Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Sekalaisia, osa 347

  Merkki siitä, että turmion aikoja eletään.
  Suurenna näkymä
  Sekalaisia, osa 347

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Äikänope 17.7.2018 0:26
   Tulos: +787 (803 ääntä)
   Siis mistä näitä Fionan tapaisia ihmisiä oikein riittää?

   Lainaa

  2. Tulos: +585 (591 ääntä)
   Musta auto! Paniikkinappi pohjaan!

   Lainaa

  3. Tulos: +571 (581 ääntä)
   On jotenki ihan uskomatonta, että Fionan kaltaisia ihmisiä löytyy edelleen. Jotenki ymmärrän, että vanhempi väestö saattaa mennä näihin, mutta Fiona ei kovin vanhalta vaikuta.

   Lainaa

  4. Tulos: +452 (456 ääntä)
   Siis mä en ymmärrä kuka noihin huonoihin huijarispämmeihin AINA kosahtaa, ku niin monta vuotta niistä on varoitettu kaikkialla... Jonkun muistisairaan vanhusparan vielä ymmärtäisin, mut ei...

   Lainaa

  5. Tulos: +187 (299 ääntä)
   Voi Elmo, kun se olisikin vain sitä pilven polttoa, mutta kun ei siellä ostetaan, myydään, vaihdetaan, varastetaan kannabiksen lisäksi amfetamiinia, muuntohuumeita, subutexia ja monia muita huumeiksi luokiteltavia lääkkeitä.

   Lainaa

  6. Tulos: +6 (26 ääntä)
   Järki hoi älä jätä.

   Lainaa

  7. Tulos: +210 (214 ääntä)
   Kyseessähän on vanha kunnon fiona beck, jos sen sekoilua on yhtään somessa seurannut niin tuo tyhmyyden taso ei yllätä yhtään

   Lainaa

  8. Tulos: +98 (100 ääntä)
   Ei oo kyllä vaikea arvata kuka Fiona kyseessä vaikka sukunimi onkin sensuroitu.

   Lainaa

  9. Tulos: +187 (193 ääntä)
   Nykyään tuntuu somessa yleistyneen että Meksiko kirjoitetaan "Mexico". Eivätkö ihmiset osaa suomenkielistä kirjoitusasua vai onko se olevinaan jotenkin hienompaa että kirjoitetaan ulkomaalaisittain?

   Lainaa

  10. Tulos: +89 (95 ääntä)
   Ite en kuvailis Fionan suorittamia urotekoja sanalla tylsä, kun kahta kirjainta muuttamalla siitä sais tyhmän.

   Lainaa

  11. Tulos: -132 (180 ääntä)
   Äikänope: Siis mistä näitä Fionan tapaisia ihmisiä oikein riittää?
   Me älykkäät ja humaanit mahdollistamme idiootit mm. vastikkeettomalla sosiaaliturvalla. Älkää kuvitelko, että väitän KAIKKIA tuen saajia idiooteiksi. Väitän vain, että idiootit elävät kaikki tuilla.

   Lainaa

  12. Muumi (kopio) 17.7.2018 7:07
   Tulos: -60 (84 ääntä)
   Elukka: Ite en kuvailis Fionan suorittamia urotekoja sanalla tylsä, kun kahta kirjainta muuttamalla siitä sais tyhmän.
   Foina?

   Lainaa

  13. Tulos: +2 (24 ääntä)
   Luin ensin Elmon kommentin niin, että Trumpin aikoja eletään. Vähän ihmettelin, että missä yhteys :D

   Lainaa

  14. Tulos: -33 (125 ääntä)
   Eipä ne alaikäset sieltä Alkosta sitä viinaa saa. Mutta Elmohan vaikuttaakin tyypilliseltä pilvipäältä ja on sitä mieltä että sitä saa polttaa lapsetkin -.-

   Lainaa

  15. Naisoletettu 17.7.2018 8:51
   Tulos: +114 (120 ääntä)
   Eilen olisi saanut Helsingissä ainakin olla koko ajan paniikissa, kun mustia autoja oli keskusta täynnä. En vain muistanut laittaa Faceen ilmoitusta, että varokaa nyt kaikki.

   Lainaa

  16. Tulos: +63 (71 ääntä)
   Wiltsu: Eipä ne alaikäset sieltä Alkosta sitä viinaa saa. Mutta Elmohan vaikuttaakin tyypilliseltä pilvipäältä ja on sitä mieltä että sitä saa polttaa lapsetkin -.-
   No kyllä alaikäisenä oli melko helppo saada joku aikuinen noutamaan Alkosta sitä viinaa. Hetken aikaa tarvitsi päivystää Alkon läheisyydessä ja kysellä. Ainakin joskus 2000-luvun alussa.

   Lainaa

  17. Tulos: +85 (91 ääntä)
   Vuohi: Nykyään tuntuu somessa yleistyneen että Meksiko kirjoitetaan “Mexico”. Eivätkö ihmiset osaa suomenkielistä kirjoitusasua vai onko se olevinaan jotenkin hienompaa että kirjoitetaan ulkomaalaisittain?
   Varmaan Cannan ansiota!

   Lainaa

  18. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Kiitos, Elmeri. Päivän hyvä työ on tehty. :)

   Lainaa

  19. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Vuohi: Nykyään tuntuu somessa yleistyneen että Meksiko kirjoitetaan “Mexico”. Eivätkö ihmiset osaa suomenkielistä kirjoitusasua vai onko se olevinaan jotenkin hienompaa että kirjoitetaan ulkomaalaisittain?
   onhan se, vertaa vaikk Sanna vs. Canna tai Sannah... ;) suomalaisittain niin tylsä että...

   Lainaa

  20. Tulos: -10 (30 ääntä)
   Sinttu:
   Vuohi: Nykyään tuntuu somessa yleistyneen että Meksiko kirjoitetaan “Mexico”. Eivätkö ihmiset osaa suomenkielistä kirjoitusasua vai onko se olevinaan jotenkin hienompaa että kirjoitetaan ulkomaalaisittain?
   Varmaan Cannan ansiota!
   Olettekos muuten käyneet Meksisossa? Kannattaa käydä Sansúnissa ja Playa de Sarmenissa, siellä on todella nättejä rantoja. Jos tykkää luonnosta, niin Sopper Sanyon on tosi komea kanjoni, teevee Canna.

   Lainaa

  21. Tulos: +60 (64 ääntä)
   Hihi: Olettekos muuten käyneet Meksisossa? Kannattaa käydä Sansúnissa ja Playa de Sarmenissa, siellä on todella nättejä rantoja. Jos tykkää luonnosta, niin Sopper Sanyon on tosi komea kanjoni, teevee Canna.
   Yksi tuttuni muuten kerran suunnitteli tosissaan matkaa ”Sansuuniin”. Matkailusta kiinnostuneena ihmettelin, miten en ole koskaan kuullut kyseisestä kohteesta. Tuttuni vakuutti, että se on todella tunnettu ja upea paikka Meksikossa. Ja sitten välähti.

   Lainaa

  22. Tulos: +44 (48 ääntä)
   Vuohi: Nykyään tuntuu somessa yleistyneen että Meksiko kirjoitetaan “Mexico”. Eivätkö ihmiset osaa suomenkielistä kirjoitusasua vai onko se olevinaan jotenkin hienompaa että kirjoitetaan ulkomaalaisittain?
   Mexico vielä menee, mutta mites Mexiko tai Meksico..

   Lainaa

  23. Tulos: +36 (56 ääntä)
   Jos on noin tyhmä kuin Fiona, sietääkin menettää rahansa

   Lainaa

  24. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Äikänope: Siis mistä näitä Fionan tapaisia ihmisiä oikein riittää?
   Jep, tuo varmaan toimiin tällä hetkellä parhaiten että kalastellaan korttitietoja sillä verukkeella että tällä toimenpiteellä yritetään estää huijaamista.

   Lainaa

  25. Tulos: +61 (71 ääntä)
   Elmo on oikeassa siinä että nuoriso ei osaa enää edes ryypätä. Harrastavat vaan jotain fitnesiä ja syövät superfoodeja, tai sitten pelailevat netissä ja ryystävät energiajuomia. Juopottelu alkaa olla katoavaa kansanperinnettä. Saisikohan tuon toiminnan ylläpitämiseen jotan apurahaa jostain?

   Lainaa

  26. Onkos tässä 17.7.2018 14:56
   Tulos: +29 (33 ääntä)
   Siinä koijari sai rahansa ansaitusti voi jösses. Ei näistä oo kuin kakskytä vuotta jauhettu.

   Lainaa

  27. Hannibal lecter 17.7.2018 15:45
   Tulos: +45 (55 ääntä)
   Paulalle tiedoksi, että Maukasta ei saa tehtyä perunamuussia. Lihamureke sitä vastoin syntyy helpostikin ;)

   Lainaa

  28. Tulos: +22 (30 ääntä)
   Wiltsu: Eipä ne alaikäset sieltä Alkosta sitä viinaa saa. Mutta Elmohan vaikuttaakin tyypilliseltä pilvipäältä ja on sitä mieltä että sitä saa polttaa lapsetkin -.-
   Kyllä saa, ihan naurettavan helposti. Ihan yleistä touhua teinikännääminen on.

   Lainaa

  29. Tulos: +68 (70 ääntä)
   Musa: Me älykkäät ja humaanit mahdollistamme idiootit mm. vastikkeettomalla sosiaaliturvalla. Älkää kuvitelko, että väitän KAIKKIA tuen saajia idiooteiksi. Väitän vain, että idiootit elävät kaikki tuilla.
   Väärässä olet. Kyllä idiootteja on myös yrittäjinä, duunareina ja poliitikkoina. Muun muassa.

   Lainaa

  30. Tulos: +54 (60 ääntä)
   Paljon voita, tulee maukas. Mutta maistuu silti perunalta, että en tiedä.

   Lainaa

  31. Tulos: +62 (64 ääntä)
   Musa: Me älykkäät ja humaanit mahdollistamme idiootit mm. vastikkeettomalla sosiaaliturvalla. Älkää kuvitelko, että väitän KAIKKIA tuen saajia idiooteiksi. Väitän vain, että idiootit elävät kaikki tuilla.
   Joka ikisessä firmassa ja virastossa on joku johtajan kummipoika, jolla ei ole minkäänlaista osaamista. Sitten on vanhoja partoja, joita ei jaksa enää kiinnostaa yhtään eikä ole koskaan olleetkaan kovin hyviä työssään. Tai hyvännäköisiä ja käytökseltään viehättäviä tyyppejä, jotka lumoavat kaikki vaikkei ole mitään muita kykyjä. Kyllä näitä löytyy.

   Lainaa

  32. Tulos: -16 (52 ääntä)
   Vuohi: Nykyään tuntuu somessa yleistyneen että Meksiko kirjoitetaan “Mexico”. Eivätkö ihmiset osaa suomenkielistä kirjoitusasua vai onko se olevinaan jotenkin hienompaa että kirjoitetaan ulkomaalaisittain?
   Henkilökohtaisesti nämä suomiversiot ärsyttävät, vaikka niitä käytänkin koska ne ovat kieliopillisesti väärin. Mutta miksi esimerkiksi Tukholma on Tukholma, eikä Stockholm, tai sitten ihan suomalaisittain Tukkiniemi? Ja entä miksi New York on New York eikä Uusi Jorkki? Eihän noissa ole mitään logiikkaa. Kuka tästä vastaa?

