Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 13

Aiheena miesten rumat vaatteet.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 13

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 52 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +781 (871 ääntä)
      Yllättyneitä että lökäpöksyjen seurasta löytyy kunnon ykkösluokan elämänkoululainen? Ai ei ole, no mä arvasin.

      Lainaa

    2. fruttidinightmare 19.4.2018 0:47
      Tulos: -139 (201 ääntä)
      Ei tuoreempaa matskua ole saatavilla?

      Lainaa

    3. Tulos: +544 (608 ääntä)
      Onpas inhottavaa esineellistämistä. Miksei mies saisi pukeutua vain itseään varten, ilman että naisten tarvitsee sitä kommentoida.

      Lainaa

    4. Tulos: +139 (203 ääntä)
      Elämäm_koulu on vahva

      Lainaa

    5. Tulos: +340 (380 ääntä)
      Noh, en kyllä itsekään perusta vaatteiden dissaamisesta, oli sitten miesten tai naisten. Minusta on vaan kiva, että maailmassa on paljon eri tyylejä, joista eri ihmiset pystyvät löytämään jotain omaa :^)

      Lainaa

    6. Tulos: +334 (336 ääntä)
      Yllättävä loppu.

      Lainaa

    7. Tulos: +287 (307 ääntä)
      Muuten kaikki saavat mun puolestani pukeutua ihan miten tahtovat, mutta myönnettäköön että traumatisoidun hieman lisää joka kerta kun näen lökäri-poikien takapuolen vilkkuvan, tai esiteini-ikäisten tyttöjen rintakehän esillä. Enpä tosin mene siitä mitään sanomaan, tulee vaan käveltyä aika paljon silmät kiinni. :'D

      Lainaa

    8. Tulos: +240 (242 ääntä)
      Nyt haluan todellakin tietää mitä tossa välissä sanottiin...

      Lainaa

    9. Tulos: +207 (213 ääntä)
      poika ja mies- ystävät

      Lainaa

    10. Tulos: +63 (73 ääntä)
      Ihan fiksun päätöksen tehny tää Henna **** kun on nyt vähentäny noissa ryhmissä pyörimistä. Se aiheutti aina riitoja. Liekö tahallaan vai vahingossa.

      Lainaa

    11. Tulos: +227 (231 ääntä)
      kyl siihen jo jonkinlaista taitoa vaatii että housuista lähteny alotus päätyy poliisiasiaks... en itekään hirveesti perusta muiden vaatemaun haukkumisesta, jokanen eläköön omaa elämäänsä, mut ei siitä myöskään nyt ihan noin paljon tartte loukkaantua.

      Lainaa

    12. Tulos: -23 (133 ääntä)
      Apustuja: Yllättyneitä että lökäpöksyjen seurasta löytyy kunnon ykkösluokan elämänkoululainen? Ai ei ole, no mä arvasin.
      Kyllä: Elämäm_koulu on vahva
      Vaihtakaas jo sitä levyä...

      Lainaa

    13. Tulos: +148 (154 ääntä)
      Tottakai pukeutumistyyleistä voi keskustella niin kuin muistakin mielipideasioista, mutta ei niitä pidä henkilökohtaiselle tasolle viedä. Jos joku ei pidä tietynlaisista vaatteista, olkoon asia niin. Kenenkään ihmisarvoon asia ei mitenkään liity.

      Lainaa

    14. Tulos: +268 (270 ääntä)
      Henna: "mua loukkaa iha vitusti se et te ette hyväksy ihmisten erillaisia pukeutumistyylejä, ja että teän mielestä se yks ja ainoo tietty on se oikee!" Henna kaks kommenttia aiemmin: "tiukat farkut kuuluu muijille, ei jätkille" Hmm...

      Lainaa

    15. Tulos: -20 (154 ääntä)
      Mitäs jos seuraavaksi sitten arvosteltaisiin kovaan ääneen hirveitä akkojen tyylejä, et mitä riepuja ja rytkynkappaleita niistä jotkut päällensä vetää? :D Ihan tosissaan todella halpamaista et arvostellaan ihmisiä pukeutumisen perusteella. Kasvakaa aikuisiksi. Vaatteet ei välttämättä kerro ihmisestä mitään. Vanhoissa halpisvaatteissa, kehnompaan tyyliin pukeutunu herra voi olla menestynyt bisnesmies.. Hienoissa merkkivaatteissa ja koreileva saapastelija puolestaan voikin olla juuri se köyhä elämänkoululainen joka on luottotietonsa pistäny haisemaan tilatessaan netistä laskulla kaikkea kallista niin paljon kun pystyy. Näitä riittää.

      Lainaa

    16. Tulos: +97 (103 ääntä)
      Jätkä sitä jätkä tätä. Hirveetä luettavaa.

      Lainaa

    17. Tulos: +185 (195 ääntä)
      Jonne: Mitäs jos seuraavaksi sitten arvosteltaisiin kovaan ääneen hirveitä akkojen tyylejä, et mitä riepuja ja rytkynkappaleita niistä jotkut päällensä vetää? Ihan tosissaan todella halpamaista et arvostellaan ihmisiä pukeutumisen perusteella. Kasvakaa aikuisiksi. Vaatteet ei välttämättä kerro ihmisestä mitään. Vanhoissa halpisvaatteissa, kehnompaan tyyliin pukeutunu herra voi olla menestynyt bisnesmies.. Hienoissa merkkivaatteissa ja koreileva saapastelija puolestaan voikin olla juuri se köyhä elämänkoululainen joka on luottotietonsa pistäny haisemaan tilatessaan netistä laskulla kaikkea kallista niin paljon kun pystyy. Näitä riittää.
      Eikös tuota ole harrastettu vuosikymmenet? Iltapäivälehdet ovat täynnä naisten "noloja asumokia". Netti on pullollaan keskusteluja siitä, miten naiset pukeutuvat väärin. Joko näkyy liikaa ihoa tai liian vähän. Liian kireitä vaatteita tai liian löysiä. Aikalailla on ollut laput silmillä jos ei ole tätä huomannut.

      Lainaa

    18. LaadukasJorma 19.4.2018 9:29
      Tulos: -132 (190 ääntä)
      Ne semmoset pillifarkut miehillä on kyllä oikeesti todella typerän näköset. Varsinkin kun niiden käyttäjät ovat lähes aina jotain 50kg tikkuja. Oikeen paistaa kilometrin päähän, kuinka on viimesetkin miehisyyden rippeet kadonnut.

      Lainaa

    19. Tulos: +88 (100 ääntä)
      Tottakai vaatteita ja erilaisia tyylejä saa arvostella? Niinhän ne muotilehdetkin tekee jatkuvasti mikä olisi IN ja mikä OUT mutta ei pidä mennä ihmistä vaatteiden takia tuomitsemaan miksikään. Niinkuin tuollakin nuo löysät vaatteet yhdistettiin välittömästi elämänkouluun. Kuitenkin vähän arvasin että joku ottaa henk.koht ja alkaa mesoamaan mutta ihan fobat ja kaikki, huhhuh. Ps. Tuota elämänkoulua terminä on viljelty jo liian paljon, menettänyt merkityksensä mikä se nyt ikinä olikaan kun ihan sama mitä teet niin joku huutaa elämänkoulua..

      Lainaa

    20. Yrmeli Kuohittu-Jormanainen 19.4.2018 9:36
      Tulos: +93 (97 ääntä)
      Eniten hämmästynyt olin siitä miten kypsästi tämä loppui. Tai siis, lähinnä aiempiin viesteihinsä verrattuna.

      Lainaa

    21. Tulos: +20 (32 ääntä)
      Voisi kysyä, että eikö Julianaa hävetä. Keskustelu/riita olisi voinut päättyä tuohon, mutta Julianan piti vielä lisätä vettä myllyyn asiattomilla kommenteilla...

      Lainaa

    22. Tulos: +122 (126 ääntä)
      : poika ja mies- ystävät
      Miksei poika ja ilves- ystäviä oteta ikinä huomioon?

      Lainaa

    23. Tulos: +41 (55 ääntä)
      Ihana huomata et jopa tollasesta elämämkoululaisesta löytyy kyky myöntää omat virheensä ja pyytämään anteeksi. Sillä pääsee elämässä jo pitkälle vaikka olis muuten täysin idiootti

      Lainaa

    24. Tulos: -18 (32 ääntä)
      Samaa paskavääntöö ku äityleissä, ei jaksa lukea kun idiootit tappelevat sanamuodoista ja nillittävät eriävistä mielipiteistä. Viimeisin keissi jossa naiset väänsi ja kuolin häpeään, oli sen mv-lehden pääjehun sekoilut. Omainen puolustelee ja haukkuu kun ihmiset ymmärtää Iljan olevan ääliö.

      Lainaa

    25. yli opisto hörhö 19.4.2018 11:09
      Tulos: +89 (99 ääntä)
      Sehän on aina todella fiksua tuomita ihmiset sen mukaan miten he pukeutuvat. Antaa todella viisaan ja aikuismaisen kuvan henkilöistä. Aikoinaan kun sain uuden naapurin niin aika äkkiä leimasin hänet "juopoksi" kun parvekkeella ja rapussa oli aina nuhjuiset verkkarit ja t-paita päällä ja varsinkin parvekkeella kaljatölkki kädessä istuskeli rööki huulessa pitkiäkin aikoja. En tuominnut sen kummemmin mutta ajattelin että joku näitä "elämän kova koululaisia" varmasti. Nojoo, jossain vaiheessa tuli puhetta niin selvisi että hän on erään paikallisen yläkoulun rehtori. Eronnut vaimostaan ja lapset on aikuisia. Parkkipaikalla suht uusi mersu ja "työvaatteet" hieman erosivat vapaa-ajan vaatteista. Vanha ja hieman korni sanonta kirjasta ja sen kansista on aika tavalla osuva kun puhutaan pukeutumistyyleistä.

      Lainaa

    26. Tulos: +62 (62 ääntä)
      Tyylien arvostelu on hauskaa! Mutta vain silloin, kun osaa ottaa sitä samaa vastaan. Eikä mennä henkilökohtaisuuksiin. Jokaisen tyylissä on kuitenkin jotain urpoa, ite olen varmasti jonkun mielestä 100 % kouvolapissis, ja voin nauraa sille asialle itsekin.

      Lainaa

    27. Tulos: +54 (62 ääntä)
      Roikkuvia housuja ja yli-isoja paitoja pitävät pojat näyttävät silmääni vaan siltä, etteivät he osaa ostaa sopivia vaatteita. Vaan onhan tämän muotisuuntauksen ihmisillä kasvun varaa, ehhehheh... Vakavasti puhuen olen ollut monen mukavan ja tietoisen ihmisen kanssa tekemisissä, jonka leveät ja kuvioidut farkut roikkuivat jossain perseen ja polvien välimaastossa ja kalsareita peitti tribaalihuppari. Toisaalta he eivät olleet mitenkään vannoutuneita vaatetuksensa mukaiselle skenelle, vaan istuivat iltaa hevareiden ja/tai hippien siinä missä "tavistenkin" kanssa.

      Lainaa

    28. Tulos: +22 (40 ääntä)
      "erillaisia" voi luoja, se on erilaisia...

      Lainaa

    29. Tulos: -72 (94 ääntä)
      Mjv: Onpas inhottavaa esineellistämistä. Miksei mies saisi pukeutua vain itseään varten, ilman että naisten tarvitsee sitä kommentoida.
      Koska naiset on häikäilemättömiä, epärehellisiä, ilkeitä selän takana puhujia ja kaikesta pitää juoruta. Ja Kyllä, olen itsekin nainen, eli tiedän mistä puhun...valitettavasti.

      Lainaa

    30. Tulos: +74 (74 ääntä)
      "mua loukkaa et te ette hyväksy ihmisten erilaisia pukeutumistyylejä" ...kunhan vaan naiset pukeutuu tiukkoihin farkkuihin ja miehet ei?

      Lainaa

    31. Tulos: +68 (74 ääntä)
      LaadukasJorma: Ne semmoset pillifarkut miehillä on kyllä oikeesti todella typerän näköset. Varsinkin kun niiden käyttäjät ovat lähes aina jotain 50kg tikkuja. Oikeen paistaa kilometrin päähän, kuinka on viimesetkin miehisyyden rippeet kadonnut.
      Jesssss kyllä just näin. On vain yksi oikea ja hyväksyttävä tapa toteuttaa miehisyyttä. /s

      Lainaa

    32. Tulos: +36 (46 ääntä)
      Hennan vika kommentti oli yllättävän...järkevä? Ja musta toi keskustelun aloitus jonka tarkoituksena on haukkua erilaisia vaatetyylejä on aika... elämämkoululaista?

      Lainaa

    33. Oma tyyli paras tyyli 19.4.2018 14:17
      Tulos: -12 (26 ääntä)
      "...te ette hyväksy ihmisten erillaisia puketumistyylejä, ja teän mielestä se yks ja ainoo tietty on se oikee!" Tämä! Hennalta tuo oli hyvin ainakin sanottu näin ainakin tällaisen mielestä joka antaa ihmisten pukeutua sillain kun ne haluaa.

      Lainaa

    34. Tulos: +6 (20 ääntä)
      Hihi: Miksei poika ja ilves- ystäviä oteta ikinä huomioon?
      Tai täällä Helsingissä poika ja jokerit -ystäviä. =)

      Lainaa

    35. Tulos: +36 (54 ääntä)
      Tuosta tyylistä kieltämättä tulee mieleen päihdeongelmainen.

      Lainaa

    36. Tulos: -5 (43 ääntä)
      Joopajoo: Vaihtakaas jo sitä levyä…
      Lökäpöksy tunnistautui :D

      Lainaa

    37. Tulos: +41 (41 ääntä)
      Vieläkö nuoret roikottaa housujaan? Ei ole tullut kiinnitettyä huomiota. Tuli vain hieman nostalginen olo, koska omalla ensimmäisellä poikaystävällä, eli jätkällä, oli juuri tuollaiset vaatteet. Ja voi jätkät miten kovin aikuiset niitä paheksuivat ja nauroivat.

      Lainaa

    38. Tulos: +35 (35 ääntä)
      Täti: Vieläkö nuoret roikottaa housujaan? Ei ole tullut kiinnitettyä huomiota. Tuli vain hieman nostalginen olo, koska omalla ensimmäisellä poikaystävällä, eli jätkällä, oli juuri tuollaiset vaatteet. Ja voi jätkät miten kovin aikuiset niitä paheksuivat ja nauroivat.
      Mun mielestä menty jo seuraavalle asteelle: paljon tiukemmat housut mutta yhä puolitangossa...

      Lainaa

    39. Tulos: +7 (17 ääntä)
      s1m2h: Lökäpöksy tunnistautui
      Vai miten ois ihan vaan niin loppuun kulunut juttu, jota kaiken lisäks käytetään jo niin väärin...

      Lainaa

    40. Tulos: +15 (25 ääntä)
      Mies joka pukeutuu lökäpöksyihin on kyllä niin YÄK!

      Lainaa

    41. Tulos: +15 (23 ääntä)
      Ja liian tiukat farkut näyttävät myös hirveiltä, sukupuolesta riippumatta.

      Lainaa

    42. Mr D:n kaveri 20.4.2018 14:51
      Tulos: +7 (59 ääntä)
      Anteeks nyt vaan, mutta kun kauppaan astelee noin pukeutunut huom yli 15-vuotias, vartija katsoo vähän perään. Ei millään pahalla mutta näin se on. Lapsuus jääköön lapsuuteen. Työnantajana en palkkaisi kyseistä genreä, vaikuttavat välinpitämättömiltä lusmuilta, ihan sama vaikka kuinka kivoja ja ahkeria olisivat oikeasti. Ja kyllä, yleistän. Jos haluaa välttää tuota leimaa, pukeutuu kuin työpaikoilla kuuluu.

      Lainaa

    43. pinkki puudeli 20.4.2018 16:53
      Tulos: +1 (29 ääntä)
      wsssd: Mies joka pukeutuu lökäpöksyihin on kyllä niin YÄK!
      Hyvännäköinen kundi on hyvännäköinen myös lökäreissä. :*

      Lainaa

    44. pata kattilaa soimaa 20.4.2018 17:31
      Tulos: +43 (45 ääntä)
      Mielenkiintoista kuinka Henna parikin kertaa mainitsee, että "annetaan kaikkien pukeutua niinku haluaa" kun itse nimenomaan haukkui pillifarkut miehille kuulumattomaksi. Nuo muuthan ei varsinaisesti edes haukkunu tuota lökäpöksytyyliä, kertoivat vain että ei ole heidän makuunsa :D

      Lainaa

    45. Tulos: +19 (21 ääntä)
      ….: Hennan vika kommentti oli yllättävän…järkevä? Ja musta toi keskustelun aloitus jonka tarkoituksena on haukkua erilaisia vaatetyylejä on aika… elämämkoululaista?
      Näköjään jokanen meistä osaa tuottaa sivistynyttä sisältöä kun vähän pinnistelee :D

      Lainaa

    46. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Janni: Tyylien arvostelu on hauskaa! Mutta vain silloin, kun osaa ottaa sitä samaa vastaan. Eikä mennä henkilökohtaisuuksiin. Jokaisen tyylissä on kuitenkin jotain urpoa, ite olen varmasti jonkun mielestä 100 % kouvolapissis, ja voin nauraa sille asialle itsekin.
      Kouvolatukan tiedän, mutta alkoi kiinnostaa millainen on kouvolapissiksen uniformu? :D

      Lainaa

    47. Tulos: -4 (10 ääntä)
      Toi "peace and love" +peacemerkkiemoji saa mut aina raivon partaalle..

      Lainaa

    48. Tulos: -12 (16 ääntä)
      Joopajoo: Vaihtakaas jo sitä levyä…
      ei piilo elämäm koululaiset voi vaihtaa kun ei ole muuta levyä ;)

      Lainaa

    49. Tulos: +10 (28 ääntä)
      Miten voi jopa naama blurrattuna näyttää ihan nistiltä?

      Lainaa

    50. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Hiphei: Tottakai pukeutumistyyleistä voi keskustella niin kuin muistakin mielipideasioista, mutta ei niitä pidä henkilökohtaiselle tasolle viedä. Jos joku ei pidä tietynlaisista vaatteista, olkoon asia niin. Kenenkään ihmisarvoon asia ei mitenkään liity.
      Joo. Mut kyllä mulle nousi ehkä hienoinen irvistys tosta alotuksen "en pysty sulattaan". On eri asia ettei tykkää jostain tyyleistä, kuin se ettei "sulata" niitä.

      Lainaa

    51. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Mun mielestä on ihan ok puhua tyyleistä, jotka ei miellytä omaa silmää, kunhan pysytään nimenomaan niissä tyyleissä, eikä vedetä yksittäisiä henkilöitä mukaan. Tuskin tässäkään kukaan haukkui Hennan miesystävää, vaan totesi yleisesti, ettei pidä tuosta tyylistä.

      Lainaa

    52. Tulos: -17 (17 ääntä)
      Kaikki ihmiset jotka puhuu "elämänkoululaisista" voisi viedä keskitysleireille ja kaasuttaa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: vaatteet, tyyli, riita, muoti, miehet, farkut, kuva

  • Uusimmat

  • Kategoriat