Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kurkistus koiraryhmään, osa 31

Kuvakulma hämää, koirani ei ole läski!
Kurkistus koiraryhmään, osa 31

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 76 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Muumi (kopio) 30.8.2018 0:47
   Tulos: +855 (877 ääntä)
   Samaa kuvakulmaa käytetään otettaessa kuvia tatuoinneista ja läskeistä koirista? Paske kamera?

   Lainaa

  2. Tulos: +386 (396 ääntä)
   Ja varmaan myös kamera lihottaa?

   Lainaa

  3. Tulos: +566 (576 ääntä)
   Kyllä: Ja varmaan myös kamera lihottaa?
   Riippuu kuinka monta on syönyt. Kirsin saama sähköposti on etova ja häiriintynyt, mutta poliisista ei taida paljon apua olla kun edes sitä "astumista" ei ole kriminalisoitu.

   Lainaa

  4. Tulos: +308 (328 ääntä)
   Koira... räjähtää?

   Lainaa

  5. Joni Viisari 30.8.2018 1:24
   Tulos: +106 (126 ääntä)
   Minnan päivitys ois pitäny olla noitaryhmässä muiden kaltastensa seurassa.

   Lainaa

  6. Tulos: -637 (655 ääntä)
   Voisiko joku avata mulle Kirsin ongelmaa? Joku puskasta otti yhteyttä ja olisi halunnut saada pentuja Kirsin koirilta... Ei tämän ole pakko olla kasvattajalle OK, mutta miksi hyi helvetti, miksi poliisi...?

   Lainaa

  7. Asianajaja Janne teidän asianajajananne 30.8.2018 1:31
   Tulos: +346 (380 ääntä)
   Hmmm... Turha soittaa poliisia. Ihan Suomen lakien puitteissa tuo koirien kanssa pelehtiminen jostain syystä onnistuu. Toivottavasti asiaan saadaan muutos, ettei vaikuteta niin punaniskalalta.

   Lainaa

  8. Tulos: +273 (277 ääntä)
   Joku etsi itselleen parittelu-seuraa, ei koiralleen.

   Lainaa

  9. Mustalaisnaamio 30.8.2018 1:36
   Tulos: -389 (531 ääntä)
   Asianajaja Janne teidän asianajajananne: Hmmm… Turha soittaa poliisia. Ihan Suomen lakien puitteissa tuo koirien kanssa pelehtiminen jostain syystä onnistuu. Toivottavasti asiaan saadaan muutos, ettei vaikuteta niin punaniskalalta.
   Ehdottomasti pitäisi kieltää. Mutta eiköhän joku vasemmistoliitto siitä olisi kohta rääkymässä, että pitäisi sallia.

   Lainaa

  10. Tulos: +771 (773 ääntä)
   Aina valitetaan siitä, että kissat ulkoilevat vapaasti. Miten joku viitsii valittaa nyt siitä, kun kissoja ulkoilutetaan valvotusti ja kytkettynä?

   Lainaa

  11. Tulos: +370 (374 ääntä)
   Utelias: Voisiko joku avata mulle Kirsin ongelmaa? Joku puskasta otti yhteyttä ja olisi halunnut saada pentuja Kirsin koirilta… Ei tämän ole pakko olla kasvattajalle OK, mutta miksi hyi helvetti, miksi poliisi…?
   Kirsiin oli siis ottanut yhteyttä henkilö, joka olisi itse halunnut "astua" kiimassa olevaa koiraa. Eläimiin sekaantumiseksikin kutsutaan.

   Lainaa

  12. Kyl ja juu 30.8.2018 2:53
   Tulos: +331 (355 ääntä)
   Nean kommentti valitettavan totta. Koira ei voi valita onko lihava vai ei. Mikäli ruokaa on vaan tarjolla niin kyllä se syö vaikka ei nälkä olisikkaan. Koirat kun ei säästämistä myöhemmälle ymmärrä..

   Lainaa

  13. Tulos: -142 (202 ääntä)
   ...Luulin että Kirsin postauksessa oli kyse metaforasta, siitä, että viestin lähettäjä halusi ”astua” itse kasvattajaa. Todella kummallinen iskuyritys, siis, mutta ei mitään sen ihmeempää. Ja sitten luin kommentit.

   Lainaa

  14. death trooper 30.8.2018 3:27
   Tulos: +254 (276 ääntä)
   Ekan mokan luettuani tuijotan kuolleella katseella huoneeni seinää pohtien ihmisten iljettävyyttä. Kiitos tästä taas, internetti.

   Lainaa

  15. Tulos: +112 (112 ääntä)
   Kyllä noita koiran nus***ita vaan on. Eräälle tutulle tarjottiin koiraa vastaavasti uroskoirasta. Ei suostunut.

   Lainaa

  16. Tulos: +209 (237 ääntä)
   Minna... olen jo valmiiksi pahoillani syntymättömän lapsesi puolesta. Raukkaparka saa tuollaiset geenit ristikseen.

   Lainaa

  17. King Arthur 30.8.2018 5:26
   Tulos: +506 (524 ääntä)
   Me tavattiin koirani kanssa ihan paras kissanlenkittäjä. Oli juuri muuttanut samaan taloyhtiöön ja oli päättänyt että kissan pitää nähdä maailmasta muutakin kuin kotinurkat, kerrostalossa kun asutaan. Hän oli myös ottanut asiakseen totuttaa kissaeläimen koiraeläimiin ja lähestyi meitä koiranomistajia kysellen josko kissa saisi hetken rauhassa katsella koiraa. Minusta se oli huippujuttu siksi että monet koirat eivät pääse rauhassa tutustumaan muihin eläimiin, mikä olisi tärkeä osa koulutusta jos haluaa että koira ei "räjähtele" tuosta vain kun toinen elukka tulee vastaan. Oma koirani oli ylivilkas ja hänen kissansa hieman arka joten teki molemmille hyvää oppia miten päästä eroon huonoista tavoista. Oikein näin miten minunkin vanha koirani malttoi riehumisviettinsä koska se oli utelias kissan suhteen, ja kissa taas ei paennut pois vaikka halusi, sillä sekin oli utelias. Kenellekään ei tullut näistä kohtaamisista toksoplasmoosia. Koirakin kuoli muista syistä. Äh, vieläkin tuntuu ilkeältä kirjoittaa tuo viimeinen lause. :(

   Lainaa

  18. Tulos: +245 (259 ääntä)
   King Arthur: Me tavattiin koirani kanssa ihan paras kissanlenkittäjä. Oli juuri muuttanut samaan taloyhtiöön ja oli päättänyt että kissan pitää nähdä maailmasta muutakin kuin kotinurkat, kerrostalossa kun asutaan. Hän oli myös ottanut asiakseen totuttaa kissaeläimen koiraeläimiin ja lähestyi meitä koiranomistajia kysellen josko [...]
   Esimerkillistä ja vastuullista kissan kotiympäristöön totuttamista. Sydäntä lämmittää kuulla muunkinlaisista kissanomistajista, kuin niistä kaheleista.

   Lainaa

  19. Kilokalori 30.8.2018 7:42
   Tulos: +339 (345 ääntä)
   "Minä, minä, minä, minä, ja kohta minun vaavi. Myös minun koira. Ei muut." T: Minna (Oletettavasti kohta ei koirakaan, kun se selkeästi räjähtelee pienille asioille, kuten kissoille ja... vauvoille?)

   Lainaa

  20. Tulos: +119 (187 ääntä)
   Saluma: Aina valitetaan siitä, että kissat ulkoilevat vapaasti. Miten joku viitsii valittaa nyt siitä, kun kissoja ulkoilutetaan valvotusti ja kytkettynä?
   Koska tämä oli koiraihminen ja niillehän monesti kissa on suoraan saatanasta.

   Lainaa

  21. Tulos: -117 (167 ääntä)
   Tuo koira ei oikeasti edes ole lihava

   Lainaa

  22. Tulos: -53 (109 ääntä)
   Miksiköhän ihmeessä puolet kommentistani jäi pois? Mutta siis olen itse jäsen tuossa ryhmässä, ja tuo kuva on videosta, jossa koira mököttää. Ja kukaan ei osaa mököttää yhtä näyttävästi kuin ranskanbulldoggi :D

   Lainaa

  23. Tulos: +108 (110 ääntä)
   Tuosta alimmasta nous pikkunen sota. Lähinnä sen takia kun koira on pullea ja lättäkuono. Tuo kuva kyllä vähän hämää, mutta toisia kuvia katsoneena koira näytti siltikin aika pötkylältä.

