Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 218

Onko Jari Sillanpää muuttamassa?
Kuvakooste, osa 218

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 35 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Vuokrafirman sankari 21.8.2018 0:31
      Tulos: -359 (635 ääntä)
      God Love Pride... kirkossa. Jokin tässä menee nyt vähän ohi. Voisiko kirkon vain lakkauttaa nykyaikaan sopimattomana?

      Lainaa

    2. Tulos: -159 (459 ääntä)
      Mielenkiintoinen nimi kirkossa pidettävällä näyttelyllä, kun ylpeys(pride) on kuitenkin yksi kuoleman synneistä.

      Lainaa

    3. Isämmaallinen 21.8.2018 1:14
      Tulos: +81 (137 ääntä)
      Siltsulla on vissiin aika paljon kristalliastioita:)

      Lainaa

    4. Tulos: +379 (415 ääntä)
      Toj Karin: Mielenkiintoinen nimi kirkossa pidettävällä näyttelyllä, kun ylpeys(pride) on kuitenkin yksi kuoleman synneistä.
      Kuolemansynnit liittyvät katoliseen perinteeseen. Tässä lienee kyse luterilaisesta kirkosta.

      Lainaa

    5. Tulos: +247 (279 ääntä)
      Kyllä voi näköjään olla todella kujalla siitä miten facebook toimii... Liekkö mitään "vaanijaa" edes ole.

      Lainaa

    6. Tulos: +305 (311 ääntä)
      Sattuu aivoihin Liisan tapaiset. Eräs galleria oli jakanut sivullaan venäjänkielisen linkin, ja joku tuli siihen ruotsiksi kohkaamaan, että miksi hönen sivullaan on venäjää. Hän ei halua, että sivullaan on mitään venäjänkielistä!

      Lainaa

    7. Tulos: +168 (202 ääntä)
      Homot taas kyttäävät ja vaanivat viattomia heteroita. :D

      Lainaa

    8. Tulos: -62 (162 ääntä)
      God Love Pride... kaikkea sitä ihminen keksii...

      Lainaa

    9. Tulos: +196 (232 ääntä)
      Sivumennen sanoen, oon suunnattoman ilahtunut miten avarakatseinen Facebookin Kansallispuku-ryhmä onkaan. Odotin tiukkapipoisia tanhumammoja, mutta tuo yllä oleva kuvakin keräsi Liisaa lukuunottamatta vain ihastuneita kommentteja. Ja muutenkin kyseessä on ehkä vähiten tappelua ja riitelyä sisältävä ryhmä mihin olen törmännyt. <3

      Lainaa

    10. Juuhjuuhjuuh 21.8.2018 10:33
      Tulos: +173 (185 ääntä)
      1900-luku, Olavi Virta alkoholisoitui 2000-luku, Jari Sillanpää kristallisoitui

      Lainaa

    11. Tulos: +83 (129 ääntä)
      Vuokrafirman sankari: Voisiko kirkon vain lakkauttaa nykyaikaan sopimattomana?
      Voisiko kaikki tyhjänpäiväisestä mielensäpahoittajat vain lakkauttaa nykyaikaan sopimattomana?

      Lainaa

    12. Tulos: +30 (52 ääntä)
      Izev: Karin
      Olet oikeassa, mutta ei luterilaisuudessakaan ylpeyttä hyvällä katsota.

      Lainaa

    13. Juuhjuuhjuuh 21.8.2018 10:54
      Tulos: +69 (103 ääntä)
      Sanooko raamattu muuten mitään naisrakkaudesta? Miehiähän kielletään makaamasta miehen kanssa samoin kuin naisen kanssa maataan, mutta epäilen että raamatun aikoina kukaan mies joka kirjoitti raamattua olisi jaksanut vaivautua mainitsemaan naisten välistä kivaa.

