Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Minä päätän aukioloajat

Suurenna näkymä

93 kommenttia

 1. Juuh eli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +1104 (1116 ääntä)

  Nämä Lauran tyyppiset ihmiset ovat kyllä asiakaspalvelijoiden painajaisia.

    Lainaa

 2. Morjens kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +797 (805 ääntä)

  Voi tsiisus. Käy kyllä teitä kaikkia asiakaspalvelijoita sääliksi, kun joudutte kestämään tuollaisia vatipäitä.

    Lainaa

 3. myyjä kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +770 (776 ääntä)

  Mikään ei ole ärsyttävämpää ku asiakas joka tulee just sulkemisajalla tekemään viikon ruokaostoksia.. “Mä vaan nopeesti katon” Joo ne aukioloajat on siellä ihan tarkotuksella ja myyjätkin tykkää päästä illalla kotiin ajoissa.

    Lainaa

 4. Anneli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -225 (247 ääntä)

  Juuh eli:
  Nämä Lauran tyyppiset ihmiset ovat kyllä asiakaspalvelijoiden painajaisia.

  Lähinnä koomisia tollaset :D

    Lainaa

 5. Huoh kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -912 (952 ääntä)

  Olisi antanut ressukan etsiä se sauvasekoitin. Ei tarvitse olla aina noin tiukkapipoinen. Vähän jää kyllä paha mieli kun näin huonoja asiakaspalvelijoita on. :(

    Lainaa

 6. punkku kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +625 (675 ääntä)

  Huoh:
  Olisi antanut ressukan etsiä se sauvasekoitin. Ei tarvitse olla aina noin tiukkapipoinen. Vähän jää kyllä paha mieli kun näin huonoja asiakaspalvelijoita on.

  Mee nyt helvettiin jo.

    Lainaa

 7. Banaanimaha kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +230 (332 ääntä)

  Kieltämättä nuo Lauran kaltaiset ihmiset on asiakaspalvelijan pahin painajainen. Itsekin asiakaspalvelua tehneenä voin sanoa, että paskan maku jäi yleensä työpäivästä jos moinen asiakas oli sattunut kohdalle. Senkin huomasin, että kyseistä asiakastyyppiä esiintyi eniten naispuolisissa. Joillakin oli aviomiehet tai poikaystävät mukana ostoksilla ja yksi tokas jo vaimolleen, että “anna sen myyjän jo olla ja lähdetään kotiin” ja retuutti vaimonsa ulos liikkeestä. Aika usein näitten naisten miehet yrittivät puolustaa meitä myyjiä mikä kieltämättä piristi mielialaa siinä tilanteessa. Sain parista asiakkaasta uusia ystäviäkin :)

    Lainaa

 8. Plääh kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +84 (98 ääntä)

  punkku: Mee nyt helvettiin jo.

  Ei kannata kommentoida sille mitään. Sen verran väsynyttä trollia tulee kaverilta päivästä toiseen, että eiköhän se jossain vaiheessa kyllästy itsekin. :D

    Lainaa

 9. Juuh kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +336 (346 ääntä)

  Olen ollut kiskatätinä pari kesää, ja melkein vielä paskempaa on se kun menee aamulla avaamaan puljua ja joku jo odottelee siinä ovella. Ja vielä kysyy että voisko nyt jo vähän aikaisemmin tulla ostamaan sen jonkun yhden jutun : D anteeksi, mutta kassa ei ole auki, ja usko tai älä, mutta kioskin avaaminen yksin vaatii työtä, ja sen takia sinne mennäänkin varttia ennen ovien avausta.

    Lainaa

 10. BernieBro kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +30 (46 ääntä)

  Tulee tekemään myös jatkossakin kunnes vihdoin joku ottaa niskasta kiinni ja laittaa kaapin paikalle.

    Lainaa

 11. E kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +131 (141 ääntä)

  Ei pitäisi lukea näitä viimeisenä ennen nukkumaanmenoa ja vittuuntua siinä sopivasti. Ei tuu uni enää.

    Lainaa

 12. Tinka kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +194 (200 ääntä)

  “Se tarttis hakata”, argh

    Lainaa

 13. Ihmettelee kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +247 (299 ääntä)

  Päivän kysymys: “Se tarttis hakata”; sananvapauden käyttöä vai rikosilmoituksen paikka? Yläpeukku: rikosilmoitus, alapeukku: sananvapautta.

    Lainaa

 14. Dipoli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +396 (404 ääntä)

  Menin kerran kauppaan 20 min ennen sulkemisaikaa. Nappasin sen yhden asian, jota olin lähtenyt hakemaan ja olin kaupasta pihalla 10 minuuttia myöhemmin.
  Lopputulos: minä sain mitä halusin, kaupan työntekijät pääsivät kotiin työvuoron päätyttyä eikä ihmeellisiä juonenkäänteitä tapahtunut.

    Lainaa

 15. Kala kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +90 (118 ääntä)

  Dipoli: Menin kerran kauppaan 20 min ennen sulkemisaikaa. Nappasin sen yhden asian, jota olin lähtenyt hakemaan ja olin kaupasta pihalla 10 minuuttia myöhemmin.
  Lopputulos: minä sain mitä halusin, kaupan työntekijät pääsivät kotiin työvuoron päätyttyä eikä ihmeellisiä juonenkäänteitä tapahtunut.

  Minä menin joskus lapsena äitini kanssa Mustaan Pörssiin 30 min. ennen sulkemisaikaa ja ehdimme olla kaupassa sellaiset 5-10 minuuttia, ennen kuin myyjä tuli ilmoittamaan, että meidän on nyt lähdettävä, koska kauppa menee kiinni. Kenellekään muulle asiakkaalle ei menty ilmoittamaan vastaavaa, ja lähtiessämme näimme, miten toisia ihmisiä meni vasta kauppaan sisälle ja meidät ulos ohjannut myyjä ei sanonut heille mitään. Eli jostain syystä kauppa meni meille kiinni 20 minuuttia aikaisemmin kuin muille.

  Se oli kyllä vähän kummaa. Noissa julkaisun tapauksissa ymmärtää hyvin, että myyjät ovat olleet oikeassa ja asiakkaat ilkimyksiä, mutta me emme keksineet mitään, mikä selittäisi meille henkilökohtaisesti annetun lähtöajan. Yritimme kyllä miettiä, että olinko minä riehunut, metelöinyt tai kaivanut pyllyäni ja sitten räpelöinyt myytäviä tuotteita, mutta emme keksineet mitään moittimisen varaa omasta käytöksestämme.

    Lainaa

 16. riesa kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +203 (237 ääntä)

  Mitähän Laura tekee työkseen? Varmasti olis itse mukisematta odotellut, että asiakas löytää etsimänsä. En ymmärrä miten se on joillekin niin vaikeaa laittaa itsensä toisen asemaan, ei nähdä omaa napaa pidemmälle.

  Olin myyjänä joskus yhdessä sekatavarakaupassa, ja paria minuuttia ennen sulkemisaikaa kaks naista tuli mun kassalle neljän täysinäisen kärryn kanssa. Pääsin lähtemään reilusti yli puoli tuntia myöhässä, kun sen jälkeen piti vielä laskea kassa ynnä muuta mitä nyt kaupan sulkemiseen kuuluu. Joskus vois ihmiset vähä ajatella.

    Lainaa

 17. Rufio kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +184 (194 ääntä)

  Ei tolleen kirppiksellä käydä. Sinne mennään ajoissa ja ihmetellään aarteita rauhassa. Tätien kanssa puolessa välissä pidetään pieni nisutauko.

    Lainaa

 18. snufkin kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -136 (214 ääntä)

  Minä myönnän olleen idioottiasiakas joitain vuosia takaperin.

  Kappas kun vaatekaupoilla soitetaan helvetin ärsyttävää musiikkia (aka idioottihumppaa), niin kuuntelin tyytyväisesti kuulokkeilta sen saatanan jumputuksen peittävää musiikkia. Ja kappas, kello oli yhtäkkiä paljon. Olin autuaan tietämätön, että putiikki oli menossa kiinni, kunnes närkästynyt myyjä tuli hätistelemään.

  Pyysin toki anteeksi, että en huomannut liikkeen menemistä kiinni. “Meillä oli kyllä kuulutuksia, jos sä olisit KUULLUT”.

  Fine. No, enpä kyllä sinne sittemmin ole eurojani tuonut.

    Lainaa

 19. niimpä kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +201 (215 ääntä)

  Sauvasekoitinta mentiin hakemaan, mutta monitoimikone jäi kauppaan. Eli ei tainnutkaan olla vain “yhden tuotteen keikka”. Kuka muutenkaan etsii kirpputorilta jotain käytettyjä sauvasekoittimia. Joo varmaan moni ollessaan opiskelija, mutta tässä tapauksessa ei varmasti ollut opiskelijasta kyse, kun se kaupasta haettiin lopulta. Sauvasekoitin uutena kaupassa muutenkin taitaa sen 15-50 € maksaa niin ei tuossa säästöä valtavasti synny

    Lainaa

 20. .... kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +93 (119 ääntä)

  Niin oliko se nyt kirpputori, vai baari?

    Lainaa

 21. hiphei kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +207 (215 ääntä)

  Hän, joka on keksinyt sanonnan “asiakas on aina oikeassa”, taisi olla vitsikkäällä tuulella. Jokainen asiakaspalvelija tietää, että se jos mikä on puppua.

    Lainaa

 22. Koala kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +169 (173 ääntä)

  Oma lukunsa on myös nää asiakkaat jotka ennen liikkeen aukeamista tai sen sulkeutumisen jälkeen tulevat rynkyttämään lukossa olevaa ulko-ovea, ja näitä on paljon. Sitten siellä vihaisena mulkoillaan kun sattuu tyhjentämään kassaa tai siistimään myymälää.

  Kerran joku oli soittanut asiakaspalveluun ja valittanut että kun ovet on lukossa ja valot pois ja kamaIastⅰ tuli henkistä kärsimystä kun jäi ostos ostamatta. Aspasta oli ystävällisesti sanottu myymälän aukioloajat ja että se on jo kiinni, ja mies oli todennut pokkana että ovessa lukee eri aukioloajat että asiakasta huijataan. Seuraavana päivänä meille soitellaan että on väärät aukioloajat ovessa, ja me sitten hämmentyneenä tarkistettiin asia, ja oikeathan siellä oli. Ilmeisesti aspa soitti takaisin äijälle nämä uutiset. Aspa-parka.

    Lainaa

 23. Jjk kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +127 (135 ääntä)

  Olin aikanaan opiskelun oheella eräässä elintarvikemyymälässä töissä. Samaa tapahtui myös siellä: asiakkaat tulee 10-5 vaille ennen sulkemista tekemään viikon ruokaostokset. Ei auttanu vaikka heti kertoi kaupan menevän kiinni ja kävi sanoon kaupan menneen jo kiinni. Mitään kiirettä ei pidetty, vaikka laitto kylmätavaran peitteet alas ja valotkin himmenee automaattisesti. Siellä seuraavan päivän erätuotteet laitettiin esille edellisenä iltana, siivottiin koko myymälä ja tietysti kassanlaskut ym. Kotiinlähtö oli nopeimillaan tunnin päästä kaupan sulkemisesta, yleensä 2-3h. Kun asiakas jää roikkuun aukioloajan yli kauppaan, ei hommia päästä aloittaan.. mutta eihän se ole asiakkaiden ongelma.

    Lainaa

 24. Väsynyt tuhnu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +176 (184 ääntä)

  Melko monessa puodissa palkanmaksu loppuu 15 min. puodin sulkeutumisen jälkeen. Näin ainakin silloin kun opiskeluaikana tienasin elantoni kassatöillä. Tuon 15 minuutin aikana piti laskea kassa ja tilittää rahat. Kaikessa rauhassa sulkemisajan jälkeen ostoksia kärryynsä kasaavan narsistin on turha suutahtaa jos vartia käy ohjailemassa kohti maksupistettä.

    Lainaa

 25. Ipe kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +111 (113 ääntä)

  Myyjä varmaan toivoo, että Laura kans sitten pitää lupauksestaan kiinni.

    Lainaa

 26. Sieniprofessori kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +112 (116 ääntä)

  ….:
  Niin oliko se nyt kirpputori, vai baari?

  Tais olla toi baariletkautus vaan asiakspalvelijan vihje aasiakkaalle, että voisitko jo poistua. Kun antoi selkeesti tossa myös valomerkin.

    Lainaa

 27. Seppo Saviniemi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +99 (107 ääntä)

  Miten voi reklamoida, jos ei ole mitään menettänyt?

    Lainaa

 28. Kerran kuullut kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +109 (115 ääntä)

  hiphei:
  Hän, joka on keksinyt sanonnan “asiakas on aina oikeassa”, taisi olla vitsikkäällä tuulella. Jokainen asiakaspalvelija tietää, että se jos mikä on puppua.

  Kuulemani mukaan sanontaa ei ole tarkoitettu alunperin asiakaspalvelun ohjenuoraksi. Sen sijaan tarkoittaa, että on turha yrittää myydä tuotetta, jota asiakkaat eivät osta.

    Lainaa

 29. keygen kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +106 (114 ääntä)

  kymmenen vuotta sitten eräässä K-kaupassa ei edes tullut sitä “suljemme 15 minuutin päästä”, kauppias selitti tätä sillä, että kuulemma asiakkaat ahdistuvat sellaisesta hoputuksesta. Ei ollut kerta eikä kaksi kun vielä varttia yli sulkemisajan asiakkaat ihan rauhassa tekivät kaupassa ostoksia. Itse oli palvelutiskillä töissä ja nämä samat asiakkaat sitten nyreissään valittivat, kun tiski oli tyhjä ja olisivat halunneet ostaa sitä ja tätä… Huoh, kannattaisikohan tulla ajoissa sinne kauppaan, jos palvelua kaipaavat??

    Lainaa

 30. Dogma kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +114 (124 ääntä)

  Väsynyt tuhnu:
  Melko monessa puodissa palkanmaksu loppuu 15 min. puodin sulkeutumisen jälkeen. Näin ainakin silloin kun opiskeluaikana tienasin elantoni kassatöillä. Tuon 15 minuutin aikana piti laskea kassa ja tilittää rahat. Kaikessa rauhassa sulkemisajan jälkeen ostoksia kärryynsä kasaavan narsistin on turha suutahtaa jos vartia käy ohjailemassa kohti maksupistettä.

  Teen välillä töitä baareissa, ja suurimmassa osasta niitä työt on merkitty loppuvaksi tasan silloin kun baari menee kiinni. On se sitten mukavaa kun kolmelta yöllä joku porukka notkuu vielä pöydässä juomassa ja itse joutuu odottamaan että pääsee siivoamaan ne jäljet (plokkaus, niiden viimeisten tiskien pyöritys, pöydän pyyhkiminen) ja viemään roskat. Pomoilta silkkaa ahneutta määrittää työajat noin.

