Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kuvakooste, osa 217

  Julkinen vessa. Puoliläpäisevä peili. Mikä voisi mennä pieleen?
  Suurenna näkymä
  Kuvakooste, osa 217

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 24 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +276 (284 ääntä)
   Eräällä laivalla, en nyt muista millä, on ikkuna yhteen naisten wc:n koppiin. Vaikka oltaisiin avomerellä, jostain syystä aina jännittää, jos joku näkee!

   Lainaa

  2. Tulos: -138 (178 ääntä)
   Laivalla: Eräällä laivalla, en nyt muista millä, on ikkuna yhteen naisten wc:n koppiin. Vaikka oltaisiin avomerellä, jostain syystä aina jännittää, jos joku näkee!
   No mitähän ihmettä? Käsittääkseni kyseessä on vessa eikä mikään peilitalo.

   Lainaa

  3. Tulos: +273 (277 ääntä)
   Katsoin Satun kuvaa aluksi jotenkin hassusti ja olin näkevinäni, että Rami olisi tuossa suutelemassa jotakuta.

   Lainaa

  4. Tulos: +286 (286 ääntä)
   Kieltämättä pikkuisen häiritsisi jos joku tulisi peilaamaan itseään :D

   Lainaa

  5. Tulos: +223 (227 ääntä)
   Esterillä tuli nyt kyllä moka. Yhdessä purkissa on kaksi palaa, vaikka yksi pala on ihan riittävä

   Lainaa

  6. Tulos: -55 (137 ääntä)
   Eikö noita marjoja oo siivottu?Tuollainen väkisin tehty "ehe ehe katsokaa kuinka nokkela ja hauska minä olen"- juttu.

   Lainaa

  7. Tulos: +155 (163 ääntä)
   Toi peililasi on muuten ihan jees, paitsi kun peilipuolella onkin pimeämpää kun siellä huussissa. Ulkona pimeetä, sinä vessassa valot päällä. Pelkkä peililasi ei enää peilaa mitään, vaan siitä näkee molempiin suuntiin kuin normaalista ikkunasta. Eri asia, jos tossa on joku älykalvo messissä, mutta jos on pelkkä peililasi ni sopivassa valaistuksessa idea kusee.

   Lainaa

  8. Tulos: +176 (188 ääntä)
   Minkäänlaista huumoria siis ei saa harjoittaa muualla kuin huumoriryhmissä - no nyt moni asia alkaa valjeta mulle. Hmm.

   Lainaa

  9. hätä keinot keksii 14.8.2018 8:14
   Tulos: +166 (168 ääntä)
   Kerran eräällä työmatkalla majoituin työkaverin kanssa samaan huoneeseen (firma säästi) ja yllättäen siellä olikin vessassa ikkuna huoneeseen päin. En tiedä kenen idea oli ollut laittaa ikkuna niin, että vessassa asioivaa saattoi kaikin mokomin katsella huoneesta käsin. Ehkä huone oli alunperin tarkoitettu joksikin pikkutuhmaksi häämatkahuoneeksi. Koska emme kuitenkaan työkaverin kanssa olleet ihan niin läheisiä, revimme pari aukeamaa Ilta-Sanomista ja liimasimme ne muutamalla laastarilla ikkunan peitoksi.

   Lainaa

  10. Naisoletettu 14.8.2018 9:41
   Tulos: +105 (109 ääntä)
   Barcelonassa oli yksi hotelli, jossa huoneen oma wc+suihku oli lasiseinän takana. Eli huoneesta näki suoraan vessaan. Vaikka nyt tutun kanssa matkustaisikin, niin en silti halua kenenkään aamutoimia katsella. Enkä halua, että minua katsellaan. Huone oli pieni ja sänky suoraan sillä akselilla, mistä näkee vessaan. Ei ihan suunnittelu ollut mennyt putkeen.

   Lainaa

  11. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Olen toiminut Aapon ehdottamalla tavalla juuri tuolla samaisella huoltoasemalla. Tosin ei olisi varmaan saanut, kun ei ollut huumoriryhmästä kyse.

   Lainaa

  12. Tulos: +56 (58 ääntä)
   Mites Helsingin hotelli Torni, vieläkö siellä on ikkunat ylimmän kerroksen vessoissa? On siellä ollut vähän kuumottavaa istua pöntöllä, kun kuitenkin vieressä on korkeita kerrostaloja.

   Lainaa

  13. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Voi Päivi..

   Lainaa

  14. Tulos: +47 (53 ääntä)
   Välikkö: Mites Helsingin hotelli Torni, vieläkö siellä on ikkunat ylimmän kerroksen vessoissa? On siellä ollut vähän kuumottavaa istua pöntöllä, kun kuitenkin vieressä on korkeita kerrostaloja.
   Ainakin kaksi vuotta sitten oli vielä itse huoneeseen päin lasiseinällisiä kylppäreitä. Tripadvisorista löytyy kuvia. Vaikka oltiin oltu naimisissa jo useampi vuosi niin silti ei tuntunut kovin luontevalta ratkaisulta.