   Lainaa

  24. Tulos: -43 (115 ääntä)
   Mitä jos tuo sposti olikin sellainen äly jättiläinen, jonka mielestä on hauskaa kirjoittaa asiat lemmikin puolesta. Lemmikeillähän pitää omat fb sivutkin olla ja kaikki! En sitä millään lailla ymmärrä ja mielestäni typerää, mutta tämä kuulosti samalta. Unohti vain laittaa perään t. 5v Rekku

   Lainaa

  25. Tulos: +341 (343 ääntä)
   Voi v***u Minna! Jos et saa koiraasi pidettyä hallinnassa niin älä mene sen kanssa ulos. Mitäs sitten kun kohdalle tulee rusakko? onko se sitten kaupungin vika, jos koira lähtee jäniseläimen perään ja vauvalle tapahtuu jotain? Tiedoksi Minnalle myös, että tokson saa helpommin multaisista porkkanoista kuin kissan kanssa samassa taloudessa asumisesta. Älä siis syö kissan paskaa niillä kävelyilläsi, niin olet ihan turvassa. Näin kissan ulkoiluttajana pelottaa nuo koiran ulkoiluttajat, joista näkee jo kaukaa, että koira ei ole hallinnassa ja jos koira päättää lähteä niin sehän lähte. Jos ei jostain syystä jaksa/viitsi/osaa kouluttaa koiraa ja silti sellainen pitää saada, niin hankkisi edes sen kokoisen koiran että oma (lihas)massa riittää sen pitelemiseen.

   Lainaa

  26. Tulos: -13 (115 ääntä)
   Saluma: Aina valitetaan siitä, että kissat ulkoilevat vapaasti. Miten joku viitsii valittaa nyt siitä, kun kissoja ulkoilutetaan valvotusti ja kytkettynä?
   Koska noi piskien omistajat ovat maailman suurimpia idiootteja.

   Lainaa

  27. Tulos: +132 (162 ääntä)
   Kuvottavaa. Vastasikohan Kirsi tuohon mailiin mitään? Siis todella kuvottavaa. Sanat loppuvat, yök. "Aavistuksen rohkea kysymys" oli kyllä vuoden aliarviointi mailaajalta. Millaisiahan hänen enemmän rohkeat kysymyksensä ovat? "Telmimään." "Kasvattajan avustuksella." Tämäkin tyyppi tuolla jossain työpaikalla ja baareissa yms kulkee ja tulee vastaan. Hyh. Sanoinko jo, että kuvottavaa?

   Lainaa

  28. Tulos: -199 (227 ääntä)
   Aina särähtää kun joku sanoo ”lenkittävänsä” koiraansa (tai tässä tapauksessa kissansa). Meille ainakin ala-asteella opetettiin että lenkittäminen tarkoittaa makkaran tekemistä. Eli jos lenkitää koiraa, tekee siitä makkaran.

   Lainaa

  29. Tulos: +158 (162 ääntä)
   Entäpä: Mitä jos tuo sposti olikin sellainen äly jättiläinen, jonka mielestä on hauskaa kirjoittaa asiat lemmikin puolesta. Lemmikeillähän pitää omat fb sivutkin olla ja kaikki! En sitä millään lailla ymmärrä ja mielestäni typerää, mutta tämä kuulosti samalta. Unohti vain laittaa perään t. 5v Rekku
   Muuten voisin uskoakin, jollei tuossa olisi ollut mainintaa siitä, ettei yhdistelmällä voikaan syntyä pentuja.

   Lainaa

  30. Neiti Näpsä 30.8.2018 11:00
   Tulos: +167 (199 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Ehdottomasti pitäisi kieltää. Mutta eiköhän joku vasemmistoliitto siitä olisi kohta rääkymässä, että pitäisi sallia.
   Justiinsa juu, taas piti (turhaan) vetää se politiikka mukaan peliin. Vasemmalle kallistuva liberaali tässä hei. Myös minun mielestäni eläimiin sekautuminen pitäisi ehdottomasti kieltää laissa. Samaa mieltä on varmasti jokainen ihminen tässä maassa, oli hän sitten vasuri tai persu. Ellei nyt sitten satu itse olemaan eläimiin sekaantuja.

   Lainaa

  31. yli opisto hörhö 30.8.2018 11:01
   Tulos: +218 (222 ääntä)
   Minnalle pienenä vinkkinä että koulutus ei nyt ehkä ole ihan täysin onnistunut jos koira "räjähtelee" kun vastaan tulee muita eläimiä, ja silloin nimenomaan vika on juuri sinussa itsessäsi, ei niissä vastaantulijoissa. Mut ei nyt tosissaan, vikahan on aina niissä muissa ihmisissä ja heidän elukoissaan! Hohhoijaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +107 (111 ääntä)
   On ne lemmikkieläimet sitten vaarallisia. Kaikenlaisia marsun ja kissan itiöitä...

