Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Stalkkerin jäljillä

Pikkukaupungin stalkkeri saa kaikenlaisia huhuja liikkeelle...
Stalkkerin jäljillä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 64 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1088 (1126 ääntä)
   "Ehkä tuli hieman ylireagoitua" kruunasi. Pisteet Keijolle rehtiydestä. :D

   Lainaa

  2. Tulos: +579 (583 ääntä)
   Jatkoa odotellessa... Kiinnostaa itekin saada tietää, et miten homma päättyy. Onko kyseessä joku puolituttu trolli aikojen takaa, joka kiinnijäätyään alkaa sössöttää "hyvästä pilasta" ja "huumorista", vai joku keski-ikää lähestyvä oikea pervo, joka onnellisesti saadaan lukkojen taa. Huolestuttaa toki tytön puolesta, mutta ihan jo juonellisestikin hyvään cliffhangeriin jättävä juttu.

   Lainaa

  3. Tulos: +422 (506 ääntä)
   Kumma kyllä oli mikä aihe tahansa, rasistit saa sen käännettyä aina mamujen syyksi. Mukavaa kuitenkin jos Keijo ymmärsi ylireagoineensa. :D

   Lainaa

  4. Tulos: +301 (337 ääntä)
   Ehdottomasti karmivaa, mutta jäi hämäräksi että mitä "apua" jossain fb-ryhmässä voidaan tuohon antaa..

   Lainaa

  5. Tulos: +163 (169 ääntä)
   Karmivaa

   Lainaa

  6. Tulos: +152 (194 ääntä)
   On kyl käsittämätöntä et miten ihmiset saa revittyy kaikkeen syntipukin. Kertoo vaan älykkyyden rajallisuudesta, jos syyttää kokoajan yhtä ihmisryhmää milloin mistäkin. En tuu koskaan ymmärtää tätä vastakkain asettelua, enkä sitä et jos jollee koittaa saada järkee päähän, et ei kaikki voi olla maahanmuutajien syytä, niin aletaan haukkua sit niitä, jotka koittaa saada järkeä päähän. Yks loputon suo

   Lainaa

  7. Tulos: +242 (268 ääntä)
   Hyvä laittaa fb ryhmään viesti stalkkerista, josta ei tiedetä mitään muuta kuin uhri. Sitten toppuutella ettei ihmiset reagoisi siihen. En nyt ihan ymmärtänyt mitä hyötyä tuosta postaamisesta ylipäätänsä oli, tai mikä sen tarkoitus on. Oksettava tyyppi joka tapauksessa, toivottavasti jää kiinni ilman, että mitään sattuu.

   Lainaa

  8. Tulos: +240 (250 ääntä)
   "sekä perse on nyt suojattu" first things first

   Lainaa

  9. Pullamössöpipari 17.7.2018 2:09
   Tulos: +194 (200 ääntä)
   iina: Ehdottomasti karmivaa, mutta jäi hämäräksi että mitä “apua” jossain fb-ryhmässä voidaan tuohon antaa..
   Ehkä jotain neuvoja miten kannattaa menetellä, että oma turvallisuus pysyy koskemattomana? Juuri jotain millaiset turvakamerat hankkia, tarjota omaa apuaan esim. tilapäisellä majoittamisella yms

   Lainaa

  10. Tulos: +294 (370 ääntä)
   “taitaa teillä kaikilla olla mamut puolisoina” rasistit aina näissä keskusteluissa kuvittelee että pahin loukkaus on sanoa että naisella on ulkomaalainen mies tai että nainen on ulkolaisten perään. Miksi? Minulla on ulkomaalainen mies ja ollaan ihan tavallisia ihmisiä

   Lainaa

  11. King Arthur 17.7.2018 2:57
   Tulos: +233 (241 ääntä)
   Sairas ihminen, eikä näille tehdä edes mitään. Kaiken maailman sarjakuristajat lasketaan ihmisten keskuuteen ja jos näistä stalkkereista menet poliisille juttelemaan niin siellä lähes hirnutaan pihalle.

   Lainaa

  12. Tulos: +383 (403 ääntä)
   Pahin moka tässä lienee kuitenkin se, että Tanja tosissaan profiloi selvän setämiehen tekstin teinin kirjoittamaksi.

   Lainaa

  13. Muumi (kopio) 17.7.2018 6:58
   Tulos: +244 (254 ääntä)
   Kyllä on ihan suomalainen pervo asialla. Ja nuo kirjeet ovat aika uhkaavia. Toivottavasti kusipää saadaan kiinni.

   Lainaa

  14. Tulos: +106 (112 ääntä)
   Mutta entäs teinit?! Miksei kukaan tullut puolustamaan teinejä?!

   Lainaa

  15. Tulos: +104 (118 ääntä)
   Maija: Jatkoa odotellessa… Kiinnostaa itekin saada tietää, et miten homma päättyy. Onko kyseessä joku puolituttu trolli aikojen takaa, joka kiinnijäätyään alkaa sössöttää “hyvästä pilasta” ja “huumorista”, vai joku keski-ikää lähestyvä oikea pervo, joka onnellisesti saadaan lukkojen taa. Huolestuttaa toki tytön puolesta, mutta ihan jo juonellisestikin hyvään cliffhangeriin jättävä juttu.
   Miksi luulet stalkkeria keski-ikäiseksi? Minua vainosi 15-vuotias nuorimies. Tiedoksi kaikille: häirintä, vainoaminen ja uhkailu ovat rikoksia. Jos kohde on alaikäinen, teot tuomitaan törkeinä.

   Lainaa

  16. Tulos: +154 (160 ääntä)
   Hyi helev... tuollainen on oikeasti pelottavaa - mutta äkkiähän se keskustelu lähti lapasesta, ja mitään hyötyähän siitä ei ollut. Ei saanut Sari mitään hyödyllisiä neuvoja keneltäkään. Ja todellakin vaikuttaa enemmän setämieheltä kuin teiniltä.

   Lainaa

  17. Tulos: +166 (172 ääntä)
   Yllätyin että Keijo tajus mokansa

   Lainaa

  18. Tulos: -37 (57 ääntä)
   Eihän nää oo nyt niitä viestejö mitä se sarjakuristaja lähetteli sille jollekin tytölle? Kuulostaisivat samoilta kuin mitä julkaisivat iltapäivälehdissä silloin.

   Lainaa

  19. Kuha sanoo 17.7.2018 9:12
   Tulos: -140 (164 ääntä)
   Jaahas: Pahin moka tässä lienee kuitenkin se, että Tanja tosissaan profiloi selvän setämiehen tekstin teinin kirjoittamaksi.
   Ei tuosta setämiehen tekstiä saa millään. Häiriintynyt nuorimies tai ajattelematon teini, mahdollisesti uhrin pikkuveli kavereineen.

   Lainaa

  20. Esa Lindqvist 17.7.2018 9:18
   Tulos: +103 (109 ääntä)
   Tuosta "toiselta puolelta" päätellen saattas olla naapuri.

   Lainaa

  21. Tulos: +150 (154 ääntä)
   iina: Ehdottomasti karmivaa, mutta jäi hämäräksi että mitä “apua” jossain fb-ryhmässä voidaan tuohon antaa..
   No siis. Jos esimerkiksi löytyisi vaikka kohtalotovereita. Jos joku vaikka olisi saanut vastaavanlaisia kirjeitä ja miten asia on edennyt. Oloa varmasti helpottaisi kuulla kokemuksia muilta ihmisiltä. Tai jos joku vaikka tunnistaisi tuon nimimerkin "RHS". Lisäksi jos jollakin olisi vinkkejä esimerkiksi turvallisuuden parantamiseen tällaisessa tilanteessa. Mitä näitä nyt on.

   Lainaa

  22. Tulos: +106 (114 ääntä)
   Karsea juttu. Ei ole mun mielestä ollenkaan teinin tuottamaa tekstiä mutta ei myöskään setämiehen. (Kai se tarkoittaa 50+ ikävuotta, oliks, tv. nm 1976 syntynyt). Profiloisin sekopään iäksi 25-45 vuotta.

   Lainaa

  23. Tulos: +190 (192 ääntä)
   Juttu on mutkistunut. Kohteelta mm. tyhjennettiin autosta renkaat ja lisää viestejä on tullut. Karsea keissi, mutta niin vaan seuraan Facebookissa touhun kehittymistä. Mielenkiinnosta nääs.

   Lainaa

  24. King Arthur 17.7.2018 11:31
   Tulos: +261 (265 ääntä)
   "Aijai kyllä nuoret ihmiset on kauniita urheillessa" ei kuulosta siltä että asialla on kovin nuori mies.

   Lainaa

  25. Tulos: -18 (44 ääntä)
   RHS on muistaakseni ruostumattoman neliöpalkin lyhenne. Lienee siis joku metallimies tai rautakaupan myyjä?

   Lainaa

  26. Tulos: +61 (67 ääntä)
   Sanazebbo: Karsea juttu. Ei ole mun mielestä ollenkaan teinin tuottamaa tekstiä mutta ei myöskään setämiehen. (Kai se tarkoittaa 50+ ikävuotta, oliks, tv. nm 1976 syntynyt). Profiloisin sekopään iäksi 25-45 vuotta.
   Samoilla linjoilla. Tuli heti mieleen noin 25-40 v. Lähistöllä asuu, varmaan bongannut jostain kaupasta tai lenkkipolulta. Tai mahdollista, että jostain facebookin ryhmästä löytänyt uhrinsa. Todella karmivaa, mutta enpä itse osaisi lisäksi muuta paljon kuin kantaa mukana turvasuihketta ja pilliä ja tarkkailla ulkona liikkuessa ympäristöä.

   Lainaa

  27. Tulos: +13 (25 ääntä)
   Maija: Jatkoa odotellessa… Kiinnostaa itekin saada tietää, et miten homma päättyy. Onko kyseessä joku puolituttu trolli aikojen takaa, joka kiinnijäätyään alkaa sössöttää “hyvästä pilasta” ja “huumorista”, vai joku keski-ikää lähestyvä oikea pervo, joka onnellisesti saadaan lukkojen taa. Huolestuttaa toki tytön puolesta, mutta ihan jo juonellisestikin hyvään cliffhangeriin jättävä juttu.
   Jos rikos on nuo laput ovessa niin valitettavasti ei saada onnellisesti lukkojen taa.

   Lainaa

  28. Tulos: -76 (128 ääntä)
   "Kielenkäyttö viittaa ihan valkonaamaiseen kantasuomalaiseen. Ei ole kielioppivirheitä tuossa" Niin koska yksikään maahanmuuttaja ei osaa kirjottaa oikein? Tiiän että tarkotti hyvää mutta eikös noin alhaset odotukset ole jonkin sortin rasismia itsessään.

   Lainaa

  29. Tyyli paljastaa 17.7.2018 16:13
   Tulos: +137 (145 ääntä)
   ….: “Kielenkäyttö viittaa ihan valkonaamaiseen kantasuomalaiseen. Ei ole kielioppivirheitä tuossa” Niin koska yksikään maahanmuuttaja ei osaa kirjottaa oikein? Tiiän että tarkotti hyvää mutta eikös noin alhaset odotukset ole jonkin sortin rasismia itsessään.
   Totta kai joku voi, mutta tuo on tyyliltään niin perisuomalaista, ettei monelta luonnostaan tulisi, vaikka muuten osaisi kieltä hyvin. Ihan parissa vuodessa ei tuolle tasolle helposti yllä. Kokeile vaikka kääntää englanniksi, niin huomaat itse.

   Lainaa

  30. Tulos: +23 (33 ääntä)
   Keijo on aika...keijo :D

   Lainaa

  31. Tulos: +114 (132 ääntä)
   aina: “taitaa teillä kaikilla olla mamut puolisoina” rasistit aina näissä keskusteluissa kuvittelee että pahin loukkaus on sanoa että naisella on ulkomaalainen mies tai että nainen on ulkolaisten perään. Miksi? Minulla on ulkomaalainen mies ja ollaan ihan tavallisia ihmisiä
   Ei ne mitää tavallisia ihmisiä ole vaan mörköjä, hiisiä ja muuta mystistä alkukantaisten ihmisten tuntemattoman pelosta syntyneitä. Ei mamu ole rasistille millään lailla tavallinen, vaan jotain täysin yliluonnollista, joka samaan aikaan ei ikinä työllisty ja vie kaikki työpaikat. Mamut ovat syypäitä siihen ettei Keijo saa naista, ja olivat syy siihen jo ennen kuin tulivatkaan. Kaikki mikä Keijon elämässä on mennyt pieleen on jollain lailla mamujen syy, ne on vaan nii velhoja ettei aina ole selvää miten.

   Lainaa

  32. Tulos: +41 (43 ääntä)
   iina: Ehdottomasti karmivaa, mutta jäi hämäräksi että mitä “apua” jossain fb-ryhmässä voidaan tuohon antaa..
   Kaikesta päätellen on saanut (Suomessa laittoman) kaasuaseen. Toivottavasti on. Joku on voinut lainata myös riistakameraa. Toivottavasti on.

   Lainaa

  33. Tulos: +193 (201 ääntä)
   Viestien kielenkäyttö on tosi samantyyppistä kuin netissä pyörivien setämiesten, jotka itkevät että voivoi kun he eivät "kilttimiehinä" kelpaa naisille. Ei tosiaankaan tän päivän teinit kirjoita tullaista tekstiä, babe ja tyty on niitten suuhun liian vanhentunutta kieltä. he kirjoittavat lyhentein ja heillä on jo omat terminsä entisajan babelle jne.

   Lainaa

  34. Tulos: +200 (202 ääntä)
   Puistatti kyllä tuo "perhe pysyy, vain jäseniä vaihtuu"! Tuo voi oikeasti olla vaarallinen tyyppi!

   Lainaa

  35. Tulos: +183 (185 ääntä)
   Hairysteed: Puistatti kyllä tuo “perhe pysyy, vain jäseniä vaihtuu”! Tuo voi oikeasti olla vaarallinen tyyppi!
   Minua puistatti "vitun lutka" ja "vihan nouseminen". Aidosti pelottava.

   Lainaa

  36. Tulos: +81 (81 ääntä)
   utale: Hyi helev… tuollainen on oikeasti pelottavaa – mutta äkkiähän se keskustelu lähti lapasesta, ja mitään hyötyähän siitä ei ollut. Ei saanut Sari mitään hyödyllisiä neuvoja keneltäkään. Ja todellakin vaikuttaa enemmän setämieheltä kuin teiniltä.
   Itse asiassa sai. Tossa ei ole kuin pieni osa alkuperäistä keskustelua.

   Lainaa

  37. Tulos: -73 (87 ääntä)
   ?: Viestien kielenkäyttö on tosi samantyyppistä kuin netissä pyörivien setämiesten, jotka itkevät että voivoi kun he eivät “kilttimiehinä” kelpaa naisille. Ei tosiaankaan tän päivän teinit kirjoita tullaista tekstiä, babe ja tyty on niitten suuhun liian vanhentunutta kieltä. he kirjoittavat lyhentein ja heillä on jo omat terminsä entisajan babelle jne.
   Pyörit liikaa vauva-palstalla.

   Lainaa

  38. Tulos: -26 (40 ääntä)
   Jopas: RHS on muistaakseni ruostumattoman neliöpalkin lyhenne. Lienee siis joku metallimies tai rautakaupan myyjä?
   Tämä on paras teoria toistaiseksi, vaikka joku oli aivan varma että kyseessä on tytön setä.

   Lainaa

  39. Tulos: +55 (73 ääntä)
   Sanazebbo: Karsea juttu. Ei ole mun mielestä ollenkaan teinin tuottamaa tekstiä mutta ei myöskään setämiehen. (Kai se tarkoittaa 50+ ikävuotta, oliks, tv. nm 1976 syntynyt). Profiloisin sekopään iäksi 25-45 vuotta.
   Setämies on suhteellinen käsite. 60-v naisen piirittäjänä hän ei ole 50+ vuotta vaan paljon enemmän. 18-naisen piirittäjän voi 35-v mieskin olla "setämies".

   Lainaa

  40. Tulos: +36 (44 ääntä)
   ?: Viestien kielenkäyttö on tosi samantyyppistä kuin netissä pyörivien setämiesten, jotka itkevät että voivoi kun he eivät “kilttimiehinä” kelpaa naisille. Ei tosiaankaan tän päivän teinit kirjoita tullaista tekstiä, babe ja tyty on niitten suuhun liian vanhentunutta kieltä. he kirjoittavat lyhentein ja heillä on jo omat terminsä entisajan babelle jne.
   Kyl tota "tytyä" käyttää tälläkin hetkellä esim. ylilautajonnet. Muuten olen samaa mieltä.

   Lainaa

  41. Tulos: +128 (128 ääntä)
   Kuha sanoo: Ei tuosta setämiehen tekstiä saa millään. Häiriintynyt nuorimies tai ajattelematon teini, mahdollisesti uhrin pikkuveli kavereineen.
   Jos pikkuveli kirjottelis tollasta omalle siskolleen, niin ei todellakaan menisi "ajattelemattoman teinin" kategoriaan enää, vaan olisi kyllä jo ihan yhtä sairas perverssi ja psykopaatti ihan samalla lailla kuin setämieskin olisi.

   Lainaa

  42. Sipoolainen 18.7.2018 11:06
   Tulos: +54 (70 ääntä)
   Plot twist: Keijo oli todellisuudessa syyllinen ja käänsi keskustelun maahanmuuttajiin peitellääkseen jälkensä

   Lainaa

  43. fakta homma 18.7.2018 12:16
   Tulos: +111 (111 ääntä)
   JPT: Samoilla linjoilla. Tuli heti mieleen noin 25-40 v. Lähistöllä asuu, varmaan bongannut jostain kaupasta tai lenkkipolulta. Tai mahdollista, että jostain facebookin ryhmästä löytänyt uhrinsa.
   Kaverin teinitytär sai härskejä kirjeitä postiluukusta viime ystävänpäivän tienoilla, muka rakastuneelta mieheltä. Lähettäjiksi paljastui kaksi saman luokan oppilasta. Molemmat viirupäiset häiriköt ovat 12-vuotiaita tyttöjä, kympin oppilaita ja opettajan suosikkeja.

   Lainaa

  44. purppurakruunu 18.7.2018 13:35
   Tulos: +82 (82 ääntä)
   Apina: No siis. Jos esimerkiksi löytyisi vaikka kohtalotovereita. Jos joku vaikka olisi saanut vastaavanlaisia kirjeitä ja miten asia on edennyt. Oloa varmasti helpottaisi kuulla kokemuksia muilta ihmisiltä. Tai jos joku vaikka tunnistaisi tuon nimimerkin “RHS”. Lisäksi jos jollakin olisi vinkkejä esimerkiksi turvallisuuden parantamiseen tällaisessa tilanteessa. Mitä näitä nyt on.
   Myöskin ihan konkreettisesti apua, jos joku sattuu näkemään lähettelijän kiinnittämässä lappua oveen. Uhrin aikataulun ton tason stalkkeri varmaan jo suurinpiirtein tietää, mutta jos joku sattuu oikeaan aikaan ajamaan ohi tms., niin tietää katsoa tarkemmin.

   Lainaa

  45. voimia uhrille 18.7.2018 19:14
   Tulos: +91 (91 ääntä)
   Pullamössöpipari: Ehkä jotain neuvoja miten kannattaa menetellä, että oma turvallisuus pysyy koskemattomana? Juuri jotain millaiset turvakamerat hankkia, tarjota omaa apuaan esim. tilapäisellä majoittamisella yms
   Juuri näin. Facessa todella iso joukko ihmisiä näkee jutun, jolloin voi saada sellaisia vinkkejä joita ei muuten olisi osannut ajatella. Facen kautta voi myös alkaa pisteet yhdistymään, jos joku muukin on vaikkapa saanut "postia" samoilla nimikirjaimilla, mutta ei ole uskaltanut minnekään siitä hiiskahtaa. Lisäksi myös varoitus muille samassa paikassa asuville, ja saa ihmiset pitämään silmät auki jos näkee jonkun jakelemassa paperilappusia kyseisen henkilön asunnolla. Aina kannattaa yrittää.

   Lainaa

  46. Tulos: -95 (105 ääntä)
   Hey babe.Miten sä oot suojannut sun perseen?Voisinko mä auttaa siinä?Palataan asiaan typy

   Lainaa

  47. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Täällä on aikaisemminkin yksi Roland käyttänyt samaa taktiikkaa. http://www.feissarimokat.com/2014/11/nain-saat-naisia-osa-7/

   Lainaa

  48. Hiljainen fani 18.7.2018 21:25
   Tulos: +37 (49 ääntä)
   Kala: Täällä on aikaisemminkin yksi Roland käyttänyt samaa taktiikkaa. http://www.feissarimokat.com/2014/11/nain-saat-naisia-osa-7/
   Kala! Sinua on ollut jollain oudolla tavalla ikävä.

   Lainaa

  49. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Tai ei samaa taktiikkaa tuon kotivainoamisen suhteen, mutta samankaltaista pelottavan pakkoluontoista lähestymistapaa naisia kohtaan.

   Lainaa

  50. Tulos: +76 (82 ääntä)
   Hiljainen fani: Kala! Sinua on ollut jollain oudolla tavalla ikävä.
   Juu sori, piti käväistä K-Marketissa ja eksyin maitohyllylle.

   Lainaa

  51. Hiljainen fani 18.7.2018 21:39
   Tulos: +56 (62 ääntä)
   Kala: Juu sori, piti käväistä K-Marketissa ja eksyin maitohyllylle.
   Saadaanko me sut nyt takas kirjoittamaan pitkiä kalalyysejä kummallisista aiheista?

   Lainaa

  52. Tulos: +51 (65 ääntä)
   Hiljainen fani: Saadaanko me sut nyt takas kirjoittamaan pitkiä kalalyysejä kummallisista aiheista?
   Ehkä, jos se vain ärsyttää kaikkia sivuston vakipersläpiä tarpeeksi :D

   Lainaa

  53. Gage Roundwell 18.7.2018 21:59
   Tulos: +39 (45 ääntä)
   Täh: Hyvä laittaa fb ryhmään viesti stalkkerista, josta ei tiedetä mitään muuta kuin uhri. Sitten toppuutella ettei ihmiset reagoisi siihen. En nyt ihan ymmärtänyt mitä hyötyä tuosta postaamisesta ylipäätänsä oli, tai mikä sen tarkoitus on. Oksettava tyyppi joka tapauksessa, toivottavasti jää kiinni ilman, että mitään sattuu.
   Tekijä voi lopettaa kun asia tuodaan julki? Joku voi tunnistaa nimimerkin? Voi löytyä muitakin uhreja. Saa tykkäyksiä

   Lainaa

  54. Raku Rintalainen 19.7.2018 0:05
   Tulos: -40 (44 ääntä)
   Aito rakkaus kyllä, yllättää sut kerran..

   Lainaa

  55. Tulos: -11 (19 ääntä)
   Maija: Jatkoa odotellessa… Kiinnostaa itekin saada tietää, et miten homma päättyy. Onko kyseessä joku puolituttu trolli aikojen takaa, joka kiinnijäätyään alkaa sössöttää “hyvästä pilasta” ja “huumorista”, vai joku keski-ikää lähestyvä oikea pervo, joka onnellisesti saadaan lukkojen taa. Huolestuttaa toki tytön puolesta, mutta ihan jo juonellisestikin hyvään cliffhangeriin jättävä juttu.
   Tämähän oli kuin itse Keijo konsanaan. Keski-ikäiset tai ko. ikää lähestyvät ainoastaan voivat olla pervoja? :D :D

   Lainaa

  56. Tulos: +97 (99 ääntä)
   "Teini. Babe ja hymiöitä. Teini." Elikkäs joo, ei todellakaan ole teini :D Tuo on just sellasta tekstiä mitä vanhemmat ihmiset LUULEE teinien kirjottavan, mutta ei todellakaan kirjoita, tollaset hymiötkin kuuluu lähinnä jollekin aikamiespojalle.

   Lainaa

  57. Tulos: -21 (43 ääntä)
   Siis miten se perse on suojattu? Siveysvyölläkö?

   Lainaa

  58. kotisohva sherlock 20.7.2018 16:29
   Tulos: -29 (41 ääntä)
   King Arthur: “Aijai kyllä nuoret ihmiset on kauniita urheillessa” ei kuulosta siltä että asialla on kovin nuori mies.
   stalkkerin on siis oltava keski-ikäinen nainen, jota ketuttaa kun nuori muija kääntää muitten katseet lenkkeillessään.. oikeasti nuista teksteistä ei kyllä voi päätellä yhtään mitään ikään, rotuun tai sukupuoleen liittyvää.

   Lainaa

  59. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Googlettaisin tuon nimimerkinRHS, käyttää sitä varmasti muuallakin

   Lainaa

  60. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Hyi: Googlettaisin tuon nimimerkinRHS, käyttää sitä varmasti muuallakin
   Ja onko tulosteissa vielä nykyään niitä jonkin sortin vesileimoja mistä voisi saada lisäinfoa?

   Lainaa

  61. Tulos: +4 (32 ääntä)
   Paljastui lopulta ilmeisesti keksityksi tarinaksi. Niin kummallisen kuuloinen käänne lopuksi, ihmiset alkoivat kommenteissa epäilemään jutun aitoutta ja kappas kummaa koko julkaisu poistui.

   Lainaa

  62. Tulos: +28 (30 ääntä)
   N: Paljastui lopulta ilmeisesti keksityksi tarinaksi. Niin kummallisen kuuloinen käänne lopuksi, ihmiset alkoivat kommenteissa epäilemään jutun aitoutta ja kappas kummaa koko julkaisu poistui.
   https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/annikan-karmiva-piina-tuntematon-mies-viestittelee-ja-seuraa-tyopaikalle-ala-huoli-tytto-kylla-me-viela-nahdaan/6992652#gs.ksENPtw

   Lainaa

  63. Syötävä kesyhanhi 4.10.2020 22:31
   Tulos: +4 (20 ääntä)
   Keijon kaltaiset persut ovat aina ensimmäisinä käyttämässä nuoren naisen ahdinkoa hyväkseen oman agendansa edistämiseen. Ei heitä kiinnosta naiset, köyhät tai vanhukset.

   Lainaa

  64. Tulos: +10 (10 ääntä)
   No miten tässä lopulta kävi!?!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: stalkkeri, viesti, mamut, maahanmuuttajat, maahanmuutto, lappu, kuva