   Lainaa

  33. Leipäressu 18.7.2018 2:20
   Tulos: +43 (43 ääntä)
   Musa: Me älykkäät ja humaanit mahdollistamme idiootit mm. vastikkeettomalla sosiaaliturvalla. Älkää kuvitelko, että väitän KAIKKIA tuen saajia idiooteiksi. Väitän vain, että idiootit elävät kaikki tuilla.
   "Väitän vain, että idiootit elävät kaikki tuilla". Ööö. Jos sinä et elä tuilla, väitteesi on jo kumottu.

   Lainaa

  34. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Jimbo: Henkilökohtaisesti nämä suomiversiot ärsyttävät, vaikka niitä käytänkin koska ne ovat kieliopillisesti väärin. Mutta miksi esimerkiksi Tukholma on Tukholma, eikä Stockholm, tai sitten ihan suomalaisittain Tukkiniemi? Ja entä miksi New York on New York eikä Uusi Jorkki? Eihän noissa ole mitään logiikkaa. Kuka tästä vastaa?
   *kieliopillisesti oikein, tietty.

   Lainaa

  35. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Mexico ja Portugal, huhheijaa.

   Lainaa

  36. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Ei tule hyvä muusi pelkästä maukasta. Vähän henkkaa sekaan niin maistuu varmasti.

   Lainaa

  37. Sipoolainen 18.7.2018 10:52
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Naisoletettu: Eilen olisi saanut Helsingissä ainakin olla koko ajan paniikissa, kun mustia autoja oli keskusta täynnä. En vain muistanut laittaa Faceen ilmoitusta, että varokaa nyt kaikki.
   Veikkaisin, että tuossa ryhmässä on jaettu varoituksia ulkomaalaisen näköisistä/romaneista tms. ja Elmeri halusi sarkastisesti piikitellä tuollaisia julkaisuja

   Lainaa

  38. Tulos: -11 (33 ääntä)
   Jimbo: Henkilökohtaisesti nämä suomiversiot ärsyttävät, vaikka niitä käytänkin koska ne ovat kieliopillisesti väärin. Mutta miksi esimerkiksi Tukholma on Tukholma, eikä Stockholm, tai sitten ihan suomalaisittain Tukkiniemi? Ja entä miksi New York on New York eikä Uusi Jorkki? Eihän noissa ole mitään logiikkaa. Kuka tästä vastaa?
   Miksi ihmeessä Tukkisaaresta pitäisi vääntää suomalaisittain Tukkiniemi? Selitä. Ei tuossa kommentissasi ole mitään järkeä. Eihän se paljasta muuta kuin ettet tiedä mitä holm tarkoittaa, mutta silti piti tulla palstalle rääpimään naamaansa. Viikinkien Jorvik sai engelsmanneilta nimen York, joka sittemmin otettiin uusiokäyttöön kun Uusi Amsterdam nimettiin New Yorkiksi. Mikä tuo Jorkki oikein on? Taisit keksiä sen ihan itse hätäännyksissäsi. Logiikka on olemassa, mutta sinä et sitä tajua koska et ymmärrä historiasta paljoa mitään. Taisit käyttää kouluvuotesi vähän muuhun kuin opiskeluun?

   Lainaa

  39. purppurakruunu 18.7.2018 13:52
   Tulos: +34 (38 ääntä)
   Jopas: Jep, tuo varmaan toimiin tällä hetkellä parhaiten että kalastellaan korttitietoja sillä verukkeella että tällä toimenpiteellä yritetään estää huijaamista.
   Kun saa, varsinkin keskellä yötä, niinkuin sukulaiselle kävi, puhelun, että sun kortillasi nostetaan rahaa ulkomailla ilman tietoasi, siinä menee yllättävän nopeasti paniikki päälle ja logiikka ulos ikkunasta. Niissä tilanteissa symppaan täydellisesti. Sähköpostejakin on tosi vakuuttavia (yks "Paypalin" nimissä laitettu melkein sai mut lankaan), mutta jos vielä siinä kohtaa, kun pyydetään ottamaan valokuva kortista, ei kellot soi, niin alkaa siirtyä tyhmyyden puolelle.

   Lainaa

  40. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Jopas: Elmo on oikeassa siinä että nuoriso ei osaa enää edes ryypätä. Harrastavat vaan jotain fitnesiä ja syövät superfoodeja, tai sitten pelailevat netissä ja ryystävät energiajuomia. Juopottelu alkaa olla katoavaa kansanperinnettä. Saisikohan tuon toiminnan ylläpitämiseen jotan apurahaa jostain?
   Mielestäni juopottelu tulisi ottaa Unescon suojeluun.

   Lainaa

  41. Viiden lapsen iskä 20.7.2018 2:26
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Musa: Me älykkäät ja humaanit mahdollistamme idiootit mm. vastikkeettomalla sosiaaliturvalla. Älkää kuvitelko, että väitän KAIKKIA tuen saajia idiooteiksi. Väitän vain, että idiootit elävät kaikki tuilla.
   Paha kyllä n. 16% maailman väestöstä tulee toimeen älykkyysosamäärällä, joka on alle 85 (normaalin alaraja). Eivät kaikki elä sosiaalituen varassa. Osa on jopa johtajan vakanssilla töissä. Taitaa muutama tapaus olla ihan eduskunnassa asti. Onneksi älykkyys ei kuitenkaan poista kaikilta empatiakykyä. Syytön ihminen siihen on kenen sisältä tähän maailmaan syntyy.

   Lainaa

  42. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Fiona, sinä "mexicon" kohnoin houkka, miksi menit vielä lisääntymään, miksi?

   Lainaa

  43. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Tammi: Voi Elmo, kun se olisikin vain sitä pilven polttoa, mutta kun ei siellä ostetaan, myydään, vaihdetaan, varastetaan kannabiksen lisäksi amfetamiinia, muuntohuumeita, subutexia ja monia muita huumeiksi luokiteltavia lääkkeitä.
   Ja sitten kehutaan kuinka nuoriso ei nykyään juo keskaria. Kumpikohan on pahempi?

   Lainaa

  44. Tulos: +4 (6 ääntä)
   ….: Väärässä olet. Kyllä idiootteja on myös yrittäjinä, duunareina ja poliitikkoina. Muun muassa.
   Eritoten viimeisiä.

   Lainaa

  45. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Niipakka: Miksi ihmeessä Tukkisaaresta pitäisi vääntää suomalaisittain Tukkiniemi? Selitä. Ei tuossa kommentissasi ole mitään järkeä. Eihän se paljasta muuta kuin ettet tiedä mitä holm tarkoittaa, mutta silti piti tulla palstalle rääpimään naamaansa. Viikinkien Jorvik sai engelsmanneilta nimen York, joka sittemmin otettiin uusiokäyttöön kun Uusi Amsterdam nimettiin New Yorkiksi. Mikä tuo Jorkki oikein on? Taisit keksiä sen ihan itse hätäännyksissäsi. Logiikka on olemassa, mutta sinä et sitä tajua koska et ymmärrä historiasta paljoa mitään. Taisit käyttää kouluvuotesi vähän muuhun kuin opiskeluun?
   Itseasiassa todennäköisemmin Stockholm tarkoittaa linnoitussaarta muinaissaksaksi. Tukkisaarikin toki on parempi kuvaus kuin holmin muuntaminen niemeksi. New Yorkin ja Jorvikin yhteys hienosti tiedetty.

   Lainaa

  46. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Maksukortin saamiseen pitäisi läpäistä älykkyystesti, kuten Fionan tapaus osoittaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: perunamuusi, auto, turmio, Alko, huijaus, kortti, Visa, luottokortti, pankkikortti