Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Mielensäpahoittajat, osa 46

  Suurenna näkymä

  44 kommenttia

  1. Byne kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +793 (801 ääntä)

   Parasta heittää jolleki tuntemattomalle “tietäsitte kelle teette tota”.

   Eihän se itekään todennäköisesti tiedä, kenelle uhkailee?

     Lainaa

  2. Memerento kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +430 (450 ääntä)

   Tolla Katjan käytöksellä sietääkin pilkata ja nauraa, mut eiköhän nää ongelmat oo ihan vaan Katjan omassa päässä.

   Alkumoka ehti jo hämätä, aattelin että olis ollu hyväntuulinen juttu liskosarjakuvine kaikkineen.

     Lainaa

  3. Ihmettelijä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +179 (323 ääntä)

   Aika rajustihan Katja tuon kyllä otti, mutta toisaalta netissä tulee nykyään todella paljon vinoilua ihan asiallisiin kysymyksiin. Onko ne mölyt aina pakko päästä laukomaam ja pätemään, kun voisi asiallisesti vastata kysymykseen. Jos ei ole tietoa/ei voi auttaa, voi olla ihan hiljaa ja siirtyä seuraavaan aloitukseen

     Lainaa

  4. Irkku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +215 (243 ääntä)

   Taisi Katja olla liskoihminen kun noin meni tunteisiin.

     Lainaa

  5. Q & A kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +231 (295 ääntä)

   Onhan se kyllä aika ärsyttävää, jos vilpittömään kysymykseen aletaan vastaamisen sijaan heittää jokseenkin typerää läppää. Katjan purkaus oli toki pöljää myös.

     Lainaa

  6. FM_MF kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +166 (180 ääntä)

   Onneksi kukaan ei alkanut niuhottaa Katjan ‘leoBardigekosta’ tai ‘viihtyvistä kasveista’, olisi voinut ottaa nokkiinsa.

     Lainaa

  7. niin_miten_se_meni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +64 (120 ääntä)

   Q & A:
   Onhan se kyllä aika ärsyttävää, jos vilpittömään kysymykseen aletaan vastaamisen sijaan heittää jokseenkin typerää läppää. Katjan purkaus oli toki pöljää myös.

   Olen samaa mieltä, molemmista kohdista. FB-ryhmät voisivat olla todella hyviä kokemusperäisen tiedon etsimiseesn ja jakamiseen, jos ihmiset osaisivat käyttäytyä asiallisesti. En ymmärrä, miksi pitää vastata mitään, jollei ole mitään järkevää sanottavaa.

     Lainaa

  8. Piupali kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +30 (52 ääntä)

   Kiusaaminen on subjektiivinen kokemus?

     Lainaa

  9. Hihi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +50 (66 ääntä)

   Katja ei näköjään tiennyt mistä tuossa oli kyse. Ja mistä ei ollut kyse. Ja mitä tapahtui.

     Lainaa

  10. niimpä niin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +9 (73 ääntä)

   Q & A:
   Onhan se kyllä aika ärsyttävää, jos vilpittömään kysymykseen aletaan vastaamisen sijaan heittää jokseenkin typerää läppää. Katjan purkaus oli toki pöljää myös.

   Tämä juuri. Idioottimainen reaktio KAtjalta, mutta yhtä idiootteja nuo vastaajatkin.

     Lainaa

  11. Peeke kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +110 (114 ääntä)

   Pöljiä oli Katjat ja ”ukot”, mut mikähän siinä on et ihmiset tuppaa tuntemaan itsensä usein jotenkin tärkeämmäksi kuin muut pallontallaajat. Usein tulee vastaavaa kommenttia ”kun tietäisit kuka mä oon” jne. En voi uskoa että siellä olisi useinkaan moottoripyöräkerhon johtajia tai Putinin oikeita käsiä möyhäämässä omaa erityisyyttään. Ihmisluonto kai.

     Lainaa

  12. MrT kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +47 (61 ääntä)

   niin_miten_se_meni: Olen samaa mieltä, molemmista kohdista. FB-ryhmät voisivat olla todella hyviä kokemusperäisen tiedon etsimiseesn ja jakamiseen, jos ihmiset osaisivat käyttäytyä asiallisesti. En ymmärrä, miksi pitää vastata mitään, jollei ole mitään järkevää sanottavaa.

   Facebook on hiekkalaatikko johon ihmiset tulevat viihtymään kun on muuten tylsää kotona. Kyllä sinne huumoriviestien joukkoon mahtuu järkeviäkin jos vain itsellä on sitä huumorintajua eikä ala riehuun.

     Lainaa

  13. yli opisto hörhö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +73 (79 ääntä)

   “Et sä tiedä kuka mä luulen olevani?!?!?!”

   Jotkut tosiaan luulevat että jos sun kysymykseen laitetaan joku vitsivastaus niin se on henkilökohtaista kiusaamista.. On tullut ennenkin vastaan eri ryhmissä tätä ja aina ne ihmiset on loukkaantuneet verisesti. Onko se asiallista? Ei, mut jos tulee kuitenkin useita asiallisia kommentteja niin kannattaako välittää niistä heitoista sen enempää.

     Lainaa

  14. ihanmummovaan kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +37 (57 ääntä)

   Yleensä kukaan ei ehdi niitä asiallisia vastauksia laittaan (nehän saattaa vaatia hetken miettimistä), kaiken maailman kuoliaaksinaurattajat, kielioppinatsit ja besserwisserit ehtii aina ensin.

     Lainaa

  15. Kummallista kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +46 (56 ääntä)

   FEISSARIMOKIEN PITI OLLA ASIALLISIA, MUTTA TÄÄLLÄ EI KUKAAN KUITENKAA TIIÄ MISTÄÄ MITÄÄ NII ANTAA OLLA JA KIITTI VITUSTI!

     Lainaa

  16. Hööpölööpö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -55 (77 ääntä)

   Idiootteja nuo Ville ja Mikko. Lieneekö yläasteen “kingiys” jäänyt elämän kohokohdaksi pojilla ja pitää nyt elää uudestaan samaa kulta-aikaa netissä.

     Lainaa

  17. Iso Hoo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -17 (57 ääntä)

   Ihmettelijä:
   Aika rajustihan Katja tuon kyllä otti, mutta toisaalta netissä tulee nykyään todella paljon vinoilua ihan asiallisiin kysymyksiin. Onko ne mölyt aina pakko päästä laukomaam ja pätemään, kun voisi asiallisesti vastata kysymykseen. Jos ei ole tietoa/ei voi auttaa, voi olla ihan hiljaa ja siirtyä seuraavaan aloitukseen

   Jos ei kestä (trollailevaakin) huumoria niin pitääkö tulla internettiin mielensäpahoittamaan?

     Lainaa

  18. Roihu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +56 (68 ääntä)

   LeoBardi… Silmiin sattuu. Toisekseen vastuulliset harrastajat ei jätä tollasten asioitten selvittämistä viime tippaan, kyllä olosuhteiden pitää olla kunnossa ennen kun se elikko sinne johonki laatikkoon pistetään asumaan. Jotkut tapaukset sais kyllä tyytyä vaan haaveilemaan tollasista eläimistä, pääsis kaikki vähemmällä.

     Lainaa

  19. xod kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (20 ääntä)

   Arvasin tämän jo kun näin sanan leobardigekko.

     Lainaa

  20. Itsellenauraja kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +40 (46 ääntä)

   niin_miten_se_meni: Olen samaa mieltä, molemmista kohdista. FB-ryhmät voisivat olla todella hyviä kokemusperäisen tiedon etsimiseesn ja jakamiseen, jos ihmiset osaisivat käyttäytyä asiallisesti. En ymmärrä, miksi pitää vastata mitään, jollei ole mitään järkevää sanottavaa.

   Joillakin tapana viedä asiallinenkin keskustelu sivuraiteille typeryyksillä ja turhanaikaisilla kommenteilla. Ja jos joku hermostuu niin trolli saa postata iki-ihanan, ennennäkemättömän “Menikö tunteisiin?” meemin, joita onkin vain sata tusinassa. Käyttäisivät senkin ajan siivoamiseen tai hampaidenpesuun.

     Lainaa

  21. Surku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +37 (47 ääntä)

   Katjan vikasta julkasusta tuli mieleen, että onkohan tää vaan se viimenen pisara. Kun joka paikassa joutuu kiusatuksi, niin alkaa määritellä itteään sen mukaan. Kaikki toisten sanomiset kuulee kiusaamisena. Sit se purkautuu näin ja taas kiusataan sen takia lisää.

     Lainaa

  22. Arkkienkeli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -19 (31 ääntä)

   FM_MF:
   Onneksi kukaan ei alkanut niuhottaa Katjan ‘leoBardigekosta’ tai ‘viihtyvistä kasveista’, olisi voinut ottaa nokkiinsa.

   Ilmeisesti kuusi (6) kielitaidotonta on antanut sinulle miinuspisteitä ;)

     Lainaa

  23. Valuvika kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (12 ääntä)

   Katja vaikuttaa mukavalta

     Lainaa

  24. Litton kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +17 (23 ääntä)

   Höh mä niin luulin et tää moka ois ollu vaan iloista liskoihmisistä vitsailua mut ei.

     Lainaa

  25. Thunder kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -8 (56 ääntä)

   Miks tääl niin moni peräänkuuluttaa asiallisia vastauksia? Onko huumori oikeasti niin paha asia, että sen käytöstä pitää tehdä tääläkin näin iso numero? Mitä jos vaan lopetetaan herneiden nuuskaaminen ja nauretaan mukana ku läppää heitetään…

     Lainaa

  26. Whatta kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -37 (45 ääntä)

   Ketä kiinnostaa tämmöset raget? Joku hiekkapⅰIIu raivoaa, nykypäivän normi.

     Lainaa

  27. lop kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (19 ääntä)

   FM_MF:
   Onneksi kukaan ei alkanut niuhottaa Katjan ‘leoBardigekosta’ tai ‘viihtyvistä kasveista’, olisi voinut ottaa nokkiinsa.

   “Paskaa niskaa” oli minusta vielä älyttömämmin kirjoitettu kuin leobardigekko, koska siinä merkitys muuttuu. Vaan mikä “viihtyvissä kasveissa” on vialla? En keksi.

     Lainaa

  28. Jenni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +37 (43 ääntä)

   Thunder:
   Miks tääl niin moni peräänkuuluttaa asiallisia vastauksia? Onko huumori oikeasti niin paha asia, että sen käytöstä pitää tehdä tääläkin näin iso numero? Mitä jos vaan lopetetaan herneiden nuuskaaminen ja nauretaan mukana ku läppää heitetään…

   No onhan se nyt rasittavaa ihan oikeassa elämässäkin, jos yrittää selvittää jotain asiaa ja toiset vaan takertuu sanamuotoihin ja vääntää niistä jotain kulunutta läppää. “Mitä kello on?” “Rautaa ja rattaita, öhö öhö öhö!” Ala-astetasoista huumoria.

     Lainaa

  29. Kyöpeli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (22 ääntä)

   Jestas! Ja minusta kun nuo olivat hauskoja juttuja. :D

     Lainaa

  30. Pössö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +40 (40 ääntä)

   Joo-o. Tätä tuli seurattua livenä, Katja teki näitä postauksia monta ja meininki oli samaa. Hän ei tuntunut ymmärtävän sen olleen vitsi muttei hänen kustannuksella. Hän kertoi kyllä olevansa rankasti kiusattu, ja siksi reagoi herkästi tämmöiseen. Pahalla kukaan ei tarkoittanut mutta ei ikinä tiedä mikä tuntuu toisesta ikävältä.

     Lainaa

  31. Pluri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +9 (17 ääntä)

   Arkkienkeli: Ilmeisesti kuusi (6) kielitaidotonta on antanut sinulle miinuspisteitä

   Ja yksi (39) laskutaidoton on ne laskenut.

     Lainaa

  32. Thunder kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -7 (29 ääntä)

   Jenni: No onhan se nyt rasittavaa ihan oikeassa elämässäkin, jos yrittää selvittää jotain asiaa ja toiset vaan takertuu sanamuotoihin ja vääntää niistä jotain kulunutta läppää. “Mitä kello on?” “Rautaa ja rattaita, öhö öhö öhö!” Ala-astetasoista huumoria.

   Oikeestaan se piristää muuten niin tylsän asiallista keskustelua.. Ellei ole kyseessä joko loppuun kulutettua tai väkisin väännettyä läppää, mitä tässä tapauksessa kumpikaan vastaus ei ollut. Ja voihan sitä aina nätisti sanoa, jos ei satu olemaan vitsailu tuulella, eikä heti kiehahtaa yli ku toiset on huumori tuulella.

     Lainaa

  33. DJkarhu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -6 (26 ääntä)

   Kiusaamisestahan tässä on kyse. Kun toinen loukkaantuu ja suuttuu, normaali, empaattinen ihminen lopettaa HETI ja pyytää anteeksi. Kiusaajat sen sijaan jatkavat pilkkaamista ja/tai alkavat vängätä vastaan. Marianne on hyvä esimerkki jälkimmäisestä.

     Lainaa

  34. Väsynyt kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (21 ääntä)

   Thunder: Oikeestaan se piristää muuten niin tylsän asiallista keskustelua.. Ellei ole kyseessä joko loppuun kulutettua tai väkisin väännettyä läppää, mitä tässä tapauksessa kumpikaan vastaus ei ollut. Ja voihan sitä aina nätisti sanoa, jos ei satu olemaan vitsailu tuulella, eikä heti kiehahtaa yli ku toiset on huumori tuulella.

   Mä olen käsittänyt, että on erikseen harrasteryhmät ja hupiryhmät. Mikäli harrasteryhmässä joka kysymykseen vastauksena on vitsi, niin fiksumpaa on poistaa vitsailijat tai lopettaa ryhmä. Jenni on ihan oikeassa.

     Lainaa

  35. Thunder kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -4 (18 ääntä)

   Väsynyt: Mä olen käsittänyt, että on erikseen harrasteryhmät ja hupiryhmät. Mikäli harrasteryhmässä joka kysymykseen vastauksena on vitsi, niin fiksumpaa on poistaa vitsailijat tai lopettaa ryhmä. Jenni on ihan oikeassa.

   Hupiryhmissä harvemmin pääsee kiinni arjen huumoriin, joka ilmeisesti on juurikin se huumorin muoto mistä sinä et pidä. Tyylinsä kullakin, toisilla on kukkaset ruukuissa tai penkeissä,itse tykkään siitä että nekin valitsevat itse missä kukoistavat. Peace Love

     Lainaa

  36. Kasvityyppi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +32 (34 ääntä)

   Pössö:
   Joo-o. Tätä tuli seurattua livenä, Katja teki näitä postauksia monta ja meininki oli samaa. Hän ei tuntunut ymmärtävän sen olleen vitsi muttei hänen kustannuksella. Hän kertoi kyllä olevansa rankasti kiusattu, ja siksi reagoi herkästi tämmöiseen. Pahalla kukaan ei tarkoittanut mutta ei ikinä tiedä mikä tuntuu toisesta ikävältä.

   Kuin myös. Tämä alkoi suht viattomasti mutta eteni melkein kiusaamiseksi jota olisin itsekin pitänyt ahdistavana. Tyypit (joita aiemmin pidin suht asiallisina) alkoi porukalla naureskelemaan ja jopa pilkkaamaan. Muutama tyyppi oli aktiivisempi, mutta kommenteilla oli kymmeniä tykkäyksiä. Katja kertoi aika pian ja useasti että hän on ollut lähes koko elämänsä kiusattu. Joku tuumasi että ehkä aiemmatkin “kiusaamiset” on ollut samanlaisia väärinymmärryksiä. Vähän tyhmästi sanottu, omasta kokemuksesta voin sanoo että jos on vahva kiusaamistausta niin voi kuvitella kaiken vitsailun kohdistuvan itseensä. Se vaatii kovasti työtä että oppii semmoisesta pois. Harmitti loppuseltaan Katjan puolesta, kaikilla ei välttämättä ole samoja valmiuksia ymmärtää tällaisia vitsailuja. Muutama yritti onneksi toppuutella. Tämä feissarimokissa oleminen tuskin helpottaa Katjaa luottamaan taas ihmisiin, kun koko kansa nauraa hänelle. :-/ En oikeesti yleensä oo niuhottaja mut tällä kertaa harmittaa.

     Lainaa

  37. Humöristi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -11 (23 ääntä)

   Pitäis poistaa ryhmistä kaikki huumorintajuttomat. Ei se ole muiden vika, jos itsellä on niin huono itestunto että pitää alkaa uhkailemaan heti kun luulee että sulle nauretaan.

   Liian vakavat ihmiset ovat usein ikäviä, ne on just niitä jotka snagarijonossa kysyy “nauroitsä mulle? haluutsä turpaan?”. Kelvotonta ihmisroskaa, olisivat hiljaa jos eivät huumoria ymmärrä tai suvaitse.

     Lainaa

  38. pinkki puudeli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +18 (20 ääntä)

   Humöristi:
   Pitäis poistaa ryhmistä kaikki huumorintajuttomat. Ei se ole muiden vika, jos itsellä on niin huono itestunto että pitää alkaa uhkailemaan heti kun luulee että sulle nauretaan.

   Liian vakavat ihmiset ovat usein ikäviä, ne on just niitä jotka snagarijonossa kysyy “nauroitsä mulle? haluutsä turpaan?”. Kelvotonta ihmisroskaa, olisivat hiljaa jos eivät huumoria ymmärrä tai suvaitse.

   Sekoitat nyt vakavat ihmiset psykopaattisadisteihin.

   Snagarijonossa uhittelija nauttii lyömisestä siksi, koska hänellä ei ole lainkaan itsetuntoa, eikä älyä kehittyä miksikään tai toteuttaa itseään; hän siis nauttii muiden kivusta ja nolaamisesta, kuten raivopäinen taapero hiekkalaatikolla tai vihaisin ja äänekkäin kusipää yläasteen välituntijengissä.

     Lainaa

  39. Pasge kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (4 ääntä)

   Syö ittes

     Lainaa

  40. Pössö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (9 ääntä)

   Humöristi:
   Pitäis poistaa ryhmistä kaikki huumorintajuttomat. Ei se ole muiden vika, jos itsellä on niin huono itestunto että pitää alkaa uhkailemaan heti kun luulee että sulle nauretaan.

   Liian vakavat ihmiset ovat usein ikäviä, ne on just niitä jotka snagarijonossa kysyy “nauroitsä mulle? haluutsä turpaan?”. Kelvotonta ihmisroskaa, olisivat hiljaa jos eivät huumoria ymmärrä tai suvaitse.

   Jos ollaan huumoriryhmässä niin sitten ehkä, asiaryhmät ei keskity huumoriin. Maailman typerin syy potkia joku kasviryhmästä jossa KESKUSTELLAAN KASVEISTA SEKÄ JAETAAN NIISTÄ KUVIA sen takia, ettei hiffannu jotain vitsiä. Samalla logiikalla voisi bänniä suorilta kaikki tyypit jotka eivät kunnolla ymmärrä tai eivät kykene ymmärtää sarkasmia, kuten autismin kirjon tyypit sekä monet muut. Liian vakava ei ole yhtä kuin huumoria ymmärtämätön. (Oispa silmiä pyörittelevä emoji…) Alkaa olemaan hiljaisia ryhmiä siinä vaiheessa..

     Lainaa

  41. Pössö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (10 ääntä)

   Piti vielä lisätä että harvemmin on olemassa huumorintajuttomia ihmisiä, on vain ihmisiä joilla on erilainen huumorintaju. Vakavatkin ihmiset pitää joitain asioita hauskoina. Mun pappa oli sellainen joka ei nauranut ikänä ja oli vakava ihminen, mutta kertoi kyllä vitsejä. Hyvin valikoituja ja kerrottuja. Mutta joo, onhan sen nyt järkikäypää että kaikki ei naura samoille jutuille kuin sinä. Se nyt vain on logiikkaa.

     Lainaa

  42. No johan nyt! kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -8 (12 ääntä)

   Kuulostaa ihan feministiltä.

     Lainaa

  43. Väsynyt kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (11 ääntä)

   Pössö:
   Piti vielä lisätä että harvemmin on olemassa huumorintajuttomia ihmisiä, on vain ihmisiä joilla on erilainen huumorintaju. Vakavatkin ihmiset pitää joitain asioita hauskoina. Mun pappa oli sellainen joka ei nauranut ikänä ja oli vakava ihminen, mutta kertoi kyllä vitsejä. Hyvin valikoituja ja kerrottuja. Mutta joo, [...]

   Vielä vähemmän on ihmisiä jotka jaksaa tyyppejä jotka vitsailee kaikelle. Miksi pyytää mukaan porukkamatkalle, tai mihinkään, jos vastaus jokaiseen suunnitelmaan on “vitsi”?

     Lainaa

  44. Jopas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (2 ääntä)

   Katja ei pidä kynttilää vakan alla, kun on tilaisuus pahoittaa mielensä.

     Lainaa

  45. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , ,