Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 212

Vanhasta koulusta saadut ikkunat eivät sittenkään olleet siunaus.
Kuvakooste, osa 212

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 28 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -39 (363 ääntä)
   Koiro?

   Lainaa

  2. Tulos: -23 (77 ääntä)
   Nauran liikaa

   Lainaa

  3. Tulos: +226 (250 ääntä)
   Komppaan Jyriä, en näköjään saakaan ruokkia krokoa lapsellani. Höh!

   Lainaa

  4. Tulos: +211 (257 ääntä)
   Juukelis: Koiro?
   Vuh?

   Lainaa

  5. Tulos: +5 (53 ääntä)
   Jyri, my MAN

   Lainaa

  6. Pekka Paska 21.6.2018 7:12
   Tulos: +213 (291 ääntä)
   Ei varmaan juu ole vetänyt kameraa niin nopeasti esille, ei varmaan vetänyt kameraa lainkaan esille. On nimittäin netissä pidempään pyörinyt kuva.

   Lainaa

  7. Tulos: +46 (68 ääntä)
   Skootterikoira on cool :D

   Lainaa

  8. Tulos: -15 (41 ääntä)
   Jyri, mennään naimisiin!

   Lainaa

  9. Tulos: -19 (143 ääntä)
   Koiro on EVK- eli Eläinvideokerho-kieltä. Facebookin ehdottomasti paras ja upein ja mahtavin ryhmä!!!

   Lainaa

  10. Kilokalori 21.6.2018 8:06
   Tulos: +139 (167 ääntä)
   Juukelis: Koiro?
   Ja kisse.

   Lainaa

  11. Tulos: +17 (77 ääntä)
   Joku jaksaa jauhaa koirista, kun skootteristin sukat ne rikos on.

   Lainaa

  12. Mustalaisnaamio 21.6.2018 10:43
   Tulos: +60 (86 ääntä)
   Johnny: Skootterikoira on cool
   Skootterikoiro.

   Lainaa

  13. Eipäs liioitella 21.6.2018 11:52
   Tulos: -13 (67 ääntä)
   Koiro: Koiro on EVK- eli Eläinvideokerho-kieltä. Facebookin ehdottomasti paras ja upein ja mahtavin ryhmä!!!
   Puoliksi oikein. Koiro, kisse, yms. ovat EVK-ryhmässä käytettyä kieltä. EVK ei kuitenkaan ole Facebookin paras, upein ja mahtavin ryhmä (eikä edes tai). Kyseinen ryhmä on poikkeuksellisen suosittu lähinnä siksi, että sinne ei päästetä kaikkia halukkaita, joten jos onnistut sinne pääsemään (nykyään mahdollista lähinnä vain jos tunnet ylläpitäjän henkilökohtaisesti) voit tuntea itsesi erityiseksi. Mitään muuta syytä ryhmän suosiolle ei oikein voikaan olla, sillä suurin osa ryhmän julkaisuista on nähtävillä muissakin eläinryhmissä ja merkittävä osa julkaisuista on kiertänyt netissä jo vuosia.

   Lainaa

  14. Tulos: +13 (65 ääntä)
   Juukelis: Koiro?
   Parempi kuitenkin kuin koiruli

   Lainaa

  15. Tulos: +25 (33 ääntä)
   Siinä vasta viileä koira. Juoksisin itsekin perässä.

   Lainaa

  16. Tulos: +104 (134 ääntä)
   En kyllä tajua ihmisiä, joiden pitää julkaista jonkun muun ottama kuva ja väittää että se on oma. Mitä helvettii oikeesti? Eikö se kuva ole tarpeeksi hyvä/hauska jos myönnät että se ei oo sun? Ja varsinkin jos se on joku netissä kiertävä, eikö yhtään hävetä kun siitä jää niin helposti kiinni? Tai jos ei ole, niin onko syytä olla itestään jotenkin ylpeä?

   Lainaa

  17. Tulos: +20 (38 ääntä)
   Juukelis: Koiro?
   Hän

   Lainaa

  18. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Näpä: Joku jaksaa jauhaa koirista, kun skootteristin sukat ne rikos on.
   Nehän on just parhaat?

   Lainaa

  19. Tulos: -8 (30 ääntä)
   Pekka Paska: Ei varmaan juu ole vetänyt kameraa niin nopeasti esille, ei varmaan vetänyt kameraa lainkaan esille. On nimittäin netissä pidempään pyörinyt kuva.
   Insert meme: "Hush, let people enjoy things."

   Lainaa

  20. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Juukelis: Koiro?
   Lisäksi ap:n koira oli "auki", joka tuntuu olevan joillekkin "kiinni" pitämisen vastakohta.

   Lainaa

  21. Tulos: +20 (44 ääntä)
   Koiro: Koiro on EVK- eli Eläinvideokerho-kieltä. Facebookin ehdottomasti paras ja upein ja mahtavin ryhmä!!!
   Se ei edelleenkään ole siellä ryhmässä keksitty sana :D Huvittaa kun niin monet ryhmäläiset luulevat että koiro ja kisse ovat lähtöisin EVK-ryhmästä.

   Lainaa

  22. Tulos: +23 (47 ääntä)
   Huhis: Se ei edelleenkään ole siellä ryhmässä keksitty sana Huvittaa kun niin monet ryhmäläiset luulevat että koiro ja kisse ovat lähtöisin EVK-ryhmästä.
   Ihan sama mistä Ylilaudalta tai nauriksesta ovat lähtöisin, helvetin ärsyttäviä sanoja molemmat.

   Lainaa

  23. Tulos: +56 (68 ääntä)
   Miu: En kyllä tajua ihmisiä, joiden pitää julkaista jonkun muun ottama kuva ja väittää että se on oma. Mitä helvettii oikeesti? Eikö se kuva ole tarpeeksi hyvä/hauska jos myönnät että se ei oo sun? Ja varsinkin jos se on joku netissä kiertävä, eikö yhtään hävetä kun siitä jää niin helposti kiinni? Tai jos ei ole, niin onko syytä olla itestään jotenkin ylpeä?
   Koirakuva löytyy omasta instagramista erikamiia_. Istanbulissa otettu noin kk sitten . Ei ole tarvinut varastaa, eikä ole pyörinyt tuon pidempään missään:D Ja EVK=<3

   Lainaa

  24. Tulos: +15 (31 ääntä)
   Eipäs liioitella: Puoliksi oikein. Koiro, kisse, yms. ovat EVK-ryhmässä käytettyä kieltä. EVK ei kuitenkaan ole Facebookin paras, upein ja mahtavin ryhmä (eikä edes tai). Kyseinen ryhmä on poikkeuksellisen suosittu lähinnä siksi, että sinne ei päästetä kaikkia halukkaita, joten jos onnistut sinne pääsemään (nykyään mahdollista lähinnä vain jos tunnet ylläpitäjän henkilökohtaisesti) voit tuntea itsesi erityiseksi. Mitään muuta syytä ryhmän suosiolle ei oikein voikaan olla, sillä suurin osa ryhmän julkaisuista on nähtävillä muissakin eläinryhmissä ja merkittävä osa julkaisuista on kiertänyt netissä jo vuosia.
   Kyseessä oli henkilökohtainen mielipide, ei universaali totuus. Myönnän auliisti ettei minulla ole vertailupohjaa kaikista facebook-ryhmistä. Mielipiteeni perustuu sille tosiasialle että EVK on oman kokemukseni mukaan facebookin myönteisin ryhmä. Siellä jaetaan netissä pyöriviä eläinkuvia mutta myös kuvia omista lemmikeistä tai eläimistä joihin on törmännyt luonnossa sekä eläinaiheisia uutisia ja videoita. Myös kommentit pysyvät myönteisinä, toisin kuin facebookissa yleensä (ja feissarimokissa näköjään). Taidat olla itse katkera kun et ole päässyt ryhmään mukaan? Ja sille toiselle kommentoijalle tiedoksi etten väittänyt että EVK keksi tämän koiro-kielen, ilmoitin vaan että sitä käytetään siellä ja tunnistin että kuva on peräisin ko. ryhmästä. Ettei kyse ole kirjoitusvirheestä, kuten joku ehkä ajatteli. Kyseisestä "kielestä" voi ja saa olla montaa mieltä. Itseäni se ei häiritse, lähinnä huvittaa.

   Lainaa

  25. Tulos: +6 (18 ääntä)
   Arrrgh: Parempi kuitenkin kuin koiruli
   Tai koiruus!

   Lainaa

  26. Tulos: +55 (63 ääntä)
   Pekka Paska: Ei varmaan juu ole vetänyt kameraa niin nopeasti esille, ei varmaan vetänyt kameraa lainkaan esille. On nimittäin netissä pidempään pyörinyt kuva.
   Itseasiassa tää on mun tutun julkasu. Aattelin tän kommentin jälkee että ei perkele, onko oikeesti ottanu kuvan netistä ja ladannu omanaan, mutta sit tein googlella kuvahaun enkä löytäny tätä samaa kuvaa julkastuna netistä ENNEN kun hän oli sen facebookkiin ja instagrammiin ladannu. Eli tod näk kaikki vaan ottanu hänen kuvansa ja käyttää meeminä

   Lainaa

  27. Tulos: +62 (68 ääntä)
   Pekka Paska: Ei varmaan juu ole vetänyt kameraa niin nopeasti esille, ei varmaan vetänyt kameraa lainkaan esille. On nimittäin netissä pidempään pyörinyt kuva.
   Jos etsii Googlen reverse -kuvahaulla, niin huomaa, että "netissä pidempään pyörinyt" tarkoittaa, että pyörinyt netissä toukokuun lopusta saakka. Itse asiassa aikaisimmat osumat ovat pari päivää sen jälkeen, kun kuva on postattu FB-ryhmään. Mutta onhan kuukausikin jo "pitkä" aika!

   Lainaa

  28. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Tyylikkään näköinen koira. Skootterilla onneksi pääsee ajelee hiljaa, vittumaista vaan jos joku muu on huono kuski ja ajaa kylkeen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, ikkuna, kyltti, krokotiili, varoitus, koira, skootteri, koulu, remontti