Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 255

Ovatko kuvaputkitelkkarit jo arvokasta antiikkia?
Kirpputorin löytöjä, osa 255

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 38 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +461 (537 ääntä)
      hyi yök noi utareet ><

      Lainaa

    2. Tulos: +416 (444 ääntä)
      Siis todennäköisesti toimiva väritelkkari, joka vaatii kylkihankinnaksi vain digiboksin ja antennin? Neljälläkympillä? Sign me the fuck up.

      Lainaa

    3. purppurakruunu 15.2.2018 0:50
      Tulos: +460 (466 ääntä)
      En ollut millään tavalla valmistautunut näkemään utarekoria Feissarimokissani. Toisaalta, siinä olis ainakin tehokas keskustelun kirvoittaja kotona...

      Lainaa

    4. Tulos: +353 (359 ääntä)
      Diciboksi

      Lainaa

    5. Tulos: +398 (410 ääntä)
      Voi ristus. Tulipa mieleeni ajat ku olin Markantalossa töissä ja muistatteko sen mainoksen missä hoettiin "digidigiä"? Hauska juttu ekan kerran, jopa parikin kertaa. Sitten ku kuudeskymmenes pappa tulee kauppaan ostamaan digiboksia ja joka helv*tin kerta tulee se kommentti: "Täältäkö sitä saa sitä digidigiä?", päälle vielä virnuilu ni olis ollu tuolle Lama-Suomelle käyttöä.

      Lainaa

    6. Myrkkymuratti 15.2.2018 3:27
      Tulos: +105 (129 ääntä)
      Paskoille kirppislöydöille on muuten ihan oma sivukin, kannattaa katsoa!

      Lainaa

    7. Tulos: +401 (403 ääntä)
      Välillä aina tuudittautuu siihen uskoon, ettei mikään enää yllätä, ja sitten. Utarekori.

      Lainaa

    8. dazedconfused 15.2.2018 5:40
      Tulos: +162 (186 ääntä)
      Tapsa: Hauska juttu ekan kerran, jopa parikin kertaa. Sitten ku kuudeskymmenes pappa tulee kauppaan ostamaan digiboksia ja joka helv*tin kerta tulee se kommentti: “Täältäkö sitä saa sitä digidigiä?”, päälle vielä virnuilu ni olis ollu tuolle Lama-Suomelle käyttöä.
      Sitten kun ne vielä kyseli myöhemmin, että "Onhan tässä tiki-tikissä varmasti sellainen karppi-liitin?".. Kuolin henkisesti vähäsen joka kerta. Variaatioita oli useita. Skarppi-liitin, karttinki, karpsi, sparkki... Sitten vielä muistitikku tarvittiin, eli "sellainen UPSI".

      Lainaa

    9. Tulos: +204 (216 ääntä)
      Tarjoan Huaweista 1€. Jostain on lähdettävä liikkeelle, 1 oli ensimmäinen luku, joka tuli mieleen.

      Lainaa

    10. Tulos: +96 (102 ääntä)
      Ihan uusi tv joka ei vaadi mitään lisäosia maksaa 179 euroa. Harva elektroniikka on minkään arvoista edes 5 vuoden jälkeen, pyynnin pitäisi olla 5-40% ostohinnasta. Yli 5 vuotta vanhoja pitää melkein lahjoitella. Ehkä jostain pleikka kakkosesta voi saada pari kymppiä ja retrommista pelikoneista vähän enemmän.

      Lainaa

    11. Tulos: +75 (75 ääntä)
      Tommonen telkku on just hyvä retrokonsolin kylkeen... Varsinkin jos on zapperi.

      Lainaa

    12. Tulos: +53 (83 ääntä)
      Mårran: Tarjoan Huaweista 1€. Jostain on lähdettävä liikkeelle, 1 oli ensimmäinen luku, joka tuli mieleen.
      Tarjoan 0 €. Jostain on lähdettävä liikkelle ja 0 on ensimmäinen luku, joka näistä ihmisistä tulee mieleen.

      Lainaa

    13. Tulos: +137 (143 ääntä)
      Ostan vokaalin A ja tarjoan sen, sillä jostain on lähdettävä liikkeelle eikä minulle tullut lukuja mieleen ollenkaan.

      Lainaa

    14. Tulos: +179 (185 ääntä)
      Ihanko väritelevisio? Edistyksellistä tämä diciaika.

      Lainaa

    15. Tulos: +87 (87 ääntä)
      Maksoin itse tuollaisesta televisiosta 20e. Oli ainoa kappale tässä naapurustossa crt-telkkuja enkä lähde tuollaista julkisilla kanniskelemaan. Mihin tuota sitten käytän? No koittakaapas zapperilla ampua siihen teidän upeaan led-telkkariin.

      Lainaa

    16. Arkkienkeli 15.2.2018 8:45
      Tulos: +135 (135 ääntä)
      Tornion Tositorilla on kyllä mielenkiintoisesti hinnoiteltuja tuotteita. Kuten esim. viime kesänä käydessäni; vanha kellastunut kahvinkeitin jostain 80-luvulta hintaan 20€ ja Oiva Toikan lasilintu 2,50€. Ekan oikea arvo 0€ ja jälkimmäinen jäi alle tonnin huutokaupassa.

      Lainaa

    17. Tulos: -36 (68 ääntä)
      No jo on taas veemäistä porukkaa. Ei se hullu oo joka pyytää, ja kirjoitustyylistä päättelisin ettei myyjä ole ihan nuori enää. Ei nämäkään ilmaisia ollut parikytä vuotta sitten, ja tosiaan löytyy näillekin vielä ostajia. Harva rupeaa tonninpainosta kuvaputkitöllöä kotiinsa raahaamaan joten tää nyt on vaan melko hyvä vaihtoehto jos zapperi löytyy.

      Lainaa

    18. Tulos: +121 (121 ääntä)
      Jos noista utareista askartelisi itselleen laukun, niin se ei varmaan ainakaan vahingossa lähtisi väärän henkilön matkaan lentokentän hihnalta.

      Lainaa

    19. Tulos: +26 (44 ääntä)
      Blank: Siis todennäköisesti toimiva väritelkkari, joka vaatii kylkihankinnaksi vain digiboksin ja antennin? Neljälläkympillä? Sign me the fuck up.
      Mä tavallaan ymmärrän tän näkökulman mut tavallaan en täysin. Hinta on kyllä korkea mutta kyllä vanhalle telkkarille voi käyttöä olla jos on kunnossa. Antennia ei voi muutenkaan enää hyödyntää. Monilla on esim digibokseja ja videonauhureita, dvd -soittimia ja pelikoneita joissa on sopivat liitännätkin nimenomaan vanhempiin töllöihin ja joita voisi käyttää vaikka jossain vierasmakkarissa/lastenhuoneessa/mökillä. Ja varsinkin jossain mökillähän se saattaa sopia sisustukseenkin. Meidän isovanhempien mökillä oleva nykyaikainen tauluteevee näyttää hirsiseinällä ihan urpolta. Ja kuvakin on usein halvoissa tauluissa niin huono että ei senkään puolesta ole putkitöllöjä sen kummemmin haukkuminen, kakkos- tai kolmostelkkarista puhuttaessa. Puolet hinnasta pois kyllä. Jos ei vähän enemmänkin.

      Lainaa

    20. Seppo Saviniemi 15.2.2018 9:50
      Tulos: +50 (52 ääntä)
      On ihan turhaa vaikkapa googletella hintoja joiden perusteella voisi vanhat romunsa myydä, kun voi vaan lätkäistä jonkun hinnan ihan mielivaltaisesti.

      Lainaa

    21. Tulos: +79 (83 ääntä)
      "Vain tilapäisesti käytetty vähän." Silloin vuonna 1990. Ja heti kohta nyt vuonna 2018 tuli mieleen että tuonhan voisi myydä kun ei sille tosiaankaan näytä käyttöä olevan.

      Lainaa

    22. King Arthur 15.2.2018 11:40
      Tulos: +57 (85 ääntä)
      dazedconfused: Sitten kun ne vielä kyseli myöhemmin, että “Onhan tässä tiki-tikissä varmasti sellainen karppi-liitin?”.. Kuolin henkisesti vähäsen joka kerta. Variaatioita oli useita. Skarppi-liitin, karttinki, karpsi, sparkki… Sitten vielä muistitikku tarvittiin, eli “sellainen UPSI”.
      Ymmärrän jos digidigi-vitsit hirttää kiinni, mutta ettekös te sentään ole siellä liikkeessä töissä niitä varten jotka ei oikeasti tiedä? Jos se ärsyttää niin työpaikan vaihto. Näin asiakaspalvelijana kummastuttaa aina se yks työkaveri joka valittaa kun asiakkaat ei tiedä mitään. Jää aina sellainen kuva että on raukan ainoa pätemisen lähde. Tosin voihan se olla ihan tavallista v*tutustakin. Silti.

      Lainaa

    23. yli opisto hörhö 15.2.2018 11:40
      Tulos: +26 (34 ääntä)
      Tuli mieleen että mulla on vieläkin vanha kuvaputkitöllö mistä pitäisi eroon päästä. Autottomana on vähän huono kuljetella minnekään kun painaa n. 20kg. En ole edes ajatellut että yrittäisin myydä sitä, kun varmasti on kiven alla ihmiset jotka sen ilmaiseksikin ottaisivat.. Helpoimmalla pääsisi kun tiputtaisi parvekkeelta ja keräisi palaset.

      Lainaa

    24. Tulos: +13 (43 ääntä)
      Ei jestas! Tuo utarekori on HIENO! :D Mun pitää varmaan jostain tuommonen nyt hankkia.

      Lainaa

    25. totuuden_torvi 15.2.2018 14:04
      Tulos: +46 (50 ääntä)
      mandi: Diciboksi
      Lausutaanko toi nyt sit dikiboksi vai disiboksi?

      Lainaa

    26. totuuden_torvi 15.2.2018 14:10
      Tulos: +75 (77 ääntä)
      Arkkienkeli: Tornion Tositorilla on kyllä mielenkiintoisesti hinnoiteltuja tuotteita. Kuten esim. viime kesänä käydessäni; vanha kellastunut kahvinkeitin jostain 80-luvulta hintaan 20€ ja Oiva Toikan lasilintu 2,50€. Ekan oikea arvo 0€ ja jälkimmäinen jäi alle tonnin huutokaupassa.
      Joskus on käynyt mielessä, että hitto ku tollasia löytöjä tekis iteki. Kai ostit HÄNET?

      Lainaa

    27. Tulos: +19 (19 ääntä)
      Keke: Ihan uusi tv joka ei vaadi mitään lisäosia maksaa 179 euroa. Harva elektroniikka on minkään arvoista edes 5 vuoden jälkeen, pyynnin pitäisi olla 5-40% ostohinnasta. Yli 5 vuotta vanhoja pitää melkein lahjoitella. Ehkä jostain pleikka kakkosesta voi saada pari kymppiä ja retrommista pelikoneista vähän enemmän.
      Retro pelaajalle just hyvä telkkari, hinta toki turhan kova. Ps2 nyt ei voi sanoa retro koneeksi, katso mitä commodore, nes, snes ja atari maksaa nykyään.

      Lainaa

    28. Tulos: +17 (17 ääntä)
      Banaani: Mä tavallaan ymmärrän tän näkökulman mut tavallaan en täysin. Hinta on kyllä korkea mutta kyllä vanhalle telkkarille voi käyttöä olla jos on kunnossa. Antennia ei voi muutenkaan enää hyödyntää. Monilla on esim digibokseja ja videonauhureita, dvd -soittimia ja pelikoneita joissa on sopivat liitännätkin nimenomaan vanhempiin töllöihin ja joita voisi käyttää vaikka jossain vierasmakkarissa/lastenhuoneessa/mökillä. Ja varsinkin jossain mökillähän se saattaa sopia sisustukseenkin. Meidän isovanhempien mökillä oleva nykyaikainen tauluteevee näyttää hirsiseinällä ihan urpolta. Ja kuvakin on usein halvoissa tauluissa niin huono että ei senkään puolesta ole putkitöllöjä sen kummemmin haukkuminen, kakkos- tai kolmostelkkarista puhuttaessa. Puolet hinnasta pois kyllä. Jos ei vähän enemmänkin.
      Kyllä se scart liitin löytyy monesta uudestakin.

      Lainaa

    29. Tulos: +1 (23 ääntä)
      asd: hyi yök noi utareet ><
      Siis mitä? Toihan on hieno. Saiskohan tuosta toimivaa versiota, esim boolimaljaksi :D

      Lainaa

    30. Tulos: +19 (19 ääntä)
      yli opisto hörhö: Tuli mieleen että mulla on vieläkin vanha kuvaputkitöllö mistä pitäisi eroon päästä. Autottomana on vähän huono kuljetella minnekään kun painaa n. 20kg. En ole edes ajatellut että yrittäisin myydä sitä, kun varmasti on kiven alla ihmiset jotka sen ilmaiseksikin ottaisivat.. Helpoimmalla pääsisi kun tiputtaisi parvekkeelta ja keräisi palaset.
      Itse sain oman n. 50kg painavan kuvaputkitelkun myytyä torissa 5 eurolla, vaikka kaukosäätimessäkin oli yks näppäin rikki.

      Lainaa

    31. Villiväkkärä 16.2.2018 12:33
      Tulos: +18 (22 ääntä)
      Komee!: Siis mitä? Toihan on hieno. Saiskohan tuosta toimivaa versiota, esim boolimaljaksi Joo, hienointa olis, jos sitä boolia vois imeä utareista...

      Lainaa

    32. Tulos: +17 (27 ääntä)
      Minusta lehmäntalja matot ovat jo karseita ja nyt tuo utarekori lävähti silmille! Johtuu varmaan siitä, kun olen maalta kotoisin ja minulla oli lemmikki vasikoita ja lehmiä.

      Lainaa

    33. Tulos: +20 (24 ääntä)
      totuuden_torvi: Lausutaanko toi nyt sit dikiboksi vai disiboksi?
      disiboksi, koska seuraava kirjain on i

      Lainaa

    34. Tulos: +20 (22 ääntä)
      seepra: disiboksi, koska seuraava kirjain on i
      Paitsi jos lausutaan klassisen latinan mukaan niin sitten diki-, sillä c lausutaan aina k:na.

      Lainaa

    35. Tulos: +27 (35 ääntä)
      King Arthur: Ymmärrän jos digidigi-vitsit hirttää kiinni, mutta ettekös te sentään ole siellä liikkeessä töissä niitä varten jotka ei oikeasti tiedä? Jos se ärsyttää niin työpaikan vaihto. Näin asiakaspalvelijana kummastuttaa aina se yks työkaveri joka valittaa kun asiakkaat ei tiedä mitään. Jää aina sellainen kuva että on raukan ainoa pätemisen lähde. Tosin voihan se olla ihan tavallista v*tutustakin. Silti.
      Sinällään oon samaa mieltä mut joka hommassa on ne jotkut jutut mitkä vaan hirttää kiinni. Baarit yökerhot perinteiset heitot: "Vodkamartini, ravistettuna ei sekoitettuna" tai "Kossu" -Kolalla? "Tuo vaikka lapiolla", tai kaupan myyjälle kun sitä hintalappua ei näy niin "se on varmaan ilmainen?". Kyllä ne sata kertaa päivässä kuultuna alkaa syömään ihmistä sisältä rotan lailla. Mut silti sitä duunia ei lopeteta koska 99% hommasta voi olla mukavaa. Tuoki elektroniikkamyyjän duuni oli ihan hauskaa hommaa, suurimmaksi osaksi :)

      Lainaa

    36. Tulos: +1 (11 ääntä)
      Utareista maksaisin ehkä 30e koska hivelee vähän huumorintajuani omistaa tuollainen hirvitys jossain keskellä olohuonetta, tuo Nokian televisio taas on pian antiikkia, nyt olisi väärä aika siitä rouvalle luopua!

      Lainaa

    37. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Myrkkymuratti: Paskoille kirppislöydöille on muuten ihan oma sivukin, kannattaa katsoa!
      Kiinnostaa todella. Osoite?

      Lainaa

    38. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Arkkienkeli: Tornion Tositorilla on kyllä mielenkiintoisesti hinnoiteltuja tuotteita. Kuten esim. viime kesänä käydessäni; vanha kellastunut kahvinkeitin jostain 80-luvulta hintaan 20€ ja Oiva Toikan lasilintu 2,50€. Ekan oikea arvo 0€ ja jälkimmäinen jäi alle tonnin huutokaupassa.
      Ostitko jomman kumman?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, kuva, tv, televisio, hinta, Huawei, puhelin, kännykkä, hirttoköysi, Justin Bieber, Robin, laukku

  • Uusimmat

  • Kategoriat