Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tasapuolisuuden nimissä

Nainen ei voi raiskata miestä.
Tasapuolisuuden nimissä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 56 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +914 (964 ääntä)
      Mitä aktuaalista kettua nyt oikeesti. Oon luullu et tommoset sankarit on vaan urbaania legendaa.

      Lainaa

    2. Tulos: +222 (272 ääntä)
      Well... Can't argue with that logic.

      Lainaa

    3. Tulos: -239 (803 ääntä)
      Ihan kuin länsimaalaiset miehet ei koskaan raiskaisi ketään...

      Lainaa

    4. Tulos: +910 (932 ääntä)
      Se, että kukaan pystyy reagoimaan asiaan tuolla tavalla, saa mut hieman pahoinvoivaksi.

      Lainaa

    5. Tulos: +349 (355 ääntä)
      Turvallinen sivusto varmasti

      Lainaa

    6. Tulos: +620 (640 ääntä)
      Tiia on kuvottava irvikuva ihmisestä

      Lainaa

    7. Tulos: +287 (359 ääntä)
      #mentoo

      Lainaa

    8. Tulos: +330 (474 ääntä)
      Tulin vain odottamaan miesten "Kyllä tosta nauttia pitäisi kun pillua saa" "Kyllä mulle ainakin kelpais, kjeh kjeh" "Onko toi homo vai kun ei pillu kelpaa" -kommentteja

      Lainaa

    9. Istun pöntöllä, wc-pöntöllä. 14.8.2018 2:45
      Tulos: +43 (229 ääntä)
      Mila: Ihan kuin länsimaalaiset miehet ei koskaan raiskaisi ketään…
      Ja sekö ton oikeuttaa sitten? Mila, vanha anarkisti!

      Lainaa

    10. Tulos: +206 (230 ääntä)
      Ihana Jutta! T. Mies

      Lainaa

    11. Tulos: -189 (411 ääntä)
      Mila: Ihan kuin länsimaalaiset miehet ei koskaan raiskaisi ketään…
      Voi tyttönen, kannattaa joskus lukea silti tilastoja siitä missä raiskataan eniten. Yksittäistapauksia jotenkin kummasti löytyy kulttuureista, joissa naisten asema on heikoin.

      Lainaa

    12. Tulos: +516 (520 ääntä)
      Kukkahattutäti tai ei - raiskaus on aina kuvottavaa ja väärin, olipa tekijä tai uhri kuka hyvänsä.

      Lainaa

    13. Tulos: +243 (251 ääntä)
      Erittäin harvoin Feissarimokat saa minut kiehumaan raivosta. Onnittelut, Tiia. Toivon Darwin Awardia sinulle palkinnoksi.

      Lainaa

    14. Tulos: -219 (365 ääntä)
      Tämä taisi olla vaan tyhmä tämä Tiia. Sitten on ne feministit, joku uusi aalto, joille miesviha on oletusarvo ja miehet kollektiivinen paha, ilman yksilöitä. Yksilöjä ovat tietenkin ne feministit, vähemmän vihamielisillä naisillakssn ei ole samaa arvoa ja oikeutta. Tyhmyyden ohella he ovat myös fasisteja.

      Lainaa

    15. Tulos: -144 (240 ääntä)
      Make: Tulin vain odottamaan miesten “Kyllä tosta nauttia pitäisi kun pⅰIIua saa” “Kyllä mulle ainakin kelpais, kjeh kjeh” “Onko toi homo vai kun ei pⅰIIu kelpaa” -kommentteja
      Yleensä moisia kommentteja tulee enemmän naisilta...

      Lainaa

    16. Tulos: +152 (178 ääntä)
      Eli sinkut ja ns. vanhat piiat saisi raiskata samalla logiikalla, "koska ei se coi heille kauheeta olla". #HeToo

      Lainaa

    17. Tulos: +262 (268 ääntä)
      Tämän takia pitäisi olla ajokortti lasten hommaamista varten. Jos on yhtä riemuidiootti kuin Tia, niin on turha edes toivoa lisääntymistä. Ja näitä tyyppejä kun valitettavasti löytyy, paljon.

