Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kissaryhmä (ei tosikoille)

Tämä ryhmä ei todellakaan sovi tosikoille. Lue säännöt!
Kissaryhmä (ei tosikoille)

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 62 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +903 (953 ääntä)
   Kielletään kaikki! T. Ylläpito

   Lainaa

  2. Tulos: +1079 (1101 ääntä)
   Voi ei nyt kyllä tämän julkaisun lähettäjä joutuu ongelmiin :D

   Lainaa

  3. Tulos: +787 (867 ääntä)
   Näissä "rennoissa" ryhmissä on aina niin rento meininki. Esimerkkeinä mm. tämä ja se rennot feministit-ryhmä.

   Lainaa

  4. Tulos: +677 (699 ääntä)
   Jäsen: "Katsokaa, tässä kuva kun pikku Miisuni kakki kukkaruukkuun" Yp: "Sanoit KAKKI! Etkö ole lukenut sääntöjä?!? Se on ulos ryhmästä."

   Lainaa

  5. Tulos: +389 (403 ääntä)
   Rento meininki täytyy myöntää

   Lainaa

  6. ihanmummovaan 21.12.2017 1:09
   Tulos: +235 (245 ääntä)
   10 000 jäsenen raja paukkuu tuota pikaa.

   Lainaa

  7. Tulos: +354 (366 ääntä)
   Joku ei oo ihan tajunnu mitä eroa on tosikolla ja ei-tosikolla.

   Lainaa

  8. Tulos: +248 (254 ääntä)
   Mut hei! Ei tosikoille.

   Lainaa

  9. King Arthur 21.12.2017 3:13
   Tulos: +234 (252 ääntä)
   On kielletty on kielletty on kielletty on kielletty on kielletty on kielletty LASKUPÄÄNI MENEE SEKAISIN!

   Lainaa

  10. Tulos: +63 (143 ääntä)
   Päivi Räsäsen ryhmä?

   Lainaa

  11. Tulos: +28 (88 ääntä)
   Jappe: Päivi Räsäsen ryhmä?
   Räsä äänesti kyllä sille uudelle alkoholisäädökselle. Uskomatonta mutta totta.

   Lainaa

  12. Tulos: +1 (79 ääntä)
   Viisas: Räsä äänesti kyllä sille uudelle alkoholisäädökselle. Uskomatonta mutta totta.
   Siis äänesti 'kyllä.'

   Lainaa

  13. purppurakruunu 21.12.2017 4:17
   Tulos: +156 (168 ääntä)
   Tän takia just oon tosi epäileväinen kaikkia "rennompia" ryhmiä kohtaan. Saattaa lähteä ihan oikeista lähtökohdista, että nyt loppu se, että ei voi yhtään hassua kissavideota jakaa ennenkuin joku on soittamassa eläinsuojeluun, kun taustalla näkyy suklaapatukka, mihin kissa voi ylettää -- tehdään uusi ryhmä, missä ei näitä besserwisserietä ole! ...Mutta kun kymmentuhatpäistä ryhmää ei ilman ohjeita saada käyttäytymään, negatiivisten asioidenkin kieltäminen on edelleen kieltämistä ja sen rennon ja positiivisen ilmapiirin pakottamiseksi tarvitaan helvetisti sääntöjä. Nämä säännöt sitten johtavat rikkeisiin, joista huomauttelu taas tulehduttaa ilmapiiriä, YP:n kritisointi on negatiivisuutta... ja oravanpyörä jatkuu. Mielummin menen heti ryhmään, mikä myöntää olevansa pikkaisen sääntöhullu, koska yleensä vaikka sääntöjä on paljon, muutamaa lukuunottamatta suurinta osaa tulee noudatettua vahingossakin, kunhan ei ihan perseestä ole, ja loput melkein oppii muita ryhmäläisiä seuraamalla.

   Lainaa

  14. Sivustaseuraaja 21.12.2017 4:52
   Tulos: +98 (120 ääntä)
   Tämä taitaa kaiken näkemäni perusteella olla oikeasti aivan mainiohenkinen ryhmä. Ymmärrän hyvin tarpeen ryhmän öh, "natsisäännöille", kun miettii, miten kaistapäisiä tappeluryhmiä keskimääräiset kissaryhmät ovat.

   Lainaa

  15. Papula rasa 21.12.2017 5:51
   Tulos: -25 (79 ääntä)
   Voiluoja: Kielletään kaikki! T. Ylläpito
   Nuo säännöt on vähän turhan yksityiskohtaiset ja tiivistäminen tekisi terää, mutta niistä käy ilmi, ettei narisijoita ja kiusaajia kauan katsella. Ja se kävi hermoon, niinkö?

   Lainaa

  16. Tulos: +120 (126 ääntä)
   Sen takia säännöissä kannattaa kertoa mieluummin asioita mitä saa tehdä. Esim. "Ollaan ystävällisiä kaikille." :3

   Lainaa

  17. Tulos: +82 (90 ääntä)
   Olen jäsen rennossa kissaryhmässä jossa on kivoja kuvia ja videoita omista kissoista. Joskus joku kysymys. Säännöistä en tiedä tarkkaan. Kukaan ei ole koskaan mitään ilkeää sanont tai muutakaan. Internetin lakien mukaan tään pitäs olla mahdotonta?

   Lainaa

  18. Tulos: +58 (66 ääntä)
   Mä oon yrittänyt päästä tuohon ryhmään kun jossain oli sieltä jaettu ss siitä mikä äläkkä nousi kun kissan kanssa samassa valokuvassa taustalla näkyi bisse. Mutta ne ei hyväksyneet mua koskaan... :(

   Lainaa

  19. Tulos: +51 (65 ääntä)
   Pakotettu positiivisuus on sitä kaikkein antoisinta. Aaaai että.

   Lainaa

  20. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Piti käydä vilkaisemassa niin näköjään 4300 jäsentä jo ryhmässä :o

   Lainaa

  21. Tulos: +21 (45 ääntä)
   Harmittaa kissojen puolesta, kun he eivät voi valita omistajaansa. Tosin karkuun voi aina lähteä.

   Lainaa

  22. Tulos: +98 (102 ääntä)
   Viisas: Räsä äänesti kyllä sille uudelle alkoholisäädökselle. Uskomatonta mutta totta.
   Väärin, äänestämällä "jaa" Räsänen vastusti lakia.

   Lainaa

  23. Tulos: +54 (74 ääntä)
   Olen jäsenenä ko.ryhmässä.Tähän asti ensimmäinen löytämäni lemmikkiryhmä, jossa ei ilkeillä, tapella tai muuten yritetä pilata toisen päivää.. hyväntuulista juttelua, kannustusta ja neuvoja tarvittaessa niin muilta jäseniltä kuin yp:ltä. Minua ei yhtään haittaa vaikkei kuvissa näy tupakkaa tai kaljaa eikä kommenteissa kiroilla

   Lainaa

  24. mörökölli minut vieköön 21.12.2017 11:04
   Tulos: +14 (42 ääntä)
   Säännöt ovat sääntöjen vastaiset! "Negatiivista/provosoivaa energiaa ryhmään tuova saa lähtöpassit." -säännön perustella yp:n pitäisi antaa itselleen välittömät lähtöpassit. Lisäksi säännöt pitää poistaa ryhmästä sääntöjen vastaisina.

   Lainaa

  25. Tulos: +9 (27 ääntä)
   Ihan hyvä ryhmä on ollut ;)

   Lainaa

  26. Tulos: -9 (27 ääntä)
   Olisipa tuon keskustelu näkyvissä. Yp meinaan veti täydellisen herneennenään ja poisti tuon aloittajan ryhmästä, ensin ylistettyään ryhmäänsä ja kehoitettuaan kaikkia jotka laittoi hymynaaman tuohon Heidin aloitukseen, eroamaan ryhmästä. Olin liittynyt noin pari tuntia aijemmin ja oli ensimmäinen aloitus ryhmässä mitä luin. Jäi viimeiseksi

   Lainaa

  27. Tulos: +61 (65 ääntä)
   Viisas: Räsä äänesti kyllä sille uudelle alkoholisäädökselle. Uskomatonta mutta totta.
   Paitsi että, itse äänestys oli tehty siten, että kysyttiin "pidetäänkö vanha laki voimassa" Joten vastaus "jaa" viittasi, että nykyinen on hyvä. Ja vastaus "ei" viittasi, että haluaa uuden korotetun lain.

   Lainaa

  28. Seppo Saviniemi 21.12.2017 14:11
   Tulos: +52 (56 ääntä)
   Parasta on aina lätinä "tässä ryhmässä tapahtuvat asiat pysyvät tässä ryhmässä." Niiden juttujen jakamista ei voi mitenkään estää. Vuotajat voi toki potkia ryhmästä, mutta muuta asialle ei voi.

   Lainaa

  29. Tulos: +3 (19 ääntä)
   Tosikon ryhmä, ei tosikoille. Homma selvä.

   Lainaa

  30. yli opisto hörhö 21.12.2017 16:06
   Tulos: +49 (61 ääntä)
   Et saa poistaa omia viestejä/kommentteja, muuten sinut poistetaan ryhmästä. Ei joo kuulosta yhtään natsimeiningiltä ehei.

   Lainaa

  31. Tulos: -5 (15 ääntä)
   Niin rentoa että suorastaan valuu lattialle. Ensitöikseen rento ylläpito bännii itsensä.

   Lainaa

  32. Tulos: -10 (30 ääntä)
   Voi jumalauta näitä mielensä pahoittajia. Kaikki pitää kieltää koska joku voi aina ottaa itseensä. Miten tällaiset ihmiset pärjäävät arjessa kun kaikki ei olekaan kivoja

   Lainaa

  33. Psycotictac 21.12.2017 18:21
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   hmm: Paitsi että, itse äänestys oli tehty siten, että kysyttiin “pidetäänkö vanha laki voimassa” Joten vastaus “jaa” viittasi, että nykyinen on hyvä. Ja vastaus “ei” viittasi, että haluaa uuden korotetun lain.
   Tämä. Suomessa on tuhansia torspoja jotka äänestävät ensi vaaleissa niitä jotka painoivat Jaa, koska he vastustivat holhoamisen vastustamista. Sen takia äänestys olikin laitettu noin. Toisaalta ne torspot jotka eivät sitä tajua, tarvitsevatkin holhousta.

   Lainaa

  34. Psycotictac 21.12.2017 18:22
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Psycotictac: Tämä. Suomessa on tuhansia torspoja jotka äänestävät ensi vaaleissa niitä jotka painoivat Jaa, koska he vastustivat holhoamisen vastustamista. Sen takia äänestys olikin laitettu noin. Toisaalta ne torspot jotka eivät sitä tajua, tarvitsevatkin holhousta.
   Holhoamisen jatkamista piti oleman.

   Lainaa

  35. Tulos: +11 (39 ääntä)
   Siis mikä tässä on ongelmana? Säännöt on kirjoitettu tosi pitkästi ja toistaa itseään, mutta muuten nuo on ihan asialliset, kun ryhmässä on noin 10 000 jäsentä. Ei tuossa kielletä kuin vittuilu, spammibotit, viestien levittäminen ja ylläpidon estäminen (mikä aiheuttaa teknisiä vaikeuksia sivulle, myös muille jäsenille). Jos on natsiryhmä, niin voisi laittaa tänne niitä natsiviestejä, ei pelkkiä huonosti kirjoitettu sääntöjä.

   Lainaa

  36. Tulos: 0 (26 ääntä)
   Netin paras ryhmä. Olen jäsen. Tiukka mutta reilu ja ihana yp. Ei riitoja. Ei v-ttuilua. Sikahauskoja kissajuttuja. Ei oo ryhmä edes kauhean kauaa ollut mutta jäseniä jo tosi paljon. Ulos lentää jos vttumaista vibaa mutta justiinsa niin mä haluan kuten muutkin about 5000 jäsentä. Helmiryhmä muiden ryhmien joukossa joissa ei rotia kuka vaan voi liittyä eikä potkita pihalle ja pelkkää riitaa.

   Lainaa

  37. Tulos: +2 (26 ääntä)
   Kuvakaappauskieltoa lukuunottamatta on ihan hyvät säännöt. Miksi kissaryhmässä pitäisi saada kiroilla? Miksi kirosanat pitäisi luokitella sallittuihin ja ei sallittuihin? Kakki ei ole kirosana. Miksi kissaryhmässä pitäisi sallia viinapullonkuvat? Ja kun ei sallita, niin prosenttirajako pitäisi olla siinä, minkälainen alkoholipullo sallitaan? Jos ei haluta riitaa, niin riidan voi kieltää kokonaan. Tuota riidan kokonaiskieltoa voisi harkita omassakin ryhmässä, niin ei enää tarvitsisi ikinä tulkita, mikä on liikaa riitaa.

   Lainaa

  38. Tulos: +10 (24 ääntä)
   Miltähän Kissat-ryhmä tosikoille mahtaa näyttää?

   Lainaa

  39. Tulos: +11 (19 ääntä)
   EE93: Rento meininki täytyy myöntää
   Niin, ilmeisesti tälle ryhmälle ei vielä ole myönnetty rentoa meininkiä.

   Lainaa

  40. Tulos: +10 (18 ääntä)
   hene: Väärin, äänestämällä “jaa” Räsänen vastusti lakia.
   Blaah... Olin jo ällikällä lyöty.

   Lainaa

  41. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Minusta nuo säännöt kuulostaa ihan hyviltä! Varsinkin tuo, että jos jonkun kysymys on omasta mielestä tyhmä, niin siihen ei kommentoida mitään. Kyllä tuo kummasti sujuvoittaa usean tuhannen jäsenen ryhmän toimintaa ja parantaa tunnelmaa. Lievienkin "rumien sanojen" kieltoa en ymmärrä enkä sitä, ettei itse saa poistaa omia kuviaan tai julkaisujaan.

   Lainaa

  42. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Viisas: Siis äänesti ‘kyllä.’
   "Ei" ääni meinasi sitä että äänesti vahvemman prosentin ja muiden lakien puolesta, Räsänen siis äänesti sitä vastaan.

   Lainaa

  43. Ihmettelijä 22.12.2017 17:00
   Tulos: -18 (20 ääntä)
   Viisas: Räsä äänesti kyllä sille uudelle alkoholisäädökselle. Uskomatonta mutta totta.
   Se varmaan luuli äänestävänsä "kyllä, alkoholilainsäädäntö pitää säilyttää entisellään".

   Lainaa

  44. Tulos: -18 (30 ääntä)
   Ryhmähän nimenomaan näyttää olevan tosikoille, ja uskoisin olevan avoin myös muillekkin narsistisille autisteille YP:n lisäksi.

   Lainaa

  45. Tulos: +1 (21 ääntä)
   Muutaman kuukauden jäsenyyden perusteella bueno ryhmä.Kunnon säännötpelotteena.Etteivät idari-mulkvistit tule ryhmään. Niitä riittää riesaksi asti muissa ryhmissä kun ryhmät ottavat kaikki mukaan eikä potkita millään pois.Koittakaa yksinkertaiset imbesillit myös tajuta jokaindn valitsee ihan kenet haluaa omaan yksityiseen ryhmäänsä. Sitä voi aina perustaa sen oman ryhmän ja koittaa saada suosituks jos on kanttii osaamista taitoo mutkun yleensä kellään onnettomalla nitisijällä kitisijällä ei oo.

   Lainaa

  46. Jaa = eduskunnan esityksen puolesta? 24.12.2017 7:07
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Viisas: Räsä äänesti kyllä sille uudelle alkoholisäädökselle. Uskomatonta mutta totta.
   Tarkoittiko kyllä, että alkoholilaki muuttuu vai ei muutu? Eduskunnan äänestykset ovat niin monimutkaisesti asetettu, että tuskin ne edustajatkaan aina tietää että kummin pitäisi äänestää.

   Lainaa

  47. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Itse oon aika valikoiva face ryhmien kohdalla, just sen takia ku usein on sitä vittuilua aiheesta kuin aiheesta, tai jäätäviä paskamyrskyjä pienimmistäkin aiheista. Ja kyllä, kuulun kyseiseen ryhmään. Vaikka kieltämättä vähän itseäniki kummastutti noi loppukysymykset, mut liityin sinne koska serkkuni suositteli ryhmää mulle ja oon todennu kivaks ryhmäks. Kannattaa ottaa vähän enemmä taustoista selvää eikä tuomita pelkkien sääntöjen tai yhden paskamyrskyn takia ;)

   Lainaa

  48. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Viisas: Räsä äänesti kyllä sille uudelle alkoholisäädökselle. Uskomatonta mutta totta.
   Päivi äänesi "kyllä" koska tässä tapauksessa "kyllä" tarkoitti hallituksen esityksen vastustamista. Eli eipä ollu Räsänen vahvempien juomien ja alkoholin vapauttamisen kannalla. https://images.cdn.yle.fi/image/upload//w_1199,h_1179,f_auto,fl_lossy,q_auto/13-3-9980292.png

   Lainaa

  49. Tulos: -1 (15 ääntä)
   Mut kans potkittiin pellolle. En tosin tiedä miksi. Varmaan kun oli eri mieltä muiden kanssa ja julkaisi ns. Sopimatonta. Huomasin tosin vasta äskettäin että on potkittu.. Ei siis kovin tärkeä ryhmä, :D

   Lainaa

  50. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Niin mikä tässä nyt oli sitä mokaa? Olen usein törmännyt eläinryhmissä psykopaatteihin jotka tulevat ihannoimaan eläinten kiduttamisilla.

   Lainaa

  51. Tulos: -7 (11 ääntä)
   yli opisto hörhö: Et saa poistaa omia viestejä/kommentteja, muuten sinut poistetaan ryhmästä. Ei joo kuulosta yhtään natsimeiningiltä ehei.
   Tiedätkö mitä on natsimeininki noin ylipäätään? Kummallinen vertaus, miksi ei puhuta kommunistimeiningistä? Ekassa joutuu uuniin ja toisessa saa luodin selkäänsä?

   Lainaa

  52. Roskalava Kouvola 29.12.2017 22:54
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   "Ylläpito on poistanut kommentoinnin käytöstä."
   Voiluoja: Kielletään kaikki! T. Ylläpito

   Lainaa

  53. Tulos: -1 (11 ääntä)
   Ei saa kiroilla, eli varmaankaan ei saa sanoa "paska". Ja kun ei myöskään saa käyttää "miedompia" rumia sanoja, ei saane myöskään sanoa "kakka" tai "uloste"? Entä jos tulee tilanne, että haluaa kysyä neuvoa, kun vaikka kissan hmm, ööh, normaalisti ruskeansävyiset pötkylät näyttävät nyt jostain syystä ottaneen nestemäisemmän muodon? Yp? Käykö tuo?

   Lainaa

  54. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Niin hullulta kuin se kuulostaakin, niin just noilla säännöillä sen rennon meiningin saa aikaseksi. Muuten noissa elukkaryhmissä menee aina kaikki aloitukset paskamyrskyiksi. Kyllä, käytin sanaa paska, hajotkaa!

   Lainaa

  55. Matti Meikäläinen 9.1.2018 20:46
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Ryhmässä olen. Liityin koska kuulin siitä kehuja tuttavalta. Yp erittttäin mukava ja fiksu ja ihan simpsakan näköinen.

   Lainaa

  56. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Vanhaa tietoa. Säännöt päivittyneet useaan otteeseen. Noi on vanhat säännöt. Ainakin yhtä tiukat nykyiset. Hyvä niin.

   Lainaa

  57. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Bruno: Miltähän Kissat-ryhmä tosikoille mahtaa näyttää?
   Katso mitä tahansa pentukuvaa "Kissat"-ryhmässä. Siihen voi tulla kymmeniä kommentteja siitä, miten kissat pitäisi AINA leikata ja maatiaiskissan omistaja on itsekäs, jos kissa saa pennut. Samoin lihavan kissan kuvaketju täyttyy kommenteista, joissa ollaan huolissaan kissan terveydestä. Ihan kuin omistaja ei huomaisi, että kissa on lihava. Samoin kommentoidaan kissan ulkoilua ja ruokintaa (marketin ruoka ei kelpaa), ja sitten toiset alkavat puolustautua ja riita on valmis. Totta kai näissä on taustalla aito huoli kissan terveydestä ja turvallisuudesta, mutta tällainen "valistaminen" aiheuttaa vain riitoja. Asiasta tulee henkilökohtainen, kun kommentoidaan juuri tietyn kissan kuvaa. Monesta ketjusta on sitten YP poistanut kommentoinnin, ettei riita jatku loputtomiin. Mutta se alkaa taas kun joku aloittaa ketjun arasta aiheesta. Olen lakannut lukemasta kommentteja ko. ryhmässä, koska en jaksa lukea samaa paskaa päivästä toiseen. Kissakuvat ovat kyllä söpöjä siinäkin ryhmässä.

   Lainaa

  58. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Tuossa ryhmässä ei sallita niitä mitä muissa kissaryhmissä sallitaan. Erosin kaikista muista kissaryhmistä, pahinta oli Kissat fb-ryhmässä.

   Lainaa

  59. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Juomari: Mut hei! Ei tosikoille.
   Ryhmään ei pääse tosikot koska ylläpito yksinään täyttää tosikkokiintiön parikertaisesti.

   Lainaa

  60. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Ryhmässä kuspäät potkastaan pihalle ja hyvä niin. Kuspäät vinkuvat sitten ympäriinsä miten mut kehdattu lempata ulos. Miten helvetissä jostain facen kissaryhmästä pois joutuminen voi ottaa niin koville. Ja miksi äijät liittyvät, onko vähän neitimäistä,ON.

   Lainaa

  61. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mari: Näissä "rennoissa" ryhmissä on aina niin rento meininki. Esimerkkeinä mm. tämä ja se rennot feministit-ryhmä.
   Feministit nyt ei koskaan ole rentoja.

   Lainaa

  62. Tulos: 0 (0 ääntä)
   hthyt: Tiedätkö mitä on natsimeininki noin ylipäätään? Kummallinen vertaus, miksi ei puhuta kommunistimeiningistä? Ekassa joutuu uuniin ja toisessa saa luodin selkäänsä?
   Sillä erolla että kommunistit lähinnä tappoivat omia kansalaisiaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kissat, kuva, säännöt, ryhmä, ylläpito

 • Uusimmat

 • Kategoriat