Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 21

  Mistä eläimestä tehdään McDonald'sin pekoni?
  Suurenna näkymä
  Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 21 Äitylit, hoi! Mitä teille kuuluu? Miksi vain Naistenhuoneella kohisee nykyisin?

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 69 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +274 (286 ääntä)
   Onhan sitä nykyään jotain "kanapekoniakin" olemassa :D

   Lainaa

  2. Juukelispuukelis 17.7.2018 0:49
   Tulos: +438 (456 ääntä)
   Kohteliaisuus on nykypäivänä niin tuntematon käsite että se järestään sekoitetaan flirttailuun mutta sovinismiksi luuleminen on kyllä jotain ihan uutta.

   Lainaa

  3. Tulos: +274 (278 ääntä)
   Uussovinisti. :D

   Lainaa

  4. Tulos: -19 (171 ääntä)
   Juukelispuukelis: Kohteliaisuus on nykypäivänä niin tuntematon käsite että se järestään sekoitetaan flirttailuun mutta sovinismiksi luuleminen on kyllä jotain ihan uutta.
   "Kati" on oikeasti mies, joka trollaa naisprofiililla. Vain siten tuossa on järkeä. Tuo kiero logiikka, että naiset eivät halua miehiltä minkäänlaisia kohteliaisuuksia, jos kerran kehtaavat penätä tasa-arvoa, on kuultu miesasiamiesten suusta satoja kertoja.

   Lainaa

  5. Tulos: +140 (144 ääntä)
   Kana, kalkkuna ja jotain vehnästä tai tofusta tehtyä mauste feikki pekonia olen nähnyt myytävän, mutta mäkkärin pekoni taitaa kuitenkin olla ihan sitä possua.

   Lainaa

  6. Penttipena 17.7.2018 1:23
   Tulos: +156 (158 ääntä)
   jksp?

   Lainaa

  7. Tulos: +179 (179 ääntä)
   Äitylit on kyllä kieltämättä jääny naistenhuoneen jalkoihin.

   Lainaa

  8. Laksatiivitaavi 17.7.2018 1:40
   Tulos: +81 (125 ääntä)
   Uussovinisti. Ja ylpeä sellainen. Pari kertaa on joku neitonen tiuskaissut, ettei tarvitse apua ja olen uussovinistimaiseen tapaani poistunut tilanteesta kaikessa rauhassa.

   Lainaa

  9. Tulos: +172 (178 ääntä)
   Suurimman osan suomalaisten vessan ovista saa auki ruuvimeisselillä noin 5 sekunnin yrittämisellä. Pari kertaa olen hakenut itsensä vessaan vahingossa lukinneen taaperon pois.

   Lainaa

  10. Tulos: -50 (118 ääntä)
   Juukelispuukelis: Kohteliaisuus on nykypäivänä niin tuntematon käsite että se järestään sekoitetaan flirttailuun mutta sovinismiksi luuleminen on kyllä jotain ihan uutta.
   Siinä tapauksessa sulta on jäänyt suurin osa nykyajan telaketjufemakkojen kirjoituksista näkemättä. Olisin onnellinen jos minäkin voisin olla samassa tilanteessa.

   Lainaa

  11. King Arthur 17.7.2018 3:06
   Tulos: +84 (104 ääntä)
   Laksatiivitaavi: Uussovinisti. Ja ylpeä sellainen. Pari kertaa on joku neitonen tiuskaissut, ettei tarvitse apua ja olen uussovinistimaiseen tapaani poistunut tilanteesta kaikessa rauhassa.
   Onko monikin pillahtanut itkuun kun poistut noin julmasti?

   Lainaa

  12. Tulos: +161 (175 ääntä)
   Kertokaa, miksi ihmiset istuu paskalla 40min? Pitäiskö mennä lääkäriin? Varsinkin kun se on JATKUVAA? Peräpukamia? Ainakin oon joskus kuullu että se voi aiheuttaa niitä, ku istuu puolet päivästä paskalla.

   Lainaa

  13. Tulos: +74 (74 ääntä)
   Äitylit on kuulemma nykyään ihan tyhjä ryhmä, kaikki siirtyneet naistenhuoneelle

   Lainaa

  14. Tulos: -23 (41 ääntä)
   Penttipena: jksp?
   Oisko joku luova lyhenne "joka se päivä" tai "joka sen päivä" -sanonnasta?

