Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 13

Aiheena miesten rumat vaatteet.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 13

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +785 (875 ääntä)
   Yllättyneitä että lökäpöksyjen seurasta löytyy kunnon ykkösluokan elämänkoululainen? Ai ei ole, no mä arvasin.

   Lainaa

  2. fruttidinightmare 19.4.2018 0:47
   Tulos: -141 (203 ääntä)
   Ei tuoreempaa matskua ole saatavilla?

   Lainaa

  3. Tulos: +547 (611 ääntä)
   Onpas inhottavaa esineellistämistä. Miksei mies saisi pukeutua vain itseään varten, ilman että naisten tarvitsee sitä kommentoida.

   Lainaa

  4. Tulos: +139 (203 ääntä)
   Elämäm_koulu on vahva

   Lainaa

  5. Tulos: +342 (382 ääntä)
   Noh, en kyllä itsekään perusta vaatteiden dissaamisesta, oli sitten miesten tai naisten. Minusta on vaan kiva, että maailmassa on paljon eri tyylejä, joista eri ihmiset pystyvät löytämään jotain omaa :^)

   Lainaa

  6. Tulos: +335 (337 ääntä)
   Yllättävä loppu.

   Lainaa

  7. Tulos: +286 (308 ääntä)
   Muuten kaikki saavat mun puolestani pukeutua ihan miten tahtovat, mutta myönnettäköön että traumatisoidun hieman lisää joka kerta kun näen lökäri-poikien takapuolen vilkkuvan, tai esiteini-ikäisten tyttöjen rintakehän esillä. Enpä tosin mene siitä mitään sanomaan, tulee vaan käveltyä aika paljon silmät kiinni. :'D

   Lainaa

  8. Tulos: +240 (242 ääntä)
   Nyt haluan todellakin tietää mitä tossa välissä sanottiin...

   Lainaa

  9. Tulos: +207 (213 ääntä)
   poika ja mies- ystävät

   Lainaa

  10. Tulos: +63 (73 ääntä)
   Ihan fiksun päätöksen tehny tää Henna **** kun on nyt vähentäny noissa ryhmissä pyörimistä. Se aiheutti aina riitoja. Liekö tahallaan vai vahingossa.

   Lainaa

  11. Tulos: +228 (232 ääntä)
   kyl siihen jo jonkinlaista taitoa vaatii että housuista lähteny alotus päätyy poliisiasiaks... en itekään hirveesti perusta muiden vaatemaun haukkumisesta, jokanen eläköön omaa elämäänsä, mut ei siitä myöskään nyt ihan noin paljon tartte loukkaantua.

   Lainaa

  12. Tulos: -24 (134 ääntä)
   Apustuja: Yllättyneitä että lökäpöksyjen seurasta löytyy kunnon ykkösluokan elämänkoululainen? Ai ei ole, no mä arvasin.
   Kyllä: Elämäm_koulu on vahva
   Vaihtakaas jo sitä levyä...

   Lainaa

  13. Tulos: +147 (155 ääntä)
   Tottakai pukeutumistyyleistä voi keskustella niin kuin muistakin mielipideasioista, mutta ei niitä pidä henkilökohtaiselle tasolle viedä. Jos joku ei pidä tietynlaisista vaatteista, olkoon asia niin. Kenenkään ihmisarvoon asia ei mitenkään liity.

   Lainaa

  14. Tulos: +269 (271 ääntä)
   Henna: "mua loukkaa iha vitusti se et te ette hyväksy ihmisten erillaisia pukeutumistyylejä, ja että teän mielestä se yks ja ainoo tietty on se oikee!" Henna kaks kommenttia aiemmin: "tiukat farkut kuuluu muijille, ei jätkille" Hmm...

   Lainaa

  15. Tulos: -18 (156 ääntä)
   Mitäs jos seuraavaksi sitten arvosteltaisiin kovaan ääneen hirveitä akkojen tyylejä, et mitä riepuja ja rytkynkappaleita niistä jotkut päällensä vetää? :D Ihan tosissaan todella halpamaista et arvostellaan ihmisiä pukeutumisen perusteella. Kasvakaa aikuisiksi. Vaatteet ei välttämättä kerro ihmisestä mitään. Vanhoissa halpisvaatteissa, kehnompaan tyyliin pukeutunu herra voi olla menestynyt bisnesmies.. Hienoissa merkkivaatteissa ja koreileva saapastelija puolestaan voikin olla juuri se köyhä elämänkoululainen joka on luottotietonsa pistäny haisemaan tilatessaan netistä laskulla kaikkea kallista niin paljon kun pystyy. Näitä riittää.

   Lainaa

  16. Tulos: +97 (103 ääntä)
   Jätkä sitä jätkä tätä. Hirveetä luettavaa.

   Lainaa

  17. Tulos: +186 (196 ääntä)
   Jonne: Mitäs jos seuraavaksi sitten arvosteltaisiin kovaan ääneen hirveitä akkojen tyylejä, et mitä riepuja ja rytkynkappaleita niistä jotkut päällensä vetää? Ihan tosissaan todella halpamaista et arvostellaan ihmisiä pukeutumisen perusteella. Kasvakaa aikuisiksi. Vaatteet ei välttämättä kerro ihmisestä mitään. Vanhoissa halpisvaatteissa, kehnompaan tyyliin pukeutunu herra voi olla menestynyt bisnesmies.. Hienoissa merkkivaatteissa ja koreileva saapastelija puolestaan voikin olla juuri se köyhä elämänkoululainen joka on luottotietonsa pistäny haisemaan tilatessaan netistä laskulla kaikkea kallista niin paljon kun pystyy. Näitä riittää.
   Eikös tuota ole harrastettu vuosikymmenet? Iltapäivälehdet ovat täynnä naisten "noloja asumokia". Netti on pullollaan keskusteluja siitä, miten naiset pukeutuvat väärin. Joko näkyy liikaa ihoa tai liian vähän. Liian kireitä vaatteita tai liian löysiä. Aikalailla on ollut laput silmillä jos ei ole tätä huomannut.

   Lainaa

  18. LaadukasJorma 19.4.2018 9:29
   Tulos: -134 (192 ääntä)
   Ne semmoset pillifarkut miehillä on kyllä oikeesti todella typerän näköset. Varsinkin kun niiden käyttäjät ovat lähes aina jotain 50kg tikkuja. Oikeen paistaa kilometrin päähän, kuinka on viimesetkin miehisyyden rippeet kadonnut.

   Lainaa

  19. Tulos: +88 (100 ääntä)
   Tottakai vaatteita ja erilaisia tyylejä saa arvostella? Niinhän ne muotilehdetkin tekee jatkuvasti mikä olisi IN ja mikä OUT mutta ei pidä mennä ihmistä vaatteiden takia tuomitsemaan miksikään. Niinkuin tuollakin nuo löysät vaatteet yhdistettiin välittömästi elämänkouluun. Kuitenkin vähän arvasin että joku ottaa henk.koht ja alkaa mesoamaan mutta ihan fobat ja kaikki, huhhuh. Ps. Tuota elämänkoulua terminä on viljelty jo liian paljon, menettänyt merkityksensä mikä se nyt ikinä olikaan kun ihan sama mitä teet niin joku huutaa elämänkoulua..

   Lainaa

  20. Yrmeli Kuohittu-Jormanainen 19.4.2018 9:36
   Tulos: +93 (97 ääntä)
   Eniten hämmästynyt olin siitä miten kypsästi tämä loppui. Tai siis, lähinnä aiempiin viesteihinsä verrattuna.

   Lainaa

  21. Tulos: +19 (33 ääntä)
   Voisi kysyä, että eikö Julianaa hävetä. Keskustelu/riita olisi voinut päättyä tuohon, mutta Julianan piti vielä lisätä vettä myllyyn asiattomilla kommenteilla...

