Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Liian rumat selfiet

Vertaistuki rumille ihmisille.
Liian rumat selfiet

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 51 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Maija Meikäläinen 9.10.2018 0:30
      Tulos: +968 (976 ääntä)
      Menen heti poistamaan instagram-tilini.

      Lainaa

    2. Tulos: +837 (851 ääntä)
      Käsi hapuilee tykkäämään Tiinan kommentista

      Lainaa

    3. Tulos: +353 (357 ääntä)
      Sinihän niitä rumia kattoo oikeen urakalla kun häiritsemäänkin alkanu. Selkee markkinarako saada nää mukakauniit meikillä ja editorilla pelaavat tuntemaan ittensä paremmaks ku muut.

      Lainaa

    4. Tulos: +654 (660 ääntä)
      Itseä askarruttaa, että miten kaikille on annettu mahdollisuus kirjoittaa tekstiä internettiin, kun ei selkeästikään tuo asiallinen itseilmaisu tunnu onnistuvan. Turha tänne on tulla itseään nolaamaan, jos suoltaa tuollaista tuubaa kuin esimerkiksi Sini.

      Lainaa

    5. Tulos: +298 (302 ääntä)
      Tiina, olet mahtava!

      Lainaa

    6. Jonkun muun tekarit 9.10.2018 1:15
      Tulos: +402 (410 ääntä)
      Kaikkien kavereissa ei ole yhtään joka selfieitä laittas. Kuvata voi katsos paljon muutakin kuin omaa pärstää. Tai persettä.

      Lainaa

    7. Tulos: +338 (342 ääntä)
      Sini vaikuttaa rumalta sisältäpäin ainakin kirjoittamansa skeidan perusteella.

      Lainaa

    8. Tulos: +364 (460 ääntä)
      Niin ja tiedoksi tollekin Sini lissuteinixille, että silloin, kun Instagram tuli niin ihmiset postasivat sinne alkujaan nättejä luontokuvia, muistan sen hetken. Siitä se sitten pikkuhiljaa alko leviimään enemmän niihin puolialastomiin selfiekuviin. Kiitos nykynuoriso, kun senkin sosiaalisen median pilasitte tolla huomiohuoraamisella.

      Lainaa

    9. Tulos: +102 (106 ääntä)
      Ihana Tiina!

      Lainaa

    10. Tulos: +154 (158 ääntä)
      Sinin some-maisemaa taitavat rumentaa lähinnä omat ajatukset. Ehkä myös rumien kuvien tuijottelu tuohtuneena.

      Lainaa

    11. Tulos: +190 (208 ääntä)
      Voi pieni Sini. Mittaa ruumiinlämpösi ja jaa se kahdella, niin saat tietää älykkyysosamääräsi. Se ei vastaa kysymyksiisi, mutta se selittää miksi pohdit noin typeriä.

      Lainaa

    12. Mustalaisnaamio 9.10.2018 3:51
      Tulos: +74 (114 ääntä)
      Rumat ihmiset, menkää kotiinne. Rumat ihmiset, ootte turhia.

      Lainaa

    13. Mitäkummaa 9.10.2018 4:00
      Tulos: +68 (86 ääntä)
      Zobe: Niin ja tiedoksi tollekin Sini lissuteinixille, että silloin, kun Instagram tuli niin ihmiset postasivat sinne alkujaan nättejä luontokuvia, muistan sen hetken. Siitä se sitten pikkuhiljaa alko leviimään enemmän niihin puolialastomiin selfiekuviin. Kiitos nykynuoriso, kun senkin sosiaalisen median pilasitte tolla huomiohuoraamisella.
      Tänks, viisauden ja totuuden sanoja kirjoittelit.

      Lainaa

    14. Tulos: +186 (188 ääntä)
      Sini :D Hyvät nyrkkisäännöt sulla. Toisin sanoen, eihän aikuiset ihmiset ulkonäöstä riippumatta hengaile ryhmissä jossa jotkut ulkonäköjutut edes tulee ikinä puheeksi. Epävarmat teinit kaipaavat muiden hyväksyntää, ja me muut kelaillaan ihan eri juttuja.

