Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Kirpputorin löytöjä, osa 252

  Suurenna näkymä

  40 kommenttia

  1. Joonari kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -254 (352 ääntä)

   Kieltämättä nuo naurettavien pienten summien tarjoukset ottavat kyllä päähän. Joskus aikoinaan laitoin myyntiin hyväkuntoisen ja modatun NESin, kaksi ohjainta ja vajaat 10 peliä, niin joku tarjosi koko setistä 40e. Kieltäydyin tosin kohteliaasti.

   Ja tuo Tarjan juttu… ensimmäisen viestin viimeiseen virkkeeseen asti vaikuttaa siltä, että hänen peräkoukullista autoa on kysytty lainaan kyllästymiseen asti, mutta lopputoteamuksen ja kolmannen viestin perusteella asia tuntuisikin olevan juuri päinvastoin, ei ihan pointti aukea…

     Lainaa

  2. Leon kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +666 (676 ääntä)

   Joonari:
   Kieltämättä nuo naurettavien pienten summien tarjoukset ottavat kyllä päähän. Joskus aikoinaan laitoin myyntiin hyväkuntoisen ja modatun NESin, kaksi ohjainta ja vajaat 10 peliä, niin joku tarjosi koko setistä 40e. Kieltäydyin tosin kohteliaasti.

   Ja tuo Tarjan juttu… ensimmäisen viestin viimeiseen virkkeeseen asti vaikuttaa siltä, että hänen peräkoukullista autoa on kysytty lainaan kyllästymiseen asti, mutta lopputoteamuksen ja kolmannen viestin perusteella asia tuntuisikin olevan juuri päinvastoin, ei ihan pointti aukea…

   Jos sanoo “Tarjoa” eikä laita mitään alarajaa niin ei tuo satanen paha ole. Jos kerran “köyhien tarjoukset” eivät kelpaa niin kannattaisi suorilta sanoa että mistä summasta lähtee, ei kukaan nyt vapaaehtoisesti tarjoa tonnia käytetystä tv:stä…

     Lainaa

  3. Ripuli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +557 (565 ääntä)

   Joonari:
   Kieltämättä nuo naurettavien pienten summien tarjoukset ottavat kyllä päähän. Joskus aikoinaan laitoin myyntiin hyväkuntoisen ja modatun NESin, kaksi ohjainta ja vajaat 10 peliä, niin joku tarjosi koko setistä 40e. Kieltäydyin tosin kohteliaasti.

   Jos on mielessä se minimihinta niin miksei sitä voi laittaa siihen ilmoitukseen suoraa? Säästää kaikkien aikaa kun kertoo suoraa olevansa ahne.

     Lainaa

  4. Dabdab kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +169 (189 ääntä)

   Jonna 60″ in my ass

     Lainaa

  5. #ei kiinnosta kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -52 (106 ääntä)

   Ostetaan/myydään ringit aiheuttaa kyllä aina vaginainfektion.

     Lainaa

  6. Dabdab kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +322 (324 ääntä)

   Leon: Jos sanoo “Tarjoa” eikä laita mitään alarajaa niin ei tuo satanen paha ole. Jos kerran “köyhien tarjoukset” eivät kelpaa niin kannattaisi suorilta sanoa että mistä summasta lähtee, ei kukaan nyt vapaaehtoisesti tarjoa tonnia käytetystä tv:stä…

   Tostahan nyt näkee, et ei ole ilmoitettua 60 tuumaa ja muutenki vanha plasma telkkari, ni 100€ on ehk jo pikkase liikaaki tosta

     Lainaa

  7. Dipoli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +228 (228 ääntä)

   Mitä tapahtui vanhalle kunnon “150€/tarjoa”?

     Lainaa

  8. Joo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +97 (131 ääntä)

   Leon: Jos sanoo “Tarjoa” eikä laita mitään alarajaa niin ei tuo satanen paha ole. Jos kerran “köyhien tarjoukset” eivät kelpaa niin kannattaisi suorilta sanoa että mistä summasta lähtee, ei kukaan nyt vapaaehtoisesti tarjoa tonnia käytetystä tv:stä…

   En hanki elantoani myymällä kirppiksillä, jos laitan jotain myyntiin se on siksi etten halua sitä enää, mutta inhottaa heittää toimivaa, kunnollista tavaraa roskiin. Kuka tahansa joka hakee sen pois sähläämättä yvn, avn, ja puuceen kanssa saa sen. Joten miksei kannattaisi tarjota jos kerran aikoo ostaa, en voi olla ainoa?

     Lainaa

  9. . kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -20 (42 ääntä)

   Köyhät kyykkyyn!

     Lainaa

  10. ... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +97 (149 ääntä)

   Yleensä just köyhät pyytää käytetystä romusta tähtitieteellisiä summia. Eikä kukaan rikas niitä ainakaan maksa.

     Lainaa

  11. KlaaraKotko kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +68 (80 ääntä)

   .:
   Köyhät kyykkyyn!

   Ja varattomat vattalleen

     Lainaa

  12. JK kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -23 (43 ääntä)

   KlaaraKotko: Ja varattomat vattalleen

   Vai rutiköyhät syväkyykkyyn?

     Lainaa

  13. niimpä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +90 (94 ääntä)

   Jos tosiaan ei mitään “köyhien tarjouksia “halua niin miksi edes laittaa “tarjoa”. Iskisi vain hinnan minkä haluaa ja thats it.

     Lainaa

  14. Hihi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +112 (116 ääntä)

   Jessica, minulla olisi myydä ihan laatikollinen parillakympillä. Löytyy monta pulloa.

   Ei kun antaapa olla, tämä onkin lapparia.

     Lainaa

  15. BernieBro kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +85 (87 ääntä)

   *Plasma “60″
   Mikä mahtaa olla plasman nykyinen arvo? Itse en maksaisi edes satasta.

     Lainaa

  16. Pertti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +120 (126 ääntä)

   Dabdab:
   Jonna 60″ in my ass

   Ihmettelin samaa joten otin selvää, että tollanen vanha Playstation on 26cm leveä ja 60″ 16:9 TV:n kuvaruudun leveys on noin 52,2″ eli 132,5cm. Eli Playstationin pitäisi mahtua n. 5,1 kertaa leveyssuunnassa kuvaruutuun. Arvioisin että mahtuukin, joten kuva vaan hämää ja TV on oikeastikin 60″.

   (Pitäisköhän hommata elämä? :D)

     Lainaa

  17. Jokeri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -14 (58 ääntä)

   Joonari:
   Kieltämättä nuo naurettavien pienten summien tarjoukset ottavat kyllä päähän. Joskus aikoinaan laitoin myyntiin hyväkuntoisen ja modatun NESin, kaksi ohjainta ja vajaat 10 peliä, niin joku tarjosi koko setistä 40e. Kieltäydyin tosin kohteliaasti.

   Ensinnäkii 40e vanhast romust on aika hyvin.. ite ostin PS3:sen 10 pelil 50 eurolla, ni en vanhast NES:istä maksais todellaka enempää ku 40e.. ja toisekskii vanhat plasma töllöt on melkosta kuraa.. nykyää saa 55” viimistä paneelitekniikkaa olevan oled äly töllön 600 eurolla.. (ja niitä taas käytettynä varmaan 300 euroon), ni 100e on ihan käypä tarjous tommosest antiikki televisiosta..

     Lainaa

  18. Arkkienkeli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +44 (50 ääntä)

   Dabdab:
   Jonna 60″ in my ass

   Tuo vanha plasmatöllö on 40″. Ja yli 5v. vanhassa plasmatöllössä on noin 4h/vrk. käytössä valovoima kadonnut noin 50% uudesta, joten 100€ on ihan liikaa.

     Lainaa

  19. Bing kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +48 (48 ääntä)

   Joonari:
   Kieltämättä nuo naurettavien pienten summien tarjoukset ottavat kyllä päähän. Joskus aikoinaan laitoin myyntiin hyväkuntoisen ja modatun NESin, kaksi ohjainta ja vajaat 10 peliä, niin joku tarjosi koko setistä 40e. Kieltäydyin tosin kohteliaasti.

   Ja tuo Tarjan juttu… ensimmäisen viestin viimeiseen virkkeeseen asti vaikuttaa siltä, että hänen peräkoukullista autoa on kysytty lainaan kyllästymiseen asti, mutta lopputoteamuksen ja kolmannen viestin perusteella asia tuntuisikin olevan juuri päinvastoin, ei ihan pointti aukea…

   Vaikuttaa siltä, että Tarja kirjoittaa omaa sisäistä ajatusketjuaan puhtaaksi, osa siitä vaan jää vielä pään sisälle. Siis tuli mieleen, että hän ensin jo mietti, että “tuossahan olis mulla ylimääräinen vetokoukku antaa…” mutta sitten tulikin mieleen pettymykset aikaisemmista kerroista, kun on yrittänyt auttaa ja se on otettu huonosti vastaan. Tai opeteltavana oleva ajatus rajojen laittaminen omalle uhrautumiselle…

     Lainaa

  20. Aimo Kanki kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +94 (94 ääntä)

   En ole mikään ammattilainen näillä myyntisivustoilla, mutta jos kerran 100 euron tarjous on sellainen jota ei edes harkitse, niin minkä takia ilmoitukseen pitää sitten laittaa “ilmainen/tarjoa”?

     Lainaa

  21. yli opisto hörhö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +49 (57 ääntä)

   Jokeri: Ensinnäkii 40e vanhast romust on aika hyvin.. ite ostin PS3:sen 10 pelil 50 eurolla, ni en vanhast NES:istä maksais todellaka enempää ku 40e.. ja toisekskii vanhat plasma töllöt on melkosta kuraa.. nykyää saa 55” viimistä paneelitekniikkaa olevan oled äly töllön 600 eurolla.. (ja niitä taas käytettynä varmaan 300 euroon), ni 100e on ihan käypä tarjous tommosest antiikki televisiosta..

   Ero nesin ja ps3 välillä on se, että toisen voi vielä ostaa kaupasta “uutena” ja toista et löydä minkään marketin hyllyltä, et edes pelejä sille. Eli hintoja et sinällään voi edes vertailla keskenään. NES on klassikkokonsoli joka julkaistiin joku ~30v sitten. Jos on hyväkuntoinen, kaksi ohjainta ja tulee pelejä mukana niin helposti 50-100e vähintään.

     Lainaa

  22. Dampa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +42 (46 ääntä)

   Jokeri: Ensinnäkii 40e vanhast romust on aika hyvin.. ite ostin PS3:sen 10 pelil 50 eurolla, ni en vanhast NES:istä maksais todellaka enempää ku 40e.. ja toisekskii vanhat plasma töllöt on melkosta kuraa.. nykyää saa 55” viimistä paneelitekniikkaa olevan oled äly töllön 600 eurolla.. (ja niitä taas käytettynä varmaan 300 euroon), ni 100e on ihan käypä tarjous tommosest antiikki televisiosta..

   Itseasiassa tuolla “vanhalla romulla” on hyvinkin paljon enemmän arvoa kuin reilu kymmenen vuotta vanhalla PS3-konsolilla. Riippuu vielä mitä pelejä mukana, joten todellinen arvo voi olla satojakin euroja. Hyväkuntoiset, alkuperäispakkauksessa olevat ovat satojenkin eurojen arvoisia yksinään, saati sitten kasa niitä, 30-vuotta vanha konsoli ja alkuperäiset ohjaimet.

     Lainaa

  23. Arvotonta romua kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +51 (55 ääntä)

   Telkkarit yms muu elektroniikka vanhenee niin nopeasti että parissa vuodessa tavaran arvo on käytännössä nolla. Plasmatelkkarit vie hirveän määrän sähköä, ei varmasti ole full hd, eikä ainakaan 60”. Uutena on voinutkin olla jopa pari tonnia, mutta nykyisin ei edes tuota 100€. Uusia full hd telkkareita, tuommoisia samanlaisia 40-50” saa joo ehkä 300€:lla. Tuosta maksaisi ehkä just just joku 40€.

   Mutta eihän se ole tyhmä kuka pyytää vaan se joka maksaa.

     Lainaa

  24. Puluparka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -2 (8 ääntä)

   Me gusta.

     Lainaa

  25. Psycotictac kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -38 (50 ääntä)

   yli opisto hörhö: Ero nesin ja ps3 välillä on se, että toisen voi vielä ostaa kaupasta “uutena” ja toista et löydä minkään marketin hyllyltä, et edes pelejä sille. Eli hintoja et sinällään voi edes vertailla keskenään. NES on klassikkokonsoli joka julkaistiin joku ~30v sitten. Jos on hyväkuntoinen, kaksi ohjainta ja tulee pelejä mukana niin helposti 50-100e vähintään.

   Ja eroa on myös siinä, että PS 3 on paljon parempi ja pelit paljon parempia. Ei se että paska on vanhaa, tee paskasta antiikkia.

     Lainaa

  26. Salla kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +34 (36 ääntä)

   Ilmainen, tarjoa, 100e on köyhien tarjous… Ja Lauttasaari, Ylivieska..? Jonnalla taitaa olla aivopuoliskot epäsynkassa ja pahasti.

     Lainaa

  27. Ulkkis kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +18 (28 ääntä)

   Joonari:
   modatun NESin

   *Pilatun NESin. Keräilyarvo 0. Peleistä riippuen 40-60€ lähtee.

     Lainaa

  28. paz kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +26 (30 ääntä)

   #ei kiinnosta:
   Ostetaan/myydään ringit aiheuttaa kyllä aina vaginainfektion.

   Luin vahingossa ensin ostetaan/myydään-stringit. Mutta ei kai sekään kovin väärin olisi ollut.

     Lainaa

  29. Juu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (10 ääntä)

   BernieBro:
   *Plasma “60″
   Mikä mahtaa olla plasman nykyinen arvo? Itse en maksaisi edes satasta.

   Ei varmaan kauhean kova, eihän noita saa enää kaupoistakaan.

     Lainaa

  30. Tinka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +14 (18 ääntä)

   Mitä ihmettä tuossa viimeisessä tapahtui? O_O Yks vaihtoehto on unilääkkeet, niiden alaisena saattaa tulla suht mielenkiintoistakin tekstiä.

   Ja jos ei köyhien tarjoukset kelpaa, niin pistä ilmoitukseen alaraja, ei luulis olevaan vaikeaa.

     Lainaa

  31. Boo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (17 ääntä)

   Kun ostin huutonetistä oman Nessini suurin piirtein siinä joskus 2008, halvin oli 20-30 euroa. Yhdellä ohjaimella, ei pelejä, ei lisäkilkkeitä, ei alkuperäisiä paketteja tms. Aattelisi että hinta olisi vain noussut. Toki todellinen arvo on aina suomihintoja alempana.

   Mitä tulee modaamiseen ja siihen, pilaako se konsolin… Kai se nyt riippuu siitä, mihin käyttöön sitä on hommaamassa. Nostalgiannälkään koska haluaa pelata lapsuuden pelejä ja kokeilla myös sellaisia, joita ei välttämättä ole tuotu tälle alueelle ja joista jäi siksi paitsi? Vai nököttämään hyllyssä?

   Onhan se kuitenkin vähän eri fiilis työntää oikea kasetti konsoliin ja nakuttaa kädet kipeiksi oikeilla ohjaimilla kuin ostaa sama nimike jostakin Wiin/WiiUn/3DS:n/Switchin digikaupasta ja käyttää jotain aneemista (erikseen ostettavaa) classic controlleria tmv.

   Että no… 40 euroa… En myisi.

   Tulihan toki markkinoille ne uudet mini-NES ja mini-SNES! Niin paitsi etteivät ne ole yhteensopivia vanhojen kasettien kanssa…. Ja, no… Niitä valmistettiin aivan naurettava määrä ja erät myytiin loppuun jo ennakkoon. Että se niistäkin sitten. :P

   Ja mitä nyt tulee lasten mielipiteisiin hyvistä peleistä, niin se on siitä kiinni mitä muistoja mihinkin liittyy ja mihin on tottunut kasvaessa. Jos on syntynyt 2000-luvulla (tai myöhemmin) eikä perheessä ole ollut nostalgiasta tykkäävää peliharrastajaa joka olisi opettanut tavoille, niin ei se sivistys siihen muksuun tule tyhjästäkään.

   Jos verrataan musiikkiin, niin 80/90-lukujen pelilaitteet ja pelit (erityisesti 8bit NES) tuntuu varmaan suurin piirtein samalta peliharrastajalle kuin vinyylit musiikkiharrastajille.

     Lainaa

  32. Justsayin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (6 ääntä)

   …siinä lukee “ilmainen”? O_o

     Lainaa

  33. Prööt kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (13 ääntä)

   Psycotictac: Ja eroa on myös siinä, että PS 3 on paljon parempi ja pelit paljon parempia. Ei se että paska on vanhaa, tee paskasta antiikkia.

   Huhhuh taas mitä tekstiä. NESsit on keräilykohteita ja kasvattavat arvoaan jatkuvasti. Peleistä voi olla montaa mieltä, mutta niilläkin on keräilyarvoa ja nostalgia-arvoa.

   Vaikutat hiukan alaikäiseltä tapaukselta kun et ymmärrä tällaisia perusjuttuja.

     Lainaa

  34. Eikun kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +16 (16 ääntä)

   Joonari:
   Kieltämättä nuo naurettavien pienten summien tarjoukset ottavat kyllä päähän. Joskus aikoinaan laitoin myyntiin hyväkuntoisen ja modatun NESin, kaksi ohjainta ja vajaat 10 peliä, niin joku tarjosi koko setistä 40e. Kieltäydyin tosin kohteliaasti.

   Ja tuo Tarjan juttu… ensimmäisen viestin viimeiseen virkkeeseen asti vaikuttaa siltä, että hänen peräkoukullista autoa on kysytty lainaan kyllästymiseen asti, mutta lopputoteamuksen ja kolmannen viestin perusteella asia tuntuisikin olevan juuri päinvastoin, ei ihan pointti aukea…

   Itse näkisin ärsyttävämpänä sen kun torit yms ovat usein täynnä käytettyä elektroniikkaa jopa kalliimmalla kuin kaupassa. “Minä maksoin täst 2v sitten 600e, eli nyt pyydän 550e vaikka maksaisikin gigantissa 499″

     Lainaa

  35. pöö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (4 ääntä)

   Dabdab:
   Jonna 60″ in my ass

   Jep. taustapaneelien perusteella sanoisin, että aivan ehdoton maksimikoko töllölle ois 40″ paikkeilla. Varmaan 60cm osuu lähemmäksi

     Lainaa

  36. harrastaja kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (11 ääntä)

   Jokeri: Ensinnäkii 40e vanhast romust on aika hyvin.. ite ostin PS3:sen 10 pelil 50 eurolla, ni en vanhast NES:istä maksais todellaka enempää ku 40e.. ja toisekskii vanhat plasma töllöt on melkosta kuraa.. nykyää saa 55” viimistä paneelitekniikkaa olevan oled äly töllön 600 eurolla.. (ja niitä taas käytettynä varmaan 300 euroon), ni 100e on ihan käypä tarjous tommosest antiikki televisiosta..

   taidat olla aika hyvä trolli, 40 eurolla en antaisi sun ees koskea mun vanhoihin nintendoihin :D

     Lainaa

  37. Joo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (6 ääntä)

   Joonari:
   Kieltämättä nuo naurettavien pienten summien tarjoukset ottavat kyllä päähän. Joskus aikoinaan laitoin myyntiin hyväkuntoisen ja modatun NESin, kaksi ohjainta ja vajaat 10 peliä, niin joku tarjosi koko setistä 40e. Kieltäydyin tosin kohteliaasti.

   Ja tuo Tarjan juttu… ensimmäisen viestin viimeiseen virkkeeseen asti vaikuttaa siltä, että hänen peräkoukullista autoa on kysytty lainaan kyllästymiseen asti, mutta lopputoteamuksen ja kolmannen viestin perusteella asia tuntuisikin olevan juuri päinvastoin, ei ihan pointti aukea…

   Kaikki ei välttämättä ymmärrä tavaroiden arvoa. Joku ihminen saattaa nähdä esim just nesin vaan vanhana konsolina, eikä keräilyesineenä. Ihan turhaa energian kulutusta jos siitä herneet vetää nenään. Hyvin voi sanoa ei kiitos ja vihjasta todellisesta arvosta.

     Lainaa

  38. xtxt kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (2 ääntä)

   “Ilmainen. Tarjoa.”

   Jos tämän nyt oikein käsitin niin olisi pitänyt tarjota 0 euroa ja ongelma oli että Mika tarjosi liian paljon.

     Lainaa

  39. Markka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (2 ääntä)

   Luulin ensin että television ruudussa saattaisi näkyä jotain hävytöntä

     Lainaa

  40. bananaforscale kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (2 ääntä)

   Leon: Jos sanoo “Tarjoa” eikä laita mitään alarajaa niin ei tuo satanen paha ole. Jos kerran “köyhien tarjoukset” eivät kelpaa niin kannattaisi suorilta sanoa että mistä summasta lähtee, ei kukaan nyt vapaaehtoisesti tarjoa tonnia käytetystä tv:stä…

   Ylivieska… Eikä ilmosta oikeestaan selviä onks töllö stadissa vai Pohojammaalla.

     Lainaa

  41. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , , , , , , , , ,