Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Stalkkerin jäljillä

Pikkukaupungin stalkkeri saa kaikenlaisia huhuja liikkeelle...
Stalkkerin jäljillä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 64 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1087 (1125 ääntä)
      "Ehkä tuli hieman ylireagoitua" kruunasi. Pisteet Keijolle rehtiydestä. :D

      Lainaa

    2. Tulos: +577 (581 ääntä)
      Jatkoa odotellessa... Kiinnostaa itekin saada tietää, et miten homma päättyy. Onko kyseessä joku puolituttu trolli aikojen takaa, joka kiinnijäätyään alkaa sössöttää "hyvästä pilasta" ja "huumorista", vai joku keski-ikää lähestyvä oikea pervo, joka onnellisesti saadaan lukkojen taa. Huolestuttaa toki tytön puolesta, mutta ihan jo juonellisestikin hyvään cliffhangeriin jättävä juttu.

      Lainaa

    3. Tulos: +419 (501 ääntä)
      Kumma kyllä oli mikä aihe tahansa, rasistit saa sen käännettyä aina mamujen syyksi. Mukavaa kuitenkin jos Keijo ymmärsi ylireagoineensa. :D

      Lainaa

    4. Tulos: +301 (337 ääntä)
      Ehdottomasti karmivaa, mutta jäi hämäräksi että mitä "apua" jossain fb-ryhmässä voidaan tuohon antaa..

      Lainaa

    5. Tulos: +163 (169 ääntä)
      Karmivaa

      Lainaa

    6. Tulos: +152 (192 ääntä)
      On kyl käsittämätöntä et miten ihmiset saa revittyy kaikkeen syntipukin. Kertoo vaan älykkyyden rajallisuudesta, jos syyttää kokoajan yhtä ihmisryhmää milloin mistäkin. En tuu koskaan ymmärtää tätä vastakkain asettelua, enkä sitä et jos jollee koittaa saada järkee päähän, et ei kaikki voi olla maahanmuutajien syytä, niin aletaan haukkua sit niitä, jotka koittaa saada järkeä päähän. Yks loputon suo

      Lainaa

    7. Tulos: +242 (268 ääntä)
      Hyvä laittaa fb ryhmään viesti stalkkerista, josta ei tiedetä mitään muuta kuin uhri. Sitten toppuutella ettei ihmiset reagoisi siihen. En nyt ihan ymmärtänyt mitä hyötyä tuosta postaamisesta ylipäätänsä oli, tai mikä sen tarkoitus on. Oksettava tyyppi joka tapauksessa, toivottavasti jää kiinni ilman, että mitään sattuu.

      Lainaa

    8. Tulos: +240 (250 ääntä)
      "sekä perse on nyt suojattu" first things first

      Lainaa

    9. Pullamössöpipari 17.7.2018 2:09
      Tulos: +193 (199 ääntä)
      iina: Ehdottomasti karmivaa, mutta jäi hämäräksi että mitä “apua” jossain fb-ryhmässä voidaan tuohon antaa..
      Ehkä jotain neuvoja miten kannattaa menetellä, että oma turvallisuus pysyy koskemattomana? Juuri jotain millaiset turvakamerat hankkia, tarjota omaa apuaan esim. tilapäisellä majoittamisella yms

      Lainaa

    10. Tulos: +290 (366 ääntä)
      “taitaa teillä kaikilla olla mamut puolisoina” rasistit aina näissä keskusteluissa kuvittelee että pahin loukkaus on sanoa että naisella on ulkomaalainen mies tai että nainen on ulkolaisten perään. Miksi? Minulla on ulkomaalainen mies ja ollaan ihan tavallisia ihmisiä

      Lainaa

    11. King Arthur 17.7.2018 2:57
      Tulos: +232 (240 ääntä)
      Sairas ihminen, eikä näille tehdä edes mitään. Kaiken maailman sarjakuristajat lasketaan ihmisten keskuuteen ja jos näistä stalkkereista menet poliisille juttelemaan niin siellä lähes hirnutaan pihalle.

      Lainaa

    12. Tulos: +380 (400 ääntä)
      Pahin moka tässä lienee kuitenkin se, että Tanja tosissaan profiloi selvän setämiehen tekstin teinin kirjoittamaksi.

      Lainaa

    13. Muumi (kopio) 17.7.2018 6:58
      Tulos: +241 (251 ääntä)
      Kyllä on ihan suomalainen pervo asialla. Ja nuo kirjeet ovat aika uhkaavia. Toivottavasti kusipää saadaan kiinni.

      Lainaa

    14. Tulos: +104 (110 ääntä)
      Mutta entäs teinit?! Miksei kukaan tullut puolustamaan teinejä?!

      Lainaa

    15. Tulos: +103 (117 ääntä)
      Maija: Jatkoa odotellessa… Kiinnostaa itekin saada tietää, et miten homma päättyy. Onko kyseessä joku puolituttu trolli aikojen takaa, joka kiinnijäätyään alkaa sössöttää “hyvästä pilasta” ja “huumorista”, vai joku keski-ikää lähestyvä oikea pervo, joka onnellisesti saadaan lukkojen taa. Huolestuttaa toki tytön puolesta, mutta ihan jo juonellisestikin hyvään cliffhangeriin jättävä juttu.
      Miksi luulet stalkkeria keski-ikäiseksi? Minua vainosi 15-vuotias nuorimies. Tiedoksi kaikille: häirintä, vainoaminen ja uhkailu ovat rikoksia. Jos kohde on alaikäinen, teot tuomitaan törkeinä.

      Lainaa

    16. Tulos: +153 (159 ääntä)
      Hyi helev... tuollainen on oikeasti pelottavaa - mutta äkkiähän se keskustelu lähti lapasesta, ja mitään hyötyähän siitä ei ollut. Ei saanut Sari mitään hyödyllisiä neuvoja keneltäkään. Ja todellakin vaikuttaa enemmän setämieheltä kuin teiniltä.

      Lainaa

    17. Tulos: +164 (170 ääntä)
      Yllätyin että Keijo tajus mokansa

      Lainaa

    18. Tulos: -38 (56 ääntä)
      Eihän nää oo nyt niitä viestejö mitä se sarjakuristaja lähetteli sille jollekin tytölle? Kuulostaisivat samoilta kuin mitä julkaisivat iltapäivälehdissä silloin.

      Lainaa

    19. Kuha sanoo 17.7.2018 9:12
      Tulos: -137 (161 ääntä)
      Jaahas: Pahin moka tässä lienee kuitenkin se, että Tanja tosissaan profiloi selvän setämiehen tekstin teinin kirjoittamaksi.
      Ei tuosta setämiehen tekstiä saa millään. Häiriintynyt nuorimies tai ajattelematon teini, mahdollisesti uhrin pikkuveli kavereineen.

      Lainaa

    20. Esa Lindqvist 17.7.2018 9:18
      Tulos: +102 (108 ääntä)
      Tuosta "toiselta puolelta" päätellen saattas olla naapuri.

      Lainaa

    21. Tulos: +148 (152 ääntä)
      iina: Ehdottomasti karmivaa, mutta jäi hämäräksi että mitä “apua” jossain fb-ryhmässä voidaan tuohon antaa..
      No siis. Jos esimerkiksi löytyisi vaikka kohtalotovereita. Jos joku vaikka olisi saanut vastaavanlaisia kirjeitä ja miten asia on edennyt. Oloa varmasti helpottaisi kuulla kokemuksia muilta ihmisiltä. Tai jos joku vaikka tunnistaisi tuon nimimerkin "RHS". Lisäksi jos jollakin olisi vinkkejä esimerkiksi turvallisuuden parantamiseen tällaisessa tilanteessa. Mitä näitä nyt on.

      Lainaa

    22. Tulos: +105 (113 ääntä)
      Karsea juttu. Ei ole mun mielestä ollenkaan teinin tuottamaa tekstiä mutta ei myöskään setämiehen. (Kai se tarkoittaa 50+ ikävuotta, oliks, tv. nm 1976 syntynyt). Profiloisin sekopään iäksi 25-45 vuotta.

      Lainaa

    23. Tulos: +188 (190 ääntä)
      Juttu on mutkistunut. Kohteelta mm. tyhjennettiin autosta renkaat ja lisää viestejä on tullut. Karsea keissi, mutta niin vaan seuraan Facebookissa touhun kehittymistä. Mielenkiinnosta nääs.

      Lainaa

    24. King Arthur 17.7.2018 11:31
      Tulos: +258 (262 ääntä)
      "Aijai kyllä nuoret ihmiset on kauniita urheillessa" ei kuulosta siltä että asialla on kovin nuori mies.

      Lainaa

    25. Tulos: -18 (44 ääntä)
      RHS on muistaakseni ruostumattoman neliöpalkin lyhenne. Lienee siis joku metallimies tai rautakaupan myyjä?

      Lainaa

    26. Tulos: +60 (66 ääntä)
      Sanazebbo: Karsea juttu. Ei ole mun mielestä ollenkaan teinin tuottamaa tekstiä mutta ei myöskään setämiehen. (Kai se tarkoittaa 50+ ikävuotta, oliks, tv. nm 1976 syntynyt). Profiloisin sekopään iäksi 25-45 vuotta.
      Samoilla linjoilla. Tuli heti mieleen noin 25-40 v. Lähistöllä asuu, varmaan bongannut jostain kaupasta tai lenkkipolulta. Tai mahdollista, että jostain facebookin ryhmästä löytänyt uhrinsa. Todella karmivaa, mutta enpä itse osaisi lisäksi muuta paljon kuin kantaa mukana turvasuihketta ja pilliä ja tarkkailla ulkona liikkuessa ympäristöä.

      Lainaa

    27. Tulos: +13 (25 ääntä)
      Maija: Jatkoa odotellessa… Kiinnostaa itekin saada tietää, et miten homma päättyy. Onko kyseessä joku puolituttu trolli aikojen takaa, joka kiinnijäätyään alkaa sössöttää “hyvästä pilasta” ja “huumorista”, vai joku keski-ikää lähestyvä oikea pervo, joka onnellisesti saadaan lukkojen taa. Huolestuttaa toki tytön puolesta, mutta ihan jo juonellisestikin hyvään cliffhangeriin jättävä juttu.
      Jos rikos on nuo laput ovessa niin valitettavasti ei saada onnellisesti lukkojen taa.

      Lainaa

    28. Tulos: -74 (126 ääntä)
      "Kielenkäyttö viittaa ihan valkonaamaiseen kantasuomalaiseen. Ei ole kielioppivirheitä tuossa" Niin koska yksikään maahanmuuttaja ei osaa kirjottaa oikein? Tiiän että tarkotti hyvää mutta eikös noin alhaset odotukset ole jonkin sortin rasismia itsessään.

      Lainaa

    29. Tyyli paljastaa 17.7.2018 16:13
      Tulos: +134 (142 ääntä)
      ….: “Kielenkäyttö viittaa ihan valkonaamaiseen kantasuomalaiseen. Ei ole kielioppivirheitä tuossa” Niin koska yksikään maahanmuuttaja ei osaa kirjottaa oikein? Tiiän että tarkotti hyvää mutta eikös noin alhaset odotukset ole jonkin sortin rasismia itsessään.
      Totta kai joku voi, mutta tuo on tyyliltään niin perisuomalaista, ettei monelta luonnostaan tulisi, vaikka muuten osaisi kieltä hyvin. Ihan parissa vuodessa ei tuolle tasolle helposti yllä. Kokeile vaikka kääntää englanniksi, niin huomaat itse.

      Lainaa

    30. Tulos: +22 (32 ääntä)
      Keijo on aika...keijo :D

      Lainaa

    31. Tulos: +112 (130 ääntä)
      aina: “taitaa teillä kaikilla olla mamut puolisoina” rasistit aina näissä keskusteluissa kuvittelee että pahin loukkaus on sanoa että naisella on ulkomaalainen mies tai että nainen on ulkolaisten perään. Miksi? Minulla on ulkomaalainen mies ja ollaan ihan tavallisia ihmisiä
      Ei ne mitää tavallisia ihmisiä ole vaan mörköjä, hiisiä ja muuta mystistä alkukantaisten ihmisten tuntemattoman pelosta syntyneitä. Ei mamu ole rasistille millään lailla tavallinen, vaan jotain täysin yliluonnollista, joka samaan aikaan ei ikinä työllisty ja vie kaikki työpaikat. Mamut ovat syypäitä siihen ettei Keijo saa naista, ja olivat syy siihen jo ennen kuin tulivatkaan. Kaikki mikä Keijon elämässä on mennyt pieleen on jollain lailla mamujen syy, ne on vaan nii velhoja ettei aina ole selvää miten.

      Lainaa

    32. Tulos: +41 (43 ääntä)
      iina: Ehdottomasti karmivaa, mutta jäi hämäräksi että mitä “apua” jossain fb-ryhmässä voidaan tuohon antaa..
      Kaikesta päätellen on saanut (Suomessa laittoman) kaasuaseen. Toivottavasti on. Joku on voinut lainata myös riistakameraa. Toivottavasti on.

      Lainaa

    33. Tulos: +190 (198 ääntä)
      Viestien kielenkäyttö on tosi samantyyppistä kuin netissä pyörivien setämiesten, jotka itkevät että voivoi kun he eivät "kilttimiehinä" kelpaa naisille. Ei tosiaankaan tän päivän teinit kirjoita tullaista tekstiä, babe ja tyty on niitten suuhun liian vanhentunutta kieltä. he kirjoittavat lyhentein ja heillä on jo omat terminsä entisajan babelle jne.

      Lainaa

    34. Tulos: +198 (200 ääntä)
      Puistatti kyllä tuo "perhe pysyy, vain jäseniä vaihtuu"! Tuo voi oikeasti olla vaarallinen tyyppi!

      Lainaa

    35. Tulos: +179 (181 ääntä)
      Hairysteed: Puistatti kyllä tuo “perhe pysyy, vain jäseniä vaihtuu”! Tuo voi oikeasti olla vaarallinen tyyppi!
      Minua puistatti "vitun lutka" ja "vihan nouseminen". Aidosti pelottava.

      Lainaa

    36. Tulos: +78 (78 ääntä)
      utale: Hyi helev… tuollainen on oikeasti pelottavaa – mutta äkkiähän se keskustelu lähti lapasesta, ja mitään hyötyähän siitä ei ollut. Ei saanut Sari mitään hyödyllisiä neuvoja keneltäkään. Ja todellakin vaikuttaa enemmän setämieheltä kuin teiniltä.
      Itse asiassa sai. Tossa ei ole kuin pieni osa alkuperäistä keskustelua.

      Lainaa

    37. Tulos: -72 (86 ääntä)
      ?: Viestien kielenkäyttö on tosi samantyyppistä kuin netissä pyörivien setämiesten, jotka itkevät että voivoi kun he eivät “kilttimiehinä” kelpaa naisille. Ei tosiaankaan tän päivän teinit kirjoita tullaista tekstiä, babe ja tyty on niitten suuhun liian vanhentunutta kieltä. he kirjoittavat lyhentein ja heillä on jo omat terminsä entisajan babelle jne.
      Pyörit liikaa vauva-palstalla.

      Lainaa

    38. Tulos: -26 (40 ääntä)
      Jopas: RHS on muistaakseni ruostumattoman neliöpalkin lyhenne. Lienee siis joku metallimies tai rautakaupan myyjä?
      Tämä on paras teoria toistaiseksi, vaikka joku oli aivan varma että kyseessä on tytön setä.

      Lainaa

    39. Tulos: +53 (71 ääntä)
      Sanazebbo: Karsea juttu. Ei ole mun mielestä ollenkaan teinin tuottamaa tekstiä mutta ei myöskään setämiehen. (Kai se tarkoittaa 50+ ikävuotta, oliks, tv. nm 1976 syntynyt). Profiloisin sekopään iäksi 25-45 vuotta.
      Setämies on suhteellinen käsite. 60-v naisen piirittäjänä hän ei ole 50+ vuotta vaan paljon enemmän. 18-naisen piirittäjän voi 35-v mieskin olla "setämies".

      Lainaa

    40. Tulos: +34 (42 ääntä)
      ?: Viestien kielenkäyttö on tosi samantyyppistä kuin netissä pyörivien setämiesten, jotka itkevät että voivoi kun he eivät “kilttimiehinä” kelpaa naisille. Ei tosiaankaan tän päivän teinit kirjoita tullaista tekstiä, babe ja tyty on niitten suuhun liian vanhentunutta kieltä. he kirjoittavat lyhentein ja heillä on jo omat terminsä entisajan babelle jne.
      Kyl tota "tytyä" käyttää tälläkin hetkellä esim. ylilautajonnet. Muuten olen samaa mieltä.

      Lainaa

    41. Tulos: +126 (126 ääntä)
      Kuha sanoo: Ei tuosta setämiehen tekstiä saa millään. Häiriintynyt nuorimies tai ajattelematon teini, mahdollisesti uhrin pikkuveli kavereineen.
      Jos pikkuveli kirjottelis tollasta omalle siskolleen, niin ei todellakaan menisi "ajattelemattoman teinin" kategoriaan enää, vaan olisi kyllä jo ihan yhtä sairas perverssi ja psykopaatti ihan samalla lailla kuin setämieskin olisi.

      Lainaa

    42. Sipoolainen 18.7.2018 11:06
      Tulos: +53 (69 ääntä)
      Plot twist: Keijo oli todellisuudessa syyllinen ja käänsi keskustelun maahanmuuttajiin peitellääkseen jälkensä

      Lainaa

    43. fakta homma 18.7.2018 12:16
      Tulos: +108 (108 ääntä)
      JPT: Samoilla linjoilla. Tuli heti mieleen noin 25-40 v. Lähistöllä asuu, varmaan bongannut jostain kaupasta tai lenkkipolulta. Tai mahdollista, että jostain facebookin ryhmästä löytänyt uhrinsa.
      Kaverin teinitytär sai härskejä kirjeitä postiluukusta viime ystävänpäivän tienoilla, muka rakastuneelta mieheltä. Lähettäjiksi paljastui kaksi saman luokan oppilasta. Molemmat viirupäiset häiriköt ovat 12-vuotiaita tyttöjä, kympin oppilaita ja opettajan suosikkeja.

      Lainaa

    44. purppurakruunu 18.7.2018 13:35
      Tulos: +79 (79 ääntä)
      Apina: No siis. Jos esimerkiksi löytyisi vaikka kohtalotovereita. Jos joku vaikka olisi saanut vastaavanlaisia kirjeitä ja miten asia on edennyt. Oloa varmasti helpottaisi kuulla kokemuksia muilta ihmisiltä. Tai jos joku vaikka tunnistaisi tuon nimimerkin “RHS”. Lisäksi jos jollakin olisi vinkkejä esimerkiksi turvallisuuden parantamiseen tällaisessa tilanteessa. Mitä näitä nyt on.
      Myöskin ihan konkreettisesti apua, jos joku sattuu näkemään lähettelijän kiinnittämässä lappua oveen. Uhrin aikataulun ton tason stalkkeri varmaan jo suurinpiirtein tietää, mutta jos joku sattuu oikeaan aikaan ajamaan ohi tms., niin tietää katsoa tarkemmin.

      Lainaa

    45. voimia uhrille 18.7.2018 19:14
      Tulos: +88 (88 ääntä)
      Pullamössöpipari: Ehkä jotain neuvoja miten kannattaa menetellä, että oma turvallisuus pysyy koskemattomana? Juuri jotain millaiset turvakamerat hankkia, tarjota omaa apuaan esim. tilapäisellä majoittamisella yms
      Juuri näin. Facessa todella iso joukko ihmisiä näkee jutun, jolloin voi saada sellaisia vinkkejä joita ei muuten olisi osannut ajatella. Facen kautta voi myös alkaa pisteet yhdistymään, jos joku muukin on vaikkapa saanut "postia" samoilla nimikirjaimilla, mutta ei ole uskaltanut minnekään siitä hiiskahtaa. Lisäksi myös varoitus muille samassa paikassa asuville, ja saa ihmiset pitämään silmät auki jos näkee jonkun jakelemassa paperilappusia kyseisen henkilön asunnolla. Aina kannattaa yrittää.

      Lainaa

    46. Tulos: -95 (103 ääntä)
      Hey babe.Miten sä oot suojannut sun perseen?Voisinko mä auttaa siinä?Palataan asiaan typy

      Lainaa

    47. Tulos: +24 (30 ääntä)
      Täällä on aikaisemminkin yksi Roland käyttänyt samaa taktiikkaa. http://www.feissarimokat.com/2014/11/nain-saat-naisia-osa-7/

      Lainaa

    48. Hiljainen fani 18.7.2018 21:25
      Tulos: +37 (49 ääntä)
      Kala: Täällä on aikaisemminkin yksi Roland käyttänyt samaa taktiikkaa. http://www.feissarimokat.com/2014/11/nain-saat-naisia-osa-7/
      Kala! Sinua on ollut jollain oudolla tavalla ikävä.

      Lainaa

    49. Tulos: +25 (31 ääntä)
      Tai ei samaa taktiikkaa tuon kotivainoamisen suhteen, mutta samankaltaista pelottavan pakkoluontoista lähestymistapaa naisia kohtaan.

      Lainaa

    50. Tulos: +73 (79 ääntä)
      Hiljainen fani: Kala! Sinua on ollut jollain oudolla tavalla ikävä.
      Juu sori, piti käväistä K-Marketissa ja eksyin maitohyllylle.

      Lainaa

    51. Hiljainen fani 18.7.2018 21:39
      Tulos: +55 (61 ääntä)
      Kala: Juu sori, piti käväistä K-Marketissa ja eksyin maitohyllylle.
      Saadaanko me sut nyt takas kirjoittamaan pitkiä kalalyysejä kummallisista aiheista?

      Lainaa

    52. Tulos: +50 (64 ääntä)
      Hiljainen fani: Saadaanko me sut nyt takas kirjoittamaan pitkiä kalalyysejä kummallisista aiheista?
      Ehkä, jos se vain ärsyttää kaikkia sivuston vakipersläpiä tarpeeksi :D

      Lainaa

    53. Gage Roundwell 18.7.2018 21:59
      Tulos: +38 (44 ääntä)
      Täh: Hyvä laittaa fb ryhmään viesti stalkkerista, josta ei tiedetä mitään muuta kuin uhri. Sitten toppuutella ettei ihmiset reagoisi siihen. En nyt ihan ymmärtänyt mitä hyötyä tuosta postaamisesta ylipäätänsä oli, tai mikä sen tarkoitus on. Oksettava tyyppi joka tapauksessa, toivottavasti jää kiinni ilman, että mitään sattuu.
      Tekijä voi lopettaa kun asia tuodaan julki? Joku voi tunnistaa nimimerkin? Voi löytyä muitakin uhreja. Saa tykkäyksiä

      Lainaa

    54. Raku Rintalainen 19.7.2018 0:05
      Tulos: -39 (43 ääntä)
      Aito rakkaus kyllä, yllättää sut kerran..

      Lainaa

    55. Tulos: -11 (19 ääntä)
      Maija: Jatkoa odotellessa… Kiinnostaa itekin saada tietää, et miten homma päättyy. Onko kyseessä joku puolituttu trolli aikojen takaa, joka kiinnijäätyään alkaa sössöttää “hyvästä pilasta” ja “huumorista”, vai joku keski-ikää lähestyvä oikea pervo, joka onnellisesti saadaan lukkojen taa. Huolestuttaa toki tytön puolesta, mutta ihan jo juonellisestikin hyvään cliffhangeriin jättävä juttu.
      Tämähän oli kuin itse Keijo konsanaan. Keski-ikäiset tai ko. ikää lähestyvät ainoastaan voivat olla pervoja? :D :D

      Lainaa

    56. Tulos: +95 (97 ääntä)
      "Teini. Babe ja hymiöitä. Teini." Elikkäs joo, ei todellakaan ole teini :D Tuo on just sellasta tekstiä mitä vanhemmat ihmiset LUULEE teinien kirjottavan, mutta ei todellakaan kirjoita, tollaset hymiötkin kuuluu lähinnä jollekin aikamiespojalle.

      Lainaa

    57. Tulos: -20 (42 ääntä)
      Siis miten se perse on suojattu? Siveysvyölläkö?

      Lainaa

    58. kotisohva sherlock 20.7.2018 16:29
      Tulos: -30 (40 ääntä)
      King Arthur: “Aijai kyllä nuoret ihmiset on kauniita urheillessa” ei kuulosta siltä että asialla on kovin nuori mies.
      stalkkerin on siis oltava keski-ikäinen nainen, jota ketuttaa kun nuori muija kääntää muitten katseet lenkkeillessään.. oikeasti nuista teksteistä ei kyllä voi päätellä yhtään mitään ikään, rotuun tai sukupuoleen liittyvää.

      Lainaa

    59. Tulos: +3 (9 ääntä)
      Googlettaisin tuon nimimerkinRHS, käyttää sitä varmasti muuallakin

      Lainaa

    60. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Hyi: Googlettaisin tuon nimimerkinRHS, käyttää sitä varmasti muuallakin
      Ja onko tulosteissa vielä nykyään niitä jonkin sortin vesileimoja mistä voisi saada lisäinfoa?

      Lainaa

    61. Tulos: +5 (31 ääntä)
      Paljastui lopulta ilmeisesti keksityksi tarinaksi. Niin kummallisen kuuloinen käänne lopuksi, ihmiset alkoivat kommenteissa epäilemään jutun aitoutta ja kappas kummaa koko julkaisu poistui.

      Lainaa

    62. Tulos: +26 (28 ääntä)
      N: Paljastui lopulta ilmeisesti keksityksi tarinaksi. Niin kummallisen kuuloinen käänne lopuksi, ihmiset alkoivat kommenteissa epäilemään jutun aitoutta ja kappas kummaa koko julkaisu poistui.
      https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/annikan-karmiva-piina-tuntematon-mies-viestittelee-ja-seuraa-tyopaikalle-ala-huoli-tytto-kylla-me-viela-nahdaan/6992652#gs.ksENPtw

      Lainaa

    63. Syötävä kesyhanhi 4.10.2020 22:31
      Tulos: +4 (20 ääntä)
      Keijon kaltaiset persut ovat aina ensimmäisinä käyttämässä nuoren naisen ahdinkoa hyväkseen oman agendansa edistämiseen. Ei heitä kiinnosta naiset, köyhät tai vanhukset.

      Lainaa

    64. Tulos: +8 (8 ääntä)
      No miten tässä lopulta kävi!?!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: stalkkeri, viesti, mamut, maahanmuuttajat, maahanmuutto, lappu, kuva