Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Sekalaisia, osa 324

  Kaikki ei ole sitä miltä näyttää.
  Suurenna näkymä
  Sekalaisia, osa 324

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1171 (1183 ääntä)
   Minna muistaa vaan ei ymmärrä

   Lainaa

  2. Tulos: +669 (675 ääntä)
   No... ainakin Santeri osaa myöntää virheensä ja pyytää anteeksi. xD

   Lainaa

  3. Sisuliini 1.2.2018 1:00
   Tulos: -42 (86 ääntä)
   Tunnistamaton vanhus vastavalossa. No mutta tottahan tuo on. Mistä sen voi tietää, mitä itse kukanenkin on voinut tehdä vanhaksi ehdittyään. Pitää avata silmät.

   Lainaa

  4. Tulos: +512 (522 ääntä)
   Onneksi Minna muistaa mitä me muut ollaan unohdettu ja nyt jää Sauli viimein koukkuun.

   Lainaa

  5. Tulos: +477 (493 ääntä)
   Minna on selkeästi näitä jotka on aina saanu palkinnon osallistumisestakin kun ei ymmärrä eroa vaaleissa ehdolla olemisen ja voittamisen eroa.

   Lainaa

  6. Tulos: +79 (95 ääntä)
   Minna katsonut uusimman X-Filesin.

   Lainaa

  7. Tulos: +268 (282 ääntä)
   Minna on juuri näitä ihmisiä jotka osaavat käyttää Facebookia mutta ei internettiä

   Lainaa

  8. Tulos: +192 (206 ääntä)
   Minna taitaa olla niitä, jotka ei ymmärtäisi presidenttiehdokkaana olemisen ja vaalien voittamisen välistä eroa, vaikka asian vääntäisi sille ratakiskosta.

   Lainaa

  9. Tulos: +208 (210 ääntä)
   Saleen kolmas kerta!

   Lainaa

  10. King Arthur 1.2.2018 2:02
   Tulos: +205 (219 ääntä)
   Minnan kaltaisten takia on olemassa se "Mandela effect". Vielä näinä googlen aikoina "mutku määä muistan" on ihmiselle pätevin lähde. Just tästä syystä porukka "muistaa" miten Nelson Mandela kuoli vankilassa kasikytluvulla ja sit kehitellään salaliittoteorioita ja vuotavia rinnakkaisulottuvuuksia.

   Lainaa

  11. Tulos: +103 (147 ääntä)
   Oikeesti, minnatkin saa äänestää. Joskus vihaan demokratiaa.

   Lainaa

  12. Tulos: +167 (189 ääntä)
   Oonko mä ainoo jolle tosta IS:än "avaa silmäsi"-mainoslauseesta tulee mieleen vaa joku MV-lehden kaltainen julkaisu?

   Lainaa

  13. Tulos: +56 (68 ääntä)
   WAKE UP SHEEEPLE

   Lainaa

  14. Tulos: +154 (166 ääntä)
   Ihanaa että ihmiset jotka ymmärtävät politiikasta yhtä paljon kuin Minna saavat äänestää vaaleissa..

   Lainaa

  15. Tulos: +336 (338 ääntä)
   Montakohan kertaa meillä on Minnan mielestä ollut Väyrynen pressana?

   Lainaa

  16. Tulos: +110 (114 ääntä)
   : Montakohan kertaa meillä on Minnan mielestä ollut Väyrynen pressana?
   Jäin miettimään samaa.

   Lainaa

  17. Tulos: +8 (74 ääntä)
   : Montakohan kertaa meillä on Minnan mielestä ollut Väyrynen pressana?
   Seuraava ei ole poliittinen kommentti, enkä siten sano olevani kannattaja tai vastustaja. Mutta vaalien ehdittomasti paras asia oli se että Paavo hävisi näiselle. Taas jaksaa vähän aikaa.

   Lainaa

  18. Tulos: +72 (82 ääntä)
   Masentaa, näitä lukiessa aina muistaa miten äärettömän tyhmiä ihmisiä on olemassa.

   Lainaa

  19. Tulos: +78 (78 ääntä)
   Ilta-Sanomat osaa aina viedä klikkiotsikot uudelle tasolle.

   Lainaa

  20. Tulos: +105 (115 ääntä)
   Iltasanomat - avaa silmäsi. Nimenomaan, avaa jo silmäsi ja lopeta ne klikkiotsikot. Tästä tuli myös mieleen se henkivakuutusmainos, jossa kerrotaan että henkivakuutus maksaa saman verran kuin pizza kuussa. Voisin vaikka vannoa, että pizza maapallon ulkopuolelle tilattuna maksaa aika hemmetin paljon... ;)

   Lainaa

  21. Tulos: +105 (107 ääntä)
   En ihan heti ensimmäisenä käyttäisi Ilta-Sanomia "silmieni avaamiseen". Siinä lehdessä ei tosiaan tiedä mikä on sitä miltä näyttää ja mikä taas ei.

   Lainaa

  22. Kirjautuminen epäonnistui 1.2.2018 10:11
   Tulos: +76 (86 ääntä)
   "Elä muuta virkaa"??? Tulee mieleen se "aika kuluu kuin siivilä", joka täällä joskus esiintyi... Pitäisi mennä tuonne kiellettyjen sanojen ryhmään kieltämään käyttämästä sananparsia, joiden sisältöä ei ole ymmärtänyt... Miksi ylipäätään käyttää puhetta "tehostamaan" sanontoja, jotka kuulostavat silkalta merkityksettömältä papatukselta. Mitähän Santeri on ajatellut tuon tarkoittavan?

   Lainaa

  23. Tulos: -16 (56 ääntä)
   Äänioikeus ja vaalikelpoisuus sidottava iän sijasta riittävään (>110) älykkyysosamäärään. Johan kohenee päätöksenteko. Ja alkoholistit ulos.

   Lainaa

  24. Tulos: +99 (101 ääntä)
   : Montakohan kertaa meillä on Minnan mielestä ollut Väyrynen pressana?
   Väyrynen on omasta mielestäänkin ollut kansan valinta jo neljästi.

   Lainaa

  25. Tulos: +50 (54 ääntä)
   No mut Paavohan on ollut jo mukana ensin Rehnia ja Ahtisaarta vastaan, sitten Halonen*2 ja Sauli*2, miks Paavoa saa vielä äänestää?

   Lainaa

  26. Tulos: +9 (17 ääntä)
   Ihanaa: Ihanaa että ihmiset jotka ymmärtävät politiikasta yhtä paljon kuin Minna saavat äänestää vaaleissa..
   Vielä ihanampaa olisi jos ihmiset jotka ymmärtävät politiikasta yhtä paljon kuin Minna saisivat päättää kuka saa äänestää vaaleissa. Olisihan se kiva jos olisi valistunut yksinvaltias, ja itsekään en ole viime aikojen touhusta kovin vaikuttunut, mutta miten estetään ettei tule pelkkää yksinvaltiasta ilman adjektiivia?

   Lainaa

  27. Tulos: +17 (23 ääntä)
   King Arthur: Minnan kaltaisten takia on olemassa se “Mandela effect”. Vielä näinä googlen aikoina “mutku määä muistan” on ihmiselle pätevin lähde. Just tästä syystä porukka “muistaa” miten Nelson Mandela kuoli vankilassa kasikytluvulla ja sit kehitellään salaliittoteorioita ja vuotavia rinnakkaisulottuvuuksia.
   Kaveri oli lukenut Mandela effectistä ja kysyi sitten minulta muistanko koska Mandela kuoli. Totesin että en nyt niin tarkkaan mutta ei siitä kovin montaa vuotta ole (Obaman selfiet ja muut muistan kyllä hautajaisista), niin tämä totesi että jaa, minä ihan muistin että kasikyt luvulla. Kysyi myös mitä Darth Vader sanoi Lukelle (oikea vastaus: No, I am your father) vaikka nettimuistajat väittävät että fraasi menee "Luke, I am your father". Näitä oli muutama muukin. Sitten hetken ripitin kaveria että mietihän nyt logiikalla, miksi olisi tällainen muutos todellisuudessa, jossa suuri osa ihmisistä muistaa ihan puuta heinää. No, sehän johtuu siitä, että väki on tyhmiä ja ne lukee netistä jotain ja luo siitä itselleen valemuiston. Kun eivät tiedä paremmin. Luulo ei ole tiedon väärti. P.S. Yksi näistä Mandela-kysymyksistä oli kuinka monta häiskää kuuluu Village Peopleen. Minullekin tuli puskista että siellä on afrikkalaisamerikkalainen sotamies (tämä on myös ns. Mandela effect -väite, kaveri on kuulemma lisätty myöhemmin...), mutta en seonnut tästä tiedosta, koska en ole kyseistä pumppua koskaan fanittanut.

   Lainaa

  28. Itsellenauraja 1.2.2018 14:11
   Tulos: +60 (62 ääntä)
   "Lähden mielenilmaukseen, jos saan vapaata." Ei se noin mene, Esa!

   Lainaa

  29. mörökölli minut vieköön 1.2.2018 14:24
   Tulos: +57 (61 ääntä)
   Santeri on ilmeisesti oikein mukava, fiksu, muut huomioonottava nuori mies, joka vaan tykkää paskantaa kännissä postilaatikkoon.

   Lainaa

  30. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Tips: Kaveri oli lukenut Mandela effectistä ja kysyi sitten minulta muistanko koska Mandela kuoli. Totesin että en nyt niin tarkkaan mutta ei siitä kovin montaa vuotta ole (Obaman selfiet ja muut muistan kyllä hautajaisista), niin tämä totesi että jaa, minä ihan muistin että kasikyt luvulla. Kysyi myös mitä Darth Vader sanoi Lukelle (oikea vastaus: No, I am your father) vaikka nettimuistajat väittävät että fraasi menee “Luke, I am your father”. Näitä oli muutama muukin. Sitten hetken ripitin kaveria että mietihän nyt logiikalla, miksi olisi tällainen muutos todellisuudessa, jossa suuri osa ihmisistä muistaa ihan puuta heinää. No, sehän johtuu siitä, että väki on tyhmiä ja ne lukee netistä jotain ja luo siitä itselleen valemuiston. Kun eivät tiedä paremmin. Luulo ei ole tiedon väärti. P.S. Yksi näistä Mandela-kysymyksistä oli kuinka monta häiskää kuuluu Village Peopleen. Minullekin tuli puskista että siellä on afrikkalaisamerikkalainen sotamies (tämä on myös ns. Mandela effect -väite, kaveri on kuulemma lisätty myöhemmin…), mutta en seonnut tästä tiedosta, koska en ole kyseistä pumppua koskaan fanittanut.
   Mutta onko Monopoli-miehellä monokkeli vai ei?

   Lainaa

  31. Tulos: -46 (58 ääntä)
   Ihanaa: Ihanaa että ihmiset jotka ymmärtävät politiikasta yhtä paljon kuin Minna saavat äänestää vaaleissa..
   Siksi mä en äänestä. Mä en äänestä sinne vaan jotakuta, väärin perustein, kenties paskinta ehdokasta ikinä. Mutta sekään ei kelpaa. Vingutaan, kuinka kaikilla on äänioikeus, mutta vingutaan jos joku ei äänestä. Ja sitten sanotaan, että mä en saa valittaa, kun en kerta äänestäny. Saanhan. Mä saan valittaa siitä, että te muut äänestitte sinne ääliöitä. TE siitä ette saa valittaa. Tosin, äänestin tai en, sama se ketä te äänestitte, samaa paskaa se aina on, tai pahempaa.

   Lainaa

  32. Salaliittoteoria 1.2.2018 16:14
   Tulos: +74 (74 ääntä)
   Nyt onkin hyvä hetki miettiä kumpi on todennäköisempää. 1. Minna vaan muistaa väärin. 2. Oikeasti meidät kaikki on aivopesty unohtamaan koko asia ja Minna on ainoa, johon tämä ei vaikuttanut ja on ainoa joka voi tuoda totuuden julki. Äänestän ensimmäistä.

   Lainaa

  33. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Kirjautuminen epäonnistui: “Elä muuta virkaa”??? Tulee mieleen se “aika kuluu kuin siivilä”, joka täällä joskus esiintyi… Pitäisi mennä tuonne kiellettyjen sanojen ryhmään kieltämään käyttämästä sananparsia, joiden sisältöä ei ole ymmärtänyt… Miksi ylipäätään käyttää puhetta “tehostamaan” sanontoja, jotka kuulostavat silkalta merkityksettömältä papatukselta. Mitähän Santeri on ajatellut tuon tarkoittavan?
   Tosin voi olla että autocorrect on korjannu sanan "virka" muotoon "virkaa". Olkaamme siis valmiita antamaan anteeksi Santerille jos hän osaa selittää tuon sanonnan. Mut se mitä aina mietin on sivistyssanojen käyttö tietämättä mitä ne meinaa. Siinä ottaa aika riskin ku koittaa kuulostaa fiksulta mut saattaa päätyä kuulostamaan tolvanalta joka ei tiiä mitä sanoo.

   Lainaa

  34. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Minnan logiikalla Paavo Väyrystä ei olisi enää saanut äänestää niihin aikoihin kun Minna syntyi.

   Lainaa

  35. jukkapalmu 2.2.2018 16:40
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Leon: No… ainakin Santeri osaa myöntää virheensä ja pyytää anteeksi.
   Mutta kyllä joku hälytys pitäis tehdä kuitenkin mun mielestä....

   Lainaa

  36. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Santerilta rehellisen suoraselkäinen ulostustulo. Sunnuntaihesaria aamupalapöydässä lukiessa sitä miettii millaista paskaa nykyään päätyykään lehtien sivuille.

   Lainaa

  37. adsadasdsa 2.2.2018 19:29
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Esa taitaa olla aika yksinkertainen.. Poliittiseen mielenilmaukseen mitään vapaata tarvitse pyydellä, koska jokaisella on oikeus siihen osallistua. Toki voihan Esa työskennellä hoitoalalla tms. jolloin asia ei olekaan niin yksinkertainen.

   Lainaa

  38. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Tunnen harvoin myötähäpeää, mutta Minnan kohdalla niin kävi. Miten joku voi olla niin toope että alkaa väitellä asiasta, jonka 95% tietää entuudestaan ja loput voivat goolaamalla selvittää tilanteen viidessä sekunnissa.

   Lainaa

  39. Tulos: +15 (17 ääntä)
   .: Minna on juuri näitä ihmisiä jotka osaavat käyttää Facebookia mutta ei internettiä
   No ehkä hän on niitä jotka pääsee someen, mutta internetti on rikki.

   Lainaa

  40. Hairysteed 4.2.2018 21:37
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Mitähän Minna tuumaisi siitä, kuinka monta kertaa Väyrynen on ollut ehdolla?

   Lainaa

  41. Tulos: -1 (11 ääntä)
   Apina: Seuraava ei ole poliittinen kommentti, enkä siten sano olevani kannattaja tai vastustaja. Mutta vaalien ehdittomasti paras asia oli se että Paavo hävisi näiselle. Taas jaksaa vähän aikaa.
   Oikeastaan vaalien paras asia oli se, että Paavo osallistui niihin, koska muuten tuo nainen olisi saanut Paavonkin äänestäjien äänet. Nyt onneksi Paavo pelasti häpeältä. Hyvä Paavo! Hyvä myös Minna, sinäkin saat äänestää!

   Lainaa

  42. Tulos: -1 (1 ääni)
   Sitten on aina näitä toneja, jotka tulevat viisastelemaan joka asiaan, mutta onnistuvat ainoastaan nolaamaan itsensä.

   Lainaa

  43. Rikkoutunut hamsteri 4.8.2020 18:15
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Santeri se sepitteli tuollaisen tarinan tuohon noin. Varmasti tykkäyksiä sateli ja Santeri tunsi hetken että joku uskoo häntä ja välittää hänestä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: Ilta-Sanomat, otsikko, postilaatikko, aktiivimalli, mielenosoitus, Sauli Niinistö, Tarja Halonen, presidentti, presidentinvaalit, vaalit