   Lainaa

  15. Muumi (kopio) 17.7.2018 7:04
   Tulos: -1 (131 ääntä)
   Muualla Euroopassa naiset ovat iloisia että mies avaa oven. Tai oikeastaan he odottavat sitä. Mies on juntti jos ei avaa ovea. Sillä välin Suomessa naiset ovat jotenkin oudosti onnistuneet sekoittamaan kohteliaisuuden ja sovinismin keskenään. Tiedoksi sinne feministien kupliin: Ei oven avaus ole loukkaus teitä naisia kohtaan. Ei se ole tasa-arvon vastaista.

   Lainaa

  16. Tulos: -25 (55 ääntä)
   Jaahas: Kertokaa, miksi ihmiset istuu paskalla 40min? Pitäiskö mennä lääkäriin? Varsinkin kun se on JATKUVAA? Peräpukamia? Ainakin oon joskus kuullu että se voi aiheuttaa niitä, ku istuu puolet päivästä paskalla.
   Esimerkiksi töissä ei aina jaksa yrittää. Tauot on määritelty 10-30min. Paskalla saa istua ihan niin kauan kuin tarvetta riittää eikä kenelläkään ole mitään sanomista asiaan. Taukoja jos venyttää voidaan asia korjata huomautus-varoitus-irtisanominen - ketjulla.

   Lainaa

  17. Tulos: -6 (74 ääntä)
   Laksatiivitaavi: Uussovinisti. Ja ylpeä sellainen. Pari kertaa on joku neitonen tiuskaissut, ettei tarvitse apua ja olen uussovinistimaiseen tapaani poistunut tilanteesta kaikessa rauhassa.
   Tulit sitten levittelemään toksista maskuliinisuuttasi tännekin ja mansplainasit asian vielä kaiken kukkuraksi :D Olet ehkä yhteiskunnan vihollinen numero yksi!

   Lainaa

  18. Naisoletettu 17.7.2018 8:55
   Tulos: +28 (38 ääntä)
   Eikös joku, joka on Äitylit-ryhmässä, voisi nyt käydä heittämässä sinne jonkun hauskan provosoivan aloituksen, niin saatais pitkästä aikaa Äityleidenkin juttuja tänne. Jookoskookos? ;) :D

   Lainaa

  19. Tulos: +78 (80 ääntä)
   Äitylit on hiljentyny koska sinne otetaan niin harvoin uusia. Vanhat jäsenet tietää jo mikä aloitus on pelkkää perseilyä eikä enää mene lankaan minkään suhteen. Pitäis saada niitä uusia ketkä draamailis siellä. Nykyään kaikki draama on naistenhuoneella koska siellä on uudempaa väkeä.

   Lainaa

  20. Tulos: +125 (127 ääntä)
   Sovinismista en tiedä. Minä pidän ovea auki kaikille, nuorista miehistä lähtien. Jos siis kuljen ovesta ja joku kulkee muutaman metrin takanani tai saapuu toisesta suunnasta. Tasa-arvoa kato.

   Lainaa

  21. yli opisto hörhö 17.7.2018 10:17
   Tulos: +19 (37 ääntä)
   Ruma Elsa: “Kati” on oikeasti mies, joka trollaa naisprofiililla. Vain siten tuossa on järkeä. Tuo kiero logiikka, että naiset eivät halua miehiltä minkäänlaisia kohteliaisuuksia, jos kerran kehtaavat penätä tasa-arvoa, on kuultu miesasiamiesten suusta satoja kertoja.
   Ikävä kyllä ei ole "miesprofiili". Näitä tällaisia "sekopäitä" on hyvin paljon.

   Lainaa

  22. Tulos: -17 (57 ääntä)
   Se on kyllä jännä, että itse en ainakaan osaa odottaa sitä, että mies automaattisesti avaisi oven, vaikka aina ilahdun suuresti jos joku sen tekee. Ehkäpä väki vähentänyt sitä jonkin verran näiden uussovinistiksi haukkumisien myötä? Niin, pitäähän suomalaisen naisen olla sellainen, että pärjää ilman miestä, ja vieläpä paremmin kuin mies. Huoh.

