Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 260

Suurenna näkymä

39 kommenttia

 1. Maryann kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +466 (480 ääntä)

  “Haluan tietää paljon tällaisesta tietokoneesta kehtaisi pyytää mutta en halua lisätietoja.” Selvä.

  Tuo moraalinvartija on kyllä ihan loisto! Tunnen sen paheksunnan jo nyt vaikken sitä edes omista.

    Lainaa

 2. Mustalaisnaamio kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +160 (198 ääntä)

  Sievin kanttihousut myy Bwm:ää. :P

    Lainaa

 3. Anneli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -190 (280 ääntä)

  Ihana Rainer :) Autohörhöily muutenkin yliarvostettua. Peltilehmä mikä peltilehmä.

  PS. Aika ahdistava nukke :(

    Lainaa

 4. Mustalaisnaamio kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +250 (402 ääntä)

  Anneli:
  Ihana Rainer Autohörhöily muutenkin yliarvostettua. Peltilehmä mikä peltilehmä.

  PS. Aika ahdistava nukke

  Sä olet varmaan taas niitä autottomia, jotka on aina pummaamassa kyytiä auton omistavilta tuttavilta? “Yks pieni 25 kilsan lenkki pitäs vain tehdä, äkkiäkös se nyt sulta menee? Mitään kyytimaksua en kyllä maksa, kun autot saastuttaakin.”

    Lainaa

 5. Ama kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +155 (161 ääntä)

  Ei hitto, mulle toi nukke! Saa kunniapaikan kirjahyllystä.

    Lainaa

 6. Tinka kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +318 (330 ääntä)

  “Jennie: Vm? Km?
  Rainer: On.”

  Repesin :D

    Lainaa

 7. Dipoli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +133 (145 ääntä)

  Läppäreissä on kyllä se kiva, että pelkästä kuvasta saa paljon tietoa, kun sisuskalusto on usein selostettu tarroilla. Itse pyytäisin kuitenkin jotakin tekniikkagurua auttamaan informaiivisemman myynti-ilmoituksen laatimisessa, ellen itse osaisi tietoa hakea.

    Lainaa

 8. niimpä kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -62 (214 ääntä)

  Simo on joku teini-ikäinen dataajanörtti tai sitten juuri tietokonen hommannut eläkeläinen. Ei kai kukaan muu noin lähtisi aukomaan päätään, kun selvästi näkee, että toinen ei noista asioista mitään tiedä.
  En minäkään kehtaisi vastata tuollaiselle urpolle muuten kuin myydessä. Varmasti jos kysyisi asiallisesti: “Olisin kiinnostunut. milloin/mistä ostettu, malli jne” Alkaisi speksit selviämään. Ei varmasti kuitenkaan mistään teho/pelimyllystä ole kyse.

    Lainaa

 9. niimpä kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -41 (61 ääntä)

  Ja ylempään vielä että “muuten kuin myydessä” tarkoittaa, että jos Simo olisi selvästi ostamassa konetta.

    Lainaa

 10. Jeppis kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +85 (149 ääntä)

  niimpä:
  Simo on joku teini-ikäinen dataajanörtti tai sitten juuri tietokonen hommannut eläkeläinen. Ei kai kukaan muu noin lähtisi aukomaan päätään, kun selvästi näkee, että toinen ei noista asioista mitään tiedä.
  En minäkään kehtaisi vastata tuollaiselle urpolle muuten kuin myydessä. Varmasti jos kysyisi asiallisesti: “Olisin kiinnostunut. milloin/mistä ostettu, malli jne” Alkaisi speksit selviämään. Ei varmasti kuitenkaan mistään teho/pelimyllystä ole kyse.

  Okei? :D Itse en ymmärrä miksi joku myy tuotetta josta ei tunnu tietävän tyyliin edes minkä merkkinen se on. Miksei ota selvää ennen kuin tunkee kaikkien nähtäville :D Hei määki voin myydä samsungin puhelimen, en tiedä mitä siinä on mutta valo tulee päälle. Ei, en kerro lisätietoja.