      Lainaa

    18. Hööpölööpö 14.8.2018 8:34
      Tulos: +198 (270 ääntä)
      Kaira: Mitä aktuaalista kettua nyt oikeesti.
      Tuo "aktuaalista" sana tulisi tunkea jonnekin sen verta syvälle, ettei se sieltä enää ikinä tule ulos.

      Lainaa

    19. Tulos: +86 (190 ääntä)
      Mila: Ihan kuin länsimaalaiset miehet ei koskaan raiskaisi ketään…
      Ja koska länsimaalaisetkin miehet raiskaa, niin kenenkään muiden tekemiin raiskauksiin ei saa puuttua ennen kuin yksikään länsimaalainen mies ei raiskaa vai? Oletko myös sitä mieltä, että meidän ei tule auttaa pakolaisia, koska suomessakin on hädänalaisia? Tai meidän ei tule edes yrittää vähentää oman yhteiskuntamme hiilijalanjälkeä, koska Kiina saastuttaa enemmän?

      Lainaa

    20. Tulos: -15 (23 ääntä)
      Simppa on asialla.

      Lainaa

    21. Tulos: +149 (175 ääntä)
      Mila: Ihan kuin länsimaalaiset miehet ei koskaan raiskaisi ketään…
      Whataboutismi: ratkaisu kaikkiin maailman ongelmiin. "Nomutkun Afrikan sedät käyttää Afrikan tätejä hyväksi niin vähän raiskaan vähän..."

      Lainaa

    22. Tulos: +183 (197 ääntä)
      Tiia ei oikein näytä ymmärtävän miten tasa-arvo toimii. Se että joku ihmisryhmä tekee jotain asiaa enemmän kun toinen ei ole tasa-arvokysymys. Jos tuolla logiikalla miettii, niin miehet kärsii epätasa-arvosta, koska naisilla on keskimäärin pidemmät hiukset. Pitäisikö naisten sitten leikata hiukset lyhyiksi reiluuden nimissä? No ei, koska kukaan ei estä miehiä kasvattamasta hiuksiaan pidemmiksi. Siitä tulisi tasa-arvokysymys sitten, jos miehiä kiellettäisiin kasvattamasta hiuksia tai naisia kiellettäisiin leikkaamasta hiuksiaan. Raiskaukset on kielletty molemmilta sukupuolilta = tasa-arvo. Se, että miehet raiskaa enemmän on sen kannalta epäolennaista. Jos miehet saisi raiskata luvan kanssa ja samalla raiskaaja-naisia rangaistaisiin(tai toisinpäin), olisi kyse epätasa-arvosta.

      Lainaa

    23. huonompi_juttu 14.8.2018 9:47
      Tulos: +179 (195 ääntä)
      Tinka: Tämän takia pitäisi olla ajokortti lasten hommaamista varten. Jos on yhtä riemuidiootti kuin Tia, niin on turha edes toivoa lisääntymistä. Ja näitä tyyppejä kun valitettavasti löytyy, paljon.
      (Länsimaisen) yhteiskunnan tulevaisuuden kannalta pahinta on, että nykyään nämä Tian kaltaiset lisääntyy eniten. Vähänkään älykkäämmät kun eivät enää halua edes kuvitella tekevänsä lapsia näin järjettömään maailmaan.

      Lainaa

    24. Tulos: +194 (202 ääntä)
      Tässä tulikin vastaus, jos joku vielä miettii minkälaiset vanhemmat kasvattavat raiskaajia ja väkivaltarikollisia

      Lainaa

    25. Tulos: +40 (110 ääntä)
      Eihän siitä oo ees kauaa ku TV:ssä naiset nauro avoimesti, kun joltain mieheltä oli nainen leikannu munan irti, miehen nukkuessa. Kuvitelkaapa, jos telkkarissa ois miesporukka ollu nauramassa ku joku ois leikannu muijaltaa tissit irti sen nukkuessa.

      Lainaa

    26. Tulos: +60 (96 ääntä)
      Voin olla väärässä mutta mä ymmärsin Milan kommentin viittaavan siihen että Tiia jankkaa siitä kuinka "Afrikassa ja Intiassa" miehet raiskaa naisia... Hänen kommentistaan ei käy ilmi ettäkö hän näkisi sen "oikeutettuna" tai että hän ei pitäisi kaikenlaista raiskausta kuvottavana siinä missä me muutkin.

      Lainaa

    27. Tulos: +74 (92 ääntä)
      Hirveä ihminen tämä Tiia. Jos osat olis toisinpäin, nauraisko kukaan? Miksi tälle saa nauraa?

      Lainaa

    28. Tulos: +21 (41 ääntä)
      huonompi_juttu: (Länsimaisen) yhteiskunnan tulevaisuuden kannalta pahinta on, että nykyään nämä Tian kaltaiset lisääntyy eniten. Vähänkään älykkäämmät kun eivät enää halua edes kuvitella tekevänsä lapsia näin järjettömään maailmaan.
      Idioluutio on hyvä dokumentti.

      Lainaa

    29. yli opisto hörhö 14.8.2018 12:05
      Tulos: +23 (123 ääntä)
      Raiskaus on aina väärin paitsi jos mies raiskataan naisen tai naisten toimesta. Kuulostaa aika reilulta. Ei ollut edes ensimmäinen kerta kun kuulin tällaisesta ajattelutavasta. Esim. Tumblr-"feministien" joukossa on suhteellisen yleinen mielipide. Mutta ne vihaakin kaikkia miehiä kuin jokaikinen maailman mies olisi raiskaaja. Internet on vähän pelottava paikka kun kaikenmaailman hullut löytävät toisensa niin helposti ja joukossa tunnetusti tyhmyys tiivistyy.

      Lainaa

    30. Tulos: +158 (168 ääntä)
      Mä luin tän uutisartikkelin ja se oli järkyttävä. Mies oli ton kolmen päivän aikana hakattu, huumattu ja raiskattu lukemattomia kertoja. Ton Tiian asenne on tosi myrkyllinen ja kuvottava. Näen tilanteen toisinpäin: *Nuori nainen raiskattavana* : "En tykkää yhtään seksistä! Lopeta!" *Kolme miestä* : "Et oo kuule vaan saanu kunnolla k*rpää kjeh kjeh!" sit uutisten lukijat vaan päivittelis, että joo onpa kamalaa ko kerrankin nuori nainen sai kunnolla seksiä. :/

      Lainaa

    31. Tulos: +126 (140 ääntä)
      Jimbo: Yleensä moisia kommentteja tulee enemmän naisilta…
      Milloin olet nähnyt naisen kommentoivan raiskausta sanomalla: "Kyllä mulle ainakin kelpais"? Nettilehtien kommenteissa tollaisia kommentteja tulee nimenomaan miehiltä. https://www.telegraph.co.uk/music/news/mariah-carey-accused-sexual-harassment-ex-manager/#comments Enkä väitä, että kaikki miehet vähättelisivät tai pilkkaisivat miesten kohtaamaa seksuaalista häirintää tai väkivaltaa, mutta todella monet tekevät niin ja se on syy, miksei miesten kohtaamasta ahdistelusta puhuta niin paljon.

      Lainaa

    32. Pulivilivulipili 14.8.2018 15:25
      Tulos: +173 (175 ääntä)
      Usein nää tyypit lässyttää et "Ei kai se muna nousis jos ei tykkää", no kyllä vaan nousee. Se on tahaton reaktio, kuten vaikka yöstondikset jne. Vittu mitä ihmispaskaa nää tyypit, hyi pthyi. Raiskareita ei puolustella. Samaan kastiin menee nää "Se oli naisen vika ku raiskattiin". Puhdasta puolustelua.

      Lainaa

    33. Tulos: +93 (101 ääntä)
      Sitähän ne monet tutkijat ja muunlaiset seksiterapeutit sanoo että raiskauksen aikana orgasmit on normaaleja koska keho yrittää suojella itseään toimilla miten keho yleensä seksin aikana toimii. Vähän sama logiikka on niillä tyypeillä jotka sanoo: "Jos nainen tulee raiskauksesta raskaaksi se tarkoittaa et nainen tykkäs siitä."

      Lainaa

    34. Tulos: +128 (132 ääntä)
      Mitä: Tämä taisi olla vaan tyhmä tämä Tiia. Sitten on ne feministit, joku uusi aalto, joille miesviha on oletusarvo ja miehet kollektiivinen paha, ilman yksilöitä. Yksilöjä ovat tietenkin ne feministit, vähemmän vihamielisillä naisillakssn ei ole samaa arvoa ja oikeutta. Tyhmyyden ohella he ovat myös fasisteja.
      Kaipa elämme omissa kuplissamme. Omista ystävistäni hyvinkin puolet on miehiä, ja aika usein olen kuullut kertomuksia naisten tekemästä väkivallasta, yleensä lähellä pilkkua ja kyynel silmässä, koska "sinä et ainakaan tuomitse". Ilmeisesti jos mieskavereille yrittää kertoa että "nainen löi/ raiskasi" niin tulee pelkkää jätkänaurua -miten voit olla niin nörtti että joku pikkuinen nainen voi olla uhka! Feministinä otaksun että naiset pystyvät aika lailla samaan kuin miehetkin -sekä hyvässä että pahassa, joten otan vakavasti ja olen myötätuntoinen, ihan samalla tavalla kuin jos asia olisi toisinpäin. Tiia on vastenmielinen.

      Lainaa

    35. Tulos: +137 (141 ääntä)
      Oon ylpeä teistä feissarimokien kommentoijista. <3 Suurin osa teistä tuntuu kuitenkin olevan kykeneväisiä empatiaan ja järkevään ajatteluun, eikä täällä tarvitse kohdata ihan yhtä vahvaa vihaa ja kaksinaismoralismia kuin monilla muilla nettisaiteilla. Parannetaan yhdessä maailmaa?

      Lainaa

    36. Tulos: +45 (47 ääntä)
      Törttö: Erittäin harvoin Feissarimokat saa minut kiehumaan raivosta. Onnittelut, Tiia. Toivon Darwin Awardia sinulle palkinnoksi.
      Tiialla on kommenttien perusteella lapsi, joten on liian myöhäistä palkita häntä.

      Lainaa

    37. Tulos: +55 (57 ääntä)
      Ugh, tän jutun lukemisestahan tulee ihan fyysisesti huono olo.

      Lainaa

    38. Tulos: +11 (23 ääntä)
      ozzy osbournen vaimo sharon, oli yksi näistä naisista tv-ohjelmassa. muistini mukaa syy naisen tekoon oli se ku mies halusi avioeron.
      Profiili: Eihän siitä oo ees kauaa ku TV:ssä naiset nauro avoimesti, kun joltain mieheltä oli nainen leikannu munan irti, miehen nukkuessa. Kuvitelkaapa, jos telkkarissa ois miesporukka ollu nauramassa ku joku ois leikannu muijaltaa tissit irti sen nukkuessa.

      Lainaa

    39. Lasse Virén 14.8.2018 22:34
      Tulos: +28 (28 ääntä)
      Make: Tulin vain odottamaan miesten “Kyllä tosta nauttia pitäisi kun pⅰIIua saa” “Kyllä mulle ainakin kelpais, kjeh kjeh” “Onko toi homo vai kun ei pⅰIIu kelpaa” -kommentteja
      Joooooo... Samaa settiä oli hiljattain tarjolla ympäri internetiä, kun eräs tällä sivulla hyvin tunnettu henkilö lähti lusimaan.

      Lainaa

    40. Tulos: -78 (86 ääntä)
      Meno vitun feministi.

      Lainaa

    41. Tulos: +58 (74 ääntä)
      Raiskaaminen tarkoittaa sitä että sukuelimellä tai jollain esineellä tai kädellä tunkeudutaan toiseen. Eli miehen voi raiskata yhtä lailla ku naisen. Miks jotku luulee että raiskaukseen tarvii peniksen?

      Lainaa

    42. Tulos: -15 (51 ääntä)
      Make: Tulin vain odottamaan miesten “Kyllä tosta nauttia pitäisi kun pⅰIIua saa” “Kyllä mulle ainakin kelpais, kjeh kjeh” “Onko toi homo vai kun ei pⅰIIu kelpaa” -kommentteja
      Vieläkään ei ole tullut yhtään tuollaista kommenttia mieheltä, mahtaa nyt Makea harmittaa.

      Lainaa

    43. Arthur Brown 15.8.2018 1:49
      Tulos: +16 (34 ääntä)
      Mila: Ihan kuin länsimaalaiset miehet ei koskaan raiskaisi ketään…
      Ainakin oikeuslaitoksemme on tätä mieltä. "Länkkäreiden" (kansalaisuuden perusteella) raiskausepäilyistä noin 5 % johtaa tuomioon. Jos tekijä onkin Afrikasta tai Arabiasta, niin tuomion saa about kolme neljästä epäillystä. Kaikenkaikkiaan, noin 7-8 % epäilyistä johtaa tuomioon.

      Lainaa

    44. Tulos: +62 (68 ääntä)
      Sara8730: Raiskaaminen tarkoittaa sitä että sukuelimellä tai jollain esineellä tai kädellä tunkeudutaan toiseen. Eli miehen voi raiskata yhtä lailla ku naisen. Miks jotku luulee että raiskaukseen tarvii peniksen?
      Raiskaus ei edellytä penetraatiota. Peniksestä kiinni ottaminen on myös raiskaus, olettaen että siihen liittyy väkivaltaa, sillä uhkaamista tai uhrin avuttoman tilan hyväksikäyttämistä. Tarkkana sitten naiset ja miksei mihetkin, jos päätätte herättää rakkaanne suihinotolla, vastapuoli voi määritellä sen raiskaukseksi.

      Lainaa

    45. purppurakruunu 15.8.2018 17:36
      Tulos: +82 (86 ääntä)
      Jopas: Raiskaus ei edellytä penetraatiota. Peniksestä kiinni ottaminen on myös raiskaus, olettaen että siihen liittyy väkivaltaa, sillä uhkaamista tai uhrin avuttoman tilan hyväksikäyttämistä. Tarkkana sitten naiset ja miksei mihetkin, jos päätätte herättää rakkaanne suihinotolla, vastapuoli voi määritellä sen raiskaukseksi.
      Joo, kannattaa ehdottomasti kysyä lupa etukäteen, että onko ok jos joskus herätän sut näin. Suurimmalle osaa kansasta varmaan ei käy mielessä asiassa olevan ongelmaa, mutta esimerkiksi yks ystävä ei missään nimessä halua sitä tehtävän, koska hänet raiskattiin sammuneena. Kysyvä ei tieltä eksy, tai jotain siihen suuntaan.

      Lainaa

    46. Tulos: +27 (39 ääntä)
      purppurakruunu: Joo, kannattaa ehdottomasti kysyä lupa etukäteen, että onko ok jos joskus herätän sut näin. Suurimmalle osaa kansasta varmaan ei käy mielessä asiassa olevan ongelmaa, mutta esimerkiksi yks ystävä ei missään nimessä halua sitä tehtävän, koska hänet raiskattiin sammuneena. Kysyvä ei tieltä eksy, tai jotain siihen suuntaan.
      Oon vissiin aika vanilla kun en ole mennyt lipomaan nukkuvan tyttöystävän pipiuta kun se nukkuu, vaikka jo 5 vuotta ollaan asuttu yhdessä. Jotenkin oletan että hänkin nauttii siitä hereillä paljon enemmän.

      Lainaa

    47. Tulos: +39 (41 ääntä)
      Sekaani: Oon vissiin aika vanilla kun en ole mennyt lipomaan nukkuvan tyttöystävän pipiuta kun se nukkuu, vaikka jo 5 vuotta ollaan asuttu yhdessä. Jotenkin oletan että hänkin nauttii siitä hereillä paljon enemmän.
      Kyllä meillä tuli parin vuoden yhdessäolon jälkeen puheeksi tuo seksiin herääminen. Siinä siis tosiaan ei ole pointtina nuolla/panna nukkuvaa, vaan antaa toisen herätä mielihyvään...

      Lainaa

    48. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Joku tekee jotakin jollekkin jossain eli minä saan tehdä saman naapurilleni. 5/5 logiikka

      Lainaa

    49. Tulos: -11 (35 ääntä)
      ….: Vieläkään ei ole tullut yhtään tuollaista kommenttia mieheltä, mahtaa nyt Makea harmittaa.
      Ihmettelen saamiani miinuksia, sillä puhun totta. Ei ole tullut yhtään tuollaista kommenttia miehiltä. Tämänkin mokan aloitti nainen. Muutenkin enemmän naiset tuntuu luulevan, että miestä ei voi raiskata.

      Lainaa

    50. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Vesipossu: Tiia ei oikein näytä ymmärtävän miten tasa-arvo toimii. Se että joku ihmisryhmä tekee jotain asiaa enemmän kun toinen ei ole tasa-arvokysymys. Jos tuolla logiikalla miettii, niin miehet kärsii epätasa-arvosta, koska naisilla on keskimäärin pidemmät hiukset. Pitäisikö naisten sitten leikata hiukset lyhyiksi reiluuden [...]
      Tiia hakeekin ilmeisesti jotain täysin kieroutunutta lopputuloksen tasa-arvoa: naiset pitää saada raiskaamaan yhtä paljon kuin miehet :D Näin tasa-arvo on saavutettu! Hip hip hurraa! En voi ymmärtää, vaikka onhan tuossa tietty logiikka taustalla.

      Lainaa

    51. Tulos: +11 (35 ääntä)
      Yökukkuja: Milloin olet nähnyt naisen kommentoivan raiskausta sanomalla: “Kyllä mulle ainakin kelpais”? Nettilehtien kommenteissa tollaisia kommentteja tulee nimenomaan miehiltä. [...]
      Minä olen kyllä nähnyt useinkin naisten vähättelevän miesten kokemuksia. Naiset ylläpitävät machokulttuuria yllä siinä missä miehetkin, ehkä jopa enemmän. On aivan tavallista myös, että nainen pitää esim. naiseen kohdistuvaa lyömistä pahempana asiana kuin mieheen kohdistuvaa lyömistä.

      Lainaa

    52. Tulos: -2 (14 ääntä)
      samal logiikal on ok et miehet raiskaa naisia, koska näköjää naisetki raiskaa miehiä

      Lainaa

    53. Nyhtyri mato 6.7.2020 9:02
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Oikeusmurha*

      Lainaa

    54. Varakas kiivi 9.8.2021 0:44
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      ....: Minä olen kyllä nähnyt useinkin naisten vähättelevän miesten kokemuksia. Naiset ylläpitävät machokulttuuria yllä siinä missä miehetkin, ehkä jopa enemmän. On aivan tavallista myös, että nainen pitää esim. naiseen kohdistuvaa lyömistä pahempana asiana kuin mieheen kohdistuvaa lyömistä.
      Jep, minäkin netissä törmännyt. Nykyään videoitakin missä kiusaaja tyttö lyö poikaa jota kiusaa, kun kiusattu poika pistää nyrkillä takaisin tyttökiusaaja uhriutuu. 
      Tyttö itse aloitti, joten "leikin" kestäköön. 
      T. Nainen

      Lainaa

    55. Tulos: +1 (1 ääni)
      Make: Tulin vain odottamaan miesten "Kyllä tosta nauttia pitäisi kun pillua saa" "Kyllä mulle ainakin kelpais, kjeh kjeh" "Onko toi homo vai kun ei pillu kelpaa" -kommentteja
      No ei oo tulossa. Itse en ainakaan nauttisi, jos jotkut random akat raiskais. Nautin seksistä silloin kun olen ensin tutustunut ja nainen miellyttää minua ja minä häntä.

      Lainaa

    56. Sniikki ylioppilas 10.9.2022 12:09
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Toivottavasti Tiia on jo saanut ansaitsemansa. Sekä ykköseen että kakkoseen. Kuivana.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: raiskaus, tasa-arvo, sukupuoli, Afrikka, rikos, oikeus