Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 10

  Suurenna näkymä

  55 kommenttia

  1. Mustalaisnaamio kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +325 (599 ääntä)

   Riikan miehelle voisin antaa pienen vinkin; Vaihtamalla paranee.

     Lainaa

  2. Mustalaisnaamio kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +715 (739 ääntä)

   Voiko Suvi olla täysi-ikäinen suomalainen, eikä ole koskaan nähnyt saunassa vesihöyryä? :O

     Lainaa

  3. yola kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +369 (425 ääntä)

   Riikka: PLEASE tee rikoisilmoitus niin saadaan jatkoa feissarimokiin teidän tarinalle… haluan kuulla poliisin kommentin kun itket sille että mies lukitsi pleikan johdon (teidän yhteiseen?) kellarikomeroon…

     Lainaa

  4. Myy kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +364 (440 ääntä)

   Riikasta tulee vaan mieleen uhmakas teini, joka uhottelee vanhemmilleen tekevänsä heistä jonnekin ilmoituksen jos hänen pleikkansa viedään kellarikomeroon. :D Miten voi olla tollanen parisuhde (oletettavasti) aikuisilla ihmisillä?

     Lainaa

  5. Jänö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +424 (458 ääntä)

   Onhan toi nyt ihan paskaa, että kumppani uhkailee tavaroiden viemisellä varastoon ja pöllii avaimia, mutta että rikosilmoitus… Ei sillä, ei tollasta kontrollifriikkiyttä tarvii eikä pidä kestää, mut ois varmaan kaikkien kannalta parempi vaan lähtee kävelemään.

     Lainaa

  6. hepomiesten tietotoimisto kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +473 (561 ääntä)

   Siis te pari edellä kommentoinutta näette outona Riikan käytöksen, ettekä tämän miehen käytöstä?

   Ei ole tervettä, että puoliso asettaa aikuiselle ihmiselle nukkumaanmenoaikoja, ottaa tältä avaimen ja uhkaa viedä toisen omaisuutta sen takia kellariin ettei tämä tule samaan aikaan nukkumaan! Ei ole rikosilmoituksen paikka, mutta itse antaisin kyllä viimeistään tuossa kohtaa eroilmoituksen.

     Lainaa

  7. Memerento kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +185 (215 ääntä)

   “Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä – universumi ja ihmisten typeryys. Enkä ole ensimmäisestä aivan varma.”

   -A. Einstein

     Lainaa

  8. TJ kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -72 (180 ääntä)

   Riikan tapauksessa pisti silmään, että hän sanoo avaimen ottamisen olevan ikävä temppu, kun komero on kuitenkin heidän kummankin. Mutta miksi sitten vain Riikalla on avain? Olettaisin, että jos molemmilla on oma avain mies ei tarvitse Riikan avainta? Vai onko kyse siitä, että molemmilla on avain, mutta mies vei Riikan avaimen jotta hän ei pääsisi hakemaan tavaroitaan pois… hmmhmm.

     Lainaa

  9. PekkaKana kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -46 (200 ääntä)

   Jos mölisee jollekin Pleikkaripelille niin, että mies ei saa nukuttua jolla aikainen herätys, niin ihan syystä vie lukkojen taakse kyseiset aparaatit.

     Lainaa

  10. Miarez93 kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +186 (190 ääntä)

   TJ:
   Riikan tapauksessa pisti silmään, että hän sanoo avaimen ottamisen olevan ikävä temppu, kun komero on kuitenkin heidän kummankin. Mutta miksi sitten vain Riikalla on avain? Olettaisin, että jos molemmilla on oma avain mies ei tarvitse Riikan avainta? Vai onko kyse siitä, että molemmilla on avain, mutta mies vei Riikan avaimen jotta hän ei pääsisi hakemaan tavaroitaan pois… hmmhmm.

   Ei varmaan olis kovin kummoinen uhkaus, jos toinen voisi heti perästä hakea tavarat takaisin…

     Lainaa

  11. ... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +198 (252 ääntä)

   hepomiesten tietotoimisto:
   Siis te pari edellä kommentoinutta näette outona Riikan käytöksen, ettekä tämän miehen käytöstä?