      Lainaa

    15. Tulos: +232 (238 ääntä)
      Tää internetin pinnallisuus on kyllä ahdistavaa. Miten tällaisesta itserakkaasta toitotuksesta tuli valtavirtaa? Tyypit ei nykyään enää häpeä, vaan mitä vaan törkyä saa suolaa kamerasta ja näppäimistöstä ja kaikki kuvittelee olevansa jotain superstaroja. :/ On minullakin tuhansia seuraajia youtubessa, mutta päätin jo aikoja sitten, että minä en ole millään mittarilla heitä parempi ihminen enkä koita saada mitään ihailua. Tämäkin kuulostaa toki nyt joltain hurskastelulta. Mut oikeesti, kannattaa pysyä nöyränä. Se on aitoa kauneutta.

      Lainaa

    16. Tulos: +118 (128 ääntä)
      Jonkun muun tekarit: Kaikkien kavereissa ei ole yhtään joka selfieitä laittas. Kuvata voi katsos paljon muutakin kuin omaa pärstää. Tai persettä.
      Juu, mä tykkään erityisesti kissojen kuvista.

      Lainaa

    17. Tulos: -7 (37 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Rumat ihmiset, menkää kotiinne. Rumat ihmiset, ootte turhia.
      Sini ei ole pätevä kenenkään rumuutta määrittelemään kun on itse

      Lainaa

    18. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Kannattaa kuunnella eilinen Sarasvuo radiosta Yle puuheesta.Liittyy tähän hienosti.

      Lainaa

    19. Tulos: +204 (206 ääntä)
      Voi hitsi. Mä en tiennyt, että insta on vain selfieitä varten. Menen heti poistamaan kaikki kuvat instastani, jolla on aihe, joka ei ole minä itse.

      Lainaa

    20. Minäminä 9.10.2018 7:37
      Tulos: +219 (223 ääntä)
      Niinan kuvaan pitäis jonkun kommentoida, että ei kannata välittää, vaikka onkin tuon näköinen. Kyllä kaiken näköiset voi pärjätä elämässä ihan hyvin. Ennakoin suuttumista Niinan puolelta, vaikka vastaus olisi juuri Niinan esittämän toiveen mukainen.

      Lainaa

    21. Tulos: +140 (140 ääntä)
      Mitä? Pitääkö instaan laittaa kuvia omasta pärstästä?! Mun instasta löytyy kuvia lähinnä mun lemmikeistä, ja huvipuistosta. Ei ihme, etten saa kehuja!

      Lainaa

    22. Tulos: +96 (96 ääntä)
      Enpä ole aikoihin postannut oman naaman kuvaa instaan. Jotenkin tuli nyt ihan pakottava tarve, vaikka en olekkaan mikään instamalli.

      Lainaa

    23. Tulos: +70 (82 ääntä)
      Suspirer: Juu, mä tykkään erityisesti kissojen kuvista.
      Vahinko ettemme tunne, kun laitan kuvia nettiin ne ovat lähes poikkeuksetta kissastani, joka sattuu omaamaan naaman jolla huononkin kuvaajan kuvista tulee aika hyviä (vahvoja kontrasteja kasvojen väreissä, taipumus istua kukkapensaissa näyttäen kissanpoikaselta, hyvät hihnatavat).

      Lainaa

    24. Tulos: +67 (75 ääntä)
      Voi sua Sini,sisältä ainakin ruma kuin mikä ja tuskin ulkonäkökään kaikkien meikkien läpi katsottuna mikään kaunis ole.

      Lainaa

    25. Tulos: +100 (102 ääntä)
      Ketä ylipäätään kiinnostaa toisten selfiet? Naistenhuoneella aina näit instaketjuja missä "etsitään uusia seurattavia" aka huomiohuorataan omilla pärstäkuvilla ku mitään muuta eivät osaa kuvata.

      Lainaa

    26. Kilokalori 9.10.2018 9:58
      Tulos: +143 (149 ääntä)
      Instassa on lähinnä kahdenlaisia tilejä: 1) mielenkiintoiset ihmiset, jotka kertovat harrastuksistaan, tekemisistään, työstään, matkoistaan ja elämästään muille kuvilla, joita on tuntemattomienkin ilo katsella ja joista jää hyvä mieli. 2) tilit, joissa on vaan 235 kuvaa omaa naamaa, tissivakoa ja muka-oho-seksikästä persettä (ja joista käy selväksi, että ihminen ei tee mitään muuta kuin miettii luomivärin sävyä paidan kanssa mätsääväksi ja parasta edittiä). Näitä kyllä käy liekkikommentoimassa tietty osuus miehistä, mutta ne miehetkin postaavat vaan omaa naamaa ja peili/saliselfieitä. Ilmeisesti Sini pelkää hukkuvansa massaan, kun haluaisi kilpailua omalla alallaan rajoittaa, pelkääkö että tavikset vie hänen herutuskommentit? Editoit vaan paremmin, Sini, leukaa kapeammaksi, ihoa sileämmäksi, silmiä suuremmiksi ja pari kuvaperhosta otsalle, kyllä se siitä taas lähtee.

      Lainaa

    27. Tulos: +81 (91 ääntä)
      "...vertais tuki selfie ketju mihin vain HUOMIO HUORAT voivat laittaa valo kuvan" Noin, paljon parempi.

      Lainaa

    28. Tulos: +41 (43 ääntä)
      (Okei on instassa se kolmaskin tilimuoto, geneerinen "kopion tililleni 12 jonkun oikean hyvän valokuvaajan kuvaa esittäen vuoria / palmurantoja / lumilautakuvia / puutarhoja / kissakuvia ja seuraan 6000 ihmistä tuon aiheen häsällä, josko ne klikkais mun verkkokaupan linkkiä vahingossa.")

      Lainaa

    29. Tulos: +78 (90 ääntä)
      Sinin kaltaiset huomiohuorat ovat syy miksi en enää ole instagramissa. Ketä kiinnostaa katsella näitä klooneja jotka poseeraavat kaikki samanlailla vääntelemällä naamaansa ja kroppaansa ihme asentoihin että saavat perseensä tai jonkun muun osansa näyttämään isommalta tai paremmalta. Sini varmaan kuvittelee olevansa joku uniikki ja huippuluokan ihminen mutta hän luultavasti on juuri sitä aivotonta massaa kenellä on ruma ja tylsä luonne ja näyttää samalta kuin ne miljoona muuta huomiohuoraa.

      Lainaa

    30. Tulos: +107 (111 ääntä)
      Aika usein nämä selfieissä kauniit eivät edes ole mitenkään kauniita tosielämässä. Ottavat 105 kuvaa omasta naamastaan ja valitsevat sitten sen, missä näyttävät vähiten itseltään. Ja sitten taas jotkut jotka näyttävät taviksilta kuvissa saattavat olla luonnossa upean näköisiä. Tinder on opettanut.

      Lainaa

    31. Tulos: +69 (69 ääntä)
      Maija Meikäläinen: Menen heti poistamaan instagram-tilini.
      Menen heti luomaan instagram-tilin!

      Lainaa

    32. Tulos: +40 (40 ääntä)
      Tiina sen sanoi! Mahtavaa :D

      Lainaa

    33. Tulos: +78 (82 ääntä)
      Zobe: Niin ja tiedoksi tollekin Sini lissuteinixille, että silloin, kun Instagram tuli niin ihmiset postasivat sinne alkujaan nättejä luontokuvia, muistan sen hetken. Siitä se sitten pikkuhiljaa alko leviimään enemmän niihin puolialastomiin selfiekuviin. Kiitos nykynuoriso, kun senkin sosiaalisen median pilasitte tolla huomiohuoraamisella.
      Mun instagram on edelleen täynnä nättejä luontokuvia ja kivoja koirakuvia, koska en suostu seuraamaan selfie-ihmisiä. Sinit voi ihan rauhassa hakee nettihuomiota, mie en niitä näe. B)

      Lainaa

    34. Hööpölööpö 9.10.2018 12:43
      Tulos: +32 (48 ääntä)
      Zobe: Niin ja tiedoksi tollekin Sini lissuteinixille, että silloin, kun Instagram tuli niin ihmiset postasivat sinne alkujaan nättejä luontokuvia, muistan sen hetken. Siitä se sitten pikkuhiljaa alko leviimään enemmän niihin puolialastomiin selfiekuviin. Kiitos nykynuoriso, kun senkin sosiaalisen median pilasitte tolla huomiohuoraamisella.
      Eipä ainakaan itsellä ole Instagram täynnä puolialastomia selfieitä. Johtunee varmaan siitä, etten seuraa moisia siellä. Sinä ilmeisesti kuitenkin seuraat, koska niitä on sinulle ongelmaksi asti?

      Lainaa

    35. yli opisto hörhö 9.10.2018 12:46
      Tulos: +74 (76 ääntä)
      Joo, koska instagram tehtiin vain ja ainoastaan sitä varten että kaikki ne miljoonat käyttäjät postaisivat vain omia naama-/tissi-ja persekuviaan. Pienenä vinkkinä sanoisin että se että pistät kaks kiloa pakkelia naamaan ei tee susta sen kauniimpaa. Jos kaverit laittaa tykkäyksiä ja "ihq" kommentteja sekään ei vielä tarkoita että olisit kaikkein kaunein ihminen maanpäällä, se tarkoittaa että sulla on kohteliaita kavereita. Seuraan ihan toisenlaisia tyyppejä instagramissa.

      Lainaa

    36. Tulos: +80 (80 ääntä)
      Just toi Sinin kaltainen ihmistyyppi on mun mielestä kauhuskenaario tulevaisuuden ihmisistä. Toivottavasti jotain tapahtuu ja menestymisen ja kauneuden yleistäminen loppuu.

      Lainaa

    37. Arkkienkeli 9.10.2018 17:42
      Tulos: +37 (41 ääntä)
      Aah! Sini on nainen, jota en haluaisi koskaan tavata.

      Lainaa

    38. Pullamössö 9.10.2018 18:00
      Tulos: +46 (56 ääntä)
      Odotan kädet hikoillen jo ekaa kommenttia jossa Tiinan näppärä sivallus leimataan kateudeksi Sinin kauneutta kohtaan. Kateuskortti on hitaasti lukevan ja oivaltavan kansanosan paras perustelu mihin vain.

      Lainaa

    39. Tulos: +16 (20 ääntä)
      Lol mulla on instassa vaan kuvia pilvistä.

      Lainaa

    40. Tulos: +50 (50 ääntä)
      Eli kuka Sini on, jos ei tavallinen pulliainen?

      Lainaa

    41. Kakkuja ja kukkia 9.10.2018 20:38
      Tulos: +14 (16 ääntä)
      Hmm, en oo yhtäkään pärstäkuvaa instaan laittanu enkä laita. Outo yleistys.

      Lainaa

    42. Tulos: +19 (27 ääntä)
      Kakkuja ja kukkia: Hmm, en oo yhtäkään pärstäkuvaa instaan laittanu enkä laita. Outo yleistys.
      Minä en ole koskaan edes käyttänyt koko Instagrammia. Tai Twitteriä tai Tinderiä. Facebook ja LinkedIn riittävät. Ja olen vielä niin uskomattoman muinainen kalkkismuumio että käytän vieläkin sähköpostia.

      Lainaa

    43. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Zobe: Niin ja tiedoksi tollekin Sini lissuteinixille, että silloin, kun Instagram tuli niin ihmiset postasivat sinne alkujaan nättejä luontokuvia, muistan sen hetken. Siitä se sitten pikkuhiljaa alko leviimään enemmän niihin puolialastomiin selfiekuviin. Kiitos nykynuoriso, kun senkin sosiaalisen median pilasitte tolla huomiohuoraamisella.
      Se on tämä narsistien aikakausi, yäk!

      Lainaa

    44. maijameikäläinen 10.10.2018 17:57
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      Oon ihan samaa mieltä sinin ekasta kappaleesta. Herrojen metkuja tuollaiset igt.

      Lainaa

    45. Tulos: +41 (47 ääntä)
      Olenko ainoa, joka vielä näin Herran vuonna 2018 pitää selfieitä noloina? On ihan kiva päivittää facebookin profiilikuva joka toinen vuosi, mutta aina hävettää, jos ei ole yhtään kaverin ottamaa kuvaa. Että täällä minä yksin kotona istun ja omaa naamaani kuvailen, kun muuhunkaan ei minusta ole.

      Lainaa

    46. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Suomalaisista Instagarm-tileistä yksi suosituimmista ja seuratuimmista kuuluu Kimi Räikköselle, jonka postaamat kuvat ja julkaisut ovat kaikkea muuta kuin tarkoin huoliteltuja ja suunniteltuja ja editoituja. Tarkalleen ottaen Räikkönen on kolmanneksi seuratuin suomalainen yli miljoonalla seuraajallaan. Edellä on enää vain Lahdessa varttunut suomalais-kurdilainen laulaja Helly Luv ja oravakuvistaan tunnettu luontokuvaaja Konsta Punkka. Molemmilla on 1,2 miljoonaa seuraajaa. https://www.hs.fi/nyt/art-2000005853065.html Eivät ne huolitellut Instagarm-kuvat suosiota takaa ja niitä varmasti on koko Instagram ihan pullollaan. En oikein usko, että Sinikään Instagramissa juuri massasta erottuu, vaikka kuinka saisi toistuvasti kehuja omasta ulkonäöstään irl.

