Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Huippukokki haussa, osa 48

Johan meitä huijataan!
Huippukokki haussa, osa 48

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 50 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Pelimies25Senttiä 4.10.2018 4:49
      Tulos: +788 (808 ääntä)
      No mutta entäs kurkku! Ostin viime viikolla Lidlistä ulkolaisia kurkkuja ja ajattelin että parempi paistaa enimmät pöpöt pois, niin eihän niistä jäänyt kuin ohuet kuoret pannulle! Ihan huijausta. En varmasti mene siihen saksalaisten puljuun enää!

      Lainaa

    2. mies itsekin 4.10.2018 5:01
      Tulos: +918 (930 ääntä)
      On kyllä uusavuton ukko kun ei käy mielessä, että se muna pitää rikkoa. Mistä näitä löytyy?

      Lainaa

    3. Tulos: -187 (277 ääntä)
      Miten muka ”kaikkien” miehet onnistuu heittämään munat kuorineen vatkattavaksi? Toki monen vuoden takaa löytyy ensimmäinen juttu, jossa joku näin tosiaan oikeasti on tehnyt...

      Lainaa

    4. Tulos: +353 (497 ääntä)
      Jäin vaan miettii et miten bea ei noukkinu niitä munia pois? Saati miks ne piti vielä myyjäisiinki viiä jos tiedosti et joku ei menny iha niinku strömsössä.

      Lainaa

    5. Tulos: +370 (432 ääntä)
      Missäs reseptissä 3 munaa riittää 4 tiikerikakkuun. Valmistusprosessi vaikuttaa muutenkin aika oudolta. Onkohan tehnyt kuivakakkuja yhtäkään tämä nainen.

      Lainaa

    6. Tulos: -60 (214 ääntä)
      Maria: Jäin vaan miettii et miten bea ei noukkinu niitä munia pois? Saati miks ne piti vielä myyjäisiinki viiä jos tiedosti et joku ei menny iha niinku strömsössä.
      Ei ne kananmunan kuoret siellä paljoa haittaa. Parempi syödä ettei mene hukkaan, afrikassa kuitenkin nähdään nälkää.

      Lainaa

    7. Tulos: +124 (190 ääntä)
      Huoh: Ei ne kananmunan kuoret siellä paljoa haittaa. Parempi syödä ettei mene hukkaan, afrikassa kuitenkin nähdään nälkää.
      Ah miten väsynyt provo taas. Voisit itsekin muuttaa Afrikkaan, siellä moni kylä kaipaa länsimaista trollikonsulttia.

      Lainaa

    8. LaihaValkoinenHerttua 4.10.2018 7:21
      Tulos: +303 (365 ääntä)
      Toivottavasti ymmärsin väärin. Veikö Bea siis syömäkelvottomia kuivakakkuja pokkana koulun myyjäisiin? Tuonkaltaisille sadisteille olisi tarvetta vanhempainyhdistystoiminnan sijaan Yhdysvaltain poliisivoimissa.

      Lainaa

    9. Tulos: +55 (89 ääntä)
      Kakkujuttu on niin vanha ja kiertänyt netissä jo vuosia.

      Lainaa

    10. Tulos: +317 (341 ääntä)
      Bean mokassa Bea teki isomman mokan kuin miehensä. Eihän tuollaisia voi myyntiin viedä. Tosin en usko tarinaa todeksi.

      Lainaa

    11. Tulos: +266 (268 ääntä)
      Paulin omastakin kehosta sen 60–70 % on vettä eli kusetusta eikä luvattua ihmismassaa.

      Lainaa

    12. Tulos: +151 (185 ääntä)
      Jep, internetin mukaan maailma vilisee miehiä, jotka eivät tiedä, että lapsille täytyy antaa ruokaa, jauhoja ei voi jättää pullataikinasta pois, munankuorta ei voi syödä ja että punaista paitaa ei kannata heittää valkoisen pyykin sekaan. Voih, mihin nuo lukuisat avuttomat miesparat joutuisivatkaan ilman käteviä naisiaan!