   Lainaa

  23. Missä on kaikki luvattu Äityli-draama 17.7.2018 10:47
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Make: Äitylit on kyllä kieltämättä jääny naistenhuoneen jalkoihin.
   Äityleissä itse oltuani voin vahvistaa tämän, ihan kuollut ryhmä nykyään rip

   Lainaa

  24. Tulos: -26 (56 ääntä)
   Pissi. Se on pissa. Ihan oikeesti, pissa!

   Lainaa

  25. Töppöhönö 17.7.2018 11:25
   Tulos: +89 (89 ääntä)
   Jaahas: Kertokaa, miksi ihmiset istuu paskalla 40min? Pitäiskö mennä lääkäriin? Varsinkin kun se on JATKUVAA? Peräpukamia? Ainakin oon joskus kuullu että se voi aiheuttaa niitä, ku istuu puolet päivästä paskalla.
   Opiskeluaikainen kämppikseni harrasti tuota. Oli kuulemma pienestä pitäen tottunut lukemaan Aku Ankat pöntöllä. Itselle oli taas opetettu, että suoritus ja pois, vessa ei ole oleskelutila. Välillä kyllä meinasi hermot pettää, kun hätä pukkasi ja kämppis neljättä varttia vessassa.

   Lainaa

  26. Tulos: +14 (36 ääntä)
   Ruma Elsa: “Kati” on oikeasti mies, joka trollaa naisprofiililla. Vain siten tuossa on järkeä. Tuo kiero logiikka, että naiset eivät halua miehiltä minkäänlaisia kohteliaisuuksia, jos kerran kehtaavat penätä tasa-arvoa, on kuultu miesasiamiesten suusta satoja kertoja.
   Tökeröä ja seksististä olettaa, etteikö nainen voisi trollata. Sitähän sinäkin tässä teet. :D

   Lainaa

  27. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Joke: Onhan sitä nykyään jotain “kanapekoniakin” olemassa
   Niin ja porkkanapekonia!

   Lainaa

  28. Tulos: +67 (67 ääntä)
   Olisi vielä seuraavat vaihtoehdot: Jos asuu kerrostalossa, voi mennä esim. saunatilojen tai kerhohuoneen vessaan. Jos omistaa pihan, voisiko sinne lorotella naapureiden huomaamatta? Tai nappaa keittiöstä joku iso tuoppi, pissaa sinne ja kaada viemäriin. Mutta kaikenkaikkiaan vittumainen mies, jos ei avaa oven lukkoa kun toisella on todella kova hätä.

   Lainaa

  29. Tulos: +66 (66 ääntä)
   Ehkä se paskantaminen tapahtuis nopeammin jos keskittyisi siihen itse asiaan eikä facebookin selailuun.

   Lainaa

  30. Tulos: +22 (30 ääntä)
   Kristiina, pissaa keittiön tiskialtaaseen ja pistä mies siivoamaan.

   Lainaa

  31. Petäjävaara 17.7.2018 15:23
   Tulos: -16 (58 ääntä)
   Niin tai näin aina väärinpäin. Se on ihan se ja sama, mitä mies nykyään tekee, aina joku nainen siitä uhriutuu. Nuo käyttäytymissäännötkin pitäisi pohtia uudelleen. Esimerkiksi tuo oven avaus; Voisiko se mennä niin, että kuka ensin ovelle ehtii avaa sen muille sukupuoleen katsomatta?

   Lainaa

  32. Tulos: +44 (60 ääntä)
   Ruma Elsa: “Kati” on oikeasti mies, joka trollaa naisprofiililla. Vain siten tuossa on järkeä. Tuo kiero logiikka, että naiset eivät halua miehiltä minkäänlaisia kohteliaisuuksia, jos kerran kehtaavat penätä tasa-arvoa, on kuultu miesasiamiesten suusta satoja kertoja.
   Niin koska naisethan ei yksinkertasesti voi olla kusipäitä, vaan pakko olla naisvihaajien salainen juoni. Missäköhän fantasiamaailmassa oikein elät?

   Lainaa

  33. Tulos: +44 (58 ääntä)
   Ruma Elsa: “Kati” on oikeasti mies, joka trollaa naisprofiililla. Vain siten tuossa on järkeä. Tuo kiero logiikka, että naiset eivät halua miehiltä minkäänlaisia kohteliaisuuksia, jos kerran kehtaavat penätä tasa-arvoa, on kuultu miesasiamiesten suusta satoja kertoja.
   Miesvihasi on ihailtavan mielikuvituksellista. Kyllä tuollaisia Kateja on ihan oikeasti. Ja he ovat naisia, mutta onneksi vähemmistössä. Itsekin sain kerran yhdeltä uusfeministiltä haukut, kun pidin hänelle ovea auki. Tämä siitäkin huolimatta, että pidän aina myös miehille ovea auki.

   Lainaa

  34. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Elukka: Oisko joku luova lyhenne “joka se päivä” tai “joka sen päivä” -sanonnasta?
   Sanonta kuuluu kyllä "harva se päivä".

   Lainaa

  35. Tulos: +39 (45 ääntä)
   Tänään useammankin kerran kauheet uussovinistit (sekä miehet että naiset!) on availleet mulle ovia, kun meidän työpaikkakompleksissa satuin useaan otteeseen liikkumaan ovista syli täynnä tavaraa. Pthyi! (Olin eleestä niin otettu, että unohdin siinä äkkiväärältään loukkaantua!)

   Lainaa

  36. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Näin 30+ vuotta suolistovaivoista kärsineenä, ja muita katselleena, älkää uskoko, jos kukaan perusterve ihminen väittää, että paskalla käynti kestää noin kauan. Ei se kestä. Joko niillä on joku vialla, tai vähintään tarve syödä lisää kuitua, tai sitten ne vaan istuu siellä pytyllä viettämässä omaa aikaansa. En voi käsittää, miksi toi menee niin monelle läpi, ja miksi niin moni mieluummin istuu siellä pöntöllä. Do something!

   Lainaa

  37. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Rinsessa: Pissi. Se on pissa. Ihan oikeesti, pissa!
   Pissis

   Lainaa

  38. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Mä oon kaikkein hämmentynein tuosta ”tuo suomenruotsalainen”. Onko siitä suomenruotsalaisesta ollut puhetta ennenkin ja muut tietävät mihin sillä viitataansen avulla? Tekeekö suomenruotsalaisuus ovien avaamisesta enemmän tai vähemmän sovinistista? Mitä?

   Lainaa

  39. Tulos: +6 (42 ääntä)
   Mikä hitto ihmisiä vaivaa? Itse naisena otan todellakin kohteliaisuutena kun joku mies avaa oven ja kiitän, aina. Tällaset herrasmieseleet on katoava luonnonvara, juurikin tän typerän feminatseilun vuoks. Ootan sitä päivää kun miehiä aletaan syyttää kusipäiks kun tollasta ei enää tapahdukkaan. Se ei ole alentavaa, se ei ole loukkaus, vaan se on kaunis ele. Yrittäkää nyt hyvät naiset rauhottua.

   Lainaa

  40. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Sprikles: Tänään useammankin kerran kauheet uussovinistit (sekä miehet että naiset!) on availleet mulle ovia, kun meidän työpaikkakompleksissa satuin useaan otteeseen liikkumaan ovista syli täynnä tavaraa. Pthyi! (Olin eleestä niin otettu, että unohdin siinä äkkiväärältään loukkaantua!)
   Nokialla Helsingissä kävi (ainakin) kerran niin, että kaveri meni sisälle ison laatikon kanssa, työntekijät avasivat ovet. Ja käveli ulos neljän (kalliin) läppärin kanssa. Tästä lienee pitkälti toistakytä vuotta.

   Lainaa

  41. Vaniljankukka 17.7.2018 23:46
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Vaakku: Äitylit on kuulemma nykyään ihan tyhjä ryhmä, kaikki siirtyneet naistenhuoneelle
   Toi selittäis aika paljon.

   Lainaa

  42. Vaniljankukka 17.7.2018 23:49
   Tulos: +21 (35 ääntä)
   MissK: Näin 30+ vuotta suolistovaivoista kärsineenä, ja muita katselleena, älkää uskoko, jos kukaan perusterve ihminen väittää, että paskalla käynti kestää noin kauan. Ei se kestä. Joko niillä on joku vialla, tai vähintään tarve syödä lisää kuitua, tai sitten ne vaan istuu siellä pytyllä viettämässä omaa aikaansa. En voi käsittää, miksi toi menee niin monelle läpi, ja miksi niin moni mieluummin istuu siellä pöntöllä. Do something!
   Mä taas en oo koskaan tajunu et miksi hitossa kukaan haluaa viettää aikaa pöntöllä. Siis tarpeiden tekemisen jälkeen jää siihen puoleksi tunniksi hengailemaan? Ei siis mitenkään löydy miellyttävämpää tapaa hengailla? Ällöttävää ja todella typerää. Ja kuten jo sanottu: jos todella kestää niin kauan tehdä tarpeensa, on silloin ihan todella jotakin vialla ja pahasti.

   Lainaa

  43. Vaniljankukka 17.7.2018 23:53
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   ….: Miesvihasi on ihailtavan mielikuvⅰtuksellista. Kyllä tuollaisia Kateja on ihan oikeasti. Ja he ovat naisia, mutta onneksi vähemmistössä. Itsekin sain kerran yhdeltä uusfeministiltä haukut, kun pidin hänelle ovea auki. Tämä siitäkin huolimatta, että pidän aina myös miehille ovea auki.
   Jep. Tälleen naisena on pakko sanoa että olen valitettavasti törmännyt sellaisiin naisiin jotka pitävät jonkun saakelin palopuheen ja räyhäämisen heti jos puheeksi tulee miesten kohteliaisuus. Vastaavasti olen nähnyt niin monta oikeaa sovinistia että todella iljettää se kun oikeasti kohtelias ja naisia kunnioittava mies saa jotain rähisemistä kiitokseksi siitä että ottaa muut ihmiset huomioon. Ja huomauttaisin että maailmassa on sen verran paljon ihmisiä että olisi jo aika lakata yleistämästä että "kaikki miehet" ja "kaikki naiset". Kun se nyt ei sitten mitenkään voi pitää paikkaansa ja aina joutuu joku kommentoimaan asiasta.

   Lainaa

  44. Tulos: -23 (37 ääntä)
   yli opisto hörhö: Ikävä kyllä ei ole “miesprofiili”. Näitä tällaisia “sekopäitä” on hyvin paljon.
   Ei ole.

   Lainaa

  45. Tulos: -9 (39 ääntä)
   ….: Miesvihasi on mielikuvⅰtuksellista. Kyllä tuollaisia Kateja on ihan oikeasti. Ja he ovat naisia, mutta onneksi vähemmistössä. Itsekin sain uusfeministiltä haukut, kun pidin hänelle ovea auki.
   Mikä ihmeen "miesviha"? Miehet on ihania, vain tyhmät miehet ja heistä etenkin ilkeät sovinistit ovat kaameita. Nyt kiinnostaa: kun muka pidit tälle feministille ovea auki ja hän suuttui siitä(Miksi? Läväytitkö sen hänen naamalleen?), mistä tiesit, että hän kannattaa feminismiä? Miten sinä oikein päätät sen, ketkä kaikki naiset "kuuluvat femimisteihin"? Taidat päätellä, että kaikki ne naiset, jotka suuttuvat sinulle, ovat aina feministejä.

   Lainaa

  46. Mustalaisnaamio 18.7.2018 0:40
   Tulos: +11 (29 ääntä)
   Ruma Elsa: Ei ole.
   On. Älä taas länkytä vastaan, kun et tiedä mistään mitään.

   Lainaa

  47. Tulos: +23 (31 ääntä)
   MissK: Näin 30+ vuotta suolistovaivoista kärsineenä, ja muita katselleena, älkää uskoko, jos kukaan perusterve ihminen väittää, että paskalla käynti kestää noin kauan. Ei se kestä. Joko niillä on joku vialla, tai vähintään tarve syödä lisää kuitua, tai sitten ne vaan istuu siellä pytyllä viettämässä omaa aikaansa. En voi käsittää, miksi toi menee niin monelle läpi, ja miksi niin moni mieluummin istuu siellä pöntöllä. Do something!
   Nimenomaan do something. Tarinahan ei kerro, onko tuo vessaan linnottautunut perusterve. Jos ei ole mitään tiedossa olevaa syytä, ja kuitenkin usein joutuu istumaan pitkiä aikoja paskalla, kannattaa hakeutua lääkäriin. Mutta eihän nyt toki suomalainen mies sellaista tee... Tosin itse olen kyllä joskus (useinkin) menkkaripuleissani istunut sen kolme varttia kakalla. Tai siis olen ehtinyt puhdistaa itseni ja nousta ylös, ehkä astua kaksi askelta vessan ovesta ulos, kun tulee kiire takaisin. Yhteensä voi vessa olla mulle varattuna lähes tunnin yhteen menoon. Onneksi tuo tyhjennysvaihe kestää vain muutaman tunnin runsaimpana vuotopäivänä. Perusterve olen kyllä, tai siis ei ole suolistosairauksia selittämässä tätä.

   Lainaa

  48. Tulos: +10 (16 ääntä)
   MissK: Näin 30+ vuotta suolistovaivoista kärsineenä, ja muita katselleena, älkää uskoko, jos kukaan perusterve ihminen väittää, että paskalla käynti kestää noin kauan. Ei se kestä. Joko niillä on joku vialla, tai vähintään tarve syödä lisää kuitua, tai sitten ne vaan istuu siellä pytyllä viettämässä omaa aikaansa. En voi käsittää, miksi toi menee niin monelle läpi, ja miksi niin moni mieluummin istuu siellä pöntöllä. Do something!
   Jep. Nisäkkäillä, yksilön koosta ja lajista riippumatta, peräsuolen tyhjentymiseen kuluu aikaa keskimäärin 12 sekuntia. Siitä merkittävästi poikkeava aika tarkoittaa, että suolisto ei toimi kunnolla tai ruokavaliossa on jotain vialla.

   Lainaa

  49. Tulos: +6 (22 ääntä)
   Ruma Elsa: “Kati” on oikeasti mies, joka trollaa naisprofiililla. Vain siten tuossa on järkeä. Tuo kiero logiikka, että naiset eivät halua miehiltä minkäänlaisia kohteliaisuuksia, jos kerran kehtaavat penätä tasa-arvoa, on kuultu miesasiamiesten suusta satoja kertoja.
   Mut mikä tää Ruma Elsa sit on? :/ Noissa kommenteissa ei nimittäin oo mitään järkeä. Ehkä joku toivottaman katkera suohirviö vai liekkö peräti joku, joka kirjoittaa misandrisia kommentteja jotta ihmiset vihaisivat feministejä? "Not sure if Poe's law or just insane"

   Lainaa

  50. Tulos: -8 (30 ääntä)
   Ruma Elsa: Nyt kiinnostaa: kun muka pidit tälle feministille ovea auki ja hän suuttui siitä(Miksi? Läväytitkö sen hänen naamalleen?), mistä tiesit, että hän kannattaa feminismiä? Miten sinä oikein päätät sen, ketkä kaikki naiset “kuuluvat femimisteihin”? Taidat päätellä, että kaikki ne naiset, jotka suuttuvat sinulle, ovat aina feministejä.
   Feministin tunnistaa siitä, että he ilahtuvat kun SEN läväyttää naamalle :D

   Lainaa

  51. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Penttipena: jksp?
   Ja kaikkea sellaista kakkaa?

   Lainaa

  52. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Taidat päätellä, että kaikki ne naiset, jotka suuttuvat sinulle, ovat aina feministejä.
   En suinkaan. Tunnen kyseisen henkilön, ja ainakin tuolloin hän julistautui suureen ääneen feministiksi. En muista tarkalleen mitä hän tuolloin paasasi, mutta raivon sekainen loukkaantunut purkaus lähti siitä, että kehtasin pitää hänelle ovea auki.

   Lainaa

  53. uutta kantaa 18.7.2018 19:25
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Äityli: Äitylit on hiljentyny koska sinne otetaan niin harvoin uusia. Vanhat jäsenet tietää jo mikä aloitus on pelkkää perseilyä eikä enää mene lankaan minkään suhteen. Pitäis saada niitä uusia ketkä draamailis siellä. Nykyään kaikki draama on naistenhuoneella koska siellä on uudempaa väkeä.
   Hauskaa kun näistä faceryhmistä puhutaan täällä kuin ne olis jotain sieniviljelmiä tms. jalostuskohteita :D

   Lainaa

  54. hidassuolinen 18.7.2018 19:28
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Töppöhönö: Opiskeluaikainen kämppikseni harrasti tuota. Oli kuulemma pienestä pitäen tottunut lukemaan Aku Ankat pöntöllä. Itselle oli taas opetettu, että suoritus ja pois, vessa ei ole oleskelutila. Välillä kyllä meinasi hermot pettää, kun hätä pukkasi ja kämppis neljättä varttia vessassa.
   itse en varsinaisesti vietä vessassa aikaa, mutta mulla on aina ollut tavattoman hidas suoli. Muilla perheenjäsenillä taas tavattoman nopea. Joten aina ei ole riittänyt ymmärrys mun vessasessioille :D

   Lainaa

  55. KapteeniSelviö 19.7.2018 11:34
   Tulos: +1 (15 ääntä)
   Jaahas: Kertokaa, miksi ihmiset istuu paskalla 40min? Pitäiskö mennä lääkäriin? Varsinkin kun se on JATKUVAA? Peräpukamia? Ainakin oon joskus kuullu että se voi aiheuttaa niitä, ku istuu puolet päivästä paskalla.
   40min ei ole 12h

   Lainaa

  56. KapteeniSelviö 19.7.2018 11:36
   Tulos: +13 (19 ääntä)
   Sargee: Jep. Nisäkkäillä, yksilön koosta ja lajista riippumatta, peräsuolen tyhjentymiseen kuluu aikaa keskimäärin 12 sekuntia. Siitä merkittävästi poikkeava aika tarkoittaa, että suolisto ei toimi kunnolla tai ruokavaliossa on jotain vialla.
   Kaikki keskimäärin 12s vessareissut lasketaan ripuleiksi

   Lainaa

  57. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Joke: Onhan sitä nykyään jotain “kanapekoniakin” olemassa
   Joo, ja vegaanista riisipaperista tehtyä pekonia myös.

   Lainaa

  58. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Toj Karin: Siinä tapauksessa sulta on jäänyt suurin osa nykyajan telaketjufemakkojen kirjoituksista näkemättä. Olisin onnellinen jos minäkin voisin olla samassa tilanteessa.
   Näin feministinä vaikea samaistua. Mielestäni se on kohteliasta pidellä seuraavalle ovea, varsinkin jos sillä on painavat kantamukset, rattaat ym. mukanaan. Ihan oven pitelijän ja seuraavaksi saapuvan sukupuolista riippumatta.

   Lainaa

  59. Tulos: -6 (22 ääntä)
   Muumi (kopio): Muualla Euroopassa naiset ovat iloisia että mies avaa oven. Tai oikeastaan he odottavat sitä. Mies on juntti jos ei avaa ovea. Sillä välin Suomessa naiset ovat jotenkin oudosti onnistuneet sekoittamaan kohteliaisuuden ja sovinismin keskenään. Tiedoksi sinne feministien kupliin: Ei oven avaus ole loukkaus teitä naisia kohtaan. Ei se ole tasa-arvon vastaista.
   Jos ruvetaan pilkkua viilaamaan, niin oven avaus on lähtökohtaisesti naisen vähäpäätöisyyden osoittamista, eli tietyllä tapaa sovinistista. Oven avaus naiselle on alkujaan ollut miesten pelkuruuden pukemista kohteliaisuudeksi. Nainen päästettiin kulkemaan ovesta ensimmäisenä, varmistamaan, ettei mahdollinen salamurhaaja pääsisi miestä yllättämän, vaan kohteeksi joutuu vähempiarvoinen sukupuoli. (Naiset ensin vaikka heikoille jäille!) Tämä ei tietenkän tänäpäivänä ole eleen tarkoitus, ja ovia availlaan kohteliaisuudesta sukupuoleen katsomatta. Mutta mitä siihen 'ritarillisuuteen' tulee, miettikääpä uudestaan...

   Lainaa

  60. Tulos: +4 (18 ääntä)
   mini: Mut mikä tää Ruma Elsa sit on? Noissa kommenteissa ei nimittäin oo mitään järkeä. Ehkä joku toivottaman katkera suohirviö vai liekkö peräti joku, joka kirjoittaa kommentteja jotta ihmiset vihaisivat feministejä?
   Älä sinä mini inise siellä. Toivottoman katkera taidat olla itse? Feministien salaliitto mielessä, vaikka oikeassa elämässä feministit eivät ole järjestäytynyt tai kiinteä joukko, eikä heillä ole vihakampanjaa miehiä vastaan. Henkilökohtaisuuksiin meneminen kertoo sinusta paljon. Eikö ole vaikeaa keksiä ilkeää sanottavaa sinulle ventovieraasta nimimerkistä?

   Lainaa

  61. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Muslimimaissa tarjoillaan kyllä "veal bacon" nimellä myös naudanliha "pekonia". Sitkeetä ja kuivaa kuin kissanliha (sitä en kyllä ole syönyt), kannattaa jättää väliin jos on esim. Dubaissa hotellin aamiaisella tarjolla.

   Lainaa

  62. Tulos: -1 (17 ääntä)
   Thunder: Jos ruvetaan pilkkua viilaamaan, niin oven avaus on lähtökohtaisesti naisen vähäpäätöisyyden osoittamista, eli tietyllä tapaa sovinistista. Oven avaus naiselle on alkujaan ollut miesten pelkuruuden pukemista kohteliaisuudeksi. Nainen päästettiin kulkemaan ovesta ensimmäisenä, varmistamaan, ettei mahdollinen salamurhaaja pääsisi miestä yllättämän, vaan kohteeksi joutuu vähempiarvoinen sukupuoli. (Naiset ensin vaikka heikoille jäille!) Tämä ei tietenkän tänäpäivänä ole eleen tarkoitus, ja ovia availlaan kohteliaisuudesta sukupuoleen katsomatta. Mutta mitä siihen ‘ritarillisuuteen’ tulee, miettikääpä uudestaan…
   Ihan typerästi viilaat siellä. Ei kukaan ovea auki pitävä mies katso naista vähäpätöiseksi. Vilkkaan, mutta kipeän mielikuvituksen tuotetta tuollainen. Jotain naistutkimuslaitoksen legendaa, ei muuta.

   Lainaa

  63. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Andersson: Ihan typerästi viilaat siellä. Ei kukaan ovea auki pitävä mies katso naista vähäpätöiseksi. Vilkkaan, mutta kipeän mielikuvⅰtuksen tuotetta tuollainen. Jotain naistutkimuslaitoksen legendaa, ei muuta.
   En niin väittnytkään, sanoinhan jo tossa, ettei se tänäpäivänä enää mene niin. Ja oven avaus ON kohteliaisuus. Sen alkuperä ei vain hirveän kohtelias ole. Eihän tänäpäivänä enää yksikään salamurhaaja ole niin tyhmä, että hyökkää ensimmäisen ovesta kulkevan kimppuun. Mielikuvitukseni on kyllä sairas, sitä en kiistä. Mutta ei se ole minun mielikuvituksen tuotosta, että monella asialla on ennenvanhaan ollut täysin päinvastainen merkitys, kuin mitä niillä nykyään on. Ja kuten kulttuureissa on nykyäänkin suuria eroja, saattoi silloinkin oven avaus merkitä eri maissa ihan eri asioita. Kumpa vain eläisimme primitiivisesti pelkästään omien vaistojemme varassa, niin ei tarvitsisi näinkään typeristä asioista kiistellä...

   Lainaa

  64. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Elukka: Oisko joku luova lyhenne “joka se päivä” tai “joka sen päivä” -sanonnasta?
   "Joku sinne päin" Ilmeisesti.

   Lainaa

  65. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Joke: Onhan sitä nykyään jotain “kanapekoniakin” olemassa
   Niin, siksi sen tuotteen nimi onkin KANApekoni, eikä pekoni.

   Lainaa

  66. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Onko tämä oikeasti jokin ilmiö, että naiset suuttuvat ovien availusta? Hämmästyttävää. Eikö feministeillä ole muuta enää parannettavanaan kuin karsia itsestään selviä kohteliaita eleitä? Itse ilahdun suuresti oven avaamisesta, mutta olenkin tasa-arvon kannattaja ja oven avaajan sukupuolella ei ole väliä. Itse availen ovia muille ja pyrin olemaan kohtelias kaikille. Sillä ei pitäisi olla merkitystä muuten kuin kohteliaina käytöstapoina. (On muuten ihailtavaa, kun lapset avaavat aikuisille ovia! Siinä vasta hienoa kasvatusta!) Jatkakaa kohteliaita eleitä! Huomioikaa toisianne! Ei anneta tämän ovenavausvihahömpötyksen nujertaa meiltä käytöstapoja ja tehdä ihmisistä yhä enemmän omaan napaan tuijottelevia. --- En tiedä miksi tuo vessajuttu ärsytti kaikista eniten. 1. Teet julkaisun miehen vessakäynnistä. 2. Olet niin hienostunut, että pissata voi vain posliinipöntölle. 3. Mieleesi tulee käyttäytyä kuin eläin ja mietit kenkiin tai muihin tavaroihin pissaamista sen sijaan, että pissaat johonkin astiaan. 4. Kuvittelet koko asunnon haisevan pissalta, jos kuset muualle kuin posliinipönttöön? Vain aamupissa haisee ellet ole juonut kahvia yms. 5. Miksi parisuhteessa lukitaan vessan ovi? Ja näin ison ongelman voi uusavuttomuus aiheuttaa. Näprätään ennemmin puhelinta kuin ratkaistaan ongelma.

   Lainaa

  67. MuhevaMulta 4.10.2018 14:29
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Penttipena: jksp?
   Ja Kikkeli Sinne Pyllyyn

   Lainaa

  68. Lapinlahden lintunen 28.10.2018 23:16
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Ruma Elsa: “Kati” on oikeasti mies, joka trollaa naisprofiililla. Vain siten tuossa on järkeä. Tuo kiero logiikka, että naiset eivät halua miehiltä minkäänlaisia kohteliaisuuksia, jos kerran kehtaavat penätä tasa-arvoa, on kuultu miesasiamiesten suusta satoja kertoja.
   Lepositeet!

   Lainaa

  69. Tulos: -1 (1 ääni)
   Kuka menee puhelimen kanssa vessaan? Kuka laittaa oven lukkoon kotona mennessään vessaan? Kuka on 40 minuuttia vessassa? Jos ei kakka irtoa niin käsisuihkulla suoleen vettä niin johan irtoaa. Toista tarvittaessa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: McDonald's, pekoni, sika, porsas, eläin, sovinismi, ovi, vessa, vessassa, mies