  Ennen asiakkaana ärsytti se kuinka joskus baareista alettiin komentaa ihmisiä ulos heti pilkun jälkeen, enää en ihmettele.

    Lainaa

 31. Njäh kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +151 (155 ääntä)

  Parasta on tuo uhoaminen, että jätti jotain ostamatta. Ihan kuin myyjän palkka olisi kiinni sen vanhan monitoimikoneen myymisestä.

    Lainaa

 32. C kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -32 (96 ääntä)

  Väsynyt tuhnu:
  Melko monessa puodissa palkanmaksu loppuu 15 min. puodin sulkeutumisen jälkeen. Näin ainakin silloin kun opiskeluaikana tienasin elantoni kassatöillä. Tuon 15 minuutin aikana piti laskea kassa ja tilittää rahat. Kaikessa rauhassa sulkemisajan jälkeen ostoksia kärryynsä kasaavan narsistin on turha suutahtaa jos vartia käy ohjailemassa kohti maksupistettä.

  Mikä on vartia?

    Lainaa

 33. totuuden_torvi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +62 (66 ääntä)

  Jos täällä saa “mainostaa” niin näitä löytyy tukuttain lisää aasiakas.net

    Lainaa

 34. trägäm kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -39 (83 ääntä)

  mielestäsi on oikein myydä ravintolassa juomia minuuttia vaille valomerkkiä ja heti valomerkin jälkeen lempata asiakas ulos.

  Dogma: Teen välillä töitä baareissa, ja suurimmassa osasta niitä työt on merkitty loppuvaksi tasan silloin kun baari menee kiinni. On se sitten mukavaa kun kolmelta yöllä joku porukka notkuu vielä pöydässä juomassa ja itse joutuu odottamaan että pääsee siivoamaan ne jäljet (plokkaus, niiden viimeisten tiskien pyöritys, pöydän pyyhkiminen) ja viemään roskat. Pomoilta silkkaa ahneutta määrittää työajat noin.

  Ennen asiakkaana ärsytti se kuinka joskus baareista alettiin komentaa ihmisiä ulos heti pilkun jälkeen, enää en ihmettele.

    Lainaa

 35. Oppu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +175 (183 ääntä)

  - Liike on suljettu, olkaa hyvä ja poistukaa.
  - Etsin ihan tietyn tyyppistä juttua.
  - Ahaa, no olisitte heti sanoneet! Katselkaa toki aivan rauhassa. Jääkää vaikka koko yöksi. Käynkö hakemassa teille vaikka pizzaa niin jaksatte katsella?

    Lainaa

 36. Hius kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +114 (118 ääntä)

  Olin aikoinaan töissä kampaamossa, joka sijaisi tavaratalon yhteydessä. Aamuvuoro alkoi klo 8 ja olin aina paikalla n 20min aiemmin,jotta saa kassat ym kuntoon. Olin kävelemässä takaovea kohti,kun mies ajoi pakettiautolla viereeni ja pyysi päästä samantien ostoksille. Sanoin ettei valitettavasti käy,enkä edes ole myyjänä vaan kampaajana. Hän koitti tyrkyttää rahaa,jotta toisin vain sen yhden meisselin kun niin sitä töissä tarvitsisi. Eihän siinä kauaa menisi kun ettisin sen jne. Kertasin vielä miehelle,että olen kampaaja,enkä tavaratalon työntekijä. Asia ei selvästi mennyt tajuntaan sillä sain vittuilut niskaani ja paskan asiakaspalvelijan leiman. Klo 8 näin kuinka kyseinen mies saapuu ostoksille vittuuntuneena. Hymyilin hänelle kampaamon kassalta yli-iloisesti.

    Lainaa

 37. Joo kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +62 (70 ääntä)

  Dogma: Teen välillä töitä baareissa, ja suurimmassa osasta niitä työt on merkitty loppuvaksi tasan silloin kun baari menee kiinni. On se sitten mukavaa kun kolmelta yöllä joku porukka notkuu vielä pöydässä juomassa ja itse joutuu odottamaan että pääsee siivoamaan ne jäljet (plokkaus, niiden viimeisten tiskien pyöritys, pöydän pyyhkiminen) ja viemään roskat. Pomoilta silkkaa ahneutta määrittää työajat noin.

  Ennen asiakkaana ärsytti se kuinka joskus baareista alettiin komentaa ihmisiä ulos heti pilkun jälkeen, enää en ihmettele.

  Tässähän on pomojen ahneus aika pitkälti ongelma. Itse olen ollut töissä callcenterissä (meille soitettiin ja selvittelimme heidän tilaustensa ongelmia, en ole soittanut teille), ja jos joku soitti monimutkaisen jutun kanssa kahta sekuntia vaille viisi kun vuoron piti loppua niin pahempi juttu; kotiin pääsi kuudelta. Sinkkuna se vielä meni mutta jos pitäisi vaikka hakea joku tarhasta? Jos koskaan perustan minkäänlaista liikettä niin vuoro loppuu sekunnillen silloin kun se loppuu, ja sen jälkeen kaikki on Jonkun Muun Ongelma.

    Lainaa

 38. poksu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +119 (125 ääntä)

  Olin itte tiekirkko-oppaana, ja kun aukioloaika oli mennyt rupesin sulkemaan ovia (niitä oli monta). Ennen kun ehdin sulkea viimisen oven, sieltä tuli joku porukka, joille sitten sanoin kirkon menneen kiinni. Hirvee pöyristyminen siitä “miten heidät ajettiin kirkosta ulos”. Aina on ihmisiä joiden mielestä aukioloajat on vain muita varten.

    Lainaa

 39. pinkki puudeli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -96 (112 ääntä)

  Kapakoiden ovivahdit ei kyllä aina hirveen hyväkäytöksisiä ole, eivätkä kovin johdonmukaisia tai rehtejä.
  Se typerin ja ilkein sukulainen minullakin toimii sivutoimisena portsarina.

  Tämä Jussi-portsari olisi tietysti voinut kertoa Mikalle jo silloin aamuyöllä, että voittosi menevät suoraan tilille, eikä vain viskata pihalle.

    Lainaa

 40. QWERTY kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +97 (103 ääntä)

  Itse teen baarimikon hommia ja monta kertaa on tehnyt mieli kysyä näiltä vetkuttelijoilta, että olisiko heistä kivaa jäädä ylitöihin vaan sen takia kun joku idiootti ei halua lähteä.

    Lainaa

 41. Peetu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +66 (70 ääntä)

  Seppo Saviniemi:
  Miten voi reklamoida, jos ei ole mitään menettänyt?

  Käytännössä hyväksi havaittu kanava voisi olla esim. joku täysin satunnainen facebookin ryhmä joka ei liity tapaukseen oikeastaan millään tavalla.

    Lainaa

 42. Sopu90 kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +39 (57 ääntä)

  Onko nuo Lauran kaltaiset ihmiset nyt niitä ns. vapaan (olemattoman) kasvatuksen hedelmiä?
  “Maailma seis, MINÄ olen nyt asiakkaana, MINÄ haluan katsella ja muut saavat luvan odottaa”
  tällaisten ihmisten mieliä ei paina sellaiset asiat, kuin muut ihmiset, hyvät tavat yms. koska ainoa asia, jolla on väliä, on MINÄ.

    Lainaa

 43. Hihi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +76 (78 ääntä)

  Onhan se reklamoinnin paikka, että kirpputorilla on aukioloajat. Kyllä nyt kärsii työntekijän asema siitä, että jokin käytetty monitoimikone tai sauvasekoitin jäi odottamaan ostajaansa vähän pidemmäksi aikaa… jos siis kirpparilla sellaista sattui tuolloin olemaankaan. Sitähän tarina ei kerro.

    Lainaa

 44. Kynäpenaali kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +56 (66 ääntä)

  Olin itse pitkään töissä ruokakaupassa ja ei minua niinkään ärsyttänyt asiakkaat, jotka vetkuttelivat ostoksiensa kanssa yli aukiolojen. Ehkä koska minun kuului silti lähteä viimeisenä, eli odottelin myös ne viimeisenä palvelevat kassat kotiin.

  Mutta oma lukunsa oli paloharjoituksen/-ilmoituksen tullessa olevat asiakkaat, jotka puristivat kärryistä kiinni valkoisin rystysin, että minähän ostan nämä. Nopeasti vain kassan kautta.
  Ei, jos marketissa on tulipalo, kuvitteliko asiakas, että myyjät istuvat silti rakastamassa?
  Nämä asiakkaat olivat riemua, kun vittuilua sai kuunnella vielä liukuportaiden alapäässä, kuinka kauppaamme ei astu enää ikinä (todellisuudessa olivat heti seuraavan päivänä onnellisina ostoksilla, kuin mukamas sitä kilpailevaa kauppaa ei olisi ollut tien toisella puolella) ja ostoksia ei saa tehdä rauhassa.
  Anteeksi rouva, että yritin säästää teidät mahdolliselta palolta/tein työtäni jotta osaisin joskus pelastaa teidät palolta.

    Lainaa

 45. Kynäpenaali kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +81 (87 ääntä)

  Ei rakastamassa… Rahastamassa

    Lainaa

 46. King Arthur kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +89 (99 ääntä)

  Kauheesti toi törppö Laura saa vihaa niskoilleen, mutta siitä ei puhuta kun ukko tönöttää baarissa pelaamassa rahapeliä ja portsari odottaa takki päällä pääsevänsä kotiinsa. Sit vielä facessa vaaditaan potkuja. Siitä en ole varma oliko sarkasmia että työtään tekevä mies pitäisi vielä hakata.

    Lainaa

 47. K kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +40 (44 ääntä)

  C: Mikä on vartia?

  Antero? :)

    Lainaa

 48. snufkin kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -34 (98 ääntä)

  snufkin:
  Minä myönnän olleen idioottiasiakas joitain vuosia takaperin.

  Kappas kun vaatekaupoilla soitetaan helvetin ärsyttävää musiikkia (aka idioottihumppaa), niin kuuntelin tyytyväisesti kuulokkeilta sen saatanan jumputuksen peittävää musiikkia. Ja kappas, kello oli yhtäkkiä paljon. Olin autuaan tietämätön, että putiikki oli menossa kiinni, kunnes närkästynyt myyjä tuli hätistelemään.

  Pyysin toki anteeksi, että en huomannut liikkeen menemistä kiinni. “Meillä oli kyllä kuulutuksia, jos sä olisit KUULLUT”.

  Fine. No, enpä kyllä sinne sittemmin ole eurojani tuonut.

  Kummallista peukuttamista alas. Mikä meni alapeukuttajien mielestä väärin? Sekö, että pyysin anteeksi? Tiedostin hyvin itse, että vahinko oli minun. Myyjä oli itse kerännyt jorman otsaan omia aikojaan ja olisi voinut asian ymmärtää, että en kuullut heidän kuulutuksiaan. Joten hän olisi voinut HYVISSÄ AJOIN huomauttamaan, eikä odottaa siihen ihan viimeiseen sekuntiin asti. (että btw, mites kuurojen kanssa toimitaan? Ensiksi kerätään hyvän aikaa kiukkua ja sitten tullaan hyvin tuohtuneina hätistelemään)

  Mutta monen asian summana en enää sittemmin asioinut liikkeessä. Yksi oli se jumputtava idioottihumppa, toinen ehkä tämä palvelukokemus ja no, eipä enää oikein hotsittanut. Ja taitaa kanssa olla niin, ettei koko liikettä enää ole. How come.

    Lainaa

 49. Aapeli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +83 (109 ääntä)

  snufkin:
  Minä myönnän olleen idioottiasiakas joitain vuosia takaperin.

  Kappas kun vaatekaupoilla soitetaan helvetin ärsyttävää musiikkia (aka idioottihumppaa), niin kuuntelin tyytyväisesti kuulokkeilta sen saatanan jumputuksen peittävää musiikkia. Ja kappas, kello oli yhtäkkiä paljon. Olin autuaan tietämätön, että putiikki oli menossa kiinni, kunnes närkästynyt myyjä tuli hätistelemään.

  Pyysin toki anteeksi, että en huomannut liikkeen menemistä kiinni. “Meillä oli kyllä kuulutuksia, jos sä olisit KUULLUT”.

  Fine. No, enpä kyllä sinne sittemmin ole eurojani tuonut.

  Pitäisikö heidän tulla henkilökohtaisesti kertomaan jokaiselle erikseen että kauppa suljetaan pian, ihan vain siksi että sinä et a) osaa katsoa kelloa tai b) edes sivukorvalla kuunnella kuulutuksia?

    Lainaa

 50. King Arthur kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +37 (65 ääntä)

  snufkin: Kummallista peukuttamista alas. Mikä meni alapeukuttajien mielestä väärin? Sekö, että pyysin anteeksi? Tiedostin hyvin itse, että vahinko oli minun. Myyjä oli itse kerännyt jorman otsaan omia aikojaan ja olisi voinut asian ymmärtää, että en kuullut heidän kuulutuksiaan. Joten hän olisi voinut HYVISSÄ AJOIN huomauttamaan, eikä odottaa siihen ihan viimeiseen sekuntiin asti. (että btw, mites kuurojen kanssa toimitaan? Ensiksi kerätään hyvän aikaa kiukkua ja sitten tullaan hyvin tuohtuneina hätistelemään)

  Mutta monen asian summana en enää sittemmin asioinut liikkeessä. Yksi oli se jumputtava idioottihumppa, toinen ehkä tämä palvelukokemus ja no, eipä enää oikein hotsittanut. Ja taitaa kanssa olla niin, ettei koko liikettä enää ole. How come.

  Itsekin ihmettelin alapeukkuja. Mutta katsos on vain mustavalkoista, joko olet henkilökuntaa kiusaava narsisti tai kunnon kansalainen joka on onnistunut elämänsä joka päivä tiedostamaan jokaisen liikkeen aukioloajat.

  Itse ihan oikeasti katson ne ajat ovesta neuroottisesti sillä kärsin ahdistuneisuushäiriöstä ja kroonisesta anteeksi olemassaoloni -syndroomasta ja SILTI minulle on tultu kirjakaupassa sanomaan että putiikki menee kiinni että tervemenoa.

  Eihän tuollaisen jutun kertominen tarkoita että on Lauran tai baarinotkujan puolella.

  Itse tiesin että täällä niin helposti käy noin joten jätin kertomatta siitä kun kävin sekä koulua että töissä minkä vuoksi pääsin kauppaan joka kerta vasta 20 min. ennen sulkemisaikaa. Ostoslista oli valmiina ja kauppa tuttu joten ulkona olin aina 5-10 minuutissa. Silti kassa alkoi haastattelemaan miksi käyn aina niin myöhään kaupassa. Siitä lähin kävin yhä tuohon aikaan kaupassa mutta aina ahdisti niin pirusti ja teki mieli suunnilleen pyytää anteeksi ja antaa kassaneidille aulassa myytäviä kukkia jottei jää paha mieli kun taas häiritsen työaikana.

  P.S. samaistun musan peittämiseen omalla.

    Lainaa

 51. snufkin kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -13 (83 ääntä)

  Aapeli: Pitäisikö heidän tulla henkilökohtaisesti kertomaan jokaiselle erikseen että kauppa suljetaan pian, ihan vain siksi että sinä et a) osaa katsoa kelloa tai b) edes sivukorvalla kuunnella kuulutuksia?

  Ei tietenkään. Älä väritä ylitse.

  Jos näkee, että asiakkaalla on kuulokkeet, voinee olettaa, ettei tämä ole kuullut kuulutuksia, jos hän ei ole reagoinut niihin. Mutta myös, aspa on aina aspa ja hän edustaa liikettä. Eli vaikka kuinka harmittaa, niin tiuskia ei sovi. Oli asia ihan miten päin tahansa.

  LISÄKSI pahoittelin ja pyysin anteeksi. Mitä muuta minä, asiakas, olisin voinut kyseisessä tilanteessa tehdä? Tuoda seuraavana päivänä rinsessalle suklaata ja kukkia? Punainen matto?

  Ja olisiko ok esimerkiksi tiuskia aidosti kuurolle ihmiselle? Ilmeisesti, sinun mielestä?

  Ja ongelma oli lähtenyt siitä liikkeelle, että liikkeessä soi ihan helvetillinen lihatiskihumppa. Ilman sitä, ei olisi ollut ongelmaakaan.

    Lainaa

 52. muiccu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +34 (42 ääntä)

  niimpä:
  Kuka muutenkaan etsii kirpputorilta jotain käytettyjä sauvasekoittimia. Joo varmaan moni ollessaan opiskelija, mutta tässä tapauksessa ei varmasti ollut opiskelijasta kyse, kun se kaupasta haettiin lopulta. Sauvasekoitin uutena kaupassa muutenkin taitaa sen 15-50 € maksaa niin ei tuossa säästöä valtavasti synny

  Kaikki eivät halua ostaa uutta tavaraa uutena vaikka saisi miten halvalla. En minäkään tee ostoksia kirpputorilla vain hintojen takia, vaan koska haluan muutenkin suosia kierrättämistä.

  Mutta joo, Laura ja Mika voisivat opetella käyttäytymään.

    Lainaa

 53. Paroni Puolipallo kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +35 (41 ääntä)

  Itse kaupan kassana tehtyjen kesätöiden perusteella olen muistavinani, että se kassa sulkeutui automaattisesti siinä varttia yli sulkemisajan minusta riippumatta. Käteiset piti olla puolessa tunnissa sulkemisajan jälkeen tilitetty ja kirjattu järjestelmään ennen kuin sekin meni automaattisesti kiinni. Itse vielä vähän neuroottisena ja aataminaikaisella taskulaskimella varustettuna jouduin varmistelemaan laskut muutamaan otteeseen. Kyllä siinä aina kerkesi, mutta jos joku olisi vielä viittäkin yli vähän katsellut siellä kaupassa, tiukoille olisi mennyt. Lisäksi palkanmaksu loppui puolelta. Pari minuuttia lisäaikaa joskus annoin, ja en onneksi joutunut katumaan.

    Lainaa

 54. as kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +14 (22 ääntä)

  Miksi tuon hakkaajauhkailijan koko nimi on sensuroitu?

    Lainaa

 55. Kokemus kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -104 (122 ääntä)

  Huvittavia nämä kommentit, missä puolustellaan umpisurkeaa asiakaspalvelua ja mollataan maksavia asiakkaita. Huomaa, että köyhät ja tyhmät kassatytöt ja -pojat tulette pysymään tyhminä ja köyhinä koko loppuikänne. Minä puolestaan myyn aina kun asiakas ostaa ja rikastun entisestään.

    Lainaa

 56. Kalastaja kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +22 (46 ääntä)

  Kala: Minä menin joskus lapsena äitini kanssa Mustaan Pörssiin 30 min. ennen sulkemisaikaa ja ehdimme olla kaupassa sellaiset 5-10 minuuttia, ennen kuin myyjä tuli ilmoittamaan, että meidän on nyt lähdettävä, koska kauppa menee kiinni. Kenellekään muulle asiakkaalle ei menty ilmoittamaan vastaavaa, ja lähtiessämme näimme, miten toisia ihmisiä meni vasta kauppaan sisälle ja meidät ulos ohjannut myyjä ei sanonut heille mitään. Eli jostain syystä kauppa meni meille kiinni 20 minuuttia aikaisemmin kuin muille.

  Se oli kyllä vähän kummaa. Noissa julkaisun tapauksissa ymmärtää hyvin, että myyjät ovat olleet oikeassa ja asiakkaat ilkimyksiä, mutta me emme keksineet mitään, mikä selittäisi meille henkilökohtaisesti annetun lähtöajan. Yritimme kyllä miettiä, että olinko minä riehunut, metelöinyt tai kaivanut pyllyäni ja sitten räpelöinyt myytäviä tuotteita, mutta emme keksineet mitään moittimisen varaa omasta käytöksestämme.

  Jos joutuu miettimään, että tuliko kaivettua taas pyllyä, niin luultavasti teit jotain sopimatonta.

    Lainaa

 57. Def Leppard kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -24 (54 ääntä)

  Aapeli: Pitäisikö heidän tulla henkilökohtaisesti kertomaan jokaiselle erikseen että kauppa suljetaan pian, ihan vain siksi että sinä et a) osaa katsoa kelloa tai b) edes sivukorvalla kuunnella kuulutuksia?

  Jos kyseessä ei ole mikään lentokonehangaarin kokoinen varastomyymälä, niin ei ole kauhean työläs homma kertoa maksimissan parille tyypille liikkeen sulkeutuvan. Kuurojakin on joukossamme…pitäisikö heidät kenties sulkea keskitysleireille?

    Lainaa

 58. skörä kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +57 (67 ääntä)

  snufkin: Kummallista peukuttamista alas. Mikä meni alapeukuttajien mielestä väärin? Sekö, että pyysin anteeksi?

  Lähinnä se, että ekassa lauseessa muka pyydät anteeksi idioottiasiakkaan käytöstä ja loppuviesti onkin idioottiaspan haukkumista. Aspakin toki olisi voinut käyttäytyä kohteliaammin, mutta minusta jokainen, joka sanoo “anteeksi, että pahoitit mielesi” (eli tarkoittaa: “ollaanpa sitä nyt herkkähipiäisiä, enhän minä tehnyt juuri mitään väärin) on alapeukkunsa ansainnut.

    Lainaa

 59. Andy kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -15 (21 ääntä)

  as:
  Miksi tuon hakkaajauhkailijan koko nimi on sensuroitu?

  Hati nyt höpisee mitä sattuu.
  …ei se ketään hakkaa.

    Lainaa

 60. Jussi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +59 (61 ääntä)

  pinkki puudeli:
  Kapakoiden ovivahdit ei kyllä aina hirveen hyväkäytöksisiä ole, eivätkä kovin johdonmukaisia tai rehtejä.
  Se typerin ja ilkein sukulainen minullakin toimii sivutoimisena portsarina.

  Tämä Jussi-portsari olisi tietysti voinut kertoa Mikalle jo silloin aamuyöllä, että voittosi menevät suoraan tilille, eikä vain viskata pihalle.

  En ole portsari ja oletin, että hän tiesi sen koska oli siinä jo usean tunnin pelaillut. Ei myöskään kysellyt tai puhunut minulle mitään koko aikana.

    Lainaa

 61. snufkin kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -32 (60 ääntä)

  skörä: Lähinnä se, että ekassa lauseessa muka pyydät anteeksi idioottiasiakkaan käytöstä ja loppuviesti onkin idioottiaspan haukkumista. Aspakin toki olisi voinut käyttäytyä kohteliaammin, mutta minusta jokainen, joka sanoo “anteeksi, että pahoitit mielesi” (eli tarkoittaa: “ollaanpa sitä nyt herkkähipiäisiä, enhän minä tehnyt juuri mitään väärin) on alapeukkunsa ansainnut.

  Huomasitko muuten, että kirjoitin myös jupiterin pienistä vihreistä miehistä, lennokkien lennosta enontekiön taivaalla ja joka keväisestä koirankakka -keskustelusta.

  Älä väitä minun kirjoittaneeni mitään sellaista, mitä en ole kirjoittanut. En ole sanonut aspaa idiootiksi, rinsessaksi kyllä. Liike oli muutaman toimipisteen myymälä. Ei iso, mutta ei pienikään. Se samperin idioottijumputus on varmaan jonkun muun valitsemaa ja ehkä hermot oli aspalla pinnassa jo yksin siitä ;-)

  En muista enää mitä varsinaisesti sanoin, mutta luultavasti “anteeksi, en huomannut mitä kello on”. Eli ei mitään passiivis-aggressiivista. Älä näe mörköjä siellä, missä niitä ei ole.

    Lainaa

 62. Kala kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +22 (30 ääntä)

  Kalastaja: Jos joutuu miettimään, että tuliko kaivettua taas pyllyä, niin luultavasti teit jotain sopimatonta.

  Ei kun yleensä jos jotain menee vikaan ja paikalla on lapsia, niin ainoa aikuisten mielestä rationaalinen oletus on, että lapsethan ne tietysti ovat jotain menneet sössimään.

  Tällä kertaa emme vain keksimälläkään keksineet, mitä olisin jonkun mielestä voinut tehdä väärin. En muista enää kovin tarkasti, mutta se oli ihan tavallinen kauppareissu, ja olen sentään aina osannut käyttäytyä kaupassa ihan kunnollisesti. Ja jos olisimme oikeasti aiheuttaneet kaupassa jotain sellaista häiriötä, että meidät olisi pitänyt heittää ulos, niin eiköhän meille olisi ilmoitettu asiasta suoraan, eikä vain hymyillen sepitetty sulkemisajoista.

  Kerroin siis ihan vain, että joskus se ilmeisesti menee näinkin päin, että asiakaspalvelijat hämyilevät aukioloaikojen kanssa, eikä aina vain pöljät asiakkaat.

    Lainaa

 63. Arthur Brown kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +23 (35 ääntä)

  Ensimmäiseen kommentiksi, että 75 % pahoinpitelyistä on kantasuomalaisten miesten suorittamia. Jos tarkemmin katsotaan Statfin-palvelusta, pelkästään 30-39 vuotiaat kanttismiehet tekevät yli tuplasti enemmän pahoinpitelyitä kuin kaikki Suomessa asuvat ulkomaalaiset yhteensä.

  Toisin sanoen, Mika, ehkäpä joskus kannattaisi katsoa sieltä lasin pohjalta peiliin.

    Lainaa

 64. Just kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +68 (80 ääntä)

  Kokemus:
  Huvittavia nämä kommentit, missä puolustellaan umpisurkeaa asiakaspalvelua ja mollataan maksavia asiakkaita. Huomaa, että köyhät ja tyhmät kassatytöt ja -pojat tulette pysymään tyhminä ja köyhinä koko loppuikänne. Minä puolestaan myyn aina kun asiakas ostaa ja rikastun entisestään.

  Kassatytön palkka ei juokse ylitöistä, tyhmä se olisi siinä kohtaa, kun tekisi ilmaista ylityötä hymyillen.

    Lainaa

 65. Alpakka kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +30 (32 ääntä)

  niimpä:
  Sauvasekoitinta mentiin hakemaan, mutta monitoimikone jäi kauppaan. Eli ei tainnutkaan olla vain “yhden tuotteen keikka”. Kuka muutenkaan etsii kirpputorilta jotain käytettyjä sauvasekoittimia. Joo varmaan moni ollessaan opiskelija, mutta tässä tapauksessa ei varmasti ollut opiskelijasta kyse, kun se kaupasta haettiin lopulta. Sauvasekoitin uutena kaupassa muutenkin taitaa sen 15-50 € maksaa niin ei tuossa säästöä valtavasti synny

  No mitä hiivattia, olen töissäkäyvä ihminen ja silti mielelläni käyn kirpparilla. Ja saatan ihan tiettyjä juttuja sieltä silmäillä jos löytyisi, koska kierrättäminen on ihan jees ja maksan vaikka siitä sauvasekottimesta mielummin 2 euroa ja käyn vaikka syömässä ulkona sillä 15-50 eurolla. En vaan näe syytä miksi kaikki pitäisi ostaa uutena kun maailma hukkuu jo tavaraan.

    Lainaa

 66. Uguli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +54 (56 ääntä)

  Huoh:
  Olisi antanut ressukan etsiä se sauvasekoitin. Ei tarvitse olla aina noin tiukkapipoinen. Vähän jää kyllä paha mieli kun näin huonoja asiakaspalvelijoita on.

  Kyllähän sitä olisi vaikka tunnin ylimääräistä, jos joku maksaisi palkkaa siitä. :D Omalla ajalla ei kyllä nappaisi jäädä odottelemaan.

    Lainaa

 67. Uguli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +67 (73 ääntä)

  Kokemus:
  Huvittavia nämä kommentit, missä puolustellaan umpisurkeaa asiakaspalvelua ja mollataan maksavia asiakkaita. Huomaa, että köyhät ja tyhmät kassatytöt ja -pojat tulette pysymään tyhminä ja köyhinä koko loppuikänne. Minä puolestaan myyn aina kun asiakas ostaa ja rikastun entisestään.

  Toivottavasti maksat mahdollisille työntekijöillesi ylitöistä myös palkkaa,kun joku asiakas jää pohtimaan, ostaako kahden euron makkarapaketti vai ei.

    Lainaa

 68. Kiti kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +29 (35 ääntä)

  ….:
  Niin oliko se nyt kirpputori, vai baari?

  Odotin koko mokan ajan: “hups, luulin tulleeni kirpputorille, mutta olin liian humalassa tajutakseni olevani baarissa”.

    Lainaa

 69. Captain Scarlet kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +28 (50 ääntä)

  ÄÄh, snufkin on virheettömine musiikkimakuineen rasittavampi kuin Mika ja Laura yhteensä

    Lainaa

 70. Miu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -42 (62 ääntä)

  Näin entisenä aspana vähän kyllä kummastuttaa tollanen käytös myyjältä. Nää on näitä perus ’haen vaan yhen jutun’ asiakkaita, jotka on kyllä tosi ärsyttäviä, mutta kello oli kuitenkin vaan 5min yli sulkemisajan. (Jos tuo siis pitää paikkansa). Mun entisissä työpaikoissa olisi kyllä tullut pomolta moitteita tommosesta, oletus kuitenkin oli, että asiakkaat pitää aina palvella loppuun. Mutta ehkä hyvä, että muissa paikoissa saa olla tarkempi työajoistaan, kyllähän se jatkuva ylityöoptio hankaloittaa myyjän elämää.

    Lainaa

 71. .... kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +17 (33 ääntä)

  Uguli: Kyllähän sitä olisi vaikka tunnin ylimääräistä, jos joku maksaisi palkkaa siitä. Omalla ajalla ei kyllä nappaisi jäädä odottelemaan.

  Mutta sellaiset ihmiset, jotka eivät elämässään ole olleet oikeissa töissä viikkoa pidempään, eivät varmaan voi mitenkään ymmärtää tuollaista.

    Lainaa

 72. Ar... kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +21 (49 ääntä)

  snufkin: Kummallista peukuttamista alas. Mikä meni alapeukuttajien mielestä väärin?

  Se että kuulut niihin saatanan ääliöihin jotka kulkee joka helevetin paikas kuulokkeet päässä, eikä sen takia kuule eikä väistä ketään. Jos on noin kamala joskus kuunnella jotain muuta ääntä kuin sitä paskaa musiikkia joka koko ajan niistä rumista kuulokkeista pärisee (ja kyllä, tiedän, että kuuntelet paskaa musiikkia), niin pysy kotona ja tilaa tavarat netistä.

    Lainaa

 73. totuuden_torvi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +5 (29 ääntä)

  Kokemus:
  Huvittavia nämä kommentit, missä puolustellaan umpisurkeaa asiakaspalvelua ja mollataan maksavia asiakkaita. Huomaa, että köyhät ja tyhmät kassatytöt ja -pojat tulette pysymään tyhminä ja köyhinä koko loppuikänne. Minä puolestaan myyn aina kun asiakas ostaa ja rikastun entisestään.

  BMW-kauppias Rainerko se siellä neuvoo viisaampiaan?

    Lainaa

 74. ... kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +33 (35 ääntä)

  Juuh:
  Olen ollut kiskatätinä pari kesää, ja melkein vielä paskempaa on se kun menee aamulla avaamaan puljua ja joku jo odottelee siinä ovella. Ja vielä kysyy että voisko nyt jo vähän aikaisemmin tulla ostamaan sen jonkun yhden jutun : D anteeksi, mutta kassa ei ole auki, ja usko tai älä, mutta kioskin avaaminen yksin vaatii työtä, ja sen takia sinne mennäänkin varttia ennen ovien avausta.

  Eräs hätähousu väänsi kerran liukuovet väkisin auki, kun oli niin kiire kauppaan puoli tuntia ennen ovien avaamista. Lukot siis otettu jo pois, mutta liukuovet lukituksella.

    Lainaa

 75. Arttu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +52 (56 ääntä)

  Äitini oli aikoinaan vaateliikkeessä töissä. Useamman kerran hän kertoi kuinka asiakas oli juuri sulkemisaikaan tullut juoksujalkaa sisään ja vielä iloisesti tokaissut että kerkesinpäs juuri ennen kuin suljette. Eli monelle taitaa sulkemisaika tarkoittaa sitä että liikkeeseen enää pääse sisälle mutta ostoksia voi kyllä vielä hoitaa.

    Lainaa

 76. Ano kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +32 (44 ääntä)

  Olen myyjänä erikoisalan liikkeessä ja liian usein iltavuorossa 5-10 minuuttia ennen kaupan sulkemista sisään laukkaa joku aasiakas, joka “vain pikaisesti katsoo jotain tuotetta”. Koska kyse ei ole elämäsi kannalta ehdottomasti välttämättömästä tuotteesta, niin oliskos mitenkään mahdollista että tulisit ostoksille niin, että ehdin laskemaan kassan ja sulkemaan liikkeen hyvissä ajoin ettei tarvitse odottaa ylimääräiset puoli tuontia seuraavaa bussia pysäkillä vain siksi, että sinä et ymmärrä katsoa kelloa? Se että olen myyjä, ei tarkoita sitä että minulla ei ole omaa elämää ja aikataulua. Enkä saa ylityökorvauksia sinun idioottimaisuutesi takia.

    Lainaa

 77. Piupau kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +31 (43 ääntä)

  snufkin:
  Minä myönnän olleen idioottiasiakas joitain vuosia takaperin.

  (tässä välissä kerroit, että olit kuunnellut kuulokkeilla musiikkiasi niin kovaa ettet kuullut kuulutuksia että liike suljetaan (etkä myöskään ilmeisesti ollut huomioinut mitä kello on), joten henkilökunnan piti tulla sinulle kertomaan henkilökohtaisesti, että liike suljetaan aukioloaikojen mukaisesti)

  Fine. No, enpä kyllä sinne sittemmin ole eurojani tuonut.

  Alku oli ihan hyvä kun idioottiasiakkaaksi tunnustauduit, mutta mikä ihmeen ‘rangaistus’ tuohon loppuun tuli, jos itsekin myönsit että sinä olit se joka mokasi?

    Lainaa

 78. Kokemus kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -31 (39 ääntä)

  totuuden_torvi: BMW-kauppias Rainerko se siellä neuvoo viisaampiaan?

  No mutta. Nähtävästi kaltaisesi työtön ja köyhä peräkammarin poika ei elämäm koululaisena voi ymmärtää, että ihminen voi vaurastua vain olemalla ahkera. Asiakkaiden aliarvostaminen ja ylityöminuuttien kauhistelu johtaa juuri tuollaisen kaltaisesi yhteiskunnan pohjasakan muodostumiseen. Hyvä puoli siinä on, että sinun ja kaltaistesi ansiosta fiksummat pärjäävät. Kituuta sinä vain köyhyydessäsi, minä tilailen samaan aikaan uutta S-sarjan Mersua vaimolle. Edellinen onkin jo liian vanha, vuosimallia 2016.

    Lainaa

 79. Jopas kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -2 (16 ääntä)

  myyjä:
  Mikään ei ole ärsyttävämpää ku asiakas joka tulee just sulkemisajalla tekemään viikon ruokaostoksia.. “Mä vaan nopeesti katon” Joo ne aukioloajat on siellä ihan tarkotuksella ja myyjätkin tykkää päästä illalla kotiin ajoissa.

  Joo’o, varmaan. Mutta jos tätä tapahtuu usein, niin kannattaa jutella aiheesta työnantajan kanssa. Kauppiaasta on kivaa että palvellaan myöhässäkin olleet asiakkaat ja vielä kivempaa jos siitä ei tarvi maksaa palkkaa.

    Lainaa

 80. Jopas kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -37 (47 ääntä)

  Just: Kassatytön palkka ei juokse ylitöistä, tyhmä se olisi siinä kohtaa, kun tekisi ilmaista ylityötä hymyillen.

  Onko se jotenkin asiakkaan vika että sinulla on huonot työehdot?

    Lainaa

 81. KT kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -44 (54 ääntä)

  Mielestäni on myyjältä huonoa käytöstä kitistä jonkun muutaman ylityöminuutin takia. Tärkeintä on että työt tulevat tehtyä kunnolla eikä kiireellä. Kyllä olen itsekin ollut asiakaspalvelija.

    Lainaa

 82. Mint kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +35 (41 ääntä)

  Jopas: Onko se jotenkin asiakkaan vika että sinulla on huonot työehdot?

  On. On todellakin asiakkaan vika, jos hän on suljetussa liikkeessä.

  P.S. Kyse on myös ajasta! Kaikilla meillä on elämää työn jälkeen ja kaupassa roikkuva asiakas syö vapaa-aikaa.

    Lainaa

 83. ... kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +19 (25 ääntä)

  Jopas: Onko se jotenkin asiakkaan vika että sinulla on huonot työehdot?

  Ei ole asiakkaan vika, mutta ei pidä ihmetellä miksi se kassatyttö/-poika haluaa sinut niin vikkelään ulos kuin vain mahdollista.

    Lainaa

 84. batman kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +29 (37 ääntä)

  Jos asiakkaita joutuu palvelemaan sulkemisajan jälkeen, pitäisi sulkuvartin alkaa viimeisen asiakkaan palvelemisesta. Myyjät käytännössä pakotetaan palkattomaan ylityöhön, jos ei ole vartijoitakaan taluttamassa taukkeja ulos liikkeestä.

    Lainaa

 85. Rando Calrissian kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +4 (12 ääntä)

  Sieniprofessori: Tais olla toi baariletkautus vaan asiakspalvelijan vihje aasiakkaalle, että voisitko jo poistua. Kun antoi selkeesti tossa myös valomerkin.

  Vedin tuosta sen johtopäätöksen, että ko. aasiakas mahtoi olla vahvassa humalassa.

    Lainaa

 86. totuuden_torvi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +11 (17 ääntä)

  Kokemus: No mutta. Nähtävästi kaltaisesi työtön ja köyhä peräkammarin poika ei elämäm koululaisena voi ymmärtää, että ihminen voi vaurastua vain olemalla ahkera. Asiakkaiden aliarvostaminen ja ylityöminuuttien kauhistelu johtaa juuri tuollaisen kaltaisesi yhteiskunnan pohjasakan muodostumiseen. Hyvä puoli siinä on, että sinun ja kaltaistesi ansiosta fiksummat pärjäävät. Kituuta sinä vain köyhyydessäsi, minä tilailen samaan aikaan uutta S-sarjan Mersua vaimolle. Edellinen onkin jo liian vanha, vuosimallia 2016.

  Haha! Johan vitsin murjasit.

    Lainaa

 87. snufkin kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -9 (23 ääntä)

  Piupau: Alku oli ihan hyvä kun idioottiasiakkaaksi tunnustauduit, mutta mikä ihmeen ‘rangaistus’ tuohon loppuun tuli, jos itsekin myönsit että sinä olit se joka mokasi?

  Ei se ollut rangaistus.

  Minä myönnän edelleen, että moka oli minun, mutta katsoisin, että aspan ei olisi silti tarvinnut ruveta käyttäytymään epäasiallisesti. Jos joku on muuta kuvitellut, niin poistuin liikkeestä saatuani tämän tiedon sulkeutumisesta.

  En ikinä ajatellut, että ilkeyttäni tai kostona jätän käymättä liikkeessä. Tuskin oikeasti kukaan kuitenkaan palaa liikkeeseen, josta on jäänyt epämiellyttäviä kokemuksia. Ehkä minua nolotti, ehkä en halunnut nähdä tätä rinsessaa sen ihmeemmin. Ja lisäksi, liike oli tusinatyylinen vaateliike, joten tälle korvaavia ostospaikkoja oli muitakin. Ohjauduin siis muualle, missä oli miellyttävämpää – jo yksin miljöön puolesta.

  Mutta juu, antaa alapeukuttaa vaan. Idioottiasiakas mikä idioottiasiakas. Toivottavasti teille ei koskaan lankea minkään yrityksen tulosvastuuta tai joudu ketään rekrytoimaan. Tuli vaan mieleen, en tiedä miten.

    Lainaa

 88. just kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +5 (9 ääntä)

  Jopas: Onko se jotenkin asiakkaan vika että sinulla on huonot työehdot?

  En ole myyjä, muuten hyvä. :D Mutta ymmärrän hyvin, miksi joku ei halua olla ilmaiseksi töissä yhdeksän jälkeen hymy huulessa toisten ihmisten välinpitämättömyyden takia.

  Ei sillä, vituttaisi tuohon aikaan ylityöt, vaikka maksettaisiin.

    Lainaa

 89. Jepjep kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +1 (7 ääntä)

  Lauran muutkin päivitykset ovat vähän väliä juurikin samaa luokkaa ja kaiken hän pistää add: piikkiin, koska sehän onkin syy aivan kaikkeen… Or not.

    Lainaa

 90. Prööt kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +3 (7 ääntä)

  Ihmettelee: Yläpeukku: rikosilmoitus, alapeukku: sananvapautta.

  Ei kiitos tätä “tykkää tästä jos sininen näyttää siniseltä” -kulttuuria tänne. Tai yhtään minnekään. Annoin alapeukun säälittävästä tykkäyskerjäyksestä.

    Lainaa

 91. Asiakaspalvelija kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +5 (5 ääntä)

  Huoh:
  Olisi antanut ressukan etsiä se sauvasekoitin. Ei tarvitse olla aina noin tiukkapipoinen. Vähän jää kyllä paha mieli kun näin huonoja asiakaspalvelijoita on.

  ”Ressukka” olisi voinut tulla vähän aikaisemmin paikalle jos haluaa välttämättä ostaa sauvasekottimensa kirpparilta, Lidlistä sellaisen saa uutena kympillä.

  Itsekin asiakaspalvelutyössä olleena eniten ärsyttää just tollaset asiakkaat ja ne, jotka ei suostu lähtemään vaikka paikka on kiinni. Jouduin kerran työporukan kanssa istumaan melkein tunnin yliaikaa, koska asiakkaat eivät suostuneet poistumaan työntekijöiden ja pokejen huomautuksista huolimatta kun ”heillä oli vielä kivaa” (emme saaneet lähteä ennen kun talo on tyhjä)
  Nämä samat asiakkaat syyttivät myös henkilökuntaa juomiensa juomisesta, vaikka olivat todellisuudessa juoneet ne itse ja unohtaneet sen.

    Lainaa

 92. Ihivivo kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +1 (1 ääni)

  snufkin: Ei tietenkään. Älä väritä ylitse.

  Jos näkee, että asiakkaalla on kuulokkeet, voinee olettaa, ettei tämä ole kuullut kuulutuksia, jos hän ei ole reagoinut niihin. Mutta myös, aspa on aina aspa ja hän edustaa liikettä. Eli vaikka kuinka harmittaa, niin tiuskia ei sovi. Oli asia ihan miten päin tahansa.

  LISÄKSI pahoittelin ja pyysin anteeksi. Mitä muuta minä, asiakas, olisin voinut kyseisessä tilanteessa tehdä? Tuoda seuraavana päivänä rinsessalle suklaata ja kukkia? Punainen matto?

  Ja olisiko ok esimerkiksi tiuskia aidosti kuurolle ihmiselle? Ilmeisesti, sinun mielestä?

  Ja ongelma oli lähtenyt siitä liikkeelle, että liikkeessä soi ihan helvetillinen lihatiskihumppa. Ilman sitä, ei olisi ollut ongelmaakaan.

  No eihän se kuuro sitä tiuskimista kuule :,D

    Lainaa

 93. kallohajoaa kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +4 (6 ääntä)

  KT:
  Mielestäni on myyjältä huonoa käytöstä kitistä jonkun muutaman ylityöminuutin takia. Tärkeintä on että työt tulevat tehtyä kunnolla eikä kiireellä. Kyllä olen itsekin ollut asiakaspalvelija.

  Tuolla tavalla ajattelevien idioottien takia olen onnellinen, etten ole asiakaspalvelija. Sitten, kun kaupoilla ei ole enää erillisiä aukioloaikoja, niin moiset aasit voivat luuhata just niin kauan kuin ikinä huvittaa. Siihen asti, aukioloaikoja ja työaikoja noudatetaan. Piste. Ja se, että oot ollu kesähessuna viikon jossain pikku puljussa ei sano että voit ilmoittaa olleesi “asiakaspalvelija” ja kertoa muille, miten tehdä ilmaiseksi töitä.

    Lainaa

 94. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

Kommentoi

Avatar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Avainsanat: , , , , , , , , ,