      Lainaa

    14. Tulos: +17 (157 ääntä)
      Alinna: Liekkö mitään “vaanijaa” edes ole.
      Lienee-verbi ei taivu noin: "Liekö ole?". Tulee rikkinäinen lause, joka ei tarkoita mitään. Sanat "lienee, ei liene" on olla-verbin potentiaalimuoto, ei itsenäinen verbi. Olla-,verbin potentiaalin perfekti-aikamuodon passiivi kuuluu: lienee oltu, ei liene oltu. Siis se kolmas aikamuoto niistä neljästä; preesens(on), imperfekti(oli), perfekti(on ollut), pluskvamperfekti(oli ollut). Jos ei osaa lainkaan käyttää näin vaativaa apuverbiä, voisi sen jättää kokonaan pois. Ihmisen, joka lukee kirjoja, tunnistaa keskustelussa aika nopeasti, ihan sivuhuomautuksena.

      Lainaa

    15. Tulos: +39 (83 ääntä)
      Ruma Elsa: Lienee-verbi ei taivu noin: “Liekö ole?”. Tulee rikkinäinen lause, joka ei tarkoita mitään. Sanat “lienee, ei liene” on olla-verbin potentiaalimuoto, ei itsenäinen verbi. Olla-,verbin potentiaalin perfekti-aikamuodon passiivi kuuluu: lienee oltu, ei liene oltu. Siis se kolmas aikamuoto niistä neljästä; [...]
      Kiitos tästä! :) Toi "liekkö ole" häiritsi muakin aivan kauheesti!

      Lainaa

    16. Tulos: +94 (116 ääntä)
      Juuhjuuhjuuh: Sanooko raamattu muuten mitään naisrakkaudesta? Miehiähän kielletään makaamasta miehen kanssa samoin kuin naisen kanssa maataan, mutta epäilen että raamatun aikoina kukaan mies joka kirjoitti raamattua olisi jaksanut vaivautua mainitsemaan naisten välistä kivaa.
      Kirkko on yrittäessään pysyä edes jotenkin relevanttina katsonut parhaaksi olla huomaamatta Raamatun kohtia jotka nykyajan näkökulmasta ovat mielipuolisia. Ei meillä avionrikkojiakaan kivitetä, sekoitetuista kuiduista tehtyjä vaatteitakin saa käyttää, tyttärien myymistä orjiksi katsottaisiin aika pahasti. Ei sillä, jossain evankeliumissa on kertomus jossa Jeesuksen sanotaan käskeneen, noin hiukan epätarkkana lainauksena, porukan pistämään sapatin työkiellon hanuriin kun jonkun lehmä oli kaivossa tms ja se piti saada sieltä pois -eli terve järki ensin, säännöt sittemmin kun ei ole lehmiä kaivossa. Eli jos heittäydymme eksegeettisiksi, on olemassa ennakkotapaus sille että saa ajatella itse jos säännöissä ei vaan ole järkeä.

      Lainaa

    17. Tulos: -110 (166 ääntä)
      Mitä ihmettä tuollainen näyttely tekee kirkossa? Eikä pervoilu myöskään liity/sovi kansallispukuaiheisiin juttuihin. Vaikka Liisa näyttäisi ymmärtävän hyvin huonosti miten Facebook toimii niin ei ihme ettei halua tuollaisten juttujen hyppivän esiin.

      Lainaa

    18. Tulos: -36 (126 ääntä)
      Ylläriableistit täällä korjailee toistensa kielioppia voi vittu. ”Ihmisen, joka lukee kirjoja, tunnistaa....” mitalinko haluat? Mene sinne kirjoihisi ja ole kiitollinen, ettei sulla satu olemaan mitään kognitiivista häiriötä, joka estää niiden lukemisen. Älä täällä pyöri osoittamassa sitä, miten elitistinen sun maailmankatsomus on.

      Lainaa

    19. Itsellenauraja 21.8.2018 12:34
      Tulos: +48 (54 ääntä)
      Juuhjuuhjuuh: Sanooko raamattu muuten mitään naisrakkaudesta? Miehiähän kielletään makaamasta miehen kanssa samoin kuin naisen kanssa maataan, mutta epäilen että raamatun aikoina kukaan mies joka kirjoitti raamattua olisi jaksanut vaivautua mainitsemaan naisten välistä kivaa.
      Mooses puhuu vain miehistä (yllätys), eikä mitään naistenvälistä kieltoa löydy. Uuden Testamentin Roomalaiskirjeissä asia kuitenkin mainitaan epäsuorin sanakääntein. KIELLETTY. Mooseksen kirjassa muuten kielletään hävyn paljastaminen ällistyttävän monessa jakeessa. Ihan silmissä vilisee.

      Lainaa

    20. Arkkienkeli 21.8.2018 18:49
      Tulos: +16 (52 ääntä)
      Vuokrafirman sankari: God Love Pride… kirkossa. Jokin tässä menee nyt vähän ohi. Voisiko kirkon vain lakkauttaa nykyaikaan sopimattomana?
      Hyvinkin voisi. Kirkon alkuperäinen idea tulee Italiasta, jossa idea oli kerätä maallista mammonaa kuningaskuntien ja hallitsijoiden vaihtuessa kirkon omiin ristiretkiin (paladiinit). Ja samalla rahakirstun päällä istuessaan paavi saattoi sanella mitä valtion johto teki. Ikäänkuin valtio valtiossa. Kirkolla ei nykymaailmassa ole mitään merkittävää tehtävää (paitsi rahan kerääminen) ja hätätilanteessa olevia ohjataan kunnallisien palveluiden piiriin. Melko hyödytön instanssi.

      Lainaa

    21. vähän myöhässä huolestuit ;) 21.8.2018 21:10
      Tulos: +45 (55 ääntä)
      Vuokrafirman sankari: God Love Pride… kirkossa. Jokin tässä menee nyt vähän ohi. Voisiko kirkon vain lakkauttaa nykyaikaan sopimattomana?
      Se lakkautus olisi pitänyt tehdä jo silloin kun avioero hyväksyttiin, annettiin eronneiden mennä uusiin naimisiin, päästettiin naiset papeiksi jne... Tai vaihtoehtoisesti annetaan kaikkien olla osa uskontokuntaa, jotka sitä oikeasti haluvat ja kokevat olevansa - eli pitävät Jumalaa ainoana jumalanaan, sekä rakastavat lähimmäistään niin kuin itseään :) Sillä jos et tiennyt, on olemassa kristittyjä homo- ja biseksuaaleja, jotka haluavat kirkon lakkautusta yhtä vähän kuin heterokristityt.

      Lainaa

    22. no nyt nappas 21.8.2018 21:59
      Tulos: +70 (86 ääntä)
      Hyi: Mitä ihmettä tuollainen näyttely tekee kirkossa? Eikä pervoilu myöskään liity/sovi kansallispukuaiheisiin juttuihin.
      Ei siinä ole mitään pervoa jos aikuinen ihminen rakastaa toista! Homovihaaja-heterot ne pervoja on, jotka ajattelee pornokohtauksia aina kun mies suutelee miestä tai nainen naista. Ja muuten seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvana tasan käytän rakasta perintökansallispukuani eikä siihen ole anonyymeillä nokan koputtamista :)

      Lainaa

    23. Tulos: +63 (71 ääntä)
      Eniten tässä häiritsee se, että näyttelyn nimi on God Love Pride. Joko verbi on taivutettu väärin tai sitten en vain ymmärrä jotain siihen sisältyvää sanaleikkiä.

      Lainaa

    24. Tulos: +61 (73 ääntä)
      Hyi: Mitä ihmettä tuollainen näyttely tekee kirkossa? Eikä pervoilu myöskään liity/sovi kansallispukuaiheisiin juttuihin. Vaikka Liisa näyttäisi ymmärtävän hyvin huonosti miten Facebook toimii niin ei ihme ettei halua tuollaisten juttujen hyppivän esiin.
      Et halua, että facebookissa näkyy kuvia, jossa kaksi ihmistä suutelee? Mahtaa hääsesonki olla sulle raskasta.

      Lainaa

    25. Tulos: -4 (52 ääntä)
      Ruma Elsa: Lienee-verbi ei taivu noin: “Liekö ole?”. Tulee rikkinäinen lause, joka ei tarkoita mitään. Sanat “lienee, ei liene” on olla-verbin potentiaalimuoto, ei itsenäinen verbi. Olla-,verbin potentiaalin perfekti-aikamuodon passiivi kuuluu: lienee oltu, ei liene oltu. Siis se kolmas aikamuoto niistä neljästä; [...]
      Jos puolestaan ei osaa lainkaan lukea puhekieltä fiilispohjaisine persoonallisine vaihteluineen tarkoituksenmukaisesti, voisi jäädä nettifoorumeilta kokonaan pois.

      Lainaa

    26. Tulos: +6 (46 ääntä)
      NOni: voi vⅰttu. ”Ihmisen, joka lukee kirjoja, tunnistaa….” Mene sinne kirjoihisi ja ole kiitollinen, ettei sulla satu olemaan mitään kognitiivista häiriötä. Älä täällä pyöri osoittamassa sitä, miten elitistinen sun maailmankatsomus on.
      Kerro ihmeessä lisää kognitiivisista häiriöistäsi. Ne aiheuttavat ilmeisesti vittu-substantiivin yletöntä käyttöä?

      Lainaa

    27. Sukupuolivarianssi 22.8.2018 13:08
      Tulos: +42 (50 ääntä)
      no nyt nappas: Ei siinä ole mitään pervoa jos aikuinen ihminen rakastaa toista! Homovihaaja-heterot ne pervoja on, jotka ajattelee pοrnokohtauksia aina kun mies suutelee miestä tai nainen naista. Ja muuten seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvana tasan käytän rakasta perintökansallispukuani eikä siihen ole anonyymeillä nokan koputtamista
      Tiedättekö, miksi homo- ja biseksuaalisuus näyttää ihmisistä pervolta? Siksi, että ihmiset suhtautuu muihin oman kokemusmaailmansa kautta. Hetero-enemmistölle homoseksuaalinen suhde ei käy järkeen, koska heille itselleen rakastava, läheinen suhde oman sukupuolen edustajaan ei olisi emotionaalisesti mahdollista. Jolloin ainoaksi motiiviksi heidän näkökulmastaan jää seksi muodossa tai toisessa. Eli heidän näkökulmastaan ainoa syy, miksi joku olisi intiimissä suhteessa oman sukupuolen edustajan kanssa, olisi tyyliin "kokemusten hakeminen", "yhden yön seksihurjastelut", "vastakkaisen sukupuolen edustajien kiinnostuksen herättäminen" tms. pervo sekundaarimotiivi. Sama koskee tietysti muitakin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä (sekä yleisemmin kaikkia normista poikkeavia ihmisiä). Jos ei päästä toisen kokemusmaailmaan, mielipide henkilöstä muodostuu sen perusteella, mikä voisi minut itseni ajaa samankaltaiseen tilanteeseen. Moni vaan unohtaa, että toisen ajatuksia ei pysty lukemaan, eikä päällepäin todellakaan pysty aina näkemään, millaista toisen elämä ja kokemukset on.

      Lainaa

    28. purppurakruunu 22.8.2018 14:55
      Tulos: +22 (26 ääntä)
      Britannia: Eniten tässä häiritsee se, että näyttelyn nimi on God Love Pride. Joko verbi on taivutettu väärin tai sitten en vain ymmärrä jotain siihen sisältyvää sanaleikkiä.
      Tarkoitettu luettavaksi tavalla "Jumala Rakkaus Pride", oletan: näyttely kolmesta nominatiivimuotoisesta aiheesta ja niiden suhteesta toisiinsa. Kielioppi määräisi pilkut sanojen perään, mutta se ei aina tapahtumanimissä toimi, visuaalisesti ja/tai teknisesti.

      Lainaa

    29. Tulos: +14 (30 ääntä)
      NOni: Ylläriableistit täällä korjailee toistensa kielioppia voi vⅰttu. ”Ihmisen, joka lukee kirjoja, tunnistaa….” mitalinko haluat? Mene sinne kirjoihisi ja ole kiitollinen, ettei sulla satu olemaan mitään kognitiivista häiriötä, joka estää niiden lukemisen. Älä täällä pyöri osoittamassa sitä, miten elitistinen sun maailmankatsomus on.
      En tiennytkään noin puolella koululaisista olvan jonkin sortin aivotoiminnan häiriö, kun loppukahdennus ei näy kirjoitusasussa, ja kouluteksteissä esiintyy muitakin toistuvia kielioppivirheitä. Varsinainen dysleksiaepidemia! Miten hermoston sairaudet ovat päässeet räjähtämään näin pahasti käsiin?! Syytän rokotteita ja säilöntäaineita. :(

      Lainaa

    30. Tulos: +52 (54 ääntä)
      Mitä nämä kaikki kommentit ovat? Te hörhöt kyttäätte ja vaanitte minun internettiä! Lähtekää pois selaimestani!

      Lainaa

    31. Tulos: -14 (24 ääntä)
      Sukupuolivarianssi: Tiedättekö, miksi homo- ja biseksuaalisuus näyttää ihmisistä pervolta? Siksi, että ihmiset suhtautuu muihin oman kokemusmaailmansa kautta. Hetero-enemmistölle homoseksuaalinen suhde ei käy järkeen, koska heille itselleen rakastava, läheinen suhde oman sukupuolen edustajaan ei olisi emotionaalisesti mahdollista. Jolloin [...]
      Miksi vastailet itsellesi? Outoa.

      Lainaa

    32. Sukupuolivarianssi 23.8.2018 9:08
      Tulos: +27 (27 ääntä)
      mandi: Miksi vastailet itsellesi? Outoa.
      Koska asia tuli myöhemmin mieleen ja liittyi edelliseen viestiini. Linkittämällä on myös helpompi seurata omia viestejä ja pysyä ajatuksessa, jos tulee jotain muuta vielä mieleen. Olisi tietysti voinut laittaa saman nikin selkeyden vuoksi... mut tykkään vaihtaa fiiliksen mukaan. Eka oli tunteenpurkuviesti, tokassa pohdin aihetta objektiivisemmin ;)

      Lainaa

    33. Sukupuolivarianssi 23.8.2018 14:29
      Tulos: +11 (15 ääntä)
      Sukupuolivarianssi: Koska asia tuli myöhemmin mieleen ja liittyi edelliseen viestiini. Linkittämällä on myös helpompi seurata omia viestejä ja pysyä ajatuksessa, jos tulee jotain muuta vielä mieleen. Olisi tietysti voinut laittaa saman nikin selkeyden vuoksi… mut tykkään vaihtaa fiiliksen mukaan. Eka oli tunteenpurkuviesti, tokassa pohdin aihetta objektiivisemmin
      Niin ja tän vastauksen kirjotin eri laitteella jossa eri spostitunnus ;)

      Lainaa

    34. Minä1234567890 27.8.2018 8:20
      Tulos: -4 (4 ääntä)
      Juuhjuuhjuuh: Sanooko raamattu muuten mitään naisrakkaudesta? Miehiähän kielletään makaamasta miehen kanssa samoin kuin naisen kanssa maataan, mutta epäilen että raamatun aikoina kukaan mies joka kirjoitti raamattua olisi jaksanut vaivautua mainitsemaan naisten välistä kivaa.
      Sanoo. Roomalaiskirjeen 1. luvussa löytyy.

      Lainaa

    35. apinaattori 17.6.2022 9:19
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      muiccu: Sivumennen sanoen, oon suunnattoman ilahtunut miten avarakatseinen Facebookin Kansallispuku-ryhmä onkaan. Odotin tiukkapipoisia tanhumammoja, mutta tuo yllä oleva kuvakin keräsi Liisaa lukuunottamatta vain ihastuneita kommentteja. Ja muutenkin kyseessä on ehkä vähiten tappelua ja riitelyä sisältävä ryhmä mihin olen törmännyt. <3
      Ryhmästä en tiedä mutta kuva on tosi hyvä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, koira, parkkipaikka, koiraparkki, pysäköinti, kyltti, kristalli, Jari Sillanpää, kansallispuku, lesbot