Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kasvotatuointi: Kyllä vai ei?

"Moraalin omistava artisti ei tähän suostuisi."
Suurenna näkymä
Kasvotatuointi: Kyllä vai ei?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 75 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +802 (828 ääntä)
   Mintun pointti hukkuu typerän kärjistyksen alle. Mutta voi oikeesti olla vaikea löytää tatuoija, joka tekee ekan tatskan kasvoihin näkyvään paikkaan tyypille, joka hakee siihen inspistä facesta...

   Lainaa

  2. Tulos: +380 (532 ääntä)
   Tatuoinnit naamassa, käsissä ja kaulassa on ns. "job stoppereita" ja niihin ei tosiaan luetettavat tatuoijat koske, ellei tatuoitavalla ole jo valmiiksi monta muuta tatuointia.

   Lainaa

  3. Tulos: +238 (252 ääntä)
   HELL YEAH

   Lainaa

  4. Tulos: +480 (486 ääntä)
   Ja seuraavaksi Titan tatuointi on täällä otsikolla: Ikuisesti iholla

   Lainaa

  5. Epäpoliitikko 9.10.2018 0:38
   Tulos: -129 (189 ääntä)
   Sanna: Mintun pointti hukkuu typerän kärjistyksen alle. Mutta voi oikeesti olla vaikea löytää tatuoija, joka tekee ekan tatskan kasvoihin näkyvään paikkaan tyypille, joka hakee siihen inspistä facesta…
   Ainoa lähes selväjärkinen on Jenny. Näin se vaan homma tatskapiirien ulkopuolella oikeassa todellisuudessa sattuu menemään.

   Lainaa

  6. Tulos: +186 (208 ääntä)
   Tiedän että tämä on huono. Tiedän että tämä on vanha. Mutta olisin silti kovin iloinen, jos kyseisessä tatuoinnissa tulisi lukemaan: "If you can read this, you're too close."

   Lainaa

  7. Absoluuttinen hullumies 9.10.2018 0:59
   Tulos: -148 (276 ääntä)
   Outoa jos menen tatuointiliikkeeseen selvinpäin ja haluan naamaani tatuoinnin ja vieläpä maksan siitä enkä saa sitä. Mä itse kyllä leimaisin jonkun selvinpäin ja tasaiselta vaikuttavan ihmisen naaman jos hän niin haluaisi, ehkä sen takia en sitten olekaan ammattilainen.

   Lainaa

  8. Jonkun muun tekarit 9.10.2018 1:07
   Tulos: +70 (134 ääntä)
   Viiminen kuva kruunaa kaiken. Sillälailla ni hyvä tulee! Ei tarvi työnhaustakaan murehtia loppuelämässä.

   Lainaa

  9. Tulos: +68 (154 ääntä)
   Sitten syytetään yhteiskuntaa kun ei saa töitä.

   Lainaa

  10. Tulos: +96 (104 ääntä)
   Toivottavasti emme näe seuraavissa mokissa julkaisua ”ikuisesti iholla”

   Lainaa

  11. Tulos: +230 (264 ääntä)
   Jennyllä on argumentit vahvoja: "Siis jos joku on pitkään miettiny.... blaablaablaa... ja tietää mitä haluu, niin miksi ei?" No, ehkäpä vaikka siksi että kyseessä oli Titta, jolla ei ollut aavistustakaan, mitä hän naamaansa haluaa. :D

   Lainaa

  12. Tulos: +41 (129 ääntä)
   Jonkun muun tekarit: Viiminen kuva kruunaa kaiken. Sillälailla ni hyvä tulee! Ei tarvi työnhaustakaan murehtia loppuelämässä.
   Paitsi, että se ei näytä tatuoinnilta sitten laisinkaan.

   Lainaa

  13. Tulos: -121 (209 ääntä)
   En tiedä missä mielikuvitusmaailmassa noi mimmit elää, mutta kyllä aivan varmasti noin jokainen tatskoja hakkaava tekee kuvan myös naamaan jos asiakas sellaisen lärviinsä haluaa. Mikä tässä nyt edes on olevinaan ongelma? Se että inkkiä naamassa on vaikea työllistyä? No mitä jos on kyseessä niinkin absurdi ajatus, että kyseinen henkilö ei työskentele palvelualalla.

   Lainaa

  14. Minäminä 9.10.2018 4:16
   Tulos: +63 (159 ääntä)
   : Tatuoinnit naamassa, käsissä ja kaulassa on ns. “job stoppereita” ja niihin ei tosiaan luetettavat tatuoijat koske, ellei tatuoitavalla ole jo valmiiksi monta muuta tatuointia.
   Mulla on tatuointi kädessä selvästi näkyvissä. Se on ollut siinä jo vuosia, olen koko ajan ollut töissä ja vaihtanut työpaikkaa muutaman kerran (omasta aloitteestaan) sen ottamisen jälkeen. Koskaan en ole kokenut mitään työllistymisongelmia. Meillä on työpaikalla muitakin, joilla selvästi näkyviä tatuointeja mm. kasvoissa. Palkkani on selkeästi yli maan keskiarvon ja työssäni olen tekemisissä paljon muiden ihmisten, myös ulkomaalaisten kanssa. Kädessä oleva tatuointini on muuten toinen tatuointina, eikä ensimmäinenkään ole valtavan iso. Tilaa olisi siis muuallakin, mutta halusin käteen. Eikä tatuoija sitä onneksi mitenkään kyseenalaistanut. En siis koe, että tatuointi olisi ”job stopper”. Monella työhönottajallakin on tatuointeja. Ehkä se tatuointi voi jonkun mielestä olla miinusta työhaastattelussa, mutta jonkun toisen mielestä se voi olla plussaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +58 (102 ääntä)
   Minäminä: Mulla on tatuointi kädessä selvästi näkyvissä. Se on ollut siinä jo vuosia, olen koko ajan ollut töissä ja vaihtanut työpaikkaa muutaman kerran (omasta aloitteestaan) sen ottamisen jälkeen. Koskaan en ole kokenut mitään työllistymisongelmia. Meillä on työpaikalla muitakin, joilla selvästi näkyviä tatuointeja mm. [...]
   Joo, en taas ihan ymmärrä mitä se kenellekään muulle kuuluu pätkääkään mitä joku toinen tekee omalle vartalolleen. Tai miksi siitä tarvii meuhkata. Jos et diggaa, älä diggaa, elämä jatkuu. Ja mulla ei ole itselläni yhtään kuvaa.

   Lainaa

  16. Tulos: +260 (268 ääntä)
   Suosittelisin aloittajalle yksinkertaisesti tatuointia "Titta här".

   Lainaa

  17. Tulos: +107 (115 ääntä)
   Kyllä: Ja seuraavaksi Titan tatuointi on täällä otsikolla: Ikuisesti iholla
   "on vaan huono kamera/valaistus, niin siks tää näyttää rumalta. Oikeesti on tosi hieno ja oon niin tyytyväinen."

   Lainaa

  18. Tulos: -2 (108 ääntä)
   Ei ne tatuoinnit työllistymistä estä edes asiakaspalveluammateissa, niitä näkyy ja paljon. Ja jos joku haluaa naamaansa tatuoinnin, niin miksi pitäisi joku muu paikka muka kuvioida ensin? Tarkistetaanko liikkeessä, että onko muualla tatuointeja ja sitten katsotaan sometilit, että onko aivan varma nimenomaan tämän suhteen? Mitä ihmeen väliä sillä on, missä päin kroppaa muilla ihmisillä on mustetta?

   Lainaa

  19. Tulos: -97 (149 ääntä)
   Roskaa. Onneksi Kela näkee kohta hyvin kätevästi, minne se viime kuun toimeentulotuki vilahti. Voi olla niukkaa seuraavan leiman rahoituksen kanssa.

   Lainaa

  20. Tulos: +187 (197 ääntä)
   Se on iha fakta, että kunnon tatskaliikkeet harvemmin ainakaan ekaa tatuointia tekevät kasvoihin, monet ei varmastikaan tee ollenkaan naamatatskoja. Mutta suoraan sanottuna jokainen tehkööt omalla kropallaan mitä haluaa, ei se ainakaan mua hetkauta. Kunhan vaan ymmärtää, että siihen tatuointiin sitten sitoudutaan todennäköisesti loppuelämäksi, laserillakaan sitä ei välttämättä saa täysin poistettua.

   Lainaa

  21. Diudidiiididi 9.10.2018 7:12
   Tulos: +149 (165 ääntä)
   Traumcity: En tiedä missä mielikuvⅰtusmaailmassa noi mimmit elää, mutta kyllä aivan varmasti noin jokainen tatskoja hakkaava tekee kuvan myös naamaan jos asiakas sellaisen lärviinsä haluaa. Mikä tässä nyt edes on olevinaan ongelma? Se että inkkiä naamassa on vaikea työllistyä? No mitä jos on kyseessä niinkin absurdi ajatus, että kyseinen henkilö ei työskentele palvelualalla.
   Siis kuten tuolla sanottiinkin, niin moraalittomat tekee. Monet kunnon tatuoijat eivät tee esimerkiksi kämmeniin, kaulaan tai naamaan ilman painavaa syytä jos muualla on tilaa. Kunnon tatuoijalle on yleensä kalenteri myyty vähintään puoleksi vuodeksi eteenpäin, joillekin ajan saa vuoden päähän. Jos voi vain kävellä liikkeeseen ja heti ruvetaan tekemään, niin hälytyskellojen pitäisi soida ja lujaa.

   Lainaa

  22. Tulos: +178 (184 ääntä)
   Ja vielä tarkennuksena, kasvot ovat äärimmäisen herkkä alue tatuoitavaksi. Siksi, jos asiakas on kokematon tatuointien suhteen, ensimmäistä harvoin tehdään kasvoihin, koska asiakas ei tiedä omaa kipukynnystään nimeksikään ja olisi ikävää, jos tatuointi jäisi kesken. Se on käsittääkseni yksi suurimpia syitä sen taustalla, miksei kasvoihin yleensä tehdä, ainakaan ensimmäistä, tatuointia.

   Lainaa

  23. Lfkfidolffl 9.10.2018 7:41
   Tulos: +111 (135 ääntä)
   Jonkun muun tekarit: Viiminen kuva kruunaa kaiken. Sillälailla ni hyvä tulee! Ei tarvi työnhaustakaan murehtia loppuelämässä.
   Paitsi että kuvassa on YouTubettaja Jenna Marbles, joka videota varten piirsi ton tekstin kulmakarvakynällä.

   Lainaa

  24. Jerry Cotton ja sininen lavuaari 9.10.2018 8:14
   Tulos: +81 (89 ääntä)
   Minäminä: Mulla on tatuointi kädessä selvästi näkyvissä. Se on ollut siinä jo vuosia, olen koko ajan ollut töissä ja vaihtanut työpaikkaa muutaman kerran (omasta aloitteestaan) sen ottamisen jälkeen. Koskaan en ole kokenut mitään työllistymisongelmia. Meillä on työpaikalla muitakin, joilla selvästi näkyviä tatuointeja mm. [...]
   Mult on kysytty työtä hakiessa puhelinhaastattelussa - hain siis useamman sadan kilometrin päässä olevaa työtä - että eihän minulla ole tatuointeja, jotka näkyvät kauluspaidan alta. Ja juuri tästä syystä kaikki omat leimat onkin paikoissa, jotka voi peittää vaatteilla. Se on jännä, miten lävistykset määritellään vähemmän pahaksi kuin tatuoinnit. Mul on korvissa 7 lävistystä (ei venytyksiä), niin ne ei kuitenkaan ollut ongelma, mutta herranjestas jos ois tatuointi, joka näkyy!

   Lainaa

  25. Tulos: +67 (77 ääntä)
   Traumcity: En tiedä missä mielikuvⅰtusmaailmassa noi mimmit elää, mutta kyllä aivan varmasti noin jokainen tatskoja hakkaava tekee kuvan myös naamaan jos asiakas sellaisen lärviinsä haluaa. Mikä tässä nyt edes on olevinaan ongelma? Se että inkkiä naamassa on vaikea työllistyä? No mitä jos on kyseessä niinkin absurdi ajatus, että kyseinen henkilö ei työskentele palvelualalla.
   Ihminen, jolla on naamassa "en tiiä mitä halusin" -tekstitatuointi, ei vaikuta kovin fiksulta. Jos työnantajalla olisi valittavana perusidiootin ja HELL YEAH välillä, mitä luulet mihin valinta kohdistuu? Oli kyseessä vaikka paskan lapioiminen tai maalin kuivumisen katsominen.

   Lainaa

  26. Tulos: +59 (83 ääntä)
   Tinka: Ei ne tatuoinnit työllistymistä estä edes asiakaspalveluammateissa, niitä näkyy ja paljon. Ja jos joku haluaa naamaansa tatuoinnin, niin miksi pitäisi joku muu paikka muka kuvioida ensin? Tarkistetaanko liikkeessä, että onko muualla tatuointeja ja sitten katsotaan sometilit, että onko aivan varma nimenomaan tämän [...]
   Joo, maailma tuntuu muuttuneen tämän suhteen, olen kaupan kassoilla ja vartijoillakin nähnyt tatuointeja joita ei oikein millään saisi piiloon, esim käsissä ja kaulassa. Jossain vaiheessa työnantajien lie pakko sopeutua; jos millenniaaleilla sanotaan yli puolella on "omituinen" ulkonäkö niin jossain vaiheessa on pakko mennä siihen että palkataan hörhö joka ilmaantuu luotettavasti ajallaan, ei Elovena-tyttö joka tulee töihin kännissä jos lainkaan.

   Lainaa

  27. Tulos: +87 (103 ääntä)
   Itsellä on puolikas hihatatuointi, työskelentelen palveluammatissa, kaupan kassalla jne. Ainoa tähän mennessä, jolla on ollut ongelma tatuointini kanssa, on ollut alkoholisoitunut, ties miltä eritteiltä haiseva puliukko, joka kaljaa ostaessaan päätti avautua valinnoistani ja siitä miten ruma tatuointi on ja miten niitä on vaan huorilla. Myin kaljat, hymyilin ja toivotin hyvää päivän jatkoa, tietäen, että ainakin miun valinta on ollut halvempi, sekä pirun paljon hienompi ja sen saa kyllä piiloon tarvittaessa.

   Lainaa

  28. Tulos: -20 (64 ääntä)
   : Tatuoinnit naamassa, käsissä ja kaulassa on ns. “job stoppereita” ja niihin ei tosiaan luetettavat tatuoijat koske, ellei tatuoitavalla ole jo valmiiksi monta muuta tatuointia.
   Mitä sä horiset? Kädet on tyyliin kaikkilla se paikka, mihin otetaan eka tatuointi ja todellakin jokainen artisti tatuoi käsiä, vaikkei muualla olis mitään? Vai meinaatko käsillä nyt vain kämmeniä/sormia? Eikä tatuoinnit enää nykyään estä työllistymistä, niitä alkaa olla lähes kaikilla hoitajista poliitikkoihin.

   Lainaa

  29. Tulos: +27 (31 ääntä)
   : Tatuoinnit naamassa, käsissä ja kaulassa on ns. “job stoppereita” ja niihin ei tosiaan luetettavat tatuoijat koske, ellei tatuoitavalla ole jo valmiiksi monta muuta tatuointia.
   Tarkentaisin, että kämmenessä tai sormissa. Itsellä on käsissä, mutta peittyy kyllä kauluspaidan alle. Ei ole yksikään työpaikka jäänyt saamatta.

   Lainaa

  30. Tulos: +61 (69 ääntä)
   Miten olisi: "Live, Laugh, Love"

   Lainaa

  31. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Kyllä: Ja seuraavaksi Titan tatuointi on täällä otsikolla: Ikuisesti iholla
   Jääkäämme siis jännityksellä odottamaan.

   Lainaa

  32. Tulos: +31 (47 ääntä)
   Jenna Marbles. <3

   Lainaa

  33. Tulos: -34 (40 ääntä)
   Diudidiiididi: Siis kuten tuolla sanottiinkin, niin moraalittomat tekee. Monet kunnon tatuoijat eivät tee esimerkiksi kämmeniin, kaulaan tai naamaan ilman painavaa syytä jos muualla on tilaa. Kunnon tatuoijalle on yleensä kalenteri myyty vähintään puoleksi vuodeksi eteenpäin, joillekin ajan saa vuoden päähän. Jos voi vain kävellä [...]
   Höpöhöpö ja huomenna lisää

   Lainaa

  34. yli opisto hörhö 9.10.2018 11:47
   Tulos: -11 (49 ääntä)
   Ne jotka sanovat että tatuoinnit ovat "job stoppereita" ovat jumahtaneet henkisesti jonnekin 80-90 -luvuille. Paljon on nykyään esimerkiksi kaupanalalla ihmisiä joilla on näkyvillä paikoilla tatskoja. Voi toki olla että ei ihan joka putiikkiin pääse mutta ei niihin pääse aina muutenkaan. Vartijoilla ja hoitajilla/lääkäreilläkin näkee välillä tatuointeja. Kaulakin menee vielä siinä missä käsivarret, ja tokihan ihmisillä niitä voi olla muutenkin siellä minne ei näe. Mutta naama on kyllä sellainen että se saattaisi estää duunipaikan saamisen palveluammateissa, riippuen toki tatskan laadusta ja koosta.

   Lainaa

  35. Tulos: -19 (37 ääntä)
   Mudilli: Höpöhöpö ja huomenna lisää
   Päätti jättää loput kommentista matkan varrelle. Itse otin elämäni toisen tatuoinnin kaulaan ja ammattitaitoiselta, arvostetulta artistilta, jolla kalenteri buukattu täyteen kuukausiksi eteenpäin. Ja hän ei edes kysynyt että oletko varma että kaulaan. Se kun nyt on täysin asiakkaan oma asia, mihin tatuointinsa haluaa. Mieluummin se osaava ja arvostettu artisti tekee sen koska jos kieltäytyy niin seuraavaksi asiakas menee jollekin ammattitaidottomalle väkertäjälle, joka suostuu vain tekemään ja upean lopputuloksen sijaan on kasa paskaa näkyvällä paikalla.

   Lainaa

  36. Tulos: +66 (68 ääntä)
   Juunas: Miten olisi: “Live, Laugh, Love”
   Turhan lyhyt kasvoihin, kuinka olisi: "Talking, laughing, loving, breathing, fighting, f*cking, crying, drinking, riding, winning, losing, cheating, kissing, thinking, dreaming"?

   Lainaa

  37. Tulos: +18 (34 ääntä)
   Snagge: Ihminen, jolla on naamassa “en tiiä mitä halusin” -tekstitatuointi, ei vaikuta kovin fiksulta. Jos työnantajalla olisi valittavana perusidiootin ja HELL YEAH välillä, mitä luulet mihin valinta kohdistuu? Oli kyseessä vaikka paskan lapioiminen tai maalin kuivumisen katsominen.
   Tietenkin. Ja jos työhaastattelussa joka toinen sana on kirosana ja haukuu vielä haastattelijan ja työpaikan, niin todennäköisesti asiallisesti käyttäytyvä menee edelle valinnassa. Silti puhuminen itsessään ei haastattelua pilaa, ainoastaan se, mitä puhuu. Sama pätee tatuointiinkin. Jos sen aihe antaa selvästi ymmärtää, että haastattelijan arvomaailma eroaa täysin haastateltavasta, niin onhan se este työn saamisessa. Naamaan voi tatuoida muutakin kuin idioottimaisuuksia. En minäkään varmaan ensimmäisenä palkkaisi ihmistä, jolla lukee jokin typerä teksti naamassa, mutta pienehkö tähti silmäkulmassa tms. ei vaikuttaisi millään tavoin. Ja jos hyvin pystyisi perustelemaan sen typerän tekstin, niin varmaan senkin yli pääsisi, mikäli olisi menossa ojaa kaivamaan tms.

   Lainaa

  38. Tulos: -11 (15 ääntä)
   Leon: Tiedän että tämä on huono. Tiedän että tämä on vanha. Mutta olisin silti kovin iloinen, jos kyseisessä tatuoinnissa tulisi lukemaan: “If you can read this, you’re too close.”
   Tuo on tasoa: exit only tai only god can judge me

   Lainaa

  39. Tulos: -10 (16 ääntä)
   Epäpoliitikko: Ainoa lähes selväjärkinen on Jenny. Näin se vaan homma tatskapiirien ulkopuolella oikeassa todellisuudessa sattuu menemään.
   Typotit nimen "Minttu". HTH

   Lainaa

  40. Tulos: +20 (32 ääntä)
   hell yeah: HELL YEAH
   Luin tän Jenna Marblesin äänellä. HELL YEAH!

   Lainaa

  41. Tulos: -8 (26 ääntä)
   Plii: Jenna Marbles.
   Yeey, muitakin jotka tuntee Jennan (kukaan jonka tunnen ei tunne ja turhaan linkkailen hänen videoitaan ja nauran katketakseni joka keskiviikko/torstai). I feel like we could be friends already <3

   Lainaa

  42. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Epäpoliitikko: Ainoa lähes selväjärkinen on Jenny. Näin se vaan homma tatskapiirien ulkopuolella oikeassa todellisuudessa sattuu menemään.
   Ja ainoa täysin selväjärkinen on Emma.

   Lainaa

  43. Tulos: +37 (37 ääntä)
   What: Mitä sä horiset? Kädet on tyyliin kaikkilla se paikka, mihin otetaan eka tatuointi ja todellakin jokainen artisti tatuoi käsiä, vaikkei muualla olis mitään? Vai meinaatko käsillä nyt vain kämmeniä/sormia?
   Joo, tarkoitti varmaan käsiä eli kämmenselkää ja sormia, eli niitä osia joita ei saa hihojen alle piiloon, ei käsivarsia. Näitä ei tosiaan moni tatuointitaiteilija tee muille kuin huomattavan tatuoiduille asiakkaille, jos ollenkaan.

   Lainaa

  44. Tulos: +23 (33 ääntä)
   Jobstoppereista puhuttaessa on käsittääkseni kyse työntekijöistä, jotka toimivat vähänkin edustustehtävissä. Kaupan kassalla tätä ongelmaa tuskin ilmenee.

   Lainaa

  45. EsaVeskinen 9.10.2018 16:09
   Tulos: +6 (20 ääntä)
   Kasvotatuointi: Uhka vai mahdollisuus?

   Lainaa

  46. EsaVeskinen 9.10.2018 16:14
   Tulos: +5 (31 ääntä)
   "Minulla on joka puolella tatuointeja, 98 prosenttia on peitossa. Joka vuosi on ainakin tusinan verran eri työsuhteita. Nää on vaan vilkastuttanut työpaikkojen määrää!"

   Lainaa

  47. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Vakkari: “on vaan huono kamera/valaistus, niin siks tää näyttää rumalta. Oikeesti on tosi hieno ja oon niin tyytyväinen.”
   Paske kamera!

   Lainaa

  48. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Ei.

   Lainaa

  49. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Miten olisi omaperäiset love ja hate? Voisi sitten nostella kulmakarvoja sen mukaan, tykkääkö vai eikö. Tai jos haluaa suomenkielist tekstit, voisivat ihq ja vmp olla aika toimivat.

   Lainaa

  50. Tulos: +30 (36 ääntä)
   yli opisto hörhö: Ne jotka sanovat että tatuoinnit ovat “job stoppereita” ovat jumahtaneet henkisesti jonnekin 80-90 -luvuille. Paljon on nykyään esimerkiksi kaupanalalla ihmisiä joilla on näkyvillä paikoilla tatskoja. Voi toki olla että ei ihan joka putiikkiin pääse mutta ei niihin pääse aina muutenkaan. Vartijoilla ja [...]
   Ei se, että sanoin niiden olevan ns. "job stoppereita" ole mikään oma tuomioni niistä tatuoinneista vaan alalla käytettävä termi, joka pohjautuu vieläkin suurilta osin olemassa oleviin ennakkoluuloihin ja tilanteisiin. Termiä käytetään ja tatuoinneista varoitetaan, jotta ihmiset ymmärtävät siihen liittyvät riskit. Itselle on aivan yksi ja sama, mistä niitä tatuointeja löytyy ja missä ammatteissa he ovat, kunhan ovat ammattitaitoisia. En ymmärrä, miten niin monelta ihmiseltä täällä puuttuu tällainen yleinen ymmärrystaso asioista. Ei kaikki ole aina henkilökohtaista, eikä se, että jollain naamatatuoidulla on töitä tarkoita sitä, etteikö termi ja ennakkoluulot elä yhä. Ihan oikeasti ärsyttää ja huolestuttaa tulevaisuus, kun ihmiset eivät osaa ymmärtää laajempia konsepteja enää.

   Lainaa

  51. Tulos: 0 (18 ääntä)
   Traumcity: En tiedä missä mielikuvⅰtusmaailmassa noi mimmit elää, mutta kyllä aivan varmasti noin jokainen tatskoja hakkaava tekee kuvan myös naamaan jos asiakas sellaisen lärviinsä haluaa. Mikä tässä nyt edes on olevinaan ongelma? Se että inkkiä naamassa on vaikea työllistyä? No mitä jos on kyseessä niinkin absurdi ajatus, että kyseinen henkilö ei työskentele palvelualalla.
   Vähän sama kuin onhan niitä joitain baarimikkoja jotka myyvät raskaana olevalle lasin (tai enemmänkin) viiniä. Onneksi mulla oli oikeus ja vapaus kieltäytyä myymästä. Onneksi myös ammattitaitoiset tatuoijat miettivät kahteen kertaan, ennen kuin myyvät toiselle jotain jota saattaa vielä katua.

   Lainaa

  52. Tulos: -18 (46 ääntä)
   Virtanen: Vähän sama kuin onhan niitä joitain baarimikkoja jotka myyvät raskaana olevalle lasin (tai enemmänkin) viiniä. Onneksi mulla oli oikeus ja vapaus kieltäytyä myymästä. Onneksi myös ammattitaitoiset tatuoijat miettivät kahteen kertaan, ennen kuin myyvät toiselle jotain jota saattaa vielä katua.
   Nyt kiinnostaa. Mistä syystä sinä olet kieltäytynyt myymästä raskaanaolevalle naiselle yhden lasin(1 lasi) viiniä? Epäilen ihan banaalia määräilynhalua tai naisvihaa, ehkä klassista kohtukateutta, koska mies ei voi koskaan itse luoda uutta elämää, kuten nainen...

   Lainaa

  53. kukin vastaa omista valinnointaa 10.10.2018 11:32
   Tulos: -12 (22 ääntä)
   Jos olisin tatuoija niin tatuoisin mitävaan mihinvaan kuhan olisi selvinpäin ja yli 18v ja maksaa työsta sopivan hinnan. Mitä se tatuoijalle kuuluu mihin ihmiset mustetta haluaa.

   Lainaa

  54. No johan nyt! 10.10.2018 12:51
   Tulos: -18 (20 ääntä)
   : Tatuoinnit naamassa, käsissä ja kaulassa on ns. “job stoppereita” ja niihin ei tosiaan luetettavat tatuoijat koske, ellei tatuoitavalla ole jo valmiiksi monta muuta tatuointia.
   Käsissä? Suurin osa ottaa tatuoinnit juurikin käsiin!

   Lainaa

  55. No johan nyt! 10.10.2018 12:53
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Tinka: Ei ne tatuoinnit työllistymistä estä edes asiakaspalveluammateissa, niitä näkyy ja paljon. Ja jos joku haluaa naamaansa tatuoinnin, niin miksi pitäisi joku muu paikka muka kuvioida ensin? Tarkistetaanko liikkeessä, että onko muualla tatuointeja ja sitten katsotaan sometilit, että onko aivan varma nimenomaan tämän [...]
   Todella monilla lääkäreillä ja kirurgeilla on niitä myös. Siitä vaan valittamaan..

   Lainaa

  56. Tulos: +13 (23 ääntä)
   Jerry Cotton ja sininen lavuaari: Mult on kysytty työtä hakiessa puhelinhaastattelussa – hain siis useamman sadan kilometrin päässä olevaa työtä – että eihän minulla ole tatuointeja, jotka näkyvät kauluspaidan alta. Ja juuri tästä syystä kaikki omat leimat onkin paikoissa, jotka voi peittää vaatteilla. Se on jännä, miten lävistykset määritellään [...]
   Lävistykset saa pois. Tatuointia ei niinkään helposti. Korvakorut eivät pelota asiakkaita, mutta jos sulla olisi kasvot täynnä rautaa niin et olisi ensinnäkään kovin luotettavalta vaikuttava asiakaspalvelija ja ihmiset eivät haluaisi välttämättä sinulta palvelua. Sama tatuointien kanssa. Soma pikkuinen kukka tai nuottiavain korvan takana ei aiheuta mitään tuntemuksia, mutta jos korvan takaa pilkistää demoni näyttäen persettä niin kyllähän se erilaiset tuntemukset herättää. Töissä edustetaan työnantajaa ja yritystä. Jos ulkonäkö pelottaa asiakkaita niin moni työnantaja ei ota sitä riskiä. Täytyisi olla helposti lähestyttävä. Sama kun tatuoimaton ja lävistyksetön henkilö hakisi töihin myrtsinä, vihainen ilme päällä ja puhuu tiuskien. Luultavasti häntä ei palkata. Ymmärrät kenties mitä ajan takaa. Kaikki eivät sovellu kaikkiin työpaikkoihin.

   Lainaa

  57. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Hän: Miten olisi omaperäiset love ja hate? Voisi sitten nostella kulmakarvoja sen mukaan, tykkääkö vai eikö. Tai jos haluaa suomenkielist tekstit, voisivat ihq ja vmp olla aika toimivat.
   Tuskin olen ainoa, jolle 'vmp' tuo ensimmäisenä mieleen Varamiespalvelu -henkinkilöstöpalvelun (kun taas yllä olevassa kommentissa tarkoitettiin v*ttu mitä p*skaa). Kun on aikasi siirtyä työelämään - vmp

   Lainaa

  58. Tulos: 0 (18 ääntä)
   Mikäs konservatiivien kokous täällä on meneillään? Olen aika hämmentynyt. Minulla on tatuointeja molemmissa kämmenselissä. Ensimmäisen otin muualle, mutta nämä tulivat jo toisena. Suurin osa kehostani on tatuoimatta, ne mitä on ovat pieniä. Minulla on akateeminen koulutus ja työskentelen - wait for it - seurakuntayhtymässä. Vietän aikaa mm. jumalanpalveluksissa ja vanhusten hoivakodeissa. Yhtään negatiivista kommenttia en ole vielä kuullut. Kasvot nyt ovat vielä erikseen, mutta jos joku nykyaikana vielä pitää käsiä jonain shokeeraavana juttuna, niin olisiko niitä näkemyksiä syytä päivittää? Joku jo huomauttikin, että väliä on sillä, mikä se tatuointi on. Nuo minun ovat vain kukkia. Niillä ei ole helppo loukata ketään, jos ei kiristä pipo jo tosi pahasti. Tekstinkin kanssa lienee pikkuisen eri juttu, onko se "THUG LIFE" vai "Carpe diem". :D Joo en ottaisi kumpaakaan, mutta se ei ole pointti. Mielestäni tatuoija tekee järkevästi, jos harjoittaa harkintaa siinä, mitä tatuoi ja kenelle. Harkinta pelaa myös niinpäin, että suostuu käsiin tai kasvoihinkin tatuoimaan, jos ottaja selvästi ymmärtää, mitä tekee. On paljon sellaisia ihmisiä, joille esimerkiksi tämä töihinottamiskysymys ei ole kriittinen, ja sille voi olla monia selityksiä. Jotkin alat ovat suvaitsevaisempia kuin toiset, samoin jotkut alueet. On myös ihmisiä, joille individualismi on tärkeämpää kuin työnhaun optimointi ihan joka käänteessä, ja jotka esim. hyväksyvät huonomman työn, jos se hinta pitää tyylivalinnoistaan maksaa. En ole itse ihan nuori enää. Uskon, että pystyn arvioimaan, millaisia tatuointeja olen tai en ole valmis ottamaan, ja mitkä ovat niiden mahdolliset riskit. Olen tietoinen, että hyvin konservatiivisissa tai muodollisissa piireissä nykyiset tatuointini voisivat olla ongelma, ja kenties vielä enemmän, jos päättäisin kasvotatuoinnin ottaa. Olen kuitenkin tehnyt sen valinnan, että noista piireistä en töitä edes hae. Tästä valinnasta kannan vastuun, eikä se siinä kuplassa, jossa elän, ole edes vaikeaa. Miksipä tatuoijan pitäisi ryhtyä elämänvalintojani päsmäröimään? Ymmärrän kyllä, jos hän kysyy ennen kuin tekee. Ei siis ole ollut mielessä kasvoihin tatuoida, muuten vain pohdin. Ihmettelen myös ilkkumistanne siitä, että mokan kysyjä olisi valmis kasvotatuoinnin ottamaan, kun ei edes tiedä, mitä haluaa. Siis täh, eihän hän ole! Siksihän tuo ideoita kyselee, että yrittää keksiä, mitä haluaa. Hänellä on syntynyt ajatus kasvotatuoinnista, sitä hän nyt pallottelee ja jos saa idean, ehkä sitten ottaa. Tai sitten hylkää ajatuksen. Mistä lähtien ideoiden kysyminen on ollut synonyymi suinpäin säntäämiselle? Jos joku höpöttelee kahvihuoneessa, että mihin sitä lähtisi joululomareissuun, niin ette kai silloinkaan oleta, että hän on valmis heittämään 2000€ kankkulan kaivoon, vaikkei oikeasti edes halua minnekään? Uh. Välillä tekisi mieli ottaa parit kasvotatskat ihan vain trollatakseen tuota kukkahattutäteilyä. :)

   Lainaa

  59. Tulos: +9 (19 ääntä)
   Juuh eli: Sitten syytetään yhteiskuntaa kun ei saa töitä.
   No eiks se oo just yhteiskunnan (yhteiskunta = me, kaikki ihmiset) vika jos pärstäkerroin päättää ketkä saa töitä? :'D Voihan joku olla ihan mahtava työntekijä vaikka olisikin tatuoitu tai muuten vaan poikkeavan näköinen, eikä ihmisen ulkonäöllä pitäisi olla mitään merkitystä edes asiakaspalvelutyössä. Vai pitäisikä alkaa syrjimään sillä perusteella kans rumia ja vaikka tummaihoisia, koska heidän ulkomuotonsa ei välttämättä ihan jokaista asiakasta miellytä? C'moon, tälläiset asenteet ovat yhteiskunnallisia ongelmia.

   Lainaa

  60. Tulos: -10 (20 ääntä)
   Ruma Elsa: Nyt kiinnostaa. Mistä syystä sinä olet kieltäytynyt myymästä raskaanaolevalle naiselle yhden lasin(1 lasi) viiniä? Epäilen ihan banaaIⅰa määräilynhalua tai naisvihaa, ehkä klassista kohtukateutta, koska mies ei voi koskaan itse luoda uutta elämää, kuten nainen…
   Paitsi että se elämän siemen tulee miehestä, ja nainen voi vaan kasvattaa tämän siemenen. ;) Jos nyt sille linjalle lähdetään. Miksi raskaana olevan naisen tulisi juoda edes lasi (1 lasi) viiniä?

   Lainaa

  61. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Jos ei tatuointiartisti suostuisi minulle jostain holhoussyistä haluamaani kämmenselkä-, sormi-, kaula- tai kasvotatuointia tekemään, niin kiikuttaisin yksinkertaisesti rahani muualle jonnekin, missä suostutaan - laatua tietysti vaalien. :D Eipä niitä töitä helposti irtoa muutenkaan, ja kymmenisen vuotta jo panttasin ottamasta tatskoja näkyville paikoille juurikin kylmä rinki persiin ympärillä, että kariutuvatko työnhakumahdollisuudet niiden myötä. Jotta voi, kyllä ne ovat kariutuneet ihan muista syistä. Suurin varmasti lama ja monien työnantajien vastahakoisuus maksaa työstä oikeaa palkkaa. Ja tässä ollaan jo elämän puolivälissä, niin lopulta tuli sitten aika päättää, jättääkö unelmiensa tatskat ottamatta nostaakseen ehkä himpun verran jo valmiiksi olemattomia työnsaantimahdollisuuksia, vaiko ottaako ne tatskat muuttamatta tilannettaan oikeastaan mitenkään. Oon melko varma että kuolinhetkellä niitä tatskoja joita himosi mutta ei koskaan ottanut katuisi enemmän, kuin sitä että sai parin kuukauden duunin mäkkärin kassalla.

   Lainaa

  62. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Kyllä: Ja seuraavaksi Titan tatuointi on täällä otsikolla: Ikuisesti iholla
   Voisko se olla se tekstikin!?

   Lainaa

  63. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Jerry Cotton ja sininen lavuaari: Mult on kysytty työtä hakiessa puhelinhaastattelussa – hain siis useamman sadan kilometrin päässä olevaa työtä – että eihän minulla ole tatuointeja, jotka näkyvät kauluspaidan alta. Ja juuri tästä syystä kaikki omat leimat onkin paikoissa, jotka voi peittää vaatteilla. Se on jännä, miten lävistykset määritellään [...]
   Lävistykset saa pois nopeasti ja helposti. Tatuointien poisto on hankalampaa ja hidasta. Itselläkin on lävistyksiä korvissa ja muualla vaatteitten alla piilossa eikä ne todellakaan ole haitannut missään tilanteessa.

   Lainaa

  64. Saastasanomat 13.10.2018 18:28
   Tulos: -8 (14 ääntä)
   Minäminä: Koskaan en ole kokenut mitään työllistymisongelmia. Meillä on työpaikalla muitakin, joilla selvästi näkyviä tatuointeja mm. [...]
   Oletko escort?

   Lainaa

  65. Tulos: -3 (13 ääntä)
   En oo kyl tajunnut koskaan minkäänlaisia tatuointeja. Mielestäni luonnollinen puhdas iho on kauniimpi. Toki ihmisillä on muutakin mielipiteitä ja sallittakoon se heille.

   Lainaa

  66. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Jos otan joskus tatuoinnin niin se on otsaan "FUCK", mutta tietysti peilikuvana että näen sen itse oikein päin päilistä, sillä itseä vartenhan ne tatuoinnit otetaan, eikä suinkaan muiden katsottavaksi. Tuosta tatuoinnista muista aina mikä elämässä on tärkeintä.

   Lainaa

  67. Arthur Brown 15.10.2018 11:01
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Asiaan liittyen... Eikö ole hyvä asia, että Sipilä ja kumppanit ovat löysentämässä irtisanomislainsäädäntöä? Näin jokainen pienyrittäjä (mukaanluettuna lähes kaikki franchise-ketjuliikkeet) voi antaa kenkää mistä tahansa syystä, kuten tatuoinneista! Eläköön mielivalta!

   Lainaa

  68. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Tinka: Ei ne tatuoinnit työllistymistä estä edes asiakaspalveluammateissa, niitä näkyy ja paljon. Ja jos joku haluaa naamaansa tatuoinnin, niin miksi pitäisi joku muu paikka muka kuvioida ensin? Tarkistetaanko liikkeessä, että onko muualla tatuointeja ja sitten katsotaan sometilit, että onko aivan varma nimenomaan tämän [...]
   Kai se riippuu paljon siitä millainen tatuointi se on. Jos sulla on iso keskisormi keskellä naamaa tai klassinen kirkkovene otsassa niin ihan taatusti jää moni työpaikka saamatta. Tatuoinnit on ihan fine mutta jos niitä haluaa väkisin naamaansa laittaa niin kyllä siitä jää sellanen "trailer trash"-fiilis.

   Lainaa

  69. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Harvoin tatuoijat suostuvat tekemään edes kaula-, sormi- tai kämmenselkätatskaa, jos kyseessä ei ole tyyppi, jolla olisi jonkinlaista hihaa ennestään. Toki, jos asiakas on artisti tai tatuoija, voidaan säännöstä hiukan poiketa, koska silloin ei ole pelkona, että tatuointi pilaisi sen ottajan mahikset työmarkkinoilla, saati koko elämän. Itse työntekijänä en voisi edes kuvitella ottavani tatuointeja kämmenselkiin, kaulaan tai naamaan. Missaisin niiden takia ihan järkyttävästi potenttiaalisia asiakkaita.

   Lainaa

  70. EasternLite 24.10.2018 15:47
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Sitä vaan, että Mintun mintunvihreä profiilikuva on kiva silaus

   Lainaa

  71. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Tuossahan idea tuli Titalle heti ensimmäisessä kommentissa: "Yksi kysymys: MIKSI?" kävisi kulmakarvan päälle sopivasti.

   Lainaa

  72. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Miten moraali liittyy tähän asiaan, Minttu?

   Lainaa

  73. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Hukka: Voisko se olla se tekstikin!?
   Miten se vaikuttaa asiaan?

   Lainaa

  74. Tulos: -1 (1 ääni)
   Jos naamaan alkaa tekstiä rustaamaan niin oisko se sit näi englanniks sanottuna... Facebook?

   Lainaa

  75. Tulos: 0 (0 ääntä)
   TIEDOTE: Hylkäsi naamatatuoinnin mutta otti ison kuvan kämmeneen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: tatuoinnit, kasvotatuointi, kuva, inspiraatio, moraali