   Lainaa

  33. Tulos: +148 (156 ääntä)
   Ai, toi äijä lähestyy koirakasvattajiakin. Laittanut useampaan kertaan meinaan työkaverilleni viestiä, jossa kysyy pääsisikö hän naimaan hänen hevostaan tai ponia. Laittaa vielä aina, ihan vitun hauskana vitsinä, että siitä ei voi syntyä kentaureita, eli "huoli pois".

   Lainaa

  34. Tulos: +74 (106 ääntä)
   Mela: Tuo koira ei oikeasti edes ole lihava
   Hei Riikka, kiva kun osallistuit keskusteluun. Ikävästi tilanne kuitenkin näyttää siltä, että koirasi todella on hieman ylipainoinen. Suosittelen lämpimästi liikunnan lisäämistä/ruoan tarkempaa säännöstelyä. Mököttäminenkin menee ohi ilman herkuilla lahjomista.

   Lainaa

  35. Tulos: -27 (43 ääntä)
   Asianajaja Janne teidän asianajajananne: Hmmm… Turha soittaa poliisia. Ihan Suomen lakien puitteissa tuo koirien kanssa pelehtiminen jostain syystä onnistuu. Toivottavasti asiaan saadaan muutos, ettei vaikuteta niin punaniskalalta.
   Entä mitä suomen laki sanoo, jos minä totean että olisi siltikin kirveelle töitä?

   Lainaa

  36. Tulos: +145 (165 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Ehdottomasti pitäisi kieltää. Mutta eiköhän joku vasemmistoliitto siitä olisi kohta rääkymässä, että pitäisi sallia.
   Niin, Vasemmistoliitto ja kaikki vihervasemmistohan on yleensä ehdottomasti kaikenlaista eläintensuojelua vastaan. /s

   Lainaa

  37. Tulos: +2 (22 ääntä)
   Kävin hakemassa aamupalaa kesken mokien lukemisen. Just kun olin haukannut ekasta leivästä, luin tuon ekan mokan.

   Lainaa

  38. Tulos: +151 (153 ääntä)
   Juu: Koira… räjähtää?
   Se on se toksoplasmoosi, josta tulee koiralle toksoeksploosi.

   Lainaa

  39. Neiti Knatterton 30.8.2018 12:47
   Tulos: +5 (29 ääntä)
   Neiti Näpsä: Justiinsa juu, taas piti (turhaan) vetää se politiikka mukaan peliin. Vasemmalle kallistuva liberaali tässä hei. Myös minun mielestäni eläimiin sekautuminen pitäisi ehdottomasti kieltää laissa. Samaa mieltä on varmasti jokainen ihminen tässä maassa, oli hän sitten vasuri tai persu. Ellei nyt sitten satu itse olemaan eläimiin sekaantuja.
   Tai Mustalaisnaamio. Nimimerkki sopisi hyvin tallin taakse pälyilemään uhreja.

   Lainaa

  40. Tulos: +138 (140 ääntä)
   Minna: ei se kissan vika ole, jos et osaa pitää koiraasi kurissa. Ja samalla tavalla se koira voi riehaantua vapaana kulkevasta jäniksestä.

   Lainaa

  41. Tulos: +61 (63 ääntä)
   King Arthur: Me tavattiin koirani kanssa ihan paras kissanlenkittäjä. Oli juuri muuttanut samaan taloyhtiöön ja oli päättänyt että kissan pitää nähdä maailmasta muutakin kuin kotinurkat, kerrostalossa kun asutaan. Hän oli myös ottanut asiakseen totuttaa kissaeläimen koiraeläimiin ja lähestyi meitä koiranomistajia kysellen josko [...]
   Voi koira parkaa. On silti mahtava lukea näinkin positiivinen kommentti mitä tulee kissan ja koiran kohtaamiseen. :)

   Lainaa

  42. Tulos: +51 (83 ääntä)
   Alkuvuodesta eläinsuojelulakia uudistettiin ja eläimiin sekaantuminen on nykyään laitonta. Huomaan että harva kommentoija on tästä selvillä

   Lainaa

  43. Tulos: +62 (76 ääntä)
   Hyvä että ulkoiluttavat kissoja valjaissa. Ei leviä se toksoplasmoosikaan niin tehokkaasti, kun kissat ei pääse kakkimaan lasten hiekkalaatikoille yms.

   Lainaa

  44. Tulos: +22 (38 ääntä)
   Juu: Koira… räjähtää?
   Koiraämmä sais räjähtää. Oma ongelmansa jos ei osaa hallita koiraansa.