   Ei ole tervettä, että puoliso asettaa aikuiselle ihmiselle nukkumaanmenoaikoja, ottaa tältä avaimen ja uhkaa viedä toisen omaisuutta sen takia kellariin ettei tämä tule samaan aikaan nukkumaan! Ei ole rikosilmoituksen paikka, mutta itse antaisin kyllä viimeistään tuossa kohtaa eroilmoituksen.

   Ajattelin ihan samaa. Miksi täällä haukutaan Riikan kysymystä, kun mies käyttäytyy manipuloivasti ja uhkaavasti?

     Lainaa

  12. Lömpötin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -79 (145 ääntä)

   Huh noita suveja ja riikkoja. Ihme, kun onnistuvat ylipäätään pariutumaan.

     Lainaa

  13. were kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -44 (96 ääntä)

   Lömpötin:
   Huh noita suveja ja riikkoja. Ihme, kun onnistuvat ylipäätään pariutumaan.

   ehkä kelpaavat edustusvaimoksi?

     Lainaa

  14. Määpää kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +149 (155 ääntä)

   TJ:
   Riikan tapauksessa pisti silmään, että hän sanoo avaimen ottamisen olevan ikävä temppu, kun komero on kuitenkin heidän kummankin. Mutta miksi sitten vain Riikalla on avain? Olettaisin, että jos molemmilla on oma avain mies ei tarvitse Riikan avainta? Vai onko kyse siitä, että molemmilla on avain, mutta mies vei Riikan avaimen jotta hän ei pääsisi hakemaan tavaroitaan pois… hmmhmm.

   Ei Riikan viestistä käy mitenkän ilmi, että avain olisi vain hänellä. Mies otti Riikan avaimen pois, se on eri asia. Eli otti pois, ettei Riikka pääse sinne.

     Lainaa

  15. niimpä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (90 ääntä)

   Siis miettikää: nämä ihmiset saavat äänestää!

     Lainaa

  16. King Arthur kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +182 (204 ääntä)

   Siis mikä ihmeen kuvio tuo että pitää aikuisen mennä nukkumaan tai siltä viedään lelut? Riikalle sekä lakikirja että parisuhdeopas, selviää pari asiaa.

     Lainaa

  17. Just kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -18 (28 ääntä)

   yola:
   Riikka: PLEASE tee rikoisilmoitus niin saadaan jatkoa feissarimokiin teidän tarinalle… haluan kuulla poliisin kommentin kun itket sille että mies lukitsi pleikan johdon (teidän yhteiseen?) kellarikomeroon…

   Eka luulin jo, että se on tuon emännän lukinnu sinne komeroon :D

     Lainaa

  18. Just kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -83 (143 ääntä)

   hepomiesten tietotoimisto:
   Siis te pari edellä kommentoinutta näette outona Riikan käytöksen, ettekä tämän miehen käytöstä?

   Ei ole tervettä, että puoliso asettaa aikuiselle ihmiselle nukkumaanmenoaikoja, ottaa tältä avaimen ja uhkaa viedä toisen omaisuutta sen takia kellariin ettei tämä tule samaan aikaan nukkumaan! Ei ole rikosilmoituksen paikka, mutta itse antaisin kyllä viimeistään tuossa kohtaa eroilmoituksen.

   No on mulle oma puoliso juomisesta sanonut, että taasko sitä kaljaa pitää juoda. No naiset aina nalkuttaa, mutta eihän aikuiselle ihmiselle sellaista tarvitsisi sanoa. Sama juttu kuin tuon pleikan kanssa.

     Lainaa

  19. seepra kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +197 (207 ääntä)

   Memerento:
   “Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä – universumi ja ihmisten typeryys. Enkä ole ensimmäisestä aivan varma.”

   -A. Einstein

   “Internet-lainauksissa on se ongelma, että niiden autenttisuutta on vaikea varmentaa.”

   -Abraham Lincoln

     Lainaa

  20. ZZTop kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +85 (177 ääntä)

   hepomiesten tietotoimisto:
   Siis te pari edellä kommentoinutta näette outona Riikan käytöksen, ettekä tämän miehen käytöstä?

   Ei ole tervettä, että puoliso asettaa aikuiselle ihmiselle nukkumaanmenoaikoja, ottaa tältä avaimen ja uhkaa viedä toisen omaisuutta sen takia kellariin ettei tämä tule samaan aikaan nukkumaan! Ei ole rikosilmoituksen paikka, mutta itse antaisin kyllä viimeistään tuossa kohtaa eroilmoituksen.

   Itsellä tuli tuosta laitelistasta (pleikkari, padi, Elisa Viihde) mieleen ensimmäisenä Riikan riippuvaisuus sohvalla makaamisesta pitkälle yöhön ja miehen kyllästyminen siihen. Parisuhde tarvii sitä yhteistä aikaa ja nukahtamista sylikkäin joten ymmärrän kyllä jos alkaa hatuttaa toisen jatkuva pelaaminen ja telkkarin tuijottaminen. Sitten palaa käämi ja homma menee överiksi. Tämä tietysti kaikki vain arvailua, meillä on vain toisen osapuolen kertomus ja näkemys aiheesta…

     Lainaa

  21. Seppo Saviniemi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +64 (100 ääntä)

   ZZTop: Itsellä tuli tuosta laitelistasta (pleikkari, padi, Elisa Viihde) mieleen ensimmäisenä Riikan riippuvaisuus sohvalla makaamisesta pitkälle yöhön ja miehen kyllästyminen siihen. Parisuhde tarvii sitä yhteistä aikaa ja nukahtamista sylikkäin joten ymmärrän kyllä jos alkaa hatuttaa toisen jatkuva pelaaminen ja telkkarin tuijottaminen. Sitten palaa käämi ja homma menee överiksi. Tämä tietysti kaikki vain arvailua, meillä on vain toisen osapuolen kertomus ja näkemys aiheesta…

   Itselläni tuli riippuvuus myös heti mieleen, koska olen vähän samankaltaista touhua joskus katsellut vierestä. Mitään tuollaista ei kyllä ole tultu tehtyä.

   Kenenkäänm elämästä ei tule oikein mitään, jos niitä teknoleluja pitää ränklätä aamusta aamuyöhön.

     Lainaa

  22. Voimöhö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +21 (39 ääntä)

   seepra: “Internet-lainauksissa on se ongelma, että niiden autenttisuutta on vaikea varmentaa.”

   -Abraham Lincoln

   Jätkähän tuntee Gettysburg addressin! Aika harva sitä tällä puolella rapakkoa osaa.

     Lainaa

  23. lähdekritiikki kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +40 (92 ääntä)

   : Ajattelin ihan samaa. Miksi täällä haukutaan Riikan kysymystä, kun mies käyttäytyy manipuloivasti ja uhkaavasti?

   1. siksi että tässä tulee ilmi vain yhden osapuolen tilitys. sitä emme voi tietää onko kyseessä esimerkiksi Riikan meluaminen kyseisten laitteiden ympärillä, jonka vuoksi miehellä on palanut hermot ja uhannut heittää elektroniikan talliin.

   2. jos omassa parisuhteessa lähdetään edes puolivakavissaan miettimään toisesta rikosilmoituksen tekemistä tuollaisen asian takia, niin ollaan melko epäterveellä maaperällä.

   kyllä mä itse nään, että olis ehkä Molemmille parempi, jos laittaisivat lusikat jakoon. perustavanlaatuisia ongelmia näyttäis olevan suhteessa, eikä toivoakaan että keskustelemalla niitä avattaisi.

     Lainaa

  24. Jorma kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +58 (74 ääntä)

   yola:
   Riikka: PLEASE tee rikoisilmoitus niin saadaan jatkoa feissarimokiin teidän tarinalle… haluan kuulla poliisin kommentin kun itket sille että mies lukitsi pleikan johdon (teidän yhteiseen?) kellarikomeroon…

   Älä tee. Poliiseja (ja mun ammattikuntaa) vituttaa ihan tarpeeks urpot muutenkin. T. Juristi

     Lainaa

  25. Ertyui kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +160 (186 ääntä)

   Itse olen ottanut turpaan kun kehtasin lukea kirjaa sängyssä. En siis suonut kaikkea huomiota herralleni. Lienee sanomatta selvää että oli entinen parisuhde.
   Pari vuotta myöhemmin kaikin puolin järkevä seurustelukumppani sai kohtauksen, kun käänsin kylkeä sängyssä. Siis käänsin selkäni herralleni!!
   Voi helvetti miten nukkumaan meno voi olla näille niin vaikeaa. Olen pysynyt sinkkuna viimeiset 12 vuotta. Elämä ilman psykopaatteja on kivaa, kokeie sinäkin Riikka!

     Lainaa

  26. Lanttu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +82 (106 ääntä)

   ZZTop: Itsellä tuli tuosta laitelistasta (pleikkari, padi, Elisa Viihde) mieleen ensimmäisenä Riikan riippuvaisuus sohvalla makaamisesta pitkälle yöhön ja miehen kyllästyminen siihen. Parisuhde tarvii sitä yhteistä aikaa ja nukahtamista sylikkäin joten ymmärrän kyllä jos alkaa hatuttaa toisen jatkuva pelaaminen ja telkkarin tuijottaminen. Sitten palaa käämi ja homma menee överiksi. Tämä tietysti kaikki vain arvailua, meillä on vain toisen osapuolen kertomus ja näkemys aiheesta…

   Et sä voi tollasen perusteella sanoa ettei parisuhteella ole yhteistä aikaa. Me mennään miehen kanssa täysin eri aikoihin nukkumaan molempien kolmivuorotyön takia ja kun toinen on mennyt nukkumaan niin toinen yleensä pelaa sitä pleikkaa tai hui kauhistus, saattaa vasta lähteä töihin. Ei se ole mitenkään meidän parisuhteelta pois vaan nimenomaan todella jees, koska molemmat tarvii sitä omaa aikaa. Me voidaan hereillä ollessamme tehdä yhdessä jotain, ei meidän tarvii joka yö vielä mennä yhdessä nukkumaankin vaikka se joskus mukavaa onkin.

     Lainaa

  27. Alatalo-Niemipykälä-Arbuusi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (31 ääntä)

   Voiko näin tyhmiä ihmisiä olla???

     Lainaa

  28. Joo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +76 (84 ääntä)

   Luulen että teknisesti ottaen Riikka voisi tehdä jonkinlaisen ilmoituksen. Jos kämppis ottaisi jonkun yksityisomaisuutta ilman lupaa ja kieltäytyisi antamasta sitä takaisin, niin sehän olisi selkeästi varkaus? Miksi parisuhde asiaa muuttaisi. Sekin on tunnettua että perheväkivallan varhaisia muotoja on ottaa/ hajottaa tavaroita joista tietää toisen välittävän. Voi olla että jutulla on toinenkin puoli, mutta vaikea kuvitella mitään puolta jossa paras ratkaisu ei olisi pakata pleikkaria ja muuttaa muualle.

     Lainaa

  29. yli opisto hörhö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +52 (74 ääntä)

   PekkaKana:
   Jos mölisee jollekin Pleikkaripelille niin, että mies ei saa nukuttua jolla aikainen herätys, niin ihan syystä vie lukkojen taakse kyseiset aparaatit.

   Aikamoisia johtopäätöksiä teit kun yhtään mainitsemaasi asiaa ei ole itse mokassa..
   Mistä lähtien pelaaminen on vaatinut minkään sortin ääntelyä? Riikalla voi olla kuulokkeet (ja tiesitkö että telkkarista voi muutenkin säätää äänenvoimakkuutta?), joten mikäli pleikkari ei ole aivan helvetin pölyinen ja siitä lähde jumalaton surina mikä kuuluu makuuhuoneeseen, siitä pelaamisesta itsestään ei lähde mitään ääntä.

     Lainaa

  30. Paper kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +72 (94 ääntä)

   Ei hele! Minä ja mun siippa mennään aina nukkumaan eri aikoihin. Jos joku miehenpuoli alkaisi mulle sanelemaan vuorokausirytmiä, kertoisin kyllä aika äkäseen mistä ovi löytyy ja miten sitä käytetään. Ollaan välillä kuukausikin erillään toisistamme vailla mitään ongelmia.

   Joillakin ihmisillä vaan on tarve kohdella kumppaniaan kuin lasta ja vaatia että kaikki tehdään yhdessä. Valitsin kumppanikseni itsenäisen miehen juuri siksi, etten kestä hetkeäkään sitä että joku hengittää koko ajan niskaan ja vaatii jotain.

   Suosittelen noin epäterveessä parisuhteessa eläviä kohottamaan ihan oikeasti itsetuntoa ja hankkimaan päästään terveen ihmisen uudeksi pariksi. Narsisteja ei voi parantaa. Koskaan.

     Lainaa

  31. Juomari kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -20 (54 ääntä)

   Miten Elisa Viihde viedään kellarikomeroon?

   Ja joo Riikka, mustakin toi sun avautuminen oli äärettömän lapsellista.

     Lainaa

  32. Queen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +31 (33 ääntä)

   Mustalaisnaamio:
   Voiko Suvi olla täysi-ikäinen suomalainen, eikä ole koskaan nähnyt saunassa vesihöyryä?

   Ihan hyvin ja arvaa miten hysteerisesti siihen suhtaudutaan ulkomailla! Julkisissa saunoissa ei saa olla silloin kun saunamestari tulee ja heittää kokonaista kolme kauhallista vettä kiukaalle.

     Lainaa

  33. haloo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +48 (66 ääntä)

   Yllätys, että mustalaisnaamio puolustaa manipuloivaa ja uhkailevaa miestä… huoh. Riikalle neuvoksi, että kävele pois kun vielä pystyt! Toi henkinen pahoinpitely ja kyttääminen vaan pahenee kun ikää tulee. Luultavasti muuttuu väkivaltaseks. Näitä mustalaisnaamioita riittää Suomessa.

     Lainaa

  34. Neiti Knatterton kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +35 (59 ääntä)

   haloo:
   Yllätys, että mustalaisnaamio puolustaa manipuloivaa ja uhkailevaa miestä… huoh. Riikalle neuvoksi, että kävele pois kun vielä pystyt!
   Toi henkinen pahoinpitely ja kyttääminen vaan pahenee kun ikää tulee. Luultavasti muuttuu väkivaltaseks. Näitä mustalaisnaamioita riittää Suomessa.

   Mustalaisnaamioilla on omia ongelmia naisten kanssa:
   tekee aina mieli lyödä, itsehillintä nollassa, ja sitten kitistään ja natistaan miten pahoja ja huonoja naiset on,
   kun lähtevät pois tuollaisen kynsistä ja vievät lapsetkin turvaan.
   Täällä on naisvihaajia ainakin tuo mainittu Mustanaamio, sekä se JS80 tai vastaava ja “yli opisto hörhö”. Siinä Feissarimokien kitkerimmät ja leppymättömimmät sovinistit.

     Lainaa

  35. Pasi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -9 (21 ääntä)

   Miten ihmeessä Elisa Viihde viedään jonnekin? Samalla tavalla kuin esim. televisio-ohjelma tai hellan lämpö?

     Lainaa

  36. joop kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (25 ääntä)

   Riikan jutuista voi ainakin sen verran päätellä ettei kumpikaan, ei Riikka eikä sen mies ole vielä tarpeeksi kypsiä vakavaan parisuhteeseen, vaikuttavat kumpikin vain omaan napaan katsojilta.

     Lainaa

  37. Ei tuomita ilman tietoa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (42 ääntä)

   Miksi jengi sokeasti puolustaa Riikkaa ja leimaavat hänen miehensä psykopaatiksi? Aika julmaa vasten parempaa tietoa. Meillä on vain Riikan suppea kertomus mikä on tunnekuohussa kirjoitettu.
   Mutta koska rakastamme spekuloida, on pakko itsekkin kertoa oma näkemys asioiden kulusta.
   Riikka ei tuolla tunteenpurkauksellaan anna itsestäänkään kovin aikuismaista kuvaa, niin itse arvelisin miehen kyllästyneen Riikan jatkuvaan pelaamiseen ja kun hän on pyytänyt Riikkaa kanssaan nukkumaan, on kamelin selkä katkennut siinä vaiheessa. Kun mikään keskustelu ei ole tehonnut, on hän päättänyt turvautua näin radikaaliin tekoon. Ei sillä ettei se oikein ole, mutta jos arveluni osuu oikeaan, on Riikka laiminlyönyt parisuhdettaan jo pitemmän aikaa.
   Oma mieheni pelasi aikoinaan pleikkaria niin paljon, että tunsin ettei yhteistä aikaa enää ikinä löytynyt. Myös kaikki kotityöt jäivät minulle toisen vain pelatessa. Turhautuessani olisin itsekkin voinut tehdä noin kuin Riikan mies. Onneksi puhe auttoi ja aika kasvatti miestäni ja pelaaminen väheni normaaliin.

     Lainaa

  38. Joo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +43 (55 ääntä)

   Ei tuomita ilman tietoa:
   Miksi jengi sokeasti puolustaa Riikkaa ja leimaavat hänen miehensä psykopaatiksi?

   *snip*

   Kukaan ei ole sanonut etteikö Riikka mahdollisesti olisi ärsyttävä -hyvin mahdollista, omasta mielestäni jo parisuhteesta avautuminen negatiivisessa sävyssä julkisesti on aika ärsyttävää. Omalla eksälläni joskus vuosikymmeniä sitten oli tapana lyödä koska olin “ärsyttävä” -ja niin varmaan olinkin, käyttäydyin nuorena impulsiivisesti ja taloudenhoitotaitoni olivat lähellä nollaa. Mutta sillä ei ole mitään tekemistä minkään kanssa, ihmisiä ei saa lyödä eikä heidän tavaroitaan varastaa, tai edes uhkailla sellaisella, piste ja loppu, ärsyttävyys ei ole syy. Parisuhde hoidetaan 1/puhumalla 2/terapialla ja 3/lusikat jakoon jos 1 ja 2 ei auta. Tämä *on jo* varastanut Riikalle kuuluvan avaimen -meillä ei edes kosketa toisen laukkuun kysymättä, saati viedä siitä mitään, ajatuskin kammottaa. Ei voi asua ihmisen kanssa johon ei voi luottaa. Tai no voi, mutta ei kannata.

     Lainaa

  39. Joo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +28 (32 ääntä)

   Joo: Kukaan ei ole sanonut etteikö Riikka mahdollisesti olisi ärsyttävä -hyvin mahdollista, omasta mielestäni jo parisuhteesta avautuminen negatiivisessa sävyssä julkisesti on aika ärsyttävää.
   *snip*

   Lisäyksenä, on tietysti mahdollista että Riikan kertomus ei ole totta -tavarat ovat oikeasti miehen, hän hukkasi avaimen itse, koko Riikkaa ei ole olemassakaan vaan hän on 50-vuotias mies Kouvolasta, missä vaiheessa asia on eri. Itse en usko kuulopuheita muiden “pahuudesta” ellen tiedä asiasta jotain, koska aika usein jutut ovat väritettyjä ellei keksittyjä. Mutta tässä ei voi todeta kuin että *mikäli* x niin sitten y, eli jos kumppanisi varastaa tavaroitasi, pakkaa ne.

     Lainaa

  40. Naistenhuoneen jäsen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +57 (59 ääntä)

   Tuo Riikan moka ei ole Riikan itsensä kirjoittama. Riikka on siis Naistenhuoneen ylläpitäjä ja julkaisee “anonyyminä” kirjoitettuja avauksia.

   Naistenhuoneella on käytössä systeemi, jossa arkaluontoisia avauksia voi tehdä anonyymisti lähettämällä julkaistavan tekstin yksityisviestinä ylläpitäjälle, jolloin vain yp tietää kuka on tekstin takana. Riikka siis vain julkaisi avauksen jonka joku oli hänelle laittanut, koska ei halunnut paljastaa kuka on. Myöhemmin kirjoittaja myös anonyymisti myönsi, että yli meni niin itsellä kuin miehellä. Toki ennen tätä pilkka ja vittuilu lensi Naistenhuoneen käyttäjien toimesta.

   Ihan siltä varalta sanon, jos joku ihmettelee miksi tosi usein feissarimokiin päätyneet Naistenhuone-postaukset on tehnyt joku, jonka nimi on Riikka.

     Lainaa

  41. Pete kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (24 ääntä)

   Tosta Riikasta tulee mieleen mun ex joka uhkas tehdä ilmoituksen poliisille ku en suostunu seksiin. Kuulemma seksuaalirikos.Ku sain selitettyä että ei se mee noin, ni sano käyvänsä vieraissa ja sekin on mun syy. Joo onnea vaan sille tyypille joka suostuu naimaan mimmiä joka joka KIRJAIMELLISESTI oksensi pⅰIIulleen ja vaati nuolemaan.

   Viimeksi ku siitä kuulin ni oli tehnyt ilmoituksen raiskauksesta, syynä se et hän ei saanut. Poliisikin kai hiukan ihmeissään ku syytti tyyppiä joka oli lusimassa ja kyse oli nettiseksistä.

     Lainaa

  42. Arthur Brown kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (16 ääntä)

   Enemmän tulee Riikasta mieleen se, että luukuttaa äänet täysillä tms. kun miehellä on aamulla aikainen herätys esim. työn tai koulun takia.

   Jos on ajankohtainen, niin todennäköinen selitys voi olla hiihtolomasta, joka Riikalla on mutta miehellä ei.

   Itse ainakin olen kärttyinen jollen saa nukuttua kauneusuniani. :-)

     Lainaa

  43. TJ kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (6 ääntä)

   Miarez93: Ei varmaan olis kovin kummoinen uhkaus, jos toinen voisi heti perästä hakea tavarat takaisin…

   No ei, ja sehän pointtini juuri olikin: oliko Riikalla ainut avain, niin, että mies vei avaimen häneltä, vai veikö mies Riikan avaimen, vaikka itsellään oli oma. Pointtina siis se, onko komeroon yleensäkään molemmilla avain kun Riikka närkästyi hänen avaimensa ottamisesta. Mutta oliko miehellä avainta alkuunkaan?

     Lainaa

  44. Jopas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -9 (11 ääntä)

   King Arthur:
   Siis mikä ihmeen kuvio tuo että pitää aikuisen mennä nukkumaan tai siltä viedään lelut? Riikalle sekä lakikirja että parisuhdeopas, selviää pari asiaa.

   Riikan mies olisi halunnut tehdä “nukkumaan mennessä” jotain Riikan kanssa, mutta Riikka valitsi jäädä pelailemaan.

     Lainaa

  45. Allen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +9 (13 ääntä)

   Seppo Saviniemi: Kenenkäänm elämästä ei tule oikein mitään, jos niitä teknoleluja pitää ränklätä aamusta aamuyöhön.

   Hyvin sujuu elämä, ränklätään teknoleluja ihan yhdessä. Ymmärrettävää kyllä että nyppii jos kiinnostuksenkohde ei ole yhteinen. Toki elämänkumppanille pitäisi herua ymmärrystä ja hyväksyntää valintojensa suhteen, vaikkei niitä itse tajuakaan. Jos jotenkin omaa elämää haittaavat niin asiasta luulisi voivan keskustella normaalisti.

     Lainaa

  46. Hessu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +19 (19 ääntä)

   seepra: “Internet-lainauksissa on se ongelma, että niiden autenttisuutta on vaikea varmentaa.”

   -Abraham Lincoln

   “Paskapuhetta mutta uskon.”

   -Julius Caesar

     Lainaa

  47. ... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +24 (28 ääntä)

   Just: No on mulle oma puoliso juomisesta sanonut, että taasko sitä kaljaa pitää juoda. No naiset aina nalkuttaa, mutta eihän aikuiselle ihmiselle sellaista tarvitsisi sanoa. Sama juttu kuin tuon pleikan kanssa.

   Onko sulta lukittu jääkaappi, ettet pääsee kaljaan käsiksi tai lukitty kaljat kellariin ja otettu avain pois, ettet pääse sinne ollenkaan?
   Nalkuttaminen ja toisen omaisuuden piilottaminen ja omaisuuden lukitseminen on kaksi aivan eri asiaa.

     Lainaa

  48. mini kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -15 (29 ääntä)

   Neiti Knatterton: Mustalaisnaamioilla on omia ongelmia naisten kanssa:
   tekee aina mieli lyödä, itsehillintä nollassa, ja sitten kitistään ja natistaan miten pahoja ja huonoja naiset on,
   kun lähtevät pois tuollaisen kynsistä ja vievät lapsetkin turvaan.
   Täällä on naisvihaajia ainakin tuo mainittu Mustanaamio, sekä se JS80 tai vastaava ja “yli opisto hörhö”. Siinä Feissarimokien kitkerimmät ja leppymättömimmät sovinistit.

   Ja neiti Knatterton on niitä kiukkupatoutuneita feministejä. :D

     Lainaa

  49. Tuutti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (8 ääntä)

   Riikka on vaan ku suurin osa 17-30-vuotiaista miehistä

     Lainaa

  50. lkr kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (8 ääntä)

   Mustalaisnaamio:
   Voiko Suvi olla täysi-ikäinen suomalainen, eikä ole koskaan nähnyt saunassa vesihöyryä?

   Puhehan oli kylläkin savusta eikä vesihöyrystä. Jotain ylimääräistä löylyveden seassa kenties. Vastusviat kun yleensä oireilevat myös valo- ja äänimerkein, niin siitä tuskin on kyse.

     Lainaa

  51. Lanttu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (14 ääntä)

   Pete:
   Tosta Riikasta tulee mieleen mun ex joka uhkas tehdä ilmoituksen poliisille ku en suostunu seksiin. Kuulemma seksuaalirikos.Ku sain selitettyä että ei se mee noin, ni sano käyvänsä vieraissa ja sekin on mun syy. Joo onnea vaan sille tyypille joka suostuu naimaan mimmiä joka joka KIRJAIMELLISESTI oksensi pⅰIIulleen ja vaati nuolemaan.

   Viimeksi ku siitä kuulin ni oli tehnyt ilmoituksen raiskauksesta, syynä se et hän ei saanut. Poliisikin kai hiukan ihmeissään ku syytti tyyppiä joka oli lusimassa ja kyse oli nettiseksistä.

   Miten oksennetaan omalle pⅰIIulleen? Mut ei siinä, hyvät lapin lisät sulla!

     Lainaa

  52. Gc kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (2 ääntä)

   Pete:
   Tosta Riikasta tulee mieleen mun ex joka uhkas tehdä ilmoituksen poliisille ku en suostunu seksiin. Kuulemma seksuaalirikos.Ku sain selitettyä että ei se mee noin, ni sano käyvänsä vieraissa ja sekin on mun syy. Joo onnea vaan sille tyypille joka suostuu naimaan mimmiä joka joka KIRJAIMELLISESTI oksensi pⅰIIulleen ja vaati nuolemaan.

   Viimeksi ku siitä kuulin ni oli tehnyt ilmoituksen raiskauksesta, syynä se et hän ei saanut. Poliisikin kai hiukan ihmeissään ku syytti tyyppiä joka oli lusimassa ja kyse oli nettiseksistä.

   Onkohan sinun ex myös kaverini ex, yhtä psykopaattiselta meiningiltä kuulostaa.

     Lainaa

  53. D23 kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -10 (12 ääntä)

   Onhan se nyt vähän naurettavaa, jos aikuisilla ihmisillä ei ole muuta tekemistä kuin leikkiä joillain peleillä päivät pitkät.

     Lainaa

  54. Aaje kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -2 (4 ääntä)

   Tän julkasun perusteella on mahotonta tulkita luotettavasti tuota tilannetta, mutta koin että moka oli tässä se, että Riikka avautu asiasta facebookiin. Omaan korvaan kuulostaa ihan normaalilta riidalta, joita parisuhteessa väistämättä tulee ja joiden aikana sanotaan ja tehdään välillä tyhmiä asioita. Olettaen siis, että kyse on nyt vaan tästä yhestä kerrasta. Ja oon sitä mieltä, ettei tälläsiä kuulu puida sosiaalisessa mediassa vaan ihan kahden kesken siellä kotona.

     Lainaa

  55. ... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (4 ääntä)

   Mustalaisnaamio:
   Riikan miehelle voisin antaa pienen vinkin; Vaihtamalla paranee.

   Riikan se miehensä kannattaisi vaihtaa.

     Lainaa

  56. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , , , , ,