Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ikuisesti iholla, osa 32

Äiti-tytär-tatuointi, joka kaduttaa heti, kun avaa silmät.
Ikuisesti iholla, osa 32

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 83 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +626 (650 ääntä)
   Onneksi Larilla on huumorintajua. :D

   Lainaa

  2. Tulos: -92 (146 ääntä)
   Mistä osasta kehoa toi alin kuva on?

   Lainaa

  3. Tulos: +251 (305 ääntä)
   Viimeinenhän on ihan hauska!

   Lainaa

  4. Tulos: +912 (948 ääntä)
   Tuo keskimmäinenhän on mun mielestä hieno, ihan selkeä poro.

   Lainaa

  5. King Arthur 13.2.2018 1:00
   Tulos: +750 (796 ääntä)
   Mikä moka keskimmäisessä porosymbolissa?

   Lainaa

  6. purppurakruunu 13.2.2018 1:15
   Tulos: +473 (651 ääntä)
   Mä toivon, että toi englanti on ihan päin vittua (tai, no, enemmän vielä kuin nyt on), Superman Soul on joku obscure indiehommeli, tai äiti ja tytär ovat ankeuttajia. Ei kauheasti haluta uskoa, että vuonna 2018 äiti, tytär ja kummityttö hankkisivat yhdessä tatuoinnin, jonka viesti näyttäisi olevan "ilman miehiä ei pärjätä."

   Lainaa

  7. Tulos: +473 (479 ääntä)
   Onko se ihan oikeasti niin kauheen hankalaa tarkistaa se tatuoinnin oikeinkirjotus...? Noh, eipähän ole mun ihossani.

   Lainaa

  8. Tulos: +384 (396 ääntä)
   Ei se omena kauas puusta mätäne.

   Lainaa

  9. Penttipena 13.2.2018 2:24
   Tulos: -48 (160 ääntä)
   kagfjhjgf: Mistä osasta kehoa toi alin kuva on?
   Se on tietenkin tuosta lonkan seutuvilta, kuvassahan näkyy vähän häpykarvoitustakin.

   Lainaa

  10. Tulos: +507 (521 ääntä)
   Toki ylin on kieliopiltaankin päin vittua, mutta mitä siinä yritetään sanoa? Jopa Teräsnainen tarvitsee joskus Teräsmies-sielua? Teräsmiehen sielua? Teräksistä miehen sielua...? :D En tiiä...:D

   Lainaa

  11. yövuorolainen 13.2.2018 3:02
   Tulos: +90 (106 ääntä)
   kagfjhjgf: Mistä osasta kehoa toi alin kuva on?
   Veikkaan oikea olkapää takaapäin, koska siinä näkyy myös tumma parta.

   Lainaa

  12. Tulos: +299 (313 ääntä)
   Mari: Toki ylin on kieliopiltaankin päin vittua, mutta mitä siinä yritetään sanoa? Jopa Teräsnainen tarvitsee joskus Teräsmies-sielua? Teräsmiehen sielua? Teräksistä miehen sielua…? En tiiä…:D
   Siinä pitäisi lukea "But even Superwoman sometimes needed Superman's soul". Sian biisistä Helium, joka on näköjään myös jossain Fifty Shades Darker -soundtrackilla, liekö ko. leffasta tämän helmen sitten bonganneet. En oikein ymmärtäisi tuon lainauksen pointtia tatuointina vaikka se olisi oikein kirjoitettu, mutta toki tuo oikeinkirjoituksen vetäminen päin helvettiä vielä viimeistelee tämän wt-kauheuden. :D 34 tykkäystä/sydänreaktiota, eikä kukaan ole viitsinyt edes kertoa asianosaisille että teksti on päin sitä itseään??

   Lainaa

  13. Tulos: +140 (158 ääntä)
   King Arthur: Mikä moka keskimmäisessä porosymbolissa?
   Samaa mietin.

   Lainaa

  14. Tulos: -54 (136 ääntä)
   King Arthur: Mikä moka keskimmäisessä porosymbolissa?
   Olettaisin että se, että tatskaajia kysellään tuollaisessa fb-ryhmässä eikä esim. ole googlailtu lähialueen tatskaliikkeitä ja niiden työntekijöiden portfolioita.

   Lainaa

  15. Mustalaisnaamio 13.2.2018 4:15
   Tulos: +219 (259 ääntä)
   Koko perheen tunnistaa samanlaisesta mauttomasta tatuoinnista. Ja varmaan samasta poikaystävästä...

   Lainaa

  16. Tulos: +130 (142 ääntä)
   Sia-Helium: But even Superwoman Sometimes needed Superman's soul. En tiedä onko tuossa ylimmässä kuvassa haettu tuota, toki sen oikeinkirjoituksen voisi tarkistaa.

   Lainaa

  17. Tulos: +312 (316 ääntä)
   Kummityttö tempaisi sitten batmanin logon houkuttelemaan teräsmiestä. Taitaa jokeri olla koko homman takana.

   Lainaa

  18. Hööpölööpö 13.2.2018 7:16
   Tulos: +163 (175 ääntä)
   Porohan on ihan hieno.

   Lainaa

  19. Tulos: +20 (150 ääntä)
   King Arthur: Mikä moka keskimmäisessä porosymbolissa?
   Itse näin sen jonain todella paskasti tehtynä kanji-merkkinä. Mut tosiaan, jos sitä ajattelee porona, kuvasta tulee jopa ihan hieno. Tosin, ehkä vaatii jotain lisää ympärille, jotta sen tunnistaa helpommin poroksi.

   Lainaa

  20. Tulos: -162 (176 ääntä)
   Toi porotatuointi (? luotan teihin, itse en tunnista) näyttää mielestäni ihan päällepiirretyltä. Siis tyyliin photarilla vaan tehdyltä. Luulin sen olevan moka, mutta saatoin olla väärässäkin. :D

   Lainaa

  21. Tulos: +233 (235 ääntä)
   Vadelma: Toi porotatuointi (? luotan teihin, itse en tunnista) näyttää mielestäni ihan päällepiirretyltä. Siis tyyliin photarilla vaan tehdyltä. Luulin sen olevan moka, mutta saatoin olla väärässäkin.
   Ei se ole iholla vaan luonnos.

   Lainaa

  22. Tulos: +150 (154 ääntä)
   Vadelma: Toi porotatuointi (? luotan teihin, itse en tunnista) näyttää mielestäni ihan päällepiirretyltä. Siis tyyliin photarilla vaan tehdyltä. Luulin sen olevan moka, mutta saatoin olla väärässäkin.
   Siis tä? Sehän on vain mallikuva mistä sitä tauointia lähdetään painamaan. Kyselee kuka tuommoisen osaisi tehdä.

   Lainaa

  23. Tulos: +172 (178 ääntä)
   Minua on aina ihmetyttänyt että jos otat tatuointiin tekstiä, niin miksi helvetissä et tarkastuta oikeinkirjoitusta jollain aaarrggg idiots

   Lainaa

  24. Muumi (kopio) 13.2.2018 7:51
   Tulos: -115 (169 ääntä)
   Taas on niin upeita tatuointeja. Kyllä se vaan niin on että vain wt ottaa tatuoinnin.

   Lainaa

  25. Tulos: +48 (60 ääntä)
   Tuo viimeinen kuvaa erittäin hyvin tälle sivustolle päätyviä leimoja. Kumpi sitten kivempi iholla: pieleen mennyt tatska vai sitä julistava leima päällä?

   Lainaa

  26. Tulos: +96 (106 ääntä)
   Nyt kun sanoitte, niin näen kokoajan poron. Aluksi en hahmottanut siinä mitään järkevää.

   Lainaa

  27. Tulos: -64 (84 ääntä)
   Sääli .Äiti/Tytär-tatuoinnit on sinänsä hienosti tehdyt, timantit ovat ok ja fontti mutta oikeinkirjoitus...

   Lainaa

  28. Tulos: +89 (93 ääntä)
   Marcopolo: Minua on aina ihmetyttänyt että jos otat tatuointiin tekstiä, niin miksi helvetissä et tarkastuta oikeinkirjoitusta jollain aaarrggg idiots
   Kun tyhmyys on ääretöntä, ei tule edes mieleen epäillä osaamistaan.

   Lainaa

  29. Tulos: -20 (68 ääntä)
   purppurakruunu: Mä toivon, että toi englanti on ihan päin vittua (tai, no, enemmän vielä kuin nyt on), Superman Soul on joku obscure indiehommeli, tai äiti ja tytär ovat ankeuttajia. Ei kauheasti haluta uskoa, että vuonna 2018 äiti, tytär ja kummityttö hankkisivat yhdessä tatuoinnin, jonka viesti näyttäisi olevan “ilman miehiä ei pärjätä.”
   Niinpä. Minusta kun miehelle on vain se yksi käyttötarkoitus. Muut hommat eivät ole sukupuolisidonnaisia. Kaikella rakkaudella ihania miehiä kohtaan

   Lainaa

  30. Tulos: +117 (119 ääntä)
   hiphei: Tuo viimeinen kuvaa erittäin hyvin tälle sivustolle päätyviä leimoja. Kumpi sitten kivempi iholla: pieleen mennyt tatska vai sitä julistava leima päällä?
   Jälkimmäinen. Tuollaisia "superwoman need superman soul" tatskoja tulee kun "kaikkihan osaavat englantia ja minä varsinkin, mitä sitä tarkistamaan, en tee virheitä". Fiksutkin ihmiset sortuvat samaan -jossain testattiin että hoitovirheet leikkauksissa vähenivät kun joku laitettiin laskemaan instrumentit ennen ja jälkeen, etteivät kirurgit unohdelleet niitä ihmisten sisään. Kirurgit vastustivat ankarasti, koska eiväthän he voi tehdä niin idioottimaista virhettä, paha vain että numerot sanoivat muuta. Voisi olla hyvä jos jokaisella olisi muistutustatuointi "kaikki sähläävät. Myös minä".

   Lainaa

  31. Tulos: +33 (51 ääntä)
   Vadelma: Toi porotatuointi (? luotan teihin, itse en tunnista) näyttää mielestäni ihan päällepiirretyltä. Siis tyyliin photarilla vaan tehdyltä. Luulin sen olevan moka, mutta saatoin olla väärässäkin.
   Jaahas, otetaas tästä kommentista kuvankaappaus ja lähetetään se feissarimokiin...

   Lainaa

  32. Tulos: +42 (44 ääntä)
   Poro hahmoittuisi pienempänä paremmin.

   Lainaa

  33. totuuden_torvi 13.2.2018 10:18
   Tulos: +83 (83 ääntä)
   Äiti-tytär-tatuoinneissa ekalla (äiti?) lukee "even" ja toisella (tytär?) lukee "ever". Mitähän kummitytöllä lukee?

   Lainaa

  34. Tatuointiporo 13.2.2018 10:24
   Tulos: -48 (62 ääntä)
   Vaikka kuinka väännän ja käännän niin en saa tuosta poroa. Selittäkääpäs nyt

   Lainaa

  35. Tulos: +73 (93 ääntä)
   Jos minä olisin tatuoija, kirjoittaisin asiakkaan iholle juuri sen mitä asiakas pyytää ja naureskelisin samalla partaani. Ei tuo superwoman-tatska nimittäin paljoa paranisi, vaikka oikeinkirjoitus olisinkin kohdallaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +62 (72 ääntä)
   Minä näin poro-tatuoinnissa eka huonosti piirretyn kanjin, joka näyttää pyllistelijältä. (Poron turpa on pakarat.) Toki nyt, kun mainittiin, että se on poro, niin sen näkee selvästi. Moka ilmeisesti enemmänkin lähettäjän puolella?

   Lainaa

  37. Tulos: +8 (16 ääntä)
   ViTUiX MÄN

   Lainaa

  38. Tulos: +102 (106 ääntä)
   Mutta mitä lukee Batman-logon alla? "But even Batwoman sometimes need Batman Soul"? "But even Batwoman sometimes need Superman Soul"? "Butt ever Supperwoman need Sperman Suol"? Älkää ottako tekstitatuointeja. Jos otatte, niin tarkistuttakaa sekä suomenkieliset että englannin/hindin/mandariinikieliset tekstit kyseisen kielen professorilla ja pyytäkää samainen tyyppi vielä mukaan seuraamaan tatuoinnin valmistumista. Tämäkään ei takaa oikeaa lopputulosta, jos tatuoijan käsiala on niin paska, että n ja r -kirjaimet muistuttavat toisiaan.

   Lainaa

  39. Tulos: +52 (62 ääntä)
   Itselläni on lontoon kielellä tatuoinnissa pari lausetta, jotka halusin. Tarkastin ennen kuin lähetin tatuoijalle varmaan miljoona kertaa oikeinkirjoituksen, tarkastin vielä lähetyksen jälkeen ja tarkastettiin vielä tautoijan kanssa kolmesti ja kyllä se oikein on siinä, onneksi :D en tajua mikä vaikeus siinä on, jossei itse osaa/pysty ni tarkastuttaa sen jollakulla joka osaa. Tatuoijakin sanoi itselle, että hän kyllä katsoi ja hänen mielestään se oli oikein, mutta loppupeleissä minä olen sitten se, joka kantaa vastuun, jos siinä kaikesta huolimatta on virhe.

   Lainaa

  40. Tulos: +7 (7 ääntä)
   kagfjhjgf: Mistä osasta kehoa toi alin kuva on?
   Olkapää takaapäin.

   Lainaa

  41. Tulos: -52 (90 ääntä)
   Diipadaa: Itselläni on lontoon kielellä tatuoinnissa pari lausetta, jotka halusin. Tarkastin ennen kuin lähetin tatuoijalle varmaan miljoona kertaa oikeinkirjoituksen, tarkastin vielä lähetyksen jälkeen ja tarkastettiin vielä tautoijan kanssa kolmesti ja kyllä se oikein on siinä, onneksi en tajua mikä vaikeus siinä on, jossei itse osaa/pysty ni tarkastuttaa sen jollakulla joka osaa. Tatuoijakin sanoi itselle, että hän kyllä katsoi ja hänen mielestään se oli oikein, mutta loppupeleissä minä olen sitten se, joka kantaa vastuun, jos siinä kaikesta huolimatta on virhe.
   Oikeen Lontoon kielellä :'D

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (24 ääntä)
   Joo: Jälkimmäinen. Tuollaisia “superwoman need superman soul” tatskoja tulee kun “kaikkihan osaavat englantia ja minä varsinkin, mitä sitä tarkistamaan, en tee virheitä”. Fiksutkin ihmiset sortuvat samaan -jossain testattiin että hoitovirheet leikkauksissa vähenivät kun joku laitettiin laskemaan instrumentit ennen ja jälkeen, etteivät kirurgit unohdelleet niitä ihmisten sisään. Kirurgit vastustivat ankarasti, koska eiväthän he voi tehdä niin idioottimaista virhettä, paha vain että numerot sanoivat muuta. Voisi olla hyvä jos jokaisella olisi muistutustatuointi “kaikki sähläävät. Myös minä”.
   Ihan perusjuttu leikkauksissa tuo et lasketaan ihan kaikki käytetyt tarvikkeet, verisiä sideharsotuppoja myöten..

   Lainaa

  43. yli opisto hörhö 13.2.2018 12:23
   Tulos: +17 (55 ääntä)
   N: Niinpä. Minusta kun miehelle on vain se yksi käyttötarkoitus. Muut hommat eivät ole sukupuolisidonnaisia. Kaikella rakkaudella ihania miehiä kohtaan
   Minustakin naiselle on vain se yksi käyttötarkoitus. Olemme kuin luodut toisillemme, vai menikö tämä nyt sitten sovinismiksi?

   Lainaa

  44. yli opisto hörhö 13.2.2018 12:26
   Tulos: +58 (58 ääntä)
   Minäkin ensin katsoin että onpa aikamoinen kanjisöperrys, mutta kun hetken sitä tutkii niin kyllä siitä poro ilmestyy sanomattakin. Ilmeisesti lähettäjä ei sen enempää jaksanut tutkia. Sanoisin että aika oivaltava tatska.

   Lainaa

  45. Tulos: -10 (52 ääntä)
   King Arthur: Mikä moka keskimmäisessä porosymbolissa?
   Itse näkisin mokan olevan se, että kaveri on joulukuusta alkaen väkertänyt yksinkertaista poroa ja nyt alkaa tatuoijan haku. Jos tatuoijalla ei ole kauhean paha Parkinsonin tauti, niin ei ole työläs/kallis tatska. Ei tarvitse ihan koko viikkoa varata tatskastudiosta.

   Lainaa

  46. Tulos: +23 (41 ääntä)
   yli opisto hörhö: Minustakin naiselle on vain se yksi käyttötarkoitus. Olemme kuin luodut toisillemme, vai menikö tämä nyt sitten sovinismiksi?
   Eihän se mitään haittaa jos naisellekkin on vain se yksi käyttötarkoitus, muistat vain elää sen mukaan sitten. Kyllähän niin saa sanoo, kunhan hoidat kaiken muun siinä sitte. Ei kaikkia naisia haittaa vaikka mies pyörittäisi koko taloutta tulonhankintaa, kotitöitä, ruoanlaittoa ja lastenkasvatusta myöten, riittää että nainen käy välillä pyörittelemässä miehen petauksia.

   Lainaa

  47. Itsenäinen 13.2.2018 14:37
   Tulos: +32 (60 ääntä)
   purppurakruunu: Mä toivon, että toi englanti on ihan päin vittua (tai, no, enemmän vielä kuin nyt on), Superman Soul on joku obscure indiehommeli, tai äiti ja tytär ovat ankeuttajia. Ei kauheasti haluta uskoa, että vuonna 2018 äiti, tytär ja kummityttö hankkisivat yhdessä tatuoinnin, jonka viesti näyttäisi olevan “ilman miehiä ei pärjätä.”
   Olen mies, eikä minulla ainakaan ole mitään ongelmaa tunnustaa, että tarvitsen naisia elämässäni (puoliso, äiti, ystävät, sukulaiset jne.). Enkä koe kyseisen faktan lainkaan alistavan minua tai sukupuoltani. Miksi siis miestä elämässään tarvitseva nainen halutaan väkisin nähdään heikkona (näemmä lähinnä toisten naisten toimesta)?

   Lainaa

  48. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Prkl.: Itse näkisin mokan olevan se, että kaveri on joulukuusta alkaen väkertänyt yksinkertaista poroa ja nyt alkaa tatuoijan haku. Jos tatuoijalla ei ole kauhean paha Parkinsonin tauti, niin ei ole työläs/kallis tatska. Ei tarvitse ihan koko viikkoa varata tatskastudiosta.
   Ei se tuota ole itse väkertänyt. Tuo on ihan yleisesti käytössä oleva symboli. On tullut nähtyä monessa yhteydessä. Tuo on vain copy/pastella otettu kuva. T: Etelän vetelä, jonka sydän on jäänyt Lappiin jo vuosikymmeniä sitten

   Lainaa

  49. Tulos: +50 (50 ääntä)
   Vierailija: Ihan perusjuttu leikkauksissa tuo et lasketaan ihan kaikki käytetyt tarvikkeet, verisiä sideharsotuppoja myöten..
   Niin on, nykyään. Ei ole ollut aina (eikä lopulta edes kovin kauaa).

   Lainaa

  50. Tulos: +2 (10 ääntä)
   yövuorolainen: Veikkaan oikea olkapää takaapäin, koska siinä näkyy myös tumma parta.
   Niin mä itekin ensin oletin, mutta tarkemmin katottuani aloin ihmetellä, että voiko kaula todella olla noin pitkä. :D

   Lainaa

  51. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Ei auennut poro saman tien mutta kun hoksasin (kiitos kommenttien), on se ihan hienon ja jännän näköinen. Jotain voisi mussuttaa sen selkeydestä mutta eipä tatuointeja oteta muita varten ja jos joku ei hoksaa, voi kantaja sen selittääkin. :)

   Lainaa

  52. Tulos: -1 (3 ääntä)
   kagfjhjgf: Mistä osasta kehoa toi alin kuva on?
   oikea olkapää takaapäin

   Lainaa

  53. Tulos: +14 (14 ääntä)
   niimpä: Siis tä? Sehän on vain mallikuva mistä sitä tauointia lähdetään painamaan. Kyselee kuka tuommoisen osaisi tehdä.
   Hahahaha. Tän siitä saa, kun lukee näitä mokia ensimmäiseksi aamulla silmät sikkurassa. Tosiaan, niinhän se näkyy olevan. Nyt muuten tunnistin vielä poroksikin, vaikka aamulla en tajunnut mitenkään päin miten sen pitäisi olla! :D My bad.

   Lainaa

  54. Tulos: +15 (39 ääntä)
   purppurakruunu: Mä toivon, että toi englanti on ihan päin vittua (tai, no, enemmän vielä kuin nyt on), Superman Soul on joku obscure indiehommeli, tai äiti ja tytär ovat ankeuttajia. Ei kauheasti haluta uskoa, että vuonna 2018 äiti, tytär ja kummityttö hankkisivat yhdessä tatuoinnin, jonka viesti näyttäisi olevan “ilman miehiä ei pärjätä.”
   Miksi ei naiset tarvitsisi miehiä? Tarvitsevat miehetkin naisia. Eikä sen tiedostaminen tee kenestäkään heikompaa. Samaa sakkia tässä ollaan eikä mitään vihollisia.

   Lainaa

  55. Tulos: 0 (10 ääntä)
   tööt: Onneksi Larilla on huumorintajua.
   Hahaaaa!!! Ihan sairaan hyvä läppä!!!

   Lainaa

  56. Tulos: -3 (19 ääntä)
   Diipadaa: Itselläni on lontoon kielellä tatuoinnissa pari lausetta, jotka halusin. Tarkastin ennen kuin lähetin tatuoijalle varmaan miljoona kertaa oikeinkirjoituksen, ...
   Miksi ylipäätään pitää ottaa tatuointi kielellä, jota ei itse ymmärrä?

   Lainaa

  57. Tulos: +21 (23 ääntä)
   hiphei: Tuo viimeinen kuvaa erittäin hyvin tälle sivustolle päätyviä leimoja. Kumpi sitten kivempi iholla: pieleen mennyt tatska vai sitä julistava leima päällä?
   Kävin kattoo tuon mestan peittokuvat ja ne on mielestäni ihan älyttömän hienoja, joten tämän perusteella uskoisin että tuossa on haluttu korostaa jotain muuta pieleen mennyttä kuin tatska

   Lainaa

  58. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Miten jonkun kaula voi olla noin pitkä?

   Lainaa

  59. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Foo: Miksi ylipäätään pitää ottaa tatuointi kielellä, jota ei itse ymmärrä?
   Eihän tuo sanonut ettei ymmärrä, vaan että tarkisti oikeinkirjoituksen moneen kertaan. Vaikka ottaisin tatuoinnin suomeksikin viilaisin oikeinkirjoitusta huolella; kirjoitusvirheillä kun on mielenkiintoinen taipumus ilmaantua silloin kun niitä kaikkein vähiten kaivataan. En tiedä onko juttu myytti vai totta, mutta oikolukijatuttavani kertoo julkaisijasta joka sai kerta kaikkiaan tarpeekseen sekavasta painolaadusta, ja seuraava publikaatio oikoluettiin lukuisia kertoja ja muutenkin syynättiin. Kun oltiin aivan varmoja että oikein meni, päätettiin vähän paukutella henkseleitä. Joten etusivulla luki "tässä kirjassa ei ole yhtään painovrihetä".

   Lainaa

  60. Tulos: +3 (7 ääntä)
   amt: Siinä pitäisi lukea “But even Superwoman sometimes needed Superman’s soul”. Sian biisistä Helium, joka on näköjään myös jossain Fifty Shades Darker -soundtrackilla, liekö ko. leffasta tämän helmen sitten bonganneet. En oikein ymmärtäisi tuon lainauksen pointtia tatuointina vaikka se olisi oikein kirjoitettu, mutta toki tuo oikeinkirjoituksen vetäminen päin helvettiä vielä viimeistelee tämän wt-kauheuden. 34 tykkäystä/sydänreaktiota, eikä kukaan ole viitsinyt edes kertoa asianosaisille että teksti on päin sitä itseään??
   Ne tykkääjät ovat samaa analfabeettien tribeä

   Lainaa

  61. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Sumpio: Kun tyhmyys on ääretöntä, ei tule edes mieleen epäillä osaamistaan.
   Pyysin just kaveria tatuoimaan tän mun rintakehään <3

   Lainaa

  62. Tulos: +9 (19 ääntä)
   Neoneo: Oikeen Lontoon kielellä :’D
   Täälläpäin vitsinä kulkee englannin kieli lontoona. Pahoitteluni :D

   Lainaa

  63. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Foo: Miksi ylipäätään pitää ottaa tatuointi kielellä, jota ei itse ymmärrä?
   Kysehän ei ole täysin vieraasta kielestä. Ei ole kiinalaisin kirjaimin ruokalistaa kädessä. Tiedän mitä lauseet kädessäni tarkoittavat :D lähinnä siksi se oikeinkirjoituksen tarkastus, ettei olisi virheitä, kuten vaikka hyvänä esimerkkinä "no ragrets"-tatuointi :D

   Lainaa

  64. Tulos: +16 (16 ääntä)
   purskis: Tuo keskimmäinenhän on mun mielestä hieno, ihan selkeä poro.
   Minä näin Rikun tatuoinnissa ensimmäisenä kirjaimet MTH yhdeksi kokonaisuudeksi taiteiltuna (puolison nimikirjaimet tms. tuli mieleeni), mutta ihan selkeä porohan se siinä, kun kommenttien jälkeen katsoo uudestaan.

   Lainaa

  65. Tulos: +5 (17 ääntä)
   Tirsk.. 2 supernaista ja lepakko.

   Lainaa

  66. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Nyt on Rikun luonnos päätynyt jopa Hymyn sivuille näköjään. Vai että skorpionin ja kiinalaisten merkkien sekoitus... asiantuntevaa ja analyyttistä porukkaa nuo roskalehtitoimittajat. :D https://hymy.fi/uutiset/riku-suunnitteli-tatuoinnin-mita-tasta-sitten-pitaisi-ajatella/

   Lainaa

  67. Tulos: +26 (26 ääntä)
   …..: Miksi ei naiset tarvitsisi miehiä? Tarvitsevat miehetkin naisia. Eikä sen tiedostaminen tee kenestäkään heikompaa. Samaa sakkia tässä ollaan eikä mitään vihollisia.
   On ihan ok tarvita muita elämäänsä, sukupuolesta viis, mutta kyllä jotkut on ihan tyytyväisiä sinkkuinakin, ja toisia taas kiinnostaa ihan muut kuin miehet.

   Lainaa

  68. Tulos: -2 (4 ääntä)
   purppurakruunu: Mä toivon, että toi englanti on ihan päin vittua (tai, no, enemmän vielä kuin nyt on), Superman Soul on joku obscure indiehommeli, tai äiti ja tytär ovat ankeuttajia. Ei kauheasti haluta uskoa, että vuonna 2018 äiti, tytär ja kummityttö hankkisivat yhdessä tatuoinnin, jonka viesti näyttäisi olevan “ilman miehiä ei pärjätä.”
   Tuo on olevinaan quote Sian Helium-biisistä: "But even Superwoman Sometimes needed Superman's soul."

   Lainaa

  69. Tulos: -6 (10 ääntä)
   hiphei: Tuo viimeinen kuvaa erittäin hyvin tälle sivustolle päätyviä leimoja. Kumpi sitten kivempi iholla: pieleen mennyt tatska vai sitä julistava leima päällä?
   Kyllä siinä on molemmat leimat ihan oikein ja hyvin tehty

   Lainaa

  70. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Larin tatuointi taitaa olla vahva kannanotto entiseen ihmissuhteeseen :D Aivan loistava läppä.

   Lainaa

  71. Tulos: -31 (33 ääntä)
   purppurakruunu: Mä toivon, että toi englanti on ihan päin vittua (tai, no, enemmän vielä kuin nyt on), Superman Soul on joku obscure indiehommeli, tai äiti ja tytär ovat ankeuttajia. Ei kauheasti haluta uskoa, että vuonna 2018 äiti, tytär ja kummityttö hankkisivat yhdessä tatuoinnin, jonka viesti näyttäisi olevan “ilman miehiä ei pärjätä.”
   No, se nyt vaan on tosiasia ettei teistä naisista oikein olisi mihinkään ilman miehiä :)

   Lainaa

  72. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Larilla menny näköjään suhde jonkun Tinan kanssa mönkään. :D Hauska nähdä tuota kirjoitusta pitkästä aikaa.

   Lainaa

  73. Tulos: +9 (23 ääntä)
   Vahva myötähäpeä kyllä iskee noista naisten "inside" tatuoinneista. Ja mikä ihme tuo Batman tuossa vielä on kirsikkana kakussa. Oivoi. Pitkää paitaa päälle tytöt. #whitetrash

   Lainaa

  74. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Suku täynnä elämänkalluja.

   Lainaa

  75. Vaniljankukka 15.2.2018 23:46
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   E: Olettaisin että se, että tatskaajia kysellään tuollaisessa fb-ryhmässä eikä esim. ole googlailtu lähialueen tatskaliikkeitä ja niiden työntekijöiden portfolioita.
   Lukaisin kyseisen ketjun silloin kun se sinne ilmaantui. Siellä on myös alan ammattilaisia ja myös asiakkaita jotka ovat tietoisia alan ammattilaisista. Kyseisessä ketjussa aloittajalle nimenomaan suositeltiin ihan hyviä alan ammattilaisia ja oikeita yrityksiä eikä mitään yksityishenkilöä joka on juuri hankkinut tatuointilaitteen. Kannattaa lukea tuo teksti tuosta ylhäältä niin selviää että millaisesta ryhmästä on kyse. Toki siellä voi myös amatöörit kysellä ja vastailla mutta tuossa ei ollut kyse siitä. Ja kuten muutamat jo kysyikin täällä, niin minäkin liityn ihmettelijöiden joukkoon: Mikä tuossa symbolissa on vikana? Moka tuntuu olevan pikemminkin siinä että joku sen tänne lähettänyt ei tiedä kyseistä symbolia ja luulee sen olevan vain joku tuherrus tms. En keksi muuta syytä, ei oikein aukene nyt. :D

   Lainaa

  76. Vaniljankukka 15.2.2018 23:53
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   yli opisto hörhö: Minäkin ensin katsoin että onpa aikamoinen kanjisöperrys, mutta kun hetken sitä tutkii niin kyllä siitä poro ilmestyy sanomattakin. Ilmeisesti lähettäjä ei sen enempää jaksanut tutkia. Sanoisin että aika oivaltava tatska.
   Kanji...? Miten, siis miten ihmeessä tuosta voi edes kuvitella kanjia..?

   Lainaa

  77. Hellraisin', Valdemar drinkin', cat hatin' son of a bitch 18.2.2018 2:59
   Tulos: -9 (9 ääntä)
   Oivoi: Onko se ihan oikeasti niin kauheen hankalaa tarkistaa se tatuoinnin oikeinkirjotus…? Noh, eipähän ole mun ihossani.
   Jos olet aivoton lunttu, onhan se syytä kertoa heti kättelyssä. Vältyt noloilta väärinkäsityksiltä, eikä kukaan erehdy kohtelemaan sinua täyspäisenä.

   Lainaa

  78. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Supernan? Supernanny?

   Lainaa

  79. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Katsoin porotatskassa ensin kirjaimia ja sitten hahmotin vasta poron. Siinä on ainakin "M", "T", "H" ja "J". Itsekkin tykkään sujautella nimikirjaimiani piirroksiini ja olen suunnitellut tuttavalle vastaavan tatuoinniksi. Tuo poro on hieno ja ei ole moka kysellä ryhmissä kotitatuoijaa, sillä tuo nyt on yksinkertainen tehdä.

   Lainaa

  80. Tulos: +4 (6 ääntä)
   amt: Siinä pitäisi lukea “But even Superwoman sometimes needed Superman’s soul”. Sian biisistä Helium, joka on näköjään myös jossain Fifty Shades Darker -soundtrackilla, liekö ko. leffasta tämän helmen sitten bonganneet. En oikein ymmärtäisi tuon lainauksen pointtia tatuointina vaikka se olisi oikein kirjoitettu, mutta toki tuo oikeinkirjoituksen vetäminen päin helvettiä vielä viimeistelee tämän wt-kauheuden. 34 tykkäystä/sydänreaktiota, eikä kukaan ole viitsinyt edes kertoa asianosaisille että teksti on päin sitä itseään??
   Naurattaa myös tuo että puhe supermiehestä ja kummitytöllä jostain syystä batmanlogo?

   Lainaa

  81. Tulos: -7 (7 ääntä)
   taas tatuoidut rikolliset esittelee pahuuttaan.kovikset tatuoidut saatanistit uhraa ihmisiä ja syö sydämmmen.

   Lainaa

  82. Tulos: 0 (2 ääntä)
   totuuden_torvi: Äiti-tytär-tatuoinneissa ekalla (äiti?) lukee “even” ja toisella (tytär?) lukee “ever”. Mitähän kummitytöllä lukee?
   Eleven?

   Lainaa

  83. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Hali: Kävin kattoo tuon mestan peittokuvat ja ne on mielestäni ihan älyttömän hienoja, joten tämän perusteella uskoisin että tuossa on haluttu korostaa jotain muuta pieleen mennyttä kuin tatska
   Kuten avioliittoa.. :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, tatuoinnit, tatuointimoka, tatska, superwoman, Superman, englanti, kielioppivirhe, parannus, korjaus