   Lainaa

  45. Tulos: +68 (70 ääntä)
   Kuulemma myös hevospalstoilla tammojen omistajat saa noita viestejä... ''Voisinko viettää hetken tammasi kanssa kahdestaan''.

   Lainaa

  46. Tulos: +63 (63 ääntä)
   ….: Minna: ei se kissan vika ole, jos et osaa pitää koiraasi kurissa. Ja samalla tavalla se koira voi riehaantua vapaana kulkevasta jäniksestä.
   Tai lapsesta.

   Lainaa

  47. Tulos: +90 (90 ääntä)
   Lakimiäs: Alkuvuodesta eläinsuojelulakia uudistettiin ja eläimiin sekaantuminen on nykyään laitonta. Huomaan että harva kommentoija on tästä selvillä
   Käsittääkseni tuo on vasta lakiehdotus, eduskunta ei ole vielä hyväksynyt sitä. Vai olenko missannut taas jotain?

   Lainaa

  48. Tulos: -12 (54 ääntä)
   Jorma: Entä mitä suomen laki sanoo, jos minä totean että olisi siltikin kirveelle töitä?
   Vähän kanssa mietin, en ole mikään internet tough chick tai mikään muukaan tough chick, mutta osa ystävistäni ei ole alipainoisia nörttejä. Jos vastaisin tälle "koiranystävälle" että tervetuloa vain, ottaisin "korvauksen", ja pyytäisin ei-alipainoisen ystäväni paikalle lyömään sanottua "koiranystävää" vaikkapa paistinpannulla heti sen jälkeen (lemmikki toki vietäisiin siksi aikaa hoitoon ettei mitään pahaa sattuisi) niin mitä se voisi tehdä? Poliisilla tuskin on lomaketta "piti panna eläintä mutten saanutkaan, valitus" -ja jos onkin, sitä tuskin moni kehtaisi täyttää.

   Lainaa

  49. abort mission 30.8.2018 17:53
   Tulos: +43 (51 ääntä)
   Joo: Jos vastaisin tälle “koiranystävälle” että tervetuloa vain, ottaisin “korvauksen”, ja pyytäisin ei-alipainoisen ystäväni paikalle lyömään sanottua “koiranystävää” vaikkapa paistinpannulla heti sen jälkeen (lemmikki toki vietäisiin siksi aikaa hoitoon ettei mitään pahaa sattuisi) niin mitä se voisi tehdä? Poliisilla tuskin on lomaketta “piti panna eläintä mutten saanutkaan, valitus” -ja jos onkin, sitä tuskin moni kehtaisi täyttää. [...]
   Kyllä siitä pahoinpitelysyytteen saa nostettua, jos vaan kehtaa. Vielä kun löytyy sähköpostiviestit todisteeksi tapaamisesta, niin ei tarvi olla kummoinen columbo hoksatakseen, millä aikeilla kutsu on esitetty. Tämä on pelkkää mutuilua, mutta luulisin että tommosta viestittelijää vastaan voi nostaa häirintäsyytteen tms., jos viestit eivät kiellosta huolimatta lopu. Onhan se tavallaan seksuaalista häirintää, jos ehdotellaan osallistumaan tuommoiseen tapahtumaan ihan vain katselijanakin.

   Lainaa

  50. Tulos: +59 (63 ääntä)
   Joo: Vähän kanssa mietin, en ole mikään internet tough chick tai mikään muukaan tough chick, mutta osa ystävistäni ei ole alipainoisia nörttejä. Jos vastaisin tälle “koiranystävälle” että tervetuloa vain, ottaisin “korvauksen”, ja pyytäisin ei-alipainoisen ystäväni paikalle lyömään sanottua “koiranystävää” vaikkapa [...]
   Luuletko sä että poliisilla on valmiina jotkut kaavakkeet joihin laitetaan ruksi, ja jos ei satu osumaan mihinkään ennalta määritelyyn kaavakkeeseen niin rikosta ei ole tapahtunut?

   Lainaa

  51. Tulos: -4 (30 ääntä)
   Mistä minä tietäisin? Viimeisin poliisin kanssa ajatustenvaihto oli "hukkasin ajokorttini, saisinko uuden?" "Et täältä, ota yhteyttä Trafiin" "ok kiitos". Poliisiasiat eivät varsinaisesti ole ydinosaamistani. Silti oletan -oli lomaketta tai ei -että olisi aika korkea kynnys ilmoittaa poliisille että joku huitaisi paistinpannulla koska aikoi raiskata koiran. Kuulostaa ennemmin sketsiltä kuin esitutkinnalta =7

   Lainaa

  52. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Joo: Mistä minä tietäisin? Viimeisin poliisin kanssa ajatustenvaihto oli “hukkasin ajokorttini, saisinko uuden?” “Et täältä, ota yhteyttä Trafiin” “ok kiitos”. Poliisiasiat eivät varsinaisesti ole ydinosaamistani. Silti oletan -oli lomaketta tai ei -että olisi aika korkea kynnys ilmoittaa poliisille että joku huitaisi [...]
   Kai tuon kaavake-asian nyt ihan maalaisjärjellä luulisi ymmärtävän. Voi olla korkea kynnys, tai voi olla että ei. Normaalille jannulle on "melko" korkea kynnys raiskata koira tai edes tiedustella kasvattajalta olisko se mahdollista. Yritän siis sanoa että rikoksen tunnusmerkit täyttyisi "sinun tapauksessasi" mutta samaan hengenvetoon voin sanoa, että pienestä muljuttamisesta ei mitään sellaista sanktiota saa etteikö se olisi sen arvoista.

   Lainaa

  53. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Juu: Koira… räjähtää?
   Boom bitch

   Lainaa

  54. Ihmettelijä 30.8.2018 22:04
   Tulos: +6 (48 ääntä)
   Utelias: Voisiko joku avata mulle Kirsin ongelmaa? Joku puskasta otti yhteyttä ja olisi halunnut saada pentuja Kirsin koirilta… Ei tämän ole pakko olla kasvattajalle OK, mutta miksi hyi helvetti, miksi poliisi…?
   Tavallaan hellyyttävää, että joku ihminen (nimimerkki Utelias) on näin yksinkertainen, ettei ymmärrä, vaikka suoraan kerrotaan asia. Ja tavallaan ärsyttävää: miten voi olla mahdollista ettet ymmärrä, vaikka eläimiinsekaantujapervo kysyy suoraan "rohkean" kysymyksen, että voisiko päästä telmimään koiran kanssa? Miten tuon mokan voi ymmärtää niin, että tarkoitus on saada pentuja, kun äijä vain haluaa päästä koiran panolle kun juoksuisella nartulla on kiima päällä? Toivottavasti nimimerkki Utelias tulee kertomaan, miten kaltaisesi yksinkertainen ihminen ylipäätään selviää elämästä?

   Lainaa

  55. Sijaiskärsijä 30.8.2018 22:19
   Tulos: +41 (47 ääntä)
   Joo: Vähän kanssa mietin, en ole mikään internet tough chick tai mikään muukaan tough chick, mutta osa ystävistäni ei ole alipainoisia nörttejä. Jos vastaisin tälle “koiranystävälle” että tervetuloa vain, ottaisin “korvauksen”, ja pyytäisin ei-alipainoisen ystäväni paikalle lyömään sanottua “koiranystävää” vaikkapa paistinpannulla heti sen jälkeen (lemmikki toki vietäisiin siksi aikaa hoitoon ettei mitään pahaa sattuisi) niin mitä se voisi tehdä? Poliisilla tuskin on lomaketta “piti panna eläintä mutten saanutkaan, valitus” -ja jos onkin, sitä tuskin moni kehtaisi täyttää.
   En ole varma mikä näistä on huvittavin tapaus: netissä uhoaja, kaverillaan uhoaja vai netissä kaverillaan uhoaja.

   Lainaa

  56. Möhköfantti 31.8.2018 2:19
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Saluma: Aina valitetaan siitä, että kissat ulkoilevat vapaasti. Miten joku viitsii valittaa nyt siitä, kun kissoja ulkoilutetaan valvotusti ja kytkettynä?
   Niinpä. Mulla yksi kissa ulkoilee valjaissa, muut elelevät sisällä, koska ei ole toistaiseksi soveltunut ulkona oloon kiinni. Ei kyllä kukaan koiran ulkoiluttaja ole koskaan sanonut muuta kuin ihailevia sanoja. Joidenkin koirien kanssa ollaan jopa tutustuttu. Toki hyvin varovaisesti. Jos koiraansa ei osaa hallita niin, että pelkää päällekarkausta, olis parempi hommata asiantuntijoiden deuvoja tai pehmolelu.

   Lainaa

  57. Möhköfantti 31.8.2018 2:20
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Möhköfantti: Niinpä. Mulla yksi kissa ulkoilee valjaissa, muut elelevät sisällä, koska ei ole toistaiseksi soveltunut ulkona oloon kiinni. Ei kyllä kukaan koiran ulkoiluttaja ole koskaan sanonut muuta kuin ihailevia sanoja. Joidenkin koirien kanssa ollaan jopa tutustuttu. Toki hyvin varovaisesti. Jos koiraansa ei osaa hallita niin, [...]
   *neuvoja toki...

   Lainaa

  58. Järkyttynyt 31.8.2018 3:52
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Noille eläimiin sekaantujille on ihan oma foorumi Suomessakin, beastforum. Ja jos nyt joku miettii, että miten tuon löysin ja miksi sen etsin niin telkasta tuli joskus joku dokkari tai uutinen ihmisistä jotka olivat "parisuhteessa" lemmikkinsä kanssa. Rupesin miettimään, että missä ne sitten tapaavat keskenään kun tuskin huutelevat kylillä harrastuksestaan ja googlettelulla löysin lopulta tuon.

   Lainaa

  59. Tulos: +41 (49 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Ehdottomasti pitäisi kieltää. Mutta eiköhän joku vasemmistoliitto siitä olisi kohta rääkymässä, että pitäisi sallia.
   Mustalaisnaamio on ilmeisesti niitä tyyppejä, jotka eivät tiedä mitä eroa on aikuisella täysjärkisellä ihmisellä ja koiralla. Herran vuonna 2018, kun kaikki maailman tieto on kaikkien saatavilla internetissä, heitä vielä marssii keskuudessamme.

   Lainaa

  60. Tulos: +26 (30 ääntä)
   On meillä sentään eläinsuojelurikokset rangaistusperusteena, vaikka eläimeen yhtyminen ei sinällään ole rikos (vielä).

   Lainaa

  61. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Asianajaja Janne teidän asianajajananne: Hmmm… Turha soittaa poliisia. Ihan Suomen lakien puitteissa tuo koirien kanssa pelehtiminen jostain syystä onnistuu. Toivottavasti asiaan saadaan muutos, ettei vaikuteta niin punaniskalalta.
   Jep. Poliisia tuskin kiinnosta, ellei siten myös itse kiihootu malamuteista.

   Lainaa

  62. Tulos: -49 (59 ääntä)
   Raija: On meillä sentään eläinsuojelurikokset rangaistusperusteena, vaikka eläimeen yhtyminen ei sinällään ole rikos (vielä).
   Pieni muna, iso koira. Ei kärsimystä eläimelle, korkeintaan pientä turhautumista.

   Lainaa

  63. Tulos: -20 (54 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Ehdottomasti pitäisi kieltää. Mutta eiköhän joku vasemmistoliitto siitä olisi kohta rääkymässä, että pitäisi sallia.
   jos kielletään, niin miten keskustanuoret saavat sen jälkeen seksikokemuksia?!?

   Lainaa

  64. Tulos: +47 (61 ääntä)
   Pesupallo: Niin, Vasemmistoliitto ja kaikki vihervasemmistohan on yleensä ehdottomasti kaikenlaista eläintensuojelua vastaan. /s
   Niin ja koska Suomi on ollut kohta 50 vuotta oikeistoenemmistöinen maa, niin kaikki lainsäädännölliset vääryydet ovat vasemmiston syytä.

   Lainaa

  65. Eitaidatietääkissoistamitään 2.9.2018 2:05
   Tulos: +37 (43 ääntä)
   Siis toksoplasmoosia et saa kissalta, ellet mene vetämään sen kakkaa naamariis. Jessus.

   Lainaa

  66. Eläinsuojelija 2.9.2018 8:24
   Tulos: -22 (62 ääntä)
   Naurattaa aina mikä hirveä itku ja parku näistä yksittäisistä eläimiinsekaantujista syntyy, mutta käsien tunkeminen rutiinilla lehmien perseisiin on kaikkien mielestä ihan mahtavaa ja todella ok. Ja älkää ymmärtäkö väärin, vastustan totta kai kaikkea eläimiin sekaantumista, en vaan ymmärrä miten se keinosiementäminen on mitenkään hyväksyttävämpää.

   Lainaa

  67. Lopullinen valitusaste 3.9.2018 7:20
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Juu: Koira… räjähtää?
   Eräs osa kantaväestöstä pitää koiria joilla on suuri todennäköisyys "räjähdellä" eli raadella kaikki pienemmät elolliset olennot ihan vaistomaisesti.

   Lainaa

  68. Tulos: +7 (19 ääntä)
   Jopas: jos kielletään, niin miten keskustanuoret saavat sen jälkeen seksikokemuksia?!?
   En erityisemmin pidä keskustasta puolueena enkä heidän politiikasta, mutta silti sanoisin että kommenttisi oli kyllä yksi typerimmistä tänä vuonna feissarimokiin kirjoitetuista kommenteista. Maaseudulla kasvaneenja ja aikuisiän pohjoisen kaupunkeja asuneena, sanon että tunnen monia keskustalaisia, tunnen myös keskustanuorissa olevia ja olleita. Koskaan en muista kuulleeni kenenkään heistä sekaantuneen eläimiin tai heidän ylipäätään puhuvan eläimiinsekaantumisesta mitään.

   Lainaa

  69. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Tuo nartunetsijä lienee sama Anssi-trolli, joka mailailee hevostenomistajille. Jos hänelle vastaa myöntävästi, ei palaa enää koskaan asiaan :D eli ei taida oikeasti ees kiinnostaa, kuhan kiusaa ihmisiä. Plus nartun astuminen on kielletty eläinsuojelulaissa, koska se voisi tuottaa kipua. Sen sijaan pelkästä aikeesta ei voi ketään syyttää.

   Lainaa

  70. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Kirsin saama viesti on vanha trolli. Joku lähettelee samanlaisia viestejä myös tammojen omistajille ja niissä on noita samoja lauseita ("Häntä siirtyy sivuun" jne.). Aloitti jo vuosia sitten joten en tiedä onko sama tyyppi vai jatkaako joku tätä hassunhauskaa viestittelyä.

   Lainaa

  71. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Itse vien kissaa valjaissa ulos päivittäin ja jos tulee koira niin pidän joko etäisyyttä tai otan syliin paitsi jos koiran omistaja ja koira vartavasten haluavat lähestyä, ja kun kissa on yleensä vain utelias nuuskimaan ja tutustumaan eikä pelkää. Silti törmännyt tapauksiin jotka on tyyliin "sinulla ei ole oikeutta olla olemassa kilometrin säteellä minusta koska olenhan koiran omistaja", kerran alkoi joku nainen räyhäämään koska minulla ei ole ennustajan taitoja eikä röntgen katsetta millä näkisin sen rakennuksen läpi jonka nurkan takaa tuli koiransa kanssa. Koira ei ollu moksiskaan ja oli ihan rauhallinen mutta ämmä räyhäsi ja uhkaili vetää turpaan. Onneksi suurin osa ovat kuitenkin mukavia ja monesti hymyilevät ja tulevat katsomaan kissaa.

   Lainaa

  72. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Kissoja ei siis saa pitää vapaana, mutta ei myöskään viedä lenkille! Ovat nämä eräät koiranlenkittäjät sitten itsekkäitä, sen erään loisen voi muuten saada vain syömällä kissan ulostetta. Tällöinkin todella harvinaista. Saman loisen voi myös saada maan alla kasvavista juureksista ja jopa naudan medium-lihasta.

   Lainaa

  73. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Riikan koira on muutenkin äärimmäisen epämuodostunut, jolloin pienikin ylipaino aiheuttaa lisää tuskaa.

   Lainaa

  74. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Eitaidatietääkissoistamitään: Siis toksoplasmoosia et saa kissalta, ellet mene vetämään sen kakkaa naamariis. Jessus.
   Ja sisäkissalta sen saaminen muutenkin aika heikkoa. Se kun tarttuu kissoihin hiiristä.

   Lainaa

  75. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Joo: Vähän kanssa mietin, en ole mikään internet tough chick tai mikään muukaan tough chick, mutta osa ystävistäni ei ole alipainoisia nörttejä. Jos vastaisin tälle “koiranystävälle” että tervetuloa vain, ottaisin “korvauksen”, ja pyytäisin ei-alipainoisen ystäväni paikalle lyömään sanottua “koiranystävää” vaikkapa [...]
   Kyseisessä skenaariossa viestittelijä ei ole syyllistynyt kuin huonoon makuun. Sinä taas tilanteesta riippuen pahoinpitelyyn ja ryöstöön jotka molemmat olisivat aika helposti törkeitä. Olisi tuuria, jos selviäisit sakoilla ja ehdollisella. Ylipäätänsä kannattaa miettiä aika tarkkaan, ennen kuin lähtee väkivallalla uhkailemaan.

   Lainaa

  76. Tulos: -2 (12 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Ehdottomasti pitäisi kieltää. Mutta eiköhän joku vasemmistoliitto siitä olisi kohta rääkymässä, että pitäisi sallia.
   Eiköhän se ole Keskustan jyväjemmarit sun muut hyväksikäyttäjät, jotka tätä harrastaa

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: koirat, kuva, lihava, paino, ylipaino, viesti, sairasta, kissat, lenkki, toksoplasmoosi