   Lainaa

  22. Tulos: +124 (128 ääntä)
   : poika ja mies- ystävät
   Miksei poika ja ilves- ystäviä oteta ikinä huomioon?

   Lainaa

  23. Tulos: +41 (55 ääntä)
   Ihana huomata et jopa tollasesta elämämkoululaisesta löytyy kyky myöntää omat virheensä ja pyytämään anteeksi. Sillä pääsee elämässä jo pitkälle vaikka olis muuten täysin idiootti

   Lainaa

  24. Tulos: -16 (34 ääntä)
   Samaa paskavääntöö ku äityleissä, ei jaksa lukea kun idiootit tappelevat sanamuodoista ja nillittävät eriävistä mielipiteistä. Viimeisin keissi jossa naiset väänsi ja kuolin häpeään, oli sen mv-lehden pääjehun sekoilut. Omainen puolustelee ja haukkuu kun ihmiset ymmärtää Iljan olevan ääliö.

   Lainaa

  25. yli opisto hörhö 19.4.2018 11:09
   Tulos: +90 (100 ääntä)
   Sehän on aina todella fiksua tuomita ihmiset sen mukaan miten he pukeutuvat. Antaa todella viisaan ja aikuismaisen kuvan henkilöistä. Aikoinaan kun sain uuden naapurin niin aika äkkiä leimasin hänet "juopoksi" kun parvekkeella ja rapussa oli aina nuhjuiset verkkarit ja t-paita päällä ja varsinkin parvekkeella kaljatölkki kädessä istuskeli rööki huulessa pitkiäkin aikoja. En tuominnut sen kummemmin mutta ajattelin että joku näitä "elämän kova koululaisia" varmasti. Nojoo, jossain vaiheessa tuli puhetta niin selvisi että hän on erään paikallisen yläkoulun rehtori. Eronnut vaimostaan ja lapset on aikuisia. Parkkipaikalla suht uusi mersu ja "työvaatteet" hieman erosivat vapaa-ajan vaatteista. Vanha ja hieman korni sanonta kirjasta ja sen kansista on aika tavalla osuva kun puhutaan pukeutumistyyleistä.

   Lainaa

  26. Tulos: +62 (62 ääntä)
   Tyylien arvostelu on hauskaa! Mutta vain silloin, kun osaa ottaa sitä samaa vastaan. Eikä mennä henkilökohtaisuuksiin. Jokaisen tyylissä on kuitenkin jotain urpoa, ite olen varmasti jonkun mielestä 100 % kouvolapissis, ja voin nauraa sille asialle itsekin.

   Lainaa

  27. Tulos: +54 (62 ääntä)
   Roikkuvia housuja ja yli-isoja paitoja pitävät pojat näyttävät silmääni vaan siltä, etteivät he osaa ostaa sopivia vaatteita. Vaan onhan tämän muotisuuntauksen ihmisillä kasvun varaa, ehhehheh... Vakavasti puhuen olen ollut monen mukavan ja tietoisen ihmisen kanssa tekemisissä, jonka leveät ja kuvioidut farkut roikkuivat jossain perseen ja polvien välimaastossa ja kalsareita peitti tribaalihuppari. Toisaalta he eivät olleet mitenkään vannoutuneita vaatetuksensa mukaiselle skenelle, vaan istuivat iltaa hevareiden ja/tai hippien siinä missä "tavistenkin" kanssa.

   Lainaa

  28. Tulos: +22 (40 ääntä)
   "erillaisia" voi luoja, se on erilaisia...

   Lainaa

  29. Tulos: -73 (95 ääntä)
   Mjv: Onpas inhottavaa esineellistämistä. Miksei mies saisi pukeutua vain itseään varten, ilman että naisten tarvitsee sitä kommentoida.
   Koska naiset on häikäilemättömiä, epärehellisiä, ilkeitä selän takana puhujia ja kaikesta pitää juoruta. Ja Kyllä, olen itsekin nainen, eli tiedän mistä puhun...valitettavasti.

   Lainaa

  30. Tulos: +75 (75 ääntä)
   "mua loukkaa et te ette hyväksy ihmisten erilaisia pukeutumistyylejä" ...kunhan vaan naiset pukeutuu tiukkoihin farkkuihin ja miehet ei?

   Lainaa

  31. Tulos: +69 (75 ääntä)
   LaadukasJorma: Ne semmoset pillifarkut miehillä on kyllä oikeesti todella typerän näköset. Varsinkin kun niiden käyttäjät ovat lähes aina jotain 50kg tikkuja. Oikeen paistaa kilometrin päähän, kuinka on viimesetkin miehisyyden rippeet kadonnut.
   Jesssss kyllä just näin. On vain yksi oikea ja hyväksyttävä tapa toteuttaa miehisyyttä. /s

   Lainaa

  32. Tulos: +36 (46 ääntä)
   Hennan vika kommentti oli yllättävän...järkevä? Ja musta toi keskustelun aloitus jonka tarkoituksena on haukkua erilaisia vaatetyylejä on aika... elämämkoululaista?

   Lainaa

  33. Oma tyyli paras tyyli 19.4.2018 14:17
   Tulos: -12 (26 ääntä)
   "...te ette hyväksy ihmisten erillaisia puketumistyylejä, ja teän mielestä se yks ja ainoo tietty on se oikee!" Tämä! Hennalta tuo oli hyvin ainakin sanottu näin ainakin tällaisen mielestä joka antaa ihmisten pukeutua sillain kun ne haluaa.

   Lainaa

  34. Tulos: +6 (20 ääntä)
   Hihi: Miksei poika ja ilves- ystäviä oteta ikinä huomioon?
   Tai täällä Helsingissä poika ja jokerit -ystäviä. =)

   Lainaa

  35. Tulos: +36 (54 ääntä)
   Tuosta tyylistä kieltämättä tulee mieleen päihdeongelmainen.

   Lainaa

  36. Tulos: -5 (43 ääntä)
   Joopajoo: Vaihtakaas jo sitä levyä…
   Lökäpöksy tunnistautui :D

   Lainaa

  37. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Vieläkö nuoret roikottaa housujaan? Ei ole tullut kiinnitettyä huomiota. Tuli vain hieman nostalginen olo, koska omalla ensimmäisellä poikaystävällä, eli jätkällä, oli juuri tuollaiset vaatteet. Ja voi jätkät miten kovin aikuiset niitä paheksuivat ja nauroivat.

   Lainaa

  38. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Täti: Vieläkö nuoret roikottaa housujaan? Ei ole tullut kiinnitettyä huomiota. Tuli vain hieman nostalginen olo, koska omalla ensimmäisellä poikaystävällä, eli jätkällä, oli juuri tuollaiset vaatteet. Ja voi jätkät miten kovin aikuiset niitä paheksuivat ja nauroivat.
   Mun mielestä menty jo seuraavalle asteelle: paljon tiukemmat housut mutta yhä puolitangossa...

   Lainaa

  39. Tulos: +7 (17 ääntä)
   s1m2h: Lökäpöksy tunnistautui
   Vai miten ois ihan vaan niin loppuun kulunut juttu, jota kaiken lisäks käytetään jo niin väärin...

   Lainaa

  40. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Mies joka pukeutuu lökäpöksyihin on kyllä niin YÄK!

   Lainaa

  41. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Ja liian tiukat farkut näyttävät myös hirveiltä, sukupuolesta riippumatta.

   Lainaa

  42. Mr D:n kaveri 20.4.2018 14:51
   Tulos: +7 (59 ääntä)
   Anteeks nyt vaan, mutta kun kauppaan astelee noin pukeutunut huom yli 15-vuotias, vartija katsoo vähän perään. Ei millään pahalla mutta näin se on. Lapsuus jääköön lapsuuteen. Työnantajana en palkkaisi kyseistä genreä, vaikuttavat välinpitämättömiltä lusmuilta, ihan sama vaikka kuinka kivoja ja ahkeria olisivat oikeasti. Ja kyllä, yleistän. Jos haluaa välttää tuota leimaa, pukeutuu kuin työpaikoilla kuuluu.

   Lainaa

  43. pinkki puudeli 20.4.2018 16:53
   Tulos: 0 (30 ääntä)
   wsssd: Mies joka pukeutuu lökäpöksyihin on kyllä niin YÄK!
   Hyvännäköinen kundi on hyvännäköinen myös lökäreissä. :*

   Lainaa

  44. pata kattilaa soimaa 20.4.2018 17:31
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Mielenkiintoista kuinka Henna parikin kertaa mainitsee, että "annetaan kaikkien pukeutua niinku haluaa" kun itse nimenomaan haukkui pillifarkut miehille kuulumattomaksi. Nuo muuthan ei varsinaisesti edes haukkunu tuota lökäpöksytyyliä, kertoivat vain että ei ole heidän makuunsa :D

   Lainaa

  45. Tulos: +19 (21 ääntä)
   ….: Hennan vika kommentti oli yllättävän…järkevä? Ja musta toi keskustelun aloitus jonka tarkoituksena on haukkua erilaisia vaatetyylejä on aika… elämämkoululaista?
   Näköjään jokanen meistä osaa tuottaa sivistynyttä sisältöä kun vähän pinnistelee :D

   Lainaa

  46. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Janni: Tyylien arvostelu on hauskaa! Mutta vain silloin, kun osaa ottaa sitä samaa vastaan. Eikä mennä henkilökohtaisuuksiin. Jokaisen tyylissä on kuitenkin jotain urpoa, ite olen varmasti jonkun mielestä 100 % kouvolapissis, ja voin nauraa sille asialle itsekin.
   Kouvolatukan tiedän, mutta alkoi kiinnostaa millainen on kouvolapissiksen uniformu? :D

   Lainaa

  47. Tulos: -4 (10 ääntä)
   Toi "peace and love" +peacemerkkiemoji saa mut aina raivon partaalle..

   Lainaa

  48. Tulos: -12 (16 ääntä)
   Joopajoo: Vaihtakaas jo sitä levyä…
   ei piilo elämäm koululaiset voi vaihtaa kun ei ole muuta levyä ;)

   Lainaa

  49. Tulos: +10 (28 ääntä)
   Miten voi jopa naama blurrattuna näyttää ihan nistiltä?

   Lainaa

  50. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Hiphei: Tottakai pukeutumistyyleistä voi keskustella niin kuin muistakin mielipideasioista, mutta ei niitä pidä henkilökohtaiselle tasolle viedä. Jos joku ei pidä tietynlaisista vaatteista, olkoon asia niin. Kenenkään ihmisarvoon asia ei mitenkään liity.
   Joo. Mut kyllä mulle nousi ehkä hienoinen irvistys tosta alotuksen "en pysty sulattaan". On eri asia ettei tykkää jostain tyyleistä, kuin se ettei "sulata" niitä.

   Lainaa

  51. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Mun mielestä on ihan ok puhua tyyleistä, jotka ei miellytä omaa silmää, kunhan pysytään nimenomaan niissä tyyleissä, eikä vedetä yksittäisiä henkilöitä mukaan. Tuskin tässäkään kukaan haukkui Hennan miesystävää, vaan totesi yleisesti, ettei pidä tuosta tyylistä.

   Lainaa

  52. Tulos: -19 (19 ääntä)
   Kaikki ihmiset jotka puhuu "elämänkoululaisista" voisi viedä keskitysleireille ja kaasuttaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vaatteet, tyyli, riita, muoti, miehet, farkut, kuva