Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 291

Myydään puhuva vaaka.
Kirpputorin löytöjä, osa 291

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 45 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Muumi (kopio) 30.8.2018 0:43
      Tulos: +704 (732 ääntä)
      Vaaka karjuu että ”yksi kerrallaan, pliis”?

      Lainaa

    2. Tulos: +48 (56 ääntä)
      Yritys hyvä kymmenen

      Lainaa

    3. Tulos: +279 (301 ääntä)
      Kaijuttimet.

      Lainaa

    4. Tulos: +456 (468 ääntä)
      Ehkä jos maha on niin iso, ettei pysty näkemään vaakaan ilmestyvää lukua niin tuo toiminto on varmaan ihan kätevä...

      Lainaa

    5. Tulos: +395 (421 ääntä)
      Suunnittelija joka ottaa huomioon myös näkövammaiset == neropatti. just.

      Lainaa

    6. Tulos: +225 (237 ääntä)
      Kyseessä on AIWA JAX-N3 -stereot ja niitä myydään kaikkialla alle maksimissaan 50 eurolla uutena. Tuskin on koskaan missään maksanut edes satasta.

      Lainaa

    7. Tulos: +371 (375 ääntä)
      Toj Karin: Kyseessä on AIWA JAX-N3 -stereot ja niitä myydään kaikkialla alle maksimissaan 50 eurolla uutena. Tuskin on koskaan missään maksanut edes satasta.
      No nyt maksaa.

      Lainaa

    8. Tulos: +206 (214 ääntä)
      pepelaku: Suunnittelija joka ottaa huomioon myös näkövammaiset == neropatti. just.
      Mä olen pitkä ja huono näkö joten en itsekään näe vaa'an lukemia ikinä. Ei sillä että kiinnostaisikaan, mutta helposti tuolle kohderyhmää löytää.

      Lainaa

    9. Jaa no kyllä sitten! 30.8.2018 1:19
      Tulos: +271 (271 ääntä)
      Katja, korvakuulokkeille oleva pistokepaikka oli viimeinen niitti, mistä voi noutaa?!

      Lainaa

    10. Tulos: -44 (82 ääntä)
      Ensimmäisen kuvan maton epämääräinen otus voisi olla harjaton hevonen, sarveton lehmä tai jokin terrierityyppinen hauveli. Ps. Hauska, että feissarimokien ylläpitäjät ovat keksineet uusia kuvia itkevän vauvan ja surevan koiran lisäksi. Äkäinen kissinpentu oli oikein söpö :D

      Lainaa

    11. Tulos: +142 (154 ääntä)
      pepelaku: Suunnittelija joka ottaa huomioon myös näkövammaiset == neropatti. just.
      Mietin ihan samaa. Sama juttu siinä kuinka ihmiset mollaavat ostos-TV:n tuotteita sanomalla ”kuinka joku voi olla noin laiska???”. Suuri osa niistä tuotteista on tehty liikuntarajoitteisille, ihmisille joilla on reuma tai huono selkä jne, mutta jotta valmistaja saisi niistä voittoa niitä pitää myös markkinoida ja myydä kohderyhmän ulkopuolelle. Mutta ei, se laite joka auttaa sukan laittamisessa tai tölkin kaatamisessa on pakosti olemassa siksi, että ihmiset on laiskoja...

      Lainaa

    12. Tulos: +119 (129 ääntä)
      Hinta olisi 10 euroa muuten, mutta koska saatu lahjaksi, tunnearvo nostaa hinnan 800 euroon.

      Lainaa

    13. Tulos: +112 (114 ääntä)
      Awie: Ensimmäisen kuvan maton epämääräinen otus voisi olla harjaton hevonen, sarveton lehmä tai jokin terrierityyppinen hauveli. Ps. Hauska, että feissarimokien ylläpitäjät ovat keksineet uusia kuvia itkevän vauvan ja surevan koiran lisäksi. Äkäinen kissinpentu oli oikein söpö
      Bullterrieri. Niillä on hassun mallinen pää.

      Lainaa

    14. Tulos: +96 (128 ääntä)
      Minunkin vaakani näyttää, että olen 45 kiloa ylipainoinen, mutta niin kauan kun kukaan ei sano sitä ääneen niin kaikki on ok eikä mitään tarvetta laihduttamiseen ole.

      Lainaa

    15. Tulos: +52 (62 ääntä)
      Terveydelle haitallinen ylipaino näkyy kyllä ihan kokovartalopeilistä. Etenkin kun huomioidaan, että litra lihasta painaa enemmän, kuin litra rasvakudosta, mikä erityisen lihaksikkailla tai erityisen rasvakudoksisilla heittää kaikki painoindeksit hyödyttömien muuttujien mustaan aukkoon. Puhumattakaan muista yksilökohtaisuuksista. Tietenkin laihduttajalle on aina mukavampi saada joku konkreettisempi mitta pienellekin (tai suuremmalle) edistykselle. Mukavampi kertoa kavereillekin, että "laihduin viimekuussa viisi kiloa!", kuin "kyllä peilissä vähän näkyy eroa tietyissä asennoissa, jos vertaa aikaisempiin valokuviin."

      Lainaa

    16. Tulos: +119 (127 ääntä)
      : Mietin ihan samaa. Sama juttu siinä kuinka ihmiset mollaavat ostos-TV:n tuotteita sanomalla ”kuinka joku voi olla noin laiska???”. Suuri osa niistä tuotteista on tehty liikuntarajoitteisille, ihmisille joilla on reuma tai huono selkä jne, mutta jotta valmistaja saisi niistä voittoa niitä pitää myös markkinoida ja myydä kohderyhmän ulkopuolelle. Mutta ei, se laite joka auttaa sukan laittamisessa tai tölkin kaatamisessa on pakosti olemassa siksi, että ihmiset on laiskoja…
      Kukaan tuskin väittää, että vaa'assa ei saa olla puhetoimintoa. Mutta kuka neropatti on suunnitellut laitteen, jossa puhetta ei saa pois päältä?

      Lainaa

    17. Tulos: +89 (93 ääntä)
      999. Markkaa.

      Lainaa

    18. Kilokalori 30.8.2018 7:33
      Tulos: +56 (64 ääntä)
      "saatu joskus lahjaksi" vs. "uutena maksoi 999e". No, jotkut toki kertovat saajalle, paljonko lahja maksoi. Minä en. Tosin tässä on saatettukin kertoa, ja "vahingossa" unehtunut vaan pilkku hinnasta. Esim. isi ja äippä yrittäneet saada oikuttelevaa pikkuprinsessaa tyytyväiseksi lahjaansa, mutta silti ei ole kolmen pesän CD (ja huom. kahdella kasettipesälläkin!) ollut prinsessalle mieleinen. Vaikka siinä oli kuulokeliitäntäkin.

      Lainaa

    19. Tulos: +91 (91 ääntä)
      Kilokalori: “saatu joskus lahjaksi” vs. “uutena maksoi 999e”. No, jotkut toki kertovat saajalle, paljonko lahja maksoi. Minä en. Tosin tässä on saatettukin kertoa, ja “vahingossa” unehtunut vaan pilkku hinnasta. Esim. isi ja äippä yrittäneet saada oikuttelevaa pikkuprinsessaa tyytyväiseksi lahjaansa, mutta silti ei ole kolmen [...]
      Kasettikäyttöisyydestä päätellen on aikoinaan maksanut 999 markkaa. Joillakin ei vain ole mitään ymmärrystä rahasta tai elektroniikan arvon kehityksestä.

      Lainaa

    20. grogrgrgrg 30.8.2018 9:42
      Tulos: +38 (40 ääntä)
      Saa lahjaksi kaiuttimet. Myy kaiuttimet seitsemänkertaiseen hintaan mitää maksaisi kaupassa. profit.

      Lainaa

    21. jukkapalmu 30.8.2018 9:45
      Tulos: -37 (57 ääntä)
      "Maunula kierrättää iloisesti"- ryhmä! Ihana! Tossahan tuo olis vieressä. "Haagan ilmoitustaulu" vituttaa lähes aina kun siellä nousee ihan helvetinmoinen haloo jos joku näkee kissan ulkona. "NE EI KUULU SUOMEN LUONTOON!!!" - "TAPPAA LINTUJA!!!" Ihme märinää.

      Lainaa

    22. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Toj Karin: Kyseessä on AIWA JAX-N3 -stereot ja niitä myydään kaikkialla alle maksimissaan 50 eurolla uutena. Tuskin on koskaan missään maksanut edes satasta.
      Mutku tää 999! Halpa! Osta!

      Lainaa

    23. yli opisto hörhö 30.8.2018 10:52
      Tulos: +54 (58 ääntä)
      Vitsit, enpä tiennyt että mullakin oli tuollaiset 900€ stereot. Olisin voinut vaikka vannoa että ne maksoi uutena pari sataa markkaa, mutta ilmeisesti ne nykyään on antiikkia joten hinta on vähintään kymmenkertaistunut. Ikävä kyllä roudasin omani kaatopaikalle vuosia sitten.

      Lainaa

    24. Tulos: +48 (54 ääntä)
      Urpoille kirppishinnoittelijoille tiedoksi: tavaran arvo yleensä puolittuu, kun sen vie ulos kaupasta. Sen jälkeen sen arvo vielä usein laskee siitä riippuen käytön määrästä, ELLEI kyseessä ole harvinainen keräilyesine tai jos tavara saavuttaa vintagearvon (vie vuosikymmeniä). Pari vuotta vanhan -tai vaikka pari kuukauttakin - esineen arvo ei ole 80 % ovh:sta.

      Lainaa

    25. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Mari: Ehkä jos maha on niin iso, ettei pysty näkemään vaakaan ilmestyvää lukua niin tuo toiminto on varmaan ihan kätevä…
      Mietin samaa, että eihän tuo nyt mitenkään typerimmästä päästä ideoita ole.

      Lainaa

    26. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Hienot stereot!

      Lainaa

    27. Tulos: +53 (53 ääntä)
      justjoo: Kasettikäyttöisyydestä päätellen on aikoinaan maksanut 999 markkaa. Joillakin ei vain ole mitään ymmärrystä rahasta tai elektroniikan arvon kehityksestä.
      ensin ajattelin myyjän nimestä, että oiskohan kyseessä vaan muuttuneet rahan arvot (maksanut vaikka markoilla tai jollain huitsin kuikkasen rahayksiköllä). mut kun löysin tuotteen ja myyjän muut tuotteet, niin mielipide kyllä kääntyy vahvasti sen kannalle ettei kyseinen henkilö vaan ymmärrä sitä, että hinnat laskee ajan myötä. sieltä esim. löytyy kaksi kautta dexter sarjaa ja kaksi buffy myyntitekstillä "Kaksi kertaa katsottu ei mitään vikaa myyn kerralla kaikki 4 Boxia hinta 100€ mutta jos keräilijä tahtoo maksaa enemmän se onnistuu" Jännä myös, että ilmoittaa myyvänsä muuton tieltä (jolloin varmasti ylihinnalla saa kaikki myytyä nopeasti)

      Lainaa

    28. Tulos: +27 (27 ääntä)
      ….: Urpoille kirppishinnoittelijoille tiedoksi: tavaran arvo yleensä puolittuu, kun sen vie ulos kaupasta. Sen jälkeen sen arvo vielä usein laskee siitä riippuen käytön määrästä, ELLEI kyseessä ole harvinainen keräilyesine tai jos tavara saavuttaa vintagearvon (vie vuosikymmeniä). Pari vuotta vanhan -tai vaikka pari kuukauttakin – esineen arvo ei ole 80 % ovh:sta.
      Tosin tämä olikin kasettisoitin, eli on tosiaan vanhempi kuin se pari vuotta :D ei sillä silti ole vintagearvoa, vaikka antiikkia vehje onkin kaikille 90-luvun jälkeen syntyneille.

      Lainaa

    29. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Ehkä 999mk, jos sitäkään...

      Lainaa

    30. Tulos: +11 (19 ääntä)
      hmm: ensin ajattelin myyjän nimestä, että oiskohan kyseessä vaan muuttuneet rahan arvot (maksanut vaikka markoilla tai jollain huitsin kuikkasen rahayksiköllä). mut kun löysin tuotteen ja myyjän muut tuotteet, niin mielipide kyllä kääntyy vahvasti sen kannalle ettei kyseinen henkilö vaan ymmärrä sitä, että hinnat laskee [...]
      Vaikuttaa vähälahjaiselta.

      Lainaa

    31. Tulos: +28 (28 ääntä)
      Jos stereoista löytyisi vielä radiokin, voisi pyytää tonnia.

      Lainaa

    32. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Maisbe: Ehkä 999mk, jos sitäkään…
      Kyllä ne varmaan on sen 700-1000mk maksanut. Tietysti tuossa on jo iso haitari.

      Lainaa

    33. Tulos: +28 (28 ääntä)
      Toj Karin: Kyseessä on AIWA JAX-N3 -stereot ja niitä myydään kaikkialla alle maksimissaan 50 eurolla uutena. Tuskin on koskaan missään maksanut edes satasta.
      Mutta näihin on mahdollista liittää myös korvakuulokkeet!

      Lainaa

    34. Tulos: +5 (15 ääntä)
      Mari: Ehkä jos maha on niin iso, ettei pysty näkemään vaakaan ilmestyvää lukua niin tuo toiminto on varmaan ihan kätevä…
      Juu, vaaka on sokeille. Luojan kiitos ettei kuuroille...

      Lainaa

    35. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Toj Karin: Kyseessä on AIWA JAX-N3 -stereot ja niitä myydään kaikkialla alle maksimissaan 50 eurolla uutena. Tuskin on koskaan missään maksanut edes satasta.
      Vahva kutina että on maksanut juuri mainitsemansa hinnan, mutta oli markkoja eikä euroja.

      Lainaa

    36. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Itselläni on vaaka, joka ilmoittaa painoni espanjaksi. Ostin sen, kun asuin maassa 5 vuotta ja pakkohan se oli Suomeen tuoda. Hieno keksintö. Not.

      Lainaa

    37. Tulos: +30 (34 ääntä)
      Voin niin nähdä sieluni silmin sen hetken kun Ritva on ostanut heppahullulle lapselleen söpön "heppa"maton ja sitten ihmetellyt lapsen ei niin innostunutta reaktiota ja pettyneenä laittanut maton myyntiin.

      Lainaa

    38. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Toj Karin: AIWA JAX-N3
      Minä kun kuvittelin että Katja on ostanut nämä markoilla ja nyt pyytää samaa euroissa. Varmaan, koska tunnearvo.

      Lainaa

    39. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Mari: Ehkä jos maha on niin iso, ettei pysty näkemään vaakaan ilmestyvää lukua niin tuo toiminto on varmaan ihan kätevä…
      tai jos on sokea

      Lainaa

    40. Tulos: +11 (19 ääntä)
      Kalle: Kukaan tuskin väittää, että vaa’assa ei saa olla puhetoimintoa. Mutta kuka neropatti on suunnitellut laitteen, jossa puhetta ei saa pois päältä?
      1. Monet väittävät, luitko edes koko postausta? Kuvassa itsessään jo ivataan sarkastisesti keksijää neropatiksi. 2. Se, että laitteen omistaja "ei jostain syystä saa pois päältä" ei tarkoita, ettei toimintoa ole. 3. Jos ääntä ei todella saa pois, se on varmaan näkövammaiselle suunnitellulle tuotteelle on ihan hyvä juttu, sillä silloin se ei vahingossa muutu tarpeettomaksi esim. varpaan kolahtaessa nappiin.

      Lainaa

    41. Tulos: -1 (9 ääntä)
      Kertokaa joku miks Katjan nimi on kyrillisillä kirjaimilla mutta Saaran ei

      Lainaa

    42. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Jos on tarpeeksi lihava niin voi olla hankala nähdä lukemaa jos vaaka ei sitä sano ääneen...

      Lainaa

    43. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Meh: Kertokaa joku miks Katjan nimi on kyrillisillä kirjaimilla mutta Saaran ei
      Koska Katja käyttää Facebookia venäjäksi. Saaralla on jokin muu kieli käytössä, luultavasti suomi.

      Lainaa

    44. Valitsematon timantti 9.2.2022 18:18
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Maisbe: Ehkä 999mk, jos sitäkään...
      Saattaa olla kuitenkin 999 Ruplaa.

      Lainaa

    45. Tulos: 0 (0 ääntä)
      traumcity: Kaijuttimet.
      Kaiuttimet

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, kuva, hevonen, koira, mättö, stereot, hinta, kasetti, cd-soitin, CD, vaaka, puhuva vaaka, paino