      Lainaa

    47. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Sanna: Käsi hapuilee tykkäämään Tiinan kommentista
      Samoin. Tosin Sini ei taida tajuta, että Instaan voi laittaa muitakin kuvia kuin omia naamoja. Mulla ei ole yhtään ainoaa kuvaa itsestäni, mutta paljonkin mun karvaisista perheenjäsenistäni, luonnosta, parvekeistutuksista yms.

      Lainaa

    48. Tulos: +30 (30 ääntä)
      Sini, sun meikki sommittelut ja muut ovat turhaa työtä. Tiedät sen sisimmässäsi itsekkin. Mitä luulet saavuttavasi sillä, että mietit kuvien sijainnit (eli miltä instasivusi näyttää), meikkaat tunnin yhtä kuvaa varten ja katselet ihaillen niiden kuvia, jotka ovat muokanneet itsestään alienin näköisiä. Mitä sillä saavutat? Oletko onnellinen? Onko itsetuntosi kiinni tykkäyksistä? Kehittääkö tämä pakkomielle sinua ihmisenä? Haluaisitko olla joku muu kuin sinä itse ja pyrit siihen instan kautta? Koetko olevasi suosittu seuraajien määrän mukaan? Todellisuushan on sitä, että seuraajien määrä ei määrittele sinua ihmisenä ja seuraajien keräys on suorastaan säälittävää. Tykkäyksiä saat samalla tavalla kuin itsekkin: selaat kuvia ja yhden sekunnin vilkaisulla katsot "kiva kuva" painaen samalla sydäntä. Ei sinua oikeasti kiinnosta suurin osa niistä kuvista. Todellisuudessa 80% seuraajistasi ei edes muista seuranneesi sinua, 19% on tuttujasi/kavereita ja 1% niitä random faneja, jotka uskovat sinun olevan instassa aito ihminen. Todellisuus on sitä, että kaipaat rakkautta, hyväksyntää ja huomiota. Haluat jäädä ihmisten mieliin parhaimpana peiliselfienä, siloposkisena tissivakona tai maailman rakastetuinpana kasvona. Haluat ihmisten rakastavan sinua, kuviasi, naamaasi jne. Koet tekeväsi maailmalle palveluksen kun he ihastelevat sinua. Vain sinua. Nyt tulee shokkiyllätys. Ketään ei kiinnosta. Tässä nykypäivässä kaikki rakastavat itseään niin paljon, etteivät näe sinua tai ketään muita kaunokaisia. Todellisuus on sitä, että ihmisiä joko kiinnostaa saada "seuraus" -painahdus takaisin samalla kun tuijottavat itseään peilistä tai sitten heitä kiinnostaa aidot ihmiset ja aito elämä. Oikeasti ketään ei kiinnosta harkittu kiiltokuvakollaasi ja me näemme sen läpi kuinka feikkiä se on. Se, että insta on täynnä tätä feikkaamista, ei tarkoita etteikö sieltä löytyisi niitä aitoja ihmisiä, joita oikeasti seurataan. Jos Sini kurkkaisisit hieman muualle siellä, niin näkisit sen saman kuin me muut. Kaikkien niiden öljyttyjen pyllyjen ohessa on myös niitä aitoja ja kauniita kuvia. Insta ei ole ulkonäkökeskeistä vaan te ulkonäkökeskeiset elätte siellä aivan omassa kuplassanne kilpaillen turhamaisuuksista. Suosittelen sinua menemään metsäretkelle kävelylle. Ehkä näet jotain aitoa kauneutta. Ja siellä sinun ei tarvitse kuluttaa itseäsi kilpailemalla somesuosiosta. Miltä mahtaisi tuntua se aito tunne, että sinä riität sellaisena kuin olet.

      Lainaa

    49. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Minulla on kuvia minusta, koirasta, luonnosta, hauskoista tilanteista /tapahtumista, ruuasta. Kaikkea sekalaista mitä elämääni sillä hetkellä kuuluu.

      Lainaa

    50. Tulos: +19 (19 ääntä)
      Litton: Lol mulla on instassa vaan kuvia pilvistä.
      senki narkkari

      Lainaa

    51. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Elämänviisaudet: Sini 0 - Tiina 6

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: selfie, kuva, Instagram, ruma, kaunis, huomio, huomiohuora