Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Vaadin alennusta

  Taaskaan minua ei oteta huomioon! Miksei tarjous koske MINUA?
  Suurenna näkymä
  Vaadin alennusta

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 68 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Murmelikuningas 27.2.2018 0:52
   Tulos: +890 (962 ääntä)
   Ai kamala, että kehtaavat oikein ystävänpäivänä tarjota pariskunnille (tai vaikka ihan syömässä yhdessä käyville ystävyksille) erikoistarjouksia. Ärsyttää myös sanan rasismi väärinkäyttö tuossa lopussa.

   Lainaa

  2. Tulos: +938 (958 ääntä)
   Samaa mieltä kiken kanssa :D mitä helvettiä menee jonnekki buffettiin vaatimaan että saa alennusta jos ei voi syödä ku kaks desiä :D mitä vittua ny

   Lainaa

  3. Tulos: +433 (449 ääntä)
   Karseeta miten kaikissa asioissa ei oteta kaikkia huomioo. I'm offended.

   Lainaa

  4. Sami Kuupas 27.2.2018 1:01
   Tulos: +457 (485 ääntä)
   Lasse on siis rodultansa sinkku, kun tuo hinnoittelu on rotusyrjintää hänen mielestänsä.

   Lainaa

  5. Mustalaisnaamio 27.2.2018 1:07
   Tulos: +341 (397 ääntä)
   Sami Kuupas: Lasse on siis rodultansa sinkku, kun tuo hinnoittelu on rotusyrjintää hänen mielestänsä.
   Jää onneksi rotunsa viimeiseksi. :D

   Lainaa

  6. täysin ymmärrettävä purkaus 27.2.2018 1:08
   Tulos: +234 (256 ääntä)
   Koska kukaan ei koskaan käy kaverin kanssa syömässä tai ainakaan ota jälkiruokaa silloin :)

   Lainaa

  7. Tulos: +383 (393 ääntä)
   Mitä se Lasse valittaa? Kyllä minä ilomielin ottaisin kaksi jälkiruokaa ja söisin ne yksin, vieläpä kun toinen on ilmainen. Vaikka mainos on suunnattu rakastavaisille, ei tuossa mainita, että pöydässä pitäisi olla kaksi henkilöä tai rakastavaisia. Kaverin kanssa vaan syömään mainiten, miten voi "tarjota" jälkiruoan.

   Lainaa

  8. Tulos: +282 (294 ääntä)
   Mää oon muuten vain pienikokoinen, enkä pysty kovin paljoa syömään kerralla. Tästä syystä ostan myös lounasaikaan annoksen, josta voin ottaa loput mukaan. Tosin tästä lähtien taidan alkaa vaatimaan buffetista alennusta kun kerta kaveritki saa syödä siellä.

   Lainaa

  9. Tulos: +216 (226 ääntä)
   Kaiken keskellä jäin itse vaan miettimään, että mitenköhän monta mahalaukun ohitusleikkauksen ottanutta ihmistä Kemistä mahtaa löytyä? Ei niitä varmaan tehdä koko maassakaan vuositasolla kovin montaa tuhatta? Että tavoittikohan tämä täysin ennalta-arvaamaton tieto nyt edes ketään joka saattaisi kyseisessä raflassa törmätä samaan ongelmaan.

   Lainaa

  10. Tulos: -85 (121 ääntä)
   Mun lähi pizzeriasta saa usein kaksi pizzaa yhden hinnalla tai toisen puoleen hintaan tms. Mutta ei koskaan saa yhtä tarjouksella! Pitää ostaa sitten kaksi. Joskus jopa kaksi saa halvemmalla kuon yhden pizzan!! Eipä tule tilattua usein kun ottaa päähän.

   Lainaa

  11. Tulos: +23 (101 ääntä)
   Oonko ainut ketä häiritsee et noi pitsan täytteet tulee yli ton pohjan?

   Lainaa

  12. Tulos: +251 (265 ääntä)
   Voisiko ihmiset vähitellen ymmärtää, että rasismi on ROTUsyrjintää, eikä mikään yleissana syrjinnälle. Syrjinnän yleisnimitys on syrjintä. Käyttäkää sitä.

   Lainaa

  13. Tulos: +65 (67 ääntä)
   On muuten paras kiinalainen missä olen käyny!

   Lainaa

  14. Lömpötin 27.2.2018 6:32
   Tulos: +78 (186 ääntä)
   Irinalle olisi todennäköisesti tehnyt hyvää katsella jo aiemmin vierestä, kun kaverit syö.

   Lainaa

  15. Määpää 27.2.2018 6:57
   Tulos: +85 (93 ääntä)
   Jepjoo: Mää oon muuten vain pienikokoinen, enkä pysty kovin paljoa syömään kerralla. Tästä syystä ostan myös lounasaikaan annoksen, josta voin ottaa loput mukaan. Tosin tästä lähtien taidan alkaa vaatimaan buffetista alennusta kun kerta kaveritki saa syödä siellä.
   Samaa meinasin. Lisäksi mulla on refluksi, joten jos syön lyhyessä ajassa liian paljon, alkaa oksettaa, vaikkei mahalaukku olisi edes täynnä. Lisäksi mulla on laktoosi-intoleranssi ja soija-allergia, joten joudun senkin takia jättämään osan ruuista pois. Mun on saatava tuntuva alennus! Sitten joo, pojalla on maito- ja venhnäallergiat. Hän pyytää aina jättämään maustevoit ja kastikkeet pois. Kyllä hänen pitäisi saada alennusta kun saa vähemmän kuin muut. (Muutamassa paikassa on laitettu vähän ylimääräisiä ranskiksia tuon takia, mut ei hän yleensä niin paljon jaksa syödä).

   Lainaa

  16. Tulos: +63 (123 ääntä)
   Nolottaako Irinaa tilata lastenannos vai mikä tökkii? Eivät ne mitään happy mealeja ole kiinalaisissa ravintoloissa. Sama vaatia kuntosalialennusta, koska ei käytä joka ikistä laitetta. Tai uimahallialea, koska ei käy joka ikisessä altaassa ja ammeessa. Tai halvempia suksia, koska ei hiihdä ympäri vuoden. Vaan tuskinpa Irina yrittäisi ikinä hyödyntää noita kuntoiluun liittyviä esimerkkejä, kerta vatsan kuristusvyö on arvioitu tarpeelliseksi.

   Lainaa

  17. Vaniljankukka 27.2.2018 8:25
   Tulos: +122 (146 ääntä)
   Nyt en ymmärrä... Miksi ei voi mennä tavalliseen ruokakauppaan ja ostaa vaikka 2dl:n mustikkakeittoa? Tai muuta vastaavaa? Miksi helvetissä pitää änkeä ravintolaan buffet-lounaalle? O__O

   Lainaa

  18. Vaniljankukka 27.2.2018 8:30
   Tulos: +71 (83 ääntä)
   Ps. tohon toiseen mokaan: Vaikka en ole sinkku, asun kuitenkin yksin. Ja jos yksin ollessani minun tekee mieli järjestää mukava ja leppoisa viini-ilta niin ei todellakaan ole ongelma ostaa se yksi pullollinen viiniä, jotain kivaa herkkua sen kanssa ja valita mukava leffa illan ratoksi. Ja tuollaisella valittajan asenteella kyseinen mokailija saattaa olla vielä hyvänkin aikaa sinkku. :D

   Lainaa

  19. Tulos: +11 (67 ääntä)
   just: Mitä se Lasse valittaa? Kyllä minä ilomielin ottaisin kaksi jälkiruokaa ja söisin ne yksin, vieläpä kun toinen on ilmainen. Vaikka mainos on suunnattu rakastavaisille, ei tuossa mainita, että pöydässä pitäisi olla kaksi henkilöä tai rakastavaisia. Kaverin kanssa vaan syömään mainiten, miten voi “tarjota” jälkiruoan.
   Irina on varmaan aikoinaan tehnyt saman. Muista vaan, ettet sitten vaadi buffetissa alennusta muutaman vuoden päästä.

   Lainaa

  20. totuuden_torvi 27.2.2018 8:58
   Tulos: -30 (36 ääntä)
   Jätän tämän vain tähän: http://es.memegenerator.net/instance/75548204/simba-mufasa-mik-tuo-pime-alue-on-se-on-kemi-simba-lupaa-ettet-ikin-mene-sinne

   Lainaa

  21. Tulos: +97 (101 ääntä)
   Mitä ihmettä, Lasse? Saat kaksi jälkiruokaa yhden hinnalla ja valitat siitä, ettei kukaan pakota sinua jakamaan niitä? Olen sitten ehkä sinun mielestäsi jotenkin maassa makaava, vaikka omasta mielestäni olinkin enemmän maassa makaava silloin, kun olin seurustelusuhteessa. Sinkkuus voi olla monille ihana asia, ja ymmärrän kyllä jos sinä et siitä nauti, mutta ainakin voisit sitten nauttia siitä ilmaisesta kakkupalasta. (Jos et, niin laita se kirjekuoreen ja lähetä minulle.)

   Lainaa

  22. Seppo Saviniemi 27.2.2018 9:18
   Tulos: +114 (120 ääntä)
   Lasselle sellaiset terveiset, että tuollainen katkeruus paistaa aina ihmisestä läpi ja se suorastaan varmistaa sen, että myös pysyykin sinkkuna.

   Lainaa

  23. Tulos: +21 (55 ääntä)
   Seppo Saviniemi: Lasselle sellaiset terveiset, että tuollainen katkeruus paistaa aina ihmisestä läpi ja se suorastaan varmistaa sen, että myös pysyykin sinkkuna.
   Onko tämä totta? Nuorempana huomasin, että aina kun olin onnellisesti naimisissa/ avoliitossa, sateli huomiota ja treffitarjouksia miehiltä, mutta ne ajat kun asuin yksin ja olisin kaivannut miesseuraa... kummasti olin näkymätön ja vastenmielinen kaikille miehille. Yksinäisyys siis jotenkin karkottaa ihmiset ympäriltä? Aika julmaa. (nyt olen keski-ikäinen itseensätyytyväinen nainen, identiteettikriisit jäivät sinne nuoruuteen)

   Lainaa

  24. Tulos: +106 (116 ääntä)
   Ruma Elsa: Yksinäisyys siis jotenkin karkottaa ihmiset ympäriltä?
   Ei yksinäisyys, vaan se, miten siihen omaan yksinäisyyteensä suhtautuu.

   Lainaa

  25. Suolamestari 27.2.2018 9:45
   Tulos: +112 (126 ääntä)
   "Mistä teit tuon päättelyn miksi on tehty tuo leikkaus?" Öhhh... Mahalaukun ohitus tai pienennys ovat molemmat liikalihavuuden hoitoon?

   Lainaa

  26. Tulos: +22 (46 ääntä)
   mua häiritsee, että tuo kikke on mies. Kaikki tuntemani Kiket on naisia. Ja Kikke puhuu asiaa!

   Lainaa

  27. Kirjautuminen epäonnistui 27.2.2018 9:55
   Tulos: +156 (156 ääntä)
   "Joutuu maksamaan LÄHES täyden hinnan" - eli ravintola oli kuin olikin antanut alennusta! Ei vain Irinan mielestä tarpeeksi. Eihän sen olisi ollut mikään pakko antaa yhtään. Kaikki pisteet ravintolalle ymmärtäväisyydestä ja asiakaspalveluhenkisyydestä, ja sitten vielä sympatiapisteet, kun vieläkin vain valitetaan...

   Lainaa

  28. Tulos: +103 (109 ääntä)
   Anteeksi jo valmiiksi jos on typerä kysymys mutta tehdäänkö noita mahalaukun leikkauksia muka mistään muusta syystä kuin liikalihavuudesta? :D

   Lainaa

  29. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Kala: Mitä ihmettä, Lasse? Saat kaksi jälkiruokaa yhden hinnalla ja valitat siitä, ettei kukaan pakota sinua jakamaan niitä? Olen sitten ehkä sinun mielestäsi jotenkin maassa makaava, vaikka omasta mielestäni olinkin enemmän maassa makaava silloin, kun olin seurustelusuhteessa. Sinkkuus voi olla monille ihana asia, ja ymmärrän kyllä jos sinä et siitä nauti, mutta ainakin voisit sitten nauttia siitä ilmaisesta kakkupalasta. (Jos et, niin laita se kirjekuoreen ja lähetä minulle.)
   Niinpä. Tai kilauta kaverille ja pyydä jakamaan halvat kakut ja suht' edulliset viinit. Mässätkää yhdessä yksinäisyyteen. Kolme kärpästä yhdellä iskulla. Neljä kärpästä, jos yksinäisyys loppuu.

   Lainaa

  30. Tulos: +57 (67 ääntä)
   Ruma Elsa: Onko tämä totta? Nuorempana huomasin, että aina kun olin onnellisesti naimisissa/ avoliitossa, sateli huomiota ja treffitarjouksia miehiltä, mutta ne ajat kun asuin yksin ja olisin kaivannut miesseuraa… kummasti olin näkymätön ja vastenmielinen kaikille miehille. Yksinäisyys siis jotenkin karkottaa ihmiset ympäriltä? Aika julmaa. (nyt olen keski-ikäinen itseensätyytyväinen nainen, identiteettikriisit jäivät sinne nuoruuteen)
   Varattuna positiivisessa parisuhteessa itsetuntosi ja yleinen hyvinvointisi oli näkyvästi parempi. Spekuloin tästä vähän jatkoa mutta saatoit käydä ulkona kumppanisi kanssa enemmän ja arkikin rullasi varmaan paremmin. Sinkkuna, etenkin juuri eron jälkeen kurjuus tai ainakin hyvän olon lasku voi näkyä muille. Pitkän ajan yksinäisyys kehittyy katkeruudeksi ja on havaittavissa esim. Lassen kaltaisissa tapauksissa. Ei kovin karismaattista.

   Lainaa

  31. King Arthur 27.2.2018 10:25
   Tulos: +92 (104 ääntä)
   no: Naisten argumentoinnin taso on aina samaa luokkaa: “Polta sinä vittu piriä paska mies BYÄÄÄH et varmaan saa ees pillua!!! ÖYH”
   Lasse on esiaste, ja tässä näemme kehittyneemmän katkero-pokemonin.

   Lainaa

  32. Tulos: +40 (46 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Jää onneksi rotunsa viimeiseksi.
   Mustalaisnaamio: Jää onneksi rotunsa viimeiseksi.
   Ensin ne sinkut vie meiltä naiset ja sitten vielä yksinään kahden hengen pöydän ravintolassa.

   Lainaa

  33. Tulos: +49 (51 ääntä)
   Jepjoo: Mää oon muuten vain pienikokoinen, enkä pysty kovin paljoa syömään kerralla. Tästä syystä ostan myös lounasaikaan annoksen, josta voin ottaa loput mukaan. Tosin tästä lähtien taidan alkaa vaatimaan buffetista alennusta kun kerta kaveritki saa syödä siellä.
   Samaa, en pysty syömään paljoa kerralla ihan vain pieniruokaisuuttani. Voin silti käydä buffetissa, otan ruokaseuraksi kumppanin tai kaverin joka syö kuin hevonen, joten lopputulos on suunnilleen reilu sekä seurueelle että ravintolalle. Tuo viinipullo/kakkuongelma hoituisi samaan tapaan; ystävä mukaan. Paitsi tietysti jos on onnistunut katkeroitumaan niin pahoin ettei ystäviäkään ole, mikä saattaa kyllä Lassin kohdalla olla tilanne.

   Lainaa

  34. Tulos: +78 (80 ääntä)
   Btw: Anteeksi jo valmiiksi jos on typerä kysymys mutta tehdäänkö noita mahalaukun leikkauksia muka mistään muusta syystä kuin liikalihavuudesta?
   Mummoltani ainakin aikoinaan leikattiin iso osa mahalaukusta pois syövän takia. Eli kyllä tehdään.

   Lainaa

  35. Irinan vatsaa ei ole leikelty. 27.2.2018 13:06
   Tulos: -23 (33 ääntä)
   Suolamestari: “Mistä teit tuon päättelyn miksi on tehty tuo leikkaus?” Öhhh… Mahalaukun ohitus tai pienennys ovat molemmat liikalihavuuden hoitoon?
   Ei Irina väittänyt, että hänelle on tehty tuo leikkaus. Hänellä on vain joku todistus, että voi syödä vain 2 dl kerralla.

   Lainaa

  36. Tulos: +88 (94 ääntä)
   Eivätkö jotkut ihmiset oikeasti ymmärrä, että ravintolassa maksetaan muustakin kuin pelkästään ruoasta? Siellä maksetaan (useimmiten viihtyisästä) sisätilasta, jossa voit tavata ystäviäsi sekä esimerkiksi tarjoilusta ja muusta tarvittavasta työvoimasta. Nämä kaikki ovat Suomessa kalliita ja muodostavat kuluista suuren osan. Jopa buffet-paikoissa nämä merkitsevät suhteessa enemmän, kuin se, syötkö desin tai pari vähemmän, kuin viereisellä asiakaspaikalla istuva ihminen. Lisäksi, jos ei ole varaa maksaa yhdeksää euroa siitä, että tapaa ystäviään aterian äärellä, kannattaa seuraavat treffit järjestää esimerkiksi ABC:llä kahvikupillisen merkeissä. Syömisen voi järjestää kotona haluamallaan tavalla. Järjetöntä valittamista aikuiselta ihmiseltä. Sitä paitsi kiinnostaa, kulkeeko tämä vatsalaukkunsa leikkauttanut lumihiutale jatkuvasti lääkärintodistus kainalossa siltä varalta, että ilmaantuu mahdollisuus esitellä sitä. Weird.

   Lainaa

  37. Buffalo Bill 27.2.2018 13:20
   Tulos: +35 (63 ääntä)
   Btw: Anteeksi jo valmiiksi jos on typerä kysymys mutta tehdäänkö noita mahalaukun leikkauksia muka mistään muusta syystä kuin liikalihavuudesta?
   Varmaan joskus mahalaukku poistettu esim syövän tai jonkun muun taudin takia. 99.9 % tapauksissa kuitenkin sen takia, että suu ei vaan mene kiinni ellei siellä ole ruokaa sisällä.

   Lainaa

  38. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Jepjoo: Mää oon muuten vain pienikokoinen, enkä pysty kovin paljoa syömään kerralla. Tästä syystä ostan myös lounasaikaan annoksen, josta voin ottaa loput mukaan. Tosin tästä lähtien taidan alkaa vaatimaan buffetista alennusta kun kerta kaveritki saa syödä siellä.
   Sama täällä. Minun ei ole mitään järkeä mennä buffet-ravintolaan, koska jaksan syödä niin vähän. Eipä ole kyllä tullut mieleen alkaa kyseisille ravintoloille valittamaan asiasta... Olen vältellyt myös tiettyjä hampurilaisravintoloita koska annoksissa on burgeri, josta jaksan syödä ehkä puolet ja lisäksi hirveä määrä ranskiksia jotka menisivät kokonaan haaskuun (ne nimittäin eivät maistu kovin hyviltä enää myöhemmin uudestaan lämmitettyinä). Onneksi mieheni lupasi syödä minunkin annokseni loppuun jos mennään, mutta vielä ei olla käyty. :D

   Lainaa

  39. Tulos: +73 (77 ääntä)
   No mitä nyt helevettiä? Buffetti todellakin on sitä varten että siellä ämpätään mättöä kaksin käsin. Kuinka hiton tyhmä pitää olla että menee sinne esittämään todistuksia "öhö öhö, en voi syödä kuin 2 dl"? Irina varmaan samalla logiikalla menee kalaravintolaan itkemään että kun hän on allerginen kalalle.

   Lainaa

  40. Arkkienkeli 27.2.2018 16:20
   Tulos: -7 (19 ääntä)
   Kemin sellutehtaan ja Tornion terästehtaan piipuista tupruavat jäämät ovat ilmeisesti vieneet viimeisenkin muumin laaksosta jättäen sinne ainoastaan Irina-muumimamman yksin.

   Lainaa

  41. Arkkienkeli 27.2.2018 16:32
   Tulos: -20 (38 ääntä)
   kiira: Eivätkö jotkut ihmiset oikeasti ymmärrä, että ravintolassa maksetaan muustakin kuin pelkästään ruoasta? Siellä maksetaan (useimmiten viihtyisästä) sisätilasta, jossa voit tavata ystäviäsi sekä esimerkiksi tarjoilusta ja muusta tarvittavasta työvoimasta. Nämä kaikki ovat Suomessa kalliita ja muodostavat kuluista suuren osan. Jopa buffet-paikoissa nämä merkitsevät suhteessa enemmän, kuin se, syötkö desin tai pari vähemmän, kuin viereisellä asiakaspaikalla istuva ihminen. Lisäksi, jos ei ole varaa maksaa yhdeksää euroa siitä, että tapaa ystäviään aterian äärellä, kannattaa seuraavat treffit järjestää esimerkiksi ABC:llä kahvikupillisen merkeissä. Syömisen voi järjestää kotona haluamallaan tavalla. Järjetöntä valittamista aikuiselta ihmiseltä. Sitä paitsi kiinnostaa, kulkeeko tämä vatsalaukkunsa leikkauttanut lumihiutale jatkuvasti lääkärintodistus kainalossa siltä varalta, että ilmaantuu mahdollisuus esitellä sitä. Weird.
   Ravintolassa viihtyisyys on ihan eri luokkaa kuin jossain Raxin buffetissa. Ekaan mennään nauttimaan. Jälkimmäiseen mättämään rasvaista safkaa kerralla viikon edestä. Joten älä vertaa oikeaa ravintolaa mättöpaikkaan. Ps. googlaa feissarimokien sivuilta juttu, missä yksi pitää heseä ravintolana.

   Lainaa

  42. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Muusta en osaa sanoa, mustikkapiirakka ja vaniljakastike hyvän pihvin jälkeen, nam;) Mielummin tuplana, kun paremmissa ravintoloissa tuppaavat piiraat olemaan kovin pieniä ;)

   Lainaa

  43. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Ss: mua häiritsee, että tuo kikke on mies. Kaikki tuntemani Kiket on naisia. Ja Kikke puhuu asiaa!
   Se on varmaan se kuuluisa Lykke Lin veli

   Lainaa

  44. Verenkeitin 27.2.2018 21:21
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Mutta Lasse ajattele niitä kaupan ihania herkkutarjouksia, joilla saa useamman kappaleen halvempaan hintaan! Me parisuhteessa elävät joudutaan monesti jakamaan saalis puoliksi. Ellei sitten kehtaa raahata kuutta pakettia jäätelöä kotiin...

   Lainaa

  45. Tulos: +5 (21 ääntä)
   Onko Kiken hellittelynimi Kikkeli?

   Lainaa

  46. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Itsehän vaadin saada ottaa ruokani mukaan syö-niin-paljon-kuin-haluat-ravintoloissa, koska ei satu juuri sillä hetkellä olemaan nälkä. Ja Uuno Turhapurokin ottaa ilmaiset pullakahvit rahana.

   Lainaa

  47. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Inna: No mitä nyt helevettiä? Buffetti todellakin on sitä varten että siellä ämpätään mättöä kaksin käsin. Kuinka hiton tyhmä pitää olla että menee sinne esittämään todistuksia “öhö öhö, en voi syödä kuin 2 dl”? Irina varmaan samalla logiikalla menee kalaravintolaan itkemään että kun hän on allerginen kalalle.
   No jaa, vaikken jaksakaan syödä buffeteissa rahan arvon edestä, joskus on kiva käydä niissä että saa erilaisia ruokalajeja. Ehkä se oli Irinankin pointti, mutta en itse kyllä kehtaisi esittää mitään todistuksia jos niitä olisi, enkä ehkä vain kahden desin takia vaivautuisi buffettiin.

   Lainaa

  48. Tulos: -47 (57 ääntä)
   Sami Kuupas: Lasse on siis rodultansa sinkku, kun tuo hinnoittelu on rotusyrjintää hänen mielestänsä.
   Tutustu sanaan rasismi. Se ei aina tarkoita suoraan rotu rasismia, vaan sitä voi olla monenkaltaista. Mutta tuollaisille ymmärtämättömälle ihmiselle voisi vain sanoa, että hän tarkoittaa syrjintää.

   Lainaa

  49. Lömpötin 28.2.2018 8:01
   Tulos: +23 (39 ääntä)
   Neoneo: Tutustu sanaan rasismi. Se ei aina tarkoita suoraan rotu rasismia, vaan sitä voi olla monenkaltaista. Mutta tuollaisille ymmärtämättömälle ihmiselle voisi vain sanoa, että hän tarkoittaa syrjintää.
   Kyllä rasismi tarkoittaa vain rotusyrjintää. Rotua se "ras" siinä nimenomaan tarkoittaa. Se, että jotkut vouhkat pyrkivät laajentamaan sanan merkitystä muunkinlaiseen syrjintään, johtuu siitä että he toivovat rotusyrjinnän tuomittavuuden tarttuvaan siihenkin mitä he sillä kertaa nyt haluavatkaan tuomita. Tuollainen sanan väärinkäyttö ei tietenkään oikeasti muuta sen merkitystä. Syrjintä on kattokäsite ja rasismi on sen rotuun perustuva muoto. Muita syrjinnän muotoja voi nimittää niiden omalla nimellä, jos sellainen on, tai nimittää niitä ihan vaan syrjinnäksi. Rasismi sanana kärsii inflaation, jos kaikki mielenköyhät SJW:t tuputtavat sitä joka asiaan josta eivät satu tykkäämään.

   Lainaa

  50. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Lasse-parka, sinkkuus on hänelle selvästikin kova paikka.

   Lainaa

  51. Arthur Brown 28.2.2018 12:41
   Tulos: -4 (38 ääntä)
   Itseäni kyllä korpeaa se, että yhteiskunta on ikäänkuin suunniteltu ns. ydinperheille, vaikka he ovat vähemmistössä nykyään. Koita siinä sinkkuna tehdä mitään parempaa mättöä, kun pakkauskoot on sellaisia että syödään samaa huttua vähintään 2-3 päivää. Joku perus-jauhelihakastikekkin on usein no-no kun kerralla joutuu ostamaan sen puolikiloa lihaa. Siihen kun heittää sekaan vihannekset, kastikkeen ja muut lisukkeet (esim. sienet, juustoraaste, pavut jne..) niin onkin yli kilo mättöä ennen pastaa tai perunaa. Sitten ihmetellään, mikseivät ihmiset jaksa enää kokkailla! No hitto, se einespitsa tai kaksi on sopivan kokoinen annos ilman parin päivän mikrolämittelyä! Miksei kaupoissa esim. löydy kohtuuhintaisia 125-200 gramman jauhelihapaketteja? Se että niitä saattaa löytyä jostain ihmeliikkeistä mutta hinta sama kuin 400 gramman paketissa, ei ole ratkaisu (poikkeuksena Lidl, josta silloin tällöin löytyy pienempi jauhelihapaketti kohtuu hinnalla). Sama juttu noiden alennusten kanssa, aina osta tsiljoona maksa tsiljoona - 1, vaikka oikeasti tarvetta olisi ehkä puolikkaalle paketille.

   Lainaa

  52. Tulos: +31 (37 ääntä)
   Arthur Brown: Itseäni kyllä korpeaa se, että yhteiskunta on ikäänkuin suunniteltu ns. ydinperheille, vaikka he ovat vähemmistössä nykyään. Koita siinä sinkkuna tehdä mitään parempaa mättöä, kun pakkauskoot on sellaisia että syödään samaa huttua vähintään 2-3 päivää. Joku perus-jauhelihakastikekkin on usein no-no kun kerralla joutuu ostamaan sen puolikiloa lihaa. Siihen kun heittää sekaan vihannekset, kastikkeen ja muut lisukkeet (esim. sienet, juustoraaste, pavut jne..) niin onkin yli kilo mättöä ennen pastaa tai perunaa. Sitten ihmetellään, mikseivät ihmiset jaksa enää kokkailla! No hitto, se einespitsa tai kaksi on sopivan kokoinen annos ilman parin päivän mikrolämittelyä! Miksei kaupoissa esim. löydy kohtuuhintaisia 125-200 gramman jauhelihapaketteja? Se että niitä saattaa löytyä jostain ihmeliikkeistä mutta hinta sama kuin 400 gramman paketissa, ei ole ratkaisu (poikkeuksena Lidl, josta silloin tällöin löytyy pienempi jauhelihapaketti kohtuu hinnalla). Sama juttu noiden alennusten kanssa, aina osta tsiljoona maksa tsiljoona – 1, vaikka oikeasti tarvetta olisi ehkä puolikkaalle paketille.
   Osta lihat tuoretiskiltä, saat juuri niin paljon kun haluat sitä jauhelihaa. Tai sitten pakasta jäljelle jäänyt ruoka. Tai sitten voit vaikka paistaa sen lihan ja tehdä siitä kaksi eri ruokaa. Ei tarvitse edes samana päivänä tehdä, kun se paistettu jauheliha vähintään pari päivää säilyy siellä jääkaapissa. Tai sitten senkin voi pakastaa. Että kyllä nyt taitaa sille pakastepizzan mättämiselle olla joku muu syy kun epäsopivat pakkauskoot :)

   Lainaa

  53. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Vatsalaukun ohitusleikkauksenkin jälkeen voi venyttää sen vatsalaukun entiseen kokoon syömällä liikaa. Eli ei tuo joku mikälie todistus välttämättä mitään syöntikyvystä kerro.

   Lainaa

  54. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Irina oli maksanut melkein täyden hinnan, eli hän oli saanut alennusta buffan hinnasta. Ja vielä kehtaa valittaa?!?

   Lainaa

  55. Arthur Brown 1.3.2018 20:26
   Tulos: -12 (24 ääntä)
   Qwerty: Osta lihat tuoretiskiltä, saat juuri niin paljon kun haluat sitä jauhelihaa. Tai sitten pakasta jäljelle jäänyt ruoka. Tai sitten voit vaikka paistaa sen lihan ja tehdä siitä kaksi eri ruokaa. Ei tarvitse edes samana päivänä tehdä, kun se paistettu jauheliha vähintään pari päivää säilyy siellä jääkaapissa. Tai sitten senkin voi pakastaa.
   Lihatiskiltä? Oletko katsonut hintoja? Mitä osaa valituksestani et ymmärtänyt? Pakastaa? Pakastin on jo NYT täynnä ruokaa joulukinkusta erilaisiin pakastevihannessatseihin.
   Että kyllä nyt taitaa sille pakastepizzan mättämiselle olla joku muu syy kun epäsopivat pakkauskoot
   Tänään laitoin itelleni pihvejä. Söin niitä käytännössä sellaisenaan, koska niitä tulee paketissa niin järjettömän monta. Ok, yhden vedin leivän välissä. Vika on siinä, että jos ostaa ruokaa halvalla (ts. euroa per kilo ja eurot merkitsevät jotain), niin lähes kaikki "epävalmiit" ruuat ovat vähintään kahdelle, useammin neljälle henkilölle. Jauheliha on priima esimerkki (kts. kilohinta per pakettikoko), mutta myös nuo kyljykset – jotka siis vielä leivitin – käyvät siitä, että yhteiskunta on edelleenkin suunniteltu jollekkin muille kuin sinkuille. Jos haluaa syödä YKSIN niin järkeviä ovat juuri einesateriat – pakastepizzat, nugetit, jne.. – muuten tulee joko hävikkiä, ähky, yksipuolinen ateria tai puoliviikkoasamaa kamaa putkeen.

   Lainaa

  56. Tulos: +14 (22 ääntä)
   Arthur Brown: Lihatiskiltä? Oletko katsonut hintoja? Mitä osaa valituksestani et ymmärtänyt? Pakastaa? Pakastin on jo NYT täynnä ruokaa joulukinkusta erilaisiin pakastevihannessatseihin. Tänään laitoin itelleni pihvejä. Söin niitä käytännössä sellaisenaan, koska niitä tulee paketissa niin järjettömän monta. Ok, yhden vedin leivän välissä. Vika on siinä, että jos ostaa ruokaa halvalla (ts. euroa per kilo ja eurot merkitsevät jotain), niin lähes kaikki “epävalmiit” ruuat ovat vähintään kahdelle, useammin neljälle henkilölle. Jauheliha on priima esimerkki (kts. kilohinta per pakettikoko), mutta myös nuo kyljykset – jotka siis vielä leivitin – käyvät siitä, että yhteiskunta on edelleenkin suunniteltu jollekkin muille kuin sinkuille. Jos haluaa syödä YKSIN niin järkeviä ovat juuri einesateriat – pakastepizzat, nugetit, jne.. – muuten tulee joko hävikkiä, ähky, yksipuolinen ateria tai puoliviikkoasamaa kamaa putkeen.
   Sori, mutta kuulostaa siltä ettet sä vaan osaa tehdä ruokaa monipuolisesti ja luovasti. Ainakin minä osaan tehdä safkaa terveellisesti ja mukavasti ihan vaan itselleni. Ja niin osaa mun frenditki. Selaa netistä vaikka ideoita, blogeja ja reseptejä. Inspiroidu ja hymyile! Positiivisella asenteella saat oivalluksiakin helpommin. Valittaminen on melko ankeeta.

   Lainaa

  57. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 3.3.2018 13:56
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   MELKEIN täysi hinta?

   Lainaa

  58. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Vaniljankukka: Ps. tohon toiseen mokaan: Vaikka en ole sinkku, asun kuitenkin yksin. Ja jos yksin ollessani minun tekee mieli järjestää mukava ja leppoisa viini-ilta niin ei todellakaan ole ongelma ostaa se yksi pullollinen viiniä, jotain kivaa herkkua sen kanssa ja valita mukava leffa illan ratoksi. Ja tuollaisella valittajan asenteella kyseinen mokailija saattaa olla vielä hyvänkin aikaa sinkku.
   Niin paitsi että sitä viinipulloa ei saanut viedä ravintolasta kotiin ennen 3/2018. Tai no en noista ruokaravintoloista tiedä että miten nykyään toimii... Ainakin baarista saa NYKYÄÄN ostaa ulos juominkeja.

   Lainaa

  59. Arthur Brown 11.3.2018 13:52
   Tulos: -6 (10 ääntä)
   Mansikka: Sori, mutta kuulostaa siltä ettet sä vaan osaa tehdä ruokaa monipuolisesti ja luovasti. Ainakin minä osaan tehdä safkaa terveellisesti ja mukavasti ihan vaan itselleni. Ja niin osaa mun frenditki. Selaa netistä vaikka ideoita, blogeja ja reseptejä. Inspiroidu ja hymyile! Positiivisella asenteella saat oivalluksiakin helpommin. Valittaminen on melko ankeeta.
   Ymmärrätkö että kyse ei ole monipuolisuudesta, vaan määrästä. Tänään laitan uunissa lihaa, jonka laitoin marinoitumaan eilen (soija & riisiviinaetikka & valkosipuli + mausteet). Kyseessä on 1,5 kilon tarjouksessa ollut lihasatsi. Tänään syön lihaa. Huomenna syön lihaa, ja tiistaina loput leivän päälle. Ei tässä ole oikeasti mitään järkeä. "Osta lihatiskiltä pienempi pala" - Hinta saman verran kuin tuolla 1,5 kilon porsaanpaistilla. "Pakasta loput!" – Pakkasessa jo kaksi 2,5 kilon kinkkua. "Tee monipuolisempaa ruokaa!" – Sitä lihaa on edelleenkin se 1,5 kiloa ja sitä syödään monta päivää putkeen. Joo, olisin voinut leikata tänään pihvejä, leivittää ne ja laittaa loput uunissa huomenna. Paitsi että koska kyseessä on tarjousliha, niin viimeinen käyttöpäivä on eilen ja vakuumipakkausesta poistettuna liha ei tunnetusti säily lähellekkään yhtä hyvin.

   Lainaa

  60. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Tuo Kiken kommentti ei kyllä oikeastaan ole mikään hauska. Kyllä sitä lihavaksi voi tulla vaikkei söisikään paljon - esim. kilpirauhasen vajaatoiminta nostaa painoa, samoin monet lääkkeet (kuten kortisonipillerit).

   Lainaa

  61. Alidab hassan 11.9.2018 17:12
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Jää onneksi rotunsa viimeiseksi.
   Ahahahaha, 2018 ja joku luulee että voi olla vaan roturasismia

   Lainaa

  62. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Sami Kuupas: Lasse on siis rodultansa sinkku, kun tuo hinnoittelu on rotusyrjintää hänen mielestänsä.
   Rasismihan ei tarkoita pelkästään rotusyrjintää, vaan aikalailla kaikkea syrjintää. Jännää, kuinka täällä kommentoijat ja peukuttelijat ovat asioista näin pihalla. :-)

   Lainaa

  63. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Minä en ymmärrä mikä tässä on epäreilua. Ravintolan buffet maksaa saman verran riippumatta siitä kuinka paljon siellä syö. Ja jos saa kaksi jälkiruokaa yhden hinnalla ei sitä toista ole pakko syödä.

   Lainaa

  64. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Jepjep: Rasismihan ei tarkoita pelkästään rotusyrjintää, vaan aikalailla kaikkea syrjintää. Jännää, kuinka täällä kommentoijat ja peukuttelijat ovat asioista näin pihalla.
   Kaikelle syrjinnälle on jo kaikki tarkentavat termit sisältävä nimi. Se on syrjintä. Rasismi on syrjintää, joka perustuu rotuun, uskontoon jne. jne. Kun sanot rasismin olevan kaikkea syrjintää, sanot siis "Syrjintä on syrjintä"

   Lainaa

  65. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Arthur Brown: Ymmärrätkö että kyse ei ole monipuolisuudesta, vaan määrästä. Tänään laitan uunissa lihaa, jonka laitoin marinoitumaan eilen (soija & riisiviinaetikka & valkosipuli + mausteet). Kyseessä on 1,5 kilon tarjouksessa ollut lihasatsi. Tänään syön lihaa. Huomenna syön lihaa, ja tiistaina loput leivän päälle. Ei [...]
   Tässä kohtaa saat kyllä syyttää vaan itseäsi. Jos pakastimessasi on jo valmiiksi kaksi 2.5kg kinkkua ja silti hamstraat lisää, ei ongelma ole enää ne pakkauskoot, vaan se, ettet käytä kotonasi olevia raaka-aineita Ei sitä ruokaa siellä pakastimessa ole maailmanlopun varalle tarkoitus säilyttää. Jos se tulee täyteen, syö tyhjäksi.

   Lainaa

  66. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Sargee: Kaikelle syrjinnälle on jo kaikki tarkentavat termit sisältävä nimi. Se on syrjintä. Rasismi on syrjintää, joka perustuu rotuun, uskontoon jne. jne.
   Sellainen pilkunviilaus vielä tähän, että rasismi perustuu ei-fysiologisiin asioihin, kuten uskontoon, vain slloin kun sen voi suoraan liittää etnisyyteen. Esim. kristinuskon tai islamin perusteella syrjiminen, tai vastakkaisesti ateismin ja uskonnottomuuden perusteella syrjiminen, ei ole (aina) rasismia, koska ei ateismia, kristinuskoa eikä nykyään edes islamia voida liittää vain tiettyyn etniseen ryhmään. Jotkut uskonlahkot jopa saman uskonnon sisällä syrjivät toisiaan, eikä se ole rasismia. Toki moni rasse huutaa ihan rasistisesti "musua" liittäen sen juuri etnisyyteen johtuen omista mielikuvista – tai siitä, että halutaan kuulostaa ns. korrektimmalta kuin ählämiä ja sen sellaisia termejä suosivat.

   Lainaa

  67. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Buffetit on muutenkin ahneiden suomalaisten mähryjen paratiiseja. Vittu keskinkertaista ruokaa joka seisoo muiden nenien alla tunteja ja sit se pyllerö ajattelee että mitä enemmän syö niin sitä enemmän säästää vaikka maksaa kuitenkin saman hinnan ja mitä enemmän syö sitä kauemmin on paska olo kun on vetäny liikaa.

   Lainaa

  68. Tulos: 0 (2 ääntä)
   King Arthur: Lasse on esiaste, ja tässä näemme kehittyneemmän katkero-pokemonin.
   Minä kyllä ottaisin mieluummin viski-pokemonin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: alennus, ruoka, sinkut, leikkaus, 2 dl, pizza, tarjous, buffetti