   Lainaa

  15. Tulos: +46 (48 ääntä)
   avi: Ainakin kaksi vuotta sitten oli vielä itse huoneeseen päin lasiseinällisiä kylppäreitä. Tripadvisorista löytyy kuvia. Vaikka oltiin oltu naimisissa jo useampi vuosi niin silti ei tuntunut kovin luontevalta ratkaisulta.
   Nää tornin huoneet joissa lasiseinä-wc:t on inhoja. En haluaisi sellaisessa huoneessa majoittua edes oman kumppanin kanssa. Entä jos pitäisi duunikaverin kanssa...meillä ainakin niin pihi firma että kaksittain yhteen huoneeseen. Tosin, ihan kuin meitä Torniin majoitettaisiin! Mutta on tuota samaa tyyliä muuallakin, en nyt vain muista, missä hotellissa oli.

   Lainaa

  16. Tulos: +17 (45 ääntä)
   Luuviulu: Eikö noita marjoja oo siivottu?Tuollainen väkisin tehty “ehe ehe katsokaa kuinka nokkela ja hauska minä olen”- juttu.
   Väkisin väännetty? Voi huoh. Tilannekomiikkaa tuo on, pientä huumoria käytetty. Käy ostamassa se huumori sieltä lähimmästä SS-marketista niin voit sinäkin joskus jotain hauskaa kokea.

   Lainaa

  17. Tulos: -3 (27 ääntä)
   Esteri on joku hiilihydraattiallerginen karppaaja, eikä tajua että se sokeri oikeasti auttaa vitamiinit säilymään ja sulatusvaiheessa estää marjojen muuttumisen kitkeriksi. Esteri on vain ajtellut että voi heittää tuon miehen mielikisi laitetun sokerin pois kun ottaa marjat sulamaan. Peilivessasta taas tuli mieleen vessat joissa seinät ovat lasia ja tummuvat kun oven laittaa lukkoon. Tuntuisi ahdistavalta ja pelottaisi että jos siihen tuleekin vaikka joku vika kesken istunnon.

   Lainaa

  18. Tulos: +9 (11 ääntä)
   hätä keinot keksii: Kerran eräällä työmatkalla majoituin työkaverin kanssa samaan huoneeseen (firma säästi) ja yllättäen siellä olikin vessassa ikkuna huoneeseen päin. En tiedä kenen idea oli ollut laittaa ikkuna niin, että vessassa asioivaa saattoi kaikin mokomin katsella huoneesta käsin. Ehkä huone oli alunperin tarkoitettu joksikin [...]
   Itsekkin olen nähnyt tuollaisia hotellihuoneita ainakin parissa hotellissa, mutta niissä toisen ikkunaan oli liimattu "maitolasikalvo" ja toisessa ikkuna oli peitetty peilillä. Kumpikin hotelli oli 80 luvulla rakennettuja, ehkä se oli hullun nousukauden ideoita.

   Lainaa

  19. Peililasi my ass 15.8.2018 14:48
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Sukulaiseni rakensi hienon hirsisaunan mökilleen, oli vimpan päälle hieno isoinen ikkunoineen ja terasseineen. Saunan koko seinä järvelle päin oli juuri tällaista peililasia, ja sen edustalla oli koko rakennuksen levyinen leveä terassi jossa oli tilaa ruokailla ja viettää aikaa. Tulipa sitten saunan "tupaantuliaiset", porukkaa oli kutsuttu kolmatta kymmentä. Siinä olikin kiva syödä grillimakkaraansa terassin pöydän ääressä äijäköörin saunoessa, kun osa porukkaa seisoskeli saunan peili-ikkunan edessä. Jokaisen peilin edessä seisovan ihmisen varjon kohdalta näki sisään suoraan lauteille, eikä siellä tietenkään kovin häveliäästi istuttu. Ei ollut se grillimakkara enää kovin maistuva kun ei pystynyt kääntymäänkään ettei olisi nähnyt. Ei näin.

   Lainaa

  20. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Laivalla: Eräällä laivalla, en nyt muista millä, on ikkuna yhteen naisten wc:n koppiin. Vaikka oltaisiin avomerellä, jostain syystä aina jännittää, jos joku näkee!
   laivojen saunoissakin on peililasit ja sinne kannelle pääsee kävelemään missä ne saunat on

   Lainaa

  21. Tulos: 0 (22 ääntä)
   Tikru: Väkisin väännetty? Voi huoh. Tilannekomiikkaa tuo on, pientä huumoria käytetty. Käy ostamassa se huumori sieltä lähimmästä SS-marketista niin voit sinäkin joskus jotain hauskaa kokea.
   Kyllä tuo minusta aika väkisin väännettyä vaan on jos on oikein kuva pitänyt ottaa omasta "nokkeluudesta" ja johonkin naamakirjaan tunkea juurikin tuon ärsyttävän sädekehä-emojin kanssa. Siis voi huoh.

   Lainaa

  22. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Näytti se huumori-ihminen itse vetässeen herneen nenäänsä.

   Lainaa

  23. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Kyllä kai tuo sokeripala ajaa ihan saman asian kuin irtosokerikin. Senhän pointti on kaiketi sitoa kosteutta jota sinne muuten tiivistyy pakastamisen aikana.

   Lainaa

  24. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Laivalla: Eräällä laivalla, en nyt muista millä, on ikkuna yhteen naisten wc:n koppiin. Vaikka oltaisiin avomerellä, jostain syystä aina jännittää, jos joku näkee!
   Jos kuuntelee tarkkaan voi kuulla kalojen kikatusta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: ikkuna, peili, puoliläpäisevä peili, peililasi, yksisuuntainen peili, WC, vessa, parisuhde, kuva, yhteiskuva, ruoka, vitsi, marjat, sokeri, sokeripala, palasokeri