Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 311

Luin netistä, ettei maapallo olekaan pyöreä.
Sekalaisia, osa 311

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1200 (1204 ääntä)
   Bepanthen, huumeista vaarallisin.

   Lainaa

  2. Sillälailla 16.11.2017 0:35
   Tulos: +573 (607 ääntä)
   Jos Bepanthen käy unilääkkeestä, ni käykö liukkari ruokaöljystä?

   Lainaa

  3. Tulos: +452 (472 ääntä)
   HMMMMM!!!

   Lainaa

  4. Tulos: +639 (655 ääntä)
   Mitä tekemistä planeetan muodolla on hyppämisen kanssa?

   Lainaa

  5. Tulos: +628 (636 ääntä)
   Tuli vaan mieleen, että kun joillekin on vaikeaa tunnistaa kasvojen ilmeitä, niin saattaakohan osalle heille olla vaikeaa myös emojien tulkitseminen?

   Lainaa

  6. Tulos: +814 (818 ääntä)
   Niin ja jos hyppää junavaunussa ylöspäin, miksi laskeutuu samalle kohdalle vaunun lattiaa vaikka juna liikkuu? HMMMM!!! :/

   Lainaa

  7. Tulos: +255 (259 ääntä)
   Tuli vaan tosta oilista mieleen se elisan mainos jota kattoessa mietin, että aika absurdia ettei joku tota erottais nauravaks emojiks. Näköjään onkin mahollista

   Lainaa

  8. King Arthur 16.11.2017 2:02
   Tulos: +411 (425 ääntä)
   Hihi: Niin ja jos hyppää junavaunussa ylöspäin, miksi laskeutuu samalle kohdalle vaunun lattiaa vaikka juna liikkuu? HMMMM!!!
   Juna ei liiku minnekään vaan siellä veeärrän työntekijät vetää maisemaa ohi hirveällä vauhdilla. Mitäköhän Maija tuumaa siitä kun vedenpinta siis ihan silminnähden nousee ja laskee? Joku käy imasemassa pois ja taa täyttämässä, mutta ei voi käydä kallistelemassa vesilaseja yhtä huomaamattomasti? Niin ja veikkaan että Oilin tapauksessa ei välttämättä ilmeiden tunnistamisessa ole niinkään häikkää, vaan some-kulttuurin lukutaidossa. Vielä muutama vuosi sitten oli vaan perusnaamat, mistä sitä (nimestä päätellen) vanhempi ihminen huomaa että niitä on tullut miljoona lisää, mukaanlukien "nauraa vedet silmissä"? Kyyneleet meinaa itkua vaan.

   Lainaa

  9. Ei-ongelmaa 16.11.2017 2:23
   Tulos: -72 (82 ääntä)
   kadfgjhjf: Tuli vaan mieleen, että kun joillekin on vaikeaa tunnistaa kasvojen ilmeitä, niin saattaakohan osalle heille olla vaikeaa myös emojien tulkitseminen?
   Ei, yleisesti käytetyt on yksinkertaisia. Loput löytää kyllä jostain.

   Lainaa

  10. Tulos: +263 (269 ääntä)
   Tää littana maa juttu in kyl paras nettivitsi pitkään aikaan. :D Miksi kuu on väärinpäin maapallon toisella puolella? Miksi laivat katoavat horisontin taakse? Miksi toisella puolella on yö kun toisella puolella päivä? Miten kuunpimennys tapahtuu? Mihin aurinko menee yöllä? Miksi muut planeetat ja kuu on pyöreitä, mutta maa ei mukamas ole? Miten GPS toimii? Miten vuodenajat syntyy? Miten painovoima toimii? Miksi etelässä on erilainen tähtitaivas kun pohjoisessa? Miten maapallon varjo voi (joskus harvoin) osua kuuhun?

   Lainaa

  11. Tulos: +165 (193 ääntä)
   Ffffd: Tää littana maa juttu in kyl paras nettivitsi pitkään aikaan. Miksi kuu on väärinpäin maapallon toisella puolella? Miksi laivat katoavat horisontin taakse? Miksi toisella puolella on yö kun toisella puolella päivä? Miten kuunpimennys tapahtuu? Mihin aurinko menee yöllä? Miksi muut planeetat ja kuu on pyöreitä, mutta maa ei mukamas ole? Miten GPS toimii? Miten vuodenajat syntyy? Miten painovoima toimii? Miksi etelässä on erilainen tähtitaivas kun pohjoisessa? Miten maapallon varjo voi (joskus harvoin) osua kuuhun?
   Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.

   Lainaa

  12. Tulos: +163 (163 ääntä)
   Kaskas: Tuli vaan tosta oilista mieleen se elisan mainos jota kattoessa mietin, että aika absurdia ettei joku tota erottais nauravaks emojiks. Näköjään onkin mahollista
   Netistä löytyy vino kasa screenshotteja vanhuksien tekstiviesteistä, joissa luulevat itkunauru-emojia itkeväksi naamaksi... Tyyliin: "Sirpan poika kuoli tänään

   Lainaa

  13. Onkos tässä 16.11.2017 7:33
   Tulos: +130 (132 ääntä)
   Viisakki: Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.
   Yritin joskus Litteä maan piiri-sivulta tulkata että mikä se on motiivi sille että kansalaista kusetetaan. Salaliitoksi kuitenkin tietävät. Ei pistänyt silmään.

   Lainaa

  14. Tulos: +22 (42 ääntä)
   Petkele: Mitä tekemistä planeetan muodolla on hyppämisen kanssa?
   Sitä, että pyöreä planeetta pyörii, litteä ei. Jos siis hyppäät, planeetan pitäisi liikkua pois alta. Kappaleiden hitaus tosin vastustaa hyppääjän hidastumista, eikä hyppääjään vaikuta mikään ulkopuolinen voima, joten hyppääjä putoaa samaan paikkaan.

   Lainaa

  15. Tataariukko 16.11.2017 8:52
   Tulos: +64 (64 ääntä)
   Tahidi: Sitä, että pyöreä planeetta pyörii, litteä ei. Jos siis hyppäät, planeetan pitäisi liikkua pois alta. Kappaleiden hitaus tosin vastustaa hyppääjän hidastumista, eikä hyppääjään vaikuta mikään ulkopuolinen voima, joten hyppääjä putoaa samaan paikkaan.
   Tuossa litteä maapiiriteoriassa oletetaan, että ilmamassa ei liikkuisi jos maan mukana, jos maa olisi pallo :)

   Lainaa

  16. Tulos: -43 (55 ääntä)
   Tahidi: Sitä, että pyöreä planeetta pyörii, litteä ei. Jos siis hyppäät, planeetan pitäisi liikkua pois alta. Kappaleiden hitaus tosin vastustaa hyppääjän hidastumista, eikä hyppääjään vaikuta mikään ulkopuolinen voima, joten hyppääjä putoaa samaan paikkaan.
   Oot ihan totaalisen väärässä. Miten niin litteä planeetta ei pyörisi ? Tottakai se pyörii, pystyakselinsa ympäri aivan kuten maapallokin. Maija nyt vaan muisti vitsin väärin. Alkuperäisessä Asstomaioksen vitsissä vuodelta 1810 tuo juttu menee siihen tapaan että "luulin maapallon pyörivän alta pois jos hyppäsin ilmaan mutta eipä se sitten pyörinytkään joten tuskin se edes on pyöreä". Jos tätä haluaa kokeilla kotona, kannattaa muistaa hypätä sivuttain eikä kohtisuoraan koska maapallo pyörii pystyakselinsa ympäri eikä kuten muut pallot jotka pyörivät pääasiassa horisontaalisesti. En usko että Maijakaan on tätä tajunnut.

   Lainaa

  17. Moon truther 16.11.2017 9:52
   Tulos: -55 (73 ääntä)
   Maija, olet jo matkalla oikeaan suuntaan. Pidä lujaa kiinni äläkä anna heittaajien estää.

   Lainaa

  18. Tulos: -43 (83 ääntä)
   Bepanthenia ei kannata laittaa kuiviin huuliin, vaikka sellainen käsitys onkin laajasti vallalla. Se saattaa tehdä jo rohtuneista huulista entistä pahemmat, ja rohtuneita suupieliä se saattaa ärsyttää ja kutittaa. Tämä on varmasti tilannesidonnaista ja yksilöllistä, mutta huuliin on joka tapauksessa parempia ratkaisuja. Bepanthenilla voi olla hyvä suojaava vaikutus rohtumien EHKÄISYSSÄ, mutta en käyttäisi siihenkään. Jos minulta joku kysyisi niin en suosittelisi huulirasvapuikkojakaan. Ne ovat liian paksuja ja lähinnä suojaavat huulia, eivätkä kosteuta kovin tehokkaasti verrattuna ohuempiin voiteisiin. Näiden sijaan suosittelen ohutta vesipohjaista kosteusvoidetta. Se imeytyy nopeasti eikä suojaa kauaa, mutta idea onkin laittaa sitä mahdollisimman monesti päivän aikana. Jos sinulla on alati rohtuneet huulet, etkä ole kokeillut tätä, niin kokeile; laita parin-kolmen päivän ajan ainakin viidesti päivässä ohutta kosteusvoidetta huuliin ja hämmästele kuinka huulet paranevat. Älä käytä kosteusvoiteita joissa on yleisesti ottaen huonoja ainesosia. Konsultoi lääkäriä ennen hoidon aloittamista. En vastaa siitä jos et herää aamulla kelloon rasvavalintasi takia.

   Lainaa

  19. Tulos: +64 (64 ääntä)
   Maijalle joku Nobel suuren huijauksen paljastamisesta.

   Lainaa

  20. Bodvåihsojeåve 16.11.2017 10:17
   Tulos: +131 (133 ääntä)
   Onkos tässä: Yritin joskus Litteä maan piiri-sivulta tulkata että mikä se on motiivi sille että kansalaista kusetetaan. Salaliitoksi kuitenkin tietävät. Ei pistänyt silmään.
   Muistaakseni jossain selitettiin että tän maakiekon reunoilla kun on toi jäätikkö (etelämanner), ni sen takana on jotain arvokasta mutta vaarallista materiaa, jota tää salaliitto suojelee tavallisilta ihmisiltä ettei me mentäis sinne rikastumaan/kuolemaan. Tai jotakin yhtä typerää. Mut siis joo en voi ymmärtää miten muka olis parempi ja käytännöllisempää valehdella sivan järjettömällä mittakaavalla kaikille maailman ihmisille että me eletään pallolla eikä kiekolla! Esim. Lentokoneissa on sellaset ikkunat että ne vääristää horisontista kaarevan... Tästä tuli mieleen et yks argumentti maailman littanuudesta oli vastaavanlainen: jos rakennetaan rautatie Helsingistä Tampereelle niin sen pituus tulisi olla x km (mikä nyt onkaan näiden välinen etäisyys), MUTTA jos maapallo kerran on pyöreä, niin siihenhän pitäisi lisätä pituutta sen radan kaarevuuden takia! Mutta näin ei tehdä!! ... Siis mitä helvettiä?! Se etäisyys on jo kaarevaa pintaa pitkin, ei siihen pidä enää mitään kaarevuuslisiä laittaa, koska aika paljon helpompaa mitata etäisyys maata pitkin kuin ensin lyhyin mahdollinen etäisyys niinku maan sisällä, ja sitten laskea sen kaaren pituus siitä... siis miten tuo voi kenenkään mielestä perustella maan littanuutta?

   Lainaa

  21. Seppo Saviniemi 16.11.2017 11:07
   Tulos: +118 (122 ääntä)
   Eniten kiinnostaisi tietää, että mikä pointti tässä litteän maan salaliitossa olisi. Jos maa oikeasti olisi litteä niin se haluttaisiin salata... miksi? Ei luulisi, että kellään olisi mitään syytä salailla tätäkään asiaa. No, eipä foliohattuhörhöiltä voikaan paljon järkeä vaatia.

   Lainaa

  22. Tulos: +80 (82 ääntä)
   kadfgjhjf: Tuli vaan mieleen, että kun joillekin on vaikeaa tunnistaa kasvojen ilmeitä, niin saattaakohan osalle heille olla vaikeaa myös emojien tulkitseminen?
   Erehtymiseen riittää taittovirhe. Minäkin luulin villisikaa marsuksi -7 likinäköni kanssa.

   Lainaa

  23. Tulos: -29 (55 ääntä)
   : Netistä löytyy vino kasa screenshotteja vanhuksien tekstiviesteistä, joissa luulevat itkunauru-emojia itkeväksi naamaksi… Tyyliin: “Sirpan poika kuoli tänään
   Ja ne "screenshotit" varmaan onkin aitoja vanhusten tekstiviestejä... not

   Lainaa

  24. Homo sapiens vs. Homo nonsapiens 16.11.2017 11:10
   Tulos: +34 (40 ääntä)
   yodo: Maijalle joku Nobel suuren huijauksen paljastamisesta.
   Ignobel. Kohtalokkaan tiedepaljastuksen jälkeen Darwin-palkinto, esim. pudottuaan maapallon reunalta.

   Lainaa

  25. saastasanomat 16.11.2017 12:04
   Tulos: -8 (26 ääntä)
   Tahidi: Sitä, että pyöreä planeetta pyörii, litteä ei. Jos siis hyppäät, planeetan pitäisi liikkua pois alta. Kappaleiden hitaus tosin vastustaa hyppääjän hidastumista, eikä hyppääjään vaikuta mikään ulkopuolinen voima, joten hyppääjä putoaa samaan paikkaan.
   Kappaleiden hitaudella ei kyllä oo tämän asian kanssa mitään tekemistä :D

   Lainaa

  26. Huulihölkkä 16.11.2017 12:07
   Tulos: -33 (55 ääntä)
   Banaani: Bepanthenia ei kannata laittaa kuiviin huuliin, vaikka sellainen käsitys onkin laajasti vallalla. Se saattaa tehdä jo rohtuneista huulista entistä pahemmat, ja rohtuneita suupieliä se saattaa ärsyttää ja kutittaa. Tämä on varmasti tilannesidonnaista ja yksilöllistä, mutta huuliin on joka tapauksessa parempia ratkaisuja. Bepanthenilla voi olla hyvä suojaava vaikutus rohtumien EHKÄISYSSÄ, mutta en käyttäisi siihenkään. Jos minulta joku kysyisi niin en suosittelisi huulirasvapuikkojakaan. Ne ovat liian paksuja ja lähinnä suojaavat huulia, eivätkä kosteuta kovin tehokkaasti verrattuna ohuempiin voiteisiin. Näiden sijaan suosittelen ohutta vesipohjaista kosteusvoidetta. Se imeytyy nopeasti eikä suojaa kauaa, mutta idea onkin laittaa sitä mahdollisimman monesti päivän aikana. Jos sinulla on alati rohtuneet huulet, etkä ole kokeillut tätä, niin kokeile; laita parin-kolmen päivän ajan ainakin viidesti päivässä ohutta kosteusvoidetta huuliin ja hämmästele kuinka huulet paranevat. Älä käytä kosteusvoiteita joissa on yleisesti ottaen huonoja ainesosia. Konsultoi lääkäriä ennen hoidon aloittamista. En vastaa siitä jos et herää aamulla kelloon rasvavalintasi takia.
   Mitä jos vaa jois vettä sillee että sisäinen kosteutus on kunnossa ni ei tarvii pilipalirasvojen

   Lainaa

  27. Huulihölkkä 16.11.2017 12:07
   Tulos: -13 (27 ääntä)
   Kanssa pelleillä. Karkasi kommentti.

   Lainaa

  28. saastasanomat 16.11.2017 12:08
   Tulos: +78 (80 ääntä)
   Aivan käsittämätöntä että jengi voi oikeasti luulla maapallon olevan litteä. Jokainen internetissä oksennettu tekstihän on totta, sillä eihän asioita pysty maalaisjärjellä haastamaan koska aivoihin sattuu kun ajattelee.

   Lainaa

  29. Tulos: +58 (60 ääntä)
   Kaikenmaailman aineissa yleensä on... no, siis, kaikenmaailman aineita.

   Lainaa

  30. Tulos: +49 (55 ääntä)
   Ffffd: Tää littana maa juttu in kyl paras nettivitsi pitkään aikaan. Miksi kuu on väärinpäin maapallon toisella puolella? Miksi laivat katoavat horisontin taakse? Miksi toisella puolella on yö kun toisella puolella päivä? Miten kuunpimennys tapahtuu? Mihin aurinko menee yöllä? Miksi muut planeetat ja kuu on pyöreitä, mutta maa ei mukamas ole? Miten GPS toimii? Miten vuodenajat syntyy? Miten painovoima toimii? Miksi etelässä on erilainen tähtitaivas kun pohjoisessa? Miten maapallon varjo voi (joskus harvoin) osua kuuhun?
   Flat Earth keksittiin jotta huomio siirtyisi pois Hollow Earthistä. Muun muassa Paavi on vähän aika sitten vieraillut Antarctiksella jossa on portti maan sisään. Führer vetäytyi Columbian ja Argentiinan häämatkan jälkeen Evan kanssa Antarctikselle myös. Turha vikistä, CIA:n viralliset paperit todistaa.

   Lainaa

  31. Tulos: +125 (141 ääntä)
   Suomessa on presidenttiehdokas, joka ei usko evoluutioon. Se alkaa olemaan aika samaa luokkaa kuin uskoa, että maa on litteä. Kyllähän tyhmä saa olla, mutta miksi näitä tieteen kieltäjiä äänestetään? He tuhoavat maailmamme tätä menoa.

   Lainaa

  32. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Banaani: Bepanthenia ei kannata laittaa kuiviin huuliin, vaikka sellainen käsitys onkin laajasti vallalla. Se saattaa tehdä jo rohtuneista huulista entistä pahemmat, ja rohtuneita suupieliä se saattaa ärsyttää ja kutittaa. Tämä on varmasti tilannesidonnaista ja yksilöllistä, mutta huuliin on joka tapauksessa parempia ratkaisuja. Bepanthenilla voi olla hyvä suojaava vaikutus rohtumien EHKÄISYSSÄ, mutta en käyttäisi siihenkään. Jos minulta joku kysyisi niin en suosittelisi huulirasvapuikkojakaan. Ne ovat liian paksuja ja lähinnä suojaavat huulia, eivätkä kosteuta kovin tehokkaasti verrattuna ohuempiin voiteisiin. Näiden sijaan suosittelen ohutta vesipohjaista kosteusvoidetta. Se imeytyy nopeasti eikä suojaa kauaa, mutta idea onkin laittaa sitä mahdollisimman monesti päivän aikana. Jos sinulla on alati rohtuneet huulet, etkä ole kokeillut tätä, niin kokeile; laita parin-kolmen päivän ajan ainakin viidesti päivässä ohutta kosteusvoidetta huuliin ja hämmästele kuinka huulet paranevat. Älä käytä kosteusvoiteita joissa on yleisesti ottaen huonoja ainesosia. Konsultoi lääkäriä ennen hoidon aloittamista. En vastaa siitä jos et herää aamulla kelloon rasvavalintasi takia.
   Aivan totta kyllä sinänsä mitä höpiset, mutta suurin moka ei kyllä ollut bepanthenin käyttö huulirasvana tässä tapauksessa... Vaikka sen mainostetaankin rauhoittavan ärtynyttä ihoa niin ei se sentään mitään keskushermostoa rauhoittavia aineita sisällä. Varsinkaan terapeuttisina annoksina, jos yöksi rasvaat huulesi sillä.

   Lainaa

  33. Tulos: +52 (74 ääntä)
   kadfgjhjf: Tuli vaan mieleen, että kun joillekin on vaikeaa tunnistaa kasvojen ilmeitä, niin saattaakohan osalle heille olla vaikeaa myös emojien tulkitseminen?
   Minä olen lähestulkoon täysin kyvytön ymmärtämään, mitä eri kasvonilmeet tarkoittavat. Tunnistan kyllä jotkut perusilmeet, kuten hymyn, naurun ja ärtymyksen, mutta sen monimutkaisempia ilmeitä en osaa edes nimetä. Mikä taas ilmeen merkitykseen tulee, niin se menee minulta yleensä täysin ohi, koska en kykene erottamaan esimerkiksi erilaisia hymyjä toisistaan. Kun ihmisillähän on kuulemma eri hymyt joilla ilmaista esim. iloa, tyytyväisyyttä, sarkasmia, vahingoniloa, sadistista tyydytystä, shokkia ja ties mitä. Minä näen vain, että ihminen hymyilee, mutta en ymmärrä, miksi. Ja jos jollakulla on jotenkin erikoisen muotoiset kasvot tai eri tavalla liikkuvat kasvonlihakset, niin minulla saattaa mennä hänen kohdallaan esim. itku ja nauru sekaisin. Hymiöt ovat minulle paljon helpompi ymmärtää kuin oikeiden ihmisten kasvot, koska hymiöt ovat niin pelkistettyjä. Erityisesti kaikki perushymiöt ovat helppoja, koska ne ovat aina samoja. Siis vaikka eri sivuilla ja eri laitteilla on hieman erilailla tyylitellyt hymiösetit, niin niiden merkitykset ovat kuitenkin aina samat. Hymiöissä hymy on aina pelkkä hymy ja itku on aina pelkkä itku, eikä niissä ole koskaan mitään lisävivahteita, joita pitäisi osata tulkita. Kun joku näyttää minulle esimerkiksi hymyilevän hymiön, niin se kertoo minulle vain, että tuo henkilö haluaa näyttää minulle hymyn. Se, miksi tuo henkilö haluaa näyttää minulle hymyn, täytyy päätellä hänen verbaalisesta ulosannistaan (eli kirjoitetusta tekstistä), koska hymiö, joka on joka tilanteessa samanlainen, ei yksinään anna mitään vihjeitä. Hymiöt ovat tämän vuoksi paljon helpompia kuin oikeat kasvot. Eikä sillä, että minä nyt edustaisin kaikkia heitä, joilla on vaikeuksia kasvonilmeiden ymmärtämisessä. Minä edustan yksinomaan itseäni. Ihan siis vain omasta näkökulmastani puhuen minulle on päivänselvää, että kyynelehtivä nauruhymiö tarkoittaa niin hillitöntö naurua, että vedet valuvat silmistä. En tiedä, mistä Oililla on kyse, mutta minun ensimmäinen arvaukseni olisi kaukonäköisyys.

   Lainaa

  34. Tulos: +5 (43 ääntä)
   Ffffd: Tää littana maa juttu in kyl paras nettivitsi pitkään aikaan. Miksi kuu on väärinpäin maapallon toisella puolella? Miksi laivat katoavat horisontin taakse? ... Miten maapallon varjo voi (joskus harvoin) osua kuuhun?
   Laivat tietenkin putoavat reunalta, jos menevät liian lähelle :D Maapallon varjo muuten osuu kuuhun melkein joka yö, että ei se kovin harvoin ole. Täysikuulla ei osu.

   Lainaa

  35. Tulos: +18 (38 ääntä)
   Näitä lukiessa tulee väistämättä mieleen, kun joku ne sinne eduskuntaan äänestää, että äänestysoikeus pitäs olla vain yli 110 äo:n omaavilla ihmisillä. Silloin ehkä ois toivoa vielä...

   Lainaa

  36. Tulos: -47 (47 ääntä)
   Ruttotohtori: Olisi siellä ollut sopivanpikin kyynelehtivä hymiö jonka olisi voinut valita…
   Ei tiedä emojin ja hymiön eroa...

   Lainaa

  37. Lasse Virén 17.11.2017 0:44
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Oilin jutusta tulee mieleen se joku englantilainen tekstiviestiketju missä jonkun äiti kirjoitti tyyliin ”Your grand mother died, LOL”, kun se luuli sen tarkoittavan lots of love.

   Lainaa

  38. Tulos: -19 (27 ääntä)
   Maarit: Näitä lukiessa tulee väistämättä mieleen, kun joku ne sinne eduskuntaan äänestää, että äänestysoikeus pitäs olla vain yli 110 äo:n omaavilla ihmisillä. Silloin ehkä ois toivoa vielä…
   Huomioon ottaen että suomalaisten keskimääräinen äo on 107 luokkaa, ei auttaisi.

   Lainaa

  39. Fakta homma 17.11.2017 8:32
   Tulos: -21 (53 ääntä)
   Maarit: Näitä lukiessa tulee väistämättä mieleen, kun joku ne sinne eduskuntaan äänestää, että äänestysoikeus pitäs olla vain yli 110 äo:n omaavilla ihmisillä.
   Silloin äo on kyllä jäänyt selvästi alle 110:n, kun käyttää omata-verbiä.

   Lainaa

  40. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Bebanthen kamalaa myrkkyä..vedä steroidirasvaa toope.

   Lainaa

  41. Tulos: -29 (51 ääntä)
   Jaaha: Huomioon ottaen että suomalaisten keskimääräinen äo on 107 luokkaa, ei auttaisi.
   Paljon se on "uussuomalaisilla" ? Vai saako edes kysyä ilman leimaamista?

   Lainaa

  42. Tulos: +8 (14 ääntä)
   : Netistä löytyy vino kasa screenshotteja vanhuksien tekstiviesteistä, joissa luulevat itkunauru-emojia itkeväksi naamaksi… Tyyliin: “Sirpan poika kuoli tänään
   Tuli mieleen se äidin viesti tyttärälleen "Mummo kuoli LOL" lots of love

   Lainaa

  43. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Jaaha: Huomioon ottaen että suomalaisten keskimääräinen äo on 107 luokkaa, ei auttaisi.
   Siksipä juuri...

   Lainaa

  44. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Maijalta pitäisi kieltää netin käyttö kokonaan...... ja ajattelu samaan syssyyn.

   Lainaa

  45. Tulos: +26 (34 ääntä)
   Ffffd: Tää littana maa juttu in kyl paras nettivitsi pitkään aikaan. Miksi kuu on väärinpäin maapallon toisella puolella? Miksi laivat katoavat horisontin taakse? Miksi toisella puolella on yö kun toisella puolella päivä? Miten kuunpimennys tapahtuu? Mihin aurinko menee yöllä? Miksi muut planeetat ja kuu on pyöreitä, mutta maa ei mukamas ole? Miten GPS toimii? Miten vuodenajat syntyy? Miten painovoima toimii? Miksi etelässä on erilainen tähtitaivas kun pohjoisessa? Miten maapallon varjo voi (joskus harvoin) osua kuuhun?
   168 ääntä, 164 tykkäystä. Joukossamme on neljä kreationistia :'D

   Lainaa

  46. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Seppo Saviniemi: Eniten kiinnostaisi tietää, että mikä pointti tässä litteän maan salaliitossa olisi. Jos maa oikeasti olisi litteä niin se haluttaisiin salata… miksi? Ei luulisi, että kellään olisi mitään syytä salailla tätäkään asiaa. No, eipä foliohattuhörhöiltä voikaan paljon järkeä vaatia.
   No siksi tietenkin että halutaan salata että uskovat ovat oikeassa ja tieteentekijät väärässä. Ihan kaikki homoagendasta lääketieteeseen ja tähtitieteestä arkeologiaan on samaa propagandaa, jonka ainoa päämäärä on eksyttää uskovia!

   Lainaa

  47. Tulos: -2 (10 ääntä)
   hahaha: 168 ääntä, 164 tykkäystä. Joukossamme on neljä kreationistia :’D
   Ei liity kreationismiin mitenkään tuo litteä maa teoria.

   Lainaa

  48. Tulos: +45 (49 ääntä)
   hahaha: 168 ääntä, 164 tykkäystä. Joukossamme on neljä kreationistia :’D
   Kaksi. Jos tulos on 164 ja ääniä yhteensä 168, on miinuksia tullut kaksi. 166 - 2 = 164.

   Lainaa

  49. Tulos: +29 (29 ääntä)
   FMteam: Kaksi. Jos tulos on 164 ja ääniä yhteensä 168, on miinuksia tullut kaksi. 166 – 2 = 164.
   Kiitän tarkennuksesta :) Nää on mulle jostain syystä aina vaikeampia laskutoimituksia ku pitäs olla...

   Lainaa

  50. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Sillälailla: Jos Bepanthen käy unilääkkeestä, ni käykö liukkari ruokaöljystä?
   En ehkä paistaisi ruokaa liukkarissa tai esim. käyttäisi salaatinkastikkeisiin.

   Lainaa

  51. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Maapallon varjo muuten osuu kuuhun melkein joka yö, että ei se kovin harvoin ole. Täysikuulla ei osu.
   Ai ettäkö kuussa olisi auringonpimennyksiä melkein joka yö??? No ei todellakaan ole. Niitä kuunpimennykseksi kutsuttuja ilmiöitä sattuu palttiarallaa yhtä harvoin kuin auringonpimennyksiäkin. Ja tietystikin ne tapahtuvat aina nimenomaan juuri täydenkuun aikaan.

   Lainaa

  52. Karpalomehu 22.11.2017 13:43
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Abcd: Laivat tietenkin putoavat reunalta, jos menevät liian lähelle Maapallon varjo muuten osuu kuuhun melkein joka yö, että ei se kovin harvoin ole. Täysikuulla ei osu.
   Maapallon varjo osuu kuuhun varsin harvoin. Kuunpimennys ja kuun vaiheet ovat kaksi täysin eri asiaa (Wikipediasta löytyy näillä nimillä suomenkielistäkin tekstiä, jos sellaista kaipaa). Kuun vaiheet (Puolikuu, täysikuu, Uusikuu...) johtuvat siitä, että aurinko paistaa kuuhun sen eri puolilta. Täysikuun aikana aurinko on suunnilleen maan "takana" ja valaisee kuusta sitä puolta, jonka näemme. Silloin harvoin, kun aurinko, maa ja kuu ovat täsmälleen samalla linjalla, on kuunpimennys. Tämä ei kuitenkaan ole mikään jokakertainen ilmiö, vaan tapahtuu suunnilleen yhtä usein kuin auringonpimennys kuten topi mainitsi. Puolikuun kohdalla näemme myös kuun varjossa olevan puolen himmeänä. Halutessasi voit havainnollistaa itsellesi kyseistä ilmiötä pimeässä tai hämärässä huoneessa valaisemalla esim. tennispalloa taskulampulla eri puolilta. Toinen puoli pallosta jää aina varjoon eikä väliin tarvita mitään ylimääräisiä kappaleita tämän toteuttamiseksi.

   Lainaa

  53. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Sillälailla: Jos Bepanthen käy unilääkkeestä, ni käykö liukkari ruokaöljystä?
   Ei mutta ruokaöljy käy liukkarista.

   Lainaa

  54. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Ostin joskus norjalaiselta katukauppiaalta huulirasvaa, jonka jälkeen minusta tuli pirunmoinen hiihtäjä.

   Lainaa

  55. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Maija, älä lue magneettimediaa ja NWO:ta!

   Lainaa

  56. Kranttu poro 9.2.2022 11:21
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Maija on niitä ihmisiä joiden ois parempi jättää ajatteleminen fiksummille. Tai sitten ois kannattanut aloittaa ajattelu jo ala-asteella.

   Lainaa

  57. Kirpeä Ahven 13.2.2023 13:51
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   kadfgjhjf: Tuli vaan mieleen, että kun joillekin on vaikeaa tunnistaa kasvojen ilmeitä, niin saattaakohan osalle heille olla vaikeaa myös emojien tulkitseminen?
   Ei ainakaan minulle. Emojithan ovat käytännössä kuvakirjoitusta, eli assosioituvat merkitykseen hyvinkin nopeasti. Se merkitys syntyy emojiin kuvattujen hyvin selkeiden piirteiden opitusta yhteydestä, joka on paljon simppelimpää kuin kasvojen ilmeiden tulkitseminen. Henkilökohtaisesti en edes viitsi juuri yrittää tulkita ihmisten ilmeitä, koska en niistä pysty juurikaan sanomaan mitään. Jos joku ei halua sanoa mielipidettään asiasta suoraan, niin ei muiden mielestäni tarvitse alkaa sitä arvailla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kaksimielinen, maapallo, pyöreä, flat earth, koulukiusaaminen, Bepanthen