju julkaistua feissarimokiin. Jos joku ystävä olisi tämän näyttänyt että hänelle tapahtui, olisin voinut naurahtaa mutta täällä tämä ei naurata. Yksityisviestin julkaisu on mielestäni kiusaamista, eri asia sitten nuo julkiset palstat joilla Linn jo aiemmin on mellastanut, niissä pitäisi ihan jokaisen miettiä mitä kirjoittaa.

      Lainaa

    33. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Ihan välillä vaan mietin, et millaista mahtaa parisuhde olla tämän henkilön kanssa. Toivottavasti kitkattomampaa kuin kommunikointi facebookissa.

      Lainaa

    34. ihanmummovaan 18.10.2018 10:48
      Tulos: +90 (92 ääntä)
      Olis jännä mennä Linnin kanssa kahville johonkin, mitähän tapahtuisi? Olisiko erilainen "oikeassa elämässä" kuin kasvottomalla nettisivulla?

      Lainaa

    35. Tulos: +126 (134 ääntä)
      N: Onko jollain Linnin paremmin tuntevalla (en toki itsekään usko sen olevan mahdollista Linnin resursseilla) tietoa, mikä tätä ihmistä vaivaa? En mä nyt ehkä diagnoosia kaipaa, mutta mietin että onko tää edes oikea ihminen. Ja onko joku paikallinen kylähullu tms…
      En tunne kyseistä ihmistä muuta kuin muutamasta ryhmästä ja kyllä diagnoosi on takana. Ymmärrän ihmisten huvittuneisuuden ja turhautumisen mutta olen samalla todella surullinen hänen puolesta kun ei voi itselleen mitään. Ei olisi kiva elää elämää missä ajattelee että jokainen on itseään vastaan ja oma mielipide on ainut oikea. Kaikki kirjoitukset otetaan tosissaan joten yhtään piiloviestiä eikä kaksimielistä ajattelua saisi olla. Somekulttuuri ei vain sovi kaikille.

      Lainaa

    36. Tulos: +65 (77 ääntä)
      huoh: Todella huono itsetunto, ja kenties muitakin MT-ongelmia, minkä vuoksi ihmettelen suunnattomasti ihmisten reaktioita täälläkin. Onko jengillä oikeasti noin hemmetin huono pelisilmä, ettei näe tällaista asiaa?
      Kukaan ei ole normaali, kaikki ovat jollain tavalla mutkalla, näin ainakin oman elämänkokemukseni perusteella. Mutta ei silti tarvitse olla vihamielinen ja hyökkäävä; selkeästikin Linnillä on joku sosiaalinen häiriö, ja jos hän olisi asenteella "en osaa olla sosiaalinen, voisiko joku silti ruveta kaveriksi?" pitäisin feissarimokiin postaamista aivan liian ilkeänä. Mutta jos itse käy kaikkien kimppuun kaikesta, niin sitä saa mitä tilaa. On mahdollista olla sekä sosiaalisesti erikoinen *että* ihan vain ikävä ihminen. (Tosin parempi niin, ikävät ihmiset jotka ovat sosiaalisesti lahjakkaita saavat enemmän tuhoa aikaan).

      Lainaa

    37. Tulos: +124 (128 ääntä)
      Miettiikö kukaan muu miksi Linn on laittanut nauruhymiön kaikkiin vastapuolen viesteihin puheluun asti? Onko se joku provo tai kosto alkuperäiseen nauruhymiöön ja/tai onko Linn ymmärtänyt nauruhymiön merkityksen jotenkin eri tavalla kuin muut? Vai onko tämä joku psykologinen testi? Tuossa yhdessäkin kohdassa pistänyt viestille :D ja heti seuraava viesti on :(

      Lainaa

    38. Tulos: +24 (42 ääntä)
      Leon: “Väitätkö että en ole normaali?” Öhm.
      "Mitä on normaali?" "Mitäkö on normaali? Hyvä kysymys. Normaali on sitä mitä kaikki muut ovat ja sinä et." - Geordi La Forge ja tri. Tolian Soran, "Star Trek: Sukupolvet"

      Lainaa

    39. Tulos: +23 (41 ääntä)
      Missä face-ryhmissä Linn vaikuttaa?

      Lainaa

    40. en kai minäkin.. 18.10.2018 12:13
      Tulos: +110 (120 ääntä)
      Olen ollut koulukiusattu 12 vuoden ajan, ja olen myös paininut samojen asioiden kanssa, että miksi olen niin yksinäinen ja miksi kukaan ei tule kylään vaikka kutsuisinkin. Tupareita järjestäessäni kutsuin liki 50 ihmistä kylään, kukaan ei tullut. Edes koirankasvattaja tai koirapiireistä tutut eivät tule vaikka olen monesti kutsunut. Enää en jaksa kutsua, mutta haluaisin kovasti muuttua. En vain tiedä miten, en halua olla tuollainen kuin Linn.

      Lainaa

    41. Tulos: +40 (80 ääntä)
      sparia: Minusta tässä mokassa surullisinta on itse lähettäjän tarve saada tämä viestiketju julkaistua feissarimokiin. Jos joku ystävä olisi tämän näyttänyt että hänelle tapahtui, olisin voinut naurahtaa mutta täällä tämä ei naurata. Yksityisviestin julkaisu on mielestäni kiusaamista, eri asia sitten nuo julkiset palstat [...]
      Minustakin tämä menee jo turhan kiusaamisen puolelle. Taustalla voi olla ja todennäköisesti onkin mielenterveysongelma ja/tai kehityshäiriö tai muu diagnoosi, minulle tuli itselle mieleen Aspergerin oireyhtymä johon voi liittyä se että ei osaa tulkita muiden tunteita ja ottaa kaiken aivan kirjaimellisesti. Jos tällainen ihminen kärsii yksinäisyydestä ja huonosta itsetunnosta ja yrittää löytää kavereita, ei siinä pitäisi olla mitään naureskelun aihetta. Olkoonkin että tuo viestiketju on tietysti aika koominen. Mutta tällainen julkinen kiusanteko ei mielestäni ole hauskaa, kun kohteena on kuitenkin ihan todellinen ihminen. Olen nähnyt facebookissa kiusattavan myös yhtä skitsofreenikkoa ja yhtä kehitysvammaista "omituisista jutuista", toivottavasti ne eivät päädy feissarimokiin.

      Lainaa

    42. Tulos: +127 (137 ääntä)
      Onkohan tuo sama Lunn, jonka tunsin lapsena. Alkoi ihan pelottaa. Todella ahdistava takertujatyyppi, joka yritti uhkailemalla saada minut jäämään esim. ulos leikkimään,vaikka piti mennä sisälle syömään. Uhkasi rikkoa leluni, jos lähden. Yritti vannottaa, että tulenhan ihan kohta takaisin ja huusi aina perään rakastavansa minua. Kirjoitti meidän talon seinään, että olen ihana. Hyi että kun alkoi ahdistaa. Ja ei, ei tosiaan ollut ihan normaali.

      Lainaa

    43. Tulos: -75 (103 ääntä)
      Poliittisesti korrektien ihmisten kanssa ei kannata kaveerata. Saat pelätä joka ikistä sanaa minkä suustasi päästät. Hauskimmilla ihmisillä on mustin ja kuivin huumorintaju.

      Lainaa

    44. Tulos: -60 (78 ääntä)
      Miksiköhän se hakee kavereita, hmmmmmmmm...? *tähän kuvaa PewDiePien naamasta menemässä kierteelle*

      Lainaa

    45. Banaanimaha 18.10.2018 16:12
      Tulos: +79 (83 ääntä)
      Linn on tuttu monista ryhmistä ja käytännössä pahoittaa mielensä lähemmäs kaikissa. Jos joku kehuu niin ottaa sen vittuiluna, jos joku vähänkin kritisoi niin se on haukkumista ja pahimmillaan kunnianloukkaus, jos joku vähän leikkisästi vitsailee niin ottaa sen henkilökohtaisena loukkauksena yms. Periaatteessa et voi sanoa hänelle mitään, koska uskoo jokaisen haluavan hänelle pahaa. Saat vakuutella ummet ja lammet ettet oikeasti halunnut loukata, satuttaa, suututtaa jne. ja ei usko kuten näkyy tässä mokassakin. On tosin avoimesti myöntänyt olevansa täys tosikko joka ei huumoria ymmärrä. Eli ihmisenä niin tosikko, kuin ihminen vaan voi olla. Sillä on omat kriteeritkin kavereille joita etsii ja samoin miehelle ja tässä nyt pari kun en niitä miljoonaa muuta muista: 1. Ei lapsia eikä koskaan tule. Edes kavereilla ei saa olla lapsia ja kenkää tulee jos mieli muuttuu. 2. Mies ei saa käydä salilla, juoda protskujuomia yms. Miehen pitää olla normaali kroppainen ilman, että ravaa salilla tai käy muissa treeneissä.

      Lainaa

    46. Tulos: +41 (45 ääntä)
      Helli: Hyi että kun alkoi ahdistaa. Ja ei, ei tosiaan ollut ihan normaali.
      Väitätkö ettei Linn ole normaali? :D

      Lainaa

    47. Tulos: +76 (78 ääntä)
      Tiedän tuon Linnin ja hän on oikeasti maailman vaikein ihminen. Pakko oli poistua samoista ryhmistä, koska ei ole olemassa sellaisia sanoja, mitkä hänelle kelpaisivat.

      Lainaa

    48. Tulos: +77 (79 ääntä)
      Mitenköhän Linn mahtaisi reagoida, jos joku oikeasti olisi hänelle ilkeä? Kun reaktio ihan hyväntahtoiseen viestittelyyn on tällainen. Epäilen pahoja mielenterveysongelmia.

      Lainaa

    49. Tulos: +37 (37 ääntä)
      Mää: Tiedän tuon Linnin ja hän on oikeasti maailman vaikein ihminen. Pakko oli poistua samoista ryhmistä, koska ei ole olemassa sellaisia sanoja, mitkä hänelle kelpaisivat.
      Eikös henkilön voi myös hiljentää? Ainakin aiemmin on voinut.

      Lainaa

    50. Tulos: +1 (19 ääntä)
      Ja käytti jopa natsi-korttia.

      Lainaa

    51. Tulos: +5 (25 ääntä)
      Jestas mikä sekopää

      Lainaa

    52. Tulos: +116 (120 ääntä)
      Kielinero: Eikös henkilön voi myös hiljentää? Ainakin aiemmin on voinut.
      Toivottavasti tarkoitat Facebookissa.

      Lainaa

    53. Kirsi-Petteri 18.10.2018 23:17
      Tulos: +49 (57 ääntä)
      Kielinero: Eikös henkilön voi myös hiljentää? Ainakin aiemmin on voinut.
      Kenet tahansa voi hiljentää jos tietää miten.

      Lainaa

    54. Tulos: +86 (94 ääntä)
      Tämä samainen Linn on laittanut minulle myös yksityisviestiä.. hän eräässä ryhmässä hermitteli ettei varmana tuu koskaan löytämään miestä. Mä sitten erehdyin kommentoimaan ystävälliseen sävyyn että minäkin luulin olevani aina sinkku, mutta toisin kävi ja olen onnellisesti parisuhteessa ja kehotin ettei menetä toivoa, koska se oikea voi tulla eteen milloin vain. Noh, tämä Linn luuli että vittuilen hänelle ja kommentoi kärkkäästi minulle jonka jälkeen poisti julkaisunsa ja laittoi yv:llä että olen ilkeä ja itsekäs ihminen ja ettei hän koskaan unohda eikö anna anteeksi. Ja sanoi myös että mun suhde ei tuu kauaa kestämään, loppuu kuulema ennen kuin huomaakaan. :D noh, tästä alkaa olemaan jo tovi aikaa ja rakkaus sen kuin kukoistaa :D

      Lainaa

    55. Tulos: +17 (17 ääntä)
      Vanhaimmeine: Tuo Linn on yhdessä vanhassakin feissarimokassa.
      Samaa muistelin, jotenkin tuli ihan välitön flashback kun nimen näin ja aloin lukea juttua. Huh mikä tyyppi.

      Lainaa

    56. fakta homma 19.10.2018 2:11
      Tulos: -15 (43 ääntä)
      Banaani: Noh, ei kyseinen henkilö kyllä ole normaali. Ekoissa viesteissä osoitetaan jo tarvetta manipuloida voimakkaasti, splitataan eli jaetaan asiat kärjistetysti hyviin ja pahoihin, mentalisaatiokyvyn puutetta, takerrutaan ja otetaan alakynnessä vielä täysin tilanteeseen sopimaton ylimielinen puolustusreaktio käyttöön… jos [...]
      Ei todellakaan käy yksiin epävakaan persoonallisuushäiriön kanssa, joka ei vie ihmiseltä työkykyä, eikä koko suhteellisuuden- ja realiteetintajua. Kyseessä on kyllä ihan täysi skitsofrenia.

      Lainaa

    57. itsekin koulukiusaamisen uhrina ollut 19.10.2018 7:03
      Tulos: +35 (49 ääntä)
      fakta homma: Ei todellakaan käy yksiin epävakaan persoonallisuushäiriön kanssa, joka ei vie ihmiseltä työkykyä, eikä koko suhteellisuuden- ja realiteetintajua. Kyseessä on kyllä ihan täysi skitsofrenia.
      No et sitten paljoa tiedä persoonallisuushäiriöistä. Tosin itse pidän tämän henkilön kohdalla epäluuloista persoonallisuushäiriötä todennäköisempänä. Mutta voi niitä olla yhdellä ihmisellä useampikin... Minua kyllä harmittaa tämä oikeasti ilkeä kirjoittelu tästä ihmisestä. Vaikka diagnoosia ei voikaan kenestäkään tehdä facebook-kirjoittelun perusteella, niin onhan tuolla ihmisellä hyvin todennäköisesti vakavia mielenterveysongelmia, joille ei ole mitään syytä nauraa...

      Lainaa

    58. JokuRandomKayttaja 19.10.2018 8:21
      Tulos: +17 (17 ääntä)
      James: Jotenkin tuon keskustelun jälkeen en ihmettele ollenkaan, että pitää etsiä kavereita facebookista. Entiset kaverit juosseet karkuun?
      Oha se voinu muuttaa uudelle paikkakunnalle ja "aloittaa" alusta

      Lainaa

    59. Tulos: +40 (40 ääntä)
      Ei onneks yhtään kuumottavampi tyyppi, mulla oli kerran ihan pimee stalkkeri jolla oli samantapaiset jutut. Linnin käsitys ystävyydestä on varmaan melko kiintoisa.

      Lainaa

    60. Tulos: +18 (26 ääntä)
      EI. IKINÄ. KAVEREITA. FACEBOOKISTA.

      Lainaa

    61. Kiltti tyttö 19.10.2018 12:57
      Tulos: +27 (27 ääntä)
      Minäkin muistan Linnin eri ryhmistä. Oikeasti tulee paha mieli hänen puolestaan. Yksinäisyys ja paha olo paistavat läpi. Joku joskus kehotti hyvin kohteliailla ja ystävällisillä sanoilla Linniä hakemaan apua, kun eräs ketju oli taas kärjistynyt, ja oli siitä hyvästä vähällä saada syytteen kunnianloukkauksesta (ainakin uhkauksen moisesta syytteestä, sitä en tiedä, toteutuiko uhkaus koskaan). En pysty enää nauramaan näille jutuille.

      Lainaa

    62. Ihmettelen vaan 19.10.2018 16:34
      Tulos: +59 (63 ääntä)
      Granden exän sanoin “Being Mentally Ill Is Not An excuse To Be a Jackass”.

      Lainaa

    63. Tulos: +47 (47 ääntä)
      en kai minäkin..: Olen ollut koulukiusattu 12 vuoden ajan, ja olen myös paininut samojen asioiden kanssa, että miksi olen niin yksinäinen ja miksi kukaan ei tule kylään vaikka kutsuisinkin. Tupareita järjestäessäni kutsuin liki 50 ihmistä kylään, kukaan ei tullut. Edes koirankasvattaja tai koirapiireistä tutut eivät tule vaikka olen [...]
      Olen tosi pahoillani, että sinua on koulukiusattu. Toivon että siitä huolimatta jaksat luottaa itseesi ja toisiin ihmisiin. Uusiin ihmisiin tutustuminen on vaikeaa tosi monille ihmisille, vaikka päälle päin vaikuttaisi, että muille se on helppoa. Ihmiset myös kyläilee tosi vähän nykyään, ehkä läheisten tuttujen luona tai lähinnä jos erikseen järjestetään juhlat tai illanistujaiset, mutta vähemmän ihan muuten vain. Aika paljon ihmiset _tekee_ asioita yhdessä, esim. menee baariin tai konserttiin ja elokuviin, harrastaa jotain (vaikkapa koiria), mutta muuten ei juuri vietetä aikaa yhdessä kuin ehkä töissä tai kotona perheen kanssa. Ehkä enemmän soitellaan, viesteillään tai roikutaan somessa, jos sitäkään. Usein eri asioita tehdään eri ihmisten kanssa, eikä kaikkea samojen ihmisten kanssa. Sillä vain sanon, ettet (entisenä koulukiusattuna tai muutenkaan) luule että se johtuu sinusta, jos tuntuu vaikealta, se on vaikeaa monille muillekin. Moni kokee yksinäisyyttä, ja miettii että olisi kiva tavata ihmisiä enemmän ja tutustua uusiin ihmisiin, mutta käytännössä se onkin yllättävän vaikeaa. Voi tosin olla, että välillä yksinäisyyskin on sellaista epämääräistä ja ohimenevää haikailua, oikeasti ei ole erityisen yksinäinen, eikä edes jaksaisi enempää ihmisiä, ne voi olla aika tylsiä ja yksin on joskus hauskempaa. Luulen että kannattaa tosiaan panostaa siihen että tekee ja harrastaa itselle kiinnostavia tai tärkeitä asioita, pysyy avoimena mahdollisuuksille, että ei liikaa arastele epäonnistumista etukäteen, eikä liikaa murehdi yksinäisyyttä. Joskus, aika harvoin, ehkä tapaa jossain uuden ihmisen jonka kanssa synkkaa hyvin ja tulee sitten luontevasti vietettyä aikaa yhdessä, tutustutua paremmin jne

      Lainaa

    64. Tulos: +48 (48 ääntä)
      Ihan ilman vinoilua, kaikella hyvällä: Kannattaisiko hankkiutua terapiaan? Tuon tasoinen takertuminen varmasti haittaa merkittävästi elämää, joten avun hankkiminen voisi olla tässä vaihtoehto, jota kannattaisi vakavasti harkita.

      Lainaa

    65. fakta homma 20.10.2018 0:44
      Tulos: -8 (34 ääntä)
      itsekin koulukiusaamisen uhrina ollut: No et sitten paljoa tiedä persoonallisuushäiriöistä. Tosin itse pidän tämän henkilön kohdalla epäluuloista persoonallisuushäiriötä todennäköisempänä. Mutta voi niitä olla yhdellä ihmisellä useampikin… Minua kyllä harmittaa tämä oikeasti ilkeä kirjoittelu tästä ihmisestä. Vaikka diagnoosia ei voikaan kenestäkään tehdä [...]
      Tiedän erittäin paljon persoonallisuushäiriöistä sekä vakavammista mielialahäiriöistä paitsi työni puolesta, myös omasta kokemuksestani. Sain nuoruudessani epävakaan persoonallisuushäiriön diagnoosin, josta huolimatta kykenen kommunikoimaan täysin korrektisti, sekä pystyin opiskelemaan itselleni ihan kelpo porvarillisen ammatin. Hurjaa, että noinkin eriskummallinen ja aggressiivinen käytös, kuin tällä Linnillä, on jonkun mielestä muka pelkkä persoonallisuuden häiriö. Niissä kun sairaudentunto on hyvä, eivätkä realiteetit ole hukassa, eikä tilaan useinkaan liity älyllistä jälkeenjääneisyyttä. Luepa hieman enemmän psykiatriaa + hakeudu mt-potilaiden pariin työhön sinäkin, niin erotat varsinaisen, aktiivisen mielisairauden leimaaman ihmisen tai vajaaälyisen henkilön pelkästä persoonallisuushäiriöisestä.

      Lainaa

    66. Tulos: -32 (46 ääntä)
      Asperger selkeästi. Valitettavasti kyseinen juttu saa monet käyttäytymään todella rasittavalla tavalla. Heidän kanssaan pitää olla kärsivällinen ja selittää asiat ei rautalangalla, vaan harjateräksellä.

      Lainaa

    67. Tulos: -11 (23 ääntä)
      Linn <3 Pelottavalla tavalla ihastuttava. En uskaltaisi olla vastaamatta.

      Lainaa

    68. Tulos: +44 (46 ääntä)
      fakta homma: Tiedän erittäin paljon persoonallisuushäiriöistä sekä vakavammista mielialahäiriöistä paitsi työni puolesta, myös omasta kokemuksestani. Sain nuoruudessani epävakaan persoonallisuushäiriön diagnoosin, josta huolimatta kykenen kommunikoimaan täysin korrektisti, sekä pystyin opiskelemaan itselleni ihan kelpo [...]
      Minulla on paljonkin kokemusta persoonallisuushäiriöistä työn ja koulutuksen kautta, ja voin sanoa että sinun kokemukseksi on vain sinun kokemukseksi. Tunnen hyvin monta persoonallisuushäiriöistä, jotka ovat kykenemättömiä normaalin itsenäisen aikuisen elämään ja joilla on heikko sairaudentunto. Persoonallisuushäriötkin ovat erilaisia eri ihmisillä. Jotkut voivat elää täysin normaalia elämää ja käydä töissä ja perustaa perheen. Toiset eivät.

      Lainaa

    69. Tulos: +4 (14 ääntä)
      Tirppa: “Ei kyllä huumorintaju kestä minun normaaleja juttujanikaan.” “Väitätkö että en ole normaali?” Kyllä taas on hyvin osattu päätellä.
      No ihan oikeinhan se toisaalta päätteli

      Lainaa

    70. Tulos: +33 (51 ääntä)
      Ghh: Asperger selkeästi. Valitettavasti kyseinen juttu saa monet käyttäytymään todella rasittavalla tavalla. Heidän kanssaan pitää olla kärsivällinen ja selittää asiat ei rautalangalla, vaan harjateräksellä.
      Kultaseni, varsinkin nais-aspergerit voivat elää hyvin kokonaisvaltaista ja sosiaalista elämää. Naisilla asperger harvemmin sotkee sosiaalisuutta. Aspergeriin ei luokituksena liity Linnin kaltaista vihamielisyyttä tahi epäluuloisuutta, päinvastoin asperger yleensä suhtautuu kaikkiin tuntemattomiin ihmisiin kohteliaan tasapuolisesti. Toisekseen aspergerit yleensä viihtyvät hyvin myös omissa oloissaan. Joten diagnoosisi tuskin perustuu muuhun kuin omiin ennakkoluuloihisi, en usko että tunnet niin montaa ihmistä jotka oikeasti ovat skaalalla, että voisit monikossa kertoa "kokemuksiasi".

      Lainaa

    71. Tulos: -4 (10 ääntä)
      Ehh: Mullakin on yks tommonen tuttu. Se kyselee mun puhelinnumeroa vaan en oo antanu. Oon laittanu sen mutelle twitteriin ja vastailen kun kerkeän. Harmiton, mutta vähän reppana välillä, kuvittelee liikoja joka asiasta ja sitten pettyy pahasti. Nyt on menoss juoksemaan maratonia ja kauhea hehkutus siitä. Toivottavasti ei tule pettymyksiä.
      Ei kai tuttusi nimikirjaimet ole T.R.? Kuulostaa hyvin samalta kuin tapaus, joka sai lähestymiskiellon erästä julkisempaa henkilöä kohtaan, ennestään jo toinen lähestymiskielto takana.
      Ehh: Mullakin on yks tommonen tuttu. Se kyselee mun puhelinnumeroa vaan en oo antanu. Oon laittanu sen mutelle twitteriin ja vastailen kun kerkeän. Harmiton, mutta vähän reppana välillä, kuvittelee liikoja joka asiasta ja sitten pettyy pahasti. Nyt on menoss juoksemaan maratonia ja kauhea hehkutus siitä. Toivottavasti ei tule pettymyksiä.
      Eihän tuttusi nimikirjaimet ole T.R? On saanut lähestymiskiellon erästä julkisempaa henkilöä kohtaan, ja sitä ennen taustalla on jo eri lähestymiskielto.

      Lainaa

    72. Tulos: +18 (22 ääntä)
      Toukka: Ja käytti jopa natsi-korttia.
      Ei vaan Nats - korttia. Joku sen jo kertoikin: Nissan automatic theft system

      Lainaa

    73. Tulos: 0 (0 ääntä)
      https://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/mieli/hymyile-vaikka-vakisin

      Lainaa

    74. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Sieppasi hirvittävästi. Johtuen tosin siitä, että minulla on tuollainen pikkuserkku, joka on päättänyt, että meistä tulisi mitä mahtavimmat kaverit. Edes se, että suoraan sanon, ettei meistä kavereiksi ole, ei auta mitään.

      Lainaa

    75. Tulos: -3 (11 ääntä)
      Onkohan tämä se yksi tietty Linn, joka on täällä useampaankin kertaan jo esiintynyt erinäisissä "mokissa"?

      Lainaa

    76. Ei huvittunut 28.10.2018 10:13
      Tulos: +3 (9 ääntä)
      Jääkö esimerkiksi sana huVITTUnut kirosanafiltteriin? Taitaa jäädä. Kannattaisko päivittää kämänen sivustonne tälle vuosikymmenelle?

      Lainaa

    77. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Ei huvⅰttunut: Jääkö esimerkiksi sana huVITTUnut kirosanafiltteriin? Taitaa jäädä. Kannattaisko päivittää kämänen sivustonne tälle vuosikymmenelle?
      Mistähän vitun kirosanafiltteristä sä puhut? Saatana.

      Lainaa

    78. Ei huvittunut 28.10.2018 12:29
      Tulos: 0 (8 ääntä)
      Fail: Mistähän vⅰtun kirosanafiltteristä sä puhut? Saatana.
      Korson asemalle kello 18!!! Säät käksyys! No ei vaan kaikki sanat missä esiintyy vittu, näkyy sjw-foxilla muodossa v i ttu. Esim. huv i ttunut. Luurilla ei kyl näy, mutta ajattelin onko siellä joku mode tavuttamassa sanoja, että kommentit menee läpi :D

      Lainaa

    79. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Kilokalori: Kultaseni, varsinkin nais-aspergerit voivat elää hyvin kokonaisvaltaista ja sosiaalista elämää. Naisilla asperger harvemmin sotkee sosiaalisuutta. Aspergeriin ei luokituksena liity Linnin kaltaista vihamielisyyttä tahi epäluuloisuutta, päinvastoin asperger yleensä suhtautuu kaikkiin tuntemattomiin ihmisiin kohteliaan [...]
      Itse asiassa tiedän henkilön ja hänellä on aspergeri. Näitten mokien perusteella on varmaan kyllä jotain muutakin, mutta ainakin sellainen diagnoosi on.

      Lainaa

    80. Tulos: -1 (1 ääni)
      Sämpylä: Itse asiassa tiedän henkilön ja hänellä on aspergeri. Näitten mokien perusteella on varmaan kyllä jotain muutakin, mutta ainakin sellainen diagnoosi on.
      Tämä siis oli Feissarimokien kommentti numero 315001. Edellinen kommentti: https://www.feissarimokat.com/2018/10/kiinan-ihmeet-osa-12/#comment-314999 oli numero 314999. Mitä tapahtui kommentille numero 315000? Kerrankin olisi ollut pyöreä tasaluku.

      Lainaa

    81. Tulos: 0 (0 ääntä)
      foo: Tämä siis oli Feissarimokien kommentti numero 315001. Edellinen kommentti: https://www.feissarimokat.com/2018/10/kiinan-ihmeet-osa-12/#comment-314999 oli numero 314999. Mitä tapahtui kommentille numero 315000? Kerrankin olisi ollut pyöreä tasaluku.
      Ei kun löytyihän se kommentti numero 315000: https://www.feissarimokat.com/2018/10/kiinan-ihmeet-osa-12/#comment-315000 Oli varmaan tuon linkin vuoksi jäänyt odottamaan hyväksyntää.

      Lainaa

    82. Pullakahvila 2.11.2018 0:20
      Tulos: +9 (9 ääntä)
      Banaani: Noh, ei kyseinen henkilö kyllä ole normaali. Ekoissa viesteissä osoitetaan jo tarvetta manipuloida voimakkaasti, splitataan eli jaetaan asiat kärjistetysti hyviin ja pahoihin, mentalisaatiokyvyn puutetta, takerrutaan ja otetaan alakynnessä vielä täysin tilanteeseen sopimaton ylimielinen puolustusreaktio käyttöön… jos [...]
      Vieläpä joku täysin hoitamaton ja tiedostamatonkin ääripään muoto epävakaudesta. Itse oon epävakaa ja tunnen monia epävakaita, mutta luojan kiitos ei tolla tavalla käyttäydytä.

      Lainaa

    83. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Sämpylä: Itse asiassa tiedän henkilön ja hänellä on aspergeri. Näitten mokien perusteella on varmaan kyllä jotain muutakin, mutta ainakin sellainen diagnoosi on.
      Mistäs hänet tiedät?

      Lainaa

    84. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Yksi entinen (onneksi) kollega omisti samanlaisia piirteitä. Hän kun tajusi, että olin työyhteisömme ainoa sujuvaa englantia puhuva, hän ensin usein tukeutui minuun. Pian hän urkki jostain sähköpostini selville, ja alkoi lähetellä tuhannen sanan monologejaan. Tämän jälkeen alkoi tivaaminen, miksen vastaa hänen viesteihin. Enhän mä olisi ehtinyt, koska voitte kuvitella kolmen lapsen, puolison ja kahden lemmikin vievän myös aikaa arjesta. Ja jossain kohtaa pitäisi myös kunnostaan pitää huolta. Koska kuitenkin olin hänelle myötämielinen töissä, jatkoin jutustelua siellä. Joltain kollegaltani hän sai puhelinnumeroni, ja sitten alkoikin monologeja tippua pitkin päivää, pitkin yötä. Syyllistämistä, haukkumista, vihaa. Sekä itseäni että muita kuin myös häntä itseään kohtaa. Onneksi vaihtoi muutaman vuoden helvetin jälkeen työpaikkaa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kaverit, yhteensattuma, viesti, yksityisviesti, keskustelu, messenger