      Lainaa

    13. niimpä niin 4.10.2018 8:26
      Tulos: +121 (151 ääntä)
      Kuullostaa aina todella uskottavalta, kun kerrotaan randomisti(vai onko jossain ryhmässä?) "monen vuoden takainen juttu". Lisäksi kuka voi muka olla NIIN tyhmä, että laittaa kananmunat kuorineen johonkin kakkuun ja sitten se vielä pokkana viedään johonkin myyjäisiin? Ennemmin kävisin, vaikka leipomosta ostamassa uusia. Pauli taas voi alkaa ostamaan pelkkää kuivalihaa. Siinä ei kuseteta kuluttajaa.

      Lainaa

    14. Tulos: +1 (55 ääntä)
      Huoh: Ei ne kananmunan kuoret siellä paljoa haittaa. Parempi syödä ettei mene hukkaan, afrikassa kuitenkin nähdään nälkää.
      Aika tasan on mennyt äänet sarkasminlukutaitoisten ja muiden kesken. Tai no, voihan joukossa olla niitäkin kenen mielestä on ihan ok laittaa myyjäisiin pilalle menneitä leivonnaisia.

      Lainaa

    15. Tulos: +55 (65 ääntä)
      LaihaValkoinenHerttua: Toivottavasti ymmärsin väärin. Veikö Bea siis syömäkelvottomia kuivakakkuja pokkana koulun myyjäisiin? Tuonkaltaisille sadisteille olisi tarvetta vanhempainyhdistystoiminnan sijaan Yhdysvaltain poliisivoimissa.
      Ei vienyt koska tarina ei ole tosi.

      Lainaa

    16. Tulos: +34 (50 ääntä)
      Tästäkin taloudesta löytyy uuvatti mies, mutta niin tyhmä hän ei kuitenkaan ole, että heittäisi munat kuorineen vaan rikkoo sisällön nätisti. Joten aika tyhmä mies kyllä tuolla....

      Lainaa

    17. Tulos: +61 (69 ääntä)
      Paulille tiedoksi, että kannattaa katsoa siitä tuoteselosteesta mitä lihatuote sisältää. Välillä tulee melkein itsekin ostettua näitä "miedosti suolattuja", missä on 15% suolavettä ja lihaa 85%. Jos on 100% lihaa, niin siitä nyt vaan irtoaa nestettä paistaessa, mutta kusetuksesta ei kuitenkaan ole kyse. Eikä ole tuossa suolavesitapauksessakaan, koska asia selkeästi mainitaan pakkauksessa.

      Lainaa

    18. Lisättyä vettä 4.10.2018 9:13
      Tulos: +11 (57 ääntä)
      Tuli tuosta Paulin jutusta mieleen että omalla tavallaa ihan totta miten kusetetaan ostajia jauhelihalla, kanalla ja muilla pakatuilla raakalihoilla. Jos tarkkaan syynäätte, siellä tuoteselosteessa saattaa joskus pompata semmonen esiin että lihaa on vain 80-90% (ilman marinaadia), loput on lisättyä suomavesiliuosta jolla saadaan painoa (että hintaa) lisää. Onhan tästä uutisissakin ollu aikaa sitten. Ja ennen kuin kukaan sanoo "no se on se lihan oma neste", ei. Silloin paketissa tulisi olla "100% lihaa" eikä vettä ja suolaa eroteltaisi, koska lihassahan aina on nestettä.

      Lainaa

    19. Tulos: +85 (85 ääntä)
      Kannattaa ostaa beef jerkyä ni ei ole sitä ylimäärästä vettä mukana, tosin se on myös hyvin hinnassa huomioitu

      Lainaa

    20. Tulos: -104 (110 ääntä)
      Ei suomessa tuollaisia myyjäisiä ole. Jenkkien juttu jotkut koulumyyjäiset.

      Lainaa

    21. Tulos: +64 (74 ääntä)
      Janni: ...munankuorta ei voi syödä.
      Kyllä kananmunan kuorta voi syödä. Ne ovat hyvä kalsiumin lähde. Isot kuorenpalat leivonnaisessa ovat toki varmasti vähän ärsyttäviä, mutta eivät missään tapauksessa tee leivoksesta syömäkelvotonta. Kananmunan kuori on kuitenkin paljon pehmeämpää ainetta kuin ihmisen hammaskiille, eli hammasvaurioistakaan ei (terveille) hampaille ole vaaraa.

      Lainaa

    22. Tulos: +4 (24 ääntä)
      Maria: Jäin vaan miettii et miten bea ei noukkinu niitä munia pois? Saati miks ne piti vielä myyjäisiinki viiä jos tiedosti et joku ei menny iha niinku strömsössä.
      bea on vähän hidas niinku ukkonsakin... tai oikeemmin repostitti vanhan huumorin kun oli lukenut sen jostain ja nauratti

      Lainaa

    23. ihanmummovaan 4.10.2018 11:34
      Tulos: +25 (31 ääntä)
      Joopajoo: Miten muka ”kaikkien” miehet onnistuu heittämään munat kuorineen vatkattavaksi? Toki monen vuoden takaa löytyy ensimmäinen juttu, jossa joku näin tosiaan oikeasti on tehnyt…
      Aina syntyy uusi avuton sukupolvi miehiä.

      Lainaa

    24. Tulos: +67 (71 ääntä)
      Ostin viimevappuna ilmapallon ja se kutistui parissa viikossa olemattomiin. Kusetusta!

      Lainaa

    25. It's a deal 4.10.2018 11:56
      Tulos: +43 (45 ääntä)
      "Pauli taas voi alkaa ostamaan pelkkää kuivalihaa. Siinä ei kuseteta kuluttajaa." Ai jai jai, miten meinasit selittää Paulille yli sadan prosentin lihapitoisuuden?

      Lainaa

    26. Hattarapilvi 4.10.2018 13:11
      Tulos: +39 (57 ääntä)
      R: bea on vähän hidas niinku ukkonsakin… tai oikeemmin repostitti vanhan huumorin kun oli lukenut sen jostain ja nauratti
      Klikkasin sulle sisällöstä plussaa, mutta melkein jo mietin miinusta. Koska jouduin tavaamaan ja pohtimaan ihan hetken tuota sanavalintaasi "repostitti". Mieleni haki hetken kaikkea ihan muuta kuin tarkoitit: "Reporanka, repomies..ei..öhhmnn..reposiitti, mikä se on?" Ja sitä rataa... Eli se mitä koitit kirjoittaa, on että kyseinen henkiö uudelleen julkaisi jonkun muun vitsin joka sekin on olllut kiertovitsinä pitkään. Onhan tässä meidän omassa äidinkielessä toki vaivalloisen pitkiä sanoja ja anglismeja tulee tahattomasti kenelle tahansa. Mutta ihan oikeasti voisi koittaa yrittää opetella ja käyttää sitä ihan omaa äidinkieltään.

      Lainaa

    27. Tulos: +95 (95 ääntä)
      Ostin 1kg ketsuppipurkin. Siihen oli käytetty 2kg tomaatteja. Joillakin vain käy parempi tuuri.

      Lainaa

    28. Tulos: +42 (50 ääntä)
      Maria: Jäin vaan miettii et miten bea ei noukkinu niitä munia pois? Saati miks ne piti vielä myyjäisiinki viiä jos tiedosti et joku ei menny iha niinku strömsössä.
      Vähän vaikea paloja on noukkia pois kun vatkain on ne jo murskannut sinne taikinan sekaan. Mutta Bea olisi voinut siivilöidä taikinan ja saada liki kaikki yhtään isommat palaset pois, yleensä munienlisäysvaiheessa ei vielä ole mukana mahdollisia isompia kiinteitä paloja kuten suklaahippuja tms.

      Lainaa

    29. Tulos: +28 (34 ääntä)
      Q & A: Missäs reseptissä 3 munaa riittää 4 tiikerikakkuun. Valmistusprosessi vaikuttaa muutenkin aika oudolta. Onkohan tehnyt kuivakakkuja yhtäkään tämä nainen.
      Usein munia lisätään 1-2 kerrallaan taikinaan, ne vatkautuvat silloin taikinaan mukaan paremmin kuin kaikki yhdellä kertaa, liian iso määrä tuppaa erottumaan ja on vaikea saada taas tasaiseksi taikinaksi. Neljään kakkuun tulee tn. 12 munaa, niitä ei tosiaan kannata hulauttaa yhdellä kertaa voi-sokerivaahdon joukkoon. Bean kolme kerrallaan kuulostaa uskottavalta kompromissilta.

      Lainaa

    30. Tulos: +9 (27 ääntä)
      Huoh: Ei ne kananmunan kuoret siellä paljoa haittaa. Parempi syödä ettei mene hukkaan, afrikassa kuitenkin nähdään nälkää.
      Oot huonoin näkemäni trolli tällä sivulla. Jessicakin oli hauskempi.

      Lainaa

    31. Tulos: +8 (16 ääntä)
      Ai, onko olemassa valmiiksi paistettua jauhelihaa?

      Lainaa

    32. Tulos: +57 (61 ääntä)
      Sinttu: Ei vienyt koska tarina ei ole tosi.
      Mä vähän ihmettelen, miksi joku haluaa antaa itsestään sellaisen kuvan, että voisi tehdä jotain tuollaista, siis laittaa munankuorten pilaamat kakut myyntiin. Usea jättäisi tuollaisen tapauksen varmaan kokonaan julkisesti kertomatta, jos olisi oikeasti tehnyt noin. Joku rehellinen virheistään avoin toki voisi kertoakin. Mutta miksi joku haluaa KEKSIÄ tarinan, joka on itsensä kannalta kaikkea muuta kuin imarteleva?

      Lainaa

    33. Arkkienkeli 4.10.2018 17:29
      Tulos: +2 (20 ääntä)
      FM_MF: Ah miten väsynyt provo taas. Voisit itsekin muuttaa Afrikkaan, siellä moni kylä kaipaa länsimaista trollikonsulttia.
      Nimimerkin Huoh, ikuinen angstinen teinilikka, vois blokata kokonaan veke. Niin väsynyttä kommenttia siltä tulee.

      Lainaa

    34. Tulos: -4 (24 ääntä)
      Lumi: Kakkujuttu on niin vanha ja kiertänyt netissä jo vuosia.
      Linkkejä kehiin tai sitten lopetat valehtelemisen!

      Lainaa

    35. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Paulihan vaikuttaa olevan oikea älyn jättiläinen.

      Lainaa

    36. Tulos: +8 (26 ääntä)
      Vika: Mä vähän ihmettelen, miksi joku haluaa antaa itsestään sellaisen kuvan, että voisi tehdä jotain tuollaista, siis laittaa munankuorten pilaamat kakut myyntiin. Usea jättäisi tuollaisen tapauksen varmaan kokonaan julkisesti kertomatta, jos olisi oikeasti tehnyt noin. Joku rehellinen virheistään avoin toki voisi [...]
      Koska tarinan tarkoitus on viihdyttää ja rikastaa omaa elämää. Jos lähtee sepittämään satuja, hyvässä kerronnassa ei kannata edes yrittää olla itse mikään tarinan Mary Sue, joka ei koskaan tee virheitä ja pelastaa aina tilanteen. Moinen elementti tekee tarinoista epärealistisia, mikä kaivaa maata sadun alta. On vain hassu ja hullunkurinen lisäys kertomukseen, että munankuorikakut päätyivät koulun myyjäisiin asti. Sille kertoja toivookin muiden hihittelevän vielä vuosien perästäkin.

      Lainaa

    37. Tulos: -2 (14 ääntä)
      Fuck... neva tapahtunu for mä

      Lainaa

    38. Tulos: +6 (6 ääntä)
      monesti oon oulusa makkarakaupan jauhamia jauhelihoja ostellu ja niitä paistellesa ei oo tarvinu ihmetellä sitä veen määrää pannulla.

      Lainaa

    39. Tulos: +21 (27 ääntä)
      Skoude: Fuck… neva tapahtunu for mä
      vittufuck

      Lainaa

    40. Tulos: +17 (19 ääntä)
      nano: monesti oon oulusa makkarakaupan jauhamia jauhelihoja ostellu ja niitä paistellesa ei oo tarvinu ihmetellä sitä veen määrää pannulla.
      Koska lihakaupoissa ei yleisesti myydä tiskissä kertaalleen pakastettua ja sulatettua lihaa. Kaupan suojakaasuun ja vakuumiin pakatut taas saavat sisältää myös pakastettua lihaa. Jäätyminen rikkoo solujen rakenteen ja nestettä irtoaa enemmän.

      Lainaa

    41. Tulos: -34 (38 ääntä)
      Täytyy kyllä myöntää, että voisin itsekin heittää kananmunan kuorineen johonkin, ihan vaan nähdäkseni reaktion toisen kasvoilla. Kunhan ei liikaa aiheuta vahinkoa. Mun mielestä parhaita vitsejä on just sellaset, että "tässä on tää likavesisanko, mihin vien sen" ja sit esittää kaatuvansa tän viattoman kohteen päälle sen sangon kanssa. :'D

      Lainaa

    42. Onkos tässä 5.10.2018 10:23
      Tulos: +15 (17 ääntä)
      Huoh: Ei ne kananmunan kuoret siellä paljoa haittaa. Parempi syödä ettei mene hukkaan, afrikassa kuitenkin nähdään nälkää.
      Tämä. Kanatkin syö niitä.

      Lainaa

    43. Tulos: +1 (23 ääntä)
      Tikru: Oot huonoin näkemäni trolli tällä sivulla. Jessicakin oli hauskempi.
      Oi Jessica! Tulisiko hän vielä takaisin? Ja The ällö tietysti! Ne oli oikeesti hauskoja <3

      Lainaa

    44. Tulos: +13 (25 ääntä)
      Eiköhän se huijaus paljastu siinä kohtaa, ku tuo mies tulee just ennen Formuloita (tai jopa kesken niiden) tarjoamaan apua leipomisessa...;)

      Lainaa

    45. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Purnau: Tästäkin taloudesta löytyy uuvatti mies, mutta niin tyhmä hän ei kuitenkaan ole, että heittäisi munat kuorineen vaan rikkoo sisällön nätisti. Joten aika tyhmä mies kyllä tuolla….
      Kerro sille, että se on kuitenkin se kuori, joka tulee rikkoa nätisti.

      Lainaa

    46. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Hattarapilvi: Klikkasin sulle sisällöstä plussaa, mutta melkein jo mietin miinusta. Koska jouduin tavaamaan ja pohtimaan ihan hetken tuota sanavalintaasi “repostitti”. Mieleni haki hetken kaikkea ihan muuta kuin tarkoitit: “Reporanka, repomies..ei..öhhmnn..reposiitti, mikä se on?” Ja sitä rataa… Eli se mitä koitit kirjoittaa, on [...]
      Ai repos-titti ei ollutkaan kirjoitusvirhe tai automaattisen tekstinsyötön luomus. Jouduin lukemaan sen moneen kertaan vielä yllä olevan selostuksenkin jälkeen ennen kuin tajusin sen.

      Lainaa

    47. Tulos: -16 (16 ääntä)
      Janni: Jep, internetin mukaan maailma vilisee miehiä, jotka eivät tiedä, että lapsille täytyy antaa ruokaa, jauhoja ei voi jättää pullataikinasta pois, munankuorta ei voi syödä ja että punaista paitaa ei kannata heittää valkoisen pyykin sekaan. Voih, mihin nuo lukuisat avuttomat miesparat joutuisivatkaan ilman käteviä naisiaan!
      Vähän pistää miettimään ovatko ko. satutädit unohtaneet että miehetkin ovat käyneet ne samat kotitaloustunnit yläasteella? Vai onko niillä kaikilla joku ikivanha ukko?

      Lainaa

    48. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Hyvä että selvisi sekin mihin tarkoitukseen on valmiiksi paistettu jauhen liha

      Lainaa

    49. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Koulun myyjäiset: Vanhemmat vie kauppaan rahaa, jolla ostavat aineita, joista tekevät väsyneenä illalla jotain jonka vievät kouluun ja toiset tuovat kouluun rahaa ja vievät niitä kakkuja taas kotiin. Kukaan ei tykkää. Ei ne tekijät kun ei jaksa eikä ne ostajat kun ei oikeesti haluais ostaa, mutta on pakko kun no, on pakko. Ehdotin vanhempainillassa että mitäs jos vaan tuodaan ne rahat sinne kouluun ja kaikki pääsee helpommalla. Oli tylsä idea. Vittu mitä paskaa.

      Lainaa

    50. Tulos: -3 (3 ääntä)
      Joopajoo: Miten muka ”kaikkien” miehet onnistuu heittämään munat kuorineen vatkattavaksi? Toki monen vuoden takaa löytyy ensimmäinen juttu, jossa joku näin tosiaan oikeasti on tehnyt...
      No suomalaiset miehet harvoin on ympärileikattuja, joten he nyt ovat tottuneet vatkaamaan munaa kuorineen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, lasagnette, uuni, kananmunat, kuoret, kakku, jauheliha, huijaus, vesi, paino, höyry