Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 199

Tempur-patjan tuuletus pakkasessa... Ei kovin hyvä idea!
Kuvakooste, osa 199

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 56 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. purppurakruunu 8.3.2018 0:30
      Tulos: +552 (594 ääntä)
      Vaadin tietää perustelut noin mahtavan suorituksen hylkäämiselle.

      Lainaa

    2. Tulos: +413 (449 ääntä)
      No olipa nihkeet pelikumppanit. :( Toihan on legendaarinen suoritus.

      Lainaa

    3. Tulos: -204 (292 ääntä)
      Scrabblessa ei käy yhdyssanat.

      Lainaa

    4. Tulos: -114 (272 ääntä)
      "Tämän takia en ole vegaani" -kommentteja odotellessa.

      Lainaa

    5. Hoh hoijjaa 8.3.2018 1:53
      Tulos: +175 (327 ääntä)
      Emmy: “Olen vegaani ja noi nakit on oikeesti tosi hyviä” -kommentteja odotellessa.
      Fix'd

      Lainaa

    6. Banaanimaha 8.3.2018 2:09
      Tulos: -59 (121 ääntä)
      Onpas siinä pitkä ja paksu vegenakki. Hiukan syyläisen näköinen, mutta ravinteikkaan oloinen ;)

      Lainaa

    7. Tulos: +180 (232 ääntä)
      Banaanimaha: Onpas siinä pitkä ja paksu vegenakki. Hiukan syyläisen näköinen, mutta ravinteikkaan oloinen
      ...koska ravinteikkuus on varsin tarkasti arvioitavissa prosessoidun massan hennosti kuplivasta ja aavistuksen hiiltyneestä pinnasta?

      Lainaa

    8. Tulos: +126 (132 ääntä)
      Aivan mahtava patja! :'D

      Lainaa

    9. Tulos: -111 (209 ääntä)
      Vegenakit VEKS nuotioilta!

      Lainaa

    10. Tulos: +247 (279 ääntä)
      Vegenakki suuttui nuotion pienhiukkaspäästöistä.

      Lainaa

    11. Toj Karin 8.3.2018 6:51
      Tulos: +65 (195 ääntä)
      Vegenakit ehkä pahimpia koskaan. Ite syön paljon rehuja salaateissa ja muissa, mutta kerran erehdyin ottamaan työpaikan ruokalassa vegenakkeja ja meinasi jäädä syömättä. Oon melko varma että ne on vain jonkun kieron lihansyöjän vittuilua vegaaneille.

      Lainaa

    12. joojoojoo 8.3.2018 7:43
      Tulos: -77 (127 ääntä)
      Kuka hyväksyy monikot scrabblessa?

      Lainaa

    13. Tulos: -77 (157 ääntä)
      Scrabblessa käy tietysti yhdyssanat, mutta eka kuva on toki lavastettu koska pelaajilla on aina 7 kirjainlaattaa kerralla käytössä. Ja meikä ei kyllä hyväksyisi sellaisia itse kehiteltyjä yhdyssanoja, jotka eivät ole yleisessä käytössä, kuten vaikka "kännitirsat".
      Toj Karin: Vegenakit ehkä pahimpia koskaan. Ite syön paljon rehuja salaateissa ja muissa, mutta kerran erehdyin ottamaan työpaikan ruokalassa vegenakkeja ja meinasi jäädä syömättä. Oon melko varma että ne on vain jonkun kieron lihansyöjän vittuilua vegaaneille.
      Vai että ihan meinasi jäädä syömättä. Luojalle kiitos ettet laihtumaan päässyt!

      Lainaa

    14. Tulos: +222 (264 ääntä)
      Rnd: …koska ravinteikkuus on varsin tarkasti arvioitavissa prosessoidun massan hennosti kuplivasta ja aavistuksen hiiltyneestä pinnasta?
      Onneksi HK:n sininen ei ole prosessoitua, vaan suoraan luonnosta pyydystettyä.

      Lainaa

    15. Tulos: -101 (175 ääntä)
      "bilek nnitirsat" Itse olen käsittänyt, että tuossa pelissä pitäisi käyttää oikeita suomenkielen sanoja. Eikä vain latoa kirjaimia peräkkäin.

      Lainaa

    16. Tulos: +220 (244 ääntä)
      Onko "bilekännitirsat" sama kuin "välikuolema" (kesken juhlien)? Jos on, olisi tuo pitänyt hyväksyä. Lingvistille suomen kielen monimuotoisuus on lahja, teistä muista en tiedä.

      Lainaa

    17. Tulos: +124 (150 ääntä)
      hiphei: Onko “bilekännitirsat” sama kuin “välikuolema” (kesken juhlien)? Jos on, olisi tuo pitänyt hyväksyä. Lingvistille suomen kielen monimuotoisuus on lahja, teistä muista en tiedä.
      Välikuolema on jo käsite, mutta "bilekännitirsat" on hieman väkisin väännetty.

      Lainaa

    18. Asiakaspalvelija 8.3.2018 8:35
      Tulos: +98 (112 ääntä)
      Dea: Scrabblessa ei käy yhdyssanat.
      Käy. Lue säännöt

      Lainaa

    19. Tulos: -9 (55 ääntä)
      ….: Scrabblessa käy tietysti yhdyssanat, mutta eka kuva on toki lavastettu koska pelaajilla on aina 7 kirjainlaattaa kerralla käytössä. Ja meikä ei kyllä hyväksyisi sellaisia itse kehiteltyjä yhdyssanoja, jotka eivät ole yleisessä käytössä, kuten vaikka “kännitirsat”. Vai että ihan meinasi jäädä syömättä. Luojalle kiitos ettet laihtumaan päässyt!
      Ei vegeruualla laihdu sen paremmin kuin sekaravinnolla

      Lainaa

    20. Tulos: -26 (76 ääntä)
      ….: Onneksi HK:n sininen ei ole prosessoitua, vaan suoraan luonnosta pyydystettyä.
      Onneksi ei ole olemassa välimuotoja. Kuka edes syö HK:n sinistä? Ja minkä takia pitää olla vegenakki, kun lähtökohtaisestikin nakki on jo hirveää skeidaa? Veget vegenä ja jättää tuon turhan prosessoinnin pois välistä, voisi olla vahingossa vaikka ympäristöystävällistä ja terveellistä.

      Lainaa

    21. mr meeseeks 8.3.2018 9:13
      Tulos: +84 (104 ääntä)
      Tuo scrabblekuva on kaikessa lavastuksessaan aika hölmö. Tosiaan noin pitkää sanaa ei voi kirjoittaa yhdellä vuorolla, laudalla pitäis olla ensin "känni" tai "kännit" ja myöhemmin lisätä ensin joko bile tai tirsa (/tirsat) ja sitä seuraavalla vuorolla toinen. Tietysti jos pelataan omilla säännöillä, tuommoiset sanat voidaan hyväksyä, mutta virallisten Scrabble-sääntöjen mukaan ainakaan bile tai kännit ei olis hyväksyttäviä, tirsat saattais ehkä mennä läpi, mut en oo varma. Ja jos tuota pitkää yhdyssanaa rakentaisi vähitellen, siitä ei tietenkään sais kaikkia sanapisteitä kerralla. Mut jos nyt kuvitellaan, että jollain ihme keinolla saisi kirjoitettua koko bilekännitirsat-sanan yhdellä vuorolla, niin ei siitä silti sais lähellekään 567 pistettä. Tyhjästä laatasta ei tule pisteitä, joten noiden laattojen yhteenlaskettu pistearvo (mukaanlukien e- ja r-kirjainten tuplapisteet) on 31 pistettä. Se kertaa yhdeksän (kolme kpl kolme kertaa sanapisteet -ruutu) plus 50 pistettä siitä, että saa pelatuksi kaikki kirjainlaatat yhdellä vuorolla. Yhteensä 329 pistettä. Sori kun piti alkaa viilata, mutta on vähän tylsää töissä.

      Lainaa

    22. Tulos: -91 (97 ääntä)
      Yöhikoilua vai jopa kastelua kun on ollut niin kostea patja että ihan jääty. Hyh, ei oo itellä koskaan kyllä jäätynyt vaikka -30C° heitin ulos. :D

      Lainaa

    23. ihmettelijä 8.3.2018 9:42
      Tulos: -101 (129 ääntä)
      miksi vegeruokaa tehään lihanimikkeillä, mites salaatti lehtipihveistä, lihapullista ja lihaliemikastikkeella? ja jos vegaani tuntee että ne on mukava olla lihanmuodossa, niin menisinkö minäkin vegaanista salaattini kanssa? ja menikö se lakipykälä läpi että tapahtumissa pitää olla vegeruoka vaihtoehto eli jopa lihafestivaaleilla? eipä vegepäivillä ole lihavaihtoehtoa mikä tasa-arvo aikakausi tämä on.

      Lainaa

    24. ihmettelijä 8.3.2018 9:44
      Tulos: +34 (48 ääntä)
      Btw: Yöhikoilua vai jopa kastelua kun on ollut niin kostea patja että ihan jääty. Hyh, ei oo itellä koskaan kyllä jäätynyt vaikka -30C° heitin ulos.
      ainaki jotku ikeasta olevat tyynyt menee pakkasessa kivikovaksi ja lämmetessä notkistuu taas. että olisko samaa tavaraa sisällä?

      Lainaa

    25. Tulos: +46 (60 ääntä)
      Eip taida Ikean tyynyt olla ihan samaa matskua kun Tempur-patjat.

      Lainaa

    26. totuuden_torvi 8.3.2018 10:15
      Tulos: -13 (51 ääntä)
      Täytyy myöntää, että hieman häiritsee patjasta puhuminen. Patja näyttäisi olevan ihan suorassa, mutta mukautuva petauspatja on solmussa. Jos menet huonekalukauppaan ja pyydät patjaa petarin sijaan, niin patjaa siellä tarjotaan.

      Lainaa

    27. Tulos: +86 (126 ääntä)
      Kommenttiosio tulvii kohta vege-sanan näkemisestä triggeroituneita lihansyöjiä. Hassua sinänsä, etten odota läheskään yhtä paljon kommentteja suu vaahdossa paasaavilta tuputtajavegaaneilta, joita niiden lihansyöjien kommenttien perusteella täällä voisi kuvitella olevan 95% kaikista kommentoijista.

      Lainaa

    28. memoryfoam 8.3.2018 10:56
      Tulos: +114 (118 ääntä)
      Noi memoryfoam-patjat, oli ikeasta tai tempurilta, jäätyy pakkasessa. Patjakaupan äijä sanoi, että pitää odottaa sen sulamista jos näin käy, koska muuten se vaahto on pilalla jos sitä tuosta lähtee taivuttelemaan. Suositteli kyllä että ei tuulettaisi pakkassäällä noita ulkona! T: memoryfoamista kaiken tietävä

      Lainaa

    29. Tulos: -11 (39 ääntä)
      *koetin, ei koitin

      Lainaa

    30. Frank Black 8.3.2018 11:13
      Tulos: +14 (22 ääntä)
      Lootushka: Kommenttiosio tulvii kohta vege-sanan näkemisestä triggeroituneita lihansyöjiä. Hassua sinänsä, etten odota läheskään yhtä paljon kommentteja suu vaahdossa paasaavilta tuputtajavegaaneilta, joita niiden lihansyöjien kommenttien perusteella täällä voisi kuvitella olevan 95% kaikista kommentoijista.
      Odottaa jo kovasti milloin se tulva alkaa.

      Lainaa

    31. Tulos: +25 (51 ääntä)
      Lootushka: Kommenttiosio tulvii kohta vege-sanan näkemisestä triggeroituneita lihansyöjiä. Hassua sinänsä, etten odota läheskään yhtä paljon kommentteja suu vaahdossa paasaavilta tuputtajavegaaneilta, joita niiden lihansyöjien kommenttien perusteella täällä voisi kuvitella olevan 95% kaikista kommentoijista.
      Vähän sama, meillä on loistava sana "bilekännitirsat" (palikoiden määrän takia sitä ei ole voinut rakentaa kerralla, mutta osissa?) -ja porukka triggeröityy siitä että joku käristi vegemakkaraansa vähän liiaksi. Kukaan vegaani ei ole purrut teitä tai tule puremaankaan, rauhoittukaa.

      Lainaa

    32. Tulos: -3 (17 ääntä)
      no: *koetin, ei koitin
      No ei, no.

      Lainaa

    33. Tulos: -67 (89 ääntä)
      vegenakit..... edes nuotion loimussa niistä ei saa syömäkelpoisia :DD on tää kaninruoka-buumi kummallista...

      Lainaa

    34. Tulos: +33 (39 ääntä)
      Btw: Yöhikoilua vai jopa kastelua kun on ollut niin kostea patja että ihan jääty. Hyh, ei oo itellä koskaan kyllä jäätynyt vaikka -30C° heitin ulos.
      se oli tempurpatja.. googlappas se vaikka ja lue siint... tampio!!

      Lainaa

    35. King Arthur 8.3.2018 13:15
      Tulos: +40 (40 ääntä)
      ihmettelijä: miksi vegeruokaa tehään lihanimikkeillä, mites salaatti lehtipihveistä, lihapullista ja lihaliemikastikkeella? ja jos vegaani tuntee että ne on mukava olla lihanmuodossa, niin menisinkö minäkin vegaanista salaattini kanssa? ja menikö se lakipykälä läpi että tapahtumissa pitää olla vegeruoka vaihtoehto eli jopa lihafestivaaleilla? eipä vegepäivillä ole lihavaihtoehtoa mikä tasa-arvo aikakausi tämä on.
      Ite vedin just kanasalaatin. Tarjolla oli myös vegesalaatteja. Mikä sun mielestä on salaatti? Kasa rehuja?

      Lainaa

    36. King Arthur 8.3.2018 13:20
      Tulos: +47 (55 ääntä)
      ihmettelijä: miksi vegeruokaa tehään lihanimikkeillä, mites salaatti lehtipihveistä, lihapullista ja lihaliemikastikkeella? ja jos vegaani tuntee että ne on mukava olla lihanmuodossa, niin menisinkö minäkin vegaanista salaattini kanssa? ja menikö se lakipykälä läpi että tapahtumissa pitää olla vegeruoka vaihtoehto eli jopa lihafestivaaleilla? eipä vegepäivillä ole lihavaihtoehtoa mikä tasa-arvo aikakausi tämä on.
      Ja kasvisruoka ei ole tasa-arvokysymys eikä sen tarjoaminen lihafestareilla ole syrjintää. Mutta silleen hyvä jos ongelmat on noin pienet, olen oikeasti iloinen siitä että Suomessa voi vielä nillittää.

      Lainaa

    37. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Näyttää siltä, että vegenakkia on yritetty grillata jäisenä.

      Lainaa

    38. Tulos: +46 (52 ääntä)
      Mä oon saanut ainakin soijanakeista nuotiolla paistettuna ihan hyviä. Mutta kauheet ilmavaivat niistä on tullut. Hassua, miten jotkut haukkuvat vegenakkeja ravinnollisesti "hirveäksi moskaksi" mutta makkara on sitten ihan ok. Oma varovainen arvioni on, että kumpikaan ei mikään varsinainen terveystuote ole eikä edes yritä olla. Yritin pitkään miettiä jotain muuta vaihtoehtoa grillimakkaroille (liha tai kasvis), kun eväsretkillä kuitenkin on kiva paistaa jotain. Grillatut voileivät järkisärki-täytteellä toimii yllättävän hyvin. Tai millä tahansa muulla valitsemallasi täytteellä.

      Lainaa

    39. Tulos: +2 (32 ääntä)
      Vai että ihan meinasi jäädä syömättä. Luojalle kiitos ettet laihtumaan päässyt!
      Joo, meinasi. Niin paskaa kuraa ne olivat. Minut on kuitenkin kasvatettu niin, että mitä lautaselle ottaa, se on myös syötävä.

      Lainaa

    40. Tulos: +39 (39 ääntä)
      ….: Scrabblessa käy tietysti yhdyssanat, mutta eka kuva on toki lavastettu koska pelaajilla on aina 7 kirjainlaattaa kerralla käytössä. Ja meikä ei kyllä hyväksyisi sellaisia itse kehiteltyjä yhdyssanoja, jotka eivät ole yleisessä käytössä, kuten vaikka “kännitirsat”.
      Luin alkuperäisen keskustelun edamjuustoryhmässä. Kännit ja bilekännit oli hyväksytty jo aiemmin, mutta bilekännitirsat ei ollut Samin pelikavereiden mielestä enää sana. Joka tapauksessa lavastuksesta on turha puhua, koska "irsat" on alle seitsemän kirjainta.

      Lainaa

    41. Turnipsitonttu 8.3.2018 19:24
      Tulos: +46 (46 ääntä)
      Joku itseäni fiksumpi vertasi lihatuotteita imitoivia kasvistuotteita kofeiinittomaan kahviin. Kyllähän monet pitävät oluestakin mutteivat halua päihtyä. Monet kasvissyöjät ovat pitäneet lihan mausta. Onkohan toi vegenakki Bon soyan? Mulla tulee niistä mieleen lapsuus ja lauantaimakkara.

      Lainaa

    42. Tulos: +15 (23 ääntä)
      Scrabblessa kyllä käy yhdyssanat tosiaan mutta silti ei mitenkään 567 pistettä voi saada, vaikka tuo sana olisi täysin oikein muuten. Noista erikoislaatoista saa hyödyn vain kerran sääntöjen mukaan. Eli vaikka kuin olisit yhdyssanoja tekemällä sanoja jo laudalla olevien sanojen perään, et mitenkään voi siitä kummosia pisteitä saada.

      Lainaa

    43. Tulos: +34 (36 ääntä)
      ihmettelijä: miksi vegeruokaa tehään lihanimikkeillä, mites salaatti lehtipihveistä, lihapullista ja lihaliemikastikkeella? ja jos vegaani tuntee että ne on mukava olla lihanmuodossa, niin menisinkö minäkin vegaanista salaattini kanssa? ja menikö se lakipykälä läpi että tapahtumissa pitää olla vegeruoka vaihtoehto eli jopa lihafestivaaleilla? eipä vegepäivillä ole lihavaihtoehtoa mikä tasa-arvo aikakausi tämä on.
      Lihan luonnollinen muoto on nakki, apparently.

      Lainaa

    44. Levitoin öisin 8.3.2018 22:33
      Tulos: +27 (31 ääntä)
      Meillä kävi samoin Tempur-patjan kanssa, mutta en pitänyt tapahtumaa mitenkään kummallisena. Laitettiin odottelemaan suoristumusta eikä siinä kauaa mennyt..

      Lainaa

    45. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Toj Karin: Vegenakit ehkä pahimpia koskaan. Ite syön paljon rehuja salaateissa ja muissa, mutta kerran erehdyin ottamaan työpaikan ruokalassa vegenakkeja ja meinasi jäädä syömättä. Oon melko varma että ne on vain jonkun kieron lihansyöjän vittuilua vegaaneille.
      Niitä on nykyisin todella paljon erilaisia. Mä syön makkaraa enemmän kuin sekasyöjäaikoinani, koska osa niistä maistuu todella hyvältä.

      Lainaa

    46. Tulos: -17 (25 ääntä)
      Jepjoo: Vegenakit VEKS nuotioilta!
      Miinuksista päätellen moni vegaani pitää nakeistaan tuollaisina.

      Lainaa

    47. Tulos: -21 (25 ääntä)
      Dist: Scrabblessa kyllä käy yhdyssanat tosiaan mutta silti ei mitenkään 567 pistettä voi saada, vaikka tuo sana olisi täysin oikein muuten. Noista erikoislaatoista saa hyödyn vain kerran sääntöjen mukaan. Eli vaikka kuin olisit yhdyssanoja tekemällä sanoja jo laudalla olevien sanojen perään, et mitenkään voi siitä kummosia pisteitä saada.
      Mutta eihän mitään järkeä ole pelata sellaisilla säännöillä, että monikot hyväksytään.

      Lainaa

    48. Kaali Kannibaali 9.3.2018 8:47
      Tulos: +28 (42 ääntä)
      ihmettelijä: miksi vegeruokaa tehään lihanimikkeillä, mites salaatti lehtipihveistä, lihapullista ja lihaliemikastikkeella?
      Mikäs tuo "lehtipihvi" on, sekaanien alitajunta ottanut vallan ja koittanut naamioida ruumiinosan joksikin vähemmän väkivaltaiseksi?

      Lainaa

    49. Tulos: +23 (37 ääntä)
      skörä: Luin alkuperäisen keskustelun edamjuustoryhmässä. Kännit ja bilekännit oli hyväksytty jo aiemmin, mutta bilekännitirsat ei ollut Samin pelikavereiden mielestä enää sana. Joka tapauksessa lavastuksesta on turha puhua, koska “irsat” on alle seitsemän kirjainta.
      Kiitokset selvennyksestä. Oletin tosiaan virheellisesti, että pelaajat eivät olisi hyväksyneet sanoja "bilekännit" tai "kännitirsat" kun eivät kerran hyväksyneet sanaa "bilekännitirsat", koska kaikki ovat mielestäni samanlaisia epäsanoja. Yhtäkään ei varmaan löydy sanakirjasta (tuskin edes urbaanista) eivätkä ne tietääkseni ole mitenkään yleisessä käytössä.
      otto: Ei vegeruualla laihdu sen paremmin kuin sekaravinnolla
      Niin? Enhän minä sellaista ikinä väittänytkään?
      Just: Lihan luonnollinen muoto on nakki, apparently.
      :D Ihmettelen myös että miksi vegaaneilta vaaditaan täyttä 100-prosenttista luonnollisuutta ja ympäristöystävällisyyttä (eli pitäisi syödä suunnilleen vain itsekasvatettua lanttua ja omenoita, jos niitäkään, tai ehkä mieluiten pitäisi tehdä itsemurha, jottei enää kuluttaisi luonnonvaroja), mutta sekasyöjiltä ei. Varsinkin kun aika harva vegaani on vegaani luonnollisuussyistä (onhan se periaatteessa luonnotonta, että luontaisesti omnivori laji kaihtaa täysin eläinperäisiä tuotteita), ja loppujen lopuksi suuri osa vegaaneista taitaa olla vegaani ihan "pelkästään" eettisistä ja ekologisista syistä. Ja kyllä, soija, tai mikä tahansa muu kasvis, on ekologisempi tuote kuin liha.

      Lainaa

    50. Ihmettelen vaan 9.3.2018 18:32
      Tulos: +3 (9 ääntä)
      Kuppanen nakki.

      Lainaa

    51. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Väsynyt: Vegenakki suuttui nuotion pienhiukkaspäästöistä.
      Vegenakki tuumasi tuosta että suutun ja mustaksi muutun.

      Lainaa

    52. Tulos: -1 (27 ääntä)
      no: *koetin, ei koitin
      Miks tällä on näin paljon miinusta? Luuleeko ihmiset, et ”koitin” on oikein, vai ärsyttääkö vaan, et korjataan?

      Lainaa

    53. Tulos: +16 (20 ääntä)
      mr meeseeks: Tuo scrabblekuva on kaikessa lavastuksessaan aika hölmö. Tosiaan noin pitkää sanaa ei voi kirjoittaa yhdellä vuorolla, laudalla pitäis olla ensin “känni” tai “kännit” ja myöhemmin lisätä ensin joko bile tai tirsa (/tirsat) ja sitä seuraavalla vuorolla toinen. Tietysti jos pelataan omilla säännöillä, tuommoiset sanat voidaan hyväksyä, mutta virallisten Scrabble-sääntöjen mukaan ainakaan bile tai kännit ei olis hyväksyttäviä, tirsat saattais ehkä mennä läpi, mut en oo varma. Ja jos tuota pitkää yhdyssanaa rakentaisi vähitellen, siitä ei tietenkään sais kaikkia sanapisteitä kerralla. Mut jos nyt kuvitellaan, että jollain ihme keinolla saisi kirjoitettua koko bilekännitirsat-sanan yhdellä vuorolla, niin ei siitä silti sais lähellekään 567 pistettä. Tyhjästä laatasta ei tule pisteitä, joten noiden laattojen yhteenlaskettu pistearvo (mukaanlukien e- ja r-kirjainten tuplapisteet) on 31 pistettä. Se kertaa yhdeksän (kolme kpl kolme kertaa sanapisteet -ruutu) plus 50 pistettä siitä, että saa pelatuksi kaikki kirjainlaatat yhdellä vuorolla. Yhteensä 329 pistettä. Sori kun piti alkaa viilata, mutta on vähän tylsää töissä.
      Oikeat Scrabblen säännöthän menee niin, että jos kaikki kanssapelaajat hyväksyy sanan, se on hyväksyttävää. Ei kaikkea tarvitse aina sanakirjasta etsiä :)

      Lainaa

    54. Oma pesä kuntoon ensin! 11.3.2018 17:02
      Tulos: +25 (31 ääntä)
      miksi: Miks tällä on näin paljon miinusta? Luuleeko ihmiset, et ”koitin” on oikein, vai ärsyttääkö vaan, et korjataan?
      "Miksi", ei "miks". "Luulevatko ihmiset", ei "luuleeko ihmiset". "Että", ei "et". "Vain", ei "vaan". Kummallista, että jaksetaan huomautella yksittäisen sanan kirjoitusasusta, mutta muuten on ihan ok kirjoittaa puhekielisesti.

      Lainaa

    55. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Tuosta nakistahan tuli ihka aito lerssi. XD

      Lainaa

    56. Tulos: -1 (1 ääni)
      muiccu: Mä oon saanut ainakin soijanakeista nuotiolla paistettuna ihan hyviä. Mutta kauheet ilmavaivat niistä on tullut. Hassua, miten jotkut haukkuvat vegenakkeja ravinnollisesti "hirveäksi moskaksi" mutta makkara on sitten ihan ok. Oma varovainen arvioni on, että kumpikaan ei mikään varsinainen [...]
      Pannu vain mukaan ja paistamaan lettuja. Niitä on helppo tehdä eivätkä ole yliprosessoitua roskaa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: patja, tempur, memory foam, kuva, nakki, makkara, kasvis, vege, vegaani, peli, sana, scrabble, alfapet