    Lainaa

 11. Jeppis kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +40 (48 ääntä)

  Jeppis: Okei? Itse en ymmärrä miksi joku myy tuotetta josta ei tunnu tietävän tyyliin edes minkä merkkinen se on. Miksei ota selvää ennen kuin tunkee kaikkien nähtäville Hei määki voin myydä samsungin puhelimen, en tiedä mitä siinä on mutta valo tulee päälle. Ei, en kerro lisätietoja.

  Niin ja Sysmästä saa hakea :D Mitäköhän tuosta voi pyytää

    Lainaa

 12. Aaaa kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +102 (108 ääntä)

  Anneli:
  Ihana Rainer Autohörhöily muutenkin yliarvostettua. Peltilehmä mikä peltilehmä.

  PS. Aika ahdistava nukke

  Haluutko ostaa asunnon? Mulla olis myynnissä. 300 000€.

    Lainaa

 13. Norsu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +40 (72 ääntä)

  niimpä:
  Simo on joku teini-ikäinen dataajanörtti tai sitten juuri tietokonen hommannut eläkeläinen. Ei kai kukaan muu noin lähtisi aukomaan päätään, kun selvästi näkee, että toinen ei noista asioista mitään tiedä.
  En minäkään kehtaisi vastata tuollaiselle urpolle muuten kuin myydessä. Varmasti jos kysyisi asiallisesti: “Olisin kiinnostunut. milloin/mistä ostettu, malli jne” Alkaisi speksit selviämään. Ei varmasti kuitenkaan mistään teho/pelimyllystä ole kyse.

  Vastaus oli juuri niin asiallinen kuin tuollaiseen sotkuun tarvitsee laittaa. Miksi kukaan olisi kiinnostunut edes sen vertaa, että kyselisi lisätietoja noin epäselvän myynti-ilmoituksen perusteella.

  Vaikka ei koneesta mitään ymmärtäisikään, niin pelkästään kaikki koneesta löytyvät tarrat läpi käymällä selviäisi jo paljon. Tai edes googlaisi tuotettaan ennen kuin lähtee sitä kauppaamaan.

    Lainaa

 14. Väsynyt tuhnu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -17 (87 ääntä)

  Anneli:
  Ihana Rainer Autohörhöily muutenkin yliarvostettua. Peltilehmä mikä peltilehmä.

  PS. Aika ahdistava nukke

  Hitsi miten ihana Anneli on. Aivoilla varustettu nainen on muutenkin ihan yliarvostettua. Höpönassu mikä höpönassu

    Lainaa

 15. Hihi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +111 (113 ääntä)

  On ihan vuosimalli ja kilometrit? Kaupat tuli! :D

    Lainaa

 16. Kouluttaja kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +94 (96 ääntä)

  niimpä:
  Simo on joku teini-ikäinen dataajanörtti tai sitten juuri tietokonen hommannut eläkeläinen. Ei kai kukaan muu noin lähtisi aukomaan päätään, kun selvästi näkee, että toinen ei noista asioista mitään tiedä.
  En minäkään kehtaisi vastata tuollaiselle urpolle muuten kuin myydessä. Varmasti jos kysyisi asiallisesti: “Olisin kiinnostunut. milloin/mistä ostettu, malli jne” Alkaisi speksit selviämään. Ei varmasti kuitenkaan mistään teho/pelimyllystä ole kyse.

  Aloittajahan nimenomaan kyselee neuvoa, että mitä voisi pyytää. Eihän tuollaiseen kysymykseen voi tosiaan vastata tietämättä enempää. Toisaalta häntä olisi voinut neuvoa katsomaan vaikka niitä mahdollisia tarroja siinä koneessa ja kertomaan mitä niissä lukee.

    Lainaa

 17. Seppo Saviniemi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +41 (43 ääntä)

  Aika monessa läppärissä on mallimerkintä, riittää kun sen antaa niin mahdollinen ostaja löytää tarvittavat tiedot sen perusteella.

    Lainaa

 18. Yrmeli Kuohittu-Jormanainen kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +88 (118 ääntä)

  Norsu: Vastaus oli juuri niin asiallinen kuin tuollaiseen sotkuun tarvitsee laittaa.

  No ei todellakaan ollut.

  Jos Simo olisi sellainen tekniikan ihmelapsi kuin esittää olevansa, hän olisi aika nopeasti vaikka selannut netistä että Lenovon B-sarja on niiden (jo vanhentunut) edullisten bisneskoneiden sarja ja 15 viitannee näytön kokoon.

  Tuollaisessa koneessa sisuskaluilla ei enää juuri ole väliä, koska ei sitä pelikäyttöön voi kuitenkaan ostaa, korkeintaan surffilaudaksi ja ehkä kevyeen kotitoimistokäyttöön jos Officet yms. mukana. Käyttiskin varmaan Win8 tai ehkä jopa Win7.

  Ja jos Simoa olisi oikeasti kiinnostanut yhtään auttaa puhtaan vittuilun sijaan, hän olisi voinut ehdottaa vilkaisemaan läppärin alle että josko sieltä löytyisi jokin tarra mistä löytyy about kaikki tarvittava (pelkkä mallinumerokin riittää lisähakuun, vaikka listausta kovosta, prossusta, muistin määrästä yms. ei olisikaan).

    Lainaa

 19. varpu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +54 (56 ääntä)

  Joskus aamulenkillä minut pysäytti lehdenjakaja, joka halusi minun kääntävän hänen myynti-ilmoituksensa ruotsiksi. Ilmoitus meni sanatarkasti näin “Ostaisitko auton?” ja alla puhelinnumero. :D

    Lainaa

 20. Anneli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -37 (89 ääntä)

  Mustalaisnaamio: Sä olet varmaan taas niitä autottomia, jotka on aina pummaamassa kyytiä auton omistavilta tuttavilta? “Yks pieni 25 kilsan lenkki pitäs vain tehdä, äkkiäkös se nyt sulta menee? Mitään kyytimaksua en kyllä maksa, kun autot saastuttaakin.”

  En ole. Julkiset on keksitty, ja täällä Helsingissä ne toimii erinomaisesti. Työmatkatkin menee mukavasti bussilla: voi lukea tai tehdä vaikka mitä kivaa siinä samalla. Ratissa olisin vangittu tuijottamaan edessä ajavan auton percettä.

    Lainaa

 21. niimpä kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +46 (68 ääntä)

  Norsu: Vastaus oli juuri niin asiallinen kuin tuollaiseen sotkuun tarvitsee laittaa. Miksi kukaan olisi kiinnostunut edes sen vertaa, että kyselisi lisätietoja noin epäselvän myynti-ilmoituksen perusteella.

  Vaikka ei koneesta mitään ymmärtäisikään, niin pelkästään kaikki koneesta löytyvät tarrat läpi käymällä selviäisi jo paljon. Tai edes googlaisi tuotettaan ennen kuin lähtee sitä kauppaamaan.

  Sotkuun? Ainoan sotkun tuossa järjestää Simo, joka tekee tuosta tuolla vittuilullaan elämää suuremman tapahtuman.

  Niinkuin Yrmeli tuossa kertoikin, niin googlella nopeasti selviää(ja onhan tuo nyt aika selvää jo tuosta myyjän aloituksesta), että kyseessä on joku halpa n. 300 € maksava LEnovon kotimalli, joissa tosiaan noilla tehoilla, näytönohjaimilla, yms. ei ole mitään merkitystä. Vuosimalli olisi tietysti kiva tieto, mutta asiallisella kysymyksellä voisi selvitä. Ei tuota kukaan miksikään pelikoneeksi varmasti osta.

  Sama kuin jokaisen huonekalumyynti-ilmoituksen perässä olisi:” Vⅰttu mikä ilmoitus. Mitat ja oikea värikin puuttuu. LAita urpo ne näkyviin niin olisi helpompi ostaa”. Asiallisuudella pääsee huomattavasti pidemmälle.

    Lainaa

 22. Do diih kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +9 (49 ääntä)

  Ennenmin ostan Katrilta tietokoneen, kuin mustalaiselta hev… auton.

    Lainaa

 23. Joo kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +20 (46 ääntä)

  Mustalaisnaamio: Sä olet varmaan taas niitä autottomia, jotka on aina pummaamassa kyytiä auton omistavilta tuttavilta? “Yks pieni 25 kilsan lenkki pitäs vain tehdä, äkkiäkös se nyt sulta menee? Mitään kyytimaksua en kyllä maksa, kun autot saastuttaakin.”

  Ihan hyvin ymmärrän että Suomessa on paljonkin paikkoja joissa oma auto on välttämättömyys enkä siitä vittuile. Mitä jos toinenkin puoli ymmärtäisi että osa pärjää ihan hyvin pyörällä eikä mitään kyytejä tarvitse (ja mielellään ette ajaisi päälle, teillä kun on tonni metallia ja minulla vain kypärä?). Aika turha ruveta trollaamaan asuinpaikan perusteella.

    Lainaa

 24. totuuden_torvi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -22 (34 ääntä)

  Dipoli:
  Läppäreissä on kyllä se kiva, että pelkästä kuvasta saa paljon tietoa, kun sisuskalusto on usein selostettu tarroilla. Itse pyytäisin kuitenkin jotakin tekniikkagurua auttamaan informaiivisemman myynti-ilmoituksen laatimisessa, ellen itse osaisi tietoa hakea.

  Muista, ettet sitten maksa mitään. Mukavan se on ilmaseksi tutkia, kun niistä kerta tietää. Nojoo tuollasen tiedon voi kaverille ehkä ilmaseksi antaakin, mutta tiiätte, mitä tarkotan.

    Lainaa

 25. Timpe kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +25 (41 ääntä)

  “Mitä kehtaisi pyytää…”

  Noilla lähtötiedoilla heitetään että 0 – 1000 eur.

  Ole hyvä vaan.

    Lainaa

 26. Mestari kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +20 (36 ääntä)

  Besserwisseröinti on vahva Simossa.

  Toki koneesta voisi kertoa vaikka edes iän ja mitä se on aikanaan maksanut + kuva, niin suurin osa varmasti tietää, sopiiko se omiin käyttötarkoituksiin

    Lainaa

 27. jepjep kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -17 (47 ääntä)

  Yrmeli Kuohittu-Jormanainen: No ei todellakaan ollut.

  Jos Simo olisi sellainen tekniikan ihmelapsi kuin esittää olevansa, hän olisi aika nopeasti vaikka selannut netistä että Lenovon B-sarja on niiden (jo vanhentunut) edullisten bisneskoneiden sarja ja 15 viitannee näytön kokoon.

  Tuollaisessa koneessa sisuskaluilla ei enää juuri ole väliä, koska ei sitä pelikäyttöön voi kuitenkaan ostaa, korkeintaan surffilaudaksi ja ehkä kevyeen kotitoimistokäyttöön jos Officet yms. mukana. Käyttiskin varmaan Win8 tai ehkä jopa Win7.

  Ja jos Simoa olisi oikeasti kiinnostanut yhtään auttaa puhtaan vittuilun sijaan, hän olisi voinut ehdottaa vilkaisemaan läppärin alle että josko sieltä löytyisi jokin tarra mistä löytyy about kaikki tarvittava (pelkkä mallinumerokin riittää lisähakuun, vaikka listausta kovosta, prossusta, muistin määrästä yms. ei olisikaan).

  ”Tuollaisessa koneessa sisuskaluilla ei enää juuri ole väliä” Lopetin lukemisen siihen. Et selvästi tiedä koneista sen enempää kuin aloittaja, joten lopeta päteminen.

  Vaikka koneesta ei olisikaan pelaamiseen, niin aika monelle ihmiselle tärkeitä tietoja koneessa silti on esim. onko SSD? tuo aikapaljon lisävuosia koneelle jo pelkästään sen takia että vanha HDD voi hajota jo kerran kolhusta, puhumattakaan sitten nopeudesta yms hyödyistä. Näyttö? Näyttö on aika yleinen mistä asiakas kysyy konetta esitellessä, kuinka hyvin näkyy leffat? kirkas? kuinka paljon vaikuttaa akun kestoon? Vaikka prosessorin tehoilla ei tuossa tapauksessa luultavasti ole niin väliä jos perus toimistokone on, silti usein halutaan tietää onko kone kovaääninen? Uudemmat M-mallin prosessorit esimerkiksi ei tarvitse tuulettimia, joka pienentää koneen ääntä sekä jälleen vähemmän yllättäen virran kulutusta ja akun kulutusta.

  Kyllä niillä specseillä on väliä.

    Lainaa

 28. Yrmeli Kuohittu-Jormanainen kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +31 (51 ääntä)

  jepjep: ”Tuollaisessa koneessa sisuskaluilla ei enää juuri ole väliä” Lopetin lukemisen siihen.

  Rautapuolen niiliolle toki kommenttini on varmaan ihan kerettiläisyyttä, joten ihan ymmärrettävää. Mutta olisit nyt lukenut edes sitten sen edellisen kappaleen jos tuota pidemmälle et jaksanut, niin olisit huomannut että viittaan nimen omaan nyt puheena olevaan koneeseen tai sitä vastaavaan.

  Ja kun kritisoin aiemmin Simoa auttamishalujen vähyydestä, niin kai pitää nyt itse sitten laittaa rahat siihen missä suu on.

  Eli: kyseessä siis (ehkä) 15 tuuman näytöllä varustettu Lenovon B-sarjalainen jonka omistanut “muutaman vuoden” – yleensä tuo tarkoittaa todellisuudessa jotain 5-8 vuoden väliltä, mutta luotetaan tällä kertaa ja sanotaan vaikka sitten 2014 hankittu.

  Noiden teknistä puolta kun pikkaisen netistä vilkuilee, niin kyllä aika järjestään vastaan tulee sellaiset pari juttua kuin HDD 500 gigaa ja resoluutio 1366 x 768. Itse en ottaisi edes ilmaiseksi, mutta saahan toki myyjälle esittää jatkokysymyksiä esim. äänekkyydestä jos haussa on hiljainen ja tehoton huoneenlämmitin…

  Tuomio: hintapyyntö kunnosta riippuen 30-100 euroa ja alkuperäinen kommentti edelleen sama.

    Lainaa

 29. Just kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +6 (10 ääntä)

  Mustalaisnaamio:
  Sievin kanttihousut myy Bwm:ää.

  Ai hitto, menikin ihan ohi. Kiinantuonti oiskohan? :D

    Lainaa

 30. niimpä kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +38 (54 ääntä)

  jepjep:

  Kyllä niillä specseillä on väliä.

  Taisi Simo itse tulla tänne taas pätemään haettuaan ensin vähän “tietokonetermejä” netistä. Luuletko, että ihmiselle, joka tuollaisen vanhan käytetyn halppiskoneen netistä ostaa välittää onko siinä SDD tai HDD? Tai Intel Core i3, i5 vai i7. Tai voiko näytöllä katsoa leffoja laadukkaasti. Eiköhän tuo mene sellaisille ihmisille, jotka käyttävät tietokonetta Facebookiin, nettipankkiin ja ehkä Iltalehden lukemiseen. Siinä ei paljon tehoja ja “specsejä” tarvita. Tai sitten pikkulapselle leikkikoneeksi.

    Lainaa

 31. King Arthur kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +29 (31 ääntä)

  Rainerin bemarissa on kaikkea mitä ostaja tahtoo vain kysyä. :D

    Lainaa

 32. Googgeli kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -6 (24 ääntä)

  niimpä: Sotkuun? Ainoan sotkun tuossa järjestää Simo, joka tekee tuosta tuolla vittuilullaan elämää suuremman tapahtuman.

  Niinkuin Yrmeli tuossa kertoikin, niin googlella nopeasti selviää(ja onhan tuo nyt aika selvää jo tuosta myyjän aloituksesta), että kyseessä on joku halpa n. 300 € maksava LEnovon kotimalli, joissa tosiaan noilla tehoilla, näytönohjaimilla, yms. ei ole mitään merkitystä. Vuosimalli olisi tietysti kiva tieto, mutta asiallisella kysymyksellä voisi selvitä. Ei tuota kukaan miksikään pelikoneeksi varmasti osta.

  Sama kuin jokaisen huonekalumyynti-ilmoituksen perässä olisi:” Vⅰttu mikä ilmoitus. Mitat ja oikea värikin puuttuu. LAita urpo ne näkyviin niin olisi helpompi ostaa”. Asiallisuudella pääsee huomattavasti pidemmälle.

  Näin. Ilmoitus on paras tehdä niin, että jokainen voi itse googlata näppärästi mahdolliset ominaisuudet, joika myytävässä tuotteessa saattaa olla. Jos ostettu tuote ei sitten olekaan sopiva itselle voi syyttää vain itseään, kun googlasi väärin.

    Lainaa

 33. Besserwisser kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -19 (31 ääntä)

  Yrmeli Kuohittu-Jormanainen: No ei todellakaan ollut.

  Jos Simo olisi sellainen tekniikan ihmelapsi kuin esittää olevansa, hän olisi aika nopeasti vaikka selannut netistä että Lenovon B-sarja on niiden (jo vanhentunut) edullisten bisneskoneiden sarja ja 15 viitannee näytön kokoon.

  Tuollaisessa koneessa sisuskaluilla ei enää juuri ole väliä, koska ei sitä pelikäyttöön voi kuitenkaan ostaa, korkeintaan surffilaudaksi ja ehkä kevyeen kotitoimistokäyttöön jos Officet yms. mukana. Käyttiskin varmaan Win8 tai ehkä jopa Win7.

  Ja jos Simoa olisi oikeasti kiinnostanut yhtään auttaa puhtaan vittuilun sijaan, hän olisi voinut ehdottaa vilkaisemaan läppärin alle että josko sieltä löytyisi jokin tarra mistä löytyy about kaikki tarvittava (pelkkä mallinumerokin riittää lisähakuun, vaikka listausta kovosta, prossusta, muistin määrästä yms. ei olisikaan).

  Auttaisitko itse? Eikö muka pieni vittuilun peikko sinullekkin iskisi silmää tuollaisessa tilanteessa? :D Elä puhu pashkaa

    Lainaa

 34. Pasi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -4 (10 ääntä)

  Kyseessä on Lenovon näytöllä varustettu varastettu kone.

    Lainaa

 35. totuuden_torvi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +2 (6 ääntä)

  totuuden_torvi: totuud

  Näköjään ette tajunnu. Meinasin tyyppejä, jotka ei koskaan ole valmiita maksamaan mistään ammattilaisen palvelusta mitään.

    Lainaa

 36. Teivo kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -3 (5 ääntä)

  Mestari:
  Besserwisseröinti on vahva Simossa.

  Toki koneesta voisi kertoa vaikka edes iän ja mitä se on aikanaan maksanut + kuva, niin suurin osa varmasti tietää, sopiiko se omiin käyttötarkoituksiin

  Äidinkieli on heikko sinussa.

    Lainaa

 37. urtre kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +1 (1 ääni)

  Rainer…:D

    Lainaa

 38. urtre kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +4 (4 ääntä)

  Anneli:
  Ihana Rainer Autohörhöily muutenkin yliarvostettua. Peltilehmä mikä peltilehmä.

  PS. Aika ahdistava nukke

  Yliarvostettua jos haluaa ostaa mahdollisiman turvallisen auton vai?

    Lainaa

 39. urtre kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +6 (6 ääntä)

  Anneli: En ole. Julkiset on keksitty, ja täällä Helsingissä ne toimii erinomaisesti. Työmatkatkin menee mukavasti bussilla: voi lukea tai tehdä vaikka mitä kivaa siinä samalla. Ratissa olisin vangittu tuijottamaan edessä ajavan auton percettä.

  No yllätys, täällä Helsingissä! Maallakin autot ovat todella turhia eikös vaan??

    Lainaa

 40. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

Kommentoi

Avatar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Avainsanat